abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 10 juli 2018 @ 02:06:02 #1
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180367194
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 4: La Baule - Sarzeau, 195 km

Soms herhaalt de geschiedenis zich. Net als tijdens de vorige ploegentijdrit wist BMC te winnen met een kleine voorsprong op Team Sky. Dat was toch nog wel een klein beetje verrassend, aangezien Sky in veel lijstjes bovenaan stond, zo ook bij mij. Het eerste brevet van onvermogen is weer uitgedeeld dus, al had ik in m'n top vijf in ieder geval de goede namen genoemd. Volgorde niet helemaal optimaal, maar dat mag de pret niet drukken. Voor BMC, de ploeg die er waarschijnlijk mee stopt, toch een mooie opsteker. Wie weet komt er op het laatste moment nog een sponsor over de brug, al schijnt zo'n beetje de halve ploeg al vertrokken te zijn naar andere oorden. Zo ook de nieuwe gele trui, Greg van Avermaet. Die gaat nog even wat geld scheppen bij Dimension Data waarschijnlijk, walgelijke praktijken. Richie Porte, die op flink wat concurrenten tijd wist te pakken, schijnt dan weer richting Trek te gaan. Sky eindigde net achter BMC, ook Froome en Bernal wisten dus flink wat tijd terug te pakken. Al waren de verschillen vooraan vrij klein, de eerste vijf ploegen binnen 11 seconden. Tom Dumoulin wist vijfde te worden en derhalve is zijn missie meer dan geslaagd. Amper een paar seconden verloren, zeker met het verlies van Kelderman is dat eigenlijk een prestatie waar je tevreden mee moet zijn. Achter Sunweb werden de gaten wat groter. Het verrassende EF Cannondale Drapac en dan nog wat sponsornamen wist zesde te worden op iets meer dan een halve minuut, Uran deed dus goede zaken. Minder goede zaken voor Dan Martin, die 1:39 verloor. Ook Mollema, Kruijswijk en Roglic gingen kopje onder, 1:15 en 1:16 verloren. Zijn toch dure seconden. Bardet, Valverde, Quintana, Landa, Zakarin, Fuglsang en Nibali verloren ook de nodige tijd. Er zal dus aangevallen moeten worden, maar op die aanvallen mogen we nog even wachten. Daags na de ploegentijdrit gaan we verder met een vlakke rit. Alweer.

tour-de-france-2018-stage-4-map-7c76e40796.jpg
89daa

De Tour begon aan de kust en daar zijn we nu weer terug. Op een kilometer of 130 van Cholet bevinden de renners zich inmiddels in La Baule. La Baule-Escoublac, om precies te zijn. In dit stadje aan de kust wonen buiten het seizoen 16.000 mensen. Als de zon begint te schijnen neemt dat aantal drastisch toe en spreken we ineens over meer dan 100.000 mensen. Vooral veel mensen uit Parijs en het nabijgelegen Nantes weten hun weg te vinden naar dit stekje aan de kust. Het wordt de vierde keer dat de Tour de volgebouwde stranden van dit stadje in de Loire-Atlantique bezoekt. Voor het eerst was de koers hier in 1965, met een rit in lijn die begon in Quimper, de stad die we tijdens de volgende rit gaan bezoeken. De rit eindigde dus in La Baule en de overwinning ging naar een Belg, Guido Reybrouck. In 1972 keerde men terug, met wederom een aankomst in La Baule. De overwinning ging opnieuw naar een Belg, ditmaal Rik Van Linden. Daarna moest La Baule wachten tot 1988 voor de Tour nog eens passeerde. Het was het wachten wel waard, want men had een fantastisch nieuw concept bedacht dat men graag wilde uitproberen in deze kuststad. De Grand Départ vond in 1988 plaats in La Baule met op dezelfde dag twee ritten. Eerst een ploegentijdrit van 3,8 kilometer, met daarna nog een individuele tijdrit van liefst één hele kilometer. De korte ploegentijdrit werd gewonnen door de ploeg Weinmann-La Suisse en Guido Bontempi fietste iedereen naar huis in die korte tijdrit. Als gevolgd daarvan mocht hij de gele trui aantrekken. Dit briljante idee beviel blijkbaar zo slecht dat ze het daarna nooit meer hebben gedaan en ook niet meer langs durven te komen in La Baule. Tot nu. Van oudsher was La Baule vooral een kustplaats voor de Franse bovenlaag van de samenleving. Een beetje decadent was het, maar tegenwoordig kun je hier als proleet ook prima vertoeven. Dat merk je wel aan het feit dat niemand minder dan Lolo Ferrari hier is opgegroeid. Wat een tieten man!

la_baule.jpg

Nu we weer terug zijn aan de kust bevinden we ons ook weer op het gebied van de zoutmeertjes. Hier in La Baule liggen er ook meer dan genoeg en tijdens de neutralisatie rijden de renners tussen deze meertjes door. Dat levert ongetwijfeld mooie plaatjes op voor de tv, ware het niet dat alleen Eurosport zo vroeg begint met uitzenden waardoor je de kans loopt de prachtige plaatjes te missen door weer een fantastische reclame van Bora ofzo. Na de neutralisatie rijden de renners door het middeleeuwse stadjes Guérande waar ze kicken stadsmuurtjes en een fraai kathedraaltje hebben. Vervolgens rijden de renners meer dan 10 kilometer rechtdoor over een brede weg door een groene omgeving richting Saint-Lyphard. De wegen hier zijn buitengewoon vlak en dat zal ook voorbij Saint-Lyphard zo blijven. Het gaat nog een kilometer of acht zo goed als rechtdoor over dezelfde weg, voor er een bocht naar rechts volgt. Deze ietwat golvende weg loopt meer dan 10 kilometer rechtdoor, tot we Pontchâteau binnenrijden. Pontchâteau is een naam die misschien wel een belletje laat rinkelen. In deze plaats werd in 2016 het Europees kampioenschap veldrijden gereden, waar Toon Aerts profiteerde van de Belgische overmacht en zo Mathieu van der Poel naar de tweede plaats verwees. In een verder verleden werden hier ook wel eens wereldbekerwedstrijden georganiseerd en zelfs een wereldkampioenschap. Er is hier meer liefde voor veldrijden dan voor wielrennen, want de Tour is hier eigenlijk pas één keer geweest. In 1988 startte er een rit, daarna heeft men het vooral bij de modder gehouden. Verder schijnen ze hier best gelovig te zijn. Zo hebben ze hier een calvarie en dat is blijkbaar een symbolische voorstelling van de kruisiging van Jezus Christus op de berg Golgotha, geflankeerd door Maria en de apostel Johannes. Nou, ze hebben hier dus een bultje in elkaar gedraaid en er wat mensen die hangen aan het kruis bovenop gepleurd en daar komen dus kneiterveel mensen op af. Drukste van Frankrijk, naar het schijnt.

Pontchateau_calvaire_2016-05-05_10.jpg

Na Pontchâteau fietsen de renners over rechte, brede en vlakke wegen verder door een bos dat alleen af en toe wordt onderbroken door een dorpje links en rechts. In principe geen lelijke omgeving, maar voor het wielrennen weinig boeiend. Er valt hier niets over te melden, dus skip ik 'm even naar kilometer 61, want dan rijden de renners door het stadje Blain. Hier hebben ze een kasteel. Tot zover Blain. Richting Blain reden de renners een aantal kilometer over een brede provinciale weg, maar in dit stadje slaan ze linksaf en komen ze weer op een wat landelijkere weg terecht en die weg loopt zes kilometer rechtdoor tot het volgende dorp, Le Gavre. Hier is er een bocht naar rechts en daarna een naar links, waarna het weer vijf kilometer rechtdoor gaat richting het volgende dorp. Heerlijke rit. Dit weggetje loopt trouwens wel licht omhoog, maar het mag niet echt een naam hebben. In dit dorpje, Vay, is er een bocht naar rechts en daarna gaan we zes kilometer rechtdoor rijden richting Nozay, over een licht glooiende weg. In Nozay zelf moet er zowaar een beetje gestuurd worden, we rijden letterlijk een rondje om de kerk. Buiten het dorp gaat het weer vooral rechtdoor over enorm brede wegen, dwars over het Franse platteland. Die brede wegen verlaten we na een tijdje wel weer, in de buurt van het schattige gehucht Jans. Een aantal kilometer over wat minder brede wegen, wel nog steeds dwars door het platteland. Via Jans gaan we op weg naar de tussensprint van de dag, net buiten Derval na 97 kilometer. Onderweg komen we dus vooral veel akkers en weilanden tegen en weinig opvallende dingen, dus blikken we nog even terug op het kasteel van Blain.

Blain_-_Chateau_02.jpg

Als we de tussensprint hebben gehad gaat het voor de verandering maar weer eens meer dan tien kilometer rechtdoor over een brede weg. Na 110 kilometer komen de renners dan door het volgende dorp, Guemené-Penfao. In dit dorpje liggen wat bochten en het gaat er een klein beetje omhoog. Dat is de spanning waar we het tijdens deze rit van moeten hebben. Na dit korte intermezzo volgt het volgende stuk immer geradeaus, ditmaal een strook van liefst 20 kilometer. Het is echt ongekend. De weg glooit wel een beetje, er zitten wat korte klimmetjes in, maar verder is het gewoon echt 20 kilometer rechtdoor langs akkers en bomen. Je krijgt het bijna niet saaier bedacht, dit is echt mensonterend. In de buurt van Les Quatre Routes, na 125 kilometer, loopt het even wat langer omhoog, al zullen de profs ook daar weinig moeite mee hebben. Even verderop rijdt het peloton door Saint-Nicolas-de-Redon en hier moet zowaar nog een keer gestuurd worden. Twee rotondes op een rij, je zou er bijna wild van worden. Vervolgens gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, tot in Redon. We gaan nu toewerken naar een deel van het parcours dat misschien wel het aangluren waard is. Richting Redon gaat het in dalende lijn en daarna is het een aantal kilometer vlak, tot we buiten Redon over de Oust rijden en daarna bij een rotonde rechtsaf gaan en daarna meteen weer rechtsaf, richting het enige gecategoriseerde klimmetje van de dag. We fietsen richting Saint-Jean-la-Poterie en om dat dorpje te bereiken moeten de renners een klim van 800 meter aan 8% overleven. Klimmetje van de vierde categorie, waarvan de top ligt op ongeveer 60 kilometer van de streep. Gaat dus verder niets uitmaken, maar afijn. Dat Redon is trouwens nog best een aardige stad. De Tour kwam hier in 2011 nog langs en Tyler Farrar won toen. Die kon ooit best aardig fietsen. We zijn overigens inmiddels echt in Bretagne aangekomen, maar dit geheel terzijde.

6127307904_2714712a32_b.jpg

Buiten Saint-Jean-la-Poterie gaat het een aantal kilometer rechtdoor richting Allaire, waarna de renners in dit dorpje drie rotondes tegenkomen. Na die laatste rotonde komen de renners op een relatief smalle weg terecht, die ook een stuk bochtiger is. Er zit zowaar een keer een beetje creativiteit in het parcours. We zitten in Bretagne, dus is de weg glooiend, met een paar korte knikjes naar boven. Niet direct heel spannend, maar alles is beter dan een volledig vlakke weg. Na 150 kilometer rijden de renners door het boerendorpje Caden, waar er op het oog meer tractors dan inwoners zijn. In zo'n omgeving zitten we dus. De renners slingeren zich daarna voort over het Bretonse platteland, dat dus niet volledig plat is. De omgeving ziet er een beetje uit alsof er een penetrante lucht hangt, walgelijk veel methaan en ammoniak in de lucht dankzij al die kutkoeien. Buiten Caden komen de renners een kleine afdaling tegen, die vanwege het grote aantal bochten en de relatief smalle weg nog wel enigszins lastig is. Na deze korte afdaling volgt er weer een nieuw knikje naar boven, terwijl we nog steeds langs de akkers fietsen. Het gebied is dus behoorlijk open, wat met een beetje wind nog wel interessant zou kunnen zijn. Na 156 kilometer komen de renners uit in het dorpje Limerzel en hier ligt de bonussprint van de dag. De eerste drie renners die hier passeren kunnen nog wat tijdwinst pakken op de rest. Kan zijn dat de klassementsrenners zich hier mee gaan bemoeien omdat de weg richting Limerzel een kilometer lang stijgt aan een paar procent. Niet steil, maar toch lastig genoeg om de benen even te testen. Na deze bonussprint gaat het anderhalve kilometer naar beneden, nog steeds over een redelijk bochtige en smalle weg, waarna er vervolgens opnieuw een klimmetje volgt. Kilometer of twee aan 3% gemiddeld, met een wat steiler stuk in het midden. Genoeg om de sprinters lichtelijk te pesten. Na dit klimmetje lijkt het pesten te stoppen, volgens het profielkaartje in ieder geval. Niets is minder waar, het blijft ook in de kilometers hierna op en af gaan, met nog een paar venijnige stroken omhoog. De weg wordt na een tijd wel wat breder en ook wat minder bochtig. Zo rijden we via Noyal-Muzillac richting Muzillac, waar de koers na 170 kilometer passeert. Nog een kilometertje of 25 tot de finish.

9f846d45adaf50cefdea06b5fbad6170.jpg

Het is de afgelopen kilometers bochtig geweest, het ging vaak op en af, maar die tijd is nu wel zo ongeveer voorbij. In Muzillac bereiken we weer eens een echt grote weg en deze weg gaat grotendeels rechtdoor. Aan de rand van Muzillac liggen er drie rotondes, maar daarna gaat het vijf kilometer rechtdoor richting het dorpje Ambon (niet het eiland), waar ook weer drie rotondes liggen. Buiten Ambon gaat het zes kilometer rechtdoor richting Surzur, door terrein dat behoorlijk open is. De wind zou hier iets kunnen doen. Het is verder een aantal kilometer zo goed als vlak, pas in de buurt van Surzur liggen er weer een paar vals platte stroken in het verschiet. In Surzur, op 12 kilometer van de streep, komen de renners een bocht naar links tegen en even verderop een rotonde, maar daarna gaat het weer heel wat kilometer rechtdoor over een voorzichtig glooiende weg. Af en toe een vluchtheuvel tussendoor, dat is dan zo ongeveer het enige obstakel. Eigenlijk komen de renners niets tegen, tot op vijf kilometer van de streep. Op dat punt ligt er een rotonde, waar men rechtdoor moet. Vervolgens gaat het een kilometer rechtdoor over een weg die een beetje vals plat omhoog loopt, tot er op vier kilometer van de streep weer een rotonde ligt, waar men linksaf moet. De weg is nu weer vlak, terwijl het eigenlijk gewoon vier kilometer rechtdoor gaat tot de streep. Een paar flauwe bochten, maar de weg is hier zo breed dat het eigenlijk gewoon helemaal rechtdoor gaat. Wel nog een kleine wegversmalling op twee kilometer van de streep, maar dat is het laatste puntje van aandacht. De laatste 2000 meter gaat het alleen maar rechtdoor. De finish ligt net buiten Sarzeau, op de top van een viaduct. Het loopt dus in de laatste kilometer nog licht omhoog, maar veel meer dan vals plat is het niet. Alsnog wel goed om deze finale een beetje te kennen, want te vroeg aangaan zal dodelijk zijn.

7eYkop7.png
ebde0

We finishen dus net buiten Sarzeau. Arme inwoners, geen gezellige finish ergens op de markt of de lokale winkelstraat, maar op een fucking viaduct. En dan te bedenken dat dit de eerste keer is dat de Tour Sarzeau aandoet. Wederom een debutant, wederom met een logische reden. Kent u David Lappartient? Dat is de voorzitter van de UCI sinds iets minder dan een jaar. Hij valt vooral op door heel veel te praten en heel weinig te doen. Hij komt bijna dagelijks wel weer met een of ander vreemd idee waar niemand op zit te wachten. Ook was zijn optreden in de salbutamolaffaire van Froome niet echt heel erg hoogstaand. Die David Lappartient, de voorzitter van de UCI dus, is eigenlijk een politicus. In die hoedanigheid vervult hij nog een andere functie, hij is namelijk de burgemeester van Sarzeau. Ja, echt. Sinds 2008 vervult hij deze functie en in 2014 werd hij nog herkozen met meer dan 70% van de stemmen, hij is dus blijkbaar populair in Sarzeau. Lappartient is een geboren Breton en dus bekend in deze omgeving, daarom is hij ook nog eens provincieraadslid van Morbihan. Buiten dat is hij ook nog voorzitter van het nationaal natuurpark van Rhuys. Geen idee hoe een mens zoveel functies combineert, maar het zou kunnen verklaren waarom zijn optreden bij de UCI nog niet echt efficiënt is. Sarzeau zou verder wel redelijk makkelijk te leiden moeten zijn, aangezien er maar 8000 mensen wonen. Sarzeau ligt in de buurt van de kust, op het schiereiland Rhuys en is daarom vrij toeristisch ingesteld. Daarnaast vangen ze hier oesters en zeilen ze er graag. Op het gebied van fietsen doet men hier vooral aan BMX, de Franse kampioenschappen werden hier zelfs wel eens georganiseerd. Dat zal dan toch de invloed van Lappartient zijn geweest. Een paar kilometer buiten Sarzeau komen we nog een kicken kasteeltje tegen, dat van Suscinio.

chateau-de-suscinio-retouch%C3%A9-1200x800.jpg

In Sarzeau wordt het tijdens de rit 29 graden. Er zal redelijk wat wind staan en de wind neemt waarschijnlijk alleen maar toe des te later op de dag het wordt. Enige nadeel is dan weer dat het vooral wind op kop zal zijn, waardoor we met waaiers weinig rekening hoeven te houden. In startplaats La Baule is het ongeveer hetzelfde verhaal. 28 graden daar, het enige verschil is dat er wat minder wind staat. Daarnaast een minieme kans op regen, maar het zal wel droog blijven. Deze niet echt spectaculaire rit, die wegens het gebrek aan spektakel wel bij Lappartient past, start om 13:05. Eurosport zal er meteen vanaf de start bij zijn, maar dan moet je wel naar Eurosport kijken. Je mist waarschijnlijk niet veel als je pas om 14:00 de tv een slinger geeft, tegen die tijd beginnen de NOS en Sporza met uitzenden. De finish wordt redelijk laat verwacht, tussen 17:39 en 18:03.

De vierde dag van de Tour en we mogen ons op gaan maken voor de derde massasprint. Deze rit is wel iets lastiger dan de twee vorige vlakke etappes, maar alsnog zal het niet lastig genoeg zijn om veel renners in verlegenheid te brengen. Ik verwacht gewoon een sprint met alle grote namen, zeker omdat de laatste kilometers van de rit behoorlijk eenvoudig zijn. Na de wat lastigere fase met wat heuveltjes is er nog wat tijd om te herstellen. Het wordt wel een razende finale, aangezien het vooral heel vaak rechtdoor gaat. Verschillende treintjes naast elkaar, altijd leuk. De paar rotondes in de finale zullen wel hectisch zijn en die ene wegversmalling kan ook voor wat opschudding zorgen. Verder wordt het een royale sprint.
1. Gaviria. Die kan je tijdens iedere vlakke rit wel noteren. Tenzij Impey 'm weer van de fiets kiepert wordt dit gewoon overwinning nummer twee. Hij moest wel vroeg lossen tijdens de ploegentijdrit, maar dat maakt verder weinig uit. Gewoon niet zijn discipline. Deze rit is dan wel weer helemaal zijn ding. Richeze gaat hem weer op 150 meter van de streep afzetten en dan weet iedereen hoe laat het is.
2. Sagan. Leek ranzig slechte benen te hebben tijdens de ploegentijdrit, maar de ene rit is de andere niet. Dit is een rit die hem redelijk goed zou moeten liggen, vooral omdat het dus in de laatste kilometer niet helemaal vlak is. Normaal gesproken wel kansloos tegen Gaviria, maar de rest kan hij dan weer makkelijk hebben.
3. Colbrelli. Het loopt een beetje omhoog, dus dan komt Sonny weer tevoorschijn. Best een sterke sprint tijdens de tweede rit, kon het Sagan nog aardig moeilijk maken. Dat zou nu dan ook moeten lukken.
4. Demare. Ik ben nog niet echt onder de indruk van Arnaud, maar op papier zou dit wel een goede sprint voor hem moeten zijn. In principe is het ook wachten op het moment dat zijn trein eens een keer gaat functioneren, want eigenlijk heeft hij genoeg goede krachten bij. Als ze hem een beetje goed afzetten hoeft hij er niet zoals een paar dagen geleden al heel vroeg aan te beginnen, dat zou kunnen schelen. Al denk ik niet dat hij op het gebied van pure snelheid in de buurt komt van Gaviria.
5. Groenewegen. Wordt weer helemaal niets natuurlijk. Tijdens zo'n finale waar het kilometerslang rechtdoor gaat wordt zijn ploeg al helemaal op een hoop gereden. Dus mag ie het weer allemaal zelf uitzoeken en dan kom je niet in de buurt van de overwinning. Jammer joh.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180367464
Dielan gaat #mondjessnoeren
  dinsdag 10 juli 2018 @ 03:40:39 #3
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180367538
Dat LottoNL er niets van kon tijdens de TTT geeft wel aan dat Dylan waarschijnlijk ook niets aan zijn ploeg heeft... Ik zou dan ook Gaviria zeggen.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 07:00:45 #4
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180368956
registreer om deze reclame te verbergen
Wordt vast een mooie dag.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 07:20:17 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180369058
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 03:40 schreef naatje_1 het volgende:
Dat LottoNL er niets van kon tijdens de TTT geeft wel aan dat Dylan waarschijnlijk ook niets aan zijn ploeg heeft... Ik zou dan ook Gaviria zeggen.
Was gewoon een prima tweede deel alleen te traag gestart in opdracht van de ploegleiding
  dinsdag 10 juli 2018 @ 07:28:22 #6
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180369097
Het is zoals Nine zegt hij zal het uiteindelijk zelf moeten doen.
pi_180369993
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 02:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Etappe 4: La Baule - Sarzeau, 195 km
.....
Typ je dit zelf?

Klasse hoor. Leuk om te lezen! :)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 09:10:57 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180370066
De Deeg of Dielangod
pi_180370614
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
De Deeg of Dielangod
De Deeg? die rijdt achteruit
  dinsdag 10 juli 2018 @ 09:54:15 #10
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180370616
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:10 schreef Frozen-assassin het volgende:
De Deeg of Dielangod
Denk dat ze eerder voor Stuyven gaan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 09:56:30 #11
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180370643
quote:
Eigenlijk had Van Avermaet vandaag niet eens in het geel 'mogen' staan. Toen kopman Richie Porte in de eerste rit werd opgehouden bij een val en achterop kwam te zitten, gaf BMC het bevel aan álle renners om op de Australiër te wachten. Ook aan Van Avermaet. Maar die weigerde. "Ik ben niet de coureur die op dat moment gaat wachten", zegt hij. "In de Ronde van Zwitserland heb ik bewezen dat ik wil rijden voor Richie (Van Avermaet liet zich in de laatste bergrit uitzakken uit de kopgroep om zijn kopman op sleeptouw te nemen in achtervolging op Quintana, red.), maar bij de ploeg weten ze dat ik op bepaalde momenten ook graag voor mezelf rijd. Als er één iemand niet moet wachten, ben ik het wel. Had ik wel gewacht, dan hadden we nu wellicht de gele trui niet. Dat was jammer geweest, want op deze manier neem ik toch de druk wat weg. Onze Tour is al behoorlijk geslaagd nu."
Je verwacht het niet. _O-
  dinsdag 10 juli 2018 @ 09:59:19 #12
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180370673
Mooie intro. Hoe gaat het met Laporte?
leuk
pi_180370790
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je verwacht het niet. _O-
Hoewel niet om dat babbeltje van ik hoef niet te werken en onze Tour is al goed, snap ik hem in deze nog wel.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:09:04 #14
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180370799
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:53 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

De Deeg? die rijdt achteruit
Gewoon 2x top-10
pi_180370891
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:09 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gewoon 2x top-10
Hij is beide keren radicaal uit het wiel gesprint door alles wat op een fiets zit.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:20:58 #16
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180370988
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij is beide keren radicaal uit het wiel gesprint door alles wat op een fiets zit.
Absoluut, slechter dan Greipel is een treurig teken. Ik geloof dan ook niet dat hij een rit gaat winnen deze Tour.
pi_180371015
Lijkt me een mooie aankomst voor Sagan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:22:27 #18
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180371016
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Absoluut, slechter dan Greipel is een treurig teken. Ik geloof dan ook niet dat hij een rit gaat winnen deze Tour.
Hij werdt wel de hekken in gereden door Sagan, maar ik zie hem verder ook niet winnen inderdaad
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:31:11 #19
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180371112
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:22 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Hij werdt wel de hekken in gereden door Sagan, maar ik zie hem verder ook niet winnen inderdaad
werdt
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:31:37 #20
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371117
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:22 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Hij werdt wel de hekken in gereden door Sagan, maar ik zie hem verder ook niet winnen inderdaad
Pure snelheid bij de Duitse sprinters is wat minder. Al zou Kittel het nog moeten kunnen
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:34:05 #21
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180371143
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:07 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hoewel niet om dat babbeltje van ik hoef niet te werken en onze Tour is al goed, snap ik hem in deze nog wel.
Ja? Waar trek je de grens dan? De Grote Krek een kansje gunnen op geel, nogal voorbarig en gezagsondermijnend. Caruso, Bevin, al die gasten hadden het geel voor het oprapen bij een vergelijkbaar scenario.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:35:34 #22
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180371164
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

werdt
pijnlijk dit.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:39:04 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371210
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja? Waar trek je de grens dan? De Grote Krek een kansje gunnen op geel, nogal voorbarig en gezagsondermijnend. Caruso, Bevin, al die gasten hadden het geel voor het oprapen bij een vergelijkbaar scenario.
Tja, Krek is wel een van de grote meneren daar dus die kan zich wel wat permitteren.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:39:13 #24
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180371213
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je verwacht het niet. _O-
Ik vind dat ook best wel een dom bevel, ze wisten toen bij de ploegleiding toch ook dat er een ploegentijdrit zou volgen en je dan als BMC een serieuze kans hebt op de gele trui?

Je kan hooguit het punt maken dat alleen Van Garderen voorin moet blijven als schaduwkopman, maar die is zo wisselvallig dat je maar het beste een extra mannetje voorin kan houden. Al had ik natuurlijk ook liever Bevin ( O+ ) gezien dan Van Avermaet.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:39:16 #25
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180371214
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja? Waar trek je de grens dan? De Grote Krek een kansje gunnen op geel, nogal voorbarig en gezagsondermijnend. Caruso, Bevin, al die gasten hadden het geel voor het oprapen bij een vergelijkbaar scenario.
Krek is gewoon een lul. Die is voor een dik contract aan het fietsen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180371249
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja? Waar trek je de grens dan? De Grote Krek een kansje gunnen op geel, nogal voorbarig en gezagsondermijnend. Caruso, Bevin, al die gasten hadden het geel voor het oprapen bij een vergelijkbaar scenario.
Dat BMC is toch allang dood en begraven joh. Ik zou ook m'n middelvinger opsteken voor een kopman die al lang en breed een contract bij Trek heeft, om er voor mezelf nog wat extra poen uit te slaan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:43:11 #27
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180371267
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:39 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik vind dat ook best wel een dom bevel, ze wisten toen bij de ploegleiding toch ook dat er een ploegentijdrit zou volgen en je dan als BMC een serieuze kans hebt op de gele trui?

Je kan hooguit het punt maken dat alleen Van Garderen voorin moet blijven als schaduwkopman, maar die is zo wisselvallig dat je maar het beste een extra mannetje voorin kan houden. Al had ik natuurlijk ook liever Bevin ( O+ ) gezien dan Van Avermaet.
Misschien hechten ze meer waarde aan Porte zijn klassement dan dat Krek een paar dagen het geel aan mag.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:44:19 #28
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180371290
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Misschien hechten ze meer waarde aan Porte zijn klassement dan dat Krek een paar dagen het geel aan mag.
Als er 2 mannen voorin rijden heb je nog 5 knechten over, meer dan genoeg dus.

Porte kan het verneuken en dan heb je niks.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:44:49 #29
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180371300
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Als er 2 mannen voorin rijden heb je nog 5 knechten over, meer dan genoeg dus.
Blijkbaar vonden ze dat niet, hé.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:46:05 #30
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180371322
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:44 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Blijkbaar vonden ze dat niet, hé.
Ja en da's dom. 5 of 6 knechten maakt ook weer niet zoveel verschil en een paar dagen gele trui is helemaal niet verkeerd.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:47:13 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180371340
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:46 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ja en da's dom. 5 of 6 knechten maakt ook weer niet zoveel verschil en een paar dagen gele trui is helemaal niet verkeerd.
Een paar dagen geel zorgt ervoor dat ze moeten rijden dus dat is voor Porte ook geen goed nieuws. Bij Sky was dit nooit gebeurd in ieder geval.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:47:38 #32
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180371350
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Krek is gewoon een lul. Die is voor een dik contract aan het fietsen.
Trap er niet in Doug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:49:47 #33
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371383
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:47 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een paar dagen geel zorgt ervoor dat ze moeten rijden dus dat is voor Porte ook geen goed nieuws. Bij Sky was dit nooit gebeurd in ieder geval.
Mwoah, er komen vooral sprint/punchritten, daarvoor zullen er genoeg andere ploegen gaan rijden. Dat hoeft BMC niet te doen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:50:00 #34
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180371387
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:47 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Een paar dagen geel zorgt ervoor dat ze moeten rijden dus dat is voor Porte ook geen goed nieuws. Bij Sky was dit nooit gebeurd in ieder geval.
'nooit'

Als Sky 3 seconden sneller had gereden had Thomas nu de gele trui gehad, dus dat is in ieder geval totale onzin.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:50:27 #35
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180371397
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat BMC is toch allang dood en begraven joh. Ik zou ook m'n middelvinger opsteken voor een kopman die al lang en breed een contract bij Trek heeft, om er voor mezelf nog wat extra poen uit te slaan.
Nu wek je de indruk dat GVA anders zou acteren als BMC een maandje terug een nieuwe hoofdsponsor voor X aantal jaar bekend had gemaakt.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:50:41 #36
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180371404
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

Trap er niet in Doug.
Doug trapt overal in, met open ogen.

Vision 2020, heel je budget spenderen aan renners die over de top zijn en niets meer presteren.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:52:06 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371417
Sky vindt het fantastisch als ze het geel hebben. Dan mag Rowe gezellig 170km op kop fietsen
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:52:45 #38
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180371431
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
Sky vindt het fantastisch als ze het geel hebben. Dan mag Rowe gezellig 170km op kop fietsen
Terwijl Van Baarle nochtans makkelijk 180 kilometer op kop had kunnen rijden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:53:41 #39
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180371445
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:50 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

'nooit'

Als Sky 3 seconden sneller had gereden had Thomas nu de gele trui gehad, dus dat is in ieder geval totale onzin.
Je mist totaal het punt.
pi_180371456
4km rechtdoor op het eind, dat wordt wel leuk zeg met treintjes op volle snelheid _O_

Vrees idd wel dat Groenewegen er niet aan te pas gaat komen, waarschijnlijk zitten zij met 3 man op kop aan het begin van dat rechte stuk en zit Groenewegen met 3km te gaan al alleen.
Demain, on roule
  dinsdag 10 juli 2018 @ 10:55:18 #41
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371463
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Terwijl Van Baarle nochtans makkelijk 180 kilometer op kop had kunnen rijden.
Marginal gains
pi_180371478
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nu wek je de indruk dat GVA anders zou acteren als BMC een maandje terug een nieuwe hoofdsponsor voor X aantal jaar bekend had gemaakt.
Oh, maar dat sowieso niet. Greg is een egoïstische lul met een misplaatste arrogantie. Maar in deze, wetende dat mijn kopman de centen van Trek al aan het tellen is? Ik had mooi hetzelfde gedaan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 11:00:30 #43
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180371529
Overigens mooie transfers van Trek met Porte, Ciccone en Sosa. Die zitten goed
  dinsdag 10 juli 2018 @ 11:24:37 #44
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180371909
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 11:00 schreef Frozen-assassin het volgende:
Overigens mooie transfers van Trek met Porte, Ciccone en Sosa. Die zitten goed
quote:
Richie Porte wil in zijn nakende overstap van BMC naar Trek-Segafredo graag zijn landgenoot Simon Gerrans meenemen. Porte en Gerrans zijn naast landgenoten ook goede vrienden. Toen de gewezen winnaar van Milaan-Sanremo en Luik-Bastenaken-Luik vorig jaar op een dood spoor zat bij Orica-Scott schoot Porte hem te hulp en gaf hem onderdak bij BMC. Iets wat nu herhaald zal worden. Bovendien werken ze beiden met dezelfde manager, wat zulke onderhandelingen vergemakkelijkt. Opvallend is wel dat Gerrans al 38 jaar is. Sinds Luca Guercilena bij Trek-Segafredo de plak zwaait, wil hij af van de vroegere strategie om oude renners te kopen. Maar omdat hij in de onderhandelingen voor een klassementsrenner momenteel in een zwakke positie zit, zal de Italiaanse teammanager toch moeten buigen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 11:36:13 #45
362868 Slobeend
of all places
pi_180372059
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je verwacht het niet. _O-
Feitelijk ook onjuist want anders had Tejay geel gepakt.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 11:45:02 #46
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180372205
Greg moest zijn seizoen nog redden.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 11:49:18 #47
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180372270
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 11:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

TinyMeekAlligatorsnappingturtle-size_restricted.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 12:15:16 #48
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_180372761
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 10:54 schreef Mykonos het volgende:
4km rechtdoor op het eind, dat wordt wel leuk zeg met treintjes op volle snelheid _O_

Vrees idd wel dat Groenewegen er niet aan te pas gaat komen, waarschijnlijk zitten zij met 3 man op kop aan het begin van dat rechte stuk en zit Groenewegen met 3km te gaan al alleen.
Beetje vertrouwen in Timo "the Snake" Roosen....
  dinsdag 10 juli 2018 @ 12:22:59 #49
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180372841
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 11:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Misschien kunnen ze ook Jack Bobridge een contract geven
pi_180373528
Eurosport is al live
pi_180373837
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 11:24 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

5b449859094f9-mart1.gif
pi_180373842
En klaar _O-
  dinsdag 10 juli 2018 @ 13:29:38 #54
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180373851
Topshowtje weer hoor.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180373854
dat was weer snel
pi_180373865
Van Keirsbulck, Claeys, Perez en Cousin. U kunt weer wat anders gaan doen.
pi_180373866
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 13:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Topshowtje weer hoor.
Jij ging er eventjes goed voor zitten?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180373880
Nou de tv kan weer uit
  dinsdag 10 juli 2018 @ 13:31:27 #59
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180373896
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 13:30 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jij ging er eventjes goed voor zitten?
Het broekje lag al in de wasmand.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 13:32:29 #60
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180373914
Bobbie Traksel is gruwelijk boos op Lappartient.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180373961
Van Keirsbulck. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 10 juli 2018 @ 13:39:31 #62
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180374039
Lappartient is een dictator, heeft de positieve test van Froome gelekt, heeft naar de ASO gelekt dat Froome vrijgesproken zou worden waarna de ASO met een bericht kwam dat ze Froome zouden weigeren waardoor Froome nu uitgefloten wordt.

Bobbie is geen fan en is inmiddels volledig ingepakt in aluminiumfolie.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180374072
LeTour twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 13:28:42 Real start shortly delayed due the @MBurghardt83 crashing. 💥Départ réel légèrement retardé après la chute de @MBurghardt83. 💥#TDF2018 https://t.co/YxJFrYjwKq reageer retweet
Lekker man, vallen voor de start.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 13:50:26 #64
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180374244
Weer Cousin. Baasje. :)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:12:12 #65
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180374709
Mijn adoptierenner rijdt virtueel in het geel *O* Wat mooi, wat mooi.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180374715
één heeft al een aftelklok in beeld voor vanavond.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:12:18 #67
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180374717
"Het is een voorrecht om hier te zijn en de angst in de ogen te zien" aldus de belg :+
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180374718
DhvYggHXcAA06qZ.jpg:large
Het wordt weer lekker smal in de slotfase
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:12:48 #69
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_180374727
'Het is een voorrecht om hier in Frankrijk te zijn en de angst te zien in de ogen van de Fransen.'

Was getekend: Michel Wuyts.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:14:01 #70
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180374751
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:12 schreef Marcoss het volgende:
[ afbeelding ]
Het wordt weer lekker smal in de slotfase
Mooi design hoor die poort, SOW.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180374770
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:12 schreef Dwersdriever het volgende:
'Het is een voorrecht om hier in Frankrijk te zijn en de angst te zien in de ogen van de Fransen.'

Was getekend: Michel Wuyts.
Ach, laat ze toch, dat soort teksten hadden we in NL ook wel toen er nog fatsoenlijk gevoetbald werd..
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:15:31 #72
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180374793
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:12 schreef Marcoss het volgende:
[ afbeelding ]
Het wordt weer lekker smal in de slotfase
Lol, dit is echt totaal onnodig.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:16:20 #73
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180374816
Over een paar jaar is de volledige etappe door hekken omgeven.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:17:38 #74
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180374866
Nou, samenvatting was weer leuk...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:19:26 #75
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180374904
2 landgenoten vooraan en 2 fransen, het staat 2-2, aldus de belg _O-
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180374917
edit
Allemaal cabaretteketet!
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:22:10 #77
79262 Dwersdriever
Justified Ancient of MuMu
pi_180374966
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:14 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Ach, laat ze toch, dat soort teksten hadden we in NL ook wel toen er nog fatsoenlijk gevoetbald werd..
Ik vind het ook prima.
We Came A Long Time Ago
Nine Nine Two - But You Did Not Know
pi_180374995
Wordt nog wat voor Sky als Engeland ten koste van Frankrijk wereldkampioen zou worden.
pi_180375043
Zou België v Frankrijk wat uitmaken?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:26:16 #80
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375064
Even genieten jongens.

c21e8f0c9b.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180375097
Van Aert is tweede geworden in Oostenrijk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:28:13 #82
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180375101
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:26 schreef Mani89 het volgende:
Even genieten jongens.

[ afbeelding ]
giphy.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180375139
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Van Aert is tweede geworden in Oostenrijk.
van wie heeft ie verloren?
pi_180375150
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:29 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

van wie heeft ie verloren?
Visconti.
Demain, on roule
pi_180375164
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:29 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

van wie heeft ie verloren?
Visconti. Onder voorbehoud. Van Aert was boos en de jury moet er nog even naar kijken.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:31:58 #86
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375189
Teleurstellend dat WVA gister op 10 minuten eindigde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180375201
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:31 schreef Mani89 het volgende:
Teleurstellend dat WVA gister op 10 minuten eindigde.
Waardeloze renner.
pi_180375207
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:31 schreef Mani89 het volgende:
Teleurstellend dat WVA gister op 10 minuten eindigde.
Wout kan naar Sky zegt HLN. Braidsford vindt het bovendien prima om hem nog te laten crossen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:33:35 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375224
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wout kan naar Sky.
Dan moet Mathieu ook maar gauw naar de weg anders is het veldrijden dood en begraven.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:34:00 #90
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375227
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wout kan naar Sky zegt HLN. Braidsford vindt het bovendien prima om hem nog te laten crossen.
Oh. Zou je voortaan gewoon je post in een keer volledig willen doen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:34:05 #91
362868 Slobeend
of all places
pi_180375229
Laatste 100km de wind dus in de zij en niet tegen zoals ik her en der lees. Maar slechts bft 3.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:34:40 #92
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180375237
EZELS!
pi_180375240
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:34 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Oh. Zou je voortaan gewoon je post in een keer volledig willen doen?
Hier trapt niemand in.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:35:01 #94
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180375247
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:33 schreef Mani89 het volgende:

[..]

anders is het veldrijden dood en begraven.
Eindelijk.
pi_180375253
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eindelijk.
Is veldrijden geen sport?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:35:35 #96
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375254
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:34 schreef Slobeend het volgende:
Laatste 100km de wind dus in de zij en niet tegen zoals ik her en der lees. Maar slechts bft 3.
e70f53afc0.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180375255
_O-
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:35:44 #98
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180375258
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eindelijk.
Lachwekkende post.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180375260
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Lappartient is een dictator, heeft de positieve test van Froome gelekt, heeft naar de ASO gelekt dat Froome vrijgesproken zou worden waarna de ASO met een bericht kwam dat ze Froome zouden weigeren waardoor Froome nu uitgefloten wordt.

Bobbie is geen fan en is inmiddels volledig ingepakt in aluminiumfolie.
Ik mag Lappartient om deze actie alleen al.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:37:14 #100
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180375277
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:36 schreef marsan het volgende:

[..]

Ik mag Lappartient om deze actie alleen al.
Inderdaad. Normaal mag ik Fransen niet maar nu ze zo keihard anti-Sky zijn begin ik ze steeds leuker te vinden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:37:14 #101
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180375278
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:34 schreef Slobeend het volgende:
Laatste 100km de wind dus in de zij en niet tegen zoals ik her en der lees. Maar slechts bft 3.
Meteofrance zegt van niet. :{
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:39:11 #102
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180375315
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:35 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Is veldrijden geen sport?
HgmrZvI.gif
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:41:54 #103
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180375366
Volgende Tour gewoon beginnen met een week bergetappes. Genot.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:42:15 #104
362868 Slobeend
of all places
pi_180375373
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Meteofrance zegt van niet. :{
https://www.windfinder.com/#9/47.7578/-2.0352

Laatste 15 km misschien wel tegen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:42:38 #105
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180375378
quote:
6s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:41 schreef Dagoduck het volgende:
Volgende Tour gewoon beginnen met een week bergetappes. Genot.
In plaats van een proloog gewoon een veldrit inplannen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:44:13 #106
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180375405
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:42 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

In plaats van een proloog gewoon een veldrit inplannen.
Een Strade Bianche-achtige rit is wel welkom. Maar weet niet hoe haalbaar dat is in Frankrijk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:44:20 #107
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180375406
thijszonneveld twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 14:42:48 Nauwelijks wind aan de finish. Dit wordt gewoon een potje sprinten vandaag. reageer retweet
Als zelfs de Thijs het zegt...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:44:26 #108
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180375408
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:42 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

In plaats van een proloog gewoon een veldrit inplannen.
Weekje veldrijden, weekje wielrennen, weekje mountainbiken.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180375418
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Een Strade Bianche-achtige rit is wel welkom. Maar weet niet hoe haalbaar dat is in Frankrijk.
Ooit van Tro-Bro Léon gehoord?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:45:55 #110
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180375438
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:44 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ooit van Tro-Bro Léon gehoord?
Goed punt :)

Dit jaar hadden ze dat best kunnen doen dan, als je naar de locatie kijkt. Gemiste kans.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:46:36 #111
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180375449
quote:
6s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:44 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Weekje veldrijden, weekje wielrennen, weekje mountainbiken.
Laatste etappe BMX-en in Parijs.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:46:39 #112
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180375452
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:44 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ooit van Tro-Bro Léon gehoord?
Of Parijs-Tours vanaf dit jaar.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:48:20 #113
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180375481
Hoelaat wordt de finish verwacht? :)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:49:24 #114
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180375509
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:48 schreef MrBanaan1 het volgende:
Hoelaat wordt de finish verwacht? :)
OP
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:51:04 #115
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180375530
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:49 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

OP
Thanks. Damn wat een boekwerk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:51:32 #116
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180375534
Cav _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180375564
Laporte gaat (waarschijnlijk) niet sprinten vandaag
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:53:37 #118
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180375569
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 09:59 schreef Raap het volgende:
Mooie intro. Hoe gaat het met Laporte?
quote:
Cofidis isn’t racing for their sprinter Christophe Laporte today. He’s in pain after his crash on stage 2. “It’s necessary to be at 100% for sprinting and it’s not the case”, Laporte told letour.fr this morning. “My ribs still hurt. I won’t take part in the sprint today.”
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:54:34 #119
362868 Slobeend
of all places
pi_180375587
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Laporte gaat (waarschijnlijk) niet sprinten vandaag
Mooi.
pi_180375594
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:54 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Mooi.
Alle ogen op Wanty vandaag.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:55:08 #121
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180375596
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Een Strade Bianche-achtige rit is wel welkom. Maar weet niet hoe haalbaar dat is in Frankrijk.
Iets Tro-Bro Léon achtigs had ook deze Tour gekund in de eerste week.
pi_180375605
Missen ze toch Bouhanni ..
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:56:37 #123
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180375627
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Vandaar dat er twee Cofidissers in de kopgroep zitten.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 14:59:50 #124
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180375696
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 14:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

:'(

Hopelijk kan hij een beetje proberen te herstellen komende dagen en dan in etappe 7/8 weer meesprinten, de heuvelritten van morgen en overmorgen liggen hem toch wat minder.
pi_180375732
Elk jaar weer uit kijken naar de tour, en elk jaar weer tot de conclusie komen dat die vlakke etappe's niets aan zijn en elk jaar hetzelfde draaiboek hebben...
Allemaal cabaretteketet!
pi_180375746
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:01 schreef freaky40 het volgende:
Elk jaar weer uit kijken naar de tour, en elk jaar weer tot de conclusie komen dat die vlakke etappe's niets aan zijn en elk jaar hetzelfde draaiboek hebben...
En het jaar erop toch weer kijken...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:05:11 #127
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180375772
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:02 schreef Sked het volgende:

[..]

En het jaar erop toch weer kijken...
En morgen en overmorgen en de dag daarna
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:07:19 #128
362868 Slobeend
of all places
pi_180375800
Ik zet deze dagen gewoon Radio 1 aan tot de laatste 10km ofzo.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:08:26 #129
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180375820
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:07 schreef Slobeend het volgende:
Ik zet deze dagen gewoon Radio 1 aan tot de laatste 10km ofzo.
Straks de Kiek. w/
pi_180375844
Gaaaaaap.
Belangrijke vraag vandaag: Wie heeft er eerder gewonnen, Bertens of Groenewegen?

En, wat anders, gaan we nog Eurosport met Karsten Kroon horen? Komt een Danny Nelissen nog langs bij de NOS-studio?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:10:37 #131
362868 Slobeend
of all places
pi_180375855
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Straks de Kiek. w/
Bijna al?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:12:30 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180375882
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Straks de Kiek. w/
Tegen wie

En gaat ze weer een mentale inzinking krijgen?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:13:22 #133
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180375895
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:10 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Bijna al?
Na Ostapenko-Cibulkova, staat nu 1-0 3-2 voor Ostapenko.
pi_180375897
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:12 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Tegen wie

En gaat ze weer een mentale inzinking krijgen?
Mentale inzinking :')

De nieuwe Kiki _O_
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:13:44 #135
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180375903
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:12 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Tegen wie

En gaat ze weer een mentale inzinking krijgen?
Goerges. Ze is tot nu toe mentaal ijzersterk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:13:57 #136
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180375906
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:08 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Straks de Kiek. w/
Hoe laat en waar kijk ik dit...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:15:02 #137
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180375920
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:13 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Hoe laat en waar kijk ik dit...
Als de eerder genoemde partij afgelopen is, zoals het nu gaat rond kwart voor 4. Eurosport 1 zendt het sowieso uit.
pi_180375942
Ducrot trekt nog even een halve liter open :7
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:18:30 #139
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180375997
Over 5 uur is het 0-1, u hoorde het bij de belg voor het eerst... :')
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:18:56 #140
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180376008
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Mentale inzinking :')

De nieuwe Kiki _O_
Ah ze heeft weer een opleving dus
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:23:50 #141
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180376106
Onze vriend Stephan van der Zwan bij Flegga op Eurosport. Met z'n bamboefiets.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:26:52 #142
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376177
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Onze vriend Stephan van der Zwan bij Flegga op Eurosport. Met z'n bamboefiets.
Daar slinger ik de player even voor aan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:29:47 #143
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180376241
quote:
11s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:26 schreef showtimer het volgende:

[..]

Daar slinger ik de player even voor aan.
Flegga ging even een rondje rijden op de bamboefiets, die blijkbaar uit Oeganda komt en Steph zit 'm op de achtergrond te chillen in z'n campingstoel.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:33:21 #144
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376312
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Flegga ging even een rondje rijden op de bamboefiets, die blijkbaar uit Oeganda komt en Steph zit 'm op de achtergrond te chillen in z'n campingstoel.
Goed shot was dat ja. :D Helaas geen interview.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:38:14 #145
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376426
GV5C1Ui.jpg
pi_180376458
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:38 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb meteen zin om een baksteen naar mijn scherm te gooien.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:42:34 #147
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180376519
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:39 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik heb meteen zin om een baksteen naar mijn scherm te gooien.
Jezus Stijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:43:19 #148
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376530
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:39 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik heb meteen zin om een baksteen naar mijn scherm te gooien.
Die man leeft de leven. :)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:45:49 #149
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180376580
Enerverend tussensprintje hoor
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180376594
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:43 schreef showtimer het volgende:

[..]

Die man leeft de leven. :)
Alleen dringt hij dat op een extreem vervelende wijze op aan ons.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180376601
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:46 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Alleen dringt hij dat op een extreem vervelende wijze op aan ons.
Ik heb anders nergens last van.
pi_180376654
Arrieta (Movistar): "Quintana is our only leader"
15:32

Movistar’s sport director José Luis Arrieta spoke to letour.fr this morning: “Another race will start for us after the cobblestones stage on Sunday. But we don’t have three leaders. We have only one leader: it’s Nairo Quintana because of his past at the Tour de France.”

Opmerkelijk.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:50:29 #153
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180376665
Nou, ik ben even overgeschakeld naar Bertens...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:50:31 #154
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180376666
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:49 schreef VoMy het volgende:
Arrieta (Movistar): "Quintana is our only leader"
15:32

Movistar’s sport director José Luis Arrieta spoke to letour.fr this morning: “Another race will start for us after the cobblestones stage on Sunday. But we don’t have three leaders. We have only one leader: it’s Nairo Quintana because of his past at the Tour de France.”

Opmerkelijk.
:')

Ze weten zelf niet eens meer wat ze nou willen. Of strooien ze bewust zand in de ogen van de concurrenten?
pi_180376682
Ongelofelijk Ducrot merkt tijdens zijn lulverhaal op dat ze gaan sprinten voor de tussensprint, Ducrot alert _O_
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:56:25 #156
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180376760
Finish pas na 18h00 :o
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:57:52 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180376787
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:49 schreef VoMy het volgende:
Arrieta (Movistar): "Quintana is our only leader"
15:32

Movistar’s sport director José Luis Arrieta spoke to letour.fr this morning: “Another race will start for us after the cobblestones stage on Sunday. But we don’t have three leaders. We have only one leader: it’s Nairo Quintana because of his past at the Tour de France.”

Opmerkelijk.
Koffieplanter gelooft hier niks van.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 15:59:09 #158
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376810
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Finish pas na 18h00 :o
JeroenVanbelle twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 10:43:58 Sprintersrit begeleiden van commentaar en zelf sprinten naar het Sint-Pietersplein. Dat is de opdracht van de dag. Stressen en genieten. #TDF2018 #LeTour #FRABEL reageer retweet
Arme jongen.
pi_180376828
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Finish pas na 18h00 :o
Die kopgroep rijdt ook niet echt door, zijn in een half uur tijd al bijna 4 minuten ingelopen.
pi_180376851
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

JeroenVanbelle twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 10:43:58 Sprintersrit begeleiden van commentaar en zelf sprinten naar het Sint-Pietersplein. Dat is de opdracht van de dag. Stressen en genieten. #TDF2018 #LeTour #FRABEL reageer retweet
Arme jongen.
Jozee zat vannacht bij WNL.

https://www.nporadio2.nl/(...)ngen-naar-haar-hoofd
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:01:41 #161
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180376852
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:00 schreef wattel het volgende:

[..]

Die kopgroep rijdt ook niet echt door, zijn in een half uur tijd al bijna 4 minuten ingelopen.
Het heeft ook weinig zin voluit te rijden. Het peloton bepaalt wanneer ze ingerekend worden.
pi_180376854
Cofidis museum ploeg.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:02:48 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180376869
quote:
Goed idee, jezelf elke dag weer profileren door te koop te lopen met nare berichten die je op twitter krijgt. Zo breek je dat glazen plafond wel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:02:52 #164
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180376873
quote:
Hier ga ik me eens heerlijk aan ergeren. De koers is toch niet boeiend.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180376882
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:01 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Het heeft ook weinig zin voluit te rijden. Het peloton bepaalt wanneer ze ingerekend worden.
Maar als ze zo blijven rijden worden ze vrij vroeg gepakt, lijkt me niet wenselijk voor de sprintploegen?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:03:38 #166
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376885
quote:
De omvang van je achterste ;(
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:05:03 #167
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180376912
Jozee doet net alsof mensen op haar reet letten. Dat ding is niet eens zichtbaar dankzij al die overhangende vetrollen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:05:48 #168
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180376924
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jozee doet net alsof mensen op haar reet letten. Dat ding is niet eens zichtbaar dankzij al die overhangende vetrollen.
Nou ja zeg R_R, doe eens lief.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:07:15 #169
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180376953
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:03 schreef wattel het volgende:

[..]

Maar als ze zo blijven rijden worden ze vrij vroeg gepakt, lijkt me niet wenselijk voor de sprintploegen?
Dan houden de sprintersploegen even in om het verschil constant te houden.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:07:39 #170
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180376961
quote:
Waar vind ik de rest? Dit is walgelijk slecht afgeknipt.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:07:52 #171
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180376970
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jozee doet net alsof mensen op haar reet letten. Dat ding is niet eens zichtbaar dankzij al die overhangende vetrollen.
Doe eens normaal, ze werkt ontzettend hard.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:08:08 #172
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180376975
Ik hoop zo dat José hier niet meeleest. ;(
pi_180376978
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:07 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dan houden de sprintersploegen even in om het verschil constant te houden.
Dan kunnen ze beter gaan lopen :+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:08:57 #174
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180376994
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:07 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Doe eens normaal, ze werkt ontzettend hard.
De reden dat ze nu bij Eurosport zit is juist omdat ze stopte met werken. :{
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180376996
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:07 schreef showtimer het volgende:

[..]

Waar vind ik de rest? Dit is walgelijk slecht afgeknipt.
Er staan onder gerelateerde fragmentjes, je kan altijd hier: https://www.nporadio2.nl/gemist/uitzending/252739/10-6-2018 de hele uitzending luisteren. Dat is wel soort van themamuziek.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180376999
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 15:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Finish pas na 18h00 :o
Zijn wel voor 18.00 binnen, lijkt me.
pi_180377001
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De reden dat ze nu bij Eurosport zit is juist omdat ze stopte met werken. :{
*omdat ze kanker kreeg en toen veel wielrennen ging volgen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:09:38 #178
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377017
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

*omdat ze kanker kreeg en toen veel wielrennen ging volgen.
Details.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:09:52 #179
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377024
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

*omdat ze kanker kreeg en toen veel wielrennen ging volgen.
Sow. Stijn gaat er met gestrekt been in.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:09:58 #180
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377028
'ze kreeg kanker omdat ze graag bij Eurosport wilde werken' - Slobeend.
pi_180377029
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zijn wel voor 18.00 binnen, lijkt me.
Langzaamste schema is 18:03 en op dat stukje rijden ze momenteel.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180377041
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef maxi-mus het volgende:
'ze kreeg kanker omdat ze graag bij Eurosport wilde werken' - Slobeend.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:10:46 #183
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377046
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef maxi-mus het volgende:
'ze kreeg kanker omdat ze graag bij Eurosport wilde werken' - Slobeend.
_O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:11:16 #184
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377054
Slob kan af en toe verrassend uit de hoek komen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:11:30 #185
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377061
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef maxi-mus het volgende:
'ze kreeg kanker omdat ze graag bij Eurosport wilde werken' - Slobeend.
Hier wordt nou een beetje lacherig over gedaan maar hij is er echt toe in staat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:12:04 #186
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377075
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef maxi-mus het volgende:
'ze kreeg kanker omdat ze graag bij Eurosport wilde werken' - Slobeend.
Dit kan echt niet Slob
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:12:44 #187
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377094
Af en toe moet je even op de rem trappen bij Slobeend voordat hij weer allemaal posts gaat quoten uit Stormfront.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180377104
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Langzaamste schema is 18:03 en op dat stukje rijden ze momenteel.
Maar ze gaan gewoon tegen de 50 rijden in het laatste uur.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14:10 #189
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377141
Wanneer moet die geile Kiki weer tennissen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180377146
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:12 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dit kan echt niet Slob
Dit is een lemming (lol)

quote:
1s.gif Op maandag 30 oktober 2017 18:27 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat denken :'). Achterdochtig gedoe.

Anne Frank is vergast omdat ze haar boekje wilde verkopen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14:28 #191
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180377151
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer moet die geile Kiki weer tennissen?
Nu
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14:32 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377155
Froome lost?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14:42 #193
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377160
quote:
3s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Nu
Oh top, dankjewel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:14:49 #194
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377163
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Er staan onder gerelateerde fragmentjes, je kan altijd hier: https://www.nporadio2.nl/gemist/uitzending/252739/10-6-2018 de hele uitzending luisteren. Dat is wel soort van themamuziek.
Samengesteld door Jozee ook?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:15:00 #195
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180377167
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef Mani89 het volgende:
Froome lost?
:?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:15:10 #196
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377171
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dit is een lemming (lol)

[..]

Ja deze klassieker is recenter dan je korfbalverleden. :@
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:15:34 #197
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377179
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:15 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

:?
Geen zorgen, was vals alarm.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180377192
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef showtimer het volgende:

[..]

Samengesteld door Jozee ook?
Nwah, ik luisterde toevallig laatst toen Pieter Zwart er was (hoi Wim). Soms gastenkeuze, soms redactiekeuze qua nummers. Dacht ik althans.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:16:57 #199
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377219
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:14 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer moet die geile Kiki weer tennissen?
Haar tegenstandster is leuker. Goeie tetten.
pi_180377240
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Slob kan af en toe verrassend uit de hoek komen.
Gefeliciteerd met Torreira. Heb je al een scoutingsrapport opgevraagd bij Koffieplanter?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180377242
Dat Froome 6 grote rondes heeft gewonnen en nog geen 100km ongeschonden in een peloton kan fietsen...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:17:57 #202
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377245
Kan dat tennis niet gewoon op bokt.nl besproken worden?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:18:22 #203
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180377266
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:19:04 #204
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377288
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:17 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met Torreira. Heb je al een scoutingsrapport opgevraagd bij Koffieplanter?
Ik dacht dat Koffieplanter alleen verstand had van Brazilianen van 16.

En dat nog niet eens eigenlijk, met z'n Gabigol.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:19:06 #205
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377289
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kan dat tennis niet gewoon op bokt.nl besproken worden?
Ja, kunnen we het weer over Pieter Zwart hebben mensen?
pi_180377311
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik dacht dat Koffieplanter alleen verstand had van Brazilianen van 16.

En dat nog niet eens eigenlijk, met z'n Gabigol.
De uitzondering is Gabigol die de regel bevestigt.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:22:41 #207
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377384
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:20 schreef Masterminded het volgende:

[..]

De uitzondering is Gabigol die de regel bevestigt.
Zjabriejel Zjezjoesj had ie dan wel weer goed gezien.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:22:47 #208
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377390
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nwah, ik luisterde toevallig laatst toen Pieter Zwart er was (hoi Wim). Soms gastenkeuze, soms redactiekeuze qua nummers. Dacht ik althans.
Eindelijk het moment gevonden. Weet ze de ergste scheld serenade niet meer. :')
pi_180377393
Gabigol scoorde laatst een hattrick, niet te vroeg victorie kraaien vriendelijke vriend. Tot de dag dat ik sterf geloof ik in Gabriel. Niet dat het wat uitmaakt verder, mijn mooie jongens Vinicius, Rodrygo en Paulinho gaan Europa veroveren.
pi_180377417
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zjabriejel Zjezjoesj had ie dan wel weer goed gezien.
Hij zat zich een ongeluk te spammen over Rodrygo Goes voordat Real Madrid en Barça met een verrekijker in de bosjes lagen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:23:50 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377428
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:22 schreef Koffieplanter het volgende:
Gabigol scoorde laatst een hattrick, niet te vroeg victorie kraaien vriendelijke vriend. Tot de dag dat ik sterf geloof ik in Gabriel. Niet dat het wat uitmaakt verder, mijn mooie jongens Vinicius, Rodrygo en Paulinho gaan Europa veroveren.
Jezus. Echt.

Hou op.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180377458
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:23 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jezus. Echt.

Hou op.
Wat loop je te jammeren? Ga lekker tennis kijken man.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:24:56 #213
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377467
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:25:36 #214
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377483
JeroenVanbelle twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 16:22:52 @TourDeJose @ramonavdlecq Auto heeft sportmodus. Het is hoog tijd om die te gebruiken (deel dit niet mijn moeder of vriendin aub). reageer retweet
rip aan de nabestaanden
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:25:52 #215
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377489
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:25 schreef showtimer het volgende:
JeroenVanbelle twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 16:22:52 @TourDeJose @ramonavdlecq Auto heeft sportmodus. Het is hoog tijd om die te gebruiken (deel dit niet mijn moeder of vriendin aub). reageer retweet
rip aan de nabestaanden
Jingle bell jingle bell.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:26:15 #216
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180377503
6-3 Kiki
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:26:36 #217
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377521
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:26:47 #218
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377529
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:
6-3 Kiki
Zou het wat uitmaken?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180377535
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:
6-3 Kiki
*O*
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:27:16 #220
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180377546
Tennis :r

Saaiste sport ooit. Dan nog 100x liever voetbal.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:27:20 #221
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377549
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:
6-3 Kiki
giphy.gif
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:27:26 #222
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180377551
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:
6-3 Kiki
Maar wie zit in de kopgroep?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:27:36 #223
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180377560
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kan dat tennis niet gewoon op bokt.nl besproken worden?
Tennis=paardenmeisjes?
pi_180377562
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef DecoAoreste het volgende:
Tennis :r

Saaiste sport ooit. Dan nog 100x liever voetbal.
Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:27:44 #225
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180377570
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Niet echt, volgende ronde tegen Serena is ze sowieso kansloos.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:28:04 #226
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377578
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Niet echt, volgende ronde tegen Serena is ze sowieso kansloos.
Slob is aan het genieten van Giorgi.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:28:07 #227
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377579
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Niet echt, volgende ronde tegen Serena is ze sowieso kansloos.
Maar Serena staat achter.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:28:21 #228
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377583
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:28:33 #229
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377590
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
Dat maak jij er weer van.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:28:34 #230
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180377591
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Maar Serena staat achter.
Ok, dan gaat dit niet op.
pi_180377602
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Niet echt, volgende ronde tegen Serena is ze sowieso kansloos.
Die staat ook achter, tegen Giorgi.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:29:24 #232
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377613
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
Dit is de missie statement van onze brigade.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:29:29 #233
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377614
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
_O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180377622
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
Ik zal tot de laatste dag strijden tegen dit fenomeen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:29:55 #235
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377626
Is Max Verstappen vandaag nog ergens uit de bocht gevlogen?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180377633
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:23 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hij zat zich een ongeluk te spammen over Rodrygo Goes voordat Real Madrid en Barça met een verrekijker in de bosjes lagen.
Daar stoor ik me behoorlijk aan. Drie ballen aannemen en Florentino kaapt je weer weg voor veertig miljoen. Het is wachten tot Marca de volgende naar voren schuift (Reinier). Wat dat betreft heeft Paulinho in behoorlijke stilte de allerbeste transfer gemaakt van deze generatie.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:30:08 #237
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180377634
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
Dat zijn de dagjesmensen... Ik kijk anders ook gewoon prima Tennis. Alleen is dat meestal de mannen...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:30:39 #238
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180377646
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
Ik volg wel af en toe een klein beetje F1 sinds we Max hebben :@
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:30:42 #239
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377648
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar stoor ik me behoorlijk aan. Drie ballen aannemen en Florentino kaapt je weer weg voor veertig miljoen. Het is wachten tot Marca de volgende naar voren schuift (Reinier). Wat dat betreft heeft Paulinho in behoorlijke stilte de allerbeste transfer gemaakt van deze generatie.
Is dat die gozer die naar Leverkusen gaat?

Dat wordt niks dan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180377656
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Dat zijn de dagjesmensen... Ik kijk anders ook gewoon prima Tennis. Alleen is dat meestal de mannen...
Je wist niet eens hoeveel challenges de spelers hadden godverdomme
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:31:03 #241
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377660
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar stoor ik me behoorlijk aan. Drie ballen aannemen en Florentino kaapt je weer weg voor veertig miljoen. Het is wachten tot Marca de volgende naar voren schuift (Reinier). Wat dat betreft heeft Paulinho in behoorlijke stilte de allerbeste transfer gemaakt van deze generatie.
Ja Marca inderdaad, en dan Reiner. Maar Paulinho ook ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:31:11 #242
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377668
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Je wist niet eens hoeveel challenges de spelers hadden godverdomme
_O-
pi_180377669
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar stoor ik me behoorlijk aan. Drie ballen aannemen en Florentino kaapt je weer weg voor veertig miljoen. Het is wachten tot Marca de volgende naar voren schuift (Reinier). Wat dat betreft heeft Paulinho in behoorlijke stilte de allerbeste transfer gemaakt van deze generatie.
Ik moet er dan wel weer om lachen dat Barça zich er dan wanhopig in probeert te mengen en onder dit bestuur voor de 1000e keer met het schaamrood van de kaken afdruipt. Wat een club.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:31:39 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377683
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:29 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik zal tot de laatste dag strijden tegen dit fenomeen.
Ben je een beetje aan het compenseren voor het feit dat iedereen denkt dat je een ultranationalistische Weird Duck aanhanger bent?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:32:11 #245
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377699
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik volg wel af en toe een klein beetje F1 sinds we Max hebben :@
En dan zeggen dat tennis geen sport is. (lol)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:32:23 #246
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377702
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ben je een beetje aan het compenseren voor het feit dat iedereen denkt dat je een ultranationalistische Weird Duck aanhanger bent?
HCx437s.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:32:29 #247
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377705
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Je wist niet eens hoeveel challenges de spelers hadden godverdomme
Koekoek.
pi_180377711
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ben je een beetje aan het compenseren voor het feit dat iedereen denkt dat je een ultranationalistische Weird Duck aanhanger bent?
Terwijl ik extreem moe word van Wierd "ik ben een journalist ook al ben ik extreem activistisch" Duk :{?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180377714
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is dat die gozer die naar Leverkusen gaat?

Dat wordt niks dan.
Hoezo, wat is er mis met Leverkusen?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:33:10 #250
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377720
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hoezo, wat is er mis met Leverkusen?
De ultieme spruitjesclub.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:33:10 #251
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180377721
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Je wist niet eens hoeveel challenges de spelers hadden godverdomme
Is wel alweer een jaar geleden dat ik tennis keek...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180377734
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De ultieme spruitjesclub.
Toch een extreem aanvallend elftal in een 3-2-5?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:33:34 #253
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377735
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hoezo, wat is er mis met Leverkusen?
Dat is een hele modale club in Duitsland, er is nog nooit een talent beter geworden daar. Die moet zich dan helemaal vormen aan het collectief. Een wagon in de trein.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:34:58 #254
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377774
GVK :') :') :')
pi_180377784
Gisteren trouwens het 4-jarige jubileum van de eerste Touretappe overwinning sinds Pieter Weening in 2005; Lars Boom op de kasseien. Moet je eens zien waar 'we' nu staan in het wielrennen.
pi_180377813
quote:
Daar ging mijn koffie :%
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:36:50 #257
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377818
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:35 schreef VoMy het volgende:
Gisteren trouwens het 4-jarige jubileum van de eerste Touretappe overwinning sinds Pieter Weening in 2005; Lars Boom op de kasseien. Moet je eens zien waar 'we' nu staan in het wielrennen.
4 jaar geleden vonden we al dat het goed ging. Nu is het helemaal een feest zonder eind. Overal Nederlandse vlaggetjes in de top 10, elke week weer. Ik geniet met volle teugen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:37:46 #258
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377837
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

4 jaar geleden vonden we al dat het goed ging. Nu is het helemaal een feest zonder eind. Overal Nederlandse vlaggetjes in de top 10, elke week weer. Ik geniet met volle teugen.
giphy.gif
pi_180377852
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:36 schreef Mani89 het volgende:

[..]

4 jaar geleden vonden we al dat het goed ging. Nu is het helemaal een feest zonder eind. Overal Nederlandse vlaggetjes in de top 10, elke week weer. Ik geniet met volle teugen.
Heb je een Nederlandse vlag boven je TV hangen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180377868
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De ultieme spruitjesclub.
Ach, over Paulinho maak ik me geen zorgen. Schitterende speler bij Vasco, die komt er wel. Over vijf dagen is hij 18 en maakt hij officieel de overstap. Duits voetbal kijken doe ik echt nooit (omdat 99% van de wedstrijden op zaterdagmiddag is), maar voor Paulo maak ik wel even een uitzondering.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:39:34 #261
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180377876
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:32 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

En dan zeggen dat tennis geen sport is. (lol)
Ik zeg niet dat tennis geen sport is, ik zeg dat tennis een dodelijk saaie sport is. Beter lezen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:40:01 #262
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377887
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:39 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat tennis geen sport is, ik zeg dat tennis een dodelijk saaie sport is. Beter lezen.
Nou dodelijk saai dan, nog dommer.
pi_180377895
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
_O-
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:40:37 #264
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180377902
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:40 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Nou dodelijk saai dan, nog dommer.
Hoe is dat dom? Het is een mening.

Als je zegt dat tennis geen sport is, is dat dom, want dat is het wel. Als je het saai vindt is er niks doms aan.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:41:44 #265
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180377928
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:40 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Hoe is dat dom? Het is een mening.

Als je zegt dat tennis geen sport is, is dat dom, want dat is het wel. Als je het saai vindt is er niks doms aan.
Je zegt dat tennis een dodelijke sport IS, maar dat geheel terzijde. In wat voor wereld is tennis saaier dan die optocht in de Formule 1.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:42:04 #266
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377933
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ach, over Paulinho maak ik me geen zorgen. Schitterende speler bij Vasco, die komt er wel. Over vijf dagen is hij 18 en maakt hij officieel de overstap. Duits voetbal kijken doe ik echt nooit (omdat 99% van de wedstrijden op zaterdagmiddag is), maar voor Paulo maak ik wel even een uitzondering.
Toch moet je wel oppassen hoor bij zo'n Duitse club, je weet nooit hoe zo'n jongen zich aanpast aan de Duitse cultuur. Hij is nog maar 19 jaar oud he.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:42:05 #267
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180377935
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ach, over Paulinho maak ik me geen zorgen. Schitterende speler bij Vasco, die komt er wel. Over vijf dagen is hij 18 en maakt hij officieel de overstap. Duits voetbal kijken doe ik echt nooit (omdat 99% van de wedstrijden op zaterdagmiddag is), maar voor Paulo maak ik wel even een uitzondering.
Kan je meteen ook de werken van Bailey aanschouwen, die kan ook wel wat.

Maar kan die Torreira er verder wat van? Volgens Stijn ben jij ook al op de hoogte van de werken van jongens uit Joeregewee.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:42:40 #268
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180377948
Mensen die zeggen dat sport x dodelijk saai is, snappen vaak niet wat een sport boeiend maakt. Dat geldt voor fietsen, voetbal, wielrennen, F1, etc. Ik zelf snap F1 gewoon niet en vind dat dus ook dodelijk saai...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:43:50 #269
362868 Slobeend
of all places
pi_180377971
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:12 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dit kan echt niet Slob
Dat heb ik niet gezegd :{.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:44:35 #270
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180377984
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat heb ik niet gezegd :{.
Je hebt het nicht gewußt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:44:47 #271
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180377990
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat heb ik niet gezegd :{.
Weet ik lieverd.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:46:49 #272
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378031
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:42 schreef naatje_1 het volgende:
Mensen die zeggen dat sport x dodelijk saai is, snappen vaak niet wat een sport boeiend maakt. Dat geldt voor fietsen, voetbal, wielrennen, F1, etc. Ik zelf snap F1 gewoon niet en vind dat dus ook dodelijk saai...
Wat valt er aan F1 niet te snappen?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:47:35 #273
362868 Slobeend
of all places
pi_180378043
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Daar gaat ie weer jongens. Kan iemand Stijn even zijn kommetje warme melk geven.
_O-
pi_180378049
Na 4 etappes zijn er al 3 hele bergpunten uitgedeeld. Pluimpje voor Gouvenu.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:50:32 #275
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180378094
Sjuut
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:50:35 #276
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378096
CHUTE
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:50:51 #277
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180378102
Arme Jakob.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:51:03 #278
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378108
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wat valt er aan F1 niet te snappen?
Wat de goede tactiek is, het goede spelinzicht, dat soort dingen...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:51:39 #279
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180378120
Onze Noorse vriend heeft auw.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180378121
Jansen heeft nog wel het meeste last.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:52:35 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180378135
Mijn adoptiekind!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180378140
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:25 schreef showtimer het volgende:
JeroenVanbelle twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 16:22:52 @TourDeJose @ramonavdlecq Auto heeft sportmodus. Het is hoog tijd om die te gebruiken (deel dit niet mijn moeder of vriendin aub). reageer retweet
rip aan de nabestaanden
HALLO HALLO HIER SPREEKT DE POLITIE
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:53:28 #283
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180378141
Fuglsang, Mollema en Dan Martin gevallen lees ik hier. Hoe zijn ze eraan toe?
pi_180378147
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom kijken mensen altijd alleen bepaalde individuele non-sporten als het goed gaat met Nederlanders? Kan jij dat ons als gewone sterveling uitleggen?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:54:08 #285
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378151
Oorzaak van de val?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180378155
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kan je meteen ook de werken van Bailey aanschouwen, die kan ook wel wat.

Maar kan die Torreira er verder wat van? Volgens Stijn ben jij ook al op de hoogte van de werken van jongens uit Joeregewee.
Ik ben op de hoogte van alles wat er in en over Zuid-Amerika gaande is, m'n beste. Zo kan ik jou bijvoorbeeld vertellen dat Sampaoli niet ontslagen wordt (kan ook helemaal niet, want de bond heeft geen geld). Nee, integendeel. Na die behoorlijke mislukking heeft hij zelfs promotie gemaakt! AFA bazen.

Torreira is een schitterende speler. In een wereld waar Lotito gerust 120 miljoen vraagt voor Milinkovic-Savic, is dertig miljoen voor Lucas behoorlijke diefstal. Gaat me wat ver om nu te roepen van Uruguayaanse Kanté, maar qua stijl heeft het er iets van weg. Hij kan veel meer, maar met bal afpakken en inleveren ben je al een heel eind. Iets meer mes tussen de tanden, dat dan weer wel.

Heeft wel iets van Suarez.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door Koffieplanter op 10-07-2018 17:02:52 ]
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:55:29 #287
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378163
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:54 schreef naatje_1 het volgende:
Oorzaak van de val?
Bolling van de weg.
~M. Wuyts.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:55:33 #288
3462 PaRoDiUzZ
Hiphop Hippie
pi_180378166
Rollema.
pi_180378188
Amai, dit is best treurig voor een 3e etappe van de tour. De stress ontbreekt.
Misschien ligt het ook aan de route, allemaal rechtuit over een grote weg in het laatste deel.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:57:43 #290
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378189
Kruiswijk staat bij de arts
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:58:15 #291
362868 Slobeend
of all places
pi_180378203
Krachtwijk naar de rondearts.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:58:39 #292
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180378217
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:53 schreef wimderon het volgende:

[..]

HALLO HALLO HIER SPREEKT DE POLITIE
HAHA HIER DE BRANDWEER
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 16:59:30 #293
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378232
Wie zijn trouwens bezig met de sprinters bijhalen tijdens de etappe?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180378266
quote:
5s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 16:59 schreef naatje_1 het volgende:
Wie zijn trouwens bezig met de sprinters bijhalen tijdens de etappe?
:?
pi_180378300
De wielrenners moeten zo hard mogelijk fietsen
pi_180378310
Ik kijk nu ook
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:04:41 #297
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378322
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:01 schreef wattel het volgende:

[..]

:?
Oh, ik zat met, wie zijn er bezig voor de sprinters aan het rijden en aanvallers bijhalen... Basically, welke sprintersploegen zijn bezig met koers maken?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:05:44 #298
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378341
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:04 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Oh, ik zat met, wie zijn er bezig voor de sprinters aan het rijden en aanvallers bijhalen... Basically, welke sprintersploegen zijn bezig met koers maken?
Ook LottoNL-Jumbo en Groupama-FDJ doen hun duit in het zakje. Groenewegen heeft zich nog niet echt kunnen mengen in de sprints, Démare werd zondag 3e.
15:24
We krijgen een vertrouwd beeld aan de kop van het peloton: Declercq (Quick-Step) en De Gendt (Lotto-Soudal) moeten het vuile werk opknappen.
pi_180378347
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:04 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Oh, ik zat met, wie zijn er bezig voor de sprinters aan het rijden en aanvallers bijhalen... Basically, welke sprintersploegen zijn bezig met koers maken?
Nog geen, die kopgroep rijdt zo langzaam dat er niet echt gereden hoeft te worden.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:07:40 #300
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378361
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ook LottoNL-Jumbo en Groupama-FDJ doen hun duit in het zakje. Groenewegen heeft zich nog niet echt kunnen mengen in de sprints, Démare werd zondag 3e.
15:24
We krijgen een vertrouwd beeld aan de kop van het peloton: Declercq (Quick-Step) en De Gendt (Lotto-Soudal) moeten het vuile werk opknappen.
Top, thnx
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:08:12 #301
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378368
vol
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')