abonnement Unibet Coolblue
pi_180898775
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 09:52 schreef Gripper het volgende:

[..]

Ik vond het met een metalen weber ook altijd wel moeilijk om PP te maken, je was voortdurend bezig met de temperatuur stabiel houden en zorgen dat er genoeg nieuwe briketjes aan gingen. Voortdurend 4-5 goed gloeiende briketten is toch wel nodig om de temperatuur rond de 110-120 te houden.
Maar het resultaat ziet er goed uit! :9
hier dezelfde struggle, zie eerdere fotos in dit topic :P

Toch tijd om een green egg aan te schaffen :D
hardcoholic
pi_180900438
of een cheap ass controller maken.
ik ga er binnenkort een maken voor mijn UDS.

afhankelijk van hoe fancy je het wilt kan je al klaar zijn voor een euro of 25-30

voorbeeld:
http://ukbbqreview.com/bb(...)t-smoker-controller/

op nederlandse BBQ fora is er ook nog genoeg van te vinden.
  zondag 5 augustus 2018 @ 14:40:39 #153
26414 greatgonzo
Gonzo met een G
pi_180959946
Iemand een tip voor een goede wifi/bt thermometer?
Gevoelsmatig zou ik voor een Weber Igrill2 gaan, maar ik lees slechte ervaringen met de app, die continu aan moet staan. Zijn er nog goede alternatieven?
Bij tijd en wijle aanwezig...
pi_180971721
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2018 14:40 schreef greatgonzo het volgende:
Iemand een tip voor een goede wifi/bt thermometer?
Gevoelsmatig zou ik voor een Weber Igrill2 gaan, maar ik lees slechte ervaringen met de app, die continu aan moet staan. Zijn er nog goede alternatieven?
Herqs easy bbq pro
  maandag 6 augustus 2018 @ 13:11:31 #155
168739 Red_85
'echt wel'
pi_180980329
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 12:37 schreef Strychnos het volgende:
Vorig weekend pulled pork gemaakt. Tevreden met het resultaat maar de cocosbriketten die ik had van Fire-Up waren waardeloos, temp kwam na een tijd gewoon onder de 90 graden.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hubba fucking hubba.

:9~
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_180993166
quote:
1s.gif Op zondag 5 augustus 2018 23:48 schreef Ace1 het volgende:

[..]

Herqs easy bbq pro
Dit ja,

Op aanraden van dit topic ook gekocht. Werkt perfect en doet wat nodig is, zonder moeilijk gedoe.

Kunnen tot 6 sensors in voor maximaal bbq genot. De app en het synchroniseren gaat ook super makkelijk
hardcoholic
pi_181816033
Iemand ervaring met een Maverick Tip Top Temp (https://tiptoptemp.com/products/tip-top-temp) ? Product ziet er wel interessant uit voor de langere sessies, maar hoe goed werkt het nu in de praktijk?
pi_183978273
Barbecuers, maken jullie nog iets leuks op de bbq deze kerst? Wij hadden grootse plannen maar zijn eigenlijk te lui. Het bleef bij afgelopen zondag de beste porchetta (met bimi en pompoen) ever. Hij had prachtige crackling :9~



Morgen staat een Jamaicaanse beenham op het programma. Waarschijnlijk gaan we komend weekend een brisket maken.
Spoilers!
pi_183988492
Hier lamsbout met rozemarijn en knoflook gemaakt, vergezeld van een muntsausje
pi_184082775
Ik maak vandaag een pulled pork voor morgen bij een oudejaars feestje. Er is daar geen BBQ met deksel, vandaar dat ik m alvast vooraf maak vandaag. Wat zouden jullie doen: vanavond al pullen en de hele bak draadjesvlees daar opwarmen in de oven of op de gewone BBQ, of de bonk in zn geheel meenemen en opwarmen en dan pullen? Ben bang dat als ie vannacht en morgen overdag in de koelkast heeft gelegen het binnenste nooit meer op temperatuur komt...

39 graden binnen in as we speak, ben om half 9 begonnen :9
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_184083145
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:47 schreef Gripper het volgende:
Ik maak vandaag een pulled pork voor morgen bij een oudejaars feestje. Er is daar geen BBQ met deksel, vandaar dat ik m alvast vooraf maak vandaag. Wat zouden jullie doen: vanavond al pullen en de hele bak draadjesvlees daar opwarmen in de oven of op de gewone BBQ, of de bonk in zn geheel meenemen en opwarmen en dan pullen? Ben bang dat als ie vannacht en morgen overdag in de koelkast heeft gelegen het binnenste nooit meer op temperatuur komt...

39 graden binnen in as we speak, ben om half 9 begonnen :9
Altijd gelijk pullen. Wij hebben het ook eens later gedaan en dat ging veel moeilijker.

Wij wilden voor het eerst brisket maken vandaag maar stellen het uit naar volgend weekend.
Spoilers!
pi_184090199
Oud en nieuw.

Spareribs
Moink balls
Zalm
Jalepeno ceddar worstjes

Niet te moeilijk, wel lekker.
pi_184103452
Kon de PP uiteindelijk om 20 uur eraf halen toen ie netjes 90 graden in de kern was. Meteen geplukt met mn nieuwste accessoire: van de zomer voor mijn verjaardag van die berenklauwen gekregen. Voelde me net Wolverine :)

Dat gaat een stuk sneller dan met 2 gewone vorken, maar levert ook grotere bonken op. Voor echt fijne draadjes moet je nog altijd met een paar vorken aan de slag.
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_184114734
Prachtig topic trouwens dit. Zo veel
Zorg en tijd en liefde steken in je voedsel. Als meer mensen dat zouden doen zouden de meeste mensen een stuk gezonder zijn en het leven inNederland een stukje mooier.

Niet dat die ribs nu iets zijn voor elke dag, maar toch. Ben zelf helemaal niet van de BBQ, maar ik geniet wel van dit topic.
Whatever...
pi_184653663
Mensen hier met een Weber Master-Touch GBS die tevreden zijn over hun aankoop?
pi_184653883
Je vraagt het alsof het logischer zou zijn om er ontevreden over te zijn?
Ik heb er een. Nog geen jaar. Tevreden.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_184654132
quote:
1s.gif Op zondag 27 januari 2019 15:15 schreef Vanyel het volgende:
Je vraagt het alsof het logischer zou zijn om er ontevreden over te zijn?
Ik heb er een. Nog geen jaar. Tevreden.
Hoge prijzen scheppen hoge verwachtingen, vandaar!

Nu wil ik als beginner/amateur/hobbyist best investeren in iets degelijks, gewoon omdat het me leuk lijkt, alleen vroeg ik me dus af of je met Weber Master-Touch GBS houtskoolbarbecues waar voor je geld krijgt.

In ieder geval goed om te horen dat jij er tevreden mee bent.
pi_184660273
Heb een master touch nu een jaar of drie, nog geen dag spijt van gehad.
  maandag 8 april 2019 @ 18:39:48 #169
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186105897
Het is lekker weer, hebben jullie de kolen nog verwarmd afgelopen weekend?

Wij nauwelijks. We hadden het druk dus het werden alleen snelle aardappels in ganzdenvet, pastinaak en een hertenburger op zondag.
Het valt toch een beetje tegen dat we een huis met grote tuin kochten zodat we lekker konden bbq-en maar dat we zo veel moeten klussen dat we vaak te moe zijn om de kamado aan te steken. We doen iets niet helemaal goed geloof ik.
Spoilers!
pi_186109664
Hier zeker de grill aangehad. Voor de Facebook groep Smoke & Bbq een meeting in Flevoland georganiseerd gisteren.
Topdag, toffe mensen, heerlijk en veel te veel eten, alle soorten barbecues aanwezig. Heerlijk.

De restjes vandaag met de lunch aangehad.
  maandag 15 april 2019 @ 20:47:12 #171
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_186238957
Via MadMaster in het No Worries topic :)

quote:
14s.gif Op maandag 15 april 2019 19:53 schreef MadMaster het volgende:

.


Datum: 7-9 juni 2019
Locatie: Haarlemmermeerse bos Hoofddorp, ingang Paviljoenlaan

Toegang en activiteiten voor publiek:

Vrije toegang voor publiek, we hebben op zaterdag en zondag voor de bezoekers een BBQ markt, doorlopende BBQ demonstratie bij het Horeca Plein.
Tussendoor gratis proeven bij de deelnemers aan de BBQ competitie.

Voor de kinderen hebben diverse activiteiten zoals onder begeleiding marshmallows & worstjes grillen maar ook de KidsQ wedstrijd.

Daarnaast: live muziek op het podium

Vrijdag 7 juni 2019

12:00 Opbouw teams

18:00 Cooksmeeting whole hog



= = =

Zaterdag 8 juni 2019

vanaf 08:00 Opbouw teams

12:00 diverse demo's van de volgende BBQ merken, ProQ, Monolith, Homefire Braai's

14:00 SCA Cook's meeting

15:00 Jurering NK BBQ Whole Hog

15:00 Jurering SCA Chickenwings

15:30 Jurering Tony Stone Chili cook off

16:00 Jurering Tony Stone Steak Cook off

17:00 Jurering Tony Stone Burger Cook off

17:30 Jurering SCA Ribs

18:00 KCBS Cook's meeting & toast to Tony

19:30 Prijsuitreiking



= = =

Zondag 9 juni 2019

09:00-10:00 inschrijven KCBS judges

11:00 Judge meeting

11:00 diverse demo's van de volgende BBQ merken, ProQ, Monolith, Homefire Braai's

Op podium: live muziek en presentatie.

12:00 jurering Kip

12:30 jurering Ribs

13:00 jurering Pork shoulder

13:30 jurering Beef brisket

14:00 jurering Dessert

18:00 bekendmaking Grand Champion + Winnaars categorieën

Spoilers!
pi_186280843
Dit weekend gaat de barbeque een paar keer aan, maar ik ben wat inspiratieloos. Ik wil dingen die niet veel voorbereiding vragen en snel klaar zijn. Maar ik kom niet verder dan sate, hamburger, speklap en worst. Jullie nog iets?
pi_186281464
Ik ga door weekend smoked baked beans maken (bbq pitboy style) en weer wat eigen bbq sauce
pi_186281523
Zo dit weekend alles ff schoon branden en dan gaan we er weer tegenaan
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_186281532
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 21:13 schreef Myraela het volgende:
Dit weekend gaat de barbeque een paar keer aan, maar ik ben wat inspiratieloos. Ik wil dingen die niet veel voorbereiding vragen en snel klaar zijn. Maar ik kom niet verder dan sate, hamburger, speklap en worst. Jullie nog iets?
Moinkballs
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')