Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 20:48 |
Vandaag maken we hot dogs! Nederland is geen hotdogland. Wat hier van oudsher in de supermarket als hot dogs verkocht werd, waren gewoon omgekatte fabrieksknakworsten. Dat wil zeggen: geen smaak en geen textuur. Als je ze verwarmt, kun je ze na een paar minute al amper meer uit de pan halen omdat ze gewoon uit elkaar vallen. Knakworstmoes. Deze dus bijvoorbeeld: Maar er zijn nieuwe ontwikkelingen! AH heeft 'premium' hotdogs van eigen merk en van het merk 'Bunlimited' in het assortiment opgenomen. Ik gebruik voor vanavond de 'Bunlimited' hotdogs. Deze dus: Ik maak er twee: eentje met zuurkool, rauwe uitjes en gebakken uitjes, met Amerikaanse mosterd; en eentje met tomatensalsa, augurk, uitjes, gebakken uitjes en chipotlesaus. Terwijl we de worsten verhitten in de magnetron, toasten we de broodjes lichtelijk in de koekenpan. Eerst een klontje geklaarde boter. Het broodje gevlinderd gesneden, in de pan: Het resultaat: En nu het bouwen van de complete hotdogs. Het rooster van de magnetron heeft gezorgd voor wat leuke grillmarks (althans, op eentje). De voltooide 'dogs': En ja, de worsten zijn een stuk beter dan de normale, hollandse slapworsten. Dit komt in de buurt van een echte Amerikaanse hotdog! Ik heb in ieder geval genoten. | |
wollah | zondag 15 juli 2018 @ 20:51 |
Na een paar minuten al uit de pan halen TS kan niet koken | |
Black_Baron | zondag 15 juli 2018 @ 21:02 |
De hotdogs uit de magnetron? | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 21:04 |
| |
Ole | zondag 15 juli 2018 @ 21:06 |
goed topic! | |
fespo | zondag 15 juli 2018 @ 21:07 |
hoe zijn die broodjes te kanen? | |
#ANONIEM | zondag 15 juli 2018 @ 21:08 |
Niks mis mee, maatje. Vreten tot je geen pap meer kunt zeggen. | |
Fok-it | zondag 15 juli 2018 @ 21:09 |
Na 2 hotdogs heb je ook echt al dat gevoel inderdaad | |
#ANONIEM | zondag 15 juli 2018 @ 21:12 |
Ja. | |
Evertjan | zondag 15 juli 2018 @ 21:16 |
2 van die kleine broodjes? Daar eet ik er echt zo stuk of 6 van op | |
Boy_Zonderman | zondag 15 juli 2018 @ 21:17 |
Wat ik lekker vind is om de zuurkool goed uit te knijpen en dan 'droog' te bakken. Het is even wat meer voorbereiding maar geeft een lekkere textuur. Oeh... en guacamole op je hotdogs! Dubbel oeh... je doggo's omwikkelen met gerookt ontbijtspek en dan in de pan bakken! | |
Lucky_Strike | zondag 15 juli 2018 @ 21:26 |
Je bent een kenner | |
Lucky_Strike | zondag 15 juli 2018 @ 21:27 |
Wij gebruiken voor onze hot dogs de verse knakworsten van de Lidl TS, waar komt die chipotlesaus vandaan? | |
Rickocum | zondag 15 juli 2018 @ 21:30 |
Godverdomme! Goede ideën in topic. Volgend weekend ook maar zelf even maken! | |
FlippingCoin | zondag 15 juli 2018 @ 21:32 |
Ik gebruik daar meestal bokworst voor, zijn deze jongens beter? | |
ChrisCarter | zondag 15 juli 2018 @ 21:32 |
Misschien wel de belangrijkste vraag inderdaad. Ben ook benieuwd. Leuke presentatie verder. | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 21:33 |
Die is van hetzelfde merk als de worsten, Bunlimited. Staat bij de appie in hetzelfde schap. | |
Boy_Zonderman | zondag 15 juli 2018 @ 21:33 |
Je hebt niet veel nodig voor lekkere creaties. Maar ik heb nu mezelf een beetje lekker gemaakt. Jammer dat ik zo lui ben op het moment, anders was in nog naar de supermarkt gefietst. | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 21:35 |
Beter dan blikbockworst uit de NL supermarkten in ieder geval. Ongetwijfeld zijn er authentiekere en betere bockworsten te vinden. | |
Spanky78 | zondag 15 juli 2018 @ 21:43 |
Dat zijn inderdaad goede worsten. Duitse kwaliteit. Verder ziet het er best ok uit. Zelf vind ik het lekker om de ui te bakken in de pan IPV die gefrituurde dingen. Chipotle is wel echt super, de Chipotle Tabasco is een aanrader. Als je die saus niet kunt vinden, ik.oen hem niet... Maar dan kun je Chipotle Tabasco gebruiken in een zelfgemaakte mayonaise. Of toevoegen aan mayo uit een pot, die wordt dan wel dunner. | |
Lucky_Strike | zondag 15 juli 2018 @ 22:10 |
Ik heb ze afgelopen week nog op. Kaas, spek, tomaat, barbecuesaus, uitjes, jalapenos, gebakken zuurkool Ik ga op zoek naar die saus. Ik heb ook wel chipotle tabasco staan inderdaad. | |
cherrycoke | zondag 15 juli 2018 @ 22:15 |
van de week naar de appie dus | |
bonke | zondag 15 juli 2018 @ 22:17 |
ik morgen dus maar ik neem altijd die ah worsten waarvan er 1tje in een zakkie zitten kosten een euro of zo met mayo ketchup mosterd en zuurkool en ik ga die broodjes ook eens toasten | |
Spanky78 | zondag 15 juli 2018 @ 22:29 |
Mayo kloppen dan en tabasco ipv azijn. (of als je dat niet gebruikt gewoon bij de mosterd doen) | |
RobinOok | zondag 15 juli 2018 @ 22:32 |
Nog nooit gegeten. Ga ik ook niet snel doen ook. Lijkt me niks. | |
golfer | zondag 15 juli 2018 @ 23:36 |
Komt niet in de buurt van de enige van dat soort worsten die ik wel zou eten, maar in Nederland niet te verkrijgen is: rød pølse. | |
Sicstus | maandag 16 juli 2018 @ 06:01 |
Hou jij het idd maar bij foie gras en kaviaar | |
Haags | maandag 16 juli 2018 @ 06:03 |
| |
#ANONIEM | maandag 16 juli 2018 @ 21:50 |
Ze herkent helaas geen kwaliteit. Jammer. | |
Spanky78 | maandag 16 juli 2018 @ 22:45 |
Niet zo elitair. Duitse knak is prima. | |
golfer | maandag 16 juli 2018 @ 23:08 |
Bah. | |
Fretwork | maandag 16 juli 2018 @ 23:19 |
Grovere Noorse Pølse vind ik lekkerder | |
sirdanilot | woensdag 18 juli 2018 @ 17:17 |
Nog nooit een hotdog gegeten? Lust je geen separatorvlees of zo? | |
#ANONIEM | woensdag 18 juli 2018 @ 18:22 |
Ze doet gewoon graag uit de hoogte. | |
RobinOok | woensdag 18 juli 2018 @ 18:27 |
Op zich niks op tegen, tegen separatorvlees. Een frikandel gaat er wel in. Niet dat ik dat nou vaak eet. Maar dat is iets waar je mee opgegroeid bent. Als dat niet zo was had ik misschien nu ook geen aandrang gevoeld die eens te proberen. | |
RobinOok | woensdag 18 juli 2018 @ 18:28 |
Yes please! | |
Fretwork | donderdag 19 juli 2018 @ 11:45 |
Arme ganzen en eenden | |
fathank | donderdag 19 juli 2018 @ 11:59 |
Ik krijg me een partij honger van dit topic | |
Sigaartje | donderdag 19 juli 2018 @ 17:46 |
Ik ben nu bij AH Waar liggen die worsten? Koeling? | |
Sigaartje | donderdag 19 juli 2018 @ 17:50 |
Hebbes, gevonden | |
Sigaartje | donderdag 19 juli 2018 @ 17:57 |
Als RobinOok het afkeurt, is het zo fout lekker Dus vandaar. Maar een ding had ze wel goed, de vliegende gans. | |
Lucky_Strike | donderdag 19 juli 2018 @ 21:38 |
Waar lagen ze? | |
Sigaartje | donderdag 19 juli 2018 @ 21:52 |
Bij de Unox hamburgers, naast de visblikjes. Je moet even goed zoeken, want er liggen massa's AH hot dogs. Dat ene merk van TS ligt ergens bovenaan. Ze hebben het goed verstopt, want de AH's liggen zo voor het grijpen. Complimenten aan TS. Ik ga ze volgende week proberen, want zaterdag heb ik een date. | |
Sorella | donderdag 19 juli 2018 @ 22:29 |
Ik heb de ah hotdogs van de week gegeten die met bacon en ui erin gestopt (merkte er niet veel van). Qua smaak en byte veel beter als de hotdogs/bockworst/knakworst uit een blik. Die bunlimited ga ik ook denk proberen volgende week. | |
Black_Baron | donderdag 19 juli 2018 @ 22:32 |
En die verse hotdogs, zijn die te eten? | |
realAIVD | donderdag 19 juli 2018 @ 22:39 |
En wat vinden we hier van? https://www.ah.nl/product(...)38-wurstel-servelade ik zag die gisteren voor het eerst, koelvak AH in de buurt van de bakjes met spekjes. Er waren trouwens 2 soorten van, maar online vind ik alleen deze soort terug. Kent iemand deze? Is het wat? En wat is het eigenlijk precies? | |
Sicstus | vrijdag 20 juli 2018 @ 09:15 |
Jij doet het andersom dus Ik had eerst de Bunlimiteds, en binnenkort ga ik die van AH proberen! Jumjum. | |
Sicstus | vrijdag 20 juli 2018 @ 09:16 |
Ziet eruit als worstjes Nog niet geprobeerd, dank voor de tip! | |
fespo | vrijdag 20 juli 2018 @ 10:54 |
perfecte marketing strategie van AH door op een forum hotdogs te posten. ik heb ze net ook gekocht, zo even testen. bij mij staan ze trouwens op borst hoogte en makkelijk te vinden. [ Bericht 22% gewijzigd door fespo op 20-07-2018 11:52:50 ] | |
fespo | vrijdag 20 juli 2018 @ 11:48 |
prima knakkers inderdaad. goed stevig. beter dan die Unox worsten, mooie namn "bokworst en frankfurter" maar ik pak ik altijd de verkeerde ofzo want het zijn altijd van dunne worstjes. zelfs die glazenpotten misleiden en komen er altijd kleiner uit dan ze in het water lijken. | |
Jaume_I | vrijdag 20 juli 2018 @ 21:19 |
Bedankt voor dit topic, net een goed weekend-inluid maaltje a la OP gemaakt. Die worsten zijn idd prima te kanen. Helaas geen 4 broodjes opgekregen wat mijn doel was, nog 1 in de koelkast voor morgen als ontbijt | |
Cici | vrijdag 20 juli 2018 @ 21:24 |
Ik vond die AH knakworsten/hotdog's een beetje te zout. | |
Sorella | vrijdag 20 juli 2018 @ 22:30 |
Hier hadden ze alleen de bunlimited hotdog kit nog, ruim 2 euro duurder voor wat mosterd, ketchup en uitjes erbij pffffffffffffff | |
Sicstus | zaterdag 21 juli 2018 @ 07:27 |
Die moet je links laten liggen, geldklopperij! | |
realAIVD | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:05 |
Graag gedaan Sicstus en bedankt voor het testen fespo (ik zou me inderdaad door AH mogen laten betalen, haha) denk dat we die dingen hier vanavond dan ook maar eens uit gaan proberen, en dat ze een beetje zout zijn Cici, dat heeft denk ik de doorslag gegeven, haha zelf vind ik het hotdog fenomeen niet perse aantrekkelijk, maar vriendje wel, dus ach....het is weekend zullen we maar zeggen ;-) | |
Cici | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:44 |
Ik heb geen moeite met zout, maar had een worstje over en wilde die zo eten, maar ik vond het wel heel zout. | |
realAIVD | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:24 |
wat ik bedoelde is -Vriendje is nogal een zout-eter, die wordt daar alleen maar blij van. -En ik ben zelf vooral blij dat ik dat vooraf weet, daar ga ik rekening mee houden bij het bedenken van de toppings (ik laat bv de gegrilde bacon zitten). dank voor de waarschuwing dus! | |
Cici | zaterdag 21 juli 2018 @ 13:35 |
| |
realAIVD | zaterdag 21 juli 2018 @ 21:44 |
De eerder genoemde worsten ingesneden en in de pan gebakken; we hebben verschillende broodjes gemaakt, een zacht puntje met cheddar (nou ja, smeltkaas), ketchup, jalapenos en lenteui was lekker maar geen gigantisch succes de worst was inderdaad wat aan de zoute kant en had een stevige rooksmaak. De grote topper van de avond was de hotdog met een sausje waarvoor ik ketchup, hoisin en sriracha had gemengd, met reepjes verse gember, lente-ui en gebakken uitjes Foto was het broodjes van vriendje, hard bolletje en ook boter. Boter hoeft van mij niet, maar volgende keer ga ik zelf ook voor de harde broodjes. Dit laatste verhaal heb ik in m'n recepten opgeslagen, we waren allebei meer dan blij verrast hoe ontzettend lekker dat was....volgende keer wel met wat rode peper ringetjes, maar verder hoeft er niets meer aan te veranderen. | |
Symphonic | zaterdag 21 juli 2018 @ 21:47 |
Hotdogs zoals hotdogs bedoeld zijn. Goed topic Ook de jalapeño variant | |
Sicstus | zaterdag 21 juli 2018 @ 22:08 |
Geweldig realAIVD! Ik ga binnenkort ook weer aan de slag met verschillende toppings! | |
realAIVD | zaterdag 21 juli 2018 @ 22:41 |
Zonder dit topic hadden we vanavond geen hotdogs gegeten, dikke dank daarvoor!! Superleuk om dan ook nog tegen iets aan te lopen dat zeker voor herhaling vatbaar is (de toppings op dat laatste broodje hierboven, dat pakte veel beter uit dan ik vooraf had voorzien) Ook kwam de feedback over die worsten bijzonder goed uit. Inderdaad behoorlijk zout, waar enigszins rekening mee gehouden moet worden met de toppings. Al met al is dit een top-topic! | |
#ANONIEM | zondag 22 juli 2018 @ 15:05 |
Fijn dat het je gesmaakt heeft. | |
Sicstus | zondag 22 juli 2018 @ 16:56 |
Waarom geen foto's, eigenlijk? | |
Jaume_I | maandag 23 juli 2018 @ 09:26 |
Lukt me nooit meer met uploaden laatste tijd. | |
hmmmz | dinsdag 24 juli 2018 @ 00:36 |
In Nederland is inderdaad slecht gesteld met de hot dog kwaliteit in de supermarkt. Mooi om te zien dat er betere producten komen. Over het algemeen hebben de Duitse supermarkten (Lidl, Aldi) redelijke worsten ik het assortiment. In de Verenigde Staten at ik vaak de Oscar Mayer Wieners. Kan je die hier ergens krijgen? | |
Hallojo | woensdag 25 juli 2018 @ 14:34 |
Ik heb die AH hotdogs geprobeerd en ze zijn aan te raden | |
Lucky_Strike | woensdag 25 juli 2018 @ 15:46 |
Ik at de chipotlesaus en het is best interessant spul. In het begin lijkt het te zoet en kunstmatig en daarna wordt het ineens beter. Ik vind de prijs van 1,50 voor zo'n flesje ook heel acceptabel. | |
Sigaartje | woensdag 25 juli 2018 @ 16:04 |
Lijkt me ingewikkeld eten. | |
Sorella | woensdag 25 juli 2018 @ 16:06 |
De unox broodje hotdog saus vind ik sterker van smaak (lekkerder) als die van bunlimited | |
Sigaartje | woensdag 25 juli 2018 @ 16:07 |
Ik ga wat anders gebruiken, iets uit het oosten, alleen onuitspreekbaar. | |
Sigaartje | woensdag 25 juli 2018 @ 16:09 |
Deze Ik vond het flesje in mijn schuur. Maar het is heerlijk! | |
Sicstus | woensdag 25 juli 2018 @ 16:16 |
hoezo? | |
Sorella | woensdag 25 juli 2018 @ 16:16 |
sriracha en mayo heb ik, kwestie van door elkaar gooien | |
praadje | donderdag 26 juli 2018 @ 18:44 |
Dat is een cervela. De best verkochte snack hier in Belgie. Moet wel in de frituur, is een soort braadworst. Vel eraf halen en inkepingen maken en dan bakken. http://leveninleuven.be/wp-content/uploads/2015/07/I.jpg https://www.google.be/sea(...)+cervela+&gs_l=img.3... http://www.snack-nieuws.nl/cervela/ | |
realAIVD | donderdag 26 juli 2018 @ 19:20 |
Wat leuk dat dat in Belgie zo populair is...ik heb ze intussen gegeten en begrijp nu wel waarom! Die van AH hebben niet zo'n rood velletje dat eraf gehaald moet worden, we hebben ze wel ingesneden en vervolgens in de pan gebakken. Zie het resultaat hierboven! | |
praadje | donderdag 26 juli 2018 @ 19:31 |
Ja, dat zag er heel lekker uit. Fijn dat het gesmaakt heeft. | |
Sorella | zaterdag 4 augustus 2018 @ 20:36 |
Okee beide merken uitgeprobeerd vandaag, 15 min. in heet niet kokend water, wit puntje en die een beetje getoast met curry, ui en mayo. De bunlimited vond ik een stevige vel hebben die van de ah is zachter. Qua smaak was die van de ah meer aanwezig misschien omdat het de bacon/ui was de bunlimited vond ik een beetje vlak. Volgende keer neem ik de AH hotdogs weer (a.s. week in de aanbieding) | |
Skeletor. | zondag 5 augustus 2018 @ 00:29 |
Man, wat zien die hot dogs er goed uit in dit topic! Ik vind zelf de verse ambachtelijke knakworst van de Lidl (Zwagerman) of Jumbo het lekkerste. Het liefst eet ik die op een kaiserbroodje, een pistoletje of een schnittbroodje met mosterd. Oost-Europese mosterd vind ik het lekkerst . | |
Ray_Smith | zondag 5 augustus 2018 @ 22:40 |
mmm ziet er lekker uit Poolse mosterd?die is lekkerrrrrrrrrrrr bn zelf gek op die witte curryworsten die ze veel in Duitsland verkopen met die roze/oranje saus mmmmmmm je kan ze hier alleen in Limburg in snackbars krijgen.. | |
Ace1 | maandag 6 augustus 2018 @ 12:53 |
Aanrader voor mensen in Tilburg en omgeving: Dwars hotdogbar... Heerlijke hotdogs met veel verschillende toppings. | |
Skeletor. | dinsdag 7 augustus 2018 @ 00:10 |
Ja, Pools, Hongaars of Roemeens . | |
kwakz0r | donderdag 9 augustus 2018 @ 09:27 |
Lijken deze hotdogs een beetje op die worsten die je “vroeger” had in van die kant en klare magnetron hotdogs? (Ik heb het over begin jaren 90?) Ik vond de hotdogs op straat in New York niet te vreten overigens. De lekkerste was een gewone “verse knakworst”/deense maar geen rod polse in een speciaal hotdogtentje. Ik miste bij die straatkarren het varken, was allemaal beef... bleh. | |
Sicstus | donderdag 9 augustus 2018 @ 13:36 |
Vroeger? Begin jaren 90? Ik weet niet, maar bedoel je dit soort hotdogs: Die zijn nog steeds overall verkrijgbaar hoor En nee, de hotdogs in dit topic lijken daar niet op. | |
kwakz0r | donderdag 9 augustus 2018 @ 15:54 |
Nee andere, sonder saus en de worsten waren los herinner ik me. Zien er net zo uit als deze. Maar heb ze gekocht en zal ze eens proberen. Ja sue me, vroege jaren negentig is voor mij vroeger, toen was ik tien ofzo? Misschien as t wel eind jaren tachtig. Is toch echt 25+ jaar geleden hoor. | |
Ray_Smith | donderdag 9 augustus 2018 @ 23:48 |
ik weet volgens mij welke je bedoeld waren het die vacuum verpakte? volgens mij zijn die niet meer te verkrijgen. | |
FranticDJ | maandag 3 september 2018 @ 17:56 |
Let niet op opmaak, want ik had honger Hotdog broodjes van de AH.Hot dogs zelf van de slager. Beetje overdone met rook extract.. | |
morgane | maandag 3 september 2018 @ 18:10 |
Wat zien al die hotdogs er lekker uit hier! Die van Unox die nu bij AH in de bonus zijn (in blik) zijn niet te vreten zeker? | |
Prego | maandag 3 september 2018 @ 18:30 |
dat hangt van jouw tafelmanieren af | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 18:36 |
Ik vind ze wel lekker. Persoonlijke smaak. | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 18:43 |
We (vriendengroep) eten ze bij het voetbal kijken. Dan haal ik een paar blikken, paar zakken puntjes, spuitbussen mosterd en mayo. Even in de pan en gaan met die banaan. | |
Rickocum | maandag 3 september 2018 @ 18:44 |
Ik ben nu aan het afvallen en zie dit topique met tranen in mijn ogen aan | |
Sigaartje | maandag 3 september 2018 @ 18:45 |
Een broodje kan geen kwaad, doe je de rest in de vriezer voor later. | |
#ANONIEM | dinsdag 4 september 2018 @ 08:48 |
Ik eet soms broodjes worst ik als dronken ben. Kwa vlees keil ik alles naar binnen maar die typische hotdogbroodjes vind ik niks. Dan liever puntjes, pistolet of wat dan ook. Niet echt hotdogworst maar bij de Jumbo hier hebben ze Thuringer bratwursten. Zeer goed te eten. | |
Hallojo | dinsdag 4 september 2018 @ 08:52 |
Prima ontbijt | |
Pietverdriet | dinsdag 4 september 2018 @ 14:23 |
Vraag me af waarom er een vel omheen zit als je het er af moet halen | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 15:28 |
+ + & = | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 15:28 |
Ik vind die dikke worsten nooit zo lekker. Gaat niks boven Unox knaks. Er passen er zo 3 op 1 puntje. | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 15:32 |
Godverdomme nu heb ik trek in hotdogs Ik ga straks denk ik maar een blik knaks opentrekken. Maar heb alleen witte bolletjes en ze liggen nog in de vriezer ook. En heb alleen halfvolle mayo. Dat is toch niet helemaal hetzelfde | |
Lucky_Strike | dinsdag 4 september 2018 @ 16:09 |
Dat is een broodje knakworst. Niet te vergelijken helaas Heb je kaas, augurk, spek ofzo? Je worsten bakken maakt het ook al beter. | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 16:10 |
Broodje knakworst zijn de beste hotdogs. Augurk en spek op je hotdog Of zuurkool of zo Dat hoort helemaal niet | |
Lucky_Strike | dinsdag 4 september 2018 @ 16:13 |
Waarom miep je dan over je blikworsten, bevroren broodjes en fritessaus? Eet lekker een broodje knakworst dan en geniet er van | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 16:13 |
Je bedoelt mn hotdogs En ga ik zeker doen denk ik maar het is wel ongezond eigenlijk | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 16:46 |
Ik heb net 4 bolletjes met 1 blik (11 knaks) op en voel me nu echt fucking smerig en dik Dit is echt van dat voer dat lijkt lekkerder in je hoofd dan wanneer je het echt eet. | |
SuperNeger | dinsdag 4 september 2018 @ 16:46 |
Sowieso waarom zitten er maar 11 in en niet 12? Dat verdeelt toch veel makkelijker? | |
FlippingCoin | dinsdag 4 september 2018 @ 16:55 |
Dat is met heel veel dingen snap dat ook nooit. | |
praadje | woensdag 5 september 2018 @ 18:05 |
Geen flauw idee. Google levert ook niets op. | |
Geerd | woensdag 5 september 2018 @ 18:09 |
Om autisten te irriteren | |
Nielojram75 | woensdag 5 september 2018 @ 18:25 |
Dat deelt minder makkelijk, en koop je er nog een blik bij. | |
FranticDJ | woensdag 5 september 2018 @ 18:48 |
kunstdarm die niet eetbaar is.. is maar net de keuze van de worstmaker in principe is een frikandel ook een worst zonder darm. | |
praadje | woensdag 5 september 2018 @ 19:12 |
Ah, hier een link over (kunst)darmen. Ik denk dat voor de cervela PVDC darmen worden gebruikt. https://www.vers-inspiratie.nl/worstmakerij/soorten-kunstdarmen | |
FranticDJ | woensdag 5 september 2018 @ 19:14 |
CUL / Worst! Tijd om weer eens te draaien | |
Lucky_Strike | woensdag 5 september 2018 @ 19:25 |
Ja doen! Ik ben aan het wachten tot mijn man thuiskomt, dan is het tijd voor hot dogs | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 19:30 |
Dit. | |
#ANONIEM | woensdag 5 september 2018 @ 19:31 |
Wat voor een worst ga je verorberen? | |
praadje | woensdag 5 september 2018 @ 19:32 |
Leuk topic | |
Smallish | woensdag 5 september 2018 @ 19:33 |
Wij hebben vorige week die gerookte knakworsten van AH gegeten. Prima te doen! En die Bunlimited Chipotle erbij is ook prima. | |
markdeajaxfan | woensdag 5 september 2018 @ 19:33 |
heerlijk man | |
Unscrewed | donderdag 6 september 2018 @ 23:32 |
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger... | |
klappernootopreis | vrijdag 7 september 2018 @ 08:41 |
Waarom geen corndog er van maken? Ik krijg van mijn schoonloeder uit de VS wel eens kosher hot dogs. Die lenen zich uitstekend voor corndogs.. | |
Hallojo | vrijdag 7 september 2018 @ 08:44 |
Ik word altijd misselijk als ik die dingen eet | |
Hallojo | vrijdag 7 september 2018 @ 08:51 |
Ik zit nu te twijfelen of ik voor het weekend weer hotdogs moet kopen Ik heb ook nog kipschnitzels liggen en die doen het ook wel goed op een broodje | |
klappernootopreis | vrijdag 7 september 2018 @ 10:47 |
Mijn zwakte: | |
Apekoek | vrijdag 7 september 2018 @ 10:51 |
Not bad | |
Lucky_Strike | vrijdag 7 september 2018 @ 11:11 |
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus. | |
klappernootopreis | vrijdag 7 september 2018 @ 11:13 |
Ik heb er altijd pickle relish bij en natuurlijk ketchup en gefruite uitjes en mayo | |
Boy_Zonderman | vrijdag 7 september 2018 @ 20:10 |
Heb nu ook trek joh... | |
LPFAN | vrijdag 7 september 2018 @ 20:13 |
Heb je een receptje? Ziet er lekker uit! | |
DeHovenier | vrijdag 7 september 2018 @ 20:58 |
Ik ga het vanavond ook maken: Bruine pistolets plus AH Hotdogs, gebakken uitjes, spek en augurk. Met mayo en wat tufjes Jalapeno Tobasco. Misschien nog wat smeltkaas erbij | |
FranticDJ | vrijdag 7 september 2018 @ 21:01 |
Ik kan nu eigenlijk geen hot dogs meer eten zonder gebakken zuurkool.. | |
nogeenoudebekende | vrijdag 7 september 2018 @ 21:08 |
Zonder is gewoon een broodje worst. | |
klappernootopreis | maandag 10 september 2018 @ 08:55 |
voor 4 corndogs: • 4 stevige hotdogs (niet van die slappe goedkope, maar goede) • 100 gr bloem • een eetlepel bakpoeder. • een theelepeltje baksoda. • half suikerklontje • mespuntje chillipeper. • een eitje • half kopje karnemelk • scheut azijn. • cornflakes Gaar de hotdogs eerst even op de grill (3 minuutjes moet genoeg zijn) Steek een (liefst dikke, anders glijdt hij er af of breekt het stokje) sateprikker in je hotdog en rol die door de bloem en leg ze even aan de kant. Maak met de overgebleven bloem en de rest van de ingediënten een dik beslag en "dip" hier de hotdogs een paar keer in tot er een dikke laag op je hotdog zit. sprenkel er nog wat fijngestampte cornflakes over. Ondertussen kun je een frituurpan verhitten naar zo'n 200 graden. waarin je je corndogs goudbruin frituurt (paar minuten is genoeg) Frituur niet te veel in een keer anders krijg je een grote onsmakelijke klomp. (het is net als bij tempura, een voor een dus) Je kunt in plaats van chili ook simpelweg een theelepeltje grove mosterd gebruiken.. Oja. Bij de Lidl haal ik soms een stuk gran Panado kaas en rasp dit en voeg die aan het beslag toe, maar dit is een kwestie van smaak.. [ Bericht 1% gewijzigd door klappernootopreis op 10-09-2018 09:04:25 ] | |
LPFAN | maandag 10 september 2018 @ 13:34 |
Thanks!! |