Fijn dat het jou gesmaakt heeft, Ik had het te droog gevonden allemaal. En die courgettes als snackhapje uitgedeeld tijdens een borrel als ik van die veggie gasten had.quote:Op zondag 20 augustus 2017 20:50 schreef RobinOok het volgende:
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney".
Was lekker.
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :quote:Op zondag 20 augustus 2017 22:56 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik had het te droog gevonden allemaal.
quote:Op maandag 21 augustus 2017 12:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :
quote:Op maandag 21 augustus 2017 12:09 schreef RobinOok het volgende:
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :
Hoe maak je dat sausje bij de courgette? Dat lijkt me echt heel erg lekker.quote:Op zondag 20 augustus 2017 20:50 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney".
Was lekker.
Oeh, wil ik ook eens heen.quote:Op maandag 21 augustus 2017 20:23 schreef RobinOok het volgende:
Eindelijk was er eens gewoon plek bij Viskantine aan de Maas. Gegeten : spierinkjes, pimentos, scheermessen, pulpo, sardines, dorade, gepofte aardappel, gegrilde watermeloen. Vond alles lekker, maar het had met hetzelfde gemak veel beter kunnen zijn. Toch een beetje een gemiste kans.
Moet je opschieten. Zomer is bijna over.quote:
Leuk dat je het vraagt, kan ik toch nog mijn foto kwijt.quote:Op maandag 21 augustus 2017 21:18 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hoe maak je dat sausje bij de courgette? Dat lijkt me echt heel erg lekker.
Het lijkt wel of er een uitgekauwd kauwgompje ligtquote:Op maandag 21 augustus 2017 21:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Leuk dat je het vraagt, kan ik toch nog mijn foto kwijt.
[ link | afbeelding ]
Mustard and yoghurt chutney
300g natural set yoghurt
1 tbsp honey
1 tsp salt
1 tbsp finely chopped mint
1/2 tbsp finely chopped ginger
2 tsp vegetable oil
1/2 tsp mustard seeds
1/2 tsp turmeric powder
1 tsp lime juice, optional
Whisk the yoghurt with the honey, salt, chopped mint and chopped ginger. Heat two tsp of oil in a pan, add the mustard seeds and the turmeric. As the mustard seeds start to sizzle, add them to the yoghurt and mix well. The sharpness of the yoghurt can be adjusted with a teaspoon of lime juice.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |