Teveel glare van de zon!quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:08 schreef minilot het volgende:
Iedereen een fijne avond! Ik lees jullie morgen weer bij vanaf het strand.
Die dingen op de foto zien en tegelijk smerig en lekker uit, pancakes, burgerpatty's, spek en spiegelei? Lijk me lekker met (appel)stroopquote:Op woensdag 5 juli 2017 18:06 schreef minilot het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ziet er knus en zomers uit, Piet!
Ja! Of die rooie!quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:10 schreef minilot het volgende:
Iedereen met een beetje benul weet dat Oya Lélé de betere K3 is.
Kathleen
(en nog wat extra stroop erop!)quote:
Idd..quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:12 schreef minilot het volgende:
Nee nee, Kathleen. De blonde. Snif. Vroeger.
Heerlijkquote:
Appel of banaan lekkerquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heerlijk
Mijn moeder deed er altijd Appel in, yuk,
Hier nog een best links denkende vrouw en ben het met je eens.quote:Op woensdag 5 juli 2017 16:00 schreef Kaatje1 het volgende:
My two cents (en ik ben in vergelijk met een aantal van jullie redelijk links). Als je ouders/grootouders hebben gewerkt en een (flink) kapitaal hebben opgebouwd en dat niet zelf hebben weggegeven aan goede doelen of whatever, en dat aan hun kinderen/kleinkinderen willen nalaten is het meer dan onbehoorlijk om daar eerst successie over te moeten betalen (volgens mij is dat nu niet meer zo).
Vermogensbelasting, ja, daar kan ik redelijk inkomen, maar successie niet. Eigenlijk voor niets en niemand. De overledene heeft daarvoor gewerkt en mag zelf beslissen waar dat naar toe gaat.
Dat zie ik hier ook niet gebeuren. Ik zou echt niet weten hoe. Nouja, met een erfenis allicht, maar ik hoop dat dat nog wel even duurt...quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:22 schreef Lonaa het volgende:
10k. Ik geloof niet dat ik dat ooit ga redden
Doen...je moet er toch een keer doorheen. Misschien doet het even pijn....maar daarna.....quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik heb vrijdag mijn ontmaagding, ontmaagding van een mosselpannetje met brood, friet, salade en sausjes Is dat het waard om moet ik toch voor wat anders gaan?
Restaurant is erg prima met alle andere gerechten maar ik wil het zo graag eens proberen
Ik vind mossels lekker, maar ik heb er na 5-6 mossels wel weer genoeg gegetenquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik heb vrijdag mijn ontmaagding, ontmaagding van een mosselpannetje met brood, friet, salade en sausjes Is dat het waard om moet ik toch voor wat anders gaan?
Restaurant is erg prima met alle andere gerechten maar ik wil het zo graag eens proberen
Je hebt nog nooit mosselen gegeten?quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik heb vrijdag mijn ontmaagding, ontmaagding van een mosselpannetje met brood, friet, salade en sausjes Is dat het waard om moet ik toch voor wat anders gaan?
Restaurant is erg prima met alle andere gerechten maar ik wil het zo graag eens proberen
Als de mossel eenmaal open is, dan is het genieten ja?quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:41 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Doen...je moet er toch een keer doorheen. Misschien doet het even pijn....maar daarna.....
Mits de baard er af isquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:43 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Als de mossel eenmaal open is, dan is het genieten ja?
Joh, gek natuurlijk wel maar niet zo'n heel pannetje, gewoon mosseltje bij een wok of op pizza oid maar nooit als maaltijdquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je hebt nog nooit mosselen gegeten?
Hoe oud was je ook alweer?
true story i can tell youquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:44 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Mits de baard er af is
Sorry, inkoppertje.
wordt weer eens tijd die te maken ja...maar de r is toch nog niet in demaand? of ben ik nu abuisquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:44 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Joh, gek natuurlijk wel maar niet zo'n heel pannetje, gewoon mosseltje bij een wok of op pizza oid maar nooit als maaltijd
Ik zou zelf liever voor iets anders gaan. Ik lust ze, maar nee, er komt veel lekkerder spul uit de zee.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik heb vrijdag mijn ontmaagding, ontmaagding van een mosselpannetje met brood, friet, salade en sausjes Is dat het waard om moet ik toch voor wat anders gaan?
Restaurant is erg prima met alle andere gerechten maar ik wil het zo graag eens proberen
Ja, vond het ook al vreemd maar nu al bij 2 restaurants gezienquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:46 schreef liedetector het volgende:
[..]
wordt weer eens tijd die te maken ja...maar de r is toch nog niet in demaand? of ben ik nu abuis
Heb ik ook met kreeft .. Veel te duur voor wat 't is. (Daarom heel decadent 2 kreeften gegeten in Portland .. Kostte geen drol maar wel lekker).quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:47 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik zou zelf liever voor iets anders gaan. Ik lust ze, maar nee, er komt veel lekkerder spul uit de zee.
Ik had es een vriendin, die had aan de binnenkant van d'r bovenbeen een schelp getatoeëerd. Als je je oor er op legde, rook je de zeequote:
Goeie grap Philippequote:Op woensdag 5 juli 2017 19:48 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik had es een vriendin, die had aan de binnenkant van d'r bovenbeen een schelp getatoeëerd. Als je je oor er op legde, rook je de zee
Tweedeling? Dat impliceert 2 groepen en riekt naar populisme.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:28 schreef Vork het volgende:
[..]
Dat zie ik hier ook niet gebeuren. Ik zou echt niet weten hoe. Nouja, met een erfenis allicht, maar ik hoop dat dat nog wel even duurt...
Maar een tweedeling is ook in dit zeer genivelleerde land steeds meer merkbaar.
Zeeuwse mosselen is nu ook echt een beschermde naam toch? Voorheen werden heel wat import mossels gewassen in Zeeuws waterquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:47 schreef FranticDJ het volgende:
Mossels zijn er hoor. De Zeeuwse bodemcultuur is er sinds eh deze week geloof ik. Of vorige week.
Overigens proef ik geen verschil tussen hangcultuur en bodemcultuur.
Kan me nog wel mossel horror herinneren van de periode dat ik chauffeur was bij een horeca grootgrutter..
Het is nog geen officieel erkend iets. En het is ook maar de vraag hoe houdbaar het is.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zeeuwse mosselen is nu ook echt een beschermde naam toch? Voorheen werden heel wat import mossels gewassen in Zeeuws water
Ik kende hem aan voordat Philippe bekend wasquote:
Ik dacht zoiets in het nieuws gehoord te hebben vorige week.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:52 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Het is nog geen officieel erkend iets. En het is ook maar de vraag hoe houdbaar het is.
Overigens was er zo ook de 'Sergio Herman' kreeft. Een Oosterschelde kreeft die wat zwaarder wasquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zeeuwse mosselen is nu ook echt een beschermde naam toch? Voorheen werden heel wat import mossels gewassen in Zeeuws water
Spaans mosselen zijn veel smaakvoller. De belgen verbouwen (?) dit soort tegewoordig ook.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:51 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zeeuwse mosselen is nu ook echt een beschermde naam toch? Voorheen werden heel wat import mossels gewassen in Zeeuws water
Kwekenquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Bramito het volgende:
[..]
Spaans mosselen zijn veel smaakvoller. De belgen verbouwen (?) dit soort tegewoordig ook.
quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:52 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Overigens was er zo ook de 'Sergio Herman' kreeft. Een Oosterschelde kreeft die wat zwaarder was
Ja, Sergio komt oorspronkelijk 10minuten van mij vandaan. M'n zus heeft in de klas gezeten met z'n broer. Sergio is tof. Heerlijk gewoon Zeeuws Vlaming gebleven.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:54 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Toen ik die gast voor het eerst op TV zag heb ik eerst opgezocht waar hij was geboren, kon zijn accent niet thuisbrengen.
Was dus Zeeuws, ik had het Oostelijker verwacht.
Dat woord zocht ikquote:
quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:52 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Overigens was er zo ook de 'Sergio Herman' kreeft. Een Oosterschelde kreeft die wat zwaarder was
Ditquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Mosselen met sausjes vind ik zo zonde, gewoon ui, peen, knoflook en prei aanfruiten in de pan en dan de mosselen met witte wijn en peterselie erbij, gaar stomen, husselen, en dan zo eten.
Als je daar cocktailsaus of zoiets overheen gaat doen ben je niet goed bezig
Je denkt toch niet dat ik van die koude sausjes overheen gaat gooien?? Daar dip ik brood en patat in maar voor de rest...quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Mosselen met sausjes vind ik zo zonde, gewoon ui, peen, knoflook en prei aanfruiten in de pan en dan de mosselen met witte wijn en peterselie erbij, gaar stomen, husselen, en dan zo eten.
Als je daar cocktailsaus of zoiets overheen gaat doen ben je niet goed bezig
Wel wat knoflookmayonaise erbij. Ik vind de witte wijn ook niet zo heel veel toevoegen.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Mosselen met sausjes vind ik zo zonde, gewoon ui, peen, knoflook en prei aanfruiten in de pan en dan de mosselen met witte wijn en peterselie erbij, gaar stomen, husselen, en dan zo eten.
Als je daar cocktailsaus of zoiets overheen gaat doen ben je niet goed bezig
Wou dat ik voor iedereen die dat doet een euro kreegquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je denkt toch niet dat ik van die koude sausjes overheen gaat gooien??
lekker broodje erbij om de "saus" mee op te dippen, was precies mn plan jaquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Mosselen met sausjes vind ik zo zonde, gewoon ui, peen, knoflook en prei aanfruiten in de pan en dan de mosselen met witte wijn en peterselie erbij, gaar stomen, husselen, en dan zo eten.
Als je daar cocktailsaus of zoiets overheen gaat doen ben je niet goed bezig
tot je m niet toevoegdquote:Op woensdag 5 juli 2017 19:57 schreef Bramito het volgende:
[..]
Wel wat knoflookmayonaise erbij. Ik vind de witte wijn ook niet zo heel veel toevoegen.
En niet met je vork eten he Maar met de ene mosselschaal de andere uit z'n schaal peuteren.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:01 schreef liedetector het volgende:
[..]
lekker broodje erbij om de "saus" mee op te dippen, was precies mn plan ja
Maar jij hebt toch geen erf? Hoogstens een portiek?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:01 schreef RobinOok het volgende:
Ik ben niet erg links, maar heb vrij weinig tegen erfbelasting.
ik lachte.. geheel tegen mn zinquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:02 schreef fietsie het volgende:
[..]
Maar jij hebt toch geen erf? Hoogstens een portiek?
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.quote:
Mijn humor is meestentijds twijfelachtig ja.quote:
dus de groente stoven het gaar? of puur hitte van de kookplaat?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:04 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.
Sluit ik me bij aanquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:08 schreef Bramito het volgende:
Vocht van de groente en de mosselen. Echt geen ander vocht nodig.
Neeeh... geen mosselgrapjes uniekquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:04 schreef Bramito het volgende:
[..]
Dat vind ik dus niet. Ik voeg tegenwoordig helemaal geen vocht meer toe.
Vooral niet als het Fok! Frontpage weerbericht over vandaag "warm en nat" rapporteert....quote:
ga m onthoudenquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:08 schreef Bramito het volgende:
Vocht van de groente en de mosselen. Echt geen ander vocht nodig.
Moet is een groot woord, maar de wannee is een zeer goed basiskookboek, Julia Child had je al, het "the book pf Jewish food" is niet zozeer een kookboek maar een zeer goed boek over de joodse keuken en haar geschiedenis. Cees Holtkamp, de banketbakker is een aanrader. My Mexico: A Culinary Odyssey with Recipes is Het standaardwerk over de klassieke mexicaanse keuken. wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten, het boek van Pellegrino Artusi is de klassike italiaanse keuken. De dikke van dam om te lezen en kennis op te doen over eten, alan davidsons boeken over vis. Anna del Conte haar boek, the classic food of northern Italy.quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:56 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Dit
Piet zijn er nog kookboeken die je 'moet' hebben?
daar sluit ik me bij aan...en dike van dam ook met plezier gelezen daarom...wil ik iets weten pak ik soms de larousse er ook wel bijquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Verder vind ik boeken over eten meestal interessanter dan kookboeken.
Dat heb ik ook gedaan. Hut is nu van mij. Ik heb enkel de verzekeringen, gemeente belasting en onderhoud als woon kosten.quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daar is het voor. Als het flink meer is los ik extra af op de hypotheek, besparing op de totale kosten van de hypotheek is erg groot bij versneld aflossen.
Kleinkinderen erven niets. Enkel partner en kinderen.quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:11 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Het ging mij niet om de hoeveelheid spaargeld die oma heeft, maar om wat de ((achter)klein)kinderen ontvangen.
Mag ik hier aan toevoegen dat je heel af en toe wel een heel goed kookboek (als in instructie) tegen komt.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Moet is een groot woord, maar de wannee is een zeer goed basiskookboek, Julia Child had je al, het "the book pf Jewish food" is niet zozeer een kookboek maar een zeer goed boek over de joodse keuken en haar geschiedenis. Cees Holtkamp, de banketbakker is een aanrader. My Mexico: A Culinary Odyssey with Recipes is Het standaardwerk over de klassieke mexicaanse keuken. wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten, het boek van Pellegrino Artusi is de klassike italiaanse keuken. De dikke van dam om te lezen en kennis op te doen over eten, alan davidsons boeken over vis. Anna del Conte haar boek, the classic food of northern Italy.
Verder vind ik boeken over eten meestal interessanter dan kookboeken.
Kut weer dus.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
Vooral niet als het Fok! Frontpage weerbericht over vandaag "warm en nat" rapporteert....
quote:
Wij hebben dit ook gedaan. Heerlijk gevoel. Heb jij plannen om het geld dat je nu niet meer hoeft af te lossen, te gaan investeren?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:20 schreef z80 het volgende:
[..]
Dat heb ik ook gedaan. Hut is nu van mij. Ik heb enkel de verzekeringen, gemeente belasting en onderhoud als woon kosten.
Na het aflossen even door gespaard voor het dak. Dit zat er al wat langer aan te komen en omdat ik me er aan ben gaan ergeren dit jaar maar vervangen.
Waarom? Lek? Dikwandig staal wat er gebruikt is en er bij mij ook nog in zit, kan nog jaren mee.quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:28 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Van je fiets op een stoeprand knallen met je gebit wilde ik niet direct zo zeggen, maar een stel implantaten en kronen is een dure hobby om maar wat te noemen.
Heb je een eigen huis? Over dure hobbys gesproken, hier moet ik binnen nu en pakweg 2 jaar de waterleidingen laten vervangen. Niet voorzien, maar wel nodig.
Toch ben ik blij dat ik geld achter de hand hou, man zonder inkomen ineens vorig jaar, mijn exit bij het consultingbedrijf waar ik werk...quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:20 schreef z80 het volgende:
[..]
Dat heb ik ook gedaan. Hut is nu van mij. Ik heb enkel de verzekeringen, gemeente belasting en onderhoud als woon kosten.
Na het aflossen even door gespaard voor het dak. Dit zat er al wat langer aan te komen en omdat ik me er aan ben gaan ergeren dit jaar maar vervangen.
Sorry, ik moest even tuinieren en het gras water geven .quote:Op woensdag 5 juli 2017 17:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik hoop het
Zijn jullie al wat gesetteld?
Koperen leidingen uit de jaren 70 en hard water zijn een slechte combinatie.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:25 schreef z80 het volgende:
[..]
Waarom? Lek? Dikwandig staal wat er gebruikt is en er bij mij ook nog in zit, kan nog jaren mee.
Yep, daar kunnen mijn ouders over meepraten. Gelukkig goed verzekerd.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Koperen leidingen uit de jaren 70 en hard water zijn een slechte combinatie.
Hier idem, maar nog het nodige te verbouwen (dak etc wel allemaal al gedaan, maar mondjes maat dingen en liefst alles zelf.... dus wordt van een italiaanse oude mannen toko steeds meer ons ding, denk reen van de volgende stappen beneden alle deuren vervangen boven wel paneeldeurenquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:25 schreef Bramito het volgende:
[..]
Wij hebben dit ook gedaan. Heerlijk gevoel. Heb jij plannen om het geld dat je nu niet meer hoeft af te lossen, te gaan investeren?
Niet. Met stokjes.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:02 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
En niet met je vork eten he Maar met de ene mosselschaal de andere uit z'n schaal peuteren.
Niet douchen voorlopig?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:29 schreef liedetector het volgende:
[..]
Hier idem, maar nog het nodige te verbouwen (dak etc wel allemaal al gedaan, maar mondjes maat dingen en liefst alles zelf.... dus wordt van een italiaanse oude mannen toko steeds meer ons ding, denk reen van de volgende stappen beneden alle deuren vervangen boven wel paneeldeuren
eerst maar weer eens zorgen dat die 10K plus op de rekening staat en de badkamer af is (komende week eindelijk de vloer afmaken hahaha
Handen.. ik eet alles het liefst met mijn vingers, tot ergenis van lief Lekker pielenquote:
oww bad en douche is wel af...anders getegeld ook de douche dus denk dat 2 of 3 dagen niet in eigen douche qua lijm die uithard.... maar komt wel goedquote:
Nog niet. Eerste investering is het dak. Dan staat de verwarmingsketel nog op de lijst. Ding is van 2000. En ik mag graag wat van de wereld zien. Waarbij mijn manier van vakantie vieren niet bepaald de goedkoopste is.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:25 schreef Bramito het volgende:
[..]
Wij hebben dit ook gedaan. Heerlijk gevoel. Heb jij plannen om het geld dat je nu niet meer hoeft af te lossen, te gaan investeren?
cv en dak hier al weggestreept gelukkigquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:40 schreef z80 het volgende:
[..]
Nog niet. Eerste investering is het dak. Dan staat de verwarmingsketel nog op de lijst. Ding is van 2000. En ik mag graag wat van de wereld zien. Waarbij mijn manier van vakantie vieren niet bepaald de goedkoopste is.
Ik had ook standaard minimaal 10K op de spaarrekening. Alles er boven ging half december naar de hypotheek.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Toch ben ik blij dat ik geld achter de hand hou, man zonder inkomen ineens vorig jaar, mijn exit bij het consultingbedrijf waar ik werk...
Wat ga je terug plaatsen? Weer koper of kunststof?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Koperen leidingen uit de jaren 70 en hard water zijn een slechte combinatie.
alles wat ik later gemaakt heb is uponor...nog maar een paar meter in de kruipruimte te doen..... maar geen haast mee en dat kan ik iedereen aanradenquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:43 schreef z80 het volgende:
[..]
Wat ga je terug plaatsen? Weer koper of kunststof?
Kunststof dus. Gaat het hier ook worden in de kelder als ik me ga ergeren aan de stalen leidingen, een keer zin en tijd heb.quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
alles wat ik later gemaakt heb is uponor...nog maar een paar meter in de kruipruimte te doen..... maar geen haast mee en dat kan ik iedereen aanraden
ja en gewoon tang geleend en werkte als een tierelierquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:52 schreef z80 het volgende:
[..]
Kunststof dus. Gaat het hier ook worden in de kelder als ik me ga ergeren aan de stalen leidingen, een keer zin en tijd heb.
Mensch kind! Krijg het al benauwd als ik het zie...quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:54 schreef liedetector het volgende:
de bult cementbeton onder de douche moest ook grof geschut aan te pas komen dat weg tekrijgen...wat een drame...en raakte ik ook nog een oude leiding die erin lag...beunhazen
[ afbeelding ]
En dit is allemaal op dezelfde plek waar die prachtbadkamer nu ook is? DIt was het eerst?quote:Op woensdag 5 juli 2017 20:54 schreef liedetector het volgende:
de bult cementbeton onder de douche moest ook grof geschut aan te pas komen dat weg tekrijgen...wat een drame...en raakte ik ook nog een oude leiding die erin lag...beunhazen
[ afbeelding ]
best leuk om zelf te doen toch? ik krijg het niet snel benauwd hoor...maar heb ook geen haast ofzoquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:55 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Mensch kind! Krijg het al benauwd als ik het zie...
ja dit was het eerst...met een halletje 2 deuren extra en een onlogische ruimte iddquote:Op woensdag 5 juli 2017 20:56 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
En dit is allemaal op dezelfde plek waar die prachtbadkamer nu ook is? DIt was het eerst?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |