abonnement Unibet Coolblue
pi_179259182


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_179259193
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:26 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nee, ik ben wijs geworden, en ga op tijd slapen :P
Dus jij wil zeggen dat je om half 7 op staat op zaterdag ochtend?
Lambo of Rekt
pi_179259209
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dus jij wil zeggen dat je om half 7 op staat op zaterdag ochtend?
Toen was ik even opgestaan idd, maar hierna ook vrij snel weer terug gaan slapen :D
  zaterdag 19 mei 2018 @ 11:28:43 #4
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179259221
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Denk het, is van bepaalde zaken nog afhankelijk. Kom je ook wel ns op goa's? Voor mij alweer lang geleden de laatste keer.
Nee, ik luisterde af en toe als jij draaide, verder niet.

Er was bijna niemand in de winkel zo vroeg. _O_

Geen irritant in de weg lopende fossielen die hun karretje dwars in het pad parkeren, geen medewerkers aan het bijvullen, geen uitgezakte joggingholen met een paar pondjes extra, die half in de vriezer hangen, maar gewoon ruimte en rust. _O_
pi_179259277
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:28 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Nee, ik luisterde af en toe als jij draaide, verder niet.

Er was bijna niemand in de winkel zo vroeg. _O_

Geen irritant in de weg lopende fossielen die hun karretje dwars in het pad parkeren, geen medewerkers aan het bijvullen, geen uitgezakte joggingholen met een paar pondjes extra, die half in de vriezer hangen, maar gewoon ruimte en rust. _O_
Whut? en ik maar denken dat jij je had aangemeld voor het cryptoforum :o

Ja, heerlijk is dat, ik heb ook een teringhekel aan drukke winkels, of mensen die voor 5 cent gaan klagen dat hun bonus niet meegerekend is :')
Lambo of Rekt
pi_179259307
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Whut? en ik maar denken dat jij je had aangemeld voor het cryptoforum :o

Ja, heerlijk is dat, ik heb ook een teringhekel aan drukke winkels, of mensen die voor 5 cent gaan klagen dat hun bonus niet meegerekend is :')
Ook een hekel aan drukte idd.
Maar die 5 cent pak ik toch.
Wie het kleine niet eert. :7

En denk heel veel mensen hier btw.
Als ze hier iets roods zien van 2 ct op portfolio, is het bijna WW3 hiero :D
pi_179259318
Meteen shitcoin dit dat.
pi_179259355
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:32 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ook een hekel aan drukte idd.
Maar die 5 cent pak ik toch.
Wie het kleine niet eert. :7

En denk heel veel mensen hier btw.
Als ze hier iets roods zien van 2 ct op portfolio, is het bijna WW3 hiero :D
:o

Nee nee, nu jinx je me, want iemand die 5cent omdraait durft niet in crypto :7
Lambo of Rekt
pi_179259362
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

:o

Nee nee, nu jinx je me, want iemand die 5cent omdraait durft niet in crypto :7
Dat zijn allemaal die 5 centjes dus, die erin zitten. :7 :D
  zaterdag 19 mei 2018 @ 11:38:36 #10
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179259383
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:31 schreef EggsTC het volgende:
Whut? en ik maar denken dat jij je had aangemeld voor het cryptoforum :o
Volgens mij kom ik op FOK! sinds 2004.
pi_179259593
EggsTC? Leg die salty post eens uit over dat dronken shitposten want ik snap em niet.

We hadden het net zo gezellig samen ;(
pi_179259619
Zwaar misselijkmakend? Bedoel je je kater? :?
pi_179259652
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:53 schreef kthxbye het volgende:
EggsTC? Leg die salty post eens uit over dat dronken shitposten want ik snap em niet.

We hadden het net zo gezellig samen ;(
Dat weet jij prima, naast je buiten proportionele ego en arrogantie laat dit des te meer zien wat voor triest figuur je bent. Lowlife :r
Lambo of Rekt
pi_179259664
Ik volg het iig niet meer...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179259684
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 11:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik volg het iig niet meer...
Ik ook serieus niet _O-

Waar gaat dit over? Volgens mij heb je de verkeerde, EggsTC, serieus
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:00:28 #16
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179259731
Dan ga ik de hond maar uitlaten.

Oh, ik heb heul geen hond.
pi_179259744
DM gestuurd, ik ben benieuwd ;(
pi_179259798
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:01 schreef kthxbye het volgende:
DM gestuurd, ik ben benieuwd ;(
Als je het niet begrijpt terwijl je sinds minimaal 2008 hier mee loopt, ben je dus of te dom om een discussie mee aan te gaan, en in het andere geval een eng mannetje. En dom schat ik je niet in, dus het laatste zal het geval zijn. In beide gevallen zijn we uitgepraat.
Lambo of Rekt
pi_179259837
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als je het niet begrijpt terwijl je sinds minimaal 2008 hier mee loopt, ben je dus of te dom om een discussie mee aan te gaan, en in het andere geval een eng mannetje. En dom schat ik je niet in, dus het laatste zal het geval zijn. In beide gevallen zijn we uitgepraat.
Dude, waar héb je het over?

Ik denk dat ik een of andere gevoelige plek heb geraakt? Nouja ik wil best mn excuses aanbieden maar dan wil ik wel eerst weten wat je bedoelt, want dat weet ik écht niet.

Wat heeft de duur van mijn account hier mee te maken?
pi_179259886
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als je het niet begrijpt terwijl je sinds minimaal 2008 hier mee loopt, ben je dus of te dom om een discussie mee aan te gaan, en in het andere geval een eng mannetje. En dom schat ik je niet in, dus het laatste zal het geval zijn. In beide gevallen zijn we uitgepraat.
Na de up komt de down he? :')
Vakman pur sang
pi_179259900
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:10 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Na de up komt de down he? :')
Snap jij het? :?
pi_179259916
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:11 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Snap jij het? :?
Moet je niet willen snappen, denk dat ie nog ff moet bijkomen.
Vakman pur sang
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:13:39 #23
131603 Afwazig
Serious business
pi_179259929
Praat het verder in DM uit ofzo. Of niet. Op de man spelen hier is in ieder geval nergens voor nodig.
pi_179259967
Nouja ik word voor van alles uitgemaakt en via DM krijg ik geen reactie. Dat vind ik niet zo netjes.

Allemaal leuk en aardig maar ik heb letterlijk geen idee wat ie bedoelt. Erg stabiel komt het iig niet over en ik hoop dat het goed met hem gaat.
pi_179260020
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:07 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Gast, waar héb je het over?

Ik denk dat ik een of andere gevoelige plek heb geraakt? Nouja ik wil best mn excuses aanbieden maar dan wil ik wel eerst weten wat je bedoelt, want dat weet ik écht niet.

Wat heeft de duur van mijn account hier mee te maken?
Nee je raakt bij mij geen gevoelige plek, hoewel ik het wel misselijkmakend vind omdat andere users hier wel last van zouden kunnen krijgen als je dat bij hen had gedaan.

Jij post mijn naam daar omdat er searches voor FOK zijn waarbij elke post met een naamsverwijzing naar voren komt, en probeert me op die manier een hak te zetten. Je post uit het niets ineens een username, normale mensen quoten. Dat kan bijna niet anders dan opzet zijn en ik kan me zomaar voorstellen dat bepaalde users daar last van zouden hebben als zo'n post naar voren komt met naamsverwijzing. Bijv als iemand op zn werk FOKt.

Nu interesseert mij het geen fuck wat voor naamsverwijzingen ik krijg of hoe men een vertekend beeld krijgt van mij of andere users. Maar dát wist jij niet vantevoren. En dát is waar ik over de zeik van raak.

Als je sinds 2008 meepost ken je het bestaan van deze searches en is dat daarom relevant. Of ga je beweren dat je gewoon uit het niets ineens m'n nickname post?

quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:12 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Moet je niet willen snappen, denk dat ie nog ff moet bijkomen.
Neehoor, ik ben prima bij.
Lambo of Rekt
pi_179260061
Kthxbye is een debiel

Gras is groen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_179260077
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee je raakt bij mij geen gevoelige plek, hoewel ik het wel misselijkmakend vind omdat andere users hier wel last van zouden kunnen krijgen als je dat bij hen had gedaan.

Jij post mijn naam daar omdat er searches voor FOK zijn waarbij elke post met een naamsverwijzing naar voren komt, en probeert me op die manier een hak te zetten. Je post uit het niets ineens een username, normale mensen quoten. Dat kan bijna niet anders dan opzet zijn en ik kan me zomaar voorstellen dat bepaalde users daar last van zouden hebben als zo'n post naar voren komt met naamsverwijzing. Bijv als iemand op zn werk FOKt.

Nu interesseert mij het geen fuck wat voor naamsverwijzingen ik krijg of hoe men een vertekend beeld krijgt van mij of andere users. Maar dát wist jij niet vantevoren. En dát is waar ik over de zeik van raak.

Als je sinds 2008 meepost ken je het bestaan van deze searches en is dat daarom relevant. Of ga je beweren dat je gewoon uit het niets ineens m'n nickname post?

[..]

Neehoor, ik ben prima bij.
Dude, je komt paranoïde over. Hoevaak hier geen usernames worden gepost, (ook die van mij), en "het bestaan van deze searches" is voor mij nieuw. Echt waar.

Ik hoop dat je een fijn feestje heb vanavond maar het lijkt erop dat je wat te vroeg begonnen bent. Doe voorzichtig :)
pi_179260084
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:21 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kthxbye is een debiel

Gras is groen
Crypto is rood, we gaan allemaal dood!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260099
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:21 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kthxbye is een debiel

Gras is groen
MISSELIJKMAKEND VUIL MANNETJE DAT JE DR BENT

TE DOM OF ENG MANNETJE KIES MAAR DE KEUS IS AAN JOU
pi_179260183
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:22 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dude, je komt paranoïde over. Hoevaak hier geen usernames worden gepost, (ook die van mij), en "het bestaan van deze searches" is voor mij nieuw. Echt waar.

Ik hoop dat je een fijn feestje heb vanavond maar het lijkt erop dat je wat te vroeg begonnen bent. Doe voorzichtig :)
Ik kan het me moeilijk voorstellen, heel moeilijk, maar indien je écht dit niet weet dan mis je een stuk fok geschiedenis en dan bied ik mijn excuses aan voor wat ik zei, maar ik denk dat je wel snapt waarom ik dat een lame actie zou vinden als je het op die manier bewust plaatst, want daar heeft het alle schijn van door out of the blue ineens een nick te posten.
Lambo of Rekt
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:27:32 #31
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179260191
Wtf is dit allemaal joh :')

Helemaal para vriend
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179260202
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:23 schreef kthxbye het volgende:

[..]

MISSELIJKMAKEND VUIL MANNETJE DAT JE DR BENT

TE DOM OF ENG MANNETJE KIES MAAR DE KEUS IS AAN JOU
:*
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_179260211
Ik weet iig niet over wat voor searches het gaat :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260220
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:27 schreef fathank het volgende:
Wtf is dit allemaal joh :')

Helemaal para vriend
Nou para para,... het zou gewoon misselijkmakend zijn, het gros van fok kent die searches.
Lambo of Rekt
pi_179260225
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik kan het me moeilijk voorstellen, heel moeilijk, maar indien je écht dit niet weet dan mis je een stuk fok geschiedenis en dan bied ik mijn excuses aan voor wat ik zei, maar ik denk dat je wel snapt waarom ik dat een lame actie zou vinden als je het op die manier bewust plaatst, want daar heeft het alle schijn van door out of the blue ineens een nick te posten.
Ik weet het écht niet. Post eens een linkje naar deze info?

Nogmaals, nicknames worden hier op een dagelijkse basis gepost hoor. In elk subfora. Bovendien ben ik echt niet op de hoogte van wat er op Fok forumbreed speelt de afgelopen jaren, daar heb ik simpelweg geen tijd voor.
pi_179260247
Kan iemand anders het bestaan van "deze searches" bevestigen? Komt echt wel een beetje para over hoor bradder.
pi_179260265
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:29 schreef kthxbye het volgende:
Kan iemand anders het bestaan van "deze searches" bevestigen? Komt echt wel een beetje para over hoor bradder.
Geen idee en ik loop hier al sinds 2003 mee...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260346
kthxbye

Zo, keihard teruggepakt. Graag gedaan.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:36:26 #39
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179260410
Ik heb teruggelezen en het enige wat ik me kan bedenken dat preteitje(kijk mij eens niet namedroppen) doelt op post 251 van het vorige topic.

Maar dan snap ik nog steeds niet waarom je zo uit je stekker moet gaan. Als je niet wil dat je shitposts gevonden worden door een ander moet je ze zelf niet plaatsen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179260483
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:36 schreef fathank het volgende:
Ik heb teruggelezen en het enige wat ik me kan bedenken dat preteitje(kijk mij eens niet namedroppen) doelt op post 251 van het vorige topic.

Maar dan snap ik nog steeds niet waarom je zo uit je stekker moet gaan. Als je niet wil dat je shitposts gevonden worden door een ander moet je ze zelf niet plaatsen.
Nee, daar gaat het niet om... je mist de reden waarom, die heb ik gegeven een paar posts hierboven, waarom ik over de zeik raak

Hier;

http://thuisserver.fokzine.nl/mycroft/
Lambo of Rekt
pi_179260526
quote:
8s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:34 schreef Ronald-Koeman het volgende:
kthxbye

Zo, keihard teruggepakt. Graag gedaan.
Ronald-Koeman

What goes around comes around makker!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 12:42:37 #42
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179260547
Ik volg echt even niet waar het over gaat. Dacht eerst dat het een geintje was :D

Searches, usernames, whats going on?
pi_179260576
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:42 schreef Kyran het volgende:
Ik volg echt even niet waar het over gaat. Dacht eerst dat het een geintje was :D

Searches, usernames, whats going on?
_O- dan zal ik wel para zijn ja, als niemand het hie rkent, voor zover ik weet is dit gewoon algemene kennis op fok
Lambo of Rekt
pi_179260619
Ik ken mycroft wel. Niet dat ik het gebruik. Maar ik snap niet wat het probleem is als iemand het wél gebruikt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260642
quote:
8s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ronald-Koeman

What goes around comes around makker!
Grrrrrrrr

pak aan vriend!
pi_179260669
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:46 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Grrrrrrrr

pak aan vriend!
Mes in de rug van kthxbye :'(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260674
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik ken mycroft wel. Niet dat ik het gebruik. Maar ik snap niet wat het probleem is als iemand het wél gebruikt.
Nee, lees even goed wáárom ik pissig word,

het leek voor mij erop dat hij expres mn nick post om dus in die searches te verschijnen om dus een lame beeld te scheppen van mij, en ik kan me voorstellen dat mensen daar last van hebben, mijzelf boeit dat niet, maar >>hier de reden>> DAT wist hij niet vantevoren (indien dit bewust op die manier gepost werd) en DAT maakt me pissig. Snappie
Lambo of Rekt
pi_179260693
Nouja, ik ben blij dat we weer kunnen lachen samen.

kthxbye

(FUCK!!! 11 HALLO TOEKOMSTIGE WERKGEVER)
pi_179260714
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, lees even goed wáárom ik pissig word,

het leek voor mij erop dat hij expres mn nick post om dus in die searches te verschijnen om dus een lame beeld te scheppen van mij, en ik kan me voorstellen dat mensen daar last van hebben, mijzelf boeit dat niet, maar >>hier de reden>> DAT wist hij niet vantevoren (indien dit bewust op die manier gepost werd) en DAT maakt me pissig. Snappie
Ik snap het nog steeds niet _O-

er zitten zoveel verwijzingen en aannames in deze "argumentatie" , dit is echt wel next level hoor

kthxbye
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 12:49:16 #50
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179260716
Zal ik maar iets positiefs over VeChain posten, zodat iedereen daar over kan vallen?
pi_179260738
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:48 schreef kthxbye het volgende:
Nouja, ik ben blij dat we weer kunnen lachen samen.

kthxbye

(FUCK!!! 11 HALLO TOEKOMSTIGE WERKGEVER)
Samenloop van omstandigheden dan, als je het serieus niet hierom deed, neem ik alles terug wat ik gepost heb sinds toen.
Lambo of Rekt
pi_179260741
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, lees even goed wáárom ik pissig word,

het leek voor mij erop dat hij expres mn nick post om dus in die searches te verschijnen om dus een lame beeld te scheppen van mij, en ik kan me voorstellen dat mensen daar last van hebben, mijzelf boeit dat niet, maar >>hier de reden>> DAT wist hij niet vantevoren (indien dit bewust op die manier gepost werd) en DAT maakt me pissig. Snappie
Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat mensen dat iets kan hoeren. 99% van heel fok is shitposting, mijn eigen productie incluis.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260745
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:49 schreef Kyran het volgende:
Zal ik maar iets positiefs over VeChain posten, zodat iedereen daar over kan vallen?
Graag, Kyran, doe dat eens.
pi_179260754
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:49 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik snap het nog steeds niet _O-

er zitten zoveel verwijzingen en aannames in deze "argumentatie" , dit is echt wel next level hoor

kthxbye
Nee, er is maar 1 (in mijn ogen nog steeds terechte (terecht als in, het leek heel duidelijk)) aanname; en dat is dat je ineens zomaar een nick post na topics vol gewoon quotes... dus ik begrijp niet echt hoe je dit niet kan snappen.
Lambo of Rekt
pi_179260760
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Samenloop van omstandigheden dan, als je het serieus niet hierom deed, neem ik alles terug wat ik gepost heb sinds toen.
Yes. (BTW ik vind NEO nog steeds kut, was jij dat toen? jaartje geleden ofzo?) :D
pi_179260762
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:49 schreef Kyran het volgende:
Zal ik maar iets positiefs over VeChain posten, zodat iedereen daar over kan vallen?
PleeChain shillen :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260771
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:49 schreef Kyran het volgende:
Zal ik maar iets positiefs over VeChain posten, zodat iedereen daar over kan vallen?
Shitcoin.

dimachaerus
pi_179260796
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Yes. (BTW ik vind NEO nog steeds kut, was jij dat toen? jaartje geleden ofzo?) :D
Nee, ik ben dik het schip in gegaan door NEO, ik probeer er ver weg van te blijven, dat is Hmmmmzzzzzz ofzo.
Lambo of Rekt
pi_179260813
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, er is maar 1 (in mijn ogen nog steeds terechte (terecht als in, het leek heel duidelijk)) aanname; en dat is dat je ineens zomaar een nick post na topics vol gewoon quotes... dus ik begrijp niet echt hoe je dit niet kan snappen.
Nou, gewoon? Jij post toch allemaal vage posts? Dan kan ik je toch bij de naam noemen?

Zoals ik zo vaak doe?

_O_ MaGNeT, de knaagdierenverzamelaar _O_

_O_ pnxsinned _O_ de SEAL knuppel

_O_ Maikuuul _O_ het Vergepetje

_O_ JeSuisDroppie _O_

_O_ sosa _O_ my partner in crime

_O_ _O_ Kyran _O_ _O_ de VEN stagiair

_O_ edraket31 _O_ de Mikado goochelaar

_O_ kthxbye het crypto orakel _O_
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:54:28 #60
61320 TwztId
ja toch..
pi_179260824
Username posten = Ban !11 :( :(
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 12:54:35 #61
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179260825
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:53 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Nou, gewoon? Jij post toch allemaal vage posts? Dan kan ik je toch bij de naam noemen?

Zoals ik zo vaak doe?

_O_ MaGNeT, de knaagdierenverzamelaar _O_

_O_ pnxsinned _O_ de SEAL knuppel

_O_ Maikuuul _O_ het Vergepetje

_O_ JeSuisDroppie _O_

_sosa_ _sosa_

_O_ kthxbye het crypto orakel _O_
Mij niet eens noemen, reported, noted, ban aangevraagd.

Eikel.
pi_179260839
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mij niet eens noemen, reported, noted, ban aangevraagd.

Eikel.
Kyran

Graag gedaan, Grrrrrrrr
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179260848
Lambo of Rekt
pi_179260862
quote:
8s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ronald-Koeman

What goes around comes around makker!
Grrrrrrrr vindt Universa en Seal goeie coins.

Zo, die promotie op je werk kun je nu wel schudden maat >:)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179260869
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:54 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mij niet eens noemen, reported, noted, ban aangevraagd.

Eikel.
check mijn edit ouwe psychoot dat je dr bent
pi_179260888
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:55 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
Ja? Wat betekent dit en waarom zou ik hier ook maar 1 seconde van mijn tijd aan besteden? 😆
pi_179260895
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat mensen dat iets kan hoeren. 99% van heel fok is shitposting, mijn eigen productie incluis.
Ja weet ik niet, ik denk dat er wel behoorlijk wat mensen zijn die dat veel boeit, want voor sommige mensen bestaat hun leven uit FOK.
Lambo of Rekt
  zaterdag 19 mei 2018 @ 12:57:42 #68
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179260904
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:55 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
Dus eigenlijk ben je vooral zelf zo'n engnek en projecteer je dat op anderen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179260917
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Dus eigenlijk ben je vooral zelf zo'n engnek en projecteer je dat op anderen.
Echt hè. Wtf lees ik allemaal.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2018 12:58:21 ]
pi_179260918
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Dus eigenlijk ben je vooral zelf zo'n engnek en projecteer je dat op anderen.
Nee, ik moest net het ww vragen aan iemand anders omdat de search aangetoond moest wordne toch
Lambo of Rekt
pi_179260922
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja weet ik niet, ik denk dat er wel behoorlijk wat mensen zijn die dat veel boeit, want voor sommige mensen bestaat hun leven uit FOK.
Schaar jij jezelf daar dan ook onder?
pi_179260935
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Dus eigenlijk ben je vooral zelf zo'n engnek en projecteer je dat op anderen.
Post of the day. _O- made my evening, thanks :')
pi_179260953
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:58 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Schaar jij jezelf daar dan ook onder?
Nee, dat heb ik al een paar keer gezegd, maar dat kón wel het geval zijn, en dat wist je niet vantevoren, dat is de hele reden waarom ik pissig was. En in mijn ogen nog steeds terecht als het bewust was. Wat is er zo moeilijk aan dit te begrijpen :') ben ik nou echt zo vaag ofzo
Lambo of Rekt
pi_179260966
ik vind het maar rare shit hoor EggsTC

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2018 13:00:28 ]
pi_179260969
Haha, ja eerst moet ik een search aantonen, en dan ben ik zelf een engnek _O- mooi man.
Lambo of Rekt
pi_179260971
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]
ben ik nou echt zo vaag ofzo
:Y
pi_179260996
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:00 schreef EggsTC het volgende:
Haha, ja eerst moet ik een search aantonen, en dan ben ik zelf een engnek _O- mooi man.
hey martin
pi_179261004
_O_ EggsTC _O_ koning psychotisch cirkelredeneren
pi_179261043
En ik maar denken dat dit basis fok kennis was ofzo... :') en niemand kent dit?
Lambo of Rekt
pi_179261070
Ik ga em nog eens vanaf het begin opnieuw doorlezen, genieten dit c_/
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 13:03:49 #81
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179261071
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:03 schreef EggsTC het volgende:
En ik maar denken dat dit basis fok kennis was ofzo... :') en niemand kent dit?
Ik niet in ieder geval tot nu toe :p
pi_179261074
jawel maar snap niet zo goed waarom je uit je tijgerprint slipje schiet EggsTC
pi_179261087
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:03 schreef Dimachaerus het volgende:
jawel maar snap niet zo goed waarom je uit je tijgerprint slipje schiet EggsTC
Het is een leren stringetje vandaag.
Lambo of Rekt
pi_179261091
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:56 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Grrrrrrrr vindt Universa en Seal goeie coins.

Zo, die promotie op je werk kun je nu wel schudden maat >:)
:(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 19 mei 2018 @ 13:05:43 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179261129
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, ik moest net het ww vragen aan iemand anders omdat de search aangetoond moest wordne toch
'ik moest het wachtwoord vragen'

Huhu
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179261143
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:05 schreef fathank het volgende:

[..]

'ik moest het wachtwoord vragen'

Huhu
Moet ik dat ook nog aan gaan tonen? Haha krijg lekker wat :D

Zelfs de URL moest ik opvragen.
Lambo of Rekt
pi_179261237
Sssst de AIVD leest mee...
pi_179261258
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Moet ik dat ook nog aan gaan tonen? Haha krijg lekker wat :D

Zelfs de URL moest ik opvragen.
Zeg XTC je was vannacht gezelliger!

Kan het onderwerp veranderen?

Turken shillen Vechain -> Turken token -> Erdohan sponsert Sunny sucksucky 12 usdeoymax
Vakman pur sang
pi_179261289
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:09 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeg XTC je was vannacht gezelliger!

Kan het onderwerp veranderen?

Turken shillen Vechain -> Turken token -> Erdohan sponsert Sunny sucksucky 12 usdeoymax
Mja t word nu uit verband getrokken aan alle kanten.

Zijn we al moen?
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 13:10:36 #90
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179261293
$12 EOY ben ik multi miljonair en sommige hier zelfs multi miljardair denk ik hoor, dus ik teken er voor :D
pi_179261349
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:09 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeg XTC je was vannacht gezelliger!

Kan het onderwerp veranderen?

Turken shillen Vechain -> Turken token -> Erdohan sponsert Sunny sucksucky 12 usdeoymax
Koerden shillen vechain.
pi_179261404
Het is hier net de DEF SC van 4 jaar terug :D Ik voel me weer helemaal thuis
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_179261441
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:14 schreef m.k het volgende:
Het is hier net de DEF SC van 4 jaar terug :D Ik voel me weer helemaal thuis
Weet jij het van de searches?
pi_179261444
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:14 schreef m.k het volgende:
Het is hier net de DEF SC van 4 jaar terug :D Ik voel me weer helemaal thuis
dat dat nog bestaat... DEF.
Lambo of Rekt
pi_179261488
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:14 schreef m.k het volgende:
Het is hier net de DEF SC van 4 jaar terug :D Ik voel me weer helemaal thuis
Allemaal zwaar getraumatiseerd en para?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179261491
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:15 schreef xminator het volgende:

[..]

Weet jij het van de searches?
ik heb het geweten ooit maar moest er weer aan herinnerd worden
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

dat dat nog bestaat... DEF.
Totaal leeggebloed na oneindige rellen die kompleet uit de hand escaleerde
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  zaterdag 19 mei 2018 @ 13:18:47 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179261525
Nooit beseft dat ook maar iemand zich daar druk over maakt. Maar goed ik snap wel meer niet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179261532
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:17 schreef m.k het volgende:

[..]

ik heb het geweten ooit maar moest er weer aan herinnerd worden

[..]

Totaal leeggebloed na oneindige rellen die kompleet uit de hand escaleerde
Zeker van die linksers die kwamen provoceren.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179261565
quote:
8s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zeker van die linksers die kwamen provoceren.
Nee vooral tussen actieve posters
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  zaterdag 19 mei 2018 @ 13:20:28 #100
131603 Afwazig
Serious business
pi_179261576
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:53 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Nou, gewoon? Jij post toch allemaal vage posts? Dan kan ik je toch bij de naam noemen?

Zoals ik zo vaak doe?

_O_ MaGNeT, de knaagdierenverzamelaar _O_

_O_ pnxsinned _O_ de SEAL knuppel

_O_ Maikuuul _O_ het Vergepetje

_O_ JeSuisDroppie _O_

_O_ sosa _O_ my partner in crime

_O_ _O_ Kyran _O_ _O_ de VEN stagiair

_O_ edraket31 _O_ de Mikado goochelaar

_O_ kthxbye het crypto orakel _O_
Je bent echt een vuile klootzak dat je mij niet noemt. Ik dacht dat we vrienden waren.

Dit is ook de laatste keer dat ik je opzoek bij de GGZ en afkickkliniek kthxbye!
  zaterdag 19 mei 2018 @ 13:29:17 #102
215872 PartyHardy
Live life to the fullest
pi_179261869
Nvm
What if the hokey-pokey is really what it's all about?
pi_179262093
quote:
13s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 13:20 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Je bent echt een vuile klootzak dat je mij niet noemt. Ik dacht dat we vrienden waren.

Dit is ook de laatste keer dat ik je opzoek bij de GGZ en afkickkliniek kthxbye!
_O_ Afwazig, altijd ready, altijd afwezig _O_

SAVONDS EEN VENT SOCHTENDS ABSENT HEUJJJJ
  zaterdag 19 mei 2018 @ 13:54:16 #104
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_179262577
Ik wist niet dat er al een alternatief voor Sherlock was. Dat heeft jaren niet (meer) gewerkt.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 15:08:39 #105
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179264753
Gaaap
pi_179265265


BTC raakt de MA's weer aan. even kijken of ie er weer tegen aan stuitert en verder gaat dalen.
  zaterdag 19 mei 2018 @ 15:27:55 #107
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179265305
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:08 schreef Kyran het volgende:
Gaaap
Niemand durft meer te posten
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179265326
Wat is deze?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179265502
Hallo Allemaal,
Wat fijn dat je er bent!
Ben je voor het eerst hier, of ben je al bekend?
Stamp met je voeten zet je handen in je zijjjj
Ik ben Ank en wie ben jijjjjjj :D
pi_179265625
wat denken jullie dat de berg vakantiegeld, dat volgende week uitbetaald wordt, voor invloed heeft op de btc prijs?
pi_179265651
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:38 schreef iloveshitcoins het volgende:
wat denken jullie dat de berg vakantiegeld, dat volgende week uitbetaald wordt, voor invloed heeft op de btc prijs?
Ik heb het uitgezocht en zeker die Aziaten gaan al hun vakantiegeld in crypto stoppen.
pi_179265656
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:38 schreef iloveshitcoins het volgende:
wat denken jullie dat de berg vakantiegeld, dat volgende week uitbetaald wordt, voor invloed heeft op de btc prijs?
Zeker, enkel al als ik het erin pleur, trilt de aardbodem.
pi_179265679
quote:
7s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:40 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik heb het uitgezocht en zeker die Aziaten gaan al hun vakantiegeld in crypto stoppen.
in China is t zeker een hot topic.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 15:41:15 #114
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179265684
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Niemand durft meer te posten
Nee, inderdaad :P

Gezellig zo!
pi_179265714
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:41 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nee, inderdaad :P

Gezellig zo!
Waarom durft niemand meer te posten dan?
pi_179265766
Have no fear!
Jinxed is here!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 15:48:18 #117
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179265894
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:42 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom durft niemand meer te posten dan?
Nou ja, er is altijd wel iemand die aanstoot niemand aan iets lijkt het :P

Nee joh, post lekker door :D Weinig aan het handje op dit moment met de koersen en weinig nieuws, dus heb persoonlijk ook weinig te melden.
pi_179266032
SEAL is een topcoin.
Lambo of Rekt
pi_179266044
Achja, een der deze dagen wordt de WMD whitebible gedropt. Dan valt er weer genoeg te converseren. Schrijnend ook hoe bizar weinig ander nieuws is te melden.
  zaterdag 19 mei 2018 @ 15:56:31 #122
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179266109
Kan ik tenminste lekker rustig de Giro kijken.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179266252
Alcohol is niet goed voor je.
Lambo of Rekt
pi_179266269
quote:
13s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:02 schreef EggsTC het volgende:
Alcohol is niet goed voor je.
Ik pak me zometeen een desperado (A)
pi_179266287
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 15:56 schreef fathank het volgende:
Kan ik tenminste lekker rustig de Giro kijken.
naar mannen met geschoren benen in spandex pakjes kijken ben je hommotje of wat fathank
pi_179266291
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:03 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik pak me zometeen een desperado (A)
Ja ik ook, maar noodgedwongen, om mn kater ff te temperen. :')

Het is lang geleden dat ik gezopen heb, dan istie altijd nét even wat harder, die kater, ken je dat :')
Lambo of Rekt
pi_179266302
dat je teveel gezopen had was wel duidelijk ja EggsTC

karel anker

:{ :{

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2018 16:05:36 ]
pi_179266326
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja ik ook, maar noodgedwongen, om mn kater ff te temperen. :')

Het is lang geleden dat ik gezopen heb, dan istie altijd nét even wat harder, die kater, ken je dat :')
Ik ken het, en probeer daarom ook nooit teveel te zuipen :D
Moet leuk blijven he.
pi_179266341
Dat soort katers ken ik wel ja.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179266343
alchohol is ook troep

je kan beter aan mdma gaan

teveel onrust in de wereld door alcohol

het zou verboden moeten worden

en mdma legaliseren
pi_179266379
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:07 schreef Dimachaerus het volgende:
alchohol is ook troep

je kan beter aan mdma gaan

teveel onrust in de wereld door alcohol

het zou verboden moeten worden

en mdma legaliseren
Wtf :D
pi_179266395
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:07 schreef Dimachaerus het volgende:
alchohol is ook troep

je kan beter aan mdma gaan

teveel onrust in de wereld door alcohol

het zou verboden moeten worden

en mdma legaliseren
Ja, daar voel je je de volgende dag helemaal niet beroerd door. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179266443
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja, daar voel je je de volgende dag helemaal niet beroerd door. :')
Met goed pure en een redelijk lage dosis valt dat erg mee, maar dat is nog veel langer geleden dat ik dat voor t laatst deed. Ik zou de kater niet meer weten, maar als je genoeg neemt is die ook zwaar ja.
Lambo of Rekt
pi_179266485
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ja, daar voel je je de volgende dag helemaal niet beroerd door. :')
ghb merk je niks van
pi_179266773
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:13 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ghb merk je niks van
Niet als je er een paar liter van neemt idd.
Lambo of Rekt
pi_179266873
When moon?
pi_179266881
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:28 schreef BadVlad het volgende:
When moon?
Vanavond... gister zag ik m ook !
Lambo of Rekt
pi_179266894
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:28 schreef BadVlad het volgende:
When moon?
Denk niet meer.
Alles zal zakken voor 8 dagen.
Drna moont er iets.
pi_179266896
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Vanavond... gister zag ik m ook !
Thanks. Zal even een kijkje nemen.
pi_179266933
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:28 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Denk niet meer.
Alles zal zakken voor 8 dagen.
Drna moont er iets.
SEAL, wat een godencoin
Lambo of Rekt
pi_179266951
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

SEAL, wat een godencoin
_O_
pi_179266973
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:28 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Denk niet meer.
Alles zal zakken voor 8 dagen.
Drna moont er iets.
kleine opleving nu.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179266988
We gaan de 10K nooit meer zien.
pi_179267017
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:32 schreef BadVlad het volgende:
We gaan de 10K nooit meer zien.
Niet tot Mt Gox shit klaar is ben ik bang tbh.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 16:33:37 #145
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179267028
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:32 schreef BadVlad het volgende:
We gaan de 10K nooit meer zien.
Klaas
pi_179267033
quote:
15s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:32 schreef BadVlad het volgende:
We gaan de 10K nooit meer zien.
Klaas heeft gelijk _O_
Lambo of Rekt
  zaterdag 19 mei 2018 @ 16:37:52 #147
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179267134
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

naar mannen met geschoren benen in spandex pakjes kijken ben je hommotje of wat fathank
Hoe is het met treinmeisje Dima?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 19 mei 2018 @ 16:38:48 #148
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179267159
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:13 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ghb merk je niks van
Keta ook niet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179267164
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klaas heeft gelijk _O_
Klaas _O_ _O_ _O_
pi_179267381
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:38 schreef fathank het volgende:

[..]

Keta ook niet
Whehe, dat ligt aan je dosis :+
Lambo of Rekt
  zaterdag 19 mei 2018 @ 17:18:14 #151
387249 exelletor
exelleren?
pi_179268304
utncommunity twitterde op zaterdag 19-05-2018 om 16:46:37 That moment when you realize that you have a royal honeymoon to pay for, but you are not in #universa #blockchain yet... #royalwedding #cryptocurrency #crypto https://t.co/gEEpGqToEL reageer retweet
UNIVEERRSSSAAAAAAAAJAAAHAHAAAAAAAAAAAAA
pi_179269417
UNIVERSA. :')

Je kunt beter kippen houden.
pi_179269803
Wat horen jullie, Yanny of Laurel?

#teamlaurel
pi_179270125
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 18:31 schreef illusions het volgende:
Wat horen jullie, Yanny of Laurel?

#teamlaurel
Que?
pi_179270138
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 18:09 schreef BadVlad het volgende:
UNIVERSA. :')

Je kunt beter kippen houden.
100 miljoen miljard transacties per seconde, in theorie. in praktijk: :')
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 19:05:16 #157
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179270458
quote:
Laurel, lijkt mij ook bijna onmogelijk om hier iets anders in te horen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179270493
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:06 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Laurel, lijkt mij ook bijna onmogelijk om hier iets anders in te horen.
Dat is niet waar. Veel mensen horen yanny
pi_179270498
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is deze
Hey jij hebt Ethos toch ofniet?
pi_179270593
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 16:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klaas heeft gelijk _O_
nope we hebben de 10k aangetikt paar weken terug.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 19:38:01 #163
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179271232
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:08 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hey jij hebt Ethos toch ofniet?
nope
pi_179271298


_O_ _O_
pi_179271449
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat is deze
Laurel
pi_179271458
quote:
Mooi he iemand die zijn prioriteiten op orde heeft.
Vakman pur sang
pi_179272042
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mooi he iemand die zijn prioriteiten op orde heeft.
Wat is daar een prio aan dan?
conformist. :D
pi_179272056
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:06 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Laurel, lijkt mij ook bijna onmogelijk om hier iets anders in te horen.
Jonge mensen met een goed gehoor horen meer hoge tonen, dan schijn je iets anders te kunnen horen.

Nu ben ik relatief jong maar is mijn gehoor zo kut dat ik Laurel hoor :')
pi_179272322
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 19:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mooi he iemand die zijn prioriteiten op orde heeft.
zie man met btc sign
pi_179273284
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 20:08 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wat is daar een prio aan dan?
conformist. :D
Jezus wat serieus, bij een huwelijk van de kroonprins in gb bitcoin promoten is je prioriteiten op orde hebben. Gewoon een geintje man.
Volgens mij doe jij dit bewust, kijk het maakt mij niet uit, maar er zijn mensen die zich daar aan kunnen storen..
Vakman pur sang
pi_179273436
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 20:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jezus wat serieus, bij een huwelijk van de kroonprins in gb bitcoin promoten is je prioriteiten op orde hebben. Gewoon een geintje man.
Volgens mij doe jij dit bewust, kijk het maakt mij niet uit, maar er zijn mensen die zich daar aan kunnen storen..
nogal gephotoshopt trouwens :P
pi_179273730
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 20:09 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jonge mensen met een goed gehoor horen meer hoge tonen, dan schijn je iets anders te kunnen horen.

Nu ben ik relatief jong maar is mijn gehoor zo kut dat ik Laurel hoor :')
Dat heb ik ook gelezen, maar ik hoor zelfs hondenfluitjes dus daar kan ik mij niet echt in vinden.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179273792
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 21:17 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dat heb ik ook gelezen, maar ik hoor zelfs hondenfluitjes dus daar kan ik mij niet echt in vinden.
same
pi_179274390
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 20:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jezus wat serieus, bij een huwelijk van de kroonprins in gb bitcoin promoten is je prioriteiten op orde hebben. Gewoon een geintje man.
Volgens mij doe jij dit bewust, kijk het maakt mij niet uit, maar er zijn mensen die zich daar aan kunnen storen..
Omg, hahaha. Stel je nog erger aan.
Whiner. :D
En ik stoor me ook een zoveel dingen, tis een forum. Grow some bawls, anders ga van het internet af zou ik zeggen.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 19-05-2018 21:50:16 ]
pi_179274885
pi_179275048
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 21:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Omg, hahaha. Stel je nog erger aan.
Whiner. :D
En ik stoor me ook een zoveel dingen, tis een forum. Grow some bawls, anders ga van het internet af zou ik zeggen.
seal shitcoin
  zaterdag 19 mei 2018 @ 22:23:22 #177
61320 TwztId
ja toch..
pi_179275096
pi_179275227
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:23 schreef TwztId het volgende:
[ afbeelding ]
vette serie is dat
pi_179275427
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:21 schreef Predator38 het volgende:

[..]

seal shitcoin
FU STERF VOLGENS MIJ DOE JE DIT EXTRA MODAFOKKAAAAA
pi_179275565
Hoeveel heeft SEAL al verkocht sinds de public sale? :P
pi_179275755
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:28 schreef Predator38 het volgende:

[..]

vette serie is dat
Welke serie?
pi_179275762
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:40 schreef illusions het volgende:
Hoeveel heeft SEAL al verkocht sinds de public sale? :P
Idd, shitcoin.
pi_179275847
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 21:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Omg, hahaha. Stel je nog erger aan.
Whiner. :D
En ik stoor me ook een zoveel dingen, tis een forum. Grow some bawls, anders ga van het internet af zou ik zeggen.
Omg jij snapt ook geen sarcasme he..Moet ik ik nog uitleggen dat het een verwijzing was naar XTC zijn para momentje :')
Noob
Vakman pur sang
pi_179275860
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:53 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Omg jij snapt ook geen sarcasme he..Moet ik ik nog uitleggen dat het een verwijzing was naar XTC zijn para momentje :')
Noob
LOL.
I failed. :'(
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 mei 2018 @ 22:55:43 #186
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179275900
Niveautje hier hoor, maar hey, in ieder geval geen inhoudelijk VEN posts meer, iedereen blij. c_/
pi_179275982
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 22:55 schreef Kyran het volgende:
Niveautje hier hoor, maar hey, in ieder geval geen inhoudelijk VEN posts meer, iedereen blij. c_/
whitebible zou vandaag uit moeten komen

wat een shitcoin
pi_179276186
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:00 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

whitebible zou vandaag uit moeten komen

wat een shitcoin
In crypto is 3-4 dagen eigenlijk: we denken binnen een week maar binnen een maand moet wel lukken.
Vakman pur sang
pi_179276187
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:00 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

whitebible zou vandaag uit moeten komen

wat een shitcoin
_O_ Dimachaerus _O_ spuit 11 Nostradamus
pi_179276236
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:10 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

In crypto is 3-4 dagen eigenlijk: we denken binnen een week maar binnen een maand moet wel lukken.
ontransparante china scamcoin
pi_179276305
Kwist et.
pi_179276326
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:13 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ontransparante china scamcoin
Haha ik kan niet inschatten of je het nu een beetje meent?
Sunny God _O_
Vakman pur sang
pi_179276460
Ik vermoed weer een nieuwe stijging van Zil (zilliqa) na een korte tijd van daling.
Daar zijn wat keuken winsten te maken. 👍
Vakman pur sang
pi_179276585
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:26 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik vermoed weer een nieuwe stijging van Zil (zilliqa) na een korte tijd van daling.
Daar zijn wat keuken winsten te maken. 👍
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179278009
T gaat weer lekker
pi_179279042
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 00:38 schreef woxxel het volgende:
T gaat weer lekker
Heerlijkkkkk
pi_179279475
Bcc gaat ook weer eens plussen
pi_179279549
quote:
5s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 23:31 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dit het begin van een lesbische porno?
  zondag 20 mei 2018 @ 09:26:02 #199
61320 TwztId
ja toch..
pi_179280011
Effe wat anders, dit is nl een SC.
Ik heb 10K om een tuintje aan te laten leggen.
Een tuintje van 50m2 stelt niets voor.

Heb de klus op werkspot gezet en aangevraagd bij +/- 4 groen aannemers.
Na een week 0 reactie!
Is dit de verkeerde tijd, ligt werkspot helemaal op zijn gat?
Vakman pur sang
pi_179280050
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 09:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Effe wat anders, dit is nl een SC.
Ik heb 10K om een tuintje aan te laten leggen.
Een tuintje van 50m2 stelt niets voor.

Heb de klus op werkspot gezet en aangevraagd bij +/- 4 groen aannemers.
Na een week 0 reactie!
Is dit de verkeerde tijd, ligt werkspot helemaal op zijn gat?
Die gasten zijn momenteel zo gek druk. Maatje van mij is ook hovenier. Momenteel 2 maanden wachttijd.
Grote hovenierszaken kunnen de (goede) mensen ook niet meer krijgen.

Ik denk dat Werkspot meer gebruikt wordt zodra het laag conjunctuur is. Nu stromen de orders toch wel binnen, waarom zou iemand dan nog op Werkspot kijken. Ik zou gewoon direct bellen naar een hovenier.
  zondag 20 mei 2018 @ 10:02:28 #202
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179280077
Ja precies. Wachttijd voor timmerwerkzaamheden, schilderen en dergelijke, vaak minimaal twee maanden wachten. Ze hebben het loeidruk nu de economie weer opleeft.
pi_179280130
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 09:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Effe wat anders, dit is nl een SC.
Ik heb 10K om een tuintje aan te laten leggen.
Een tuintje van 50m2 stelt niets voor.

Heb de klus op werkspot gezet en aangevraagd bij +/- 4 groen aannemers.
Na een week 0 reactie!
Is dit de verkeerde tijd, ligt werkspot helemaal op zijn gat?
Ik zou zelf met dikke pens van bank afgaan. 10 x 5 zelf inrichten en de 10k in crypto stoppen. Luie
  zondag 20 mei 2018 @ 10:10:48 #204
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179280189
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:07 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Ik zou zelf met dikke pens van bank afgaan. 10 x 5 zelf inrichten en de 10k in crypto stoppen. Luie
Want als je het zelf doet kost het niets?
  zondag 20 mei 2018 @ 10:16:23 #205
61320 TwztId
ja toch..
pi_179280255
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:10 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Want als je het zelf doet kost het niets?
Scheelt wel een hoop.

Ik heb m'n tuin voor ~6K laten doen, als ik zie wat ze gebruikt hebben had ik het zelf voor 2-3K kunnen doen..

Maarja ik ben vooral lui, en het zou dan weken duren in plaats van een paar dagen :@

Keuken wel zelf gedaan, heb ik ook mooi 3-4K mee bespaard ofzo..
pi_179280280
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:07 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Ik zou zelf met dikke pens van bank afgaan. 10 x 5 zelf inrichten en de 10k in crypto stoppen. Luie
Ej dwaalboytje, tus niet mijn eigen tuin een klusje voor een ander ik werk al 60 uur P/w naast tal van activiteiten die mijn goddelijke lijf op peil houden.
Ik zoek een grondwerker die 1meter afgraafd en puin weghaalt en zand opbrengt.
Zelf kan ik veel meer verdienen met andere zaken.

Maar kan ik jou niet inhuren?
Vakman pur sang
  zondag 20 mei 2018 @ 10:22:13 #207
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179280336
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:16 schreef TwztId het volgende:

[..]

Scheelt wel een hoop.

Ik heb m'n tuin voor ~6K laten doen, als ik zie wat ze gebruikt hebben had ik het zelf voor 2-3K kunnen doen..

Maarja ik ben vooral lui, en het zou dan weken duren in plaats van een paar dagen :@

Keuken wel zelf gedaan, heb ik ook mooi 3-4K mee bespaard ofzo..
Lang niet iedereen kan het zelf en je moet er ook de tijd voor hebben. Het zijn wel forse besparingen als je het zelf kan en doet. En dan je bespaarde geld in crypto steken en het meteen zien kelderen. :D :P
pi_179280798
quote:
6s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:18 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ej dwaalboytje, tus niet mijn eigen tuin een klusje voor een ander ik werk al 60 uur P/w naast tal van activiteiten die mijn goddelijke lijf op peil houden.
Ik zoek een grondwerker die 1meter afgraafd en puin weghaalt en zand opbrengt.
Zelf kan ik veel meer verdienen met andere zaken.

Maar kan ik jou niet inhuren?
Wat moet je gedaan hebben precies?
pi_179280802
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:50 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wat moet je gedaan hebben precies? Alleen dat?
Voor 100 euro per uur kom ik dat fixen voor je.

pi_179280807
FCK DIE SHIT HIER IK BEN NET WAKKER EN METEEN LASTIG DOEN
pi_179281388
fuck vrouwen..
Denk je er 1 te hebben, krijg je gewoon facking gezeik omdat ik geen ijsje wou halen voor dr...

Ik hou het wel weer bij hoeren... man man

en ohja, hoi allemaal....
  zondag 20 mei 2018 @ 11:41:21 #212
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179281511
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:30 schreef noobcrypto het volgende:
fuck vrouwen..
Denk je er 1 te hebben, krijg je gewoon facking gezeik omdat ik geen ijsje wou halen voor dr...

Ik hou het wel weer bij hoeren... man man

en ohja, hoi allemaal....
Accepteren de hoeren al Verge?
Hmz...
  zondag 20 mei 2018 @ 11:44:07 #213
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179281549
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:30 schreef noobcrypto het volgende:
fuck vrouwen..
Denk je er 1 te hebben, krijg je gewoon facking gezeik omdat ik geen ijsje wou halen voor dr...

Ik hou het wel weer bij hoeren... man man

en ohja, hoi allemaal....
Wat zei je, haal het lekker zelf?
pi_179281600
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:44 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Wat zei je, haal het lekker zelf?
Het is 200m lopen en ik had er gewoon even geen zin in.. Vervolgens is mevrouw boos en gaat ze een uur later naar huis...

Achja ik ben niet geschikt voor relaties.. Zodra er gezeik bij komt kijken haak ik af...
pi_179281601
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:30 schreef noobcrypto het volgende:
fuck vrouwen..
Denk je er 1 te hebben, krijg je gewoon facking gezeik omdat ik geen ijsje wou halen voor dr...

Ik hou het wel weer bij hoeren... man man

en ohja, hoi allemaal....
Goedemorgen, bakkie erbij?
pi_179281617
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:47 schreef noobcrypto het volgende:
gaat ze een uur later naar huis...

Had je niet genoeg cash voor de hele nacht?
  zondag 20 mei 2018 @ 11:50:35 #217
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179281645
Duw haar hoofd in de vriezer, dan heeft ze haar ijsje.
pi_179281693
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:41 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Accepteren de hoeren al Verge?
_O-

nice
pi_179281729
quote:
6s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:47 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Goedemorgen, bakkie erbij?
ik drink geen koffie..

Ik ga wel meteen beginnen met een dikke vette joint!

Telefoon uit, want gisteren zeiken en dan nu spijt betuigen zit er bij mij niet in.

Fortnite it is
pi_179281803
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 10:51 schreef pnxsinned het volgende:

[..]
Bla 100¤ per uur bla

Prima, doe maar budget is 8K hoeveel uur je besteed maakt me niet uit.
Vakman pur sang
pi_179281934
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:41 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Accepteren de hoeren al Verge?
Daarvoor is toch bubblecoin:
http://bubblesescorts.net
Vakman pur sang
pi_179282026
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 09:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Effe wat anders, dit is nl een SC.
Ik heb 10K om een tuintje aan te laten leggen.
Een tuintje van 50m2 stelt niets voor.

Heb de klus op werkspot gezet en aangevraagd bij +/- 4 groen aannemers.
Na een week 0 reactie!
Is dit de verkeerde tijd, ligt werkspot helemaal op zijn gat?
Ik begrijp eigenlijk ook niet waarom die simpele klusjes zo fucking prijzig zijn.

Over een paar maanden moet ik ook op zoek voor een tuintje van 80m2 en daarbij nog aanleg van een steiger...
pi_179282044
In Japan hebben ze de McRib teruggebracht

_O_
pi_179282167
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 11:30 schreef noobcrypto het volgende:
fuck vrouwen..
Denk je er 1 te hebben, krijg je gewoon facking gezeik omdat ik geen ijsje wou halen voor dr...

Ik hou het wel weer bij hoeren... man man

en ohja, hoi allemaal....
pi_179282347
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 mei 2018 12:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, daar gaat het niet om... je mist de reden waarom, die heb ik gegeven een paar posts hierboven, waarom ik over de zeik raak

Hier;

http://thuisserver.fokzine.nl/mycroft/
Bedankt voor de link, heel hard kunnen lachen om een paar klb-figuren (uit medelijden, dat wel)
  zondag 20 mei 2018 @ 13:45:48 #226
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179283546
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:14 schreef kthxbye het volgende:
In Japan hebben ze de McRib teruggebracht

_O_
Meteen tickets geboekt! _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179284003
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:14 schreef kthxbye het volgende:
In Japan hebben ze de McRib teruggebracht

_O_
Hoezo, was ie niet lekker?
pi_179284174
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 14:12 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoezo, was ie niet lekker?
Bravo!
  zondag 20 mei 2018 @ 14:42:17 #229
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179284467
Duitsland heeft toch ook mcrib altijd :P

Vd week wat uit crypto gehaald.. was toe aan nieuwe macbook 8)
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  zondag 20 mei 2018 @ 14:48:55 #230
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179284563
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 09:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Effe wat anders, dit is nl een SC.
Ik heb 10K om een tuintje aan te laten leggen.
Een tuintje van 50m2 stelt niets voor.

Heb de klus op werkspot gezet en aangevraagd bij +/- 4 groen aannemers.
Na een week 0 reactie!
Is dit de verkeerde tijd, ligt werkspot helemaal op zijn gat?
Hoveniers komen om in het werk. Je bent veel te laat als je het nog voor de zomer gedaan wil hebben.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 20 mei 2018 @ 15:12:45 #231
61320 TwztId
ja toch..
pi_179284841
Market sellers :r :r
pi_179285068
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 08:58 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Is dit het begin van een lesbische porno?
Nee, gaat over recepten met avocado's.

Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179285239
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 15:27 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Nee, gaat over recepten met avocado's.

:r
pi_179285299
114 pages _O_
pi_179285338
Vechain white paper is uit voor de geïnteresseerden.

Bespreken kunnen we beter in vechain topic zelf doen denk ik :)
pi_179285374
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 15:37 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:r
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179285884
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 14:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoveniers komen om in het werk. Je bent veel te laat als je het nog voor de zomer gedaan wil hebben.
Mag ook najaar/winter whatever.
Maar momenteel is de markt nogal bullish in het particuliere werk heb ik het idee.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lospedrosa op 20-05-2018 16:16:02 ]
Vakman pur sang
pi_179286265
Kga mebe een miner kopen.
Denk dat ik gratis stroom heb :D
  zondag 20 mei 2018 @ 16:30:59 #239
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_179286353
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 12:33 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Bedankt voor de link, heel hard kunnen lachen om een paar klb-figuren (uit medelijden, dat wel)
:')

Voor zolang het duurt
Op zaterdag 9 maart 2019 17:21 schreef Lospedrosa het volgende:
Wat voor een mongool ben jij nou weer. Klojo.
[/quote]
pi_179286396
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 16:09 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mag ook najaar/winter whatever.
Maar momenteel is de markt nogal bullish in het particuliere werk heb ik het idee.
Je had buy the dip moeten doen in 2015-2016
pi_179287962
beste groene kaars op de 1 min schaal.
  zondag 20 mei 2018 @ 18:09:25 #242
61320 TwztId
ja toch..
pi_179287994
Hey hey hey Bitcoin
pi_179288166
1% moon..bwhaa
pi_179288202
Tron!!!!
pi_179288585
Bcc vanaaf weer dik in plus?

Doet ie wel vaker na een beetje fud en daarna weer dikke styging
pi_179289071
BCC ja?
pi_179289346
Hoe gaat het met de koersen jongens? OMHOOG OF OMLAAG?
pi_179289377
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:38 schreef KappenBakken het volgende:
Hoe gaat het met de koersen jongens? OMHOOG OF OMLAAG?
Ja!
pi_179289389
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:38 schreef KappenBakken het volgende:
Hoe gaat het met de koersen jongens? OMHOOG OF OMLAAG?
Soms omhoog, soms omlaag en de ene keer net wat meer dan de andere keer.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179289722
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:19 schreef illusions het volgende:
BCC ja?
Ja bcc bch
pi_179289768
250 miljoen xtra tether..

Zou dit de stijging veroorzaken
pi_179289799
lekker pompen met die tethers. *O*
pi_179289843
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:58 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Ja bcc bch
BCC/BCH trading pair? :P
pi_179289877
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:04 schreef illusions het volgende:

[..]

BCC/BCH trading pair? :P
Jahaaaaaa
pi_179289912
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:42 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Soms omhoog, soms omlaag en de ene keer net wat meer dan de andere keer.
pi_179289959
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 14:48 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoveniers komen om in het werk. Je bent veel te laat als je het nog voor de zomer gedaan wil hebben.
Heb een stratenmaker die de borders en de terassen maakt, gevonden!
Zelf een kraan en container gehuurd :7
Vakman pur sang
  zondag 20 mei 2018 @ 20:10:59 #257
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179289973
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 19:42 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Soms omhoog, soms omlaag en de ene keer net wat meer dan de andere keer.
Alles wat hij zegt moet gewoon op een tshirt, klaar
pi_179289995
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:10 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Heb een stratenmaker die de borders en de terassen maakt, gevonden!
Zelf een kraan en container gehuurd :7
Klasse!
pi_179290126
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:10 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Heb een stratenmaker die de borders en de terassen maakt, gevonden!
Zelf een kraan en container gehuurd :7
wen tuinman?
pi_179290546
Nu nog een machinist :(
Vakman pur sang
  zondag 20 mei 2018 @ 20:44:16 #261
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179290551
BCH is wel hard op weg om Ripple van het podium af te trappen. De door allen geliefde Ripple is dan niet meer één van de grootsten... :'(
pi_179290692
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:44 schreef DrSnuggle het volgende:
BCH is wel hard op weg om Ripple van het podium af te trappen. De door allen geliefde Ripple is dan niet meer één van de grootsten... :'(
Heb ze beiden. Maakt me niks uit maar bitcoin cash gaat wel lekker
  zondag 20 mei 2018 @ 20:56:42 #263
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179290746
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:53 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Heb ze beiden. Maakt me niks uit maar bitcoin cash gaat wel lekker
Toen ik na de fork een maand of wat later erachter kwam dat ik met mijn BTC wat BCH had gekregen, het ik dat spul opgeeist en per direct verkocht :').
Op zich wel een erg leuke meevaller, maar ik had het beter kunnen bewaren.

Nu ben ik bezig met de Monero forks, kijken wat ik daarvan kan verwachten.
pi_179290770
SEAL moont atm hard.
pi_179290802
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:57 schreef pnxsinned het volgende:
SEAL moont atm hard.
Idd...

En zie die groene pijlen bij bitcoin cash...

Wauwie
pi_179290835
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:59 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Idd...

En zie die groene pijlen bij bitcoin cash...

Wauwie
Sick gewoon 233% idd
  zondag 20 mei 2018 @ 21:10:26 #267
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179290987
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:57 schreef pnxsinned het volgende:
SEAL moont atm hard.
Waar zie je dat? Op cmc staat ie niet
pi_179291004
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 21:10 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waar zie je dat? Op cmc staat ie niet
In mn dromen
pi_179291017
https://seal.network/ico.html

de verkopen gaan niet echt vlot
pi_179291023
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 21:12 schreef Dimachaerus het volgende:
https://seal.network/ico.html

de verkopen gaan niet echt vlot
Houden zo!
  zondag 20 mei 2018 @ 21:17:12 #271
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179291062
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 21:12 schreef Dimachaerus het volgende:
https://seal.network/ico.html

de verkopen gaan niet echt vlot
Nee wordt ook niks.
pi_179291192
quote:
10s.gif Op zondag 20 mei 2018 20:57 schreef pnxsinned het volgende:
SEAL moont atm hard.
Nederlands bedrijfje goede gasten, tikkeltje autistisch zoals het hoort.
Ik gun ze wel een top 20 notering.

(Maar koop het niet ;( )
Vakman pur sang
pi_179291231
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 21:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee wordt ook niks.
Idd shitcoin.
Net als mensen die zonder argumenten iets roepen. Allemaal shit.
pi_179294282
quote:
1s.gif Op zondag 20 mei 2018 21:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Idd shitcoin.
Net als mensen die zonder argumenten iets roepen. Allemaal shit.
SEAL _O-

Whitepaper is maar 65 pagina's :')
pi_179294748
Het is tijd voor Waves om eens naar 30 dollar te gaan ofzo, ff opvallen tussen de overige platform coins
  maandag 21 mei 2018 @ 01:59:34 #276
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179295184
Is dat seal nou wat of niet.. 🙈 bedoel 2 personen... maar de ideeen zijn goed! Morgen toch maar eens de whitepaper lezen.. en misschien een paar ETH in doen..
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179295727
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 01:59 schreef revpolen het volgende:
Is dat seal nou wat of niet.. 🙈 bedoel 2 personen... maar de ideeen zijn goed! Morgen toch maar eens de whitepaper lezen.. en misschien een paar ETH in doen..
Ja man! Ik ben iig ALL-IN op SEAL!!

🌊 🌊 🌊 🚀
pi_179295858
SEAL.
THE FUTURE IS NOW
  maandag 21 mei 2018 @ 07:34:23 #279
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179295941
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 01:59 schreef revpolen het volgende:
Is dat seal nou wat of niet.. 🙈 bedoel 2 personen... maar de ideeen zijn goed! Morgen toch maar eens de whitepaper lezen.. en misschien een paar ETH in doen..
Nee, fokcoin die door 1 user wordt geshilled als een malle.
  maandag 21 mei 2018 @ 09:17:00 #280
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_179296855
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 01:59 schreef revpolen het volgende:
Is dat seal nou wat of niet.. 🙈 bedoel 2 personen... maar de ideeen zijn goed! Morgen toch maar eens de whitepaper lezen.. en misschien een paar ETH in doen..
Is gewoon een slechte imitatie van Ven.

Wat op zichzelf dan best wel weer ironisch is.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  maandag 21 mei 2018 @ 09:31:26 #281
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179297042
quote:
14s.gif Op maandag 21 mei 2018 09:17 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Is gewoon een slechte imitatie van Ven.

Wat op zichzelf dan best wel weer ironisch is.
Bij VeChain werkt +100 man en ze liggen al een lichtjaar voor. Geloof niet dat die snel ingehaald worden.
pi_179297126
quote:
14s.gif Op maandag 21 mei 2018 09:17 schreef MichaelScott het volgende:

[..]

Is gewoon een slechte imitatie van Ven.

Wat op zichzelf dan best wel weer ironisch is.
Je kunt deze niet vergelijken. :)
Slecht ingelezen weer.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2018 09:39:19 ]
  maandag 21 mei 2018 @ 09:41:59 #283
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179297164
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 07:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee, fokcoin die door 1 user wordt geshilled als een malle.
ja dit stukje wist ik wel... maar zag ze laatst ook oo tv ergens.

En idd zelf iets namaken tegen namaak.. 😂
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179297199
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 07:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee, fokcoin die door 1 user wordt geshilled als een malle.
Ik gun iedereen zijn dikke profits.
Deed jij maar eens iets fatsoenlijks/nieuws shillen. :D
  maandag 21 mei 2018 @ 09:46:37 #285
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179297226
quote:
10s.gif Op maandag 21 mei 2018 09:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik gun iedereen zijn dikke profits.
Deed jij maar eens iets fatsoenlijks/nieuws shillen. :D
Heb AE geshilld. Was maar ingestapt dan had je dikke profits gehad. En ik shill HST maar die wil nog niet zo...
pi_179297237
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 09:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Heb AE geshilld. Was maar ingestapt dan had je dikke profits gehad. En ik shill HST maar die wil nog niet zo...
Toen het telaat was zeker. :7
Kga HST checken :D

Edit: Ook al tijd op de markt. Zoek ik niet.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2018 09:52:09 ]
pi_179297655
Als je 10 projecten shillt zal er altijd wel eentje tussen zitten die het goed doet.
pi_179297780
Hst trekt nog op niks qua prijs. Sta dik in het rood met hst
pi_179297843
Iemand zojuist scammed :(
Ik zo goed dat ik ben, ga hem opleiden.
Mensen vallen nog steeds voor de simpelste shit helaas :(
pi_179297930
Net contact opgenomen met de Lambo dealer!
Het blijkt dat ze helemaal geen fietsen verkopen :(
pi_179298160
Iemand ergens een website om uit te rekenen, hoeveel ETH je mined met rond de 70-95Mhs ?

Edit: Nvm, heb al gevonden.
Per Day 0.00570266462138005 ($4.0795) $0.0000 $4.0795

kleine 100 euro per maand.. 1 jaar voor aanschaf eruit te halen, afhankelijk van ETH prijs.

[ Bericht 53% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2018 10:45:05 ]
  maandag 21 mei 2018 @ 10:57:13 #292
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179298418
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 10:30 schreef MaGNeT het volgende:
Net contact opgenomen met de Lambo dealer!
Het blijkt dat ze helemaal geen fietsen verkopen :(
https://www.citylab.com/d(...)rghini-bicycle/4954/
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  maandag 21 mei 2018 @ 11:08:16 #293
61320 TwztId
ja toch..
pi_179298538
quote:
10s.gif Op maandag 21 mei 2018 10:42 schreef pnxsinned het volgende:
Iemand ergens een website om uit te rekenen, hoeveel ETH je mined met rond de 70-95Mhs ?

Edit: Nvm, heb al gevonden.
Per Day 0.00570266462138005 ($4.0795) $0.0000 $4.0795

kleine 100 euro per maand.. 1 jaar voor aanschaf eruit te halen, afhankelijk van ETH prijs.
100 euro per maand is toch al die moeite niet waard ?
pi_179298826
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 11:08 schreef TwztId het volgende:

[..]

100 euro per maand is toch al die moeite niet waard ?
Dnno... is wel voor niets te doen :P
Stel ETH gaat nog flink omhoog, of markt in het algemeen, wordt het nog meer.
Ben nog in twijfel modus.
  maandag 21 mei 2018 @ 11:54:33 #296
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179299132
quote:
10s.gif Op maandag 21 mei 2018 11:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dnno... is wel voor niets te doen :P
Stel ETH gaat nog flink omhoog, of markt in het algemeen, wordt het nog meer.
Ben nog in twijfel modus.
Ik heb een stroomoverschot met mijn zonnepanelen. Hoeveel verbruikt zo'n miner per maand?
pi_179299401
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 11:54 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik heb een stroomoverschot met mijn zonnepanelen. Hoeveel verbruikt zo'n miner per maand?
Ik heb mn zinnen gezet op 1050TI kaarten.
Per stuk, op default sock settings, 40 Watt. Overklok je beetje, 55 watt uit de muur, per kaart.
Dat x6, is 330 watt continu, + mobo,cpu en mem, zeg tussen de 350 / 400 watt.
Per 1050TI kaart mine je rond de 14.6 Mh/s, (Mits overklokt), en zou je op een totaal kunnen komen van rond de 87,6 Mh/s.

https://etherscan.io/ether-mining-calculator
Hier kan je vervolgens uitrekenen, wat de output ervan is :P

Calculated Mining Earnings :
Duration Ether Earned Power Cost Profit
Per Hour 0.000228433012086306 ($0.1619) $0.0350 $0.1269
Per Day 0.00548239229007135 ($3.8844) $0.8400 $3.0444
Per Week 0.0383767460304994 ($27.1911) $5.8800 $21.3111
Per Month 0.16447176870214 ($116.5332) $25.2000 $91.3332


Heb je nog 91 dollar p/m met huidige koers.
Heb even 0.10 cent gepakt, wat volgens mij wel erg cheap is, maar doel is dat stroom idd niets kost.
Dan zou je dus $116.5332 per maand hebben voor niets te doen.

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 21-05-2018 12:21:06 ]
pi_179299509
Nee, fck it.
Kga het toch niet doen, zal maar 1 kaar defect gaan, wordt weer lastig met garantie it seems, omdat ze continu 100% lopen etc.
Fck it. :D
  maandag 21 mei 2018 @ 12:28:56 #299
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179299523
quote:
10s.gif Op maandag 21 mei 2018 12:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik heb mn zinnen gezet op 1050TI kaarten.
Per stuk, op default sock settings, 40 Watt. Overklok je beetje, 55 watt uit de muur, per kaart.
Dat x6, is 330 watt continu, + mobo,cpu en mem, zeg tussen de 350 / 400 watt.
Per 1050TI kaart mine je rond de 14.6 Mh/s, (Mits overklokt), en zou je op een totaal kunnen komen van rond de 87,6 Mh/s.

https://etherscan.io/ether-mining-calculator
Hier kan je vervolgens uitrekenen, wat de output ervan is :P

Calculated Mining Earnings :
Duration Ether Earned Power Cost Profit
Per Hour 0.000228433012086306 ($0.1619) $0.0350 $0.1269
Per Day 0.00548239229007135 ($3.8844) $0.8400 $3.0444
Per Week 0.0383767460304994 ($27.1911) $5.8800 $21.3111
Per Month 0.16447176870214 ($116.5332) $25.2000 $91.3332

Heb je nog 91 dollar p/m met huidige koers.
Heb even 0.10 cent gepakt, wat volgens mij wel erg cheap is, maar doel is dat stroom idd niets kost.
Dan zou je dus $116.5332 per maand hebben voor niets te doen.

dank je. Misschien is een ASIC miner een betere optie? https://www.coindesk.com/(...)thereum-asic-miners/
pi_179299599
quote:
10s.gif Op maandag 21 mei 2018 12:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik heb mn zinnen gezet op 1050TI kaarten.
Per stuk, op default sock settings, 40 Watt. Overklok je beetje, 55 watt uit de muur, per kaart.
Dat x6, is 330 watt continu, + mobo,cpu en mem, zeg tussen de 350 / 400 watt.
Per 1050TI kaart mine je rond de 14.6 Mh/s, (Mits overklokt), en zou je op een totaal kunnen komen van rond de 87,6 Mh/s.

https://etherscan.io/ether-mining-calculator
Hier kan je vervolgens uitrekenen, wat de output ervan is :P

Calculated Mining Earnings :
Duration Ether Earned Power Cost Profit
Per Hour 0.000228433012086306 ($0.1619) $0.0350 $0.1269
Per Day 0.00548239229007135 ($3.8844) $0.8400 $3.0444
Per Week 0.0383767460304994 ($27.1911) $5.8800 $21.3111
Per Month 0.16447176870214 ($116.5332) $25.2000 $91.3332

Heb je nog 91 dollar p/m met huidige koers.
Heb even 0.10 cent gepakt, wat volgens mij wel erg cheap is, maar doel is dat stroom idd niets kost.
Dan zou je dus $116.5332 per maand hebben voor niets te doen.

Je weet dat Casper FFG eraan komt he, heb je dat meegenomen in je berekening?
pi_179299652
quote:
0s.gif Op maandag 21 mei 2018 12:34 schreef KappenBakken het volgende:
Casper FFG
Nee, geen rekening mee gehouden.
Wel in achterhoofd gehouden, dat er meerdere coins zijn die ook wel nice profit geven;
- Siacoin
- GoByte
- Verge :') :P

Maar verschilt ook elke maand zowat, maar je kunt iig switchen naar een beter iets om te minen.
Heb besloten het niet te doen tho.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')