abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170473110
Syri
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170473363
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 11:23 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Is dit gewoon nog uit rancune? Of wil Rusland net als USA in Syri Afghanistan destabiliseren?
jij maakt het mij in syrie moeilijk dan maak ik het jou in afghanistan moeilijk, tit for tat, we zijn weer in de politiek van koude oorlog.

daarnaast zal het eerder door iran komen denk ik, dat de russen nu weer in afghanistan aanwezig zijn, het is simpelweg irans achtertuin. de samenwerking tegen de VS politiek wordt doorgezet in afghanistan als het ware.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170478521
Ex-defense minister says IS ‘apologized’ to Israel for November clash

quote:
Former defense minister Moshe Ya’alon on Saturday said the Islamic State terrorist group in the Syrian Golan Heights “apologized” for attacking an Israeli unit.

“There was one case recently where Daesh opened fire and apologized,” Ya’alon said, using the terror group’s Arabic nickname.

This was an apparent reference to a clash that took place near the Syrian border last November, in which IDF troops exchanged fire with members of the Islamic State affiliate. After a brief gun battle, the Israeli military attacked the terrorist group with airstrikes and tank fire, killing four of them.
http://www.timesofisrael.(...)-for-november-clash/
pi_170479724
quote:
15s.gif Op dinsdag 25 april 2017 15:47 schreef Stabiel het volgende:
Ex-defense minister says IS ‘apologized’ to Israel for November clash

[..]

http://www.timesofisrael.(...)-for-november-clash/
Dat zegt een heleboel...
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
-----
Now only embers remain...
  dinsdag 25 april 2017 @ 19:27:18 #5
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_170482976
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 april 2017 16:42 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Dat zegt een heleboel...
Dat het onzin is wat daar beweerd wordt?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_170483178
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 april 2017 16:42 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Dat zegt een heleboel...
Dat IS inderdaad een redelijk gedisciplineerde beweging is met prioriteiten en die liggen nu niet bij Isral.
pi_170483844
kennelijk zijn een aantal pkk militanten veroordeeld nav de "kobani demonstraties" in 2014. burgers werden toen door pkk militanten oa van daken van flatgebouwen gegooid.

quote:
Eighteen sentenced to life for killing teenagers during clashes in Turkey’s southeast

An Ankara court sentenced 18 people to life in prison for their involvement in the murder of four young people, including teenager Yasin Br, during unrest in 2014 between supporters of the outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) and the Islamist Free Cause Party (HDA-PAR) in the southeastern province of Diyarbakır.

Ankara’s 2nd Court of Serious Crimes gave 16 convicts five aggravated life sentences each. Two others were sentenced to aggravated life imprisonment, while six other juveniles were convicted to 110 years in jail each.
Meanwhile, 13 of the suspects were acquitted.

The court said the sentence had been handed down to the convicts for “killing by torture and with atrocious feelings” as well as “disrupting the unity and territorial integrity of the state.”

Br’s father, Fikri Br, said it would be better if the instigator had been sentenced but even so, “this decision is a relief for us.”

One of the other victims’ father, Mehmet Gkguz, said they had been facing difficulties for two years while waiting for the court decision.

“When the lawyers of the suspects were talking, my heart was about to stop. But finally, my heart started to beat normally tonight. May Allah bless them! The press did not stop following the case,” he added.

On Oct. 5, 2014, 16-year-old Br and three friends, Ahmet Dakak, Riyat Gneş and Hasan Gkguz, were killed during clashes on the streets that led to the death of dozens of people.

The unrest began amid street protests calling for the government to take action for the Syrian Kurds trapped by the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) in the town of Kobane in northern Syria. Around 50 people were killed in violence around Turkey.

April/25/2017
http://www.hurriyetdailyn(...)112403&NewsCatID=509
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170484099
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170484205
Gaat Erdogan nu ook al The Donald uitdagen?

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_170484252
dat ze in hama een counter aandurven :D :Y)

ach gossie, onze zweed moet in de openlucht slapen ;(

soder_jesper twitterde op dinsdag 25-04-2017 om 19:55:12 We have recived oders to not sleep inside any buildings or bases. This since the Turks bomb our bases. I will not be able to communicate. Gn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170484299
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 20:18 schreef Nintex het volgende:
Gaat Erdogan nu ook al The Donald uitdagen?
lijkt me sterk, misschien de grenzen opzoeken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170484318
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 19:27 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Dat het onzin is wat daar beweerd wordt?
War is onzin?
  dinsdag 25 april 2017 @ 20:25:37 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170484415
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 april 2017 20:20 schreef Slayage het volgende:
dat ze in hama een counter aandurven :D :Y)

ach gossie, onze zweed moet in de openlucht slapen ;(

soder_jesper twitterde op dinsdag 25-04-2017 om 19:55:12 We have recived oders to not sleep inside any buildings or bases. This since the Turks bomb our bases. I will not be able to communicate. Gn reageer retweet
Gisteren hebben ze al wat plaatsen via Twitter heroverd! (die ze al in handen hadden :') )
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 25 april 2017 @ 20:26:35 #14
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170484449
quote:
Ook 5 Peshmerga's gedood in Irak, goed bezig :')
RudawEnglish twitterde op dinsdag 25-04-2017 om 07:42:28 At least five Kurdish Peshmerga soldiers were killed Tuesday morning and several others wounded in Turkish air strikes https://t.co/vxTxAYcJVH reageer retweet
Say what?
pi_170484495
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 20:26 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ook 5 Peshmerga's gedood in Irak, goed bezig :')
RudawEnglish twitterde op dinsdag 25-04-2017 om 07:42:28 At least five Kurdish Peshmerga soldiers were killed Tuesday morning and several others wounded in Turkish air strikes https://t.co/vxTxAYcJVH reageer retweet
die peshmerga gaven vervolgens de PKK de schuld _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 april 2017 @ 20:33:41 #16
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170484669
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 april 2017 20:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

die peshmerga gaven vervolgens de PKK de schuld _O-
Dat doen ze standaard, Iraakse regering daarentegen haalt uit naar TR
Say what?
  dinsdag 25 april 2017 @ 20:37:48 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170484818
Bij Turkije past maar een smiley: :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170486022
Turkije. :r De luchtmacht van IS.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_170486032
Mooi item van Brandpunt over de strijd in Mosul zojuist op NPO2.
pi_170486878
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 21:14 schreef HSG het volgende:
Turkije. :r De luchtmacht van IS.
Allahu Akbar LAN _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170488072
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 april 2017 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

Allahu Akbar LAN _O_
IS aanmoedigen. :')
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_170488170
Turkije :r
Iran :r
IS :r
Hezbollah :r
Qatar :r
  dinsdag 25 april 2017 @ 23:02:14 #23
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_170489395
De Turkse strijdkrachten die de PKK elimineren in Sinjar Irak. Vrijgegeven beelden door de helden van de TSK.

http://video.cdn.ensonhaber.com//flv/flvideo/v/2017/04/1493116812.mp4

bron
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittanni er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://www.harunyahya.com
pi_170493586
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 22:19 schreef WammesWaggel het volgende:
Turkije :r
Iran :r
IS :r
Hezbollah :r
Qatar :r
VS :r
RU :r
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 26 april 2017 @ 10:19:58 #25
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170494066
quote:
15s.gif Op dinsdag 25 april 2017 15:47 schreef Stabiel het volgende:
Ex-defense minister says IS ‘apologized’ to Israel for November clash

[..]

http://www.timesofisrael.(...)-for-november-clash/
Israel lapt gewonde jihadisten op zodat ze weer terug kunnen naar het slachtveld. Israelische officials hebben eerder gezegd Assad een grotere bedreiging te vinden dan IS. Het zal mij niks verbazen als Israel via de achterdeur wapens, geld en andere goodies aan IS en andere jihadisten levert. Lekker stoken in de ellende van je buren, terwijl je zelf voorlopig van die buren geen last hebt.
pi_170498249
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170498426
quote:
10s.gif Op woensdag 26 april 2017 09:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

VS :r
RU :r
Dat zeker.

De enige sympathieke partij is de militie bestaande uit Armeense Mexicaanse vatos. :7
pi_170498472
quote:
7s.gif Op woensdag 26 april 2017 13:36 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dat zeker.

De enige sympathieke partij is de militie bestaande uit Armeense Mexicaanse vatos. :7
das lang geleden :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170498781
quote:
10s.gif Op woensdag 26 april 2017 13:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

das lang geleden :P
Ja ik neem aan dat zij inmiddels onder een laag van het zand liggen. :')


Vatos locos forever :7
  woensdag 26 april 2017 @ 15:47:18 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170501233
Al Shaer gasvelden volgens diverse twitteraars veroverd, wat tot deze situatie zou hebben geleid op de kaart:

C-V16VwXUAAXOaO?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170503112
de grap: "de ypg heeft niks met de pkk te maken" gaat een nieuwe fase in _O- _O- _O-

C-V2L87WsAExyOW.jpg

ragipsoylu twitterde op woensdag 26-04-2017 om 15:14:08 #BREAKING US commander visited Syria's Derik yesterday was accompanied by PKK's armed wing HPG commander Şahin Cilo… https://t.co/9penOygcHH reageer retweet
ragipsoylu twitterde op woensdag 26-04-2017 om 15:23:03 US commander is pictured with Şahin Cilo, PKK founder Abdullah Ocalan's adopted son, also PKK's general commander in Syria for YPG forces reageer retweet
ragipsoylu twitterde op woensdag 26-04-2017 om 16:05:04 Turkey designated PKK comdr Şahin Cilo as a leading terrorist, but US commander walks with him as a show of support against Turkish strikes reageer retweet
Charles_Lister twitterde op woensdag 26-04-2017 om 15:43:49 [email protected] #pt: Sahin Cilo (real name: Ferhat Abdi Sahin) is also member of #PKK's transnational KCK leadership.A designated terrorist, per U.S. law.https://t.co/cVOW0WkWac reageer retweet
overigens

Conflicts twitterde op woensdag 26-04-2017 om 16:48:33 VIDEO: Alleged footage of YPG forces in #Efrin #Syria firing an ATGM at a Turkish military position. - @ThomasOz_ https://t.co/GdlqI1gZKb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170503206
de strijders van alle kampen worden steeds jonger. foto van door isis gevangen genomen assadisten bij palmyra. nasty beelden van omgekomen assadisten overigens :X

C-WAjP_XkAQOTab.jpg

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 26-04-2017 om 16:07:03 @worldonalert Child is 15 years old (born July 2001). reageer retweet
C-WAk72XsAAQzgs.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170504082
Wtf is Turkije aan het doen, :') Zie de mortier/artillerie aanvallen over de hele lengte van YPG gebied.
pi_170504652
quote:
15s.gif Op dinsdag 25 april 2017 15:47 schreef Stabiel het volgende:
Ex-defense minister says IS ‘apologized’ to Israel for November clash

[..]

http://www.timesofisrael.(...)-for-november-clash/
De negatieve rol die Isral in dit conflict speelt, zou ook weleens belicht mogen worden in de reguliere media.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_170505477
quote:
10s.gif Op woensdag 26 april 2017 17:22 schreef Slayage het volgende:
de strijders van alle kampen worden steeds jonger. foto van door isis gevangen genomen assadisten bij palmyra. nasty beelden van omgekomen assadisten overigens :X

[ afbeelding ]

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 26-04-2017 om 16:07:03 @worldonalert Child is 15 years old (born July 2001). reageer retweet
[ afbeelding ]
Oh het conflict is nu in dit stadium beland... Triest...
pi_170506257
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 10:19 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Israel lapt gewonde jihadisten op zodat ze weer terug kunnen naar het slachtveld. Israelische officials hebben eerder gezegd Assad een grotere bedreiging te vinden dan IS. Het zal mij niks verbazen als Israel via de achterdeur wapens, geld en andere goodies aan IS en andere jihadisten levert. Lekker stoken in de ellende van je buren, terwijl je zelf voorlopig van die buren geen last hebt.
Vage shit man
pi_170507137
quote:
10s.gif Op [ur

l=http://forum.fok.nl/topic/2372193/2/25#p170498781]woensdag 26 april 2017 13:53[/url] schreef WammesWaggel het volgende:


[..]

Ja ik neem aan dat zij inmiddels onder een laag van het zand liggen. :')


Vatos locos forever :7
Still gang bangin' homie
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 26 april 2017 @ 22:46:28 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170510707
C-XO8cjXgAA2-wg?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170511075
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:26 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Oh het conflict is nu in dit stadium beland... Triest...
idd...

de lokale spelers zijn al jaren terug uitgeput en uitgespeeld. de kampen worden op de been gehouden door externe spelers. als die er niet waren zouden ze niet verder kunnen komen dan *pang-pang* te roepen naar elkaar :% uiteraard impliceert dit dat het conflict door zou kunnen gaan tot het einde der tijden :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170511104
deze dude heeft cojones BROER

soder_jesper twitterde op woensdag 26-04-2017 om 18:42:45 I will tonight risk being bombed by the Turks. I will refuse to leave the HQ in order to keep updating and working. The rest will leave HQ. reageer retweet
overigens

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170513287
Isis faces exodus of foreign fighters as its 'caliphate' crumbles

https://www.theguardian.c(...)s-caliphate-crumbles


Zij zijn welkom, welkom in ons land :')
pi_170514723
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 01:29 schreef WammesWaggel het volgende:
Isis faces exodus of foreign fighters as its 'caliphate' crumbles

https://www.theguardian.c(...)s-caliphate-crumbles

Zij zijn welkom, welkom in ons land :')
dood knuffelen LAN *;
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170515224
Mooie beelden van het vliegveld in Damascus. Is er hier al meer bekend van de geweldige actie van het IDF? :9
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_170515459
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 10:06 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Mooie beelden van het vliegveld in Damascus. Is er hier al meer bekend van de geweldige actie van het IDF? :9
Ja het was een wapendepot van de terroristische hezbollah, de Russen keken de andere kant op met hun fabelachtige S-400 en Assad vraagt zich af wat nu :D
pi_170515691
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 10:06 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Mooie beelden van het vliegveld in Damascus. Is er hier al meer bekend van de geweldige actie van het IDF? :9
Waarom is het een geweldige actie volgens jou?
pi_170516377
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 10:06 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Mooie beelden van het vliegveld in Damascus. Is er hier al meer bekend van de geweldige actie van het IDF? :9
eerst die KUT turken die syrie bombarderen. nu die KUT israelisch!!! :( :( :(

iedereen komt maar aanvliegen en doet zijn ding en ome putin vindt het maar best!!! :( :( :( een beetje als een hoer zonder de bescherming van haar pooier ;(

"De Leeuw" Assad, heeft het land in de uitverkoop gedaan aan de russen en perzen. in principe hoeft dat geen probleem te zijn, maar dan zou je zeggen, dat zij dan WEL het land zouden beschermen tegen die KUT turken en KUT isralisch, maar niets van dat alles. ik word er moedeloos van!!! ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170516387
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 10:46 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Waarom is het een geweldige actie volgens jou?
B:)B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170516882
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerst die KUT turken die syrie bombarderen. nu die KUT israelisch!!! :( :( :(

iedereen komt maar aanvliegen en doet zijn ding en ome putin vindt het maar best!!! :( :( :( een beetje als een hoer zonder de bescherming van haar pooier ;(

"De Leeuw" Assad, heeft het land in de uitverkoop gedaan aan de russen en perzen. in principe hoeft dat geen probleem te zijn, maar dan zou je zeggen, dat zij dan WEL het land zouden beschermen tegen die KUT turken en KUT isralisch, maar niets van dat alles. ik word er moedeloos van!!! ;(
Het is nu hopen op een andere speler want het begint wat saai te worden, India of China met hun gare carriers bv.
pi_170517025
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:44 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Het is nu hopen op een andere speler want het begint wat saai te worden, India of China met hun gare carriers bv.
ik ben bang dat dit conflict nog wel ff aan zal houden :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 27 april 2017 @ 11:53:11 #50
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170517106
China heeft wel net z'n eigen vliegdekschip onthuld :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170517126
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:53 schreef Szura het volgende:
China heeft wel net z'n eigen vliegdekschip onthuld :P
hopelijk zal die het beter doen dan de kuznetsov :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170517170
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 18:48 schreef chroestjov het volgende:

[..]

De negatieve rol die Isral in dit conflict speelt, zou ook weleens belicht mogen worden in de reguliere media.
Tis toch wel redelijk uniek dat IS zoiets doet of niet? Is de actie van Isral alleen tegen Hezbollah gericht of ook tegen Assad?
pi_170517183
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

hopelijk zal die het beter doen dan de kuznetsov :P
En minder stinken/roken...
pi_170517244
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:55 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Tis toch wel redelijk uniek dat IS zoiets doet of niet?
misschien was het gewoon desinformatie van de israelisch. we kunnen het nooit controleren of isis het wel of niet gezegd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170518711
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik ben bang dat dit conflict nog wel ff aan zal houden :{
En na afloop kan men het welhaast lege land weer bevolken met het overschot aan shititen uit Afghanistan en Pakistan, het zal een keurige welvarende staat worden.
Een baken van de beschaving.
pi_170518828
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 12:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

En na afloop kan men het welhaast lege land weer bevolken met het overschot aan shititen uit Afghanistan en Pakistan, het zal een keurige welvarende staat worden.
Een baken van de beschaving.
als de Redder van het Moederland, Bashar Al Assad, maar op zijn post blijft zitten vind ik alles best.

_O_ _O_ _O_ Allah, Bashar, Suriya _O_ _O_ _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170519471
Hebben ze ook de PKK in noord-Irak gebombardeerd? Wat vind barzani daar van?
pi_170522297
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 12:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

En na afloop kan men het welhaast lege land weer bevolken met het overschot aan shititen uit Afghanistan en Pakistan, het zal een keurige welvarende staat worden.
Een baken van de beschaving.
Vae victis.
pi_170524123
je ziet em bukken maar zag em net te laat waarschijnlijk.

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 27-04-2017 om 17:14:29 #Hama Battle: Regime fighter firing at Rebels with mounted 14.5 mm gun. Incoming #ATGM. https://t.co/PIR5mBm9Gq reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170524133
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 13:13 schreef Peunage het volgende:
Hebben ze ook de PKK in noord-Irak gebombardeerd? Wat vind barzani daar van?
barzani vindt wat erdo vindt :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170524231
kut turkse wateren!

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 27-04-2017 om 16:32:09 #Russia|n spy ship "Liman" (Black Sea Fleet) sunk on its way to #Syria after collision near Bosphorus. Crew rescued. https://t.co/4ilQY70bLb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170524243
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerst die KUT turken die syrie bombarderen. nu die KUT israelisch!!! :( :( :(

iedereen komt maar aanvliegen en doet zijn ding en ome putin vindt het maar best!!! :( :( :( een beetje als een hoer zonder de bescherming van haar pooier ;(

"De Leeuw" Assad, heeft het land in de uitverkoop gedaan aan de russen en perzen. in principe hoeft dat geen probleem te zijn, maar dan zou je zeggen, dat zij dan WEL het land zouden beschermen tegen die KUT turken en KUT isralisch, maar niets van dat alles. ik word er moedeloos van!!! ;(
Goh, wat naar voor je dat je je zo moedeloos voelt.
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_170524831
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 17:49 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:

[..]

Goh, wat naar voor je dat je je zo moedeloos voelt.
image.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170525842
Conflicts twitterde op donderdag 27-04-2017 om 19:04:01 ISRAEL: Reports an Israeli Patriot missile was fired towards an unknown target near Syrian border.https://t.co/YzS3ya4Q3o reageer retweet
IDFSpokesperson twitterde op donderdag 27-04-2017 om 19:04:42 Initial report: The Patriot Aerial Defense System intercepted a target above the Golan Heights. reageer retweet
pi_170526166
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:55 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Tis toch wel redelijk uniek dat IS zoiets doet of niet? Is de actie van Isral alleen tegen Hezbollah gericht of ook tegen Assad?
De Israli's lappen IS'ers en andere terroristen op terwijl ze zo nu en dan doelen van Iran, Hezbollah en de SAA bestoken.
Misschien is het toch beter als dat land wordt opgeheven.

quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:53 schreef Szura het volgende:
China heeft wel net z'n eigen vliegdekschip onthuld :P
Gaat alleen nog wel enkele jaren duren voordat die volledig inzetbaar is.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_170526214
quote:
10s.gif Op donderdag 27 april 2017 17:49 schreef Slayage het volgende:
kut turkse wateren!

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 27-04-2017 om 16:32:09 #Russia|n spy ship "Liman" (Black Sea Fleet) sunk on its way to #Syria after collision near Bosphorus. Crew rescued. https://t.co/4ilQY70bLb reageer retweet
Turkse schapen, altijd nummer bir abi.
Altijd.
  donderdag 27 april 2017 @ 21:19:57 #67
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  donderdag 27 april 2017 @ 21:22:27 #68
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_170529776
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  donderdag 27 april 2017 @ 21:22:52 #69
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170529789
_paulo34 twitterde op donderdag 27-04-2017 om 15:58:08 #Tabqah Battle Situation Map27-04-2017#SDF cleared al-Wahab & al-Iza’a neighborhoods, liberated the Radio Radio Tower.20 ISIS KIA,10 captured. https://t.co/DUHDEswrsF reageer retweet
C-bJyg2XUAIcHi3.jpg
Say what?
  donderdag 27 april 2017 @ 21:25:05 #70
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170529874
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 21:22 schreef vigen98 het volgende:

[..]

MRAP's? Die gaan ze echt niet aan SDF geven.
Die hebben ze eerder dit jaar ook al gehad, dit is gewoon een nieuwe lading
Say what?
pi_170538679
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 11:55 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Tis toch wel redelijk uniek dat IS zoiets doet of niet? Is de actie van Isral alleen tegen Hezbollah gericht of ook tegen Assad?
Ontwapenen van Hezbolla die de wapens uit Iran krijgt.
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_170539025
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-39739787

[ Bericht 81% gewijzigd door bingoman op 28-04-2017 10:43:02 ]
pi_170540269
quote:
tja, hezz wordt machtiger ---> israel voelt zich bedreigd ----> handelt ernaar ----> nieuwe fase in het conflict in syrie ---> verdere escalatie ---> verdere escalatie ---> verdere escalatie

never ending story _O_

quote:
23 April 2017: Alleged Israeli attack on a training camp used by militia in Syria's Golan Heights region, kills three members of the Syrian pro-government National Defence Forces, according to the group.

17 March 2017: The Israeli military says its aircraft attacked several targets in Syria and shot down a Syrian missile.

22 February 2017: Israeli aircraft reportedly bomb several Syrian air bases near Damascus, including a Hezbollah convoy travelling with the Syrian army.

12 January 2017: The Syrian government accuses Israel of firing several rockets on the Mezzeh air base from the Sea of Galilee.

30 November 2016: Israeli aircraft fire missiles on the Syrian town of Saboura, west of Damascus, according to Syrian military sources.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170540628
Gaat het nou ook los tussen de Turken en YPG? Zijn wat bommen heen en weer gegooid...
pi_170542084
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 12:07 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat het nou ook los tussen de Turken en YPG? Zijn wat bommen heen en weer gegooid...
Zou leuke tv/beelden geven.
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_170542505
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 10:12 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:

[..]

Ontwapenen van Hezbolla die de wapens uit Iran krijgt.
:')
  vrijdag 28 april 2017 @ 17:14:17 #77
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_170546464
Erdogan wil steun Trump voor Raqqa-offensief
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan vindt dat door Turkije gesteunde troepen het voortouw moeten nemen bij de aanval op IS-bolwerk Raqqa. Hij gaat proberen zijn Amerikaanse collega Donald Trump daarvan te overtuigen.

Het is de Turkse regering een doorn in het oog dat de VS in de strijd tegen Islamitische Staat in Syri intensief samenwerken met de YPG, een overwegend Koerdische militie. Turkije ziet in de organisatie een verlengstuk van de verboden PKK-beweging.

]„Waarom vragen we terroristische organisaties om hulp?”, vroeg Erdogan zich vrijdag hardop af op een conferentie in Istanbul. „Turkije, coalitietroepen onder leiding van de Verenigde Staten en het Vrije Syrische Leger kunnen IS samen uitroeien. Dat is niet moeilijk voor ons.” De Turkse president zei van plan te zijn het voorstel aan Trump voor te leggen.
http://www.telegraaf.nl/b(...)l_steun_Trump__.html

Want het Turkse leger is heel erg sterk enzo.

:P
pi_170547212
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 12:07 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat het nou ook los tussen de Turken en YPG? Zijn wat bommen heen en weer gegooid...
beetje schieten over en weer. vooralsnog niks aan de hand. hoe israel zich opstelt de laatste periode vind ik interessanter
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170547277
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 28 april 2017 @ 17:57:11 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170547307
Gevechten tussen JaI en Nusra oa in Oost-Ghouta :'). De 'revolutie' in een notendop.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170547415
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 17:57 schreef Szura het volgende:
Gevechten tussen JaI en Nusra oa in Oost-Ghouta :'). De 'revolutie' in een notendop.
nusra wordt gesandwiched tussen JaI en het regime _O- _O- _O-

ik vind wat er in het oostelijke qalamoun gebeurt hilarisch, de rebellen werken samen met het regime tegen isis en wanneer isis enigszins verdreven wordt gaan ze weer elkaar bevechten :B :B :B en wanneer isis weer en bedreiging wordt gaan ze weer samenwerken tegen isis :B :B :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170547435
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 17:14 schreef YazooW het volgende:
Erdogan wil steun Trump voor Raqqa-offensief
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan vindt dat door Turkije gesteunde troepen het voortouw moeten nemen bij de aanval op IS-bolwerk Raqqa. Hij gaat proberen zijn Amerikaanse collega Donald Trump daarvan te overtuigen.

Het is de Turkse regering een doorn in het oog dat de VS in de strijd tegen Islamitische Staat in Syri intensief samenwerken met de YPG, een overwegend Koerdische militie. Turkije ziet in de organisatie een verlengstuk van de verboden PKK-beweging.

]„Waarom vragen we terroristische organisaties om hulp?”, vroeg Erdogan zich vrijdag hardop af op een conferentie in Istanbul. „Turkije, coalitietroepen onder leiding van de Verenigde Staten en het Vrije Syrische Leger kunnen IS samen uitroeien. Dat is niet moeilijk voor ons.” De Turkse president zei van plan te zijn het voorstel aan Trump voor te leggen.
http://www.telegraaf.nl/b(...)l_steun_Trump__.html

Want het Turkse leger is heel erg sterk enzo.

:P
Niet voor niets "unicorn army" genoemd.

USA gaat manschappen sturen naar de grens om aanvallen vanuit mehmetland te stoppen.
USA heeft eindelijk via de SDF invloed over een groot gebied van Syri. Dit is al sinds de jaren 50 gewild, en nu is het gelukt. Ze gaan het niet zo makkelijk toelaten dat paar mehmets hun strategie verpesten. Mehmets are leashed.
pi_170554187
amerikanen aan de turks syrische grens :') :')

C-ggHWWXsAEl-Vc.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170554512
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 17:57 schreef Szura het volgende:
Gevechten tussen JaI en Nusra oa in Oost-Ghouta :'). De 'revolutie' in een notendop.
Jaja de "revolutie". :')

Welke revolutie... :')
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_170559161
Fighting ISIS: The Road to and beyond Raqqa
.....
This briefing outlines four key points to consider and four recommendations to help address them. It draws on four Crisis Group research trips to northern Syria, two to Sinjar in northern Iraq, another to PKK headquarters in Iraq's Qandil mountains, extensive discussions with senior YPG, PKK, Turkish and U.S. officials, and Crisis Group's ongoing conversations with a broad range of the conflict's other actors and influencers.
.....
The YPG and its political wing, the Democratic Union Party (PYD), are the PKK’s Syrian affiliates, and there is little prospect for their organic link with the mother party to change in the foreseeable future. Qandil-trained and battle-hardened PKK cadres with years – in some cases decades – of experience in the organisation’s struggle against Turkey hold the most influential positions within the YPG and, by extension, within the SDF’s chain of command; within the PYD-run civil governing bodies that administer YPG-held areas; and within the security forces, such as the Asayesh (security police), which are the backbone of that governance. While most of these cadres are Syrian Kurds (though notable roles are also played by Kurds from Turkey and Iran), loyalty to the PKK’s internal hierarchy appears to override relations to local society. Many also operate largely behind the scenes, or with titles that understate their actual authority, while nominally responsible officials lacking direct ties to the organisation are reduced to placeholders. Though this gives the PKK presence in northern Syria a local face, the reality of who wields power is evident to those living there and should be to external observers as well.
.....
Efforts by the YPG (and its Self-Administration) to achieve Arab buy-in to its project have been partial and haphazard and do not amount to a meaningful share in governance. Official rhetoric signals inclusiveness and pluralism, but YPG flags and posters of calan adorn streets and town squares (including in majority-Arab areas) in a manner typical of autocratic, single-party rule elsewhere in the region. Arab figures willing to participate in the Self-Administration are handed impressive titles but no real authority. Local governance bodies function as channels to convey complaints and petitions rather than as platforms for effective participation, while ultimate power of decision rests with the Qandil-trained PKK cadres. Beyond that, these institutions are limited to the distribution of meagre services that are unlikely to purchase the loyalty of otherwise sceptical citizens.
.....
That leaves the Self-Administration's security provision as the primary pillar for its claim to legitimacy. Yet, even this asset can turn into a liability: residents appear relieved at the degree of safety and order provided, but wary of the PKK cadres-led, Kurdish-dominated Asayesh security forces that uphold it. During a March 2017 Crisis Group visit to the majority-Arab town of Tel Abyad and nearby areas, the Asayesh's efforts to staff checkpoints with local Arab personnel, while notable, were deemed insignificant by Arab residents. As an Arab professional participating in the Self-Administration put it, "most of the problems the Self-Administration is asked to solve have been created by the security forces in the first place". Another added: "The Arab recruits have no authority; people's [problems] come from the Asayesh cadres". Arbitrary detentions are a particularly common complaint and a reminder that the success of the YPG and Asayesh in limiting ISIS attacks must be measured against the heavy-handed tactics they employ, which themselves can drive new recruits toward ISIS.
.....
Even in the short term, risk of additional escalation is real and could spiral higher if PKK attacks in Turkey re-escalate following a winter lull. More extensive Turkish action against the YPG in Syria is possible, especially if tensions soar further. Perhaps more likely, however, is additional Turkish intervention on the Iraqi side of the border, where the PKK has maintained a significant presence in Sinjar since it helped take the Yazidi town from ISIS in November 2015. Extending its control there to link with Iran-backed Shiite militias nearby could open a road connecting YPG-held areas of Syria with Baghdad - a trade route enabling the YPG to escape economic strangulation and potentially establishing a corridor between Iran and the Mediterranean under control of Tehran's allies ("Popular Mobilisation" militias and the Syrian regime), the PKK and the YPG.


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 29-04-2017 10:04:49 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170560609
gaan we weer

SaladinAlDronni twitterde op zaterdag 29-04-2017 om 11:55:58 IS'S media arm claims breaking the SAA lines in Umm Mayal east of Khanaser and killing more that 30 SAA soldiers #Syria reageer retweet


[ Bericht 82% gewijzigd door Slayage op 29-04-2017 12:16:56 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 29 april 2017 @ 16:56:39 #88
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170566069
ISIS claimt wel meer :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 29 april 2017 @ 17:39:33 #89
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170567018
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 april 2017 11:46 schreef Slayage het volgende:

gaan we weer

SaladinAlDronni twitterde op zaterdag 29-04-2017 om 11:55:58 IS'S media arm claims breaking the SAA lines in Umm Mayal east of Khanaser and killing more that 30 SAA soldiers #Syria reageer retweet
De SAA heeft een tegenclaim met 0 eigen doden en talloze IS doden, inclusief foto's. Het is dus een mediafittie met waarschijnlijk doden aan beide kanten.
pi_170570223
quote:
They claim to have invaded Syria to fight terrorism, and yet the groups they support on the ground (Ahrar Al Sham and Nour Eddin Al Zanki) share the same jihadist ideology that the United States has been fighting since 9/11.
https://www.washingtonpos(...)m_term=.f72044d307c7

Mehmets :')
pi_170570681
quote:
Precies hetzelfde kan je zeggen over de VS en de YPG natuurlijk.
  zaterdag 29 april 2017 @ 20:57:17 #92
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170571677
quote:
De Mehmets geloven ook alle propaganda dat YPG = PKK, zonder n kritische noot.
pi_170579641
gebeurt niet vaak

W7VOA twitterde op zaterdag 29-04-2017 om 20:47:24 A US service member has been killed by an IED outside of Mosul, according to @DeptofDefense. #Iraq reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170579859
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 april 2017 20:18 schreef BEFEM het volgende:

Precies hetzelfde kan je zeggen over de VS en de YPG natuurlijk.
evenals de VS/Turken en alle rebellen groepen die ze steunen, direct Nusras belangen dienen.

evenals het baath regime al jaar en dag terreur groepen hebben gesteund wanneer het hun uitkwam.

evenals de russen die de terreur van kadirov steunen tegen de terreur van de wahabi terroristen

evenals de iraniers die hezz en hamas steunen tegen israel

enz. enz. enz.

terreur is simpelweg een tool die overheden zonder uitzondering gebruiken om politieke redenen, thats the aweful truth. als mensen dat niet zien is dat simpelweg een gebrek aan realiteitszin. hun romantische hollywood "goodguy vs badguy" referentiekaders worden te niet gedaan als het ware.

kijk naar de soap wat er in het oostelijk qalamoun gaande is tussen het regime en de rebellen.

vanuit het regime POV werken ze samen met terroristen tegen andere terroristen.
vanuit rebellen POV werken ze samen met het regime, die ze beschuldigen van staatsterrorisme en het liefst omverwerpen tegen een andere terroristische groep.

het is gewoon hypocriet tot en met en laat zien dat terreurgroepen steunen helemaal niet verkeerd is, als het je belang maar dient.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 30 april 2017 @ 13:52:15 #95
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170583404
watanisy twitterde op zondag 30-04-2017 om 10:49:54 Army captured tell al-alam which overlook isis held umm sahrij in jabal al-shumariya east homs reageer retweet
watanisy twitterde op zondag 30-04-2017 om 11:45:01 Army captured Tadmuriyah - Jibab Hamad - Rajm al-Qasr - Rajm al-Ali -Rajm al-Mudraju and some other hills and farms north east of ebla plant reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 30 april 2017 @ 14:11:15 #96
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170583965
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170586724
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 april 2017 17:14 schreef YazooW het volgende:
Erdogan wil steun Trump voor Raqqa-offensief
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan vindt dat door Turkije gesteunde troepen het voortouw moeten nemen bij de aanval op IS-bolwerk Raqqa. Hij gaat proberen zijn Amerikaanse collega Donald Trump daarvan te overtuigen.

Het is de Turkse regering een doorn in het oog dat de VS in de strijd tegen Islamitische Staat in Syri intensief samenwerken met de YPG, een overwegend Koerdische militie. Turkije ziet in de organisatie een verlengstuk van de verboden PKK-beweging.

]„Waarom vragen we terroristische organisaties om hulp?”, vroeg Erdogan zich vrijdag hardop af op een conferentie in Istanbul. „Turkije, coalitietroepen onder leiding van de Verenigde Staten en het Vrije Syrische Leger kunnen IS samen uitroeien. Dat is niet moeilijk voor ons.” De Turkse president zei van plan te zijn het voorstel aan Trump voor te leggen.
http://www.telegraaf.nl/b(...)l_steun_Trump__.html

Want het Turkse leger is heel erg sterk enzo.

:P
En Trump zegt, je doet maar en gooit een paar grote bommen. _O-

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_170587529
Als TR de PKK in TR niet kan stoppen dan gaat dat in Syri uiteindelijk ook niet lukken.
pi_170592484
quote:
0s.gif Op zondag 30 april 2017 16:37 schreef WammesWaggel het volgende:
Als TR de PKK in TR niet kan stoppen dan gaat dat in Syri uiteindelijk ook niet lukken.
Tr moet vooral de focus hebben op tr. Syrie iş secundair. Daar zit militair de grootste uitdaging, omdat het zuid oosten van het land ideaal is voor een guerrilla strijd. Dezeis theoretisch ook tot het einde der tijden te voeren met beperkte middelen tegen een enorme overmacht.
Aan de andere kant is het landschap in noord Syri voor een guerrilla oorlog niet ideaal te noemen omdat het vooral vlak land is.
Ik verwacht zelf van TR overigens niet veel meer dan wat speldenprikken zal doen richting de Pkk in Syri. Beetje net als wat ze doen in noord Irak en wat Isral doet in Syri.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170593676
ammakra17 twitterde op zondag 30-04-2017 om 18:23:57 شبيحة جيش الإسلام تطلق الرصاص الحي على المتظاهرين في الغوطة ، الذين طالبوا بوقف الإقتتال بين الفصائل في عربين https://t.co/PYlAyEPdYF reageer retweet
quote:
Jaysh al-Islam fighters fired live bullets today at protesters protesting the infighting in east Ghouta, Damascus, Syria. Injuries were reported.
De ironie. :')
  zondag 30 april 2017 @ 20:26:47 #101
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170593814
KonstantinKlug twitterde op zondag 30-04-2017 om 20:24:11 I saw reports that #Erdogan is again sad to see #US-@CJTFOIR troops with the #YPG and not his favorite #jihadists in #Syria. #AngryDictatorhttps://t.co/PZuZ2uJ3Ci reageer retweet
C-riumHW0AEAJ4p.jpg
Say what?
  zondag 30 april 2017 @ 20:30:39 #102
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170593937
Tabqa bijna jihadivrij :7
CivilWarMap twitterde op zondag 30-04-2017 om 14:57:22 Syrian Democratic Forces captured Ishtiraqiyah district in Tabqah City. #ISIS defense is collapsing.http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/kfCnHCj7G5 reageer retweet
deSyracuse twitterde op zondag 30-04-2017 om 20:25:22 #Raqqah : Tabqa town is close to be conquerred by #SDF https://t.co/8ZdfgLstcX reageer retweet
Say what?
  zondag 30 april 2017 @ 21:10:53 #103
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170595303
C-rnLfvW0AEfG5K.jpg:large
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170598558
quote:
0s.gif Op zondag 30 april 2017 20:21 schreef ElDinosaur het volgende:
ammakra17 twitterde op zondag 30-04-2017 om 18:23:57 شبيحة جيش الإسلام تطلق الرصاص الحي على المتظاهرين في الغوطة ، الذين طالبوا بوقف الإقتتال بين الفصائل في عربين https://t.co/PYlAyEPdYF reageer retweet
[..]

De ironie. :')
Is revolutie!
pi_170598590
Turkije schijnt haar airspace open te hebben gezet voor Russiche vliegtuigen om Idlib te bombarderen. Kunnen mehmets weer meer zeuren over de Russen de laatste ziekenhuis van Idblib hebben gebombardeerd.
  maandag 1 mei 2017 @ 02:03:15 #106
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_170600325
Zelfs tegen de Turken willen de Russen het luchtruim van Syri niet beschermen.
Op deze manier heeft Assad natuurlijk helemaal niks aan die S-300 en S-400 in de regio.
Heerlijk zo'n bondgenoot :')
  maandag 1 mei 2017 @ 08:23:14 #107
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_170601250
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 02:03 schreef WammesWaggel het volgende:
Zelfs tegen de Turken willen de Russen het luchtruim van Syri niet beschermen.
Op deze manier heeft Assad natuurlijk helemaal niks aan die S-300 en S-400 in de regio.
Heerlijk zo'n bondgenoot :')
De Russen beschermen alleen hun eigen belangen en middelen. Met de Turken is een deal gesloten. Openlijke strijd tussen de ypg en de turken is in het belang van de Russen ,omdat het de positie van de Amerikanen verzwakt.
pi_170604442
quote:
Inside the Conspiracy Theory That Turned Syria’s First Responders Into Terrorists

Syria Civil Defence is a volunteer corps of 3,300 first responders, fighting a losing battle in a devastated nation. You’ve likely seen its members—known as White Helmets—in photos on social media, carrying dusty, injured children out of bombsites. They’ve saved nearly 100,000 Syrians who otherwise would have been fatalities of the country’s ongoing civil war. They were nominated for a Nobel Peace Prize last year.

And simply by listing those facts, this story has become “fake news.”

While the White Helmets might seem like the poster children for feel-bad humanitarianism, they’ve in fact become the target of a internet smear campaign, one designed to bolster the regime of Syrian president Bashar al-Assad and undermine its opponents, including the United States. Various White Helmet “truthers”—who range from Assad and his supporters to Russian embassies, and even to Alex Jones—accuse the group of staging rescue photos, belonging to al Qaeda, and being pawns of liberal bogeyman George Soros. The story of how that conspiracy grew is a perfect distillation of how disinformation can spread unchecked, supplanting fact with frenzy where no support exists.
  dinsdag 2 mei 2017 @ 16:43:18 #109
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170635184
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 11:58 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Die white helmets stinken van alle kanten.
  dinsdag 2 mei 2017 @ 16:53:13 #110
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170635343
Kneusjes in Oost Ghouta blijven elkaar afmaken. Dit is exact de reden waarom al die "gematigden" nooit aan de macht mogen komen:

https://www.almasdarnews.(...)hold-rural-damascus/
pi_170636204
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 16:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die white helmets stinken van alle kanten.
Oneens. Die lui zijn verre van perfect ofzo, maar zo'n beetje elke aantijging is inmiddels wel ontkracht. De lastercampagne die tegen hulpverleners wordt gevoerd is walgelijk.
  dinsdag 2 mei 2017 @ 17:54:37 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170636421
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 17:43 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Oneens. Die lui zijn verre van perfect ofzo, maar zo'n beetje elke aantijging is inmiddels wel ontkracht. De lastercampagne die tegen hulpverleners wordt gevoerd is walgelijk.
Mag ik eens wat bewijs van die ontkrachtingen zien dan :)
pi_170636690
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 17:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mag ik eens wat bewijs van die ontkrachtingen zien dan :)
kom dan eerst met goed bewijs van het fout zijn van die gasten
pi_170636869
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 17:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mag ik eens wat bewijs van die ontkrachtingen zien dan :)
Niet gelezen? Die staan gewoon in het artikel die ik heb gepost ;)

AylinaKilic twitterde op dinsdag 02-05-2017 om 18:42:58 BREAKING: #SDF forces siege #Isis militants at the strategic #Tabqa Dam after capturing three remaining districts i... https://t.co/iKup3KLRp3 reageer retweet


[ Bericht 45% gewijzigd door Frikandelbroodje op 02-05-2017 18:59:49 ]
  woensdag 3 mei 2017 @ 12:41:55 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170653526
Astana-gesprekken staan weer op de rol, maar de eerste afmelding ('rebellen' die hun AQ-maatjes willen beschermen) is alweer binnen :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170670056
Nieuwe valse vlag in Syri is in aantocht. :Y
  donderdag 4 mei 2017 @ 06:51:31 #117
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170673611
SAA rukt lekker op ten noorden van Palmyra, bereiken bijna Oost-Hama (IS bolwerk).
pi_170687245
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 16:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die white helmets stinken van alle kanten.
Dat iemand die propaganda act nog serieus neemt is eigenlijk best wel triest. Maar dat geeft je meteen een idee of een bron fake news levert of niet.
  donderdag 4 mei 2017 @ 18:52:15 #119
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170687558
Flinke progressie in het noordwesten van Mosul de laatste dagen:
C-_x0h_XsAU2qYk?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 4 mei 2017 @ 20:14:27 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170689736
Is er eindelijk een afspraak over 'safe zones' waar de terroristen/rebellen al jaren om mekkeren, lopen ze boos de zaal uit :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170703516
quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 18:34 schreef drexciya het volgende:

[..]

Dat iemand die propaganda act nog serieus neemt is eigenlijk best wel triest. Maar dat geeft je meteen een idee of een bron fake news levert of niet.
Welke propaganda act?
  vrijdag 5 mei 2017 @ 16:13:51 #122
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170707555
Botox-Tijger gaat huishouden in Homs:
https://mobile.almasdarne(...)t-massive-offensive/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 5 mei 2017 @ 19:47:12 #123
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170711662
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 13:27 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Welke propaganda act?
https://www.facebook.com/vanessa.beeley/videos/10156492825688868/
https://www.facebook.com/vanessa.beeley/videos/10156493372513868/

Deze vrouw is daadwerkelijk regelmatig in Aleppo geweest, i.t.t. de propaganda spuwende Westerse journalisten. White Helmets = Al Nusra front.

quote:
In reality the White Helmets is a project created by the UK and USA. Training of civilians in Turkey has been overseen by former British military officer and current contractor, James Le Mesurier. Promotion of the program is done by "The Syria Campaign" supported by the foundation of billionaire Ayman Asfari. The White Helmets is clearly a public relations project which has received glowing publicity from HuffPo to Nicholas Kristof at the NYT. White Helmets have been heavily promoted by the U.S. Institute of Peace (U.S.IP) whose leader began the press conference by declaring "U.S.IP has been working for the Syrian Revolution from the beginning".

Apart from the PR work, White Helmets work in areas of Aleppo and Idlib controlled by Nusra (Al Queda).

US and UK tax dollars pay for a program which has an appealing rescue component and is then used to market and promote the USA and UK policy of regime change in Syria in de facto alliance with Nusra.

The fake "independence and neutrality" of White Helmets is shown by their active promotion of a No Fly Zone.

-- Rick Sterling in About Those Chlorine Gas Attacks in Syria - Humanitarians for War, part 2 (Counterpunch, April 3, 2015)
During my time in Hanano East #Aleppo I spoke with many civilians who had been liberated from their four year imprisonment by NATO and Gulf state terrorist brigades. I asked them all if they knew of the #WhiteHelmets. All of them looked puzzled and most of them replied that no they did not know them at all.

Some said they knew of the workers who called themselves "civil defence" and worked with the terrorists. I asked if they also helped civilians, one man only said that yes sometimes they did help him and his family.

I interviewed the Syrian Arab Red Crescent workers who were on the scene in Hanano. They had never come across the White Helmets in all the time they had been working in East Aleppo since the area was invaded and occupied in 2012.

I have been told that no White Helmet operatives have accepted amnesty so this raises the question...where exactly are the White Helmets? If they were truly a neutral, impartial organisation working for all humanity, why were they not out in force helping civilians to escape to safety?

One leader of a special National Guard unit allied with the SAA told me tonight that during the battles for Ramousa, they had found one militant who had three ID cards in his pockets. One from Turkey, one from Nusra Front and one White Helmet ID card.

It seems the farce that is the White Helmets is coming to an end...

-- Vanessa Beeley, reporting from Aleppo, December 13, 2016
  vrijdag 5 mei 2017 @ 19:50:28 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170711716
Safe zone Ghouta (is ook niet nodig daar te vechten, doen ze zelf al :') ).

C_FJr0PWAAAkXy_?format=jpg&name=large

Qaboun en Barzeh gaan ze dus gewoon mee verder.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 5 mei 2017 @ 19:56:28 #125
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170711817
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 19:50 schreef Szura het volgende:
Safe zone Ghouta (is ook niet nodig daar te vechten, doen ze zelf al :') ).

[ afbeelding ]

Qaboun en Barzeh gaan ze dus gewoon mee verder.
Het gaat echt all-out in Ghouta. Al meer dan 200 strijders gedood, meerdere belangrijke commandanten aan beide zijden. De SAA hoeft alleen maar toe te kijken en te lachen.
  vrijdag 5 mei 2017 @ 20:13:45 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170712123
Grote vraag is wanneer AQ en z'n 'rebellen'vriendjes het volgende offensief starten terwijl SAA op ISIS aan het inbeuken is. Of zou Turkije nu eens de kikkers in de kruiwagen houden? En zou er eindelijk eens iets van een scheiding komen tussen extremisten en 'gematigden', wat al sinds het eerste bestand wordt beloofd maar nooit is nagekomen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170714099
quote:
Weinig overtuigend. Ik heb deze video's even bekeken en ook wat andere video's die ze heeft gepost maar ik kom nergens bewijzen tegen dat de White Helmets een verlengstuk zijn van het Nusra Front. Ik zie nergens onderbouwing voor haar bewering dat het gebouw naast een Nusra-hoofdkwartier staat, wordt ook betwist in de comments onder de video. Zelfs al zou dat zo zijn, dan toont dat nog geen connectie aan. Wat ik wel zie is dat het White Helmets logo naast een driesterrenvlag(dat is wel enorm dom trouwens) staat, een vlag die Nusra veracht.

quote:
Deze vrouw is daadwerkelijk regelmatig in Aleppo geweest, i.t.t. de propaganda spuwende Westerse journalisten. White Helmets = Al Nusra front.
Ontken je nou dat er (westerse) journalisten in oost-Aleppo zijn geweest? :D

quote:
[..]

Dat zijn wel wat vreemde dingen, maar hier blijkt niet uit dat ze gelieerd zijn aan Nusra, noch dat ze een propaganda-act zijn. En dan ga ik ervan uit dat wat ze schrijft klopt. Beeley is namelijk wel een journalist die al sinds 2015 zulke artikelen over de White Helmets schrijft, voor een Alex Jones gelieerd propagandablogje welteverstaan(over propaganda gesproken).

Is dit alles?
pi_170715390
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 13:27 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Welke propaganda act?
Max Blumenthal heeft in een aantal artikelen wat kritische noten geplaatst bij de gang van zaken rondom de White Helmets:
http://www.alternet.org/w(...)-regime-change-syria
http://www.alternet.org/g(...)-pushing-us-military
Met dank aan Radio War Nerd, die een interview met hem deed over Syri in het algemeen:
https://www.patreon.com/posts/radio-war-nerd-7022564
  zondag 7 mei 2017 @ 12:19:02 #129
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170741419
Oost-Aleppo offensief van de SAA gaat hervatten:

https://www.almasdarnews.(...)ppo-province-resume/

Er is bekend dat niemand minder dan de botox tiger het offensief richting Deir-Ezzor gaat leiden. Ze doen er verstandig aan eerst IS te neuken in Oost-Hama vanaf twee kanten.
  zondag 7 mei 2017 @ 12:22:44 #130
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170741495
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 21:36 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Weinig overtuigend. Ik heb deze video's even bekeken en ook wat andere video's die ze heeft gepost maar ik kom nergens bewijzen tegen dat de White Helmets een verlengstuk zijn van het Nusra Front. Ik zie nergens onderbouwing voor haar bewering dat het gebouw naast een Nusra-hoofdkwartier staat, wordt ook betwist in de comments onder de video. Zelfs al zou dat zo zijn, dan toont dat nog geen connectie aan. Wat ik wel zie is dat het White Helmets logo naast een driesterrenvlag(dat is wel enorm dom trouwens) staat, een vlag die Nusra veracht.

Ik noemde maar even een voorbeeld. Een probleem is dat er in de MSM gewoon GEEN kritische geluiden te vinden zijn, dus moet je het maar met vage bronnen doen.

quote:
Ontken je nou dat er (westerse) journalisten in oost-Aleppo zijn geweest? :D
Zeker zijn die er wel geweest, maar ook die hebben op zijn minst twijfelachtige dingen bericht (massaslachtingen die door de lokale bevolking werden ontkend etc.).

quote:
Dat zijn wel wat vreemde dingen, maar hier blijkt niet uit dat ze gelieerd zijn aan Nusra, noch dat ze een propaganda-act zijn. En dan ga ik ervan uit dat wat ze schrijft klopt. Beeley is namelijk wel een journalist die al sinds 2015 zulke artikelen over de White Helmets schrijft, voor een Alex Jones gelieerd propagandablogje welteverstaan(over propaganda gesproken).

Is dit alles?
En dat is dus het probleem wat ik ermee heb. Ik ben niet door dit soort vrouwen ervan overtuigd dat de White Helmets niet deugen, nee door eigen redenatie. Ik kan niet controleren of het klopt ja of nee. De MSM berichten er niet over en aan de andere kant heb je lui als Alex Jones die ik ook voor geen meter vertrouw.
  zondag 7 mei 2017 @ 12:58:20 #131
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170742153
Dus als ik het goed begrijp gaan ze ISIS van drie kanten afslachten?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 7 mei 2017 @ 16:39:02 #132
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170749238
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 12:58 schreef Szura het volgende:
Dus als ik het goed begrijp gaan ze ISIS van drie kanten afslachten?
Voorlopig wel ja. De SAA vanuit Oost-Aleppo, vanaf Palmyra en de Koerden naar Raqqa. Trouwens de FSA gaat ook een offensief richting Deir-Ezzor beginnen, maar dan richting de Irakese grens. Hier gaat IS nooit tegen bestand zijn. Het enige doemscenario voor de SAA is dat IS zich terugtrekt richting Deir-Ezzor. Naar verwachting is Raqqa een stuk minder goed te verdedigen dan Mosul, het is een veel kleinere stad en naar verwachting zitten er ook minder strijders.
  zondag 7 mei 2017 @ 16:44:42 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170749441
'FSA' moeten ze afblokken.

Overigens worden er twee ontruimingen gepland naar het schijnt. Qaboun en Yarmouk (muv ISIS-terroristen).
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 7 mei 2017 @ 16:55:58 #134
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170749853
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 16:44 schreef Szura het volgende:
'FSA' moeten ze afblokken.

Overigens worden er twee ontruimingen gepland naar het schijnt. Qaboun en Yarmouk (muv ISIS-terroristen).
Yarmouk is mogelijk ook een deal voor IS in het verschiet. Alleen zou ik daar echt schijt aan hebben als ik de Syrische overheid was en ze allemaal opblazen. Er worden later toch geen deals meer gemaakt met IS.
pi_170758533
Sinds 1 mei off line geweest. Heb ik iets essentieel s gemist? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 7 mei 2017 @ 21:28:37 #136
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_170758682
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:25 schreef Slayage het volgende:
Sinds 1 mei off line geweest. Heb ik iets essentieel s gemist? :P
De Syrirs zijn nog niet op en nieuwe ladingen vrinden van Assad uit het buitenland komen hem toch nog altijd helpen voor een geit en een ei.
Opzich weinig nieuws.

Beetje saai wel :P
pi_170758818
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:28 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De Syrirs zijn nog niet op en nieuwe ladingen vrinden van Assad uit het buitenland komen hem toch nog altijd helpen voor een geit en een ei.
Opzich weinig nieuws.

Beetje saai wel :P
Same old, same old dus :z
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 7 mei 2017 @ 21:34:41 #138
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170758924
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:25 schreef Slayage het volgende:
Sinds 1 mei off line geweest. Heb ik iets essentieel s gemist? :P
Safe zones onder de vleugels van Rusland, Iran en Turkije. Syrisch regime akkoord, Amerikanen wordt nog mee gepraat, Koerden niet blij en 'rebellen' liepen weg uit de zaal in Astana terwijl ze al jaren om safe zones mekkeren :').

Geeft SAA en bondgenoten de ruimte om weer vol op ISIS te gaan. Schijnt vanuit drie fronten (Oost-Aleppo-Maskanah, Palmyra, Oost-Hama) een offensief te worden gestart met als einddoel Deir ez-Zor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 7 mei 2017 @ 21:35:36 #139
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_170758968
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

Same old, same old dus :z
They've been fighting for 6 years. It can't be much longer :P
pi_170759507
quote:
1s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:34 schreef Szura het volgende:

[..]

Safe zones onder de vleugels van Rusland, Iran en Turkije. Syrisch regime akkoord, Amerikanen wordt nog mee gepraat, Koerden niet blij en 'rebellen' liepen weg uit de zaal in Astana terwijl ze al jaren om safe zones mekkeren :').

Geeft SAA en bondgenoten de ruimte om weer vol op ISIS te gaan. Schijnt vanuit drie fronten (Oost-Aleppo-Maskanah, Palmyra, Oost-Hama) een offensief te worden gestart met als einddoel Deir ez-Zor.
Zullen wel relatieve safe zone zones zijn. Deir einddoel is wel ambitieus, maar ongetwijfeld te doen als Iran de manschappen levert, daarnaast zullen er straks ook Irakezen vrijkomen nu Isis ook in Irak is uitgespeeld. Turken kunnen we tegenwoordig ook rekenen als team Assad lijkt me.

Waarom zijn de koerden niet blij?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 7 mei 2017 @ 21:48:19 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170759586
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zullen wel relatieve safe zone zones zijn. Deir einddoel is wel ambitieus, maar ongetwijfeld te doen als Iran de manschappen levert, daarnaast zullen er straks ook Irakezen vrijkomen nu Isis ook in Irak is uitgespeeld. Turken kunnen we tegenwoordig ook rekenen als team Assad lijkt me.

Waarom zijn de koerden niet blij?
Las bij de PYD iets over sectarian partition waar ze tegen zijn. Wel een grappig statement voor juist de Koerdische partijen _O-. Zullen we bang zijn weer een mes in de rug te krijgen nu Rusland en Turkije zo'n grote samenwerking opzetten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170760253
quote:
1s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:48 schreef Szura het volgende:

[..]

Las bij de PYD iets over sectarian partition waar ze tegen zijn. Wel een grappig statement voor juist de Koerdische partijen _O-. Zullen we bang zijn weer een mes in de rug te krijgen nu Rusland en Turkije zo'n grote samenwerking opzetten.
Ik lees bij Lister dat de Turken mogelijk idlib in gaan trekken om HTS tegen te werken? Turkije doet de het vuile werk if true. Dat krijg je ervan als je in de tang zit...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 7 mei 2017 @ 22:04:01 #143
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170760474
quote:
10s.gif Op zondag 7 mei 2017 22:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik lees bij Lister dat de Turken mogelijk idlib in gaan trekken om HTS tegen te werken? Turkije doet de het vuile werk if true. Dat krijg je ervan als je in de tang zit...
Van de week waren er al berichten dat ze al waren binnengetrokken. Was onzin. Maar we wachten wel af. Veel succes ermee, nog nimmer is het gelukt om Nusrats te scheiden van die andere clubjes, zoals bij werkelijk ieder eerder bestand is beloofd. John Kerry leverde niet, waarom zou het de Turken wel lukken?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 7 mei 2017 @ 22:12:27 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170760858
Naast Qaboun (en Yarmouk) moet ook Barzeh de komende dagen gevacueerd worden. In de groene bus naar Idlib :W.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170761193
xcip80.jpg
pi_170767772
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 22:21 schreef Stabiel het volgende:
[ afbeelding ]
Ziet er uit dat zij professioneel spul krijgen.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_170769744
SAA snijdt FSA de pas af ten oosten van Damascus:

C_PpbERXcAEWLkV.jpg:large

IzatCharkatli twitterde op zondag 07-05-2017 om 20:36:21 Opposition map of east Damascus showing advance of government troops east of Sin Airbase. Doubt that only al-Sabe'… https://t.co/jUC8rcfVsG reageer retweet
Eerste bussen gesignaleerd in Qaboun:

C_Spvh_XoAA8KyT.jpg
pi_170769768
En het gaat rap in Mosul:

08mayl_Mosul-city_Iraq_war_map.jpg

Kaartje van Southfront
pi_170769932
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 22:21 schreef Stabiel het volgende:
[ afbeelding ]
Wel erg blank, is dit niet gewoon USA special forces met een YPG patch?
pi_170771420
quote:
1s.gif Op zondag 7 mei 2017 22:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Van de week waren er al berichten dat ze al waren binnengetrokken. Was onzin. Maar we wachten wel af. Veel succes ermee, nog nimmer is het gelukt om Nusrats te scheiden van die andere clubjes, zoals bij werkelijk ieder eerder bestand is beloofd. John Kerry leverde niet, waarom zou het de Turken wel lukken?
zo wordt turkije nog dieper het moeras ingetrokken. als dit waar blijkt zullen de turken veel te verduren krijgen in idlib. iig een win voor de assadisten weer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 8 mei 2017 @ 12:50:36 #153
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170771494
quote:
10s.gif Op maandag 8 mei 2017 12:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

zo wordt turkije nog dieper het moeras ingetrokken. als dit waar blijkt zullen de turken veel te verduren krijgen in idlib. iig een win voor de assadisten weer.
Dat doen ze toch echt zelf met hun oorlogszucht.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170771605
quote:
1s.gif Op maandag 8 mei 2017 12:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat doen ze toch echt zelf met hun oorlogszucht.
ze zijn simpelweg gedwongen door de amerikaanse houding, om te dealen met de russen. er was geen andere optie om in syrie nog enige leverage te behouden.
of dealen met de russen of aan de zijlijn kijken wat er gebeurt en accepteren wat er uiteindelijk uitkomt. het was kiezen tussen twee kwaden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 08-05-2017 13:12:08 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 8 mei 2017 @ 20:50:31 #155
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170783738
C_U1naiWsAE4R9t?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170786723
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 20:50 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Dat hele stuk tot aan Jabal Sabihiat is ook ingenomen door SAA. Schijnt dat de USA de FSA heeft bevolen om het terrein gewonnen te geven zonder gevecht.
  maandag 8 mei 2017 @ 22:46:06 #157
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170787801
Groot offensief in het oosten op handen *O*
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 8 mei 2017 @ 22:56:22 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170788062
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 22:08 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Dat hele stuk tot aan Jabal Sabihiat is ook ingenomen door SAA. Schijnt dat de USA de FSA heeft bevolen om het terrein gewonnen te geven zonder gevecht.
Waar lees je dat? Zou goed nieuws zijn.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170804046
BREAKING: de VS geeft aan om samen met Turkije te werken bij "operatie raqqa"
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_170805229
BREAKING: US official says Trump administration approves providing heavier weapons to Syria's Kurds, despite Turkish objections.

https://twitter.com/AP/status/861988993042460673

Haha.
pi_170805265
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 19:02 schreef Stabiel het volgende:
BREAKING: US official says Trump administration approves providing heavier weapons to Syria's Kurds, despite Turkish objections.

https://twitter.com/AP/status/861988993042460673

Haha.
:')
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_170805319
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 19:04 schreef SecretPret het volgende:

[..]

:')
Daar gaat je eerdere optimistische tweet. ;)
  dinsdag 9 mei 2017 @ 20:29:29 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170807888
Wordt gezellig volgende week tussen Trump en Erdo :') :D

quote:
7s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 18:18 schreef SecretPret het volgende:
BREAKING: de VS geeft aan om samen met Turkije te werken bij "operatie raqqa"
Dit is schijnbaar het letterlijke citaat. Zeker niet zo stellig als jij het brengt.

C_aFZb5XUAADZBk?format=jpg&name=large

[ Bericht 60% gewijzigd door Szura op 09-05-2017 21:18:46 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170824181
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 20:29 schreef Szura het volgende:
Wordt gezellig volgende week tussen Trump en Erdo :') :D

[..]

Dit is schijnbaar het letterlijke citaat. Zeker niet zo stellig als jij het brengt.

[ afbeelding ]
de russen hebben heel mooi twee navo bondgenoten uitgespeeld tegen elkaar. met dank aan obama en nu trump, die net als obama niet meer wilt doen dan wat lip service naar de turken toe terwijl de russen bv toestemming voor euphrates shield.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170824204
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 09-05-2017 om 23:28:22 #HTS statement giving credibility to rumours of upcoming operation by #EuphratesShield forces in Greater #Idlib, vowing to fight until death reageer retweet
Charles_Lister twitterde op dinsdag 09-05-2017 om 23:46:15 #pt: In effect, #HTS is stating (in a binding fatwa) that it could feasibly declare war on anyone in #Idlib, including Ahrar al-Sham. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170825039
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 11:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

de russen hebben heel mooi twee navo bondgenoten uitgespeeld tegen elkaar. met dank aan obama en nu trump, die net als obama niet meer wilt doen dan wat lip service naar de turken toe terwijl de russen bv toestemming voor euphrates shield.
Turkije is verantwoordelijk voor de eigen mess die het heeft veroorzaakt.
  woensdag 10 mei 2017 @ 12:24:38 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170825069
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2017 12:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turkije is verantwoordelijk door de eigen mess die het heeft veroorzaakt.
Exact. Niemand heeft Turkije gedwongen om Al Qaeda te steunen in het begin van het conflict, open grenzen te hebben voor IS strijders in het begin van het conflict om de YPG afgeslacht te laten worden en allerlei groeperingen te bewapenen en via haar grondgebied Syri in te laten trekken.
pi_170826043
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2017 12:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turkije is verantwoordelijk voor de eigen mess die het heeft veroorzaakt.
zo simpel is het inderdaad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170826072
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 12:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Exact. Niemand heeft Turkije gedwongen om Al Qaeda te steunen in het begin van het conflict, open grenzen te hebben voor IS strijders in het begin van het conflict om de YPG afgeslacht te laten worden en allerlei groeperingen te bewapenen en via haar grondgebied Syri in te laten trekken.
zwart wit redenaties zijn altijd prettig, ik begrijp het.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170826093
Het contrast van eerst aarsbroeders worden met Syri om het vervolgens mede in de afgrond te storten is natuurlijk wel wat extreem.
Erdo is gonna Erdo.
pi_170826134
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:15 schreef WammesWaggel het volgende:
Het contrast van eerst aarsbroeders worden met Syri om het vervolgens mede in de afgrond te storten is natuurlijk wel wat extreem.
Erdo is gonna Erdo.
binnenkort gaan de erdogans en de assads weer samen op vakantie :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 10 mei 2017 @ 14:37:48 #172
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170827900
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

zwart wit redenaties zijn altijd prettig, ik begrijp het.
Wat is er zwart wit aan hetgeen ik stelde? Vertel mij welk Turkije er precies bij had om duizenden strijders te bewapenen, een conflict daarmee in stand te houden en een open grenzen beleid te hanteren voor IS en Al Qaeda terroristen en de laatste zelfs te steunen in het begin van het conflict?
pi_170827937
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 14:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat is er zwart wit aan hetgeen ik stelde? Vertel mij welk Turkije er precies bij had om duizenden strijders te bewapenen, een conflict daarmee in stand te houden en een open grenzen beleid te hanteren voor IS en Al Qaeda terroristen en de laatste zelfs te steunen in het begin van het conflict?
Dit was onder beleid van atatrk nooit gebeurd....
pi_170828034
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 14:39 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Dit was onder beleid van atatrk nooit gebeurd....
Bedankt voor je bijdrage, captain obvious.
pi_170830151
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

binnenkort gaan de erdogans en de assads weer samen op vakantie :')
Gezamenlijk met valken jagen op wolven in Kazachstan.
  woensdag 10 mei 2017 @ 17:01:38 #176
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170831093
quote:
14s.gif Op woensdag 10 mei 2017 16:17 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Gezamenlijk met valken jagen op wolven in Kazachstan.
Er kan beter op wolven in Turkije worden gejaagd.
  woensdag 10 mei 2017 @ 17:04:07 #177
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170831147
Die Amerikanen, wat een faalhazen zijn het ook.

quote:
BEIRUT, LEBANON (4:45 P.M.) – Russia allegedly gave the Syrian military 21 Soviet-era M-30 Howitzers, Fox News claimed Tuesday, citing U.S. officials.

“A day before the Russian foreign minister arrives in Washington, Moscow has sent dozens of new artillery howitzers to Syria to be used by the Assad regime in a future ground campaign against rebel forces, U.S. officials told Fox News on Tuesday.”

Based on the report from Fox News, the M-30 Howitzers arrived to the Syrian port-city of Tartous over the last few days – Syrian and Russian governments have not confirmed this.

A U.S. official claimed that the Russians are not interested in decreasing the violence around Syria, citing this alleged delivery of weapons as proof of the Kremlin’s intentions.

“This is not done by people who want to turn down the volume,” one official said.


Al-Masdar has reached out to the Syrian military to confirm the validity of this claim by Fox News.
https://www.almasdarnews.(...)30-howitzers-report/
  woensdag 10 mei 2017 @ 17:10:10 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170831291
Mensen die het geweld willen verminderen sturen ook geen wapens en militairen, inclusief zwaar materieel, een soeverein land in.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170832433
BREAKING Erdogan: urges US to 'immediately' reverse decision to arm Syrian Kurdish fighters

https://twitter.com/AFP/status/862338618916036608
pi_170834569
Charles_Lister twitterde op woensdag 10-05-2017 om 17:54:13 [email protected] #HTS issued an order today to its checkpoints in #Idlib to block *all* movement of #FSA weapons, including 122mm Grad rockets & TOW missiles reageer retweet
de grote oorlog tussen nusra en co. tegen de rest lijkt aanstaande in idlib
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170834604
quote:
14s.gif Op woensdag 10 mei 2017 16:17 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Gezamenlijk met valken jagen op wolven in Kazachstan.
gezelliiii
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170834715
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 17:10 schreef Szura het volgende:
Mensen die het geweld willen verminderen sturen ook geen wapens en militairen, inclusief zwaar materieel, een soeverein land in.
je kan ook geweld met grof geweld uitblazen, maar dan moet je het wel doen als de russen, gewoon alles platgooien. dan dooft het geweld vanzelf.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170837915
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 14:37 schreef Richestorags het volgende:
Wat is er zwart wit aan hetgeen ik stelde? Vertel mij welk Turkije er precies bij had om duizenden strijders te bewapenen, een conflict daarmee in stand te houden en een open grenzen beleid te hanteren voor IS en Al Qaeda terroristen en de laatste zelfs te steunen in het begin van het conflict?
Het was in de verse wind van de revoluties. Denkend dat ook Assad het niet gaat redden. Wel dom om zo op ramkoers te liggen ja terwijl de Assads en Erdogans zeer goed waren. Enige verklaring is dat bij Erdo ook een ideologische factor meespeelde.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_170837973
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 19:50 schreef Slayage het volgende:
Charles_Lister twitterde op woensdag 10-05-2017 om 17:54:13 [email protected] #HTS issued an order today to its checkpoints in #Idlib to block *all* movement of #FSA weapons, including 122mm Grad rockets & TOW missiles reageer retweet
de grote oorlog tussen nusra en co. tegen de rest lijkt aanstaande in idlib
Ben benieuwd hoe het gaat uitpakken. En welke kant jaysh al islam kiest bijv. Wie kiest voor de Turkse alliantie en wie voor al Qaida. Denk dat de Saudische backed clubjes voor Turkije kiezen.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_170841598
quote:
REPORTS: US military shipment has arrived N. Syria, through KRG - @BarzanSadiq
quote:
MORE: US shipment to YPG consists of 25 trucks packed with heavy military equipments. At least 6 Howitzers
https://twitter.com/Conflicts/status/862418475939237889
pi_170841652
quote:
1s.gif Op woensdag 10 mei 2017 21:29 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Het was in de verse wind van de revoluties. Denkend dat ook Assad het niet gaat redden. Wel dom om zo op ramkoers te liggen ja terwijl de Assads en Erdogans zeer goed waren. Enige verklaring is dat bij Erdo ook een ideologische factor meespeelde.
Erdogan voelde zich beledigd toen Assad zijn voorgestelde politieke deal afwees in het begin van het conflict, waarin de Moslim Broederschap meer politieke representatie zou krijgen.
pi_170841736
Je bent geen grote historische leider als je geen grote invloed hebt op leiding van een ander land, zoiets basaals kan een motivatie voor Erdokhan geweest zijn.

Meer soennieten met invloed is ook gewoon een logische stap gezien de demografie.
  donderdag 11 mei 2017 @ 06:52:37 #188
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170843692
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 23:39 schreef WammesWaggel het volgende:
Je bent geen grote historische leider als je geen grote invloed hebt op leiding van een ander land, zoiets basaals kan een motivatie voor Erdokhan geweest zijn.

Meer soennieten met invloed is ook gewoon een logische stap gezien de demografie.
Maar is niet aan Erdogan om te sturen. Zelf was het mannetje nogal boos om de "coup" door "Glenisten" die tegen hem was gericht.
pi_170848853
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 19:50 schreef Slayage het volgende:
Charles_Lister twitterde op woensdag 10-05-2017 om 17:54:13 [email protected] #HTS issued an order today to its checkpoints in #Idlib to block *all* movement of #FSA weapons, including 122mm Grad rockets & TOW missiles reageer retweet
de grote oorlog tussen nusra en co. tegen de rest lijkt aanstaande in idlib
Gewoon als SAA toekijken hoe ze elkaar daar afmaken en daarna, wanneer de overwinnaar zijn wonden aan het likken is, sla jij toe.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 11 mei 2017 @ 12:59:19 #190
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170849347
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 12:34 schreef HSG het volgende:

[..]

Gewoon als SAA toekijken hoe ze elkaar daar afmaken en daarna, wanneer de overwinnaar zijn wonden aan het likken is, sla jij toe.
Ik weet niet of dit zo gunstig is. In principe kan je voorspellen dat HTS deze oorlog gaat verliezen: ze krijgen de Turkse luchtmacht, mogelijk gesteund door de Amerikaanse luchtmacht tegenover zich, ondersteund door duizenden strijders die leuk modern spul zullen krijgen. Mogelijk trekt Turkije nog met tanks en artillerie het gebied in (om vervolgens en passant even hun ware aard te laten zien door de Koerden in Efrin te beschieten en veel tanks te verliezen, zie strijd om Al-Bab). Rusland zal hier niet op tegen zijn want HTS. Als HTS is uitgeschakeld of dusdanig verzwakt dat ze de oppositie niet meer domineren kan het wereldwijd verkocht worden om allerlei wapentuig aan groepen als Ahrar en de FSA te gaan leveren.
pi_170855277
HTS is?
pi_170855371
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 17:07 schreef Adrie072 het volgende:
HTS is?
Verbond tussen JFS (voormalig al-Nusra, eigenlijk al-Qaeda) en paar andere groeperingen.

Al Qaeda -> JAN (Jabhat al-Nusra) -> JFS (Jabhat Fateh al-Sham) -> HTS (Hayat Tahir al-Sham).
pi_170857720
Weet niet wat hier waar van is, maar:

Souria4Syrians twitterde op donderdag 11-05-2017 om 15:05:20 Erdogan-backed Syrian rebels arrest 2 children accused of stealing and torture them while people standby in Atme to… https://t.co/KCyguBrNfN reageer retweet
C_jEA2qXUAI73Ht.jpg

C_jEBMXXgAA_fMt.jpg
  vrijdag 12 mei 2017 @ 22:24:40 #194
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170892713
Jirah Airbase heroverd! Op naar Maskanah.
ISIS :W

Overigens maakt SAA werk van de snelweg Damascus-Bagdad. Tientallen kilometers progressie richting Tanf, ten koste van 'rebellen' die door de VS en Jordani worden gesteund en het regime een spaak in de wielen willen steken.

[ Bericht 44% gewijzigd door Szura op 12-05-2017 22:43:56 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 12:36:20 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170901679
C_sz9SyW0AA3Mim?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170901975
michaelh992 twitterde op dinsdag 09-05-2017 om 15:24:10 Hezbollah-affiliated media released pictures of an alleged "military build up" in #Jordan near the Syrian border https://t.co/rmJFbeGtwt reageer retweet
Voor de volledigheid......

http://www.militarytimes.(...)yria-invasion-jordan

A massive buildup of U.S., British and Jordanian armored vehicles at the Zarqa Jordanian military base near the Syrian border -- depicted in photos circulating on social media -- is for an annual training exercise called Eager Lion, not an invasion of southern Syria, according to officials at U.S. Central Command.

"We do not have any U.S. forces in the Hashemite Kingdom of Jordan preparing for an invasion of any nation. All speculation on social and traditional media are completely false and without merit," said Maj. Josh Jacques, a CENTCOM spokesman.

Even Jordanian forces were skeptical of claims of the pending invasion emanating across various media circles.

"We should not intervene in the Syrian conflict unless there is a clear and present terrorist threat to our national security," retired Gen. Mousa al-Odwan, a former commander of Jordan's Special Forces, told Al Jazeera.
pi_170902063
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 19:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

je kan ook geweld met grof geweld uitblazen, maar dan moet je het wel doen als de russen, gewoon alles platgooien. dan dooft het geweld vanzelf.
Dat werkt beter dan stiekem zachtjes het vuur opstoken idd.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zaterdag 13 mei 2017 @ 13:55:47 #198
365082 IPA35
Patriarch
pi_170903344
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 22:24 schreef Szura het volgende:
Jirah Airbase heroverd! Op naar Maskanah.
ISIS :W

Overigens maakt SAA werk van de snelweg Damascus-Bagdad. Tientallen kilometers progressie richting Tanf, ten koste van 'rebellen' die door de VS en Jordani worden gesteund en het regime een spaak in de wielen willen steken.
Hoop wel dat ze de kruising bij Busairi pakken en vanuit daar alle fronten met elkaar verbinden.
Gelet op hoe die bergkam loop is het denk ik het meest gemakkelijk om vanuit Zuid-Palmyra naar het zuid-westen te pushen.

Maskaneh is inderdaad wel belangrijk om in te nemen. Bij voorkeur ook een route vanuit daar naar Khanasser/Ithiriya voordat de US proxies de hele boel inpikken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 13 mei 2017 @ 14:02:06 #199
365082 IPA35
Patriarch
pi_170903493
Heel Qaboun gepakt trouwens.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  Moderator zaterdag 13 mei 2017 @ 14:09:42 #200
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_170903684
quote:
10s.gif Op woensdag 10 mei 2017 19:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

je kan ook geweld met grof geweld uitblazen, maar dan moet je het wel doen als de russen, gewoon alles platgooien. dan dooft het geweld vanzelf.
Je kunt van de Russen zeggen wat je wil, maar ze zijn wel grondig in wat ze doen. _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zaterdag 13 mei 2017 @ 14:31:45 #201
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170904108
Qaboun: check.
Nu Barzeh nog en wellicht Jobar, scheelt weer wat troepen.

C_tCKSEWsAAhC14?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 16:08:54 #202
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170906096
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 14:31 schreef Szura het volgende:
Qaboun: check.
Nu Barzeh nog en wellicht Jobar, scheelt weer wat troepen.

[ afbeelding ]
Barzeh is al gepakt toch? Evacuatie deal naar Idlib ook daar.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 16:10:08 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170906116
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 16:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Barzeh is al gepakt toch? Evacuatie deal naar Idlib ook daar.
In ieder geval nog niet voltooid. Moet dat nog altijd maar zien, Waer (Homs) heeft ook tig keer geduurd voordat het echt ontruimd was.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170920441
C_s8SWzXYAEyS0B.jpg

_O-
  zaterdag 13 mei 2017 @ 23:05:16 #205
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_170920531
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 23:04 schreef BEFEM het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Wat voor olie spuit hij in zijn armen dan _O-
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_170920656
The Expendables
The Syrian Edition? :D
  zaterdag 13 mei 2017 @ 23:12:04 #207
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170920943
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 23:05 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wat voor olie spuit hij in zijn armen dan _O-
Synthol.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170955182
http://www.cbc.ca/beta/news/canada/terror-list-omission-1.4114621

quote:
The reasons for the reluctance to list the new al-Qaeda formation may have to do with one of its new members, the Nour ed-Dine Zenki Brigade, a jihadi group from the Aleppo governorate.

The Zenki Brigade was an early and prominent recipient of U.S. aid, weapons and training.

Zenki was cut off by the State Department only after Amnesty International implicated them in killings of Orthodox Christian priests and members posted a video of themselves beheading a young boy.

For the U.S. to designate HTS now would mean acknowledging that it supplied sophisticated weapons including TOW anti-tank missiles to "terrorists," and draw attention to the fact that the U.S. continues to arm Islamist militias in Syria.

Canada's longstanding reliance on U.S. listings exposes it to the increasingly politicized nature of those listings, which are influenced by the U.S. strategy of backing groups fighting the Syrian government and its Russian allies.
  maandag 15 mei 2017 @ 11:29:55 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170956002
Het is bijna geklaard:

C_24OQOUAAE36Uq?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 14:10:12 #210
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170980997
http://www.nu.nl/syrie/46(...)-bij-gevangenis.html

Dat de hoaxers gewoon doorgaan verbaast me niks, maar dat dit nu van de VS overheid vandaan zou komen, is toch wel zorgwekkend.
pi_170983926
komt wel dichtbij zo

C_8phoxUAAIWs5j.jpg:large
pi_170984002
C_7_ocBUIAA1Noc.jpg:large

:')
  dinsdag 16 mei 2017 @ 17:48:05 #213
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170986117
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 14:10 schreef EdvandeBerg het volgende:
http://www.nu.nl/syrie/46(...)-bij-gevangenis.html

Dat de hoaxers gewoon doorgaan verbaast me niks, maar dat dit nu van de VS overheid vandaan zou komen, is toch wel zorgwekkend.
Volgens betrouwbare bronnen :') Laat me raden: het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten dat een 1 mans actie in Londen is :')
  dinsdag 16 mei 2017 @ 17:48:58 #214
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170986130
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:28 schreef no1uknow het volgende:
[ afbeelding ]

:')
Erg slim om elkaar de hersens in te slaan op het moment dat je gebied met ongeveer 50% is gekrompen ten opzichte van het jaar daarvoor.
  woensdag 17 mei 2017 @ 14:10:48 #215
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171003026
Wat zien we hier? White Helmets die weer komen puinruimen na een openbare executie?

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/864648953060630528
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171004304
_O- _O- _O-

wat een trol actie inderdaad c_/

Charles_Lister twitterde op woensdag 17-05-2017 om 14:37:36 As #Erdogan met w. @POTUS in White House, @brett_mcgurk was in #YPG-held #Kobane in #Syria.That’s some trolling from Counter-#ISIS team. reageer retweet
Charles_Lister twitterde op woensdag 17-05-2017 om 14:41:43 @POTUS @brett_mcgurk #pt: And just to note, I’m pretty confident that’s #PKK veteran Şahin Cilo sat next to @brett_mcgurk (L); wanted in #Turkey for $1.1 million reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171004337
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:10 schreef Szura het volgende:
Wat zien we hier? White Helmets die weer komen puinruimen na een openbare executie?

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/864648953060630528
_O- _O- _O-

JohnRMarston twitterde op woensdag 17-05-2017 om 04:35:29 @IvanSidorenko1 Gotta hurry before his organs go bad lol reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  Moderator woensdag 17 mei 2017 @ 15:03:45 #218
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_171004342
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:10 schreef Szura het volgende:
Wat zien we hier? White Helmets die weer komen puinruimen na een openbare executie?

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/864648953060630528
Wat klinisch voor zo'n ongeregeld zooitje. Meteen een brancard, deken eroverheen _O- alsof hij niet mag bederven ofzo
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 17 mei 2017 @ 21:28:53 #219
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171013786
Weer een heleboel dorpen in Oost-Aleppo schoongeveegd
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 17 mei 2017 @ 23:26:58 #220
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_171017727
Blijkbaar groeit de socialistische/communistische aanhang onder jongeren in Irak. Door ISIS zouden zij niets meer met religie te maken willen hebben. Over 30 jaar een nieuwe Abdul Karim Qassem in Irak?

http://www.niqash.org/en/(...)ommunist-Revival.htm
niqash twitterde op woensdag 17-05-2017 om 19:22:51 Thanks to ISIS, young Iraqis turn away from Islam, head left. But in Baghdad religious parties don't like that idea. https://t.co/hNw7U6exBP reageer retweet
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  woensdag 17 mei 2017 @ 23:36:44 #221
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171017997
DADlslwXoAEvKGq?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 17 mei 2017 @ 23:43:15 #222
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171018155
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 14:10 schreef Szura het volgende:
Wat zien we hier? White Helmets die weer komen puinruimen na een openbare executie?

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/864648953060630528
Hey, dit soort taferelen hadden wij 600 jaar geleden ook.
  woensdag 17 mei 2017 @ 23:45:58 #223
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171018218
quote:
0s.gif Op woensdag 17 mei 2017 21:28 schreef Zahreddine het volgende:
Weer een heleboel dorpen in Oost-Aleppo schoongeveegd
Hoeveel man zou IS nog op het Aleppo front hebben? Een paar honderd? Ze worden nu echt van alle kanten aangevallen. Raqqa, Deir-Ezzor, Homs, Aleppo.
  woensdag 17 mei 2017 @ 23:48:35 #224
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171018283
quote:
1s.gif Op woensdag 17 mei 2017 23:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hoeveel man zou IS nog op het Aleppo front hebben? Een paar honderd? Ze worden nu echt van alle kanten aangevallen. Raqqa, Deir-Ezzor, Homs, Aleppo.
een paar honderd ofzo, 800-900?

Lijkt mij dat binnen een week de rest van Oost Aleppo is gepakt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_171025087
Mosul nog steeds niet bevrijd? En dan denkt SDF Raqqa makkelijk te bevrijden?
pi_171034193
Escalatie in 3, 2, 1.

NBCNightlyNews twitterde op donderdag 18-05-2017 om 18:56:29 JUST IN: Military official: US strikes Syrian regime-allied militia that refused warnings to stop advancing toward US special forces. reageer retweet
  donderdag 18 mei 2017 @ 19:17:38 #227
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171034243
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 19:15 schreef ElDinosaur het volgende:
Escalatie in 3, 2, 1.

NBCNightlyNews twitterde op donderdag 18-05-2017 om 18:56:29 JUST IN: Military official: US strikes Syrian regime-allied militia that refused warnings to stop advancing toward US special forces. reageer retweet
Het lef dat Amerika heeft zeg, niet te geloven.
  donderdag 18 mei 2017 @ 19:18:56 #228
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171034280
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 12:10 schreef JubaUrbicus het volgende:
Mosul nog steeds niet bevrijd? En dan denkt SDF Raqqa makkelijk te bevrijden?
Rond Mosul waren meer strijders. Ook meer elitestrijders en eigen wapenproductie. Tevens veel grotere stad en sterkere IS bastions eronheen. Veel moeilijker in te nemen dan een kleinere stad als Raqqa.
  donderdag 18 mei 2017 @ 19:31:31 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171034623
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 19:15 schreef ElDinosaur het volgende:
Escalatie in 3, 2, 1.

NBCNightlyNews twitterde op donderdag 18-05-2017 om 18:56:29 JUST IN: Military official: US strikes Syrian regime-allied militia that refused warnings to stop advancing toward US special forces. reageer retweet
Moeten we de VS eraan herinneren dat hun jongens in Irak bivakkeren tussen duizenden bondgenoten van de militie die ze hebben gebombardeerd?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171035775
quote:
1s.gif Op donderdag 18 mei 2017 19:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Moeten we de VS eraan herinneren dat hun jongens in Irak bivakkeren tussen duizenden bondgenoten van de militie die ze hebben gebombardeerd?
Wie is "de VS" in deze? :P in Washington is het een chaos, iedereen doet maar wat, dus een ideaal moment voor een onverwachte escalatie :p kan best leuk worden :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171035802
quote:
1s.gif Op donderdag 18 mei 2017 19:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het lef dat Amerika heeft zeg, niet te geloven.
De hufters!!! :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171035859
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 12:10 schreef JubaUrbicus het volgende:
Mosul nog steeds niet bevrijd? En dan denkt SDF Raqqa makkelijk te bevrijden?
Kwestie van tijd, het echte werk begint dan pas. De hearts and minds winnen van het sunni hartland, zodat een nieuwe incarnatie van Isis geen kans krijgt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171037866
quote:
10s.gif Op donderdag 18 mei 2017 20:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wie is "de VS" in deze? :P in Washington is het een chaos, iedereen doet maar wat, dus een ideaal moment voor een onverwachte escalatie :p kan best leuk worden :p
'Iedereen doet maar wat' is altijd de kracht geweest van de Amerikanen. Zijn zo onvoorspelbaar als wat. Dat is in een echte oorlog tenminste handig, nu wat minder maar alsnog kan niemand echt op ze inspelen.
pi_171041820
Dikke WO 3 aanstaande. :o
pi_171049345
YAAA ZEYNEP YAAA HUSSEIN _O_ _O_ _O_

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 18-05-2017 om 21:23:55 While US hit pro-Assad convoy N. of Al-Tanf, pro-Regime forces made a ~20 km advance on 2nd front vs #FSA takingBir Rasayi E. of #Suweida. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 11:46:58 S. #Syria: Regime bringing more forces made up of Syrian Hezbollah & from Nubul/Zahraa to SE. #Damascus to reach Al Tanf reageer retweet
dit kan best leuk worden :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 12:43:25 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171049891
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 12:20 schreef Slayage het volgende:
YAAA ZEYNEP YAAA HUSSEIN _O_ _O_ _O_

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 18-05-2017 om 21:23:55 While US hit pro-Assad convoy N. of Al-Tanf, pro-Regime forces made a ~20 km advance on 2nd front vs #FSA takingBir Rasayi E. of #Suweida. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 11:46:58 S. #Syria: Regime bringing more forces made up of Syrian Hezbollah & from Nubul/Zahraa to SE. #Damascus to reach Al Tanf reageer retweet
dit kan best leuk worden :B
Check even @ejmalrai hierover,een van de betere analisten met goede afstand tot het conflict. De loyalisten gaan dit niet zomaar opgeven door een paar Amerikaanse bommetjes.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171050434
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 12:43 schreef Szura het volgende:

[..]

Check even @ejmalrai hierover,een van de betere analisten met goede afstand tot het conflict. De loyalisten gaan dit niet zomaar opgeven door een paar Amerikaanse bommetjes.
laat de bom maar barsten B:)B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171050468
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 12:45:09 Offensive towards Al-Tanf is led by (pro-)#Hezbollah ideology of "Islamic Resistance" gathering #Iran|ian backed groups from #Syria & #Iraq. reageer retweet
dit is feitelijk wat er aan de hand is, de sjia jihadis denken dat ze jeruzalem gaan bevrijden van de joden, zoals nasrallah zelf zei, dus inderdaad, zullen ze echt niet schrikken van een paar amerikaanse bommen sterker nog, "laat die bommen maar komen, het paradijs wacht op ons" zullen ze zeggen ;)

zeynalxidirov2 twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 12:49:36 @QalaatAlMudiq By fighting against syrian rebels in Tanaf near Iraq, iranian extremist idiots want to liberate Quds from Israel ?. Go Trump bomb them out reageer retweet


[ Bericht 19% gewijzigd door Slayage op 19-05-2017 13:13:33 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171050505
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:06 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 12:45:09 Offensive towards Al-Tanf is led by (pro-)#Hezbollah ideology of "Islamic Resistance" gathering #Iran|ian backed groups from #Syria & #Iraq. reageer retweet
Als zij even slim zijn nemen ze wat AA mee.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 13:08:58 #240
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171050533
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:08 schreef HSG het volgende:

[..]

Als zij even slim zijn nemen ze wat AA mee.
Heb je weinig aan als ze al vanuit Jordani kunnen vuren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171050618
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:08 schreef HSG het volgende:

[..]

Als zij even slim zijn nemen ze wat AA mee.
die kunnen ze inderdaad wel gebruiken :Y)
AHI_434d50303037393031_2_LowRes_JPG.JPG
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 13:19:05 #242
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171050828
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:06 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 12:45:09 Offensive towards Al-Tanf is led by (pro-)#Hezbollah ideology of "Islamic Resistance" gathering #Iran|ian backed groups from #Syria & #Iraq. reageer retweet
dit is feitelijk wat er aan de hand is, de sjia jihadis denken dat ze jeruzalem gaan bevrijden van de joden, zoals nasrallah zelf zei, dus inderdaad, zullen ze echt niet schrikken van een paar amerikaanse bommen sterker nog, "laat die bommen maar komen, het paradijs wacht op ons" zullen ze zeggen ;)

zeynalxidirov2 twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 12:49:36 @QalaatAlMudiq By fighting against syrian rebels in Tanaf near Iraq, iranian extremist idiots want to liberate Quds from Israel ?. Go Trump bomb them out reageer retweet
En wat denken de Sunni Jihadi's waar ze tegen vechten?
pi_171050894
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:19 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En wat denken de Sunni Jihadi's waar ze tegen vechten?
exact hetzelfde _O- _O- _O-

dat is de grap :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 13:23:08 #244
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171050964
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

exact hetzelfde _O- _O- _O-

dat is de grap :') :') :')
Ja, maar het debiele is dat moslims in het Midden-Oosten elkaar meer lijken te haten dan Isral. Isral is nog nooit zo veilig geweest.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 13:26:24 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171051054
Ach Jeruzalem bevrijden....
Het gaat gewoon om die weg: Damascus-Bagdad-Teheran.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 13:35:06 #246
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171051334
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:26 schreef Szura het volgende:
Ach Jeruzalem bevrijden....
Het gaat gewoon om die weg: Damascus-Bagdad-Teheran.
Jep, bevoorradingsroute voor Hezbollah.
pi_171053909
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja, maar het debiele is dat moslims in het Midden-Oosten elkaar meer lijken te haten dan Isral. Isral is nog nooit zo veilig geweest.
israel is idd de lachende derde, die denkt laat die dwazen elkaar uitmoorden, win-win w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171054093
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 13:26 schreef Szura het volgende:
Ach Jeruzalem bevrijden....
Het gaat gewoon om die weg: Damascus-Bagdad-Teheran.
uiteraard, maar de smeermiddel voor de politiek is dus religie, in de psyche van de moslimgemeenschap is de "bezetting" van jeruzalem echt een issue, vergis je niet, religie is zo gewoon een tool voor politici.

kan me een artikel over een hezz commandant (meen ik) voor de geest halen die zegt zoiets als, "om assad of het baath regime geven de sjia strijders geen ene fuck, maar om 1 steen van de zeynep tombe offeren ze hun leven".

je kan wel zeggen het gaat om de die weg verbinden, maar de politici net als nasrallah verbinden die politieke doeleinden met religie waardoor die dingen volledig vervlochten worden en niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. "de weg naar jeruzalem gaat door damascus" dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171054409
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 14:30:02 S. #Syria: vehicles used by #Iraq|i militia Kataib Sid Al-Shuhada struck while heading towards Al-Tanf. Casualtiesacknowledged. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 16:48:46 #251
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_171055352
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 15:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

israel is idd de lachende derde, die denkt laat die dwazen elkaar uitmoorden, win-win w/
De Isralische hightech industrie draait ook gewoon rap door terwijl de islamieten zich voornamelijk richten op moorden, de Isralische luitjes wonen op Mars over honderd jaar terwijl de moslims nog steeds druk zijn met dezelfde simpele zaken als honderd jaar geleden :D
pi_171063168
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 16:48 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

De Isralische hightech industrie draait ook gewoon rap door terwijl de islamieten zich voornamelijk richten op moorden, de Isralische luitjes wonen op Mars over honderd jaar terwijl de moslims nog steeds druk zijn met dezelfde simpele zaken als honderd jaar geleden :D
Moslims :B :B :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 22:37:16 #253
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_171063329
Verkiezingsdag in Iran

ThomasErdbrink twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 17:02:51 The commander of the IRGC Qods force, active in Syria and Iraq, Ghassem Soleimani, also voted. Not clear for what candidate. Pic by Farsna. https://t.co/aFjkYJePgk reageer retweet
DAMroOtUAAAeYaD.jpg
Say what?
pi_171063411
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 22:37 schreef UpsideDown het volgende:
Verkiezingsdag in Iran

ThomasErdbrink twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 17:02:51 The commander of the IRGC Qods force, active in Syria and Iraq, Ghassem Soleimani, also voted. Not clear for what candidate. Pic by Farsna. https://t.co/aFjkYJePgk reageer retweet
[ afbeelding ]
Stemmen om het volk zoet te houden in Iran. Uiteindelijk zijn het toch de mollahs die het voor het zeggen hebben 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 22:44:03 #255
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_171063489
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 22:37 schreef UpsideDown het volgende:
Verkiezingsdag in Iran

ThomasErdbrink twitterde op vrijdag 19-05-2017 om 17:02:51 The commander of the IRGC Qods force, active in Syria and Iraq, Ghassem Soleimani, also voted. Not clear for what candidate. Pic by Farsna. https://t.co/aFjkYJePgk reageer retweet
[ afbeelding ]
Net na het maken van deze foto rukte hij het hoofd van het duidelijk niet door honger getroffen ventje.

True story.
pi_171065887
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 22:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

Stemmen om het volk zoet te houden in Iran. Uiteindelijk zijn het toch de mollahs die het voor het zeggen hebben 8-)
Maakt het uberhaupt uit wat men daar stemt? Gewoon showtje voor de buhne lijkt me?
  zaterdag 20 mei 2017 @ 20:15:27 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171079743
DASf-nXXYAA7CO5?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171081828
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 20:15 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Binnenkort de Amerikanen met de staart tussen de benen over de Jordaanse grens, omdat ze simpelweg de ballen niet hebben om een echte confrontatie aan te gaan net als altijd met Obama het probleem was? Zou me niks verbazen iig
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171091305
quote:
10s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 15:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

uiteraard, maar de smeermiddel voor de politiek is dus religie, in de psyche van de moslimgemeenschap is de "bezetting" van jeruzalem echt een issue, vergis je niet, religie is zo gewoon een tool voor politici.

kan me een artikel over een hezz commandant (meen ik) voor de geest halen die zegt zoiets als, "om assad of het baath regime geven de sjia strijders geen ene fuck, maar om 1 steen van de zeynep tombe offeren ze hun leven".

je kan wel zeggen het gaat om de die weg verbinden, maar de politici net als nasrallah verbinden die politieke doeleinden met religie waardoor die dingen volledig vervlochten worden en niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. "de weg naar jeruzalem gaat door damascus" dus.
Dit gaat niet om Jeruzalem of om een tombe, dit gaat over het voortbestaan van de sjiieten en de shia alliantie die ze sterk houdt. Sjiieten zijn al een minderheid en zonder sterke alliantie weet je wat er gebeurt...
pi_171103379
quote:
1s.gif Op zondag 21 mei 2017 11:11 schreef Peunage het volgende:

[..]

Dit gaat niet om Jeruzalem of om een tombe, dit gaat over het voortbestaan van de sjiieten en de shia alliantie die ze sterk houdt. Sjiieten zijn al een minderheid en zonder sterke alliantie weet je wat er gebeurt...
Gaat helemaal goed komen met de sjiieten, maak je maar geen zorgen. Sinds dag 1 zijn ze een minderheid en sinds dag 1 zijn ze Alive and kicking. Sterker nog je kan misschien zelfs kunnen beargumenteren, dat het nog nooit zo goed ging ;)

edit

sterker nog heel begrijpelijk dat de golfstaten inclusief turkije niet blij zijn met irans gedrag atm (uiteraard dankzij de amerikanen voor het afzetten van saddam en het destabiliseren van syrie)

quote:
[quote]On April 25, Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei told Iranian officials and ambassadors from Islamic countries, "The founding of a terrorist group in the name of Islam has spread discord and division among Islamic countries, especially in Iraq, Syria, Bahrain and Yemen. This is all the result of oppressive and ugly American and Zionist plots to wage war on Islam, but the oppressors in this world are more hostile to the Islamic Republic of Iran than to any other country because Iran is more Islamic."

His statement reveals an arrogance in the Iranian view of the region's peoples. Priority is constantly given to Iran over other Muslim-majority states, because the republic is seen as "more Islamic." Official Iranian discourse says as much: The founder of the Islamic Republic, Ayatollah Ruhollah Khomeini, saw the Islamic world as a single but fragmented nation and Iran as "mother of the villages of Islam" -- that is to say, the central foundation of the Islamic nation. That means that just as Mecca was the original source of Islam, Iran has become the religion's center and reference point. Khomeini sees Iranian Islam as the original "Muhammadan Islam," as opposed to the Islam practiced in other countries such as Saudi Arabia, which the Iranian regime sees as corrupted, deviant and Americanized.

There is a clear imperialist viewpoint in this discourse that does not recognize geographical borders but gives itself the right to extend its domination across other Islamic countries on the pretext that the "center" is more important than the other regions, which must be used to strengthen the center. The Iranian regime has implemented this idea consistently in its dealings with its political and military proxies throughout the region.

Read more: http://www.al-monitor.com(...)r.html#ixzz4hmsGp82E
[/quote]

[ Bericht 28% gewijzigd door Slayage op 22-05-2017 08:47:35 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171110821
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 21:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

Binnenkort de Amerikanen met de staart tussen de benen over de Jordaanse grens, omdat ze simpelweg de ballen niet hebben om een echte confrontatie aan te gaan net als altijd met Obama het probleem was? Zou me niks verbazen iig
tja

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 21-05-2017 om 23:02:50 S. #Syria: pro-Assad fighters from "Islamic Resistance" Al-Jaafariyah force took over Scientific Research Complex from #FSA. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 21-05-2017 om 23:13:20 #Pt. Location of this Complex shows pro-Assad already started maneuver to surround #FSA in Bir Qassab region, linking up with E. #Suweida. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171115734
quote:
10s.gif Op zondag 21 mei 2017 20:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

Gaat helemaal goed komen met de sjiieten, maak je maar geen zorgen. Sinds dag 1 zijn ze een minderheid en sinds dag 1 zijn ze Alive and kicking. Sterker nog je kan misschien zelfs kunnen beargumenteren, dat het nog nooit zo goed ging ;)

Precies. Dat lijkt mij genoeg te zeggen. Een oorlog waarin niet eens duidelijk is of ze de overhand hebben, zo goed is het nooit geweest. Kleine sjiitische dorpen/steden zoals Nubl en Zahra worden jarenlang belegerd door terroristen. Ja ze bestaan gelukkig nog wel, maar als dat het beste is wat je ze kunt toewensen...
  maandag 22 mei 2017 @ 17:48:15 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171121692
DAcLrxkXgAEDDFp?format=jpg&name=large

Voor mijn part sluiten ze Maskanah in en laten ze het voorlopig links liggen. Zoveel mogelijk terrein pakken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171121738
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 00:28 schreef Durruti het volgende:

[..]

Maakt het uberhaupt uit wat men daar stemt? Gewoon showtje voor de buhne lijkt me?
Nee. Anders hadden 41 miljoen Iranirs, procentueel meer stemmers dan in de VS, niet gestemd.
pi_171124550
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 22-05-2017 om 16:54:35 Breaking. #FSA started Battle "Desert Volcano" to expel pro-Regime forces from S. #Syria|n desert. reageer retweet
ik moest denken aan deze dingen denken :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 23 mei 2017 @ 13:29:26 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171142947
Weinig succes vooralsnog die tegenaanval, SAA en bondgenoten rukken alleen maar verder op in die regionen. Ook ten oosten van Quaryatain veel heuvels heroverd, waardoor 'FSA' afgeknepen wordt.

Verder vorderingen ten westen van Maskanah, lijkt erop dat ze inderdaad de omtrekkende beweging gaan maken.

En verder zag ik vanochtend foto's van de SDF waarop ze voor het eerst zo dicht bij Raqqa zijn dat het te zien was. De strijd om de stad zal niet lang op zich laten wachten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_171165015
het is een kwestie van tijd voor de nieuwe incarnatie van isis, als dit is wat "bevrijd" irak eruit ziet...

How Iraqi forces torture, rape, &kill civilians, May 19, 2017

Not Heroes, But Monsters!

A photographer accompanied members of a special unit to their fight against IS (the “Islamic State”) to document it, and suddenly, he became a witness of rape, torture and targeted killings. (Report).
....
The second person they took out from their house that night was a man named Fathi Ahmed Saleh. They dragged him out of the room where he was sleeping with his wife and three children. Then Sergeant Haider Ali went into the room announcing that he would now rape the wife. I followed the others to see what they did to the husband. Five minutes later, I met Haider Ali in front of the open door again. The wife was crying. Captain Omar Nazar asked him what he had done.

“Nothing”, responded Haider Ali, “She has her days.”

I filmed into the room in which the woman was sitting with her youngest child in her arm. She looked at me. I filmed, without thinking about it.

When I looked at the video later, when I saw how she was looking in my direction, kissing her child, I thought: She must have accept that I was filming in this situation so that people can know what has happened! In the meantime, the other soldiers cleared the house and stole whatever they wanted to take with them.

The last prisoner that night was a young member of the People Mobilization Units, known in Arabic with the acronym “Hashd”. He had also fought against IS, but he was a Sunni, and the Shiite Hashd hate Sunnis, so they brought him into the building of Omar Nazar, where he was raped by one of the soldiers. The men that I accompanied had experienced hard, heavy fighting, but now they thought that they would be allowed to do everything that murders and rapes were halal and legitimate for them. When they came back from their night raids and were asked about what they had done, Captain Omar replied: “Oh, everything! We have taken the men, the women, and looted the houses.“

There was even a kind of a competition between the National Police and the ERD of the Ministry of the Interior: when the police told the others how they found and raped a good-looking woman in some house, the ERD men would go there again and rape her. The fight against the “Islamic State” was less and less important to them.

And if the men of the ERD unit have a strategy at all, they will put all Sunnis of the area in fear of death and horrors only to force them to leave their homes in order to change the demographics of the north of Iraq.

It was my last day at the ERD. I could not bear filming what was happening any longer. I thought later: “This could be my wife or my daughter.”

Once, when Captain Omar and one of the soldiers, they asked me to join in. It was an absurd situation: they all treated me as a part of their team.

I had to do it because of fear. I am a Kurd, working for an American Photo Agency, and they were four, armed man, but I was alone. They said again and again: “Now come, you beat him, do it!” I then gave one of the prisoners a slap in the face. Not too hard, not too soft. That was awful, and it was the last thing I did there.

I pretended that my daughter was sick and I had to go back home, so I drove to my home town of Khanaqin, but only for a few days. Afterwards, I brought my family to a safe place and left Iraq, my country, because it was clear that my life would be in danger as soon as I publish the evidence of these war crimes.

Now I understand why it was so easy for IS to take Mosul and other Sunni areas. The people there were afraid not to survive without military protection, but ultimately IS worsened their situation.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171165298
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 13:29 schreef Szura het volgende:

Weinig succes vooralsnog die tegenaanval, SAA en bondgenoten rukken alleen maar verder op in die regionen.
verrassend! :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_171166924
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 mei 2017 13:29 schreef Szura het volgende:

En verder zag ik vanochtend foto's van de SDF waarop ze voor het eerst zo dicht bij Raqqa zijn dat het te zien was. De strijd om de stad zal niet lang op zich laten wachten.
lijkt er wel op idd


US dispatches 100 trucks packed with military equipment to YPG


kennelijk zijn de russen zoals verwacht en we al vele malen eerder hebben gezien,alweer begonnen met de gebruikelijke escalatie na een zeker deescalatie periode

JulianRoepcke twitterde op woensdag 24-05-2017 om 12:09:34 #BREAKING The #Russian air force (Su-34) joined the #Assad air force in bombing #Daraa, located in #Syria's southern "De-Escalation Zone" reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 24 mei 2017 @ 12:47:11 #270
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_171167778
quote:
10s.gif Op woensdag 24 mei 2017 12:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

lijkt er wel op idd


US dispatches 100 trucks packed with military equipment to YPG


kennelijk zijn de russen zoals verwacht en we al vele malen eerder hebben gezien,alweer begonnen met de gebruikelijke escalatie na een zeker deescalatie periode

JulianRoepcke twitterde op woensdag 24-05-2017 om 12:09:34 #BREAKING The #Russian air force (Su-34) joined the #Assad air force in bombing #Daraa, located in #Syria's southern "De-Escalation Zone" reageer retweet
Misschien zijn de "rebellen" wel weer begonnen. Zoals zo vaak.
pi_171167840
quote:
10s.gif Op woensdag 24 mei 2017 10:45 schreef Slayage het volgende:
het is een kwestie van tijd voor de nieuwe incarnatie van isis, als dit is wat "bevrijd" irak eruit ziet...

How Iraqi forces torture, rape, &kill civilians, May 19, 2017

Not Heroes, But Monsters!

A photographer accompanied members of a special unit to their fight against IS (the “Islamic State”) to document it, and suddenly, he became a witness of rape, torture and targeted killings. (Report).
....
The second person they took out from their house that night was a man named Fathi Ahmed Saleh. They dragged him out of the room where he was sleeping with his wife and three children. Then Sergeant Haider Ali went into the room announcing that he would now rape the wife. I followed the others to see what they did to the husband. Five minutes later, I met Haider Ali in front of the open door again. The wife was crying. Captain Omar Nazar asked him what he had done.

“Nothing”, responded Haider Ali, “She has her days.”

I filmed into the room in which the woman was sitting with her youngest child in her arm. She looked at me. I filmed, without thinking about it.

When I looked at the video later, when I saw how she was looking in my direction, kissing her child, I thought: She must have accept that I was filming in this situation so that people can know what has happened! In the meantime, the other soldiers cleared the house and stole whatever they wanted to take with them.

The last prisoner that night was a young member of the People Mobilization Units, known in Arabic with the acronym “Hashd”. He had also fought against IS, but he was a Sunni, and the Shiite Hashd hate Sunnis, so they brought him into the building of Omar Nazar, where he was raped by one of the soldiers. The men that I accompanied had experienced hard, heavy fighting, but now they thought that they would be allowed to do everything that murders and rapes were halal and legitimate for them. When they came back from their night raids and were asked about what they had done, Captain Omar replied: “Oh, everything! We have taken the men, the women, and looted the houses.“

There was even a kind of a competition between the National Police and the ERD of the Ministry of the Interior: when the police told the others how they found and raped a good-looking woman in some house, the ERD men would go there again and rape her. The fight against the “Islamic State” was less and less important to them.

And if the men of the ERD unit have a strategy at all, they will put all Sunnis of the area in fear of death and horrors only to force them to leave their homes in order to change the demographics of the north of Iraq.

It was my last day at the ERD. I could not bear filming what was happening any longer. I thought later: “This could be my wife or my daughter.”

Once, when Captain Omar and one of the soldiers, they asked me to join in. It was an absurd situation: they all treated me as a part of their team.

I had to do it because of fear. I am a Kurd, working for an American Photo Agency, and they were four, armed man, but I was alone. They said again and again: “Now come, you beat him, do it!” I then gave one of the prisoners a slap in the face. Not too hard, not too soft. That was awful, and it was the last thing I did there.

I pretended that my daughter was sick and I had to go back home, so I drove to my home town of Khanaqin, but only for a few days. Afterwards, I brought my family to a safe place and left Iraq, my country, because it was clear that my life would be in danger as soon as I publish the evidence of these war crimes.

Now I understand why it was so easy for IS to take Mosul and other Sunni areas. The people there were afraid not to survive without military protection, but ultimately IS worsened their situation.

Je verwacht het niet.
pi_171167882
Allah Akbar.
  woensdag 24 mei 2017 @ 13:01:41 #273
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171168021
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 12:47 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Misschien zijn de "rebellen" wel weer begonnen. Zoals zo vaak.
Zijn ze ook, afgelopen week al.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 mei 2017 @ 18:36:20 #274
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171175650
149563726152881.jpg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 24 mei 2017 @ 19:05:21 #275
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_171176359
AFP twitterde op woensdag 24-05-2017 om 18:43:48 #BREAKING NATO to join anti-IS coalition: diplomatic source reageer retweet
  woensdag 24 mei 2017 @ 19:07:56 #276
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171176412
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 19:05 schreef YazooW het volgende:
AFP twitterde op woensdag 24-05-2017 om 18:43:48 #BREAKING NATO to join anti-IS coalition: diplomatic source reageer retweet
Ochot, moeten ze niet angst over Rusland zaaien?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:11:00 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171179094
Formaliteit om Trump zoet te houden. Alle lidstaten zijn al op eigen titel actief in Irak en Syri, maar de NAVO als entiteit nog niet. Nu dus wel, maar gevechtstaken zal de NAVO als entiteit niet op zich nemen hoor. Awacs-vluchten en uitgebreider Peshmerga trainen, zoiets is het wel waarschijnlijk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:21:48 #278
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171179563
Dit kan toch niet al? :o Zou het?
Berichten dat SAA deze grensovergang met Irak heeft bereikt.

https://twitter.com/kawlf/status/867442880884944896

https://twitter.com/furyblazing/status/867439591342481408

DAnDoIKXcAgncSj?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 mei 2017 @ 20:47:05 #279
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171180741
DAnMWaOXgAApaTy.jpg:large
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 mei 2017 @ 12:49:19 #280
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171194593
BbpBnR6.jpg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 mei 2017 @ 12:49:30 #281
365082 IPA35
Patriarch
pi_171194597
DAqno-EXYAApiGs.jpg
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 25 mei 2017 @ 13:08:21 #282
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171195015
'Rebellen' in Oost-Qalamoun zijn klaar daarmee, geen verbinding meer mogelijk met hun zuidelijke bondgenoten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 25 mei 2017 @ 13:21:11 #283
365082 IPA35
Patriarch
pi_171195221
DAqwnD-W0AAlIOU.jpg

1400km2 blijkbaar.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 25 mei 2017 @ 13:25:46 #284
365082 IPA35
Patriarch
pi_171195306
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 25 mei 2017 @ 17:22:42 #285
365082 IPA35
Patriarch
pi_171201414
DAroMvYWAAAJ-KY.jpg:large
DArn7VlWsAAaqxH.jpg:large
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_171201968
Waarom trekt het SAA eigenlijk niet westwaarts vanaf Maskanah om de Allepo - Damascus corridor wat te verbreden?
  donderdag 25 mei 2017 @ 17:50:21 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171202009
quote:
2s.gif Op donderdag 25 mei 2017 17:47 schreef no1uknow het volgende:
Waarom trekt het SAA eigenlijk niet westwaarts vanaf Maskanah om de Allepo - Damascus corridor wat te verbreden?
Dat valt vanzelf wel.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 25 mei 2017 @ 23:04:32 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171209129
Alles tussen Palmyra en Quraytayn is heroverd en ook nog wat terreinwinst tov 'rebellen' in de woestijn:

DAssveNXUAA1KIN?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 25 mei 2017 @ 23:08:57 #289
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171209226
DAsa1KhWsAEQVRM.jpg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 26 mei 2017 @ 00:13:23 #290
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_171211194
AraratKurd__ twitterde op donderdag 25-05-2017 om 17:06:36 #BREAKING -#YPG-led #SDF forces only 200 m away Ba'aat dam. Heavy clashes ongoing in near dam. #TwitterKurds https://t.co/67wo1KPaua reageer retweet
Afarin_Mamosta twitterde op donderdag 25-05-2017 om 14:07:47 SDF footage of Azadi/Baath dam. Footage shows SDF Commander calling in an airstrike on a suspected ISIS position. https://t.co/g8IlifS6nE reageer retweet
Say what?
  vrijdag 26 mei 2017 @ 12:20:01 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171218330
Tijd om een deal te sluiten met de militanten in Oost-Qalamoun lijkt me, zo slecht zijn de verhoudingen onderling daar niet meer.

DAvWQA_XkAA4B5e?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 mei 2017 @ 12:20:48 #292
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171218352
Hopelijk Oost Sweida afsnijden en dan innemen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 26 mei 2017 @ 12:39:18 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_171218741
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 26 mei 2017 @ 14:26:02 #294
365082 IPA35
Patriarch
pi_171221134
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 12:20 schreef Zahreddine het volgende:
Hopelijk Oost Sweida afsnijden en dan innemen.
Dat is denk ik de volgende stap in het zuiden. Maar ik denk dat we vanaf nu ook het gebied ten noorden van Tiyas in de gaten moeten houden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 26 mei 2017 @ 14:27:10 #295
365082 IPA35
Patriarch
pi_171221168
Overigens staat niets eraan in de weg dat de SAA nu de Oost-Qalamoun pocket reduceert tot die drie stadjes door die heuvels in te nemen. Daarna is een enkeltje Idlib een goede optie.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 26 mei 2017 @ 14:28:21 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171221197
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 14:27 schreef IPA35 het volgende:
Overigens staat niets eraan in de weg dat de SAA nu de Oost-Qalamoun pocket reduceert tot die drie stadjes door die heuvels in te nemen. Daarna is een enkeltje Idlib een goede optie.
Denk niet dat die gasten daar veel trek in hebben. Beter gewoon reconciliation en ze in de NDF opnemen ofzo, zoals met bepaalde andere regio's ook is gebeurd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 mei 2017 @ 14:29:33 #297
365082 IPA35
Patriarch
pi_171221220
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 14:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Denk niet dat die gasten daar veel trek in hebben. Beter gewoon reconciliation en ze in de NDF opnemen ofzo, zoals met bepaalde andere regio's ook is gebeurd.
Meestal is het 50/50 bij zo'n deal.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 26 mei 2017 @ 23:25:14 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_171235078
Lees via diverse twitteraars dat de Amerikanen (deels) zouden zijn vertrokken bij de grensovergang Al Tanf:

https://twitter.com/natdeffor/status/868215028134150144

https://twitter.com/waelhussaini/status/868191952562528256
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.