abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180858658
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 17:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De foto die je plaatst is niet van jouw potje, maar als je saffloer hebt, leuk voor degene die het je verkocht. Voor paella gebruik ik alleen echte saffraan, vooral voor de mooie smaak.
Recent op feestje kreeg ik ook Paella. Met gele kleurstof, geen saffraan, geen knoflook, geen kippenbouillon Is het dan gewoon niet. Maar goed, ik geloof niet iemand behalve mij dat gemerkt heeft, denk dat de meesten nog nooit saffraan geproefd hebben
is niet mijn potje idd, maar wel dezelfde bloemetjes als in mijn potje :P Potje ooit gekregen van een familielid wie naar turkije was geweest en een souvenir meenam :')

maar goed, als ik het goed begrijp doet saffloer niks met de smaak, maar alleen met de kleur?
hardcoholic
pi_180858666
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 17:40 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Geeft wel kleur, maar amper smaak. Kan prima, maar je mist wel iets.
^O^
hardcoholic
  dinsdag 31 juli 2018 @ 17:55:33 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180858919
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 17:40 schreef Ferdii het volgende:

[..]

is niet mijn potje idd, maar wel dezelfde bloemetjes als in mijn potje :P Potje ooit gekregen van een familielid wie naar turkije was geweest en een souvenir meenam :')

maar goed, als ik het goed begrijp doet saffloer niks met de smaak, maar alleen met de kleur?
Saffloer doet uit zichzelf nauwelijks iets, maar hou er rekening mee dat men in Turkije geen EU regels kent, als het goed kleurt is het toegevoegde kleurstof, en Joost mag weten welke.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 22:06:53 #204
479316 Fons23
Vaak ben je te bang
pi_180863154
registreer om deze reclame te verbergen
Dag Piet en mede Fokkers,

Deze week heb ik een Uuni 3 pizza oven gekocht, gelijk oefenen met pizzadeeg maken en bakken! Ze kwamen er super krokant uit, nog even oefenen met het juiste recept voor pizza deeg en de verhouding te veel / voldoende beleg.

De verhouding qua beleg, daar zal ik zelf achter moeten komen.

Kan jij mij helpen met het ideale recept voor het pizza deeg? Hoeveel "snufjes" zout moet erin, maakt het type bloem veel verschil en zijn er verschillende soorten gist?

Groeten, Fons!
pi_180863256
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:06 schreef Fons23 het volgende:
Dag Piet en mede Fokkers,

Deze week heb ik een Uuni 3 pizza oven gekocht, gelijk oefenen met pizzadeeg maken en bakken! Ze kwamen er super krokant uit, nog even oefenen met het juiste recept voor pizza deeg en de verhouding te veel / voldoende beleg.

De verhouding qua beleg, daar zal ik zelf achter moeten komen.

Kan jij mij helpen met het ideale recept voor het pizza deeg? Hoeveel "snufjes" zout moet erin, maakt het type bloem veel verschil en zijn er verschillende soorten gist?

Groeten, Fons!
Duik vooral dit topic eens in: CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #22
  dinsdag 31 juli 2018 @ 22:42:07 #206
479316 Fons23
Vaak ben je te bang
pi_180863796
quote:
14s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:13 schreef Myraela het volgende:

[..]

Duik vooral dit topic eens in: CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #22
Kijk, Top! Toch voortaan eerst de zoekfunctie maar gebruiken haha
  dinsdag 31 juli 2018 @ 22:58:53 #207
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_180864204
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 22:42 schreef Fons23 het volgende:

[..]

Kijk, Top! Toch voortaan eerst de zoekfunctie maar gebruiken haha
De zoekfunctie werkt al jaren niet meer. _O-
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_180877472
ik heb plat-peterselie gekocht.
ging alleen per zeer grote bos (1 euro).
een tip hoe ik dit kan opmaken, zonder al teveel spullen in huis te hebben.

ga waarschijnlijk kruidenboter maken maar het is echt veel peterselie :P
Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer.
  Spellchecker woensdag 1 augustus 2018 @ 16:22:28 #209
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_180877515
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 16:19 schreef fespo het volgende:
ik heb plat-peterselie gekocht.
ging alleen per zeer grote bos (1 euro).
een tip hoe ik dit kan opmaken, zonder al teveel spullen in huis te hebben.

ga waarschijnlijk kruidenboter maken maar het is echt veel peterselie :P
In kleine porties verdelen, en in kleine zakjes invriezen. Of alles in een grote zak waar je telkens naar behoefte wat uithaalt.
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
  woensdag 1 augustus 2018 @ 16:39:20 #210
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180877870
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 16:19 schreef fespo het volgende:
ik heb plat-peterselie gekocht.
ging alleen per zeer grote bos (1 euro).
een tip hoe ik dit kan opmaken, zonder al teveel spullen in huis te hebben.

ga waarschijnlijk kruidenboter maken maar het is echt veel peterselie :P
Zoek voor recepten met gremolata
pi_180877952
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 16:39 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zoek voor recepten met gremolata
Heel veel ossobucco dus..
Whatever...
pi_180881225
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 16:19 schreef fespo het volgende:
ik heb plat-peterselie gekocht.
ging alleen per zeer grote bos (1 euro).
een tip hoe ik dit kan opmaken, zonder al teveel spullen in huis te hebben.

ga waarschijnlijk kruidenboter maken maar het is echt veel peterselie :P
Wat extra kruiden erbij en salsa verde maken. Kan je ook prima bewaren.
pi_180883090
Vraagje: ik maak een bruidstaart voor dit weekend. Alle cakes zitten nu in de vriezer. De vraag: hoe kan ik ze het best ontdooien. Op het aanrecht denk ik maar wel of niet ingepakt en hoe lang vantevoren. Lastig! -O-
  Spellchecker woensdag 1 augustus 2018 @ 21:27:57 #214
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_180883262
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 21:20 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vraagje: ik maak een bruidstaart voor dit weekend. Alle cakes zitten nu in de vriezer. De vraag: hoe kan ik ze het best ontdooien. Op het aanrecht denk ik maar wel of niet ingepakt en hoe lang vantevoren. Lastig! -O-
:o
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_180884308
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 21:27 schreef maily het volgende:

[..]

:o
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hoezo? Helemaal prima om de cakes in te vriezen hoor, dat gebeurt bij professionele taarten ook. Hij staat niet kant en klaar in de vriezer, enkel de cake lagen
  woensdag 1 augustus 2018 @ 22:33:11 #216
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_180884747
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 21:20 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vraagje: ik maak een bruidstaart voor dit weekend. Alle cakes zitten nu in de vriezer. De vraag: hoe kan ik ze het best ontdooien. Op het aanrecht denk ik maar wel of niet ingepakt en hoe lang vantevoren. Lastig! -O-
Ik zou zeggen niet ingepakt op een rooster zetten, als er vocht uitkomt kan dat niet onderin de bodem blijven zitten.
pi_180884937
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 21:20 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vraagje: ik maak een bruidstaart voor dit weekend. Alle cakes zitten nu in de vriezer. De vraag: hoe kan ik ze het best ontdooien. Op het aanrecht denk ik maar wel of niet ingepakt en hoe lang vantevoren. Lastig! -O-
Ingepakt op het aanrecht.

Is het kapsel/cake getrempeerd met siroop/drank? Kun je overwegen om te doen voor houdbaarheid en zachtheid. Daarnaast kun je veel smaak toevoegen die je anders lastig kunt toevoegen.

Bijvoorbeeld kirsch in een chocoladetaart met kersenvulling.
Whatever...
pi_180885176
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 22:33 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Ik zou zeggen niet ingepakt op een rooster zetten, als er vocht uitkomt kan dat niet onderin de bodem blijven zitten.
Dank! Lijkt me een puik plan
pi_180885307
quote:
1s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 22:40 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ingepakt op het aanrecht.

Is het kapsel/cake getrempeerd met siroop/drank? Kun je overwegen om te doen voor houdbaarheid en zachtheid. Daarnaast kun je veel smaak toevoegen die je anders lastig kunt toevoegen.

Bijvoorbeeld kirsch in een chocoladetaart met kersenvulling.
Het is chocolade cake volgens dit recept:


14wvnfo.jpg

De vereiste voor de taart zijn echter, chocolade, chocolade, chocolade en Nutella :+ en vooral verder niks :Y) dus tempreren wordt hm niet helaas. Er komt witte chocolade botercreme omheen, een donkere chocolade drip en afgemaakt met veel chocolaatjes ed en dus 1 laag Nutella. (4 lagen cake)
pi_180885347
Het is een variant van schawarzwalder. Dat tremoeer ik met siroop met kirsch.

Maar volg vooral je recept. Ik wil geen veeknalde bruidstaart op mijn geweten hebben.
Whatever...
pi_180889825
Fruit moest er vůoral niet in de taart, ik beschouw kirsch maar als kersen :P
  donderdag 2 augustus 2018 @ 17:53:19 #222
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180901284
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 07:41 schreef Zo-is-dat het volgende:
Fruit moest er vůoral niet in de taart, ik beschouw kirsch maar als kersen :P
Nee, kirsch is een eau de vie van kersen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180901572
Ik heb nog best veel goed Hongaars paprikapoeder liggen die ik niet te oud wil laten worden. Wat zal ik ermee doen? Ik dacht aan goulash, wat is een goed recept?

[ Bericht 0% gewijzigd door Takadanobaba op 02-08-2018 18:11:40 ]
pi_180901619
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 17:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, kirsch is een eau de vie van kersen
Weet ik maar das al teveel kers voor het bruidspaar :+
pi_180904493
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 18:07 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Weet ik maar das al teveel kers voor het bruidspaar :+
Vanille trempeersiroop dan.

Sowieso mensen die geen kersen lusten: verdienen elkaar }:|
Whatever...
  donderdag 2 augustus 2018 @ 20:52:38 #226
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_180904637
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 18:07 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Weet ik maar das al teveel kers voor het bruidspaar :+
Ik hoop dat ze nagedacht hebben over de smaak van de taart in combinatie met het seizoen en de bijbehorende temperaturen.
http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  donderdag 2 augustus 2018 @ 20:56:12 #227
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180904726
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 18:05 schreef Takadanobaba het volgende:
Ik heb nog best veel goed Hongaars paprikapoeder liggen die ik niet te oud wil laten worden. Wat zal ik ermee doen? Ik dacht aan goulash, wat is een goed recept?
1 kilo mooi doorregen varkensnek
4 uien
10 tenen konoflook
100 g Tomatenpuree
2 -3 Eeetlepel paprikapoeder (zoet)
1 snuf scherpe paprikapoeder
Vers gemalen peper
1/2 TL Majoraan
1 TL kummelpoeder
zout
Geklaarde boter of spekvet

Vlees in stukken snijden en in een grote pan met de geklaarde boter of spekvet aanbraden tot bruin.
Intussen de uien en de knoflook snijden
Het gebruinde vlees uit de pan nemen en vuur laag zetten.
Uien en knoflook op laag vuur aanbraden tot ze zacht worden. Rest van de ingrediŽnten erbij en even verder aanbraden op laag vuur, vlees erbij.
Ca 300 cc water erbij en deksel erop, uur of 2 laten sudderen

[ Bericht 0% gewijzigd door Pietverdriet op 02-08-2018 21:31:10 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180904843
Doe je geen verse paprika in de goulash?
Whatever...
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:01:52 #229
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180904890
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:00 schreef Spanky78 het volgende:
Doe je geen verse paprika in de goulash?
Nee, zou een Hongaar nooit doen.
Echt authentiek? Maak het met pens i.p.v. varkensnek, maar dat gaat mij wat ver
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180904925
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, zou een Hongaar nooit doen.
Kreeg het daar wel met paprika hoor. In een Hongaars gezin nog wel.

Het kan zonder, maar ik vind dat gewoon lekker. En is ook wel gezond.
Whatever...
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:05:29 #231
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180904985
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:03 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Kreeg het daar wel met paprika hoor. In een Hongaars gezin nog wel.

Het kan zonder, maar ik vind dat gewoon lekker. En is ook wel gezond.
Moeder van mijn Hongaarse ex maakte het zo, maar goed, ik blij want verdraag geen paprika’s
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180905077
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

1 kilo mooi doorregen varkensnek
4 uien
10 tenen konoflook
100 g Tomatenpuree
1 Eeetlepel paprikapoeder (zoet)
1 snuf scherpe paprikapoeder
Vers gemalen peper
1/2 TL Majoraan
1 TL kummelpoeder
zout
Geklaarde boter of spekvet

Vlees in stukken snijden en in een grote pan met de geklaarde boter of spekvet aanbraden tot bruin.
Intussen de uien en de knoflook snijden
Het gebruinde vlees uit de pan nemen en vuur laag zetten.
Uien en knoflook op laag vuur aanbraden tot ze zacht worden. Rest van de ingrediŽnten erbij en even verder aanbraden op laag vuur, vlees erbij.
Ca 300 cc water erbij en deksel erop, uur of 2 laten sudderen
Bedankt! Ik heb gelukkig ook nog eens beide soorten poeders. Wanneer ik wat meer tijd heb ga ik het maken.
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:03 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Kreeg het daar wel met paprika hoor. In een Hongaars gezin nog wel.

Het kan zonder, maar ik vind dat gewoon lekker. En is ook wel gezond.
Dit klinkt als een discussie die hoog op zou kunnen lopen onder Hongaren. Naar mijn idee zijn ze net als de Italianen erg trots op hun (familie)recepten.
pi_180905083
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Moeder van mijn Hongaarse ex maakte het zo, maar goed, ik blij want verdraag geen paprika’s
De schillen zorgen bij sommige mensen voor buikpijn. Dan wil je dat er niet in nee.

Maarehm, ik ken hem met rund en rode paprika. En natuurlijk bakken paprikapoeder en ui en aardappel. Die poeder daar overigens zo veel smaakvoller is dan die meuk bij ons uit die potjes.

Ik vond Hongaarse salami trouwens ook echt top.
Whatever...
pi_180905100
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:08 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

De schillen zorgen bij sommige mensen voor buikpijn. Dan wil je dat er niet in nee.

Maarehm, ik ken hem met rund en rode paprika. En natuurlijk bakken paprikapoeder en ui en aardappel. Die poeder daar overigens zo veel smaakvoller is dan die meuk bij ons uit die potjes.

Ik vond Hongaarse salami trouwens ook echt top.
In vergelijking is ons Nederlans paprikapoeder net zaagsel inderdaad.
pi_180905107
quote:
14s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:08 schreef Takadanobaba het volgende:

[..]

Bedankt! Ik heb gelukkig ook nog eens beide soorten poeders. Wanneer ik wat meer tijd heb ga ik het maken.

[..]

Dit klinkt als een discussie die hoog op zou kunnen lopen onder Hongaren. Naar mijn idee zijn ze net als de Italianen erg trots op hun (familie)recepten.
Waarschijnlijk even triviaal. Het is een bastaardgerecht, als het.maar een stoofpot is met vlees en veel paprikapoeder.

Beetje als bolognesesaus, ookal is daar een zogenaamd officiŽle versie van.
Whatever...
pi_180905139
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:09 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Waarschijnlijk even triviaal. Het is een bastaardgerecht, als het.maar een stoofpot is met vlees en veel paprikapoeder.
Als je toevallig ook een mooi recept hebt, dan wil ik graag eens beide versies proberen.
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:11:33 #237
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_180905161
Ik doe er buiten verse paprika ook nog champignons in. :@.
And so is the past
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:19:25 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180905354
Zo vind ik het gerookte Spaanse paprikapoeder erg lekker, helaas zijn de gerookte paprikavlokken nergens te krijgen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 2 augustus 2018 @ 21:19:44 #239
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180905363
Ik heb nog nooit goulash gegeten. :+
pi_180905384
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:19 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb nog nooit goulash gegeten. :+
Ik alleen eens een keer Russische. Vraag me af hoe anders het is. Een recept hoef je in ieder geval niet meer te zoeken.
pi_180905586
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:10 schreef Takadanobaba het volgende:

[..]

Als je toevallig ook een mooi recept hebt, dan wil ik graag eens beide versies proberen.
Riblappen, veel paprikapoeder (zoet), pittige paprikapoeder naar smaak. Paar uien. Rode paprika's, die Turkse puntdingen zijn lekker. Knoflook. Blik tomaten in blokjes.

Aardappel in blokjes als je dat lekker vindt.

Uien aanbraden in spekvet, maar boter kan ook, knoflook en en paprikapoeder ik vind 2 eetlepels echt te weinig, denk eerder aan 6 of 8 en je hebt altijd een beetje pittige paprikapoeder bodog. Snel vlees erbij en zachtjes garen.

Zachtjes blijven fruiten en dan blik tomaten erbij en water tot de boel onder staat.

Stoven maar. 3 uur ongeveer, of nog wat meer. Klein uur voor tijd gesneden paprika ttoevoegn. Indienst 20 minuten voor tijd aardappels in blokjes toevoegen.

Hongaren zelf eten meestal de soep. Dus dan moet je zorgen dat de boel niet te ver inkookt en de aardappel is daar wel lekker in. Wil je het als vleessaus, dan laten indikken zonder aardappel.

Maargoed, piet zijn recept.zal zonder twijfel ook lekker zijn. Verschil is maar klein.
Whatever...
pi_180905608
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:29 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Riblappen, veel paprikapoeder (zoet), pittige paprikapoeder naar smaak. Paar uien. Rode paprika's, die Turkse puntdingen zijn lekker. Knoflook. Blik tomaten in blokjes.

Aardappel in blokjes als je dat lekker vindt.

Uien aanbraden in spekvet, maar boter kan ook, knoflook en en paprikapoeder ik vind 2 eetlepels echt te weinig, denk eerder aan 6 of 8 en je hebt altijd een beetje pittige paprikapoeder bodog. Snel vlees erbij en zachtjes garen.

Zachtjes blijven fruiten en dan blik tomaten erbij en water tot de boel onder staat.

Stoven maar. 3 uur ongeveer, of nog wat meer. Klein uur voor tijd gesneden paprika ttoevoegn. Indienst 20 minuten voor tijd aardappels in blokjes toevoegen.

Hongaren zelf eten meestal de soep. Dus dan moet je zorgen dat de boel niet te ver inkookt en de aardappel is daar wel lekker in. Wil je het als vleessaus, dan laten indikken zonder aardappel.

Maargoed, piet zijn recept.zal zonder twijfel ook lekker zijn. Verschil is maar klein.
Geweldig, bedankt!
pi_180905616
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Zo vind ik het gerookte Spaanse paprikapoeder erg lekker, helaas zijn de gerookte paprikavlokken nergens te krijgen.
Chipotle ook. Sowieso gerookte kruiden.

Ik had eens gerookte olijfolie, je kon me echt opvegen, zo lekker! Beetje vettige groene, bijna ranzige olijfolie, gerookt. Lekker!
Whatever...
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 05:57:07 #244
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_180910994
quote:
1s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 21:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Zo vind ik het gerookte Spaanse paprikapoeder erg lekker, helaas zijn de gerookte paprikavlokken nergens te krijgen.
Die kan je toch in de Dille & Kamille kopen?
Fantastische winkel

https://www.dille-kamille(...)t-gerookt-10295.html
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_180911291
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 05:57 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Die kan je toch in de Dille & Kamille kopen?
Fantastische winkel

https://www.dille-kamille(...)t-gerookt-10295.html
Zag ze ook bij AH staan
We have far more in common than that which devides us..
pi_180911335
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 05:57 schreef ASSpirine het volgende:

Die kan je toch in de Dille & Kamille kopen?
Fantastische winkel

https://www.dille-kamille(...)t-gerookt-10295.html
Die heb ik ook. Onhandigste verpakking ooit.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Spellchecker vrijdag 3 augustus 2018 @ 07:23:20 #247
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_180911364
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 05:57 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Die kan je toch in de Dille & Kamille kopen?
Fantastische winkel

https://www.dille-kamille(...)t-gerookt-10295.html
Met parika's :o
**hare scherpigheid*binge-checker**The hurt inside is fading, this shit's gone way too far, all this time I've been waiting, no, I cannot grieve anymore
pi_180911479
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 20:52 schreef SV-tje het volgende:

[..]

Ik hoop dat ze nagedacht hebben over de smaak van de taart in combinatie met het seizoen en de bijbehorende temperaturen.
Het is enkel chocolade dus dat is altijd in het seizoen :Y)

De bijbehorende temperaturen dat is een ander verhaal :X

Aan de slag!
pi_180913489
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 07:16 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Die heb ik ook. Onhandigste verpakking ooit.
Voordat ik het nodig heb, altijd openmaken, niet op het moment dat je het nodig hebt.
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:37:40 #250
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_180919167
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 07:05 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Zag ze ook bij AH staan
Dat kan, hebben ze ook deze vlokken? Of enkel de de poeder?

quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 07:16 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Die heb ik ook. Onhandigste verpakking ooit.
Het is zeker niet de makkelijkste verpakkingen.

Theelepel bij de hand om het open te wringen en en dan zelfde lepel gebruiken om hetgene eruit te halen wat je nodig hebt. Ik gebruik nooit mijn handen om kruiden of specerijen uit een potje te halen, vanwege vaak vochtige handen tijdens het koken.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')