Wou dat ik voor iedereen die dat doet een euro kreegquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je denkt toch niet dat ik van die koude sausjes overheen gaat gooien??
lekker broodje erbij om de "saus" mee op te dippen, was precies mn plan jaquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Mosselen met sausjes vind ik zo zonde, gewoon ui, peen, knoflook en prei aanfruiten in de pan en dan de mosselen met witte wijn en peterselie erbij, gaar stomen, husselen, en dan zo eten.
Als je daar cocktailsaus of zoiets overheen gaat doen ben je niet goed bezig
tot je m niet toevoegdquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:57 schreef Bramito het volgende:
[..]
Wel wat knoflookmayonaise erbij. Ik vind de witte wijn ook niet zo heel veel toevoegen.
En niet met je vork eten he Maar met de ene mosselschaal de andere uit z'n schaal peuteren.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:01 schreef liedetector het volgende:
[..]
lekker broodje erbij om de "saus" mee op te dippen, was precies mn plan ja
Maar jij hebt toch geen erf? Hoogstens een portiek?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:01 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben niet erg links, maar heb vrij weinig tegen erfbelasting.
ik lachte.. geheel tegen mn zinquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:02 schreef fietsie het volgende:
[..]
Maar jij hebt toch geen erf? Hoogstens een portiek?
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.quote:
Mijn humor is meestentijds twijfelachtig ja.quote:
dus de groente stoven het gaar? of puur hitte van de kookplaat?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:04 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.
Sluit ik me bij aanquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:08 schreef Bramito het volgende:
Vocht van de groente en de mosselen. Echt geen ander vocht nodig.
Neeeh... geen mosselgrapjes uniekquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:04 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.
Vooral niet als het Fok! Frontpage weerbericht over vandaag "warm en nat" rapporteert....quote:
ga m onthoudenquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:08 schreef Bramito het volgende:
Vocht van de groente en de mosselen. Echt geen ander vocht nodig.
Moet is een groot woord, maar de wannee is een zeer goed basiskookboek, Julia Child had je al, het "the book pf Jewish food" is niet zozeer een kookboek maar een zeer goed boek over de joodse keuken en haar geschiedenis. Cees Holtkamp, de banketbakker is een aanrader. My Mexico: A Culinary Odyssey with Recipes is Het standaardwerk over de klassieke mexicaanse keuken. wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten, het boek van Pellegrino Artusi is de klassike italiaanse keuken. De dikke van dam om te lezen en kennis op te doen over eten, alan davidsons boeken over vis. Anna del Conte haar boek, the classic food of northern Italy.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:56 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Dit
Piet zijn er nog kookboeken die je 'moet' hebben?
daar sluit ik me bij aan...en dike van dam ook met plezier gelezen daarom...wil ik iets weten pak ik soms de larousse er ook wel bijquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Verder vind ik boeken over eten meestal interessanter dan kookboeken.
Dat heb ik ook gedaan. Hut is nu van mij. Ik heb enkel de verzekeringen, gemeente belasting en onderhoud als woon kosten.quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daar is het voor. Als het flink meer is los ik extra af op de hypotheek, besparing op de totale kosten van de hypotheek is erg groot bij versneld aflossen.
Kleinkinderen erven niets. Enkel partner en kinderen.quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:11 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Het ging mij niet om de hoeveelheid spaargeld die oma heeft, maar om wat de ((achter)klein)kinderen ontvangen.
Mag ik hier aan toevoegen dat je heel af en toe wel een heel goed kookboek (als in instructie) tegen komt.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Moet is een groot woord, maar de wannee is een zeer goed basiskookboek, Julia Child had je al, het "the book pf Jewish food" is niet zozeer een kookboek maar een zeer goed boek over de joodse keuken en haar geschiedenis. Cees Holtkamp, de banketbakker is een aanrader. My Mexico: A Culinary Odyssey with Recipes is Het standaardwerk over de klassieke mexicaanse keuken. wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten, het boek van Pellegrino Artusi is de klassike italiaanse keuken. De dikke van dam om te lezen en kennis op te doen over eten, alan davidsons boeken over vis. Anna del Conte haar boek, the classic food of northern Italy.
Verder vind ik boeken over eten meestal interessanter dan kookboeken.
Kut weer dus.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
Vooral niet als het Fok! Frontpage weerbericht over vandaag "warm en nat" rapporteert....
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |