Groenen halveren.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:04 schreef borisz het volgende:
Ondertussen bij de buren
[ afbeelding ]
Dreun voor de SPD.
maar idd bij mij gaat dat met vissaus knoflook chilis limoenen soya sesamolie koriander (en de rest die ik vergeet nu) sneetjes erin etc..... en dan in een goeie oven.... maar dan idd in geheelquote:
maw je proeft alles behalve de vis.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:15 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar idd bij mij gaat dat met vissaus knoflook chilis limoenen soya sesamolie koriander (en de rest die ik vergeet nu) sneetjes erin etc..... en dan in een goeie oven.... maar dan idd in geheel
GMTAquote:
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:11 schreef z80 het volgende:
[..]
Ja. Wat zout en limoen er bij en eten maar. Excuus groenvoer en bij om het af te maken. Zoals een Vietnamees de vis eet.
[ afbeelding ]
Die op de foto is gebakken in rijkelijk olie/vetquote:Op zondag 14 mei 2017 18:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.
In een pan/plaat met opstaande rand en een laag olie. 10 Minuten voordat deze in de pan verdween leefde de vis nog.quote:Op zondag 14 mei 2017 18:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lijkt me sterk dat die vis naturel in een grillpan gegaan is.
Voor witvis vind ik bakken ook het lekkerstequote:Op zondag 14 mei 2017 19:00 schreef z80 het volgende:
[..]
In een pan/plaat met opstaande rand en een laag olie. 10 Minuten voordat deze in de pan verdween leefde de vis nog.
Ik het minst lekkere.quote:Op zondag 14 mei 2017 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Voor witvis vind ik bakken ook het lekkerste
brrr horror, dan krijg ik ook slaapproblemenquote:
Wat dan wel, stomen?quote:Op zondag 14 mei 2017 19:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik het minst lekkere.
Ben mede daarom ook nog steeds geen grote viseter. Gebakken vis, mwah.
Sardienes van de grill, persoonlijk vind ik dat eigenlijk de lekkerste vis. Jammer dat restaurants dat niet chique genoeg vinden.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:20 schreef uniekhoorn het volgende:
FFT hoi
Kaatje, zin in morgen?
Hele gegrilde dorade, zeebaars of forel ofzo... ik hou er zoveel van. Als ik dat kan krijgen in een willekeurig restaurant dan datte.
Trusten
Zalig, mits verse sardines en rauw gegrilld.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Sardienes van de grill, persoonlijk vind ik dat eigenlijk de lekkerste vis. Jammer dat restaurants dat niet chique genoeg vinden.
In Nederland aan verse, niet ontdooide sardines komen is volgens mij vreselijk lastig.quote:Op zondag 14 mei 2017 20:23 schreef fietsie het volgende:
[..]
Zalig, mits verse sardines en rauw gegrilld.
VdValk heeft ze ook op de kaart, maar dat zijn diepgevroren die daarna weekslap gegrilld zijn..
Voor witvis vind ik stomen het lekkerst ja.quote:
Ah. Wist niet dat het een populair boek wasquote:Op zondag 14 mei 2017 18:05 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
Mja het boek was ook kut. Heel veel van de kritiek op de film was ook kritiek op het boek, ik had niets beters verwacht eigenlijk...
Ja. Als het koud is trek ik die aan in bedquote:
Geen wonder dat je koffer vol is!quote:Op zondag 14 mei 2017 21:50 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ja. Als het koud is trek ik die aan in bed
Ik heb echt nu meer mee dan 4 weken safari reis. Niets voor mij, maar in het begin is het nog koud (12-15 gr) en het lijkt erop dat het aan het eind toch wel 20 kan worden. Dus daar ook rekening mee gehouden. Volgende keer maar gewoon weer naar een warm landquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |