Je geeft geen antwoordquote:
Kom eens met een bron. Een waarbij de patat op kamertemperatuur in schoon vet gaat.quote:
Ik vraag je gewoon waarom je de mening hebt dat ovenfriet gezonder zou zijn, daar hoef ik niet met jou mee te denken. Heb sowieso de indruk dat het dan denken voor jou is, want je geeft geen blijk van een sterk denkvermogen.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef Atak het volgende:
[..]
Als je niet mee denkt dan houdt het op.
Bij mij op de verpakking staat gewoon 15-20 minuten. En ik bak nooit een spiegelei. En op al die andere onzin en leugens ga ik niet op in.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Zo kennen we Atak weer. Heeft het over omelet als hij spiegelei bedoeld, noemt lamsvlees kalfsvlees en houd zich aan de gebruiksaanwijzing maar bakt zijn friet 5 minuten korter dan aangegeven en klaagt dat ze niet krokant genoeg zijn.
Hij ziet het als feit dat ovenfriet gezond zou zijn, maar heeft geen idee waarom hij dat vindt
En in wat voor een vet? Ossewit dat geen vrije radicalen vormt of een meervoudig onverzadigde plantaardige olie die dat wel doet? Kijk je aan Acrylamides of naar Cholesterol? Eenzijdig eten of gevarieerd dieet?quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kom eens met een bron. Een waarbij de patat op kamertemperatuur in schoon vet gaat.
Dus niet 750g bevroren patat in 4L vet van 5 weken oud
quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:48 schreef Atak het volgende:
[..]
Bij mij op de verpakking staat gewoon 15-20 minuten. En ik bak nooit een spiegelei. En op al die andere onzin en leugens ga ik niet op in.
CUL / Kalfsvlees rauw gegetenquote:Op woensdag 31 mei 2017 14:28 schreef Atak het volgende:
Ik maak vaak omelet en dan roerbak ik het wit en laat ik het geel in tact. Sommige mensen zeggen dat 1 op de zoveel eieren besmet kan zijn maar als er zo'n kans is dan is het beter om het door te bakken denk ik zo. Toch zie ik heel veel mensen dit niet doen. Wat doen jullie zelf?
quote:
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.quote:Op donderdag 8 juni 2017 13:43 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Ovenfriet bevat veel additieven. Zelfgemaakte friet niet.
Waarschijnlijk is de smaak van ovenfriet, het smaakt zoals natte honden ruiken, de reden dan mensen denken dat het gezond is. Gezonde dingen zijn immers niet lekker.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.
Je hoeft het niet lekker te vinden k vind het smaakt smerig, maar ongezond door additieven? Nee.
Jouw eigen frituurolie is waarschijnlijk het meest gevaarlijk van het hele verhaal.
Haha, absolutely. In sommige Aziatische landen is dat zelfs zo sterk dat ze zoeken naar manieren om iets nog viezer te maken!quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarschijnlijk is de smaak van ovenfriet, het smaakt zoals natte honden ruiken, de reden dan mensen denken dat het gezond is. Gezonde dingen zijn immers niet lekker.
Ken de ovenfriet van Aviko niet, McCain heeft me de afkeer bezorgtquote:Op donderdag 8 juni 2017 17:35 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Haha, absolutely. In sommige Aziatische landen is dat zelfs zo sterk dat ze zoeken naar manieren om iets nog viezer te maken!
En die natte honden : te spaarzaam ververst blancheer - en snijwater van aviko.
Wat de boer net kin, dat fret er net, hè.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wat is er zo slecht aan ovenfriet? Dat laagje zetmeel? Dat zit van nature al in aardappel.
Je hoeft het niet lekker te vinden k vind het smaakt smerig, maar ongezond door additieven? Nee.
Jouw eigen frituurolie is waarschijnlijk het meest gevaarlijk van het hele verhaal.
Ken ik niet, koop nooit diepvriesfriet, mijn vrouw koopt wel eens twisters omdat ze lui is. Heb ooit wel eens aviko ovenfriet gehad, net te droge aardappel met karton als korst. Niet te vreten, doe me dan maar een gekookte aardappel.quote:Op donderdag 8 juni 2017 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ken de ovenfriet van Aviko niet, McCain heeft me de afkeer bezorgt
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.quote:Op donderdag 8 juni 2017 21:04 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Ken ik niet, koop nooit diepvriesfriet, mijn vrouw koopt wel eens twisters omdat ze lui is. Heb ooit wel eens aviko ovenfriet gehad, net te droge aardappel met karton als korst. Niet te vreten, doe me dan maar een gekookte aardappel.
Oh Bintjes, toch wel een van de lekkerste aardappelrassen. Ook heerlijk in stamppot.quote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Stampot zijn Frieslanders, Irene en Eigenheimers erg mooi, heel erg bloemigquote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:59 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Oh Bintjes, toch wel een van de lekkerste aardappelrassen. Ook heerlijk in stamppot.
Ik maak uiteraard ook zElf friet . Liefst van binten of agria.quote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Ik weet wat ik ga eten vandaag. .quote:Op vrijdag 9 juni 2017 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mooie nieuwe binten nemen, met de hand snijden, schil er geheel of gedeeltelijk aanlaten. Voorbakken en in kleine porties in Ossewit afbakken. Wat zure mayo erbij, veel beter wordt het niet.
Die knakendingen komen anders wel veel beter uit testen dan het merk ding... daarbij is Philips buiten de prijs om een redelijk waardeloos merk tegenwoordig..quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:15 schreef fotostarter het volgende:
Koop dan niet zo'n knakending met weinig vermogen. Koop gewoon een goede, kijk naar reviews e.d.
Zelf hebben we hier de Philips XL , en daar komt prima friet en snacks uit
Vreemd. Van de mensen die ik ken, en die zon baggerding hebben hoor ik altijd dat het bij ons veel lekkerder is.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:18 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Die knakendingen komen anders wel veel beter uit testen dan het merk ding... daarbij is Philips buiten de prijs om een redelijk waardeloos merk tegenwoordig..
Een baggerding is ook nogal breed... namen en rugnummers noem je niet..quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:24 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Vreemd. Van de mensen die ik ken, en die zon baggerding hebben hoor ik altijd dat het bij ons veel lekkerder is.
ook op zat fora en websites lees je gewoon dat de philips prima scoort.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |