abonnement Unibet Coolblue
pi_180487705
Etappe 9: Arras Citadelle - Roubaix, 156,5 km

De achtste rit was echt episch saai. In een weekend zo'n etappe, het zou verboden moeten worden. Er gebeurde helemaal niets. Ja, Burghardt haalde nog een keer een geintje uit, maar verder kwamen er pas na 20 kilometer een paar renners op het idee om weg te rijden uit het peloton, al was ook dat niet de bedoeling. Een van de aanstichters was Ten Dam, die helemaal niet mocht rijden van zijn ploeg, daarom werd hij meteen maar weer teruggefloten. Het was een belediging voor de sport. Een schande. Er gebeurde dus echt helemaal niets, tot op een kilometer of 17 van de finish. Een chute, met Dan Martin als grootste slachtoffer. Daarna werd er gesprint en die sprint werd gewonnen door Dylan Groenewegen, die overduidelijk de snelste is van alle sprinters. Greipel en Gaviria deelden kopstootjes uit en werden daarom gedeklasseerd. Tot zover het verhaal van die rit. We gaan door met een rit waar iedereen al een tijdje naar uit aan het kijken is. Zowaar een rit waarvoor je op het puntje van je stoel kan gaan zitten. We keren na een aantal jaar weer terug op de kasseien. 15 stroken en meer dan 20 kilometer kasseien. Finish in een heilige plaats, Roubaix. On y va.





Voor de derde keer in vijf jaar tijd start er een rit in Arras. In totaal is dit pas de vijfde keer dat er een rit start in deze stad met 45.000 inwoners, dus blijkbaar hebben ze recentelijk ergens een schatkist gevonden of iets in die geest. Sinds ik bezig ben met voorbeschouwingen heb ik al twee keer eerder iets moeten schrijven over Arras. Het begint een beetje Pau-esque vormen aan te nemen. Voor het eerst kwam de Tour in 1991 langs in deze plaats in de regio Pas-de-Calais. Een rit van 259 kilometer richting Le Havre zou volgen en Thierry Marie besloot om in z'n eentje 234 kilometer voor het peloton te gaan rijden. Hij wist zijn monstervlucht succesvol af te sluiten en pakte ook nog eens de gele trui. Daarna keerde men in 2004 terug naar Arras, voor een ploegentijdrit die werd gewonnen door US Postal. Recent startte er in 2014 en 2015 een rit in Arras. De rit in 2014 eindigde in Reims en werd gewonnen door André Greipel. De rit in 2015 eindigde in Amiens, de aankomstplaats van de vorige rit, en werd gewonnen door André Greipel. Noteert u hem vast voor vandaag? Technisch gezien is er trouwens nog nooit een rit gestart in de stad zelf, aangezien we iedere keer de citadel opzoeken. Dit is de belangrijkste toeristische trekpleister van Arras, staat vanzelfsprekend ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Al is het wel een beetje oneerbiedig ten opzichte van het centrum van Arras, want dat centrumpje ziet er eigenlijk ook gewoon prima uit. We starten deze keer trouwens echt op de binnenplaats van de citadel en hier liggen kasseien, dan kunnen de renners vast wennen aan het idee. Overigens komt Adrien Petit van Direct Energie uit Arras, maar die arme jongen is er niet bij in de Tour. Nochtans een betere renner dan veel van de onzin die Direct Energie wel heeft afgevaardigd.



Tijdens de neutralisatie rijden we een rondje door Arras en komen we langs alle opvallende punten van deze stad. Rondje over de markt en dat soort werk. De neutralisaties zijn dit jaar wel echt smerig lang voor mijn gevoel. Pas ergens een paar kilometer buiten de stad is die onzin voorbij en gaan ze er echt aan beginnen. Het is dan wel een kasseienrit, maar het eerste deel van de rit rijden we gewoon over asfalt. De eerste tien kilometer van de rit rijden we over grotendeels vlakke en brede wegen langs de rivier de Scarpe. In Biache-Saint-Vaast laten we die rivier achter ons waarna we over het Franse platteland verder fietsen richting de kasseien. Af en toe rijden we door een dorpje, maar tussen die dorpjes komen we alleen maar landbouwgrond tegen. Het terrein is dus open, voor zover het wat uitmaakt. Het is verder vooral heel vlak en het gaat ook best vaak rechtdoor. In Arleux, na 26 kilometer, liggen er weer wat bochtjes in het parcours, maar buiten dit dorp gaat het weer rechtdoor richting het volgende dorp. We steken nog even een kanaal over, maar buiten dat maken we weinig mee. Van Oisy-le-Verger rijden we naar Épinoy en alleen in die dorpjes is het een beetje bochtig. Buiten Épinoy gaat het een kleine 10 kilometer rechtdoor over een brede weg door een open veld richting Cambrai. Deze stad passeren we na 42,5 kilometer, kort voor de eerste kasseistroken gaan komen. De laatste keer dat er een kasseienrit in de Tour was eindigde die in Cambrai. Dat was in 2015 en die rit was vrij teleurstellend. Te weinig stroken om het veld helemaal uit elkaar te slaan, daarom bleef er vooraan een grote groep van meer dan 30 renners over. Tony Martin wist solo weg te rijden, bleef de groep nipt voor en boekte zo een overwinning in Cambrai. Zijn vijfde en voorlopig laatste ritwinst in de Tour.



Na een paar bochten in Cambrai gaat het over een brede weg rechtdoor richting de eerste strook van de dag. Na een kilometer of drie over deze brede weg volgt er een scherpe bocht naar links, waarna sector 15 begint. Net als tijdens Parijs-Roubaix tellen we af. Sector 15 is de eerste kasseistrook en we gaan toewerken naar nummertje 1. De eerste strook die we vandaag aandoen is behoorlijk onbekend. Het is een strook van 1,6 kilometer tussen Escaudoeuvres en Thun-l'Eveque. Deze strook komt niet voor in Parijs-Roubaix en kwam ook niet voorbij in de vorige ritten over de kasseien in de Tour. Wel kwam de strook ooit voor in een Franse amateurkoers. Speciaal voor een lokale Franse krant is een jongetje uit Thun even over deze strook gehobbeld, waardoor we ons toch een soort van beeld kunnen vormen, want buiten het feit dat we de weg niet uit een bekende wedstrijd kennen is het karretje van Google ook zo slim geweest om deze weg over te slaan. Op basis van wat foto's is het niet de moeilijkste strook van allemaal, maar gaat het hier wel meteen goed los aangezien er richting de eerste strook hard gereden zal worden omdat iedereen van voren wil zitten. Tel daar dan nog het feit bij op dat de weg eerst heel breed is en dan na de scherpe linkse bocht ineens heel smal en je weet dat dit best hilarisch kan worden.



Aan het eind van deze strook slaan de renners linksaf en rijden ze via een smalle brug over een kanaaltje. Ze rijden dan door Thun, waar ook nog een bocht naar links volgt. Het gaat dan kort over een brede weg verder richting Eswars, waar een scherpe bocht naar rechts volgt. Vervolgens rijden de renners over een smalle geasfalteerde weg. Het wordt steeds smaller en nadat men over een viaduct is gereden krijgen we in plaats van asfalt ineens kasseien voorgeschoteld. Sector 14, de tweede strook van de dag begint. Van Eswars naar Paillencourt, weer een strook van 1,6 kilometer. Ook weer een behoorlijk onbekende strook. Een lastige strook, omdat het eerst lichtjes naar beneden gaat, wat altijd vervaarlijk is op kasseien. Het tweede deel van de strook loopt dan juist weer wat meer omhoog, als we bijna in het dorpje Paillencourt zijn. De steentjes liggen er hier redelijk goed bij, het grootste gevaar valt te verwachten van enkele bochtjes. De kneuzen van het peloton kunnen daar waarschijnlijk niet zo goed mee omgaan, bochten op de kasseien. Enfin, deze strook is na 53,5 kilometer voorbij. We rijden daarna dwars door het nietige Paillencourt en krijgen we een kilometer of 15 niet meer met kasseien te maken.



Buiten Paillencourt rijden de renners over brede wegen verder tussen de akkers en weilanden door. Aantal bochtjes, maar verder is de weg richting de tussensprint simpel. Vlak voor de tussensprint in Wasnes-au-Bac rijden we langs nachtclub Amnezia, voor de liefhebbers. Tussensprintje komt na 59 kilometer, op een rechte en vlakke weg. In Wasnes ier een bochtje naar rechts bij een rotonde, maar daarna gaat het over het platteland verder richting het volgende dorp, Marquette-en-Ostrevant. Na dit dorpje gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor tot een ander dorp. Daar een bocht naar links en een bocht naar rechts, waarna we op weg gaan naar Auberchicourt. In dit dorpje nemen we een bocht naar links, waarna we een beetje kriskras door een woonwijk rijden. Even verderop een bocht naar rechts, rotonde en dan wordt de weg langzaamaan steeds smaller tot we bij secteur 13 uitkomen, de derde strook van de dag. Een strookje van 900 meter, van Auberchicourt naar Écaillon. Zoals bij veel stroken is hier vooral het probleem dat de weg ineens heel smal wordt. Deze strook schijnt een enorme verrassing te zijn. Niemand had rekening gehouden met het feit dat deze strook wel eens opgenomen zou kunnen worden in een Tourrit. In het dorp kenden ze de weg wel, maar daarbuiten genoot het niet echt veel bekendheid. Ook niet echt een veelgebruikte strook in andere wedstrijden. Maar, onze grote vriend Thierry Gouvenou kwam hoogstpersoonlijk even de strook bekijken en zag dat de steentjes er behoorlijk schots en scheef liggen. Daarom heeft hij de strook maar meteen opgenomen in het parcours, toch nog een goede beslissing van de beste man. Al hebben de bewoners wel nog een deel van de strook opgeknapt, dus het ziet er nu wat minder kut uit dan op de foto hieronder.



Na 70 kilometer koers verlaten we deze strook en daarna duurt het wel weer een tijd voor we weer wat kinderkopjes gaan onthoofden. Aan het eind van de strook komen we op een slecht geasfalteerde smalle weg te rijden, maar in het dorpje Masny wordt alles weer wat breder. Vervolgens gaat het grotendeels rechtdoor richting Pecquencourt, waar we na 78 kilometer passeren, op 78 kilometer van de finish. Richting dit dorp wel een paar rotondes, maar buiten dat brede en vlakke wegen. Buiten Pecquencourt volgen we ook weer de grote, doorgaande weg. Paar rotondes opnieuw, maar al met al een moment van rust. Het blijft makkelijk tot in Marchiennes. In dit dorp, waar we na 81 kilometer passeren, rijden we door een wijkje met wat smallere straatjes en wat bochtjes. Waarom? Om nog een kasseistrook op te kunnen zoeken. Een strook die officieel niet wordt gezien als strook, omdat er ook een flinke strook asfalt naast de kasseien ligt. De kasseien zelf liggen er behoorlijk prima bij, daarom wordt het niet gezien als secteur. Maar als je even niet zo aandachtig het roadbook hebt bekeken zou dit toch als een verrassing kunnen komen. Strookje van een halve kilometer. Klein bier, maar toch.



Aan het eind van deze strook volgt er een bocht naar links en een kilometer later een bocht naar rechts. We fietsen nu richting Warlaing en gaan toewerken naar de eerste bekende strook. Een strook uit Parijs-Roubaix. Twee kilometer lang en drie sterren. In Parijs-Roubaix werken ze zoals waarschijnlijk wel bekend is met sterren. Eén ster stelt geen reet voor, bij vijf sterren stuiter je van je fiets. Deze strook hangt dus een beetje in het midden. Via wat korte bochtjes rijden we door Warlaing en al snel begint daar de strook. Smal, uiteraard. Steentjes liggen er niet overal even lekker bij. Halverwege volgt er nog een kruising, waar we te maken krijgen met een paar meter asfalt en daarna een kleine ruk naar rechts. Het tweede deel van de strook kent een paar bochten. Erg vervelende voor de Kruijswijkjes van het peloton, die dan ongetwijfeld het skoekeloen gaan opzoeken. Na 88,5 kilometer rijden we door het dorpje Brillon en hier is de strook van 2000 meter verleden tijd.



Strook 12 gehad, nog 11 te gaan. In Brillon is er een bochtje naar links en even verderop een bocht naar rechts. Aan het eind van deze straat begint dan meteen de volgende strook, nummertje 11. Van Tilloy naar Sars-et-Rosières. Ook dit is een strook uit Parijs-Roubaix en deze krijgt zelfs vier sterren. Moeilijk dus, vooral omdat ie redelijk lang is. Nog even wat langer dan de vorige, 2,4 kilometer ditmaal. Bovendien heeft deze strook een paar lastige bochten. Meteen aan het begin een scherpe naar rechts, vrij snel daarna een scherpe naar links en dan gaat het ongeveer een kilometer rechtdoor. Aan het eind van dit stuk volgt er dan weer een scherpe bocht naar rechts en daar word je op kasseien niet vrolijk van. Ze liggen er trouwens ook niet echt lekker bij. Ergens tussendoor is er een stuk dat ze gerestaureerd hebben, maar verder zou je hier je hond nog niet eens uitlaten. Lekker dus, erg weinig mis mee. Het eind van deze strook bereiken we na 91 kilometer, in het dorpje Sars-et-Rosières dus. Nog 65 kilometer en 10 stroken te gaan. Deze twee stroken kwamen we trouwens in tegengestelde richting tegen tijdens de Tour van 2014, de rit waar Nederland af wist te rekenen met een trauma en onze Lars Boom (god hebbe zijn ziel) zomaar de overwinning pakte.



Aan het eind van deze strook slaan de renners linksaf en vervolgens gaat het een aantal kilometer volledig rechtdoor over een brede weg, richting de volgende strook. We rijden over een viaduct richting Beuvry-la-Fôret en aan de buitenkant van dit dorp volgt er een scherpe bocht naar rechts. Al snel volgt er een flauwe bocht naar rechts waarna de weg ineens heel smal wordt. Wel nog steeds geasfalteerd, maar smal. We rijden richting de snelweg om direct langs de snelweg de kasseistrook van Beuvry-la-Fôret naar Orchies op te zoeken. Ook dit is weer een strook uit Parijs-Roubaix en krijgt daar drie sterren. 1400 meter lang en de stenen liggen er goed bij, voor zover kasseien er goed bij kunnen liggen. Langs de bomen rijden de renners over deze strook met een paar kleine bochtjes. Al met al een strook die redelijk goed te doen zou moeten zijn. Al kan de opeenvolging van stroken ondertussen wel door beginnen te wegen. Deze strook werd overigens tijdens de rit in 2014 wel weer uit het parcours geschrapt, omdat het te gevaarlijk zou zijn. Dat lag wel een beetje aan de weersomstandigheden. Zo'n strook langs de bomen en met wat mos en onkruid tussen de stenen is wel gevaarlijk als het begint te regenen, het wordt dan al snel spekglad. Met droog weer is er evenwel niet gek veel aan de hand en het wordt droog. Dit is trouwens de sector Marc Madiot, bepaalde mensen vinden dat leuk.



We hebben een aantal kilometer het parcours van Parijs-Roubaix gevolgd, maar daar gaan we nu van afwijken. Normaal volgt na deze strook die van Orchies, maar we rijden eigenlijk met een boog om dat dorpje heen. Via een brede weg rijden we weer over een viaduct en daarna komen we op weg naar sector 9 een aantal rotondes tegen. Na 102 kilometer, op 54 kilometer van het eind, rijden we door het dorpje Auchy-les-Orchies en hier is het bochtig. Buiten het dorp wordt het nog bochtiger en daar wordt de weg ook nog eens heel smal. Vlak voor de strook begint is er een scherpe bocht naar links, altijd leuk. Vervolgens beginnen we aan sector 9, een weg met kopfsteinpflaster (geweldig woord) die ons van Auchy naar Bersée brengt. Een lange strook, 2700 meter. Een lastige strook ook, maakt onderdeel uit van Parijs-Roubaix en krijgt vier sterren. Het begin valt in zekere zin nog wel mee, het gaat een kilometer rechtdoor. De stenen liggen er wel bijzonder slecht bij en er zijn ook wat gaten in de weg. Halverwege is er dan even een kort stukje respijt. Kruispuntje, paar meter asfalt en daarna gaat het verder richting Bersée. Dit tweede deel van de strook is een stuk vervelender, want dit deel kent kort achter elkaar vier bochten. Strookje is trouwens wel vorig jaar een beetje opgeknapt.



Na 107 kilometer rijden we dan door Bersée, aan het eind van de strook. We rijden de straat uit en slaan dan rechtsaf, waarna het even zo goed als rechtdoor gaat. Niet lang, want de volgende strook komt er heel snel aan. Buiten Bersée volgt er een scherpe bocht naar rechts en dan beginnen we meteen aan een van de meest gevreesde stroken van Parijs-Roubaix. Een strook met een prachtige, klinkende naam. Mons-en-Pévèle. Er is echter wel een klein nadeel. We doen niet de hele strook. Van de drie kilometer pakken wij maar 900 meter mee. Waarschijnlijk met de gedachte dat je de Quintana's van deze wereld het niet kan aandoen om ze de volle drie kilometer te laten rijden. Dit is namelijk echt een van de zwaarste stroken. De stenen liggen schots en scheef, er zijn bochtjes, er zijn gaten, het is doffe ellende. Daarom gaan we na 900 meter kasseien niet nog een keer rechtsaf, op naar deel twee van Mons-en-Pévèle, maar rijden we rechtdoor het gelijknamige dorp in. Via een smalle weg met wat korte bochtjes komen we dan uiteindelijk uit bij een rotonde, waar een bocht van 180 graden maken. Vervolgens gaat het een aantal kilometer rechtdoor over een licht oplopende weg richting Merignies.



In Méregnies, op 42 kilometer van het eind, krijgen we te maken met een aantal bochtjes. Daarna lijken we even over een brede weg te mogen rijden, maar al heel snel slaan we weer rechtsaf, een smal weggetje in. Dit weggetje heeft eerst asfalt, maar al snel gaat het over op kinderkopjes. Strook 7, van Mérignies naar Avelin. Een relatief korte strook, van 700 meter. Komt voor in Parijs-Roubaix en krijgt daar maar twee sterren. Stelt dus eigenlijk relatief weinig voor, al heeft dat vooral te maken met de lengte van de strook. 700 meter is vrij weinig. De stenen liggen er verder niet heel lekker bij, ofzo. Aan het eind van deze secteur slaan we rechtsaf en gaat het over het asfalt verder richting Avelin.



Via Avelin rijden we dan richting Pont-a-Marcq. In dit dorpje krijgen we dan weer met wat bochten en wat rotondes te maken. Even na de laatste rotonde slaan we rechtsaf en en rijden we door een lelijk wijkje. Aan het eind van deze wijk wordt de weg ineens heel smal en dan begint de volgende strook, die van Pont-Thibaut. Nummertje 6, een strook van 1400 meter. Geen onbekende strook, deze weg zit namelijk ook in Parijs-Roubaix. Krijgt daar drie sterren. Niet bijzonder lastig dus, maar wel vrij vervelend. Vooral vervelend vanwege de talloze bochten. Heel veel kleine en korte bochtjes. In Parijs-Roubaix misschien niet eens zo interessant, maar nu wel. Met al die kneuzen op de kasseien is iedere bocht weer een uitdaging. Op 35 kilometer van de streep, aan het eind van deze strook, rijden we door Ennevelin.


Na wat bochten in Ennevelin komen we terecht op een smalle en bochtige weg. Deze weg brengt ons in de richting van Templeuve, een bekende naam. Het smalle weggetje houdt op in Helin, waarna het via een bocht naar rechts rechtdoor gaat richting Templeuve. In dit dorpje krijgen we dan weer te maken met een (bekende) rotonde en even verderop een bocht naar links. Een paar bochten later rijden we het dorp uit en wordt de weg weer een stuk smaller. Strook 5 begint, die van Templeuve (Moulin-de-Vertain). 500 metertjes, bekend uit Parijs-Roubaix, twee sterretjes, stelt dus geen kut voor, eindigt op 30 kilometer van de finish. Zoals je misschien niet zou verwachten staat er hier ook nog een molen ergens in de buurt.



Aan het eind van deze strook volgt er een bocht naar rechts en daarna duurt het een aantal kilometer tot we de volgende strook tegenkomen. Via redelijk smalle en bochtige wegen rijden we door het gehucht Wachemy en aan het eind van dit gehucht volgt er een bocht naar links waarna het een tijd rechtdoor gaat tot in het dorp Louvil. Na een redelijk lange tocht door dit dorp volgt er een bocht naar rechts, waarna we via Peuville richting Cysoing rijden, waar de volgende strook zich aandient. Bochtje naar rechts, bochtje naar links en even verderop weer wat kort bochtenwerk. Daarna wordt de weg weer smalle en fietsen we van Cysoing naar Bourghelles. Strook 4, nog maar drie te gaan hierna. Deze strook, die ook in Parijs-Roubaix zit, is 1300 meter lang en krijgt drie sterren. Niet lastig, normaal gesproken. Al zal het na al die kasseien die we vandaag al hebben gehad best pittig zijn. In Parijs-Roubaix komt deze strook op een kilometer of 25 van het eind en dat klopt nu ook wel aardig. Nog een kilometer of 24 te gaan tot de streep en nog vier stroken.



De volgende strook laat niet lang op zich wachten. Aan het eind van sector 4 komen we door Bourghelles en via wat smalle wegen en wat bochten naar links gaan we ons dan opmaken voor sector 3, de strook van Bourghelles naar Wannehain. Deze strook is 1100 meter lang, komt in Parijs-Roubaix voor en krijgt daar drie sterren. Weer niet enorm lastig dus, maar tegen deze tijd ligt alles al uit elkaar. Alles met een paar stenen is op dit moment moeilijk genoeg. Deze specifieke steentjes liggen nog niet eens zo slecht, maar de weg is wel bochtig. Twee keer een flinke bocht naar rechts, genoeg voor wat chaos. Dat die bochten niet zo eenvoudig zijn moet je maar vragen aan Greg van Avermaet, die ging hier ooit moeilijk hard op z'n muil in een van die bochten. Nochtans een specialist, wist zelfs ooit Parijs-Roubaix te winnen. Geen sinecure. Op 20 kilometer van de finish bereiken we Wannehain en daarme het eind van deze strook.



Na een tijdje kriskras door Wannehain fietsen bereiken we de buitenkant van dit dorpje. Hier komen we dan ook de bonussprint van de dag tegen. Niemand geeft iets om de bonussprint, maar toch. De grens met België is hier trouwens ook dichtbij, we zijn nu echt in het uiterste noorden van Frankrijk zo ongeveer. Vrij kort na de bonussprint, op 18 kilometer van het eind, slaan we linksaf en daarna begint weer een beruchte strook, die van Camphin-en-Pévèle. Sector 2, 1800 meter lang en krijgt vier sterren. Ontzettend moeilijke strook dus, de stenen liggen er hier heel slecht bij. Bovendien zijn er nog wat bochtjes aanwezig, wat het geheel ook niet simpeler maakt. Een van de laatste stroken in Parijs-Roubaix en de voorlaatste strook vandaag. Als er nog niets is gebeurd moet het hier gebeuren zo onderhand. Op een kilometer of 15 van het eind bereiken we het slotstuk van deze lastige strook en daarna gaan we naar links. Een aantal kilometer rechtdoor richting Roubaix.



Al moeten we meteen zo ruiterlijk zijn om toe te geven dat het totaal niet rechtdoor gaat. Een vervelende weg, met een aantal viaducten en rotondes. We rijden ook nog door wat dorpjes, zoals Baisieux. Hier liggen de nodige bochtjes, waarna we buiten het dorp verder rijden richting de laatste strook van de dag. We rijden over bekende wegen, als je tenminste een beetje een kenner bent. De absolute slotfase van Parijs-Roubaix. Na talloze serieuze stroken doen we nog even strook van Willems naar Hem aan. Een lullig dingetje van 1400 meter, slechts twee sterren waard. Daar rijdt men normaal met de ogen dicht over. De koers moet hier al beslist zijn. Iemand gaat in z'n eentje winnen of het wordt een sprint. Het kan altijd nog anders uitpakken, zoals met Hennie Kuiper. Al heb ik geen zin om mensen voor de 500e keer lastig te vallen met dat verhaal. Op ongeveer zes kilometer van het eind bereiken we de laatste meters van deze strook en daarna zetten we onze weg voort richting Roubaix.



Die laatste kilometers kennen we allemaal dankzij Parijs-Roubaix. Tenminste, dat mag ik hopen. Als je niet naar Parijs-Roubaix kijkt ben je geen knip voor de neus waard. Met afstand de mooiste klassieker van allemaal. Mooier dan welke Tourrit dan ook. Via een viaduct en wat rotondes rijden we door Hem en we wijken toch wel een beetje af van de finale van Parijs-Roubaix. Een deel van het parcours is bekend, maar we duiken in de laatste kilometers toch ook een paar alternatieve straatjes in. Zo slaan we op minder dan twee kilometer van het eind scherp linksaf, waarna er even verderop een bocht naar rechts volgt. Het gaat dan rechtdoor tot op 400 meter van de eind, waarna er weer een bocht naar rechts volgt. Dit is de laatste bocht van de dag en deze bocht laat ons finishen naast het overdekte velodrome van Roubaix. We zijn gewend om te eindigen in het vélodrome André Petrieux, maar nu finishen we langs het overdekte vélodrom Jean Stablinski. Ergens op de openbare weg. Tegenvallertje wel. Geen bel, geen rondje van 400 meter. Maar goed, dat zal deze rit ook niet nodig hebben om episch genoemd te worden. Het zal lastig genoeg worden.



Roubaix is een stad met 96.000 inwoners in het uiterste noorden van Frankrijk, met een bijzonder lange geschiedenis in de Tour. Een keer of 20 kwam er een rit aan en een keer of 23 vertrok er een rit. Vooral in het verleden populair, recentelijk heeft de stad wat minder aandacht genoten. De laatste doortocht in Roubaix dateert van 1996 en toen was de stad slechts de startplek van een rit. Voor de laatste aankomst moeten we al terug naar 1985, gek eigenlijk. Roubaix ligt dicht bij België en dat zie je ook wel aan de winnaars in deze stad. Onder meer Walter Godefroot, Daniël Willems, Ludo Delcroix, Eddy Verstraeten, Guido Van Reybrouck en Marcel Janssens. Allemaal Belgen. De laatste winnaar in Roubaix was dan weer een Nederlander, Henri Manders. Verder kennen we Roubaix vooral van Parijs-Roubaix. Heus? Ja, heus. Heb ik vast nog niet vermeld. Ieder jaar weer eindigt de mooiste koers van het jaar in Roubaix. Na een slijtageslag over ongeveer 30 kasseistroken eindigen we altijd weer in Roubaix op de wielerbaan, waar af en toe mooie dingen gebeuren. Hayman die Boonen klopt in de sprint bijvoorbeeld, zoiets kan alleen tijdens Parijs-Roubaix gebeuren. Dit jaar stal Peter Sagan dan weer de show. Hij ging bijzonder vroeg in de aanval en hij hield het vol. Samen met Silvan Dillier, die iets vroeger al in de aanval ging, reed hij lang voor het peloton en in de sprint rolde hij de Zwitser op. Verder wil ik eigenlijk niet veel melden over Roubaix. Net als iedere andere stad in het noorden van Frankrijk is het echt een afgrijselijke stad. Gelukkig hebben ze er kasseien, anders mocht dit hele gebied best verdwijnen.



Het wordt 30 graden in Roubaix. Mokerwarm. Redelijk wat wind ook, al zal die vooral tegen zijn. Geen kans op regen. Het wordt dus extreem stoffig. Dat is voor de renners beter dan natte kasseien, maar alsnog geen feestje. Ook in Arras wordt het bijna 30 graden, ook daar best wat wind en geen kans op regen. Beetje stof in je bakkes duwen, meer niet. Deze rit begint om 12:35 en na een neutralisatie van een kwartier gaat het om 12:50 echt los, als de renners tenminste zin hebben. Eurosport 2 is er uiteraard meteen weer bij. De PLAYER ook. De NOS en Sporza pas om 14:10. Tegen die tijd hebben we al twee kasseistroken afgewerkt, dus beter slinger je het playertje aan. Aankomst wordt weer redelijk vroeg verwacht, tussen 16:09 en 16:28. Dit in verband met de WK-finale, een wedstrijdje tussen Kroatië en Frankrijk. Wij hopen natuurlijk met z'n allen dat die teringfransozen in de pan worden gehakt. Didi Deschamps is een weerzinwekkende trainer. Die wedstrijd begint trouwens om 17:00, dus zelfs als we het langzaamste schema niet halen hoef je waarschijnlijk van beide wedstrijden niets te missen.

Kasseiritten zijn enorm lastig te voorspellen. In 2015 ging de winst ineens naar Tony Martin, daar hield toen niemand rekening mee. Dit is wel een andere rit, met veel meer stroken. Veel lastiger en dus zal Tony Martin niet opnieuw winnen. Vooral ook niet omdat hij een gebroken ruggenwervel heeft, maar dat terzijde. Een type Tony Martin zal het nu ook lastig krijgen. Dit wordt, ondanks de geringe lengte, echt een rit voor de klassiekerreners. En dan vooral de renners die in de klassiekers actief zijn en die nu niet op hun klassementsman hoeven te letten.
1. Lampaert. De Belgische kampioen. Heeft een wonderjaar, zo'n beetje alles lukt. Quick Step heeft Jungels, maar eigenlijk, als we heel eerlijk zijn, heeft Quick Step dus niemand die over de kasseien hoeft te worden gedragen. Iedereen kan z'n eigen ding doen. En daar kunnen renners als Lampaert en Terpstra van profiteren. Die hoeven niet na te denken en kunnen in de aanval gaan. En in de aanval gaan gaat Lampaert goed af. Hij kiest slim zijn moment en zo gaat hij, mede dankzij het overwicht van Quick Step, deze rit winnen.2
2. Sagan. Opnieuw een ereplaats erbij voor de verzameling. Gaat het onderspit delven tegen het collectief van Quick Step. Won dit jaar dan wel Parijs-Roubaix door vroeg aan te vallen, maar hij zal dat kunstje moeten herhalen om nu te winnen. Als hij te lang wacht gaan de jongens van Quick Step om beurten en dan is de rest gezien. De rit is lastig genoeg om verschillen te veroorzaken en daarom zullen er met name aan het eind weinig knechten over zijn. Werkt allemaal in het nadeel van Sagan.
3. Terpstra. Kan deze rit ook best winnen, als hij op het juiste moment aanvalt. Zal een vrijgeleide krijgen binnen Quick Step, maar hij zal niet de enige zijn. Tactisch moet je dan de juiste keuze maken en ik denk dat die keuze gemaakt gaat worden door Lampaert. Dan blijft er een ereplaats over voor Terpstra.
4. Van Avermaet. Ultieme poging doen om de gele trui te behouden. Kan nog best lukken en dan kan hij en passent ook nog hoog eindigen in de rituitslag. Is hij aan zijn stand verplicht en ook aan al die 500 ploegen die hem willen hebben mag hij laten zien dat hij het in zo'n lastige rit nog steed kan bolwerken.
5. Valverde. #yolo. Gaat even aan Quintana en Landa laten zien dat hij de enige kopman is. Verbrak het ene na het andere record op strava, op de kasseien. Hij kent dit werk dus en hij kan er ook nog eens hard op rijden. Piti gaat iedereen de moeder schroeien, van de klassementsmannen dan. Ik heb er zin in.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:12:00 #2
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180487710
Balen voor Marczysnki, gezien zijn benen was hij fantastisch geprepareerd
pi_180487711
Rojas abandon
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:12:03 #4
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487712
Genieten wel
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:12:06 #5
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180487714
Rojas DNF.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180487716
Het zou Rojas zijn i.p.v. Marczynski.
pi_180487717
Porte uit de Tour. Wat een ongelukkig huwelijk is dat. En de enige serieuze concurrent voor Froome die zowel kan tijdrijden als bergritten aankan
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:12:24 #8
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487722
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:11 schreef Koffieplanter het volgende:
AG2R had Latour in de vlucht moeten sturen.

- Carlton Kirby
pi_180487723
moet een beste valpartij geweest zijn dan
pi_180487728
Waarom zenden ze deze etappe niet helemaal live uit?
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:12:36 #11
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487729
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:12 schreef naatje_1 het volgende:
Genieten wel
De koers heh, niet dat er mensen abondon zijn...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:12:38 #12
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180487730
Franco :W
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180487740
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:12 schreef poiuytr het volgende:
Waarom zenden ze deze etappe niet helemaal live uit?
Vrijwel iedereen doet dat.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:13:24 #14
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180487742
Jammer dat ES1 dat mensonterende brommer rijden laat zien.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:13:33 #15
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180487744
RadioTour meldt inderdaad geen abandon Marczynski maar wel Rojas
pi_180487747
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:12 schreef Scorpion_17 het volgende:
Porte uit de Tour. Wat een ongelukkig huwelijk is dat. En de enige serieuze concurrent voor Froome die zowel kan tijdrijden als bergritten aankan
Dumoulin schijnt dat ook te kunnen.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:13:42 #17
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_180487750
Porte eruit?!
pi_180487756
Porte eruit
pi_180487760
Wat een lulverhaal van Bobbie

gras is groen
  Forum Admin / PR zondag 15 juli 2018 @ 13:14:10 #20
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180487764
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Jammer dat ES1 dat mensonterende brommer rijden laat zien.
Even naar de MotoGP is tot daaraan toe, maar al deze klasses met allerlei nobbudies, tering.
pi_180487765
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef hhh38 het volgende:
Porte eruit?!
ja
pi_180487766
Is Porte eruit?
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:14:19 #23
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487767
Adam Yates achterin
  zondag 15 juli 2018 @ 13:14:35 #24
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180487775
Exit Richie Porte.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:14:49 #25
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_180487777
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:14 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

ja
Godverdegodver

#FPCL
pi_180487779
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:12 schreef Koffieplanter het volgende:
Rojas DNF.
Jij hebt France 3 toch ook?
  FOK!fotograaf zondag 15 juli 2018 @ 13:15:03 #27
842 Zorro
Z
pi_180487783
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wat een lulverhaal van Bobbie

gras is groen
Het begint op de F1 te lijken als het aan hem ligt. Kampioenschapsleiders (hier: groene trui kandidaten) minder straffen want spannend :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:15:13 #28
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487786
Gewoon de Franse eurosport bekijken, enkel reclame-onderbrekingen vooralsnog
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180487789
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dumoulin schijnt dat ook te kunnen.
Beperken in de bergen bedoel je?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zondag 15 juli 2018 @ 13:15:19 #30
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180487790
Abandon Porte :o
  zondag 15 juli 2018 @ 13:15:26 #31
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180487791
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:14 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jij hebt France 3 toch ook?
Ik ben helaas genoodzaakt de PLAYER te gebruiken deze uren.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:15:30 #32
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487792
TomDum rijdt lek...
pi_180487793
Lekker schelden :D
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:15:34 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180487796
ONZE Tom heeft slechte benen zo te zien!!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180487797
Greg nu de grootste favoriet
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:15:41 #36
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487800
Wat doet Dumoulin daar?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180487803
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef showtimer het volgende:

[..]

Vrijwel iedereen doet dat.
Waar dan? Sporza, NOS en Eurosport zie ik nog geen koers.
pi_180487804
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Jammer dat ES1 dat mensonterende brommer rijden laat zien.
Die hebben de hele week nog geen wielrennen gehad toch?
  zondag 15 juli 2018 @ 13:15:59 #39
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180487808
Tom achterin. ziek zwak misselijk
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:16:13 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180487815
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:15 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die hebben de hele week nog geen wielrennen gehad toch?
Dat is correct en tevens juist.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180487816
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:15 schreef poiuytr het volgende:

[..]

Waar dan? Sporza, NOS en Eurosport zie ik nog geen koers.
Dat zijn de uitzonderingen.
pi_180487817
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:15 schreef poiuytr het volgende:

[..]

Waar dan? Sporza, NOS en Eurosport zie ik nog geen koers.
ES is de hele week al live vanaf het begin
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:16:17 #43
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487818
Laurens gaat hem even ophalen
  zondag 15 juli 2018 @ 13:16:29 #44
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180487820
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:15 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die hebben de hele week nog geen wielrennen gehad toch?
Klopt, ze hebben de hele week tennis uitgezonden.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:16:38 #45
194695 franklop
Fran knock
pi_180487823
Jullie al gehoord dat Porte uitgevallen is?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:16:38 #46
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_180487824
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:14 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Godverdegodver

#FPCL
Porte in je Pooltje opnemen staat gelijk aan Russische roulette natuurlijk.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_180487826
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:15 schreef naatje_1 het volgende:
Gewoon de Franse eurosport bekijken, enkel reclame-onderbrekingen vooralsnog
Ik zit NBC te kijken, iedere 2 minuten reclame maar dat is geen verrassing.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:16:43 #48
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180487827
Froome gevallen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:17:17 #49
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487840
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:16 schreef Mani89 het volgende:
Froome gevallen?
Wishfull thinking
  zondag 15 juli 2018 @ 13:17:25 #50
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180487843
Dat wordt weer een tijdstraf.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:17:29 #51
194695 franklop
Fran knock
pi_180487845
+20 seconden voor Dumoulin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 15 juli 2018 @ 13:17:46 #52
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180487850
Ga dan toch gewoon 'sleutelen' aan de remmen of zo
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:17:49 #53
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487851
Tommetje tommetje tommetje toch, ga nou niet ook stayeren en weer een tijdstraf krijgen knuppel
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180487856
GVK zijn droomplan hapert
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:18:22 #56
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_180487859
Ah Parijs Roubaix
pi_180487863
LOL Radio Tour heeft helemaal niet in de gaten dat er iets is met Dumoulin
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:18:40 #58
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487866
Hipster in de chase patat
  zondag 15 juli 2018 @ 13:18:49 #59
333483 Aguero
oooooooo
pi_180487871
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:18 schreef noodgang het volgende:
Ah Parijs Roubaix
"Live Moments"
Citius, Altius, Fortius.
pi_180487875
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:18 schreef Scorpion_17 het volgende:
LOL Radio Tour heeft helemaal niet in de gaten dat er iets is met Dumoulin
Er is niets aan de hand
pi_180487878
Vorige 2 kasseienritten hadden maar 1 opgave en dat was toen Froome..
pi_180487890
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:18 schreef Scorpion_17 het volgende:
LOL Radio Tour heeft helemaal niet in de gaten dat er iets is met Dumoulin
Zoveel is er ook niet aan de hand
  zondag 15 juli 2018 @ 13:19:47 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180487896
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:18 schreef Scorpion_17 het volgende:
LOL Radio Tour heeft helemaal niet in de gaten dat er iets is met Dumoulin
pi_180487915
quote:
Gelukkig, dan heeft hij dat alvast gehad.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:21:26 #65
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487921
quote:
alweer materiaalpech dus? wtf is met die fietsen... ik zeg metsjfixing
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:21:52 #66
194695 franklop
Fran knock
pi_180487931
Dillier god.

Leverde me de winst op in FPCL
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180487932
thijszonneveld twitterde op zondag 15-07-2018 om 13:18:59 Het plan bij Movistar vandaag: de drie kopmannen allemaal één mannetje in steun. Bennatti voor Quintana, Erviti voor Landa, Rojas voor Valverde. Alleen heeft Rojas net opgegeven. reageer retweet
Klinkt als een droomplan van Movistar, allemaal één mannetje in steun.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:21:56 #68
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_180487934
ProCyclingStats twitterde op zondag 15-07-2018 om 13:20:22 Stage 9 is an unlucky stage for @richie_porte @BMC_racing_team 2017: broken pelvis2018: broken collarbonehttps://t.co/oUgjBD8z3K https://t.co/0EwYoO4UIc reageer retweet
pi_180487942
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:21 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

alweer materiaalpech dus? wtf is met die fietsen... ik zeg metsjfixing
Vorige keer was het zijn eigen schuld he..
pi_180487955
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:21 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 15-07-2018 om 13:18:59 Het plan bij Movistar vandaag: de drie kopmannen allemaal één mannetje in steun. Bennatti voor Quintana, Erviti voor Landa, Rojas voor Valverde. Alleen heeft Rojas net opgegeven. reageer retweet
Klinkt als een droomplan van Movistar, allemaal één mannetje in steun.
RoubaixGod Soler is er nog
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:23:51 #71
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180487960
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:22 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Vorige keer was het zijn eigen schuld he..
oh? dat heb ik gemist... hoe dan?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:24:37 #72
62913 Blik
The one and Only!
pi_180487973
Mooie chasse patate wel
pi_180487975
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:21 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 15-07-2018 om 13:18:59 Het plan bij Movistar vandaag: de drie kopmannen allemaal één mannetje in steun. Bennatti voor Quintana, Erviti voor Landa, Rojas voor Valverde. Alleen heeft Rojas net opgegeven. reageer retweet
Klinkt als een droomplan van Movistar, allemaal één mannetje in steun.
Movistar, oh Movistar
Ah ah ah, you think you have a plan, a movi-
Movistar, oh Movistar
Ah ah ah, you think you have a plan a Movistar, ah ah ah
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180487978
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:22 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Vorige keer was het zijn eigen schuld he..
Dit weten we niet toch?
pi_180487979
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:23 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

oh? dat heb ik gemist... hoe dan?
Reed op het achterwiel van Bardet.
pi_180487998
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:23 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

oh? dat heb ik gemist... hoe dan?
Toen reed hij tegen het achterwiel van Bardet
pi_180488019
Stelling: Dan Martin gaat geen tijd verliezen vandaag.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:27:22 #78
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488022
Dan Martin heeft een boterhamzakje aan z'n arm hangen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:28:59 #79
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_180488055
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:21 schreef wimderon het volgende:
thijszonneveld twitterde op zondag 15-07-2018 om 13:18:59 Het plan bij Movistar vandaag: de drie kopmannen allemaal één mannetje in steun. Bennatti voor Quintana, Erviti voor Landa, Rojas voor Valverde. Alleen heeft Rojas net opgegeven. reageer retweet
Klinkt als een droomplan van Movistar, allemaal één mannetje in steun.
Valverde heeft dat mannetje helemaal niet nodig
pi_180488064
Gaudin kan het lang volhouden vandaag en met De Gendt weet je het ondanks zijn geklaag ook maar nooit.
pi_180488075
velofacts twitterde op zondag 15-07-2018 om 10:56:49 Extra people at the cobbled sectors todaySky +40BMC +25 to 30Quickstep +15Movistar +7 (one person at every sector)https://t.co/5D8Gmv2z1q reageer retweet
pi_180488086
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:29 schreef Dale__Cooper het volgende:
Gaudin kan het lang volhouden vandaag en met De Gendt weet je het ondanks zijn geklaag ook maar nooit.
Ja, we zijn gesjareld door die chute.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:31:14 #83
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488107
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:32:16 #84
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488120
sapje, appeltje, ik heb weer energie
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:34:25 #85
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488182
Is er nou echt niemand die t wielrennen uitzendt? Gaan we op alle zenders drie uur lang WK-talkshows uitzenden en vervolgens t WK?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  FOK!fotograaf zondag 15 juli 2018 @ 13:36:28 #87
842 Zorro
Z
pi_180488189
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
Is er nou echt niemand die t wielrennen uitzendt? Gaan we op alle zenders drie uur lang WK-talkshows uitzenden en vervolgens t WK?
ES2
(Tussen de reclames en beelden van allang afgelopen wedstrijden door)
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:36:48 #88
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488192
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
Is er nou echt niemand die t wielrennen uitzendt? Gaan we op alle zenders drie uur lang WK-talkshows uitzenden en vervolgens t WK?
om 14.10 komen nos en sporza
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:37:00 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180488194
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
Is er nou echt niemand die t wielrennen uitzendt? Gaan we op alle zenders drie uur lang WK-talkshows uitzenden en vervolgens t WK?
PLEEJER
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180488203
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

PLEEJER
;(
pi_180488215
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

PLEEJER
Of gewoon zoeken op Eurosport 1 stream. Als je je ziel niet wil verkopen aan de player.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488217
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:37 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

;(
Slikken of stikken. Aan u de keus.
pi_180488224
quote:
6s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:36 schreef Zorro het volgende:

[..]

ES2
(Tussen de reclames en beelden van allang afgelopen wedstrijden door)
Heb ik helaas niet bij Ziggo (moet je een sport-pakket extra voor aanschaffen)
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:39:02 #94
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488230
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:38 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Of gewoon zoeken op Eurosport 1 stream. Als je je ziel niet wil verkopen aan de player.
Koop nou gewoon de PLAYER joh. Zoals Ricky zou zeggen: genot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:39:06 #95
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488232
beetje geluk beginnen ze pas aan strook 1 om 14.10...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488238
4 minuten al.
pi_180488242
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Koop nou gewoon de PLAYER joh. Zoals Ricky zou zeggen: genot.
Stijn wacht op de CR7 aanbieding.
pi_180488246
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Koop nou gewoon de PLAYER joh. Zoals Ricky zou zeggen: genot.
Ik neem het halve minuutje achterstand voorlief als ik gratis kan kijken.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488247
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef naatje_1 het volgende:
beetje geluk beginnen ze pas aan strook 1 om 14.10...
Ze gaan geen half uur doen over 10km
pi_180488250
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef naatje_1 het volgende:
beetje geluk beginnen ze pas aan strook 1 om 14.10...
Uhhh nee. Eerste strook komt binnen 10 km.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:40:03 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488253
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik neem het halve minuutje achterstand voorlief als ik gratis kan kijken.
Schrale donder.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488256
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Stijn wacht op de CR7 aanbieding.
Daar heb ik Unibet voor.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:40:29 #103
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488262
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef The_Undertone het volgende:

[..]

Ze gaan geen half uur doen over 10km
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:39 schreef TheArt het volgende:

[..]

Uhhh nee. Eerste strook komt binnen 10 km.
weet ik, maar een man mag dromen...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:40:48 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488266
Het zou me trouwens niet verbazen mocht die gekke Fraile dadelijk ook gewoon goed over de kasseien blijken te kunnen rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:40:52 #105
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488268
Ben ik nog op tijd jongens?
pi_180488272
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Schrale donder.
Ik betaal voor online journalistiek, maar niet voor een zender die ik al jaren verafschuw.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:41:10 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488277
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef kaasplankje het volgende:
Ben ik nog op tijd jongens?
Als je een huilende Porte wilde zien niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488280
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:38 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Of gewoon zoeken op Eurosport 1 stream. Als je je ziel niet wil verkopen aan de player.
Voor vier maandjes Pieter Zwart (lol) heb je een jaarabonnement.
pi_180488282
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het zou me trouwens niet verbazen mocht die gekke Fraile dadelijk ook gewoon goed over de kasseien blijken te kunnen rijden.
Hij heeft er wel de bouw voor. Dat zou me dus ook niet verbazen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:41:27 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488283
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik betaal voor online journalistiek, maar niet voor een zender die ik al jaren verafschuw.
Ja, voor de open deuren van VI betaal je dan weer wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:41:33 #111
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488286
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef kaasplankje het volgende:
Ben ik nog op tijd jongens?
kasseien zijn er nog niet, wel al een chute met oa abandon porte
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:41:57 #112
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488295
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:41 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

kasseien zijn er nog niet, wel al een chute met oa abandon porte
Aiii gestopt?
pi_180488302
Porte -O-
pi_180488303
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, voor de open deuren van VI betaal je dan weer wel.
Dat is jouw zienswijze. Ik betaal niet om een uur eerder wielrennen te kunnen kijken.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:42:38 #115
194695 franklop
Fran knock
pi_180488306
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het zou me trouwens niet verbazen mocht die gekke Fraile dadelijk ook gewoon goed over de kasseien blijken te kunnen rijden.
Het is een beste aankoop gebleken.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:42:45 #116
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488309
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:41 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Aiii gestopt?
sleutelbeen gebroken
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488314
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:42 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat is jouw zienswijze. Ik betaal niet om een uur eerder wielrennen te kunnen kijken.
Zeer teleurstellend.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:43:00 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_180488316
Zou Boom het in 2014 op een akkoordje hebben gegooid?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488322
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:40 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Daar heb ik Unibet voor.
Geeft David Endt daar ook wel eens kwaliteitscommentaar?
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:43:36 #120
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488324
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zeer teleurstellend.
Hij gaat vandaag af als een gieter.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:43:43 #121
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488327
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:43 schreef franklop het volgende:
Zou Boom het in 2014 op een akkoordje hebben gegooid?
:?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:44:09 #122
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488331
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:42 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zeer teleurstellend.
Stijn geeft geen reet om deze sport.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180488332
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

Geeft David Endt daar ook wel eens kwaliteitscommentaar?
Ik kon Lazio v Inter en Roma v Juventus met commentaar van David en Willem gratis op ES1 kijken.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488336
Daar gaan we. Vanaf nu één lange sprint richting de finish.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:44:39 #125
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488338
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:43 schreef franklop het volgende:
Zou Boom het in 2014 op een akkoordje hebben gegooid?
Ja vast wel. Al dacht ik toen daar nog niet over.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:44:58 #126
194695 franklop
Fran knock
pi_180488344
quote:
5s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:43 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

:?
Jaar erop reed hij bij Astana. Is mee blijven rijden met Nibs en mocht toen demarreren op het eind.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488345
Mooie flesbek met Nibs naar Arenberg 2014.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488351
Sorry.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Forum Admin / PR zondag 15 juli 2018 @ 13:45:57 #129
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_180488356
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:44 schreef franklop het volgende:

[..]

Jaar erop reed hij bij Astana. Is mee blijven rijden met Nibs en mocht toen demarreren op het eind.
Daar zijn zeker wel dealtjes gesloten.
pi_180488360
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:44 schreef franklop het volgende:

[..]

Jaar erop reed hij bij Astana. Is mee blijven rijden met Nibs en mocht toen demarreren op het eind.
Vino zei dat het goed was
  zondag 15 juli 2018 @ 13:47:04 #131
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488375
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:47:04 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488376
TREK JE BROEK UIT ALS JE HET NOG NIET HEBT GEDAAN
  zondag 15 juli 2018 @ 13:47:39 #133
194695 franklop
Fran knock
pi_180488385
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:47 schreef Frozen-assassin het volgende:
TREK JE BROEK UIT ALS JE HET NOG NIET HEBT GEDAAN
Een broek aan hebben getrokken vandaag :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:47:47 #134
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488386
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:47 schreef Frozen-assassin het volgende:
TREK JE BROEK UIT ALS JE HET NOG NIET HEBT GEDAAN
Heel even aan geweest.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488391
Djumbo heeft ook een clubje opgetrommeld voor vandaag.

pi_180488401
Ik sla een kruisje
  zondag 15 juli 2018 @ 13:48:35 #137
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488402
Pleur op met je kastelen en weet ik veel wat.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:48:39 #138
194695 franklop
Fran knock
pi_180488403
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:48 schreef TheArt het volgende:
Djumbo heeft ook een clubje opgetrommeld voor vandaag.

[ afbeelding ]
Die gaan ook nuttige dingen doen? Zie maar 1 persoon met wielen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 15 juli 2018 @ 13:48:41 #139
333483 Aguero
oooooooo
pi_180488404
*O*
Citius, Altius, Fortius.
pi_180488406
Jaaaaaa daar gaan we
  zondag 15 juli 2018 @ 13:49:04 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488415
tak tak tak
pi_180488430
Daar gaan we :)
pi_180488433
RIP Kindsoldat
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:49:46 #144
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488434
*O* *O* *O*
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:49:52 #145
333483 Aguero
oooooooo
pi_180488435
RIP Antwan
Citius, Altius, Fortius.
pi_180488437
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:48 schreef TheArt het volgende:
Djumbo heeft ook een clubje opgetrommeld voor vandaag.

[ afbeelding ]
Er was ook iemand met een geel shirt in het publiek betrokken bij de valpartij....
pi_180488438
Kindsoldaat lek
pi_180488447
Kindsoldaat gesneuveld
  zondag 15 juli 2018 @ 13:50:40 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488454
Die motorlul stopt niet
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:50:53 #150
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488460
wtf die motor
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488465
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:50 schreef Dale__Cooper het volgende:
Kindsoldaat gesneuveld
op een 1* strook
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:51:07 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488468
Daarom kun je dus maar beter met een voorsprong aan dit gedoe beginnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:51:20 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488473
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

op een 1* strook
Twee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488476
Waar is er beeld?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488483
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Twee.
Koffieplanter plaatje klopt niet?
pi_180488484
Ah, Sportschau alleen dus?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:52:03 #157
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488486
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:51 schreef marcodej het volgende:
Waar is er beeld?
Eurosport
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:52:12 #158
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488488
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Koffieplanter plaatje klopt niet?
Er zijn geen vijfsterrenstroken vandaag. 1 t/m 4 en Thun heeft 2*
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:52:13 #159
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488490
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Koffieplanter plaatje klopt niet?
Denk het niet dan. Graphics in beeld gaven twee sterren aan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:52:33 #160
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488496
Koers :9
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488499
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:52 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Eurosport
Ik heb geen Eurosport 2.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488502
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:52 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Er zijn geen vijfsterrenstroken vandaag. 1 t/m 4 en Thun heeft 2*
^O^
pi_180488505
Is dat Egan die bij de eerste 10 op is gedraaid? :D
pi_180488509
Jammer Romain
pi_180488511
Bardet lek.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport zondag 15 juli 2018 @ 13:53:28 #166
451829 crew  H.Vviv
pi_180488512
Bardet lek
  zondag 15 juli 2018 @ 13:53:58 #167
194695 franklop
Fran knock
pi_180488521
Bardet _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488523
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:52 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik heb geen Eurosport 2.
Ik kijk een $#legale stream, NBC met 2 minuten reclame en 1 minuut koers _O_
pi_180488528
Als het elke keer op en na een kasseienstrook even stil gaat vallen, hebben ze koplopers een goede kans.
pi_180488529
AG2R massaal lek. :')
pi_180488530
Patrick Tolhoek...volgens letour.fr
Jack does it in real time...
  Redactie Sport / Supervogel zondag 15 juli 2018 @ 13:54:22 #172
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180488532
Geklungel bij Bardet
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:54:24 #173
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488534
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:53 schreef showtimer het volgende:
Jammer Romain
Je loopt ver voor op de PLAYER man. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:54:24 #174
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488535
Die Bardet heeft me ook een partij pech _O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 13:54:37 #175
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_180488540
Hopelijk kan greenways Sagan volgen
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_180488543
Scouting via Pro Cycling Stats, ja Bobbie
  zondag 15 juli 2018 @ 13:54:50 #177
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_180488545
En gaat Tom iets proberen.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Sport / Supervogel zondag 15 juli 2018 @ 13:54:52 #178
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_180488547
Meteen een minuut al
pi_180488548
Ag2r heeft echt baggerbanden gezien alle pech die Naesen ook altijd heeft in P-R.
pi_180488551
Bardet heeft echt extreem veel pech. Jezus
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488552
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Je loopt ver voor op de PLAYER man. _O-
ARD heb je wel toch? :P
pi_180488558
Amerikanen krijgen dit niet te zien ivm reclame.
pi_180488559
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:48 schreef TheArt het volgende:
Djumbo heeft ook een clubje opgetrommeld voor vandaag.

[ afbeelding ]
En hebben al deze opa's, schoonmoeders en neven en nichten ook een lesje wielwissel gehad?

Ziet er allemaal redelijk amateuristisch uit.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488562
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:55 schreef wimderon het volgende:
Ag2r heeft echt baggerbanden gezien alle pech die Naesen ook altijd heeft in P-R.
Oude setjes van Belkin genot
Jack does it in real time...
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:55:58 #185
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488570
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

ARD heb je wel toch? :P
Wielrennen met Duits commentaar ga ik niet overleven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488578
Bardet op een minuut.

Wat een natte scheet is dat ieder jaar toch weer
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180488582
Ik heb net zelf kibbeling gemaakt. Ik ga nu even de chaos in mijn keuken opruimen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488585
Na strook 2 en na strook 3 zit wel een flink tussenstuk.
pi_180488588
Volgende
  zondag 15 juli 2018 @ 13:57:02 #190
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488589
Appelboer heeft het ook nog niet.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180488594
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wielrennen met Duits commentaar ga ik niet overleven.
Verstandige Duitsers zouden nog op D&D afstemmen.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:57:22 #192
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488601
Mooi dat de Duitsers het wielrennen weer omarmt hebben.
pi_180488606
Haha BArdet
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:57:43 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488607
Gianni Mussolini heeft ook een lekkere Tour tot nu toe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488611
De appelboer ook op achterstand, wat jammer
Jack does it in real time...
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:58:05 #196
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488615
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:56 schreef Scorpion_17 het volgende:
Bardet op een minuut.

Wat een natte scheet is dat ieder jaar toch weer
Natte scheet dat je lek rijdt?
  zondag 15 juli 2018 @ 13:58:11 #197
194695 franklop
Fran knock
pi_180488617
Rasmussen praktijken hier
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488619
En nu weer een fietswissel. Dat wordt lekker de hele dag achter de feiten aanrijden.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:58:37 #199
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488622
Ohohoh Bardet...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488623
Arme Romain
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 13:59:00 #201
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488629
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:58 schreef TheArt het volgende:
En nu weer een fietswissel. Dat wordt lekker de hele dag achter de feiten aanrijden.
Die verliest vandaag gewoon een kwartier, lekker joh.

We krijgen dan echt nooit meer kasseien in de Tour.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 15 juli 2018 @ 13:59:04 #202
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488630
Zo wordt de weg netjes geplaveid voor Froome
pi_180488634
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:57 schreef Koffieplanter het volgende:
Appelboer heeft het ook nog niet.
Ik vermoed dat die ietsje te ver is gegaan in zijn voorbereiding.
pi_180488646
Latour mag zich ook nu al opofferen. Die hoopte een eigen klassement te rijden.
pi_180488648
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die verliest vandaag gewoon een kwartier, lekker joh.

We krijgen dan echt nooit meer kasseien in de Tour.
Geen kasseien, geen tijdritten, wordt nog leuk.
Jack does it in real time...
  zondag 15 juli 2018 @ 14:00:57 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488659
Lekker
  zondag 15 juli 2018 @ 14:02:00 #207
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180488676
Deze etappe niet integraal uitzenden :')
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:02:21 #208
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488681
Bardet wel weer terug.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488687
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488688
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:02 schreef Chiappucci het volgende:
Deze etappe niet integraal uitzenden :')
Gaan we nu echt deze Giro meme weer krijgen?
pi_180488690
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:02 schreef naatje_1 het volgende:
Bardet wel weer terug.
En vast geen 20s tijdstraf
Jack does it in real time...
pi_180488694
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:00 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Geen kasseien, geen tijdritten, wordt nog leuk.
Nu blijkt dat Froome ook kan wegrijden in afdalingen zullen er ook geen spectaculaire afdalingen meer komen.
pi_180488699
Waarom stopt Craddock niet met die act?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:03:20 #214
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488704
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:02 schreef DeeBee het volgende:

[..]

En vast geen 20s tijdstraf
Was hij achter auto's aan het rijden ja? Niet gezien
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 14:03:30 #215
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180488707
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:02 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gaan we nu echt deze Giro meme weer krijgen?
Hoezo dat? Lijkt me toch geen moeilijke beslissing.
pi_180488709
Mensen die op de Belg willen kijken. Binnen 10 minuutjes gaan ze live op Canvas (niet op EEN)
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:03:44 #217
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488713
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:03 schreef Masterminded het volgende:
Waarom stopt Craddock niet met die act?
Omdat sommige mensen wel een hart hebben
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488716
quote:
Hij legt z'n ketting erop, het is wat.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:04:01 #219
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488717
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:03 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mensen die op de Belg willen kijken. Binnen 10 minuutjes gaan ze live op Canvas (niet op EEN)
7 minuutjes neem ik aan?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488719
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Hoezo dat? Lijkt me toch geen moeilijke beslissing.
Dan moeten ze betalen. Er zijn echt meer dan genoeg zenders die het integraal doen.
pi_180488720
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:02 schreef Chiappucci het volgende:
Deze etappe niet integraal uitzenden :')
Pakket om elke seconde te mogen uitzenden zal duurder zijn dat het 'standaard'pakket, lijkt me.
pi_180488721
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 13:58 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Natte scheet dat je lek rijdt?
Dat je nauwelijks investeert in je tijdrit en ploeg waardoor je vanaf een ploegentijdrit alweer achter de feiten aanrijdt en vervolgens 2x door pech nog verder achterop raakt. Die laatste 2 kun je incalculeren, die eerste gewoon wat aan doen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:04:44 #223
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488731
Rectificatie - Eerder melden we dat Tomasz Marczynski was uitgevallen, maar dat blijkt een vergissing. De Pool van Lotto-Soudal heeft een startnummer (176) dat lijkt op Rojas (76). De Spanjaard is wél abandon. #TDF2018
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:04:50 #224
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_180488732
Die stropdas van Pierre :D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_180488734
Merde
  zondag 15 juli 2018 @ 14:05:06 #226
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180488736
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dan moeten ze betalen. Er zijn echt meer dan genoeg zenders die het integraal doen.
NOS en Sporza niet in elk geval.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:05:06 #227
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488737
quote:
Volgens mij zet hij zijn ketting erop en rolt hij ook nog met zn fiets dan draait het... Al is het lastig te zien met deze beelden
pi_180488738
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:03 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Was hij achter auto's aan het rijden ja? Niet gezien
Of hij rijdt in 10 minuten 1 minuut dicht, zou ook kunnen...
Jack does it in real time...
  zondag 15 juli 2018 @ 14:05:16 #229
194695 franklop
Fran knock
pi_180488741
De Belgen met een bustour. En wij vonden het al apart om een nummer 2 te huldigen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488755
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:04 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Dat je nauwelijks investeert in je tijdrit en ploeg waardoor je vanaf een ploegentijdrit alweer achter de feiten aanrijdt en vervolgens 2x door pech nog verder achterop raakt. Die laatste 2 kun je incalculeren, die eerste gewoon wat aan doen.
Maar hij heeft juist wel geïnvesteerd in z'n tijdrit en de ploeg heeft daar ook op ingekocht.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:05:46 #231
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488756
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:04 schreef showtimer het volgende:
Merde
Daar gaat je Aymeric.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:05:53 #232
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488759
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef franklop het volgende:
De Belgen met een bustour. En wij vonden het al apart om een nummer 2 te huldigen
Ja, he, hoogste resultaat in jaren heh...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488764
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, he, hoogste resultaat in jaren heh...
Ooit
  zondag 15 juli 2018 @ 14:07:06 #234
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488777
quote:
14s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:03 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Was hij achter auto's aan het rijden ja? Niet gezien
heeft de regie eruit geknipt. ;)
pi_180488780
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Volgens mij zet hij zijn ketting erop en rolt hij ook nog met zn fiets dan draait het... Al is het lastig te zien met deze beelden
Ik wist niet dat een wiel uit zichzelf als een dolle kan draaien als je hem aan het zadel uit het gras optilt...
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 15 juli 2018 @ 14:07:17 #236
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180488784
Zie nu dat de ARD-goden gelukkig wel al begonnen zijn.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:07:23 #237
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488786
Nando geeft groen op?
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport zondag 15 juli 2018 @ 14:07:40 #238
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180488790
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar gaat je Aymeric.
Waar is ie heen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:07:45 #239
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488794
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:07 schreef Koffieplanter het volgende:
Nando geeft groen op?
Que?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488801
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar gaat je Aymeric.
Niemand wacht ook, ellendig ploegje.
  Redactie Sport zondag 15 juli 2018 @ 14:08:21 #241
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180488806
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef franklop het volgende:
De Belgen met een bustour. En wij vonden het al apart om een nummer 2 te huldigen
Raar van Greg om tijdens deze rit in de bus te gaan zitten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_180488807
quote:
9s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:04 schreef showtimer het volgende:
Merde
https://i.gyazo.com/74a4a30a643b5a8f296c118eca85fcfd.png

Ben ik nou de enige met Lampaert?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488810
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:05 schreef wimderon het volgende:

[..]

Maar hij heeft juist wel geïnvesteerd in z'n tijdrit en de ploeg heeft daar ook op ingekocht.
Nou dat hebben we gezien in de ITT. Zitten in die Tourploeg nog altijd weinig echte tijdrijders.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:08:46 #244
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488819
Oh, tussensprint, er was nog reclame hier.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 14:08:51 #245
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488822
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

https://i.gyazo.com/74a4a30a643b5a8f296c118eca85fcfd.png

Ben ik nou de enige met Lampaert?
Ah toch iemand die excel-export gebruikt
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:08:51 #246
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488823
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:07 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik wist niet dat een wiel uit zichzelf als een dolle kan draaien als je hem aan het zadel uit het gras optilt...
Prof. dr. mr. wimderon heeft geoordeeld dus daar moeten we het mee doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488826
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:07 schreef marcodej het volgende:

[..]

Ik wist niet dat een wiel uit zichzelf als een dolle kan draaien als je hem aan het zadel uit het gras optilt...
Als je je ketting erop legt en een zwiep geeft aan de crank schijnt een wiel te gaan draaien.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:09:05 #248
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 15 juli 2018 @ 14:09:30 #249
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_180488837
Romain loopt weer te sukkelen, Zakarin lek.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_180488843
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Prof. dr. mr. wimderon heeft geoordeeld dus daar moeten we het mee doen.
Het Giroud-debat zit je niet lekker?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:10:07 #251
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180488848
Nou, ik heb de belgenstream aangezet.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180488849
Wat een droeftoeter die Romain
pi_180488850
Bardet doet een Cancellaraatje en gaat straks ontzettend schroeien
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:10:24 #254
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488853
Het is maar goed dat Bardet een bruine broek heeft. Shit gaat mis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:10:37 #255
194695 franklop
Fran knock
pi_180488855
Bardet > Rasmussen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180488856
Renaat
  zondag 15 juli 2018 @ 14:11:11 #257
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180488866
Wat is Bardet aan het doen vandaag
pi_180488867
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:08 schreef Masterminded het volgende:

[..]

https://i.gyazo.com/74a4a30a643b5a8f296c118eca85fcfd.png

Ben ik nou de enige met Lampaert?
Inderdaad
  zondag 15 juli 2018 @ 14:11:19 #259
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488870
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het is maar goed dat Bardet een bruine broek heeft. Shit gaat mis.
Die is zo weer terug. Geen paniek.
pi_180488883
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:08 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Nou dat hebben we gezien in de ITT. Zitten in die Tourploeg nog altijd weinig echte tijdrijders.
Gallopin en Dillier zijn ervoor aangeworven, dat die allebei niet 100% waren voor de ploegentijdrit hielp niet bepaald mee. In de Dauphiné reden ze met een fitte ploeg wel prima.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:12:24 #261
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488891
Ja gooi er nog even een samenvatting in :')
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:12:35 #262
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488899
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Het Giroud-debat zit je niet lekker?
Het was geen debat, jullie praten gewoon onzin.

Al heb ik wel het gevoel dat die druiloor dan vandaag ineens een doelpunt gaat maken. Zo voorspelbaar en vermoeiend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488904
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:12 schreef Slobeend het volgende:
Ja gooi er nog even een samenvatting in :')
Dat gebeurt iedere etappe. Zeur niet zo.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488915
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het was geen debat, jullie praten gewoon onzin.

Maar je hebt geen weerlegging gegeven :{.

:{²
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:13:29 #265
333483 Aguero
oooooooo
pi_180488920
Lekker met de auto dwars door het peloton.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180488921
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:12 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat gebeurt iedere etappe. Zeur niet zo.
Zo'n etappe moet je gewoon live uitzenden van begin tot eind.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:13:36 #267
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180488923
Ze hebben een paniekrem erop bij AG2R, op het stuur.
pi_180488928
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:13 schreef Aguero het volgende:
Lekker met de auto dwars door het peloton.
Gaat niet lukken
pi_180488930
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het was geen debat, jullie praten gewoon onzin.

Al heb ik wel het gevoel dat die druiloor dan vandaag ineens een doelpunt gaat maken. Zo voorspelbaar en vermoeiend.
Een doelpunt zegt dan weer totaal niets over zijn waarde voor de ploeg.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:14:04 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488932
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:13 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Maar je hebt geen weerlegging gegeven :{.

:{²
Onzin hoef je niet te weerleggen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:14:50 #271
333483 Aguero
oooooooo
pi_180488945
Pozzo met zijn eigen lichaamsgewicht aan bidons.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180488948
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:13 schreef poiuytr het volgende:

[..]

Zo'n etappe moet je gewoon live uitzenden van begin tot eind.
Als jij betaalt zullen ze dat vast wel doen.
pi_180488950
Hancock die Dumoulin tips gaat geven. :|W
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:15:00 #274
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180488951
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:12 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dat gebeurt iedere etappe. Zeur niet zo.
Jeetje :{.
pi_180488953
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Onzin hoef je niet te weerleggen.
Dit dedain diskwalificeert jezelf om kritiek te hebben op Wim.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180488968
NOS gaat eerst een halfuur aan filmpjes uitzenden die we allemaal al online hebben gezien.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180488973
Toch wel triest om Porte daar op de straat te zien zitten.
pi_180488979
Nos moet altijd een kwartier voorbeschouwen. Heel vervelend
pi_180488983
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:16 schreef marcodej het volgende:
NOS gaat eerst een halfuur aan filmpjes uitzenden die we allemaal al online hebben gezien.
Zappen is gratis
pi_180488988
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:16 schreef marcodej het volgende:
NOS gaat eerst een halfuur aan filmpjes uitzenden die we allemaal al online hebben gezien.
Sporza is nu echt live
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:17:19 #281
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180488990
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dit dedain diskwalificeert jezelf om kritiek te hebben op Wim.
Kus m'n kloten, Stijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_180488994
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dit dedain diskwalificeert jezelf om kritiek te hebben op Wim.
Als hier iemand meneer dedain is, ben jij het wel.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:18:05 #283
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_180488997
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kus m'n kloten, Stijn.
Soww
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:07 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180489000
Hey teringleijers, houd jullie bek eens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:16 #285
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180489002
D&D *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:20 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180489005
Zo, verder alles goed met iedereen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:28 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180489009
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kus m'n kloten, Stijn.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:18:39 #288
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_180489013
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:18 schreef Mani89 het volgende:
Zo, verder alles goed met iedereen?
Ik heb zojuist in de zon gezeten, dat was wel eng
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:41 #289
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180489014
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:18 schreef Mani89 het volgende:
Hey teringleijers, houd jullie bek eens.
tr gezet
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:18:48 #290
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180489015
Nou, sporza is nu ook weer bij
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 14:18:52 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180489018
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:18 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik heb zojuist in de zon gezeten, dat was wel eng
Ik ga even een ijsdouche nemen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:19:01 #292
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_180489021
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:18 schreef Mani89 het volgende:
Zo, verder alles goed met iedereen?
Uitstekend. Net twee gebakken eieren op.
  zondag 15 juli 2018 @ 14:19:28 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_180489032
Ik heb het zo ontzettend warm.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180489035
Yates zit ook al constant achterin.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:19:54 #295
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180489043
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:19 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb het zo ontzettend warm.
hier is bijna alles uit
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_180489049
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:19 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Uitstekend. Net twee gebakken eieren op.
Lekker man niks meer aan doen
pi_180489051
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kus m'n kloten, Stijn.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:20:14 #298
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_180489055
En je moet nu ook niet op je zolderkamer zitten natuurlijk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  zondag 15 juli 2018 @ 14:20:17 #299
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180489056
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:19 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb het zo ontzettend warm.
Vandaag loeiheet. Toch getraind.
  Moderator zondag 15 juli 2018 @ 14:20:28 #300
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_180489060
HALLO. :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 15 juli 2018 @ 14:20:37 #301
194695 franklop
Fran knock
pi_180489066
quote:
10s.gif Op zondag 15 juli 2018 14:20 schreef naatje_1 het volgende:
En je moet nu ook niet op je zolderkamer zitten natuurlijk
iedereen zit hier op een zolderkamer
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')