We waren met een grote groep (hadden heel het restaurant geboekt met z'n 28-en) en ik maakte duidelijk tegen de ober dat ik alles zo lekker vond. Toen heeft hij extra bordjes bij mijn tafel neergezet i.p.v. andere tafels omdat zij toch slechter de antipasti aten. Kreeg daarom naast veel ravioli, ook extra schalen met de kleine toetjes. Was helemaal gelukkigquote:Op zondag 25 maart 2018 09:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wat ziet de kaasfondue er gezellig uit met die bakjes zo.
De ravioli, had je die ook gewoon 3 keer uitgevraagd?
Ik mis de sigaar op je glad jus d'orange.
Klinkt als een ober from heaven!!!quote:Op zondag 25 maart 2018 11:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
We waren met een grote groep (hadden heel het restaurant geboekt met z'n 28-en) en ik maakte duidelijk tegen de ober dat ik alles zo lekker vond. Toen heeft hij extra bordjes bij mijn tafel neergezet i.p.v. andere tafels omdat zij toch slechter de antipasti aten. Kreeg daarom naast veel ravioli, ook extra schalen met de kleine toetjes. Was helemaal gelukkig
Die ziet er fout uit zeg.quote:
knetterlekker. Heb die al heel vaak gemaakt omdat hij iedere keer zo lekker is. De tijm geeft de hartige uiensoep wat souplesse en refinement mee vind ik. De rest is vrij standaard en de meest simpele en budgetgunstige soep die er bestaat: Uien laten pruttelen, knoflook+tijm+cocaine erbij 5 minuutjes nog, boeliejon erbij, klaar is klara.quote:
Ja? De entrecote was wat groot uitgevallen. Zoals wel vaker bij de Turk.quote:
Heb jij thuis een bakkerij?quote:
Helaas niet. Boh wat zou dat lekker zijn, vers broodquote:
quote:Op zondag 25 maart 2018 18:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Bittergarnituur uit de airfryer en pastasalade vanavond.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |