STING | donderdag 21 september 2017 @ 15:52 |
Welkom bij de Relaties SC
[ Bericht 4% gewijzigd door STING op 21-09-2017 15:58:10 ] | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 15:53 |
Goeie TT hoor.... | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 15:54 |
Coke met Barb was beter geweest? | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 15:54 |
Gister wraps met kikkerwten, creme fraiche, mais, paprika en rucola en een meuk paprikakruiden. Was nog goed te doen maar die kikkererwten zijn vaak zo melig en snel afgekoeld. | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 15:54 |
Even acclimatiseren | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 15:54 |
Ik moet ook geen lijstje gaan ophangen. Da's wel equivalent. Niemand heeft t over topchefs of designmeubels van scratch maken. Ik ben t er niet mee eens dat iedereen kan leren een gewone gezonde maaltijd te maken, die er OOK nog goed uitziet op een foto. Want daar ging t om Ik heb t van niemand geleerd dan van mezelf. En bij mij zag de eerste poging er ook VAST zo uit als op die foto | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 15:55 |
Ik vind het zo droog die kikkererwten.... De smaak is best oke maar meh de structuur | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 15:55 |
Ja precies, wel jammer | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 15:56 |
Barb met Sterren vond ik wat minder goed klinken | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 15:56 |
Mijn maaltijden zien er altijd beter uit als ze al weer in de pot liggen. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 15:56 |
Op een Samsungtelefoonfoto in donkere kamer met flits ziet zelfs de lekkerste chocola er nog uit als kots. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 15:56 |
Die mag wel in de OP. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 15:56 |
En omdat ik niet goed ben in Ethiopisch koken, ga ik t gewoon lekker in een restaurant eten vaavond. Ik zal geen foto's plaatsen, voordat foodcritic Barb er iets over te zeggen hweft | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 15:57 |
Sowieso erwten: meh. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 15:58 |
Done | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 15:59 |
Alles wat ik zie op die pagina is ongezond. Alles is aangebrand of doorgekookt. Even los van het fotogenieke dan he. Want oa daardoor ziet het er zo smerig uit. Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken. Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:00 |
Ik kan het ook niet | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:00 |
| |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:00 |
Zal m'n braakselpapje van vanavond eens op de gevoelige plaat vastleggen. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:00 |
Zo lekker. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:01 |
Ik ben nog wel zo'n tut die de randen van het bord vaak even schoonveegt. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:01 |
Doet me denken aan de "studentenmengsels" van vroeger, waren niet verkeerd | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:02 |
Voor jezelf? Echt? | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:03 |
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uit | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:03 |
Voordat ik er met een mouw ofzo in hang. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:04 |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:05 |
Mijn poepjes zijn sowieso kunstwerken | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:05 |
Maar die foto's zou ik zelf niet online zetten Heb ook vaak zat risotto ofzo dateruit ziet alsof het al eens gegeten is. superlekker | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:06 |
Gister heel rebels niet de randen van de bak magnetronvoer schoongemaakt | |
HeatWave | donderdag 21 september 2017 @ 16:06 |
Hoe wil je een klassieker als Chili con carne dan presenteren? . | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:06 |
Ja. Die mensen bestaan. Net zoals mensen die niet handig zijn met gereedschap. Ja, da's toch niet de schuld van die mensen? Wel? Ik heb t ook nooit geleerd hoor. Van niemand. Geen school en geen ouders. Puur sinds t op mezelf wonen door t te doen. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:06 |
Bij ons gingen er dan blikjes doperwten+wortels doorheen icm een Chicken Tonight clone | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:07 |
Ik had er natuurlijk een mooie foto van kunnen maken, voordat ik de geraspte kaas er doorheen mengde, met een toefje basilicum er op als garnering. Goed belicht. Maar het smaakt hetzelfde. Dat is mijn punt. Niet zo aanstellen. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:07 |
Subtiel achtergrondje van fotostudio, Canon 5D, portretlens, sfeerbelichting. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:07 |
Ow damn | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:07 |
Het kan ook prima smaken Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:07 |
M'n moeder heeft het me geprobeerd te leren maar a) dat zag er eigenlijk ook niet uit als een 5-sterrenrestaurant en b) dat werd altijd knokken want ik deed het nooit goed. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:08 |
Als je langer bezig bent met afwassen dan opeten | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:08 |
Ik had t wel handig gevonden als ik er IETS van was bijgebracht Maar inmiddels kan ik beter koken dan haar (en hem). Sorry ouders! | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:09 |
Vaatwasser | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:09 |
Ik heb liever een vol bord met lekker eten , dat wellicht niet zo estetisch verantwoord is, dan een half leeg bord met een culinair kunstwerkje | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:09 |
Wat een uitvinding en ook zo rustgevend op een of andere manier | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:10 |
Ja..als ik terugkijk op wat voor processed crap ik voorheen allemaal at, god damn | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:10 |
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen? | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:10 |
Ssst | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:11 |
Don't tell me what to do | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:11 |
Klopt, in een restaurant met veel gangen (waar je niet al te lang hoeft te wachten op de volgende ), kan ik het ook wel waarderen, mits het lekker is natuurlijk | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:11 |
Same here. Eerst was t idd Chicken Tonight en kant en klare pasta sauzen, en nu maak ik dat soort dingen zelf. Maar da's echt niet iets wat ik meteen onder de knie had en dan nog steeds is t niet iets waar ik elke avond zin in heb om te doen. Heb ook nog andere dingen te doen! | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:12 |
Ja dit inderdaad. Dat zijn dingen die je thuis ook echt nooit zou maken. Thuis wil ik gewoon lekker bord vol eten | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:12 |
Is goed hoor, lief snobje van me | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:12 |
Maar papa Angel zit nu ineens op kook les. Midlife crisis of zo. Dus binnenkort zal ik niet meer de beste kok zijn van de familie (in t land der blinden wel te verstaan dan he ) | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:13 |
Ja, precies, dat en kruidenmixen, witte pasta, Bertolli sauzen, you name it Daar doe ik zo goed als niet meer aan. Niet dat het nu perfect is, maar wel een stuk gezonder (hoop ik) | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:13 |
Ik heb het toch ook niet over een 5-sterren restaurant? Ik heb het over een normale gezonde maaltijd. De voorbeelden die postte zijn dat niet. Sterker nog, het is niet eens te zien WAT het is. Kun je wel met belachelijke hyperbolen aan komen zetten, maar dat is nergens voor nodig. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:14 |
Hahaha, altijd leuk als ze dat doen, wilde mijn pa ook wel eens proberen. Ik kook rondjes om iedereen in de familie, plus dat ik veel te eigenwijs ben om me iets te laten zeggen over hoe je eten maakt, ook al zou mijn pa dat kunnen. Hij weet het toch niet beter dan Heston Blumenthal | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 16:14 |
Dito, elke keer weer een uniek werk! | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:15 |
Maar serieus Barb. Hoe kun jij zien aan mijn foto dat het niet gezond is? Of waardeloos is? | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:15 |
De reacties van een paar collega's van me zijn wel grappig trouwens | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 16:16 |
Vervroegd weekend | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:16 |
| |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:17 |
In een wit diep bord, randen schoonvegen, citroenpartje en peterselie er bovenop. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:18 |
Smaak kan ik niks over zeggen. Maar de kleur van de groente geeft mij het idee dat het te lang doorgekookt is, en de dikte van de maceroni ook. No offence. | |
HeatWave | donderdag 21 september 2017 @ 16:18 |
Blijft toch een berg bruine drap . | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:19 |
In ieder geval zonder rijst | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:19 |
Je bent zelf een berg bruine drap | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:19 |
Chili con carne met rijst, bestaat dat | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:19 |
Al dente als een motherfucker, en van de courgette valt wat te zeggen, die vind ik geblancheerd niet zo lekker. | |
HeatWave | donderdag 21 september 2017 @ 16:20 |
racist . | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:20 |
Ja er schijnen mensen te zijn die dat normaal vinden | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:20 |
Hyperbolen gebruik je om het simpele van je punt duidelijk te maken. En dat is: Niet iedereen kan koken. OOK niet het meest simple prakje. Laat staan het er mooi uit te laten zien. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:20 |
Mensen | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:21 |
Soms. | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:21 |
Maar serieus hoe moet je anders macaroni eten? Dat hoort wel een beetje een brei te zijn vind ik | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:22 |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:22 |
Maar men denkt wel te kunnen koken. Anders had deze hele pagina niet bestaan | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:23 |
Ik ga dit weekend chili maken, bedankt voor de inspiratie. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:23 |
Ik ben ook erg benieuwd hoe een door Barb wel goedgekeurde (en simpele door de weeks snel bereide) macaroni er dan WEL uit hoort te zien | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 16:23 |
Macaroni | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:23 |
Zeg dan dat t DAAR om ging: Mensen die menen te kunnen komen maar het echt niet kunnen. Zoiets als idols en zo. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:24 |
Al jaaaaaaaaaaaaaaaren niet meer gehad. Sinds ik uit huis weg ben denk ik. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:24 |
Zilvervliesrijst, mijn main carb | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:25 |
Ze kunnen toch ook koken. Het ziet er alleen niet bijzonder smakelijk uit en of het ook daadwerkelijk te verteren is, is een tweede. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:25 |
Macaroni is een matig gerecht. Doe je niets aan. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:25 |
Daar hadden we het de hele tijd over Want het grootste gedeelte daar ziet er zo uit omdat men absoluut niet kan koken, niet omdat het toevallig geen 'fotogeniek' gerecht is. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:26 |
Aww, koeien die pootje baden in de Waal. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:26 |
| |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:27 |
Mac 'n Cheese.............. *ril* | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:27 |
En dat laatste kan nog prima het geval zijn | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:28 |
Ik had een keer zo'n Amerikaanse poederversie gekocht. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:28 |
The horror | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:29 |
Dit ziet er bijvoorbeeld uit als je reinste voedselvergiftiging: | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 16:30 |
| |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:30 |
Rauwe varkenshaas zo te zien... | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:30 |
Mag je best rauw eten toch? "Au pointe" | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:30 |
| |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:31 |
Ben even in mijn icloud even wat random foto's aan het zoeken van mijn voer, kijken wat onze voedselsnob er van zegt._O- | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:31 |
Ik stopte bijna met lezen bij Amerikaans, als t om voedsel gaat | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:31 |
Varkensvlees? Lijkt me geen goed plan. Niet zo'n sure shot als rauwe kip, maar toch. | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:32 |
/klaagmodus Heeft de verpleegkundige die mij al 18 jaar kent het dossier voor vandaag overgedragen aan eencollega die mij niet kent, die heeft het besproken met een arts die mij niet kent en die komt nu met adviezen waar ik geen fuck aan heb. Als ik koorts of pijn krijg moet ik aan de bel trekken. Die 19-20 jaar dat ik met die ziekte loop heb ik nooit pijn of koorts gehad. Topadvies dus Nu wachten tot het met mijn eigen arts besproken is komende week /klaagmodus | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:33 |
Dat was wel heel erg ja. Nooit meer. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:33 |
Mijn vlees mag wel rood zijn maar dit is echt te rauw. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:33 |
Toch eten ze in Japan kip sashimi | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 16:33 |
Ja fijn hé, klojos die je casus overnemen en het wiel even willen uitvinden. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:33 |
inb4 dual nuke | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:34 |
Daarom zie je weinig dikke Japanners | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:34 |
Denk dat ze best lekker eten kunnen maken. Wel eens van die barbecues gezien. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:34 |
Als je al een snob bent als je gewoon gezond eten verwacht ben ik met liefde een snob En dan ga ik nu maar even wat boodschappen doen voor m'n avondeten | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:35 |
Die zijn extreem van de health, safety en regulations. En nog erger van de hygiene. Dus misschien dat t daarom dara dan weer wel kan. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:35 |
Ik sla over. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:35 |
We zijn benieuwd naar de foto's. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:35 |
En kogelvis. Zegt niks over het punt wat ik maakte. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:35 |
Ik ben trouwens ook heel slecht in borden opmaken hoor die zijn ook niet fotogeniek. Maar mijn eten is wel lekker en ziet er niet uit als kots. | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:36 |
Rund ja. Maar dit is geen rund. | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:36 |
Heb die hele vent nog nooit gezien. Ken die afdeling toch redelijk goed, maar van deze had ik nog nooit gehoord. Ziet er op de site van ziekenhuis ook uit alsof ie een jaar geleden zijn eerste scheermes heeft gekocht. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:36 |
Jawel. Dat zegt t wel. Want t is dus geen "sure shot". | |
Barbusse | donderdag 21 september 2017 @ 16:38 |
Is goed kerel. Laat maar even buiten beschouwing dat verdraagzaamheid van voedsel en bijkomende bacterien verschilt per regio in de wereld. En de leefomstandigheden van wat men eet. Maak het maar simpel. Tis jouw maag. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:40 |
Ik wil dit weekend spinazie-gorgonzola pakketjes maken | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:40 |
Ik zou t in Japan best durven eten (vanwege de extreme culinaire hygiene), hier niet. Jij had t er over dat het een sure shot was, en dus ALTIJD (da's zegmaar de definitie van iets dat een sure shot is). Nee, dat is t dus niet. Ga nou maar koken | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:42 |
"Pim Fortuyn" shot fired. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:42 |
Dat klinkt best goed. Wat zit er nog meer bij/in? | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:42 |
Ooit in een restaurant per ongeluk pasta besteld met gorgonzola. Was een nare verrassing toen ik de eerste hap nam | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:42 |
Of bakken, of braden. Of stomen. Of.... Maar ik gebruik koken altijd als de overkoepelende term. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:43 |
Ergens in vind ik inmiddels al wel prima. Maar zo "uit t vuistje" vind ik t nog wel te sterk. Een vriend van mij heeft turofobie. Zit je dan als Nederlander | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:43 |
Wie niet eigenlijk? | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:44 |
Wat was het ook alweer.... ach mens, ga toch koken | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:44 |
O, was dat de referentie Ja nu je t zegt.... | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:44 |
Volgens mij was het laatst nog in het nieuws dat het ook in Japan niet handig was om rauwe kip te eten. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:44 |
Uit m'n hoofd is het ui en knoflook fruiten, verse spinazie erbij tot het slinkt. Uit laten lekker en dan mixen met gorgonzola. In een bladerdeegplak doen met een walnoot erboven op. En dan in de oven. Ik weet alleen niet meer of er nog walnoten door t mengsel zelf zat het recept heb ik nu niet voor me. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:45 |
Ik ben er ooit op anagesproken. Dat ik dacht: ja je weet gvd toch wel wat ik bedoel?! Ik snap ook wel dat je geen taart gaat koken! | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:45 |
Zou eten. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:45 |
Kan wel weer van die pakketjes maken met... wat zat er ook weer in... O ja, brie en appel. | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 16:46 |
Ik ben echt niet flauw met voedsel maar kip sashimi zou ik toch niet eten. Heb ooit na een BBQ een darminfectie van bijna 2 weken gehad en ik verdenk de kip. Was niet om te lachen, die 2 weken | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:46 |
Ik ben normaal niet zo van de verse spinazie maar ik hou wel erg van kaas | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:46 |
Die plaatjes die ik voorbij zag komen kwamen van mensen die dat best zouden kunnen proberen. | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 16:47 |
Ik vind dat soort kazen echt niet te hachelen | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:47 |
Zo heb ik ooit aardappels willen bakken in de ove (met spekjes en rozemarijn) ,.... die per ongeluk op magnetron stond | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:47 |
Brr, kaas. (op een paar uitzonderingen na) | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:48 |
Waaaat Ik hou van kaas. En Franse kaas nog meer | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 16:48 |
Rauwe kip zou ik alleen doen als je weet dat het hele proces van slacht tot bereiding smetteloos is. salmonella is zo opgelopen. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:49 |
IK at vroeger niets dat uit de zee komt, zoals het een goed homo betaamd. Maar na 6 weken Azie eet ik ook dat en bestel ik zelfs vis in een restaurant of maakt t zelf klaar Je kunt dingen best leren eten (niet alles natuurlijk). | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:49 |
Ook lekker: tagliatelle met blauwe kaas saus en gerookte zalm 3000 calorieën geloof ik | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:49 |
Zo rechstreeks uit een japanse ASML cleanroom | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 16:49 |
Wel eens een stokbrood in de combimagnetron gegooid en 10 minuten aangezet. Op magnetronstand. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:49 |
Ik bestel ook eerder een kaasplankje dan een zoet toetje | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:50 |
| |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:50 |
OMG WAT | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:50 |
Nou de aardappels fikten niet aan Ze waren alleen finaal glazig. Wel warm Niet te eten, ook niet. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:50 |
Van de kaas en kaasachtigen: jonge kaas, mozzarella, boursin, paturain, that's it Andere kazen zoals parmesan eet ik dan alleen in combinatie met andere smaken | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:50 |
Is het waard. | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
Kwam een partij rook uit toen ik er bij kwam na 10 minuten. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
gelukkig eet ik het niet vaak | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
Jonge kaas dan kan ik net zo goed een hap lucht nemen Net zoveel smaak. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
Ik heb niet zo veel kunnen vinden eignelijk
| |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
PIEP PIEP PIEP! Which reminds nme, ik heb geen brandmelders in mijn appartement Toch maar eens aanschaffen. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:51 |
Klopt ja, afhankelijk van het merk, heeft het weinig smaak | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:52 |
Eet ik liever een hele Devil's Cake op. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:52 |
Ik ga voor #4! | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 16:52 |
Hartig > zoet. | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 16:52 |
Krijg weer trek van jullie. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 16:53 |
Now we're talking. | |
HeatWave | donderdag 21 september 2017 @ 16:53 |
Gaat het weer over seks? . | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 16:53 |
Oeh of ook lekker in de herfst: uientaart met geitenkaas Sjalotten door de midden snijden en in een pan met boter bakken. Honing, sherry, en balsamicoazijn erbij en in laten dikken Filodeeg/ bladerdeeg in een taartvorm, mengsel erop, zachte geitenkaas eroverheen kruimelen en wat takjes tijm het en der neerleggen en in de oven. Omg goddelijk | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:53 |
Het triggered me meer dat op die eerste foto het bord bijna van tafel flikkert | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:53 |
Pizza is altijd goed ja | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:54 |
Nee joh Is een groot bord, lijkt alleen maar zo. | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 16:54 |
Vanavond uiteten, denk dat ik voor de shortribs ga. | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 16:55 |
verder: zou eten | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:55 |
Altijd Nou ja, bijna. Heeeeeeeeeeeeel soms heb ik een chocolade craving, maar dan alleen de melk van de cote d'or. Da's de enige. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:56 |
Alles met geitenkaas klinkt goddelijk. Misschien is dat dan wat er miste op de foto's van Barb! | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:56 |
Behalve pizza met kip of shoarma. Dat vind ik nou eenmaal geen combi. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 16:57 |
Ik ga voor wat. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:58 |
Ik niet. | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 16:58 |
Daaaaamn. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 16:59 |
Is allemaal misschien niet mooi, maar wel lekker Goede keuze | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 17:00 |
Mijn probleem is altijd dat ik iets uitvind of namaak, en dat dan heel vaak doe. En ff beu ben en niet meer maak, dan t recept vergeet of er gewoonweg niet meer op kom het te maken Ik ken altijd maar 4 a 5 dingen in een bepaalde maand en dan denk ik "He, wat kon ik ook alweer allemaal nog meer maken?" Misschien toch eens opschrijven. In een boek. En dat dan een kookboek noemen. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 17:01 |
Je vergeet voedzaam! | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 17:02 |
Maar is het ook gezond? | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 17:02 |
Hou eens op jongens | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 17:03 |
Waar maak jij die pizzabodems van? Wil ook eens gaan proberen die dingen zelf in elkaar te flansen. | |
Ang3l | donderdag 21 september 2017 @ 17:03 |
Nu heb ik honger en ik ga pas om 19:00 naar t restaurant. En DIT zijn de momenten dat ik ga snaaien | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:03 |
Veel kaas dus ja Veel kaas dus nee | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 17:04 |
Dear diary, vanmiddag al Turkse pizza gegeten, nu 'kan' ik vanavond geen pizza meer eten | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:05 |
Meestal met zo'n mix pakje zonder gist, alleen wat olie erbij en dan kneden. En als ik zelf maak dan is het met actieve gist, maar dat is dan een dag koud laten rijzen, dus dat is wel gedoe, en alleen in het weekend. | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 17:05 |
Ik hoop dat mn date op tijd kookt. Kan niet eens stiekem snaaien bij hem thuis | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:05 |
Ik moet ook wachten tot ik gevoederd wordt vanavond. Wel alle vertrouwen in dat het lekker is | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 17:07 |
Whut? Wanneer is dat? Want 1 en 2 november komen mij niet uit ivm vrije dagen die ik niet meer heb | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 17:07 |
Gewoon van die Koopmansshit? Straks eens kijken bij de AH. En dan kijken wat ik er op wil hebben. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:07 |
Oke Hudsons bay is mijn nieuwe bff En het meisje van de urban decay counter al helemaal | |
gcjoel | donderdag 21 september 2017 @ 17:08 |
Ja ik heb mn date goed uitgezocht dus lekker is het wel. Maar ik heb nu al honger zeg maar dat helpt niet echt | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:08 |
Ja die ja. Lekker makkelijk. Heb wel extra bloem voor handen, makkelijker kneden en doseren als het te nat of droog is. En bij uitrollen wel fijn. | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 17:09 |
Ben nu heel hard aan het piekeren of ik uberhaupt een bakplaat heb | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:10 |
Xenos | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:10 |
Het is echt heel lekker maar vind het wel een herst-recept. Met walnoten erover heen is ook lekker En het is uitproberen of je filo- of bladerdeeg lekkerder vind. Bladerdeeg vond ik net iets te machtig. | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:10 |
Ik heb zondag voor t laatst gekookt Maandag wat gegeten onderweg, dinsdag dochter 2 zelfgemaakte hamburgers gemaakt, woensdag Ado gekookt en vandaag maakt dochter 1 gevulde avocado's, morgen ik weer en dan za en zo wéér niet | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:10 |
Of hudsons bay, beste winkel ever | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 17:11 |
Dan moet ik eerst de stad in. Kijk eerst thuis wel even en anders een andere keer pizza. | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 17:11 |
Gvd. spreek je op een bepaald tijdstip af, kom je daar op tijd aan en krijg je een berichtje "ik vertrek nu". You fucking what. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:12 |
Deze ga ik zo hard aan de kerstman vragen | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:12 |
Collega: ik kom zo!(we fietsen meestal samen naar huis) Dat is inmiddels alweer 10 min geleden. Ik vertrek | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 17:12 |
Hebben ze er ook een mooie lampencollectie toevallig? | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:12 |
Hey Hosti waarom open jij mijn snaps niet? | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 17:12 |
| |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:13 |
Ik zal jouw snap eens openen | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:13 |
Weekend bbq (met 3 stukjes vlees) en soep met broodjes. Werk weet wel wat ze regelen wbt eten | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:14 |
Ow... weet ik niet Heb wel een rondje gedaan maar het grootste deel van de tijd bij de make up rond gehangen Ik kan me niet echt lampen herinneren dus ik denk het niet? | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 17:14 |
Dat zou ik knap vinden. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:14 |
Owja currysoep moet ik ook weer eens maken | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:14 |
Ik wilde m eigenlijk nog uithoren of hij nu wel of niet mee gaat en wat hij van zn nieuwe collega vindt Vooral dat laatste. | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 17:15 |
Vrienden van me die wat verder weg wonen (40 min fietsen) hebben de neiging om dan 20-25 minuten voor de afgesproken tijd in de appgroep te gooien:"Ben nog niet thuis, wordt een half uurtje later!". Ja godverdomme, dan ben ik al zo'n beetje halverwege | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:15 |
Ik gebruik quiche vromen | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:15 |
ik weet niet wat ze met snap bedoelt, misschien bedoelt ze wel 'snap'. | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 17:15 |
Kutwinkel! | |
ElDinosaur | donderdag 21 september 2017 @ 17:15 |
Kan ik zo onnoemlijk chagrijnig van worden. | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:16 |
Krijg ik geen meldingen van, en godverdomme die laatste was een pareltje hahaha | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:18 |
Nee want ik heb nu deze en ik ben een prachtige prinses en niet meer verdrietig
| |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:18 |
Echt mijn soort filter | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:18 |
Er lopen hier regelmatig twee Berner sennenhondenzichzelf uit te laten | |
Fera | donderdag 21 september 2017 @ 17:19 |
Herkenbaar hoor. Ik kan ook niet tientallen dingen onthouden. Soms ga ik wel bewust wat nieuws opzoeken. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:19 |
Oeh dan kun je ze jatten | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:20 |
ik heb alle recepten die ik 'nieuw' heb ontdekt in n apart mapje in mn mail staan | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:21 |
die ene wel, de ander rent weg Maar vindt Ado ook niet zo tof denk ik.. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:22 |
Maar voor even Doe ik wel eens per ongeluk met katten, die lopen dan mee naar binnen en dan mogen ze wel even blijven | |
Grrrrrrrr | donderdag 21 september 2017 @ 17:22 |
Ja, ik ben er ook nooit zo happy mee als ik weer een minuut of 20 voor de deur moet gaan staan wachten . Da's fijn iig! | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:23 |
Slim, ik heb zo'n post it programma waar ik de 'makkelijke doordeweekse opties' op heb staan en bladwijzers met nieuwe recepten | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:23 |
dat hoef ik met pip niet te proberen Die wordt al pissig als ze ook maar denkt dat er n kat bij de poort zit | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:23 |
Lekker simpel vrouwmens 'oooh zo verdrietig, komt nooit meer goed, het leven is stom' 'ooooh so pretty! I'm pretty het leven is fijn' Ach ja, gaat wel lekker snel | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:24 |
Ik ben zo auti dat iets in een bepaalde categorie valt, dan hoef ik het ook niet echt te onthouden want als ik weet wat voor soort categorie het is weet ik wat voor soort smaken er bij horen, dus improviseer ik wel wat. Ik volg daarom ook nooit recepten goed | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:24 |
Ja ik doe dan een tussendeur dicht. Lijkt me wel goed voor ze met geurtjes en zo Er zijn 2 vaste buurtkatten die soms even op bezoek komen | |
JaniesBrownie | donderdag 21 september 2017 @ 17:25 |
ik doe de eerste keer recept, daarna aanpassen En soms ook gewoon zomaar wat, waarvan ik denk dat t wel zal smaken | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 17:26 |
Ja dat laatste dus. Altijd. | |
DrMarten | donderdag 21 september 2017 @ 17:27 |
Lang leve de Action, ¤3,39 voor een pizzavorm | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:27 |
Ja maar jij kunt goed koken Sorry dat ik vandaag niet ga koken | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 17:30 |
Recepten zijn toch meer richtlijnen? ik hou me er ook nooit exact aan. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:37 |
Met bakken niet, hoeveelheid bakpoeder en zo kan nogal nauw luisteren | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 17:40 |
Vandaag is mijn dag | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:44 |
what happend | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 17:45 |
Dag van de leid(st)er/gastouder | |
DjRex89 | donderdag 21 september 2017 @ 17:46 |
Partytime! | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:46 |
ow yay! Taart gehad? | |
#ANONIEM | donderdag 21 september 2017 @ 17:46 |
Nee wel een presentje | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 17:47 |
Volgens mij werk ik niet op mijn 'dag' Fml | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 18:13 |
Wat is nou weer precies het verschil tussen gewone spinazie en baby-spinazie Behalve uiterlijk. | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 18:15 |
Ja, het wordt zo Spaghetti Bolognese | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:15 |
Tot wanneer is die schijt-tentoonstelling over Japan nu hij is verlengd maar ik weet niet tot wanneer en ik kan niemand meekrijgen deze week en de komende 3 weken heb ik al wat in het weekend | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 18:16 |
Ik kook nu penne met prut, geïnspireerd door Elvi haar post | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 18:17 |
Japanners en hun schijt fixatie | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 18:23 |
Eind oktober edit: 29e | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:30 |
Ok.. ik denk dat ik dan 1 weekend in oktober over heb daarvoor | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 18:33 |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 18:39 |
Elke dag is mijn dag | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:40 |
Geen elke dag is mijn dag Ik voel me ook weer een beetje geleefd ik hoef 6 dagen niet te werken maar elke dag is wel -iets- wat ik moet doen of waar ik heen moet. | |
DomtCloseYourEyes | donderdag 21 september 2017 @ 18:41 |
Poeh, hallo Teveel gegeten | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 18:41 |
Gewoon je me-time pakken. En dan heb ik het niet eens over masturberen. | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 18:43 |
Meh | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 18:47 |
Elvi gebruik jij iets van foundation of concealer? Hoe doe je dat dan als je je hoofd aan wil raken of jeuk hebt of zo? | |
CherryLips | donderdag 21 september 2017 @ 18:48 |
Doe even populair | |
ChildoftheStars | donderdag 21 september 2017 @ 18:52 |
Dood, maar weekend Morgen ben ik vrij, maar moet dan nog behandelingen voorbereiden voor volgende week, maar daarna echte rust | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:54 |
Ja beide. Ik gebruik fixingspray eroverheen, dan blijft het ook zitten als ik m'n gezicht aanraak. | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:55 |
Jij hebt dezelfde dingen hoor tut Vrolik (dm me nog even wat je van me krijgt), en de vreetmeet sowieso. | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 18:55 |
Welke? En heb je ook een fijne primer? | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 18:57 |
Gewoon van de Etos hydrating, maar ze hebben ook longlasting. Ik gebruik geen primer; alleen voor m'n oogschaduw en dat draag ik zelden. Ik heb wel een primer gekregen bij m'n laatste Styletone box maar geen idee of het wat is | |
DjRex89 | donderdag 21 september 2017 @ 19:01 |
Dit idd, beetje teamup met gcjoel #teampopiejopie | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 19:02 |
Het ding is, ik vind urban decay zo fijn. Maar als ik de primer, concealer en een fixing spray ga kopen ben ik volgens mij 100 euro verder En ik wil ook al die nieuwe palette | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:04 |
Niks leuks gepland? | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 19:04 |
Dan zou ik Make-up Revolution gebruiken. Die hebben altijd de dupes van Urban Decay is ook een fijn merk overigens, heb daar ook een aantal paletten van. | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:05 |
http://www.vanakker.com/verkoop/aanbod/?id=578&page=6&view=5 Voor mensen die zich graag bescheuren . | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 19:06 |
Die prijs | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:06 |
Zeg het eens. | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:06 |
Dat is hier dus heel normaal . | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 19:08 |
Qua EUR per m2 bijna vergelijkbaar met Amsterdam binnen de ring | |
Allures | donderdag 21 september 2017 @ 19:08 |
paletten van dat revolution? Ik google het net, ziet er bijna uit als een kopie van Urban decay | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:08 |
Mooi huisje maar ik woon nog ruimer en in een grote stad voor een fractie van die prijs | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 19:09 |
425k?? Voor een hut die geen trappenhuis heeft? | |
Joosie200 | donderdag 21 september 2017 @ 19:09 |
Wat valt er om te bescheuren? | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:11 |
Uhuh . Ik fiets nog wel eens langs dat huisje, en je zit dus echt middenin de polder. Alleen maar akker en grasland om je heen, verder helemaal niets. Heeft z'n charme. Maar dus ook, vooral in de lente/zomer/herfst heel veel trekkers en landbouwvoertuigen, geen verharde weg, niets. | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:12 |
Jup . Voor de helft zou ik het nog niet kopen. 60m2... + 40m2 guesthouse. Maar dan nog . Van buiten ziet het eruit als een slooppand . | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 19:12 |
Snif voel me remi | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:12 |
Kijk eens goed naar de prijs, het woonoppervlak, de locatie en de verdere faciliteiten . | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 19:12 |
Dan is een miljoen gulden wel een heldere prijs ja | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 19:12 |
Ja, ik fiets ook elke dag langs van die mooie (woon)boerderijen in de polder, romantisch, maar inderdaad je zal daar ook vaak vroeg op de ochtend de landbouwvoertuigen horen | |
HostiMeister | donderdag 21 september 2017 @ 19:13 |
Daarom :’) echt insane. | |
DomtCloseYourEyes | donderdag 21 september 2017 @ 19:13 |
Waarom? | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:13 |
Maar jij woont bij Amsterdam. Dit is Zeeuws-Vlaanderen he. | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:13 |
De foto's zijn ook nog eens heel optimaal genomen, toen ik de foto's zag herkende ik t huisje niet eens . | |
Joosie200 | donderdag 21 september 2017 @ 19:13 |
Locatie en faciliteiten zijn er niet. Wat je op het platteland kunt krijgen aan oppervlakte tov de stad maakt nogal uit. Maar wat had je dan verwacht? Even kopen voor een ton en platgooien maar? | |
STING | donderdag 21 september 2017 @ 19:14 |
Weet ik, ik had ook niet meer over de prijs, maar dat dat soort woningen inderdaad hun charme hebben, maar dat dat in de praktijk kan tegenvallen. | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:14 |
Nee. Heb je de prijs gezien? | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:14 |
Ik ook, dus stap zo op de fiets naar vrienden. | |
Q. | donderdag 21 september 2017 @ 19:15 |
Bier is je vriend! | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 19:15 |
Ik ben stom en lelijk ofzo | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:15 |
Oh op die manier . Sorry. Ik heb nooit last van die voertuigen. Maar reken maar dat naast een akker wonen (het zijn tarwestroakkers) heel veel overlast veroorzaakt. | |
Joosie200 | donderdag 21 september 2017 @ 19:15 |
Ja 425k. In België, Duitsland, Frankrijk, Zweden woon je rianter voor dat bedrag op het platteland. Maar tis Nederland hé | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:16 |
Nee, het is niet het is Nederland he. Ze zijn hier gewoon compleet van de pot gerukt . | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:16 |
Koop vanavond ook wel een aantal nieuwe vrienden bij ja. | |
Joosie200 | donderdag 21 september 2017 @ 19:17 |
Dat zijn ze overal in Nederland. | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:17 |
Ja klopt, maar daarom kun je nog wel met mensen omgaan Ik doe het ook. | |
Q. | donderdag 21 september 2017 @ 19:17 |
En nu heb ik dorst. | |
Trashcanman | donderdag 21 september 2017 @ 19:17 |
Mensen sowieso | |
Samzz | donderdag 21 september 2017 @ 19:18 |
Yay, ik kan weer blokken ! | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 19:18 |
Mensen zijn eng | |
Elvi | donderdag 21 september 2017 @ 19:18 |
Ga je mee naar Leiden naar een tentoonstelling? | |
Faxie | donderdag 21 september 2017 @ 19:19 |
Welke 😮 |