Sorry. vind het er smerig uitzien.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Ooh, echt?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
[..]
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Voor mij te wee en te zacht, zeker met zo'n eitje. Maar smaken verschillen, gelukkig maar.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ooh, echt?
Ja, ik vond het superlekker. Ik ben dol op champignons. We eten die te weinig.
Maar mijn lief vond het "gewoon okay". Omdat hij niet zo dol op champignons is.
Dus blijkbaar moet je ervan houden. Wist ik ook niet.
Baas.quote:
Tuurlijk is het lekker. Je zeurt en hebt geen smaak. Dit is gewoon lekker. Home made,gebakken/toasted etc. en wel. Zaalig en...binnen 15 min zet je zoiets als snack op tafel.quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:49 schreef capricia het volgende:
Sorry. vind het er smerig uitzien.
Was het wel lekker?
Bordje kots?quote:
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door FANN op 23-12-2017 23:47:16 ]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.quote:Op zaterdag 23 december 2017 17:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Geflits en onaangesneden niet op zijn appetijtelijkst, maar kots is wel wat cru.
Lekker aangebraden stukjes vlees, zal vast lekkerder zijn dan wat de gemiddelde fokker eet.
Al vind ik het wel jammer dat Atak er een raadplaatje van maakt.
Is je toetsenbord stuk, Atak?
Maar wat ís het?!?quote:Op zaterdag 23 december 2017 18:12 schreef Atak het volgende:
[..]
Niks mis met een stukje vlees. Soms heb ik geen zin om te koken en dan is snel een stukje vlees bakken en een simpele salade makkelijk.
Gadver champignons met een half rauw ei erover?quote:Op zaterdag 23 december 2017 14:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gebakken kastanjechampignons, 63 gradeneitje, sjalot, knoflook, boter, sojasaus, shaoxing rijstwijn, koriander. Peper, zout.
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelenquote:Op zaterdag 23 december 2017 19:44 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Gadver champignons met een half rauw ei erover?
Geef mijn portie maar aan fikkie.
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:57 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Geef dan aub aan mij! Wat een fantastisch gerecht! Ben echt verslaafd aan alle paddestoelen
Was niet rauw he?quote:Op zaterdag 23 december 2017 19:59 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Champignons zijn wel lekker, maar niet als er een rauw ei bovenop ligt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |