hier dezelfde struggle, zie eerdere fotos in dit topicquote:Op donderdag 2 augustus 2018 09:52 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik vond het met een metalen weber ook altijd wel moeilijk om PP te maken, je was voortdurend bezig met de temperatuur stabiel houden en zorgen dat er genoeg nieuwe briketjes aan gingen. Voortdurend 4-5 goed gloeiende briketten is toch wel nodig om de temperatuur rond de 110-120 te houden.
Maar het resultaat ziet er goed uit!
Herqs easy bbq proquote:Op zondag 5 augustus 2018 14:40 schreef greatgonzo het volgende:
Iemand een tip voor een goede wifi/bt thermometer?
Gevoelsmatig zou ik voor een Weber Igrill2 gaan, maar ik lees slechte ervaringen met de app, die continu aan moet staan. Zijn er nog goede alternatieven?
Hubba fucking hubba.quote:Op woensdag 1 augustus 2018 12:37 schreef Strychnos het volgende:
Vorig weekend pulled pork gemaakt. Tevreden met het resultaat maar de cocosbriketten die ik had van Fire-Up waren waardeloos, temp kwam na een tijd gewoon onder de 90 graden.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dit ja,quote:
Altijd gelijk pullen. Wij hebben het ook eens later gedaan en dat ging veel moeilijker.quote:Op zondag 30 december 2018 11:47 schreef Gripper het volgende:
Ik maak vandaag een pulled pork voor morgen bij een oudejaars feestje. Er is daar geen BBQ met deksel, vandaar dat ik m alvast vooraf maak vandaag. Wat zouden jullie doen: vanavond al pullen en de hele bak draadjesvlees daar opwarmen in de oven of op de gewone BBQ, of de bonk in zn geheel meenemen en opwarmen en dan pullen? Ben bang dat als ie vannacht en morgen overdag in de koelkast heeft gelegen het binnenste nooit meer op temperatuur komt...
39 graden binnen in as we speak, ben om half 9 begonnen
Hoge prijzen scheppen hoge verwachtingen, vandaar!quote:Op zondag 27 januari 2019 15:15 schreef Vanyel het volgende:
Je vraagt het alsof het logischer zou zijn om er ontevreden over te zijn?
Ik heb er een. Nog geen jaar. Tevreden.
.quote:
Moinkballsquote:Op woensdag 17 april 2019 21:13 schreef Myraela het volgende:
Dit weekend gaat de barbeque een paar keer aan, maar ik ben wat inspiratieloos. Ik wil dingen die niet veel voorbereiding vragen en snel klaar zijn. Maar ik kom niet verder dan sate, hamburger, speklap en worst. Jullie nog iets?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |