uniekhoorn | vrijdag 11 augustus 2017 @ 13:28 |
mascara-klodder | vrijdag 11 augustus 2017 @ 13:35 |
Double crispy chicken oid met een cola bij de KFC | |
#ANONIEM | vrijdag 11 augustus 2017 @ 14:53 |
Koffie en een stroopwafel | |
hofferin | vrijdag 11 augustus 2017 @ 16:38 |
Boterham met kaas | |
mascara-klodder | vrijdag 11 augustus 2017 @ 16:40 |
Biertje op terrasje in de stad | |
#ANONIEM | vrijdag 11 augustus 2017 @ 16:45 |
Glas water. | |
govie | vrijdag 11 augustus 2017 @ 16:45 |
Courgette soep met koriander en snipperkaas. | |
Prego | vrijdag 11 augustus 2017 @ 18:33 |
Pils Vanavond cassoulet | |
_Hestia_ | vrijdag 11 augustus 2017 @ 19:25 |
Wraps met bonenmix, mais, paprika en tomatensalsa | |
FutureFairytale | vrijdag 11 augustus 2017 @ 20:19 |
Sinds 18u borrel van werk in grand café. Al gekregen: Bittergarnituur, breekbrood met Hollandse dip, bakje met 2 satéstokjes, bakje Vlaamse friet met mayo. En het gaat nog wel ff door heb ik vernomen | |
kipje1234 | vrijdag 11 augustus 2017 @ 20:57 |
wat is Hollandse dip? | |
#ANONIEM | vrijdag 11 augustus 2017 @ 21:24 |
Biertje | |
Njosnavelin | vrijdag 11 augustus 2017 @ 21:35 |
Net een of andere rode biet-pizza in de oven geschoven. Ben benieuwd. | |
Muck | vrijdag 11 augustus 2017 @ 21:39 |
Kersenwijn.... | |
FutureFairytale | vrijdag 11 augustus 2017 @ 21:50 |
Een heel lekkere dip op basis van mayonaise, oude kaas en kruiden. Lekker om brood in te dippen. Net nog een broodje beenham met mosterdsaus gekregen. Nu wel genoeg gehad | |
Thezappa | vrijdag 11 augustus 2017 @ 22:03 |
jack n coke | |
#ANONIEM | vrijdag 11 augustus 2017 @ 22:49 |
klinkt apart. Was het lekker? | |
Njosnavelin | vrijdag 11 augustus 2017 @ 23:21 |
Ja verbazingwekkend lekker | |
Njosnavelin | vrijdag 11 augustus 2017 @ 23:23 |
140 gram groente zit er in, volgens de verpakking. Iets met groenten die overblijven in het proces van groentesap maken ofzo, volgens de doos erg duurzaam. | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 09:07 |
Koffie en een eierkoek | |
Karzai | zaterdag 12 augustus 2017 @ 09:33 |
kaastosti en mandarijntjes voor vanavond een riblap gehaald worteltje en een uitje erbij | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 10:19 |
Moggu Boodschapjes gedaan, alles wat ik wilde doen geregeld en dan nu tijd voor: Lekker hoor! [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2017 10:19:59 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 10:20 |
Nog een koffie | |
Thezappa | zaterdag 12 augustus 2017 @ 10:33 |
gister haring uit elburg gehad , denk de beste ooit , smolt bijna | |
nostra | zaterdag 12 augustus 2017 @ 10:34 |
Smakelijk en proost! | |
hofferin | zaterdag 12 augustus 2017 @ 13:11 |
Van die koffie uit een blikje van de DE | |
uniekhoorn | zaterdag 12 augustus 2017 @ 13:21 |
Een huge, precies rijpe, sappige nectarine , pluot pruim. Zo maar even een kippensoepje maken | |
banaantjeEE | zaterdag 12 augustus 2017 @ 13:26 |
cordon bleu met broccoli puree | |
mascara-klodder | zaterdag 12 augustus 2017 @ 13:53 |
Broodje filet americain met ei, ui en mayo | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 14:39 |
Bak groene thee | |
uniekhoorn | zaterdag 12 augustus 2017 @ 15:37 |
Blokje pure chocola Vanavond: Rijst met zelfgemaakte satesaus, zelfgemaakte varkenshaasshaslick, zoetzure komkommersalade en gesmoorde sperziebonen (gesmoord in tomaten, ui en knoflook ) | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 16:26 |
Lunch Oke..flauw.. zag er zo uit. Daarna: Heerlijk met wat bekenden van de zaterdagmiddag genieten tot het avondeten. Tis tenslotte zaterdagmiddag. | |
mascara-klodder | zaterdag 12 augustus 2017 @ 16:29 |
Vnv kipdijfilets met tomaat en mozzarella uit de oven, komkommersalade met bosuitjes en verse bieslook met citroendressing en gebakken krieltjes. | |
Aphrodyte | zaterdag 12 augustus 2017 @ 16:49 |
Lekker uit eten straks. -Linzensoep -Pittige korma met naanbrood -Bananensundae | |
Muck | zaterdag 12 augustus 2017 @ 16:50 |
Ik ga straks burrito's maken met pittig gekruid gehakt, sla, avocado, kaas en salsa | |
FutureFairytale | zaterdag 12 augustus 2017 @ 17:00 |
Vanmiddag begon ik met wonton noodle soep bij Amazing Oriental En net na het shoppen daar een 'Jaws' waterijsje uit Korea. | |
banaantjeEE | zaterdag 12 augustus 2017 @ 20:04 |
Lasagne | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 20:09 |
Avondeten *burb* Aansluitend Acclimatiseren met een nieuwe aanwinst op rookgebied die ik nu pas heb mogen ontvangen. Top paffert die zijn prijs meer dan waard is.. | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2017 @ 20:11 |
Spaghetti bolognese | |
FutureFairytale | zondag 13 augustus 2017 @ 06:04 |
Gisteren een heerlijke pannenkoek met salami en kaas. Daarna een tiramisu gebakje | |
hofferin | zondag 13 augustus 2017 @ 09:51 |
Maisbrood met belegen Gouda kaas, beenham en komkommer. Met een klein beetje helmans mayonaise en piri piri saus uit Portugal. | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 10:07 |
Koffie Wakker worden | |
J_Mormont | zondag 13 augustus 2017 @ 10:24 |
Fototoestel op telefoon is kapot | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 10:37 |
Broodje hagelslag | |
4EverBlackEyed | zondag 13 augustus 2017 @ 11:11 |
Smoothie met bevroren aardbeien, bevroren frambozen, een zeer rijpe banaan en havermoutmelk. En zometeen een lekker gebakken eitje met spek. | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 11:16 |
Glas water | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 11:29 |
Moggu (bijna middag) Vroege lunch: mosselen & dubbele portie " het vispotje " = o.a.kabeljauwwangetjes, zalm, gamba's" i.c.m. de nodige drank. Tis tenslotte zondagmorgen. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2017 11:29:40 ] | |
FutureFairytale | zondag 13 augustus 2017 @ 11:49 |
Straks kwark met beetje hagelslag. Vanmiddag ergens lunchen. Vanavond maak ik (verse) spaghetti vongole | |
hofferin | zondag 13 augustus 2017 @ 11:52 |
Koffie | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 12:03 |
Tosti ham kaas | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 16:27 |
Vanavond maar eens rode linzensoep maken met naan en chutney erbij. Niet al te ingewikkeld. | |
FutureFairytale | zondag 13 augustus 2017 @ 16:28 |
Lunch: Nachos met cheddar en tomatensalsa | |
RobinOok | zondag 13 augustus 2017 @ 16:33 |
Lunch: turks witbroodje, de helft met brandnetel geitenkaas en de ander helft met zwartepeperoudekaas. | |
uniekhoorn | zondag 13 augustus 2017 @ 18:35 |
Wij hadden hele kip uit de oven met in kippenvet gegaarde oppedoeze, worteljes, ui en peultjes | |
Luxuria | zondag 13 augustus 2017 @ 18:43 |
Tomatensoep en sushi | |
RobinOok | zondag 13 augustus 2017 @ 18:50 |
Entrecote, aardappelpartjes uit de oven, gestoomde Chinese aubergines. | |
winterstorm666 | zondag 13 augustus 2017 @ 19:34 |
gemberkippetje met meergranenrijst en gemengde sla met mosterd dressing. | |
LPFAN | zondag 13 augustus 2017 @ 19:35 |
Taco's! | |
Magica | zondag 13 augustus 2017 @ 19:37 |
Lasagne | |
RobinOok | zondag 13 augustus 2017 @ 21:50 |
Zag er zo uit : Was lekker. | |
Spanky78 | zondag 13 augustus 2017 @ 22:06 |
Vandaag: gepekelde citroenkip met veel tijm uit eigen tuin en een beetje dragon en knoflook. Was errug lekker. | |
RobinOok | zondag 13 augustus 2017 @ 22:08 |
Ik zit net 1 minuut geleden te googelen naar het pekelen van kip! En opgegeven. Hoe deed jij het? | |
#ANONIEM | zondag 13 augustus 2017 @ 22:17 |
Zou raken | |
Spanky78 | zondag 13 augustus 2017 @ 22:23 |
Standaard pekel: 50g zout en 25 suiker per liter water. Wat peperkorrels, blaadjes laurier, uitje. Zodra het kookt helemaal laten terugkomen en de kip de hele nacht onder zetten. Officieel 2 uur per 500 gram ofzo, maar te lang doe je het niet snel. Je hebt 2-3 liter nodig afhankelijk van je bak/pan. In mijn geval nog toegevoegd: veel tijm en wat citroentijm en citroenrasp. Je kip verliest veel minder vocht en droog worden gaat veel minder snel. Ook de filets worden niet droog. Edit: en knoflook. | |
FutureFairytale | zondag 13 augustus 2017 @ 23:07 |
Schreeuwt om een sausje Ik kreeg vnv nog een puntje boterkoek bij de thee. Lang geleden zeg | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 00:13 |
Avondeten (wat uurtjes geleden = gisteren dus) Yup...weer Surinaams = Moksi! Lekkerrr.*burb* Daarna: Paffert en champagne cocktails. Tis tenslotte alweer maandagmorgen! | |
RobinOok | maandag 14 augustus 2017 @ 00:16 |
Ik ben niet van de sausjes. Maar ik snap wel dat het er zo uitziet. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 08:58 |
Moggu op deze koele maandagmorgen Tis maandagmorgen dus de ochtend goed beginnen met een paffert & bubbel en onderwijl kijkend hoe een ieder naar zijn job snelt. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 09:01 |
De zon schijnt nog niet eens zo dat je die schaduw op de vrachtwagen kan hebben vuile neppert. | |
Ludachrist | maandag 14 augustus 2017 @ 09:04 |
Ik weet niet hoe het in Rotterdam zit, maar vanochtend scheen in Amsterdam gewoon de zon hoor. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 09:09 |
Dit is net bij Rdam Alexander geschoten. | |
Ludachrist | maandag 14 augustus 2017 @ 09:12 |
Koekoek. Benieuwd naar de reactie van Iwanius op deze keiharde aanklacht die je hier plaatst. | |
minilot | maandag 14 augustus 2017 @ 09:13 |
*gaap* Vanaf nu weer gewoon ontopic graag, speurneuzen en ander gespuis! Thanks! | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 09:16 |
Broodje humus | |
minilot | maandag 14 augustus 2017 @ 09:18 |
Koffie en een broodje met feta en gebakken tomaat. Heb vandaag vrij en zou theoretisch uitgebreid avondeten kunnen maken, maar ik weet nog niet wat. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 09:39 |
Koffie | |
hofferin | maandag 14 augustus 2017 @ 11:13 |
Karbonade op een boterham | |
FutureFairytale | maandag 14 augustus 2017 @ 11:34 |
Vanmorgen onion & chives crackers van de toko en 2 pruimen. Vanmiddag een lunchsalade van de appie. Iets met bulgur en witte kaas ofzo. | |
hofferin | maandag 14 augustus 2017 @ 17:06 |
Broodje met rosbief en ei met een heet mayo sausje. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 18:04 |
Wit wijntje halfzoet...🍷 | |
LPFAN | maandag 14 augustus 2017 @ 18:37 |
Wrap met falafel, sla,komkommer, paprika en een beetje tzatziki. | |
SnoepTomaatje | maandag 14 augustus 2017 @ 18:42 |
dat ziet er heerlijk uit! | |
golfer | maandag 14 augustus 2017 @ 19:04 |
Frittata met courgette, spekblokjes, ei, kaas, rode pepers en basilicum. | |
Spanky78 | maandag 14 augustus 2017 @ 19:39 |
Lekker. Runny eggs. | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 20:23 |
Avondeten Turks dus! Van alle daghappen (4? verschillenden) wat! *burb* Daarna: Sorbetje bij mijn favoriete ijssalon. Acclimatiseringstijd! : Even deze 'Christelijke 'Kruistochten' paffert ( de 2de alweer!) nuttigen i.c.m.een Gine Mare cocktail met uiteraard FT tonic om het compleet te maken. Heeeerlijk! | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 20:25 |
Adres Turk? | |
Spanky78 | maandag 14 augustus 2017 @ 20:41 |
@robinook ga je nog iets doen met de pekel? | |
#ANONIEM | maandag 14 augustus 2017 @ 20:42 |
Oude of Nieuwe Pekela? | |
4EverBlackEyed | maandag 14 augustus 2017 @ 20:46 |
Tomatensoep met balletjes en een ham-kaas tosti. | |
Prego | maandag 14 augustus 2017 @ 21:03 |
dat ziet er lekker uit Hoeghaarden, zonder citroen [ Bericht 0% gewijzigd door Prego op 15-08-2017 00:24:31 ] | |
RobinOok | maandag 14 augustus 2017 @ 21:07 |
Nee, sorry, had er gisteren geen puf meer in en vandaag het kippetje gewoon zo uit de ijskast, ingesmeerd met ras el hanout in de grilloven gedaan. Was ook lekker. Met geglaceerde worteltjes en gekruide ovenfrieten. Was laat thuis dus geen tijd/zin voor fratsen. | |
Spanky78 | maandag 14 augustus 2017 @ 22:20 |
Is ook lekker, behalve ovenfrieten dan (dat vind ik echt niet te vreten). Sowieso moet je pekelen een dag vooraf inzetten, dus een beetje plannen moet je het wel. Veel werk is het niet. Pekel maken en terugkoelen is zo gebeurd.. Je kunt er wel veel smaak aan je vlees mee geven en met name zorgen dat het veel malser en sappiger wordt. | |
RobinOok | maandag 14 augustus 2017 @ 22:24 |
Ja, maar zoals ik al zei, gisteren geen puf meer voor. | |
FutureFairytale | maandag 14 augustus 2017 @ 23:21 |
2 Oreokoekjes | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 07:39 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 15 augustus 2017 @ 07:39 |
O: Breaker mango-passievrucht T: Crackers L: Champignonsoep en crackers met kalfsfilet. T: Geen idee. A: Soep, spaghetti en ijs op verjaardag. Daarna vast nog taart enzo. | |
hofferin | dinsdag 15 augustus 2017 @ 12:56 |
Koffie. | |
Sunshine1982 | dinsdag 15 augustus 2017 @ 13:32 |
Net sinds eeuwen weer beschuitjes met kaas en hagelslag gegeten. Ik heb er 7 weggestouwd Héérlijk. | |
kipje1234 | dinsdag 15 augustus 2017 @ 13:45 |
stuk appeltaart (beetje opgewarmd) met een bolletje ijs | |
banaantjeEE | dinsdag 15 augustus 2017 @ 13:45 |
Kippenreepjes, boontjes, spek, ajuin en gebakken aardappelen. | |
banaantjeEE | dinsdag 15 augustus 2017 @ 13:45 |
En nu een Milka Oreo met koffie | |
DeHovenier | dinsdag 15 augustus 2017 @ 13:53 |
Paar glaasjes van dit: | |
Prego | dinsdag 15 augustus 2017 @ 14:40 |
Pils. Vanavond uiteten, nog geen idee wat en waar. | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 14:59 |
wat een walgelijke reclames zijn dit ook | |
realAIVD | dinsdag 15 augustus 2017 @ 15:43 |
reclames kijk ik niet, maar die healthy people bosbes framboos is wel verkozen tot het meest misleidende product van 2016: https://nieuws.nl/eten/20(...)idende-product-2016/ Zo te zien kan je, mocht je echt behoefte aan een gezonder drankje dan dit hebben, beter een glas cola pakken.... | |
realAIVD | dinsdag 15 augustus 2017 @ 15:46 |
Oh en hier tot dusver op: ontbijt: boterham met kaas en 4 a 5 bakken koffie lunch: pompoenpitbroodje met kaas en water en straks ga ik voor het avondeten waarschijnlijk een salade maken met komkommer- en wortellinten, sla, jalapeno en bosui. en dan een spies van kippendijfilet uit de over, met dank aan de grillbar van AH | |
Karzai | dinsdag 15 augustus 2017 @ 16:14 |
ik had vandaag boterhammen met huzarensalade en fricandeau vanavond pangasius filet, worteltjes en gebakken aardappeltjes toe bakje vanillerijst | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 16:36 |
Lunchen (licht) Daarna borrelen met dit regenweer.= nog meer eten en genieten. Top bubbel (DP 2004) en dito sigaar. Heerlijk deze dinsdagmiddag zo doorbrengen! [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 15-08-2017 16:40:09 ] | |
RobinOok | dinsdag 15 augustus 2017 @ 16:41 |
Fucking hell, iets op een houten plank serveren maar er dan eerst een dekzeiltje op leggen. | |
Karzai | dinsdag 15 augustus 2017 @ 16:53 |
ziet er wel lekker uit | |
golfer | dinsdag 15 augustus 2017 @ 17:08 |
Vanavond: gekruide tapas krieltjes uit de oven, gebakken wagyuburgers, gebakken paddenstoelemix, salade met komkommer, ijsbergsla en tomaten. | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 17:09 |
Ben je op een swingersparty, alle autosleutels in een bakje? | |
Shakkara | dinsdag 15 augustus 2017 @ 20:22 |
Ik word altijd blij van dit topic als ik Iwanius' hoogstandjes weer voorbij zie komen. Zit nog steeds op werk, met wonton soep en chinees biefstuk met mango. | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 21:49 |
Avondeten Yup...Thais is the name = gesneden ossenhaas met pepers en basilicum. Aansluitend Acclimatiseren met een verse handmade paffert i.c.m. een Caipirinha nummer xxxx. Heeeeerlijk! Tis tenslotte dinsdagavond. Ja en waarom zou men dat nou doen...( en " nee " het heeft niks met hygiene in deze te maken) [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 15-08-2017 21:53:22 ] | |
RobinOok | dinsdag 15 augustus 2017 @ 21:56 |
Nou, vertel? Opdat je het in één keer naar binnen kunt laten glijden? Waarom? Het maakt me waarschijnlijk niks uit waarom ze het doen, ik vind het helemaal niks. Net als het pleepapier op tafel bij SOI3. Bluh. | |
RobinOok | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:00 |
Ik at kreeft, bij de Machinist. We gingen even een hapje eten en er was zomaar nauwelijks plaats. Kreeftweek! Vier "soorten/smaken" kreeft, 8,50 voor een halve. | |
Atak | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:44 |
Tonijn | |
hofferin | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:46 |
Tijd voor bier | |
DeHovenier | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:47 |
Heb geen enkele reclame gezien, ik kijk alleen voetbal op tv.
Oplichters. | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:48 |
Goede brouwerij | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:49 |
Zou raken | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 22:49 |
Heeft een normaal mens aan een halve genoeg? | |
RobinOok | dinsdag 15 augustus 2017 @ 23:10 |
Nee, dat lijkt mij niet. Een normaal mens bestelt er 3. Wij bestelden een voorgerecht en twee halve kreeften. (ieder) | |
#ANONIEM | dinsdag 15 augustus 2017 @ 23:16 |
Ok, dan weet ik dat. Nog nooit kreeft gehad. Ze hadden afgelopen zaterdag of all places in Ikea ook kreeftenfeest, ayce voor een euro of 13. | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 08:47 |
Oh ja, dat is helder. "Kreeftweek" en ¤ 8,50 voor een half stuk Canadese? kreeft zeker. Lijkt goedkoop maar gezien het soort kreeft en het formaat gewoonweg duur, te duur. Ik zeg formaat "HolySmoke" die ik ondertijd met de grond gelijk maakte. Moggu trouwens Mooi zonnige dag in het verschiet dus ideaal om te beginnen met een visje i.c.m.een powerdrankje. Het is tenslotte woensdagochtend. | |
FutureFairytale | woensdag 16 augustus 2017 @ 09:31 |
Rustig beginnen met crackers en thee. Vanmiddag flatbread met kalfsfilet. | |
realAIVD | woensdag 16 augustus 2017 @ 09:48 |
Zojuist een bruin pistoletje met kaas en wat zelfgemaakte zoete chilisaus, nu aan de koffie en daar gaan er vast nog een paar van volgen. Gisteravond de groenten van het beoogde avondmaal beperkt tot komkommer- en wortellinten met jalapeno's en een dressing op basis van zelfgemaakte zoete chilisaus, inclu 2 kippendijspiezen vd grillbar van AH.......dat doen ze eigenlijk best goed. En nu de spiezen op zijn moet ik voor vanavond nog bedenken wat het gaat worden.. | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 10:00 |
Koffie en een stuk cake | |
hofferin | woensdag 16 augustus 2017 @ 11:26 |
4 boterhammen met pindakaas en Chilisaus | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 11:58 |
Uitsmijter ham kaas | |
bjanaan | woensdag 16 augustus 2017 @ 13:51 |
Uienkruier | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 13:52 |
Koffie | |
golfer | woensdag 16 augustus 2017 @ 14:51 |
Harinkie. | |
realAIVD | woensdag 16 augustus 2017 @ 15:35 |
panini kip van de lokale durum doner boer....dus inclu allerhande rauwkost en een kwak premixed knoflooksaus/sambal vanavond mapo tofu met sperziebonen, nu al zin in | |
DeHovenier | woensdag 16 augustus 2017 @ 16:33 |
Water. Had vanmiddag nog een pitabroodje met sla en shoarma op. | |
Karzai | woensdag 16 augustus 2017 @ 16:39 |
spaans potje, chorizo paprika ui krieltjes peper knoflook in de romer topf | |
FutureFairytale | woensdag 16 augustus 2017 @ 16:39 |
Boterwafel, handje borrelnootjes en glas koud water. | |
Ama | woensdag 16 augustus 2017 @ 17:52 |
Ik zit in de tuin aan de BBQ. 👍 | |
RobinOok | woensdag 16 augustus 2017 @ 18:25 |
Daar ging ik inderdaad wel van uit. Maar vertel nog even over dat plastic onder de hapjes?! | |
Thezappa | woensdag 16 augustus 2017 @ 18:46 |
pasta met gehakt spinazie en chili feta , lekker altijd | |
Kaneelstokje | woensdag 16 augustus 2017 @ 18:52 |
Een tajine met kikkererwten, wortels en ui. Samen met een couscous met selderij. Verder wat honing, zout, peper, kurkuma, cayenne, kaneel, koriander, citroen en komijnzaad. | |
banaantjeEE | woensdag 16 augustus 2017 @ 18:59 |
Ovenschotel met aardappelpuree en gehakt | |
Luxuria | woensdag 16 augustus 2017 @ 19:13 |
Wrap met garnalen, spinazie, tomaat en griekse yoghurt. | |
emmyemmy2 | woensdag 16 augustus 2017 @ 19:16 |
courgettebootjes. | |
Curiosity | woensdag 16 augustus 2017 @ 20:09 |
Mok rooibos met Lindor van Lindt. | |
golfer | woensdag 16 augustus 2017 @ 20:16 |
Gebakken sliptongen met gebakken grote garnalen en een salade van mango en komkommer met een oosterse dressing. | |
RobinOok | woensdag 16 augustus 2017 @ 20:41 |
Lamscurry met pruimen en snijbonensmurrie. Was lekker. (lamscurry had ik afgelopen weekend gemaakt. Heb nog een portie in de vriezer) | |
Pietverdriet | woensdag 16 augustus 2017 @ 20:58 |
Een tomatensoep van superrijpe tomaten met zure room en basilicum, daarbij bladerdeegbroodjes gevuld met fetacreme. | |
Magica | woensdag 16 augustus 2017 @ 21:06 |
Curry met kip, mango en appel. Naanbrood en komkommersalade met yoghurt en ui. | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 21:59 |
Je was toch niet geïnteresseerd dus heeft uitleggen ook geen zin. Avondeten 3 porties met lekker veel sauzen! *burb* opvolgend Mixed bowl met mihoen,choi sam en pekingeend i.c.m. een frisje. Tot slot (uurtjes of wat geleden) Uitbulken met: Cava (nolet 2010 Navanos), water en een Vecchio Amaro del Capo riserva 100 anniversary! en uiteraard een verse paffert met bijbehorende kist! Tis tenslotte woensdagavond. | |
#ANONIEM | woensdag 16 augustus 2017 @ 22:02 |
Broeder Iwa, staat er op de normale markt naast de Markthal ook weer zon kraampje waar je voor 5 euro een schaal mosselen kan krijgen? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2017 09:36:44 ] | |
FutureFairytale | donderdag 17 augustus 2017 @ 09:34 |
Breaker en thee. Straks een sultana. Vanmiddag crackers smeerkaas en een broccolisalade. | |
Magica | donderdag 17 augustus 2017 @ 10:51 |
Cracker met kaas | |
Sunshine1982 | donderdag 17 augustus 2017 @ 13:15 |
2 broodjes kip kerrie van kippie. Niet heel erg interessant, maar ach 2 euro voor een broodje... Het kan slechter. | |
#ANONIEM | donderdag 17 augustus 2017 @ 13:46 |
Koffie | |
mascara-klodder | donderdag 17 augustus 2017 @ 13:56 |
Toastjes met cranberry-paté en reine claude | |
FutureFairytale | donderdag 17 augustus 2017 @ 15:46 |
Bakje watermeloen gedeeld. Zo een reepje balisto | |
Karzai | donderdag 17 augustus 2017 @ 16:33 |
geen zin om te koken maar weer eens een bami rames gehaald | |
bjanaan | donderdag 17 augustus 2017 @ 17:41 |
McDonalds Waar is het mcdonalds topic eig? | |
Borrelnootje00 | donderdag 17 augustus 2017 @ 18:07 |
Pannenkoeken Nu in de maak | |
RobinOok | donderdag 17 augustus 2017 @ 18:35 |
Ik ga er geen derde keer om vragen. Dan niet. | |
borisz | donderdag 17 augustus 2017 @ 18:45 |
Poging tot maken van een risotto Smaakt wel goed . | |
FutureFairytale | donderdag 17 augustus 2017 @ 18:46 |
Moet er zijn maar is gezakt denk. Wat had je van de Mc? Ik had KFC, na 2 stomme werkdagen dus zin in Ik had een high five box met kaas, frietsaus en 7-up en daarbij 6 hotwings | |
#ANONIEM | donderdag 17 augustus 2017 @ 19:57 |
Avondeten: Yup, bij mijn favoriete Surinamer: BB met R aka bruine bonen met rijst en zoutvlees. Heeeerlijk! Aansluitend: Heerlijke frisse dessertwijn i.c.m. een verse pafferd. *paf*paf*..tis tenslotte donderdagavond. [ Bericht 48% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2017 20:01:57 ] | |
#ANONIEM | donderdag 17 augustus 2017 @ 19:58 |
Glas water | |
banaantjeEE | donderdag 17 augustus 2017 @ 20:04 |
Sperziebonen met gratin dauphinois en cordon bleu | |
hofferin | donderdag 17 augustus 2017 @ 21:45 |
kaaspalmiers en een blokje oude gouda. Biertje van hertog jan erbij. Even van de rust genieten voor de storm weer komt. | |
FutureFairytale | vrijdag 18 augustus 2017 @ 09:26 |
Thee en watermeloen. Straks wat salmiakdropjes. Vanmiddag pastasalade. Vanavond uit eten bij een goed dimsumrestaurant | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:01 |
Koffie | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:57 |
Moggu (bijna middag) Heerlijke "Pho" met o.a.garnalen en vlees. Lekker als opstarter. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:59 |
Koffie zwart. | |
sirdanilot | vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:11 |
Net een lekker harinkje met uitjes aan het staartje. Gewoon omdat ik toevallig toch langs de goede viswinkel kwam. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:12 |
Zeker wel 4x zo duur als Braziliaanse Nieuwe? | |
sirdanilot | vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:13 |
Nee, ze waren maar 1,60, en hij stond vorig jaar nummer 2 in de AD haringtest. Haring eten we niet in brazilie. | |
FutureFairytale | vrijdag 18 augustus 2017 @ 12:13 |
Das weinig! Bij de visboeren in ons dorp en dorp ernaast betaal je ¤ 2,25 per stuk. Pastasalade verruil ik voor 2 kiploempia's met hete saus. Kan loempia's van de loempiakraam niet weerstaan | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:23 |
Zomers gemarineerde, gegrillde zwaardvis met Momofuku's bloemkool. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:51 |
Avondeten (licht) Yup,daar gaan we weer: mosselen! Hierna nog 3 porties uitgevraagd en met sauzen. Heerlijk! en toen: Maar even autistisch CUL collega RobinOok alias 'Bep" nagedaan. Was het al gauw zat = teveel werk. Opvolgend Bubbels (Krug brut) i.c.m. deze fijne Jaime Garcia Reserva Especial Limited Edition 2017. Tis tenslotte vrijdagavond! [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2017 20:55:40 ] | |
derLudolf | vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:01 |
Godverdomme, ik krijg al spontaan longkanker zeg als ik die dikke sigaren zie | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:06 |
*grin* Maar hoe kan dat nou teveel werk zijn? Oefening baart kunst! Even doorzetten. Maar het grote voordeel vind ik dat je nooit ruimtegebrek heb omdat je de lege schelpen niet kwijt kunt. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:35 |
Jezus, iedere dag mosselen komt toch ook je reet uit. | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:01 |
Ik ken mensen die iedere dag kip of gehakt eten. En dan 20 jaar lang. Iwanius heeft gewoon een bevlieginkje. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:05 |
Ja, of elke dag frituur. Maar mosselen... en dan drie borden per ronde. Ik zou er kotsmisselijk van worden na dag 2. | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:10 |
Biertje | |
zeefje | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:11 |
Wijn | |
DeHovenier | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:12 |
| |
derLudolf | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:13 |
Ik lust mosselen en daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd, vind ze niet heel bijzonder... | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:34 |
Niks bijzonders idd. | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:37 |
En kip vinden jullie wel bijzonder? | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:41 |
Mosselen, de kip van de zee... | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 23:01 |
Nee, dat is tonijn. | |
Atak | vrijdag 18 augustus 2017 @ 23:22 |
Waar haal je je zwaardvis? | |
#ANONIEM | vrijdag 18 augustus 2017 @ 23:33 |
Ja, die is classic. | |
derLudolf | vrijdag 18 augustus 2017 @ 23:34 |
Zit meer smaak aan vind ik en minder werk. | |
RobinOok | vrijdag 18 augustus 2017 @ 23:37 |
Andaluce op de 1e Middellandstraat. | |
Duveldrinker | zaterdag 19 augustus 2017 @ 01:03 |
Rum Cola Rum coke https://imgur.com/gallery/Vzhwq True https://imgur.com/a/OhikH | |
Prego | zaterdag 19 augustus 2017 @ 06:47 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 08:37 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 09:29 |
Moggu: Heerlijk! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2017 09:29:21 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 09:33 |
Glas water | |
golfer | zaterdag 19 augustus 2017 @ 11:56 |
3 dagen oude vis is niet vers meer. | |
Muck | zaterdag 19 augustus 2017 @ 12:09 |
Een mok koffie | |
Geralt | zaterdag 19 augustus 2017 @ 12:12 |
Italiaanse bol met jonge kaas | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 12:22 |
Een verzameling van vijf plaatjes constant recyclen | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 12:49 |
Koffie | |
Ama | zaterdag 19 augustus 2017 @ 16:38 |
Stokbroodje knoflookboter en straks broccolisoep. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 17:04 |
Witte wijn...even acclimatiseren, het is tenslotte weekend. | |
littledrummergirl | zaterdag 19 augustus 2017 @ 17:09 |
Net een grote bak ramen en gyoza gegeten bij takumi | |
Rijst | zaterdag 19 augustus 2017 @ 17:13 |
goede tent de gefrituurde kip daar is ook nice. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 19:57 |
Opgebakken aardappeltjes. | |
borisz | zaterdag 19 augustus 2017 @ 20:10 |
RobinOok | zaterdag 19 augustus 2017 @ 20:27 |
Cheeseburger met frietjes van Hamburg. | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 20:49 |
Couscous met geitenkaas en pompoen uit de oven. Daarbij lamsworstjes. | |
Ama | zaterdag 19 augustus 2017 @ 20:51 |
Verkade digestive bites. | |
n0a | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:09 |
Ik ook net, maar dan via foodora. Had er nog coleslaw en kip dingetjes bij. Coleslaw kun je overslaan. | |
RobinOok | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:14 |
Ik at ooit bij Hamburg toen ze net open waren en vond hun coleslaw toen belachelijk slecht. Voor een restaurant dat bijna niks op de kaart heeft. Maar had net toch spijt dat ik het nu niet besteld had. Ben dus erg blij met je opmerking! | |
#ANONIEM | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:15 |
Ben je in Duitsland? Vanavond nog naar de Reeperbahn | |
Ama | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:15 |
| |
RobinOok | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:20 |
Ik kende die niet. Ziet er ongeveer hetzelfde uit. Oh, die doen ook van Ter Marsch. Loik. *edit* oh, deceptie, alleen kip en sticky ribs van ter Marsch.... [ Bericht 5% gewijzigd door RobinOok op 19-08-2017 21:26:00 ] | |
n0a | zaterdag 19 augustus 2017 @ 21:49 |
Echt veel te veel krenten en wat mandarijn er in. Maakte het te zoet. Lijkt net zo'n kant en klare salade van de groenteboer. | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 11:19 |
Moggu! Maar weer eens een saoto soepje met rijst. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2017 11:21:23 ] | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 11:21 |
Gekookt ei | |
banaantjeEE | zondag 20 augustus 2017 @ 13:00 |
Courgette, gebakken aardappelen en schnitzel | |
Karzai | zondag 20 augustus 2017 @ 13:21 |
beetje moeilijk eetbaar zonder dat er een fluim saus op je spuit als je een hap neemt | |
Karzai | zondag 20 augustus 2017 @ 13:23 |
tot nu toe paar wilde perziken boterhammen pindakaas en hamkaas, koffie halve liter karnemelk | |
RobinOok | zondag 20 augustus 2017 @ 13:51 |
Net gyoza op. Kippetje voor vanavond in de marinade | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 15:20 |
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 Spicy Temptation Rotterdam 2017. Aansluitend omdat het zondagmiddag is: Glaasje Ruinart Blanc de blanc i.c.m.een pafferd. | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 16:30 |
Eters vanavond dus ik ga weer eens paella maken. | |
uniekhoorn | zondag 20 augustus 2017 @ 19:50 |
Gisteren een heerlijke pizza met inktvis gehad. Vandaag een boterham runderlever, beschuit kaas, beker melk, perzik, kwart galiameloen, toastjes met tonijnsalade en met pikante kip salade, kom knabbelspek, dropjes, stuk boterkoek van de bakker Vanavond hadden wij hutspot met een gestoomde schelvis Nu dropjes, zo nog een bak kwark en vanavond nog Teddy's Hits | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 20:08 |
Water | |
RobinOok | zondag 20 augustus 2017 @ 20:50 |
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney". Was lekker. | |
bloodymary1 | zondag 20 augustus 2017 @ 22:00 |
Vanavond ouderwets Chinees gehaald. was overigens wel lekker hoor. Woon redelijk in the middle of nowhere, dus qua afhalen houdt het hier al snel op bij Chinees, Snackbar of slechte pizza. Laten bezorgen kun je helemaal vergeten hier. | |
#ANONIEM | zondag 20 augustus 2017 @ 22:56 |
Fijn dat het jou gesmaakt heeft, Ik had het te droog gevonden allemaal. En die courgettes als snackhapje uitgedeeld tijdens een borrel als ik van die veggie gasten had. On topic Heerlijke Opus X special edition pafferd en een dessertwijntje. Tis tenslotte zondagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2017 22:56:22 ] | |
FutureFairytale | zondag 20 augustus 2017 @ 23:56 |
Ontbijt; kwark met vlokken Lunch 1; Thaise groentesoep Lunch 2; schaal nacho's met extra veeeeeel mozzarella Avond; satéstokje, 2 stukjes kroepoek en 2-3 patatjes ofzo (meegesnoept van een bord, geen eigen eten besteld) Toetje; aardbeien met ijs en slagroom Saunadag | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 07:25 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 11:09 |
Moggu,bijna middag Lekkere Bordeaux die er prima bij past i.c.m.een B½uf bourguignon.Heerlijk smeuig! Tis tenslotte maandagmorgen.. nog. | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 12:03 |
Zeer rijpe ananas, jum | |
RobinOok | maandag 21 augustus 2017 @ 12:09 |
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! : | |
FutureFairytale | maandag 21 augustus 2017 @ 12:18 |
Ik eet vanmiddag een pastasalade van de supermarkt. | |
Ama | maandag 21 augustus 2017 @ 13:30 |
Twee verse broodjes van de Lidl met filet american en ui. Zo dadelijk nog even een banaan eten. | |
golfer | maandag 21 augustus 2017 @ 14:44 |
Toastje met zelfgemaakte pittige makreelmousse. | |
Magica | maandag 21 augustus 2017 @ 15:16 |
Net een tosti ham/kaas. Vanavond preisoep met kaas-uien stokbrood | |
uniekhoorn | maandag 21 augustus 2017 @ 19:38 |
Wij hadden gesmoorde sperziebonen (in tomatenpuree, ketjap, ui, knoflook, kruiden) met rijst en eigengemaakte satesaus, kipsate en komommersalade. Zo nog een bak kwark met honing | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 20:07 |
Avondeten Surinaams = Moksi! Aansluitend Sorbet bij mijn favoriete ijstoko en.. ik ben lekker in de buurt van de nieuwe hertjes en hun Eurekaweek in Rotterdam. | |
RobinOok | maandag 21 augustus 2017 @ 20:23 |
Eindelijk was er eens gewoon plek bij Viskantine aan de Maas. Gegeten : spierinkjes, pimentos, scheermessen, pulpo, sardines, dorade, gepofte aardappel, gegrilde watermeloen. Vond alles lekker, maar het had met hetzelfde gemak veel beter kunnen zijn. Toch een beetje een gemiste kans. | |
banaantjeEE | maandag 21 augustus 2017 @ 20:26 |
Frietjes en twee mexicano's | |
Myraela | maandag 21 augustus 2017 @ 21:18 |
Hoe maak je dat sausje bij de courgette? Dat lijkt me echt heel erg lekker. | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 21:19 |
Oeh, wil ik ook eens heen. | |
RobinOok | maandag 21 augustus 2017 @ 21:27 |
Moet je opschieten. Zomer is bijna over. | |
RobinOok | maandag 21 augustus 2017 @ 21:33 |
Leuk dat je het vraagt, kan ik toch nog mijn foto kwijt. Mustard and yoghurt chutney 300g natural set yoghurt 1 tbsp honey 1 tsp salt 1 tbsp finely chopped mint 1/2 tbsp finely chopped ginger 2 tsp vegetable oil 1/2 tsp mustard seeds 1/2 tsp turmeric powder 1 tsp lime juice, optional Whisk the yoghurt with the honey, salt, chopped mint and chopped ginger. Heat two tsp of oil in a pan, add the mustard seeds and the turmeric. As the mustard seeds start to sizzle, add them to the yoghurt and mix well. The sharpness of the yoghurt can be adjusted with a teaspoon of lime juice. | |
Lucky_Strike | maandag 21 augustus 2017 @ 21:34 |
Het lijkt wel of er een uitgekauwd kauwgompje ligt | |
RobinOok | maandag 21 augustus 2017 @ 21:37 |
Hihi, nee, dat is de geraspte gember natuurlijk. | |
FutureFairytale | maandag 21 augustus 2017 @ 22:07 |
B&J cookie dough 'wich | |
#ANONIEM | maandag 21 augustus 2017 @ 22:09 |
Glas water | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 04:28 |
Hier was je toch al eerder geweest? Waarom dan weer,tenzij je het de vorige keer erg goed vond. Ik vind het te ver en zo te zien verre van bijzonder qua assortiment. Zijn zat andere plekken waar je een visje kunt verschalken zonder de hype dat ze zo "goed" zijn en overpriced. Moggu trouwens Na de sorbet o.a. nog gerelaxed met een lekkere leffe en een sigaartje.. terwijl de Eurekaweek voor mij zich ophoudt. Alvorens weer huiswaarts te keren even nog bij de enige echte nacht-Chinees van R'dam deze aloude combo van weleer genuttigd. Tis intussen dinsdagmorgen! [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-08-2017 04:28:49 ] | |
RobinOok | dinsdag 22 augustus 2017 @ 07:16 |
Nee, niet dus. Zat eerder altijd vol. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 07:33 |
Koffice | |
RobinOok | dinsdag 22 augustus 2017 @ 08:22 |
Ik ken er niet veel. Zeker niet zo lekker buiten asn het water en open op maandag. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 09:46 |
Broodje kaas en een koffie | |
Anne | dinsdag 22 augustus 2017 @ 09:57 |
Het komt sowieso een keer je reet uit, Tem. Ik heb het een jaar lang bijna elke week gegeten. Toen was ik het zat. Tot afgelopen zaterdag (bij de sushi, twee op mijn bordje) heb ik het meer dan twee jaar lang niet gegeten. Ik zit op dit moment aardig wat glazen Crystal Clear met bubbels en een perziksmaak weg te tikken. Dadelijk aan de volkoren boterhammen met walnoot-kip-salade en voor erbij nog twee nectarines. | |
SnoepTomaatje | dinsdag 22 augustus 2017 @ 10:04 |
Walnootkip salade, klinkt lekker, waar koop je dat? | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 10:27 |
gekookt ei en een koffie | |
Anne | dinsdag 22 augustus 2017 @ 10:55 |
Ik heb hem bij de Jumbo vandaan: https://www.jumbo.com/kip-walnoot-salade-250g/189283BAK/ | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 10:57 |
Of aan de bovenkant als de mossel niet helemaal fris is Wat jij had met mosselen heb ik met groentekroketten.... kan er niet meer tegen. | |
FutureFairytale | dinsdag 22 augustus 2017 @ 11:14 |
Bakje watermeloen. Vanmiddag salade en crackers met paturain mousse. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 11:41 |
Middaglunch Maar weer eens deze aloude combo van weleer aan het nemen/nuttigen. Tis tenslotte dinsdagmiddag. | |
hofferin | dinsdag 22 augustus 2017 @ 12:58 |
Vlamtosti | |
FutureFairytale | dinsdag 22 augustus 2017 @ 15:13 |
Vlam is toch met pittig gehakt? | |
Karzai | dinsdag 22 augustus 2017 @ 15:17 |
koud biertje, vanavond naar de snackbar patatje oorlog, hamburger en een halve kip | |
WammesWaggel | dinsdag 22 augustus 2017 @ 15:18 |
Ovenschotel met oa courgette, ui, aardappelen, prei en uit Portugal meegenomen geitenkaas | |
ChilllayD | dinsdag 22 augustus 2017 @ 17:50 |
Weg 😂 Na de laatste heeft niemand een nieuwe gemaakt. | |
hofferin | dinsdag 22 augustus 2017 @ 18:04 |
In dit geval was het met achterham en piripiri | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 18:22 |
Open nieuw deel dan | |
Myraela | dinsdag 22 augustus 2017 @ 18:33 |
Biefstukje met gebakken paprika en courgette. | |
banaantjeEE | dinsdag 22 augustus 2017 @ 19:18 |
Lasagne | |
_Hestia_ | dinsdag 22 augustus 2017 @ 19:48 |
Pasta met rode en gele paprika, kastanjechampignons, rode ui, wortel, mais, tomatenblokjes en geraspte kaas. | |
RobinOok | dinsdag 22 augustus 2017 @ 19:55 |
Paddenstoelen moesten op. Dus ravioli (gewoon van Appie) met paddenstoelroomsaus of zoiets. Met spekjes en basilicum en Parmezaanse kaas. Was zozo. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 19:57 |
Roti. | |
uniekhoorn | dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:12 |
Bloemkool met zelfgemaakte kaassaus ( zo heerlijk om te doen) gebakken aardappelen, hele kip uit de oven. Elk de helft | |
Anne | dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:12 |
Pasta met heel veel pesto. Watermeloen en honingmeloen na. En daarna thee met door iemand anders zelfgebakken appeltaart. Oké, dat klinkt alsnog alsof de appeltaart van de supermarkt vandaan kwam, maar dat was dus niet zo. | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 22:40 |
Avondeten Maar weer eens de Maleisische/Indo toer. Aansluitend Leffe & paffen en uitzicht genieten. Totslot Kutttent met mongoalen van de Z Millennial generatie waar ik niet lang blijf. | |
RobinOok | dinsdag 22 augustus 2017 @ 22:53 |
Tsja, dat lijkt me evident : "Sjatzi is een biercafe, kaviaarbar en paaldansdinges ineen" ( copypaste werkte niet, dus ik copypaste uit mijn geheugen) | |
Lucky_Strike | dinsdag 22 augustus 2017 @ 23:12 |
Dat klinkt als een perfecte tent voor KGB'ers, maffiosi en DJFrantic. [ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 22-08-2017 23:47:06 ] | |
FranticDJ | dinsdag 22 augustus 2017 @ 23:34 |
Precies mijn tent dus | |
Lucky_Strike | dinsdag 22 augustus 2017 @ 23:47 |
Dat zeg ik | |
FranticDJ | dinsdag 22 augustus 2017 @ 23:48 |
nog fout schrijven ook | |
#ANONIEM | dinsdag 22 augustus 2017 @ 23:55 |
Lijkt mij wel een gezellige tent dat Sjatzi. | |
Lucky_Strike | woensdag 23 augustus 2017 @ 00:02 |
Bedtijd dus. | |
Muck | woensdag 23 augustus 2017 @ 07:25 |
Een waldkorn boterham met kaas en een glas water. Als ik zo op mijn werk ben, ga ik op zoek naar koffie | |
#ANONIEM | woensdag 23 augustus 2017 @ 07:27 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 23 augustus 2017 @ 08:49 |
Ze serveren niet buiten maar willen wel als het doodstil is (amper tot niemand in de zaak) na betaling van je bestelling het eventueel komen brengen. Oh ja en het schijnt dat je als je als groep komt je op sommige avonden (begin vd week) de bar mag overnemen en runnen,uiteraard onder toeziend oog van de leiding/eigenaren. En men heeft ook BS kaviaar en zo op de kaart staan, wat natuurlijk links wordt gelegen door mij. Moggu Lekker voor nu om te starten. | |
realAIVD | woensdag 23 augustus 2017 @ 08:52 |
zojuist een halve turkse pide met gehakt opgepiept in de oven, nu aan de koffie | |
Magica | woensdag 23 augustus 2017 @ 12:51 |
2 geroosterde boterhammen met kaas | |
Karzai | woensdag 23 augustus 2017 @ 13:46 |
wilde peziken en meloen boterhammen met coburger ham voor vanavond een bak mosselen gehaald, stokbrood geitenkaas de sauzen van calve (bbq en cocktail) en maiskolven | |
FutureFairytale | woensdag 23 augustus 2017 @ 14:37 |
Vanmorgen kwark met intens pure vlokken. Lunch was 2 pompoenboterhammen met kaas en komkommer. Handje druiven. Straks lekker pinda's en meer druiven. | |
ChilllayD | woensdag 23 augustus 2017 @ 15:53 |
Moet iemand vanaf een pc/laptop maar ff doen dan... Krijg op m'n phone niet zoveel voor elkaar 😏 | |
#ANONIEM | woensdag 23 augustus 2017 @ 17:09 |
Na mij nog 5 reacties, en dan is dit deel ook weer vol. Middaghap Heerlijke sui kau thong soepje. opvolgend Yup...3 porties gekookte mosselen in bier gekookt met sauzen. Heerlijk! tot slot Grote Paulaner , pafferd en een ananas cocktail. Heeeerlijk! Tis tenslotte woensdagmiddag. | |
#ANONIEM | woensdag 23 augustus 2017 @ 20:39 |
Bavaria | |
banaantjeEE | woensdag 23 augustus 2017 @ 20:49 |
Wokschotel | |
#ANONIEM | woensdag 23 augustus 2017 @ 21:25 |
Spaghetti | |
FutureFairytale | woensdag 23 augustus 2017 @ 22:58 |
Vnv had ik broodje hamburger, kibbeling en waterijsje. | |
FutureFairytale | woensdag 23 augustus 2017 @ 22:58 |
En nu vol.... zowel m'n maag als dit topic. |