Had gisteren garnalen spiesjes en Ibericolende, was erg lekkerquote:Op zondag 14 mei 2017 15:13 schreef liedetector het volgende:
Hier een rare dag... nu beetje pc hangen en ff lekker niks doen en bedenken wat ik in godsnaam ga maken vanavond, heb een dorade die op moet en nog wat varkenshaas...raaaaare combi
is dit nou echte "foodporn"quote:Op zondag 14 mei 2017 17:33 schreef RobinOok het volgende:
Ik was vanochtend creatief met het spatchcocken. Normaal gesproken knip je alleen de ruggengraat uit zo'n kip, draait 'm om en "gaat er even op zitten" om hem plat te maken. Maar ik besloot zijn ribbenkastje er netjes uit te snijden. Helemaal tevreden met mijzelf dat ding in de marinade gelegd en nu wil ik hem in de oven doen en merk opeens dat ie niet plat is. Meer een "kroon". Ook grappig, maar niet de bedoeling. Maar toch wilde ik hem nu niet meer platdrukken....
[ afbeelding ]
Ben benieuwd. Ding zit in de oven. Met 2 thermometers erin, want ik weet niet meer welke van de twee ook alweer kapot is. Gaat goed hier.
Waarom gaan die kutthermometers toch altijd kapot hier?
Vast te laat, maar maak van de dorade ook een soort sate. Beetje op zijn Thais of Vietnamees.quote:Op zondag 14 mei 2017 15:55 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik neig naar iets indonesisch met de dorade gegrilled en de varkenshaas als een soort sateh en dan een saus die de twee weer een beetje naar elkaar toetrekt en wat gegrillde groente en rijst ofzo...... initial idea anyways
Nou, eerder foodhorror, dat gefrot met dooie beesten, botten eruit snijden, beentjes uit de kom duwen, vingers in openingen frotten. Soms snap ik dat mensen dat niet zien zitten. Het heeft ook wel iets gruwelijks, dat "ontleden".quote:
nog steeds geen fuck gedaan dus kan nog steeds!!!! klinkt ook goed...komt gewoon geen reet uit mn vingers en zit maar allerlei mensen op de hoogte te houden van de situatie terwijl nog steeds nirt alles duidelijk is... kortom dat schiet aan geen kant op hier.... (wel minder bewerkelijk wat je nu voorstelt....quote:Op zondag 14 mei 2017 17:35 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Vast te laat, maar maak van de dorade ook een soort sate. Beetje op zijn Thais of Vietnamees.
porno is toch ook te grote delen in kleine gaatjes proppen als je niet oppast.... ik zie wel vergeljkingen hoorquote:Op zondag 14 mei 2017 17:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou, eerder foodhorror, dat gefrot met dooie beesten, botten eruit snijden, beetjes uit de kom duwen, vingers in openingen frotten. Soms snap ik dat mensen dat niet zien zitten. Het heeft ook wel iets gruwelijks, dat "ontleden".
quote:Op zondag 14 mei 2017 17:37 schreef liedetector het volgende:
[..]
porno is toch ook te grote delen in kleine gaatjes proppen als je niet oppast.... ik zie wel vergeljkingen hoor
maar goed dit ziet er wel uit alsof het strax lekker wordt....
En dat voor een film met Tom Hanksquote:Op zondag 14 mei 2017 16:47 schreef doppelgänger het volgende:
[..]
Ik vind Rotten Tomatoes meestal betrouwbaarder, daar staat The Circle nu op 16% uitzonderlijk lage score dus..
Jij hebt het gewoon niet op bonersquote:Op zondag 14 mei 2017 17:41 schreef liedetector het volgende:
[..]
dat debonen maakt het gewoon wat flexibeler
says who? toch leuk dat mensen altijd alles invullenquote:Op zondag 14 mei 2017 17:42 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Jij hebt het gewoon niet op boners
Complete vis? Kun je ook in een grillpan gooien en in ongeveer 30 minuten kun je aan tafel.quote:Op zondag 14 mei 2017 17:45 schreef liedetector het volgende:
*gaat eens een fish debonen..... komt vandaag toch niks zinnigs meer uit mij ben ik bang
Foto vanaf mijn oude werkplekquote:
Wat?quote:Op zondag 14 mei 2017 16:18 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik heb de estimated guess gemaakt [..]
En dan? Dan eet je vis?quote:Op zondag 14 mei 2017 17:48 schreef z80 het volgende:
[..]
Complete vis? Kun je ook in een grillpan gooien en in ongeveer 30 minuten kun je aan tafel.
Als de vis goed gaar is valt deze bijna vanzelf van de graat.
Mja het boek was ook kut. Heel veel van de kritiek op de film was ook kritiek op het boek, ik had niets beters verwacht eigenlijk...quote:
Ja. Wat zout en limoen er bij en eten maar. Excuus groenvoer en bij om het af te maken. Zoals een Vietnamees de vis eet.quote:
Groenen halveren.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:04 schreef borisz het volgende:
Ondertussen bij de buren
[ afbeelding ]
Dreun voor de SPD.
maar idd bij mij gaat dat met vissaus knoflook chilis limoenen soya sesamolie koriander (en de rest die ik vergeet nu) sneetjes erin etc..... en dan in een goeie oven.... maar dan idd in geheelquote:
maw je proeft alles behalve de vis.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:15 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar idd bij mij gaat dat met vissaus knoflook chilis limoenen soya sesamolie koriander (en de rest die ik vergeet nu) sneetjes erin etc..... en dan in een goeie oven.... maar dan idd in geheel
GMTAquote:
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:11 schreef z80 het volgende:
[..]
Ja. Wat zout en limoen er bij en eten maar. Excuus groenvoer en bij om het af te maken. Zoals een Vietnamees de vis eet.
[ afbeelding ]
Die op de foto is gebakken in rijkelijk olie/vetquote:Op zondag 14 mei 2017 18:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.
In een pan/plaat met opstaande rand en een laag olie. 10 Minuten voordat deze in de pan verdween leefde de vis nog.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.
Voor witvis vind ik bakken ook het lekkerstequote:Op zondag 14 mei 2017 19:00 schreef z80 het volgende:
[..]
In een pan/plaat met opstaande rand en een laag olie. 10 Minuten voordat deze in de pan verdween leefde de vis nog.
Ik het minst lekkere.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Voor witvis vind ik bakken ook het lekkerste
brrr horror, dan krijg ik ook slaapproblemenquote:
Wat dan wel, stomen?quote:Op zondag 14 mei 2017 19:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik het minst lekkere.
Ben mede daarom ook nog steeds geen grote viseter. Gebakken vis, mwah.
Sardienes van de grill, persoonlijk vind ik dat eigenlijk de lekkerste vis. Jammer dat restaurants dat niet chique genoeg vinden.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:20 schreef uniekhoorn het volgende:
FFT hoi
Kaatje, zin in morgen?
Hele gegrilde dorade, zeebaars of forel ofzo... ik hou er zoveel van. Als ik dat kan krijgen in een willekeurig restaurant dan datte.
Trusten
Zalig, mits verse sardines en rauw gegrilld.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sardienes van de grill, persoonlijk vind ik dat eigenlijk de lekkerste vis. Jammer dat restaurants dat niet chique genoeg vinden.
In Nederland aan verse, niet ontdooide sardines komen is volgens mij vreselijk lastig.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:23 schreef fietsie het volgende:
[..]
Zalig, mits verse sardines en rauw gegrilld.
VdValk heeft ze ook op de kaart, maar dat zijn diepgevroren die daarna weekslap gegrilld zijn..
Voor witvis vind ik stomen het lekkerst ja.quote:
Ah. Wist niet dat het een populair boek wasquote:Op zondag 14 mei 2017 18:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mja het boek was ook kut. Heel veel van de kritiek op de film was ook kritiek op het boek, ik had niets beters verwacht eigenlijk...
Ja. Als het koud is trek ik die aan in bedquote:
Geen wonder dat je koffer vol is!quote:Op zondag 14 mei 2017 21:50 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja. Als het koud is trek ik die aan in bed
Ik heb echt nu meer mee dan 4 weken safari reis. Niets voor mij, maar in het begin is het nog koud (12-15 gr) en het lijkt erop dat het aan het eind toch wel 20 kan worden. Dus daar ook rekening mee gehouden. Volgende keer maar gewoon weer naar een warm landquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |