Hier ookquote:
Ik siliconen opbindtouwtjes dat werkt top voor bouquet Garni.quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:45 schreef maily het volgende:
[..]
En plastic wat niet geschikt is voor zulke hoge temperaturen ....
Daar heb ik dan weer slagerstouw voor...quote:Op donderdag 15 maart 2018 19:59 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ik siliconen opbindtouwtjes dat werkt top voor bouquet Garni.
Dit is herbruikbaar slagerstouw. Ooit gekregen voor een verjaardag. Werkt prima.quote:Op donderdag 15 maart 2018 20:18 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Daar heb ik dan weer slagerstouw voor...
Zet je hem wel goed in elkaar?quote:Op donderdag 15 maart 2018 20:29 schreef Hexxenbiest het volgende:
[ afbeelding ]
Ik dacht dat ik beter mijn eigen kip gehakt kan maken sinds de supermarkten in de buurt bijna nooit kip gehakt hebben.
Maar ik weet het niet te gebruiken... Het lukt maar niet....
Wat doet die niet dan?quote:Op donderdag 15 maart 2018 20:29 schreef Hexxenbiest het volgende:
[ afbeelding ]
Ik dacht dat ik beter mijn eigen kip gehakt kan maken sinds de supermarkten in de buurt bijna nooit kip gehakt hebben.
Maar ik weet het niet te gebruiken... Het lukt maar niet....
Volgens mij wel. Ik zal er morgen weer naar kijken.quote:
Het vlees komt er niet uit. Het blijft in het gaatje. Hoe ik ook draai.quote:
Hoeveel vlees doe je er in?quote:Op donderdag 15 maart 2018 20:59 schreef Hexxenbiest het volgende:
[..]
Volgens mij wel. Ik zal er morgen weer naar kijken.
[..]
Het vlees komt er niet uit. Het blijft in het gaatje. Hoe ik ook draai.
Vol. En dan druk ik het steeds met de steel van een pollepel. De molen draait wel, maar het vlees blijft gewoon zo.quote:
Ik gok erop dat je de mesjes er verkeerdom in hebt. Of dat je de verkeerde kant op draait.quote:Op donderdag 15 maart 2018 20:59 schreef Hexxenbiest het volgende:
[..]
Volgens mij wel. Ik zal er morgen weer naar kijken.
[..]
Het vlees komt er niet uit. Het blijft in het gaatje. Hoe ik ook draai.
Hopelijk is dat het. Anders heb ik een miskoop gedaan. Zal er morgen zeker naar kijken.quote:Op donderdag 15 maart 2018 21:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik gok erop dat je de mesjes er verkeerdom in hebt. Of dat je de verkeerde kant op draait.
Ik denk dat ik eerst even snel een potje janken ga van geluk, heb nog nooit zoiets moois gehad En daarna koken want ik heb 6 eters 's avondsquote:Op donderdag 15 maart 2018 10:04 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Wauw, jij gaat maandag vast op een stoel in de keuken zitten en alleen maar kijken en genieten
En vergeet de pizzasteen nietquote:Op vrijdag 16 maart 2018 10:30 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik denk dat ik eerst even snel een potje janken ga van geluk, heb nog nooit zoiets moois gehad En daarna koken want ik heb 6 eters 's avonds
SiGNe: net een oventhermometer besteld
Mijn bakvormen ben ik inmiddels ook al tegengekomen tevens met een hele voorraad aan bloem, suiker, gist, bakpoeder enz dus volgende week eindelijk weer bakken
Hoe heet stook je de oven?quote:Op vrijdag 16 maart 2018 15:43 schreef maily het volgende:
Die pizzasteen van de Action nu 2 keer gebruikt. De pizza komt er iets beter uit dan "gewoon" uit de oven maar niet zoals het zou moeten volgens andere gebruikers. (Zelfbelegpizza's van de AH). We gaan binnenkort nogeens proberen en dan zelf het deeg maken.
Is die bodem al voorgebakken?quote:Op vrijdag 16 maart 2018 15:43 schreef maily het volgende:
Die pizzasteen van de Action nu 2 keer gebruikt. De pizza komt er iets beter uit dan "gewoon" uit de oven maar niet zoals het zou moeten volgens andere gebruikers. (Zelfbelegpizza's van de AH). We gaan binnenkort nogeens proberen en dan zelf het deeg maken.
Steen gaat in de oven, en daarna gaat de oven pas aan.quote:Op vrijdag 16 maart 2018 19:58 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Is die bodem al voorgebakken?
Dan is 't namelijk niet meer dan opwarmen wat er nog moet gebeuren, hoeft niet meer te garen.
Als 't deeg echt vers is dan gist 't nog door in de oven en dan krijg je die mooie luchtbellen.
Steen verwarm je ook voor?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |