abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180898775
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 09:52 schreef Gripper het volgende:

[..]

Ik vond het met een metalen weber ook altijd wel moeilijk om PP te maken, je was voortdurend bezig met de temperatuur stabiel houden en zorgen dat er genoeg nieuwe briketjes aan gingen. Voortdurend 4-5 goed gloeiende briketten is toch wel nodig om de temperatuur rond de 110-120 te houden.
Maar het resultaat ziet er goed uit! :9
hier dezelfde struggle, zie eerdere fotos in dit topic :P

Toch tijd om een green egg aan te schaffen :D
hardcoholic
pi_180900438
of een cheap ass controller maken.
ik ga er binnenkort een maken voor mijn UDS.

afhankelijk van hoe fancy je het wilt kan je al klaar zijn voor een euro of 25-30

voorbeeld:
http://ukbbqreview.com/bb(...)t-smoker-controller/

op nederlandse BBQ fora is er ook nog genoeg van te vinden.
  zondag 5 augustus 2018 @ 14:40:39 #153
26414 greatgonzo
Gonzo met een G
pi_180959946
Iemand een tip voor een goede wifi/bt thermometer?
Gevoelsmatig zou ik voor een Weber Igrill2 gaan, maar ik lees slechte ervaringen met de app, die continu aan moet staan. Zijn er nog goede alternatieven?
Bij tijd en wijle aanwezig...
pi_180971721
quote:
0s.gif Op zondag 5 augustus 2018 14:40 schreef greatgonzo het volgende:
Iemand een tip voor een goede wifi/bt thermometer?
Gevoelsmatig zou ik voor een Weber Igrill2 gaan, maar ik lees slechte ervaringen met de app, die continu aan moet staan. Zijn er nog goede alternatieven?
Herqs easy bbq pro
  maandag 6 augustus 2018 @ 13:11:31 #155
168739 Red_85
'echt wel'
pi_180980329
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 12:37 schreef Strychnos het volgende:
Vorig weekend pulled pork gemaakt. Tevreden met het resultaat maar de cocosbriketten die ik had van Fire-Up waren waardeloos, temp kwam na een tijd gewoon onder de 90 graden.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hubba fucking hubba.

:9~
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_180993166
quote:
1s.gif Op zondag 5 augustus 2018 23:48 schreef Ace1 het volgende:

[..]

Herqs easy bbq pro
Dit ja,

Op aanraden van dit topic ook gekocht. Werkt perfect en doet wat nodig is, zonder moeilijk gedoe.

Kunnen tot 6 sensors in voor maximaal bbq genot. De app en het synchroniseren gaat ook super makkelijk
hardcoholic
pi_181816033
Iemand ervaring met een Maverick Tip Top Temp (https://tiptoptemp.com/products/tip-top-temp) ? Product ziet er wel interessant uit voor de langere sessies, maar hoe goed werkt het nu in de praktijk?
  Moderator woensdag 26 december 2018 @ 12:22:01 #158
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_183978273
Barbecuers, maken jullie nog iets leuks op de bbq deze kerst? Wij hadden grootse plannen maar zijn eigenlijk te lui. Het bleef bij afgelopen zondag de beste porchetta (met bimi en pompoen) ever. Hij had prachtige crackling :9~

J4eGDbK.jpg

Morgen staat een Jamaicaanse beenham op het programma. Waarschijnlijk gaan we komend weekend een brisket maken.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_183988492
Hier lamsbout met rozemarijn en knoflook gemaakt, vergezeld van een muntsausje
pi_184082775
Ik maak vandaag een pulled pork voor morgen bij een oudejaars feestje. Er is daar geen BBQ met deksel, vandaar dat ik m alvast vooraf maak vandaag. Wat zouden jullie doen: vanavond al pullen en de hele bak draadjesvlees daar opwarmen in de oven of op de gewone BBQ, of de bonk in zn geheel meenemen en opwarmen en dan pullen? Ben bang dat als ie vannacht en morgen overdag in de koelkast heeft gelegen het binnenste nooit meer op temperatuur komt...

39 graden binnen in as we speak, ben om half 9 begonnen :9
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator zondag 30 december 2018 @ 12:04:28 #161
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184083145
quote:
0s.gif Op zondag 30 december 2018 11:47 schreef Gripper het volgende:
Ik maak vandaag een pulled pork voor morgen bij een oudejaars feestje. Er is daar geen BBQ met deksel, vandaar dat ik m alvast vooraf maak vandaag. Wat zouden jullie doen: vanavond al pullen en de hele bak draadjesvlees daar opwarmen in de oven of op de gewone BBQ, of de bonk in zn geheel meenemen en opwarmen en dan pullen? Ben bang dat als ie vannacht en morgen overdag in de koelkast heeft gelegen het binnenste nooit meer op temperatuur komt...

39 graden binnen in as we speak, ben om half 9 begonnen :9
Altijd gelijk pullen. Wij hebben het ook eens later gedaan en dat ging veel moeilijker.

Wij wilden voor het eerst brisket maken vandaag maar stellen het uit naar volgend weekend.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_184090199
Oud en nieuw.

Spareribs
Moink balls
Zalm
Jalepeno ceddar worstjes

Niet te moeilijk, wel lekker.
pi_184103452
Kon de PP uiteindelijk om 20 uur eraf halen toen ie netjes 90 graden in de kern was. Meteen geplukt met mn nieuwste accessoire: van de zomer voor mijn verjaardag van die berenklauwen gekregen. Voelde me net Wolverine :)

Dat gaat een stuk sneller dan met 2 gewone vorken, maar levert ook grotere bonken op. Voor echt fijne draadjes moet je nog altijd met een paar vorken aan de slag.
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_184114734
Prachtig topic trouwens dit. Zo veel
Zorg en tijd en liefde steken in je voedsel. Als meer mensen dat zouden doen zouden de meeste mensen een stuk gezonder zijn en het leven inNederland een stukje mooier.

Niet dat die ribs nu iets zijn voor elke dag, maar toch. Ben zelf helemaal niet van de BBQ, maar ik geniet wel van dit topic.
Whatever...
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')