quote:
Ja tuurlijk, het is een simpel recept.
- Aardappeltjes (vastkokend), in plakjes snijden
- Verse slagroom, als je bij Jumbo haalt
deze, haal er voor de zekerheid twee, ik weet niet hoeveel je gaat maken.
- zalm of geraspte kaas (jou kennende)
Doe slagroom in een kom, doe daar beetje peper en zout bij. Vervolgens beetje nootmuskaat en een teentje fijngemalen knoflook, je kan ook knoflookpoeder gebruiken.
Je kan er voor kiezen om fijn gesneden zalm toe te voegen of alleen geraspte kaas. Doe aardappelschijfjes in een schaal en voeg daar je slagroom bij. Beetje roeren en voila.
Afbakken in oven 200-220C ca 35-45min, hang er vanaf hoe krokant je je gratin wil.
[ Bericht 0% gewijzigd door Montelly op 29-01-2018 09:32:13 ]
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s