ik zag net dat ze flying goose bij de vomar verkopen,quote:Op zondag 27 mei 2018 13:04 schreef Sigaartje het volgende:
Dan ga ik die bestellen.
Nog iemand geinteresseerd in een gratis Go Tan fles?
die heb ik ook. Idd lekkerder dan de Haan, die vind ik ook meer standaard chilisaus.quote:Op zondag 27 mei 2018 12:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, daar was ik al bang voor, maar ik durfde er niks van te zeggen, want dan zegt iedereen, heb je haar weer. Ik had mijn best gedaan om er vorige keer meteen bij te zeggen dat je die van Flying Goose moeten hebben, maar goed, die verkopen ze natuurlijk niet overal.
En die is?quote:Op zondag 27 mei 2018 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Grimbergen triple op zonnig terras. Straks uit uit eten. Of bij een goed duurdere restarant of bij mijn favo pizzeria.
Lekker..quote:
Op de huid bakt altijd een stuk makkelijker. 70% Van de tijd bak je op de huid en dan het laatste stukje nog even op de andere kant. Maar één keer draaien. En een fatsoenlijke spatel gebruikenquote:Op zondag 27 mei 2018 19:34 schreef Sicstus het volgende:
Geroerbakte gemengde groenten, scholfilet, en een timbaaltje zilvervliesrijst...afgeblust met oestersaus en lichte sojasaus.
[ afbeelding ]
En natuurlijk een pint, het is tenslotte zondagavond.
[ afbeelding ]
Wel een vraag voor de kookgoden alhier: de scholfilet valt snel uit elkaar, is dat inherent aan witvisfilet en moet ik voortaan gewoon vis op de huid kopen? Of doe ik iets verkeerd?
Ja ik weet hoe het werkt Maar die uit-elkaar-vallerij is dus inherent aan visfilet zonder huid?quote:Op zondag 27 mei 2018 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Op de huid bakt altijd een stuk makkelijker. 70% Van de tijd bak je op de huid en dan het laatste stukje nog even op de andere kant. Maar één keer draaien. En een fatsoenlijke spatel gebruiken
Vaak wel ja.quote:Op zondag 27 mei 2018 21:31 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja ik weet hoe het werkt Maar die uit-elkaar-vallerij is dus inherent aan visfilet zonder huid?
Ja.quote:Op zondag 27 mei 2018 21:31 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja ik weet hoe het werkt Maar die uit-elkaar-vallerij is dus inherent aan visfilet zonder huid?
Ik heb de saus er liever naast, maar buiten dat ziet het eruit alsof ik het graag op zou eten.quote:Op zondag 27 mei 2018 22:48 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]
Steak au poivre gemaakt van een dikke ribeye, samen met aardappeltjes en groene asperges.
Bohhhhhquote:Op zondag 27 mei 2018 22:48 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]
Steak au poivre gemaakt van een dikke ribeye, samen met aardappeltjes en groene asperges.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |