abonnement Unibet Coolblue
pi_169874879
quote:
14s.gif Op woensdag 29 maart 2017 22:45 schreef Peterselieman het volgende:

[..]

Dan had de coureur maar het initiatief moeten nemen of voorzichtiger moeten rijden bij het binnenkomen van de pits. Ongeacht wat Ron Dennis deed.
Gaan heel veel verhalen over. Maar de meeste verhalen wijzen vooral naar de leiding en niet naar Hamilton. Hij had slecht zicht en was niet verteld dat de pitlane nog nat was (itt de baan).
Woei!
  donderdag 30 maart 2017 @ 08:06:40 #177
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_169878826
quote:
7s.gif Op woensdag 29 maart 2017 20:25 schreef Sinister-D- het volgende:

[..]

Gelijke wagens zoals GP2F2, GP3 en het voormalige WSbR? Daar komt ook heel veel op de engineer aan die de wagens afstelt, elke willekeurige coureur rijdt beter met andere afstellingen.
In principe kun je nooit coureurs vergelijken door te stellen dat ze in dezelfde wagen rijden omdat afstellingen nagenoeg altijd verschillen. Het enige wat je zou kunnen stellen is dat "het pakket" beter is, of dat een coureur icm zijn engineer een betere wagen heeft neer kunnen zetten naverhand de omstandigheden die er zijn en daardoor beter presteert.

Maar op die manier is het niet leuk discussiëren over wie nou de betere coureur is :P
Aan de A1GP kon je prima zien welke teams door top GP2/F2 teams werden gerund want die reden vooraan mee.
Dus de know how binnen zo'n team kan je echt wel maken en breken ook al ben je een talent maar als je dus bij het verkeerde team zit moet je het hebben van dagsuccesjes als ze een keer het pakket goed voor elkaar hebben.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
pi_169878898
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 22:20 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Hamilton heeft Alsonso in zijn rookie seizoen al verslagen.
Van de vier seizoenen met Rosberg er eentje van verslagen, in een jaar met redelijk wat pech.
Daarnaast slechts 1 keer eerder verslagen door een teamgenoot.
Als je het dan toch over overrated wilt hebben, waarom heeft men het dan altijd over hem en niet b.v. Alonso.
Gaan daar ook weer verhalen over dat Hamilton zwaar werd bevoordeeld als veelbelovende Britse coureur bij een Brits team. Maar ben het er mee eens dat het onzin is om te zeggen dat Hamilton overrated is, op fora als FOK! is hij eerder underrated. In Engeland zelf wellicht een tikje overrated.
pi_169878921
quote:
14s.gif Op woensdag 29 maart 2017 22:26 schreef Peterselieman het volgende:
tsja, Hamilton had ook in 2007 wereldkampioen kunnen zijn als hij niet zo ongeduldig was geweest

Fantastische beelden waren dat _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 08:21:23 #180
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169878941
quote:
1s.gif Op donderdag 30 maart 2017 08:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Gaan daar ook weer verhalen over dat Hamilton zwaar werd bevoordeeld als veelbelovende Britse coureur bij een Brits team. Maar ben het er mee eens dat het onzin is om te zeggen dat Hamilton overrated is, op fora als FOK! is hij eerder underrated. In Engeland zelf wellicht een tikje overrated.
Ik heb het dan ook niet alleen over hier op FOK! natuurlijk. Je zegt dat het onzin is om te zeggen dat hij overrated is en dan zeg je paar woorden later dat hij wel overrated is in Engeland zelf.

Hamilton is een prima coureur, anders word je geen wereldkampioen. Hoe goed je auto ook is. Hij is echter niet de beste ooit of beste van de afgelopen jaren. Hij heeft niks speciaals laten zien en als ze het hem een beetje moeilijk maken valt hij door de mand. Daar gaat het mij om.

Niemand kan beweren dat Hamilton slecht is, maar ik vind hem overrated en niet zo goed als zijn stats hem doen lijken, mijn mening ... niks meer niks minder :)
pi_169879581
Lil' Lewis kan hard rijden, zeker in de kwalificatie, maar ik vind hem nou niet bepaald een complete coureur zoals Alonso of Schumacher dat waren. Mentaal is Lewis erg zwak. In een wanhopige poging om stoer en zelfverzekerd over te komen heeft hij zich allerlei stoere tatoeages, bad boy kapsels en gouden kettingen aan laten meten maar als ik naar hem kijk zie ik een onzeker jongetje. Zijn instagram is ook lachwekkend. Vermoedelijk reist hij iedere dag met een privé fotograaf in zijn kielzog, want van enige spontaniteit in zijn foto's is geen sprake. https://www.instagram.com/p/BQTJtEphji1/?taken-by=lewishamilton

Op de boordradio klinkt Lulu ook altijd alsof hij volledig in paniek is wanneer hij niet met 30 seconden voorsprong aan de leiding gaat. Die race in Brazilië toen hij met de hakken over de sloot kampioen werd ipv Massa was ook tekenend. Zoveel fouten onder druk en volledig in paniek op de radio. Hij scheen ook negen van de tien keer de setup van Rosberg gekopieerd te hebben dus dat wordt nog wat nu meneertje zelf zijn auto af moet stellen. Nogmaals hij kan hard rijden maar hij mag nog niet in de schaduw staan van de echt groten van de sport. Senna, Schumacher, Alonso.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:32:37 #182
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879593
quote:
0s.gif Op woensdag 29 maart 2017 21:48 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kom dan met jou mening lieverd in plaats van dit soort niks zeggende posts :)
1. Jouw is een bezittelijk voornaamwoord dus met een W op het einde.
2. Waarom zou ik moeten reageren op jouw onderbuikgevoelens?

Maar vooruit, dan krijg je mijn onderbuikgevoelens te lezen.

quote:
0s.gif Op woensdag 29 maart 2017 21:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ok, jou mening is een feit, mijn mening is het hebben van geen kennis ;)
Ook hier geldt jouw is een bezittelijk voornaamwoord, dus met een W op het einde.

quote:
Ik heb gewoon in al die jaren niks bijzonders gezien van Hamilton. Hij rijdt zijn rondjes, doet nauwelijks iets speciaals en als het een beetje tegenzit is het huilie huilie en met vingertje naar anderen wijzen. Wat heeft hij nou daadwerkelijk laten zien? Verloren van Rosberg en 3x kampioen geworden in een auto waar iedere goede coureur kampioen mee was geworden. Ik zeg niet dat Hamilton slecht is, want er zijn maar een paar slechte F1 coureurs, maar hij is wel overrated.
Wie bepaalt of Hamilton (te)veel credits krijgt voor zijn wereldtitels?
In je eentje vooraan rijden oogt wellicht niet spectaculair, maar je kunt het ook anders zien. Hoeveel fouten heb je hem zien maken? Je bent overduidelijk geen fan van hem, ik ook niet hoor, maar ik zie wel degelijk zijn kwaliteiten. Het is gewoon een hele goede coureur, mijn inziens zit hij bij de beste 5 van de grid. De race in Brazilië was daar
Verloren van Rosberg? Frappant dat je die eruit pikt, over al die jaren dat hij Rosberg tot 2e rijder maakt rap je met geen woord. Er zijn maar een paar slechtere coureurs? Hier sla je de plank echt finaal mis.Zoals ik al zei Hamilton zit bij de beste 5 coureurs van de grid. Anders zou hij ook niet de beste auto krijgen.
Rosberg reed Schumacher ook naar huis in de laatste jaren dat Schumacher nog mee deed. Rosberg is geen top 5, maar kan echt wel behoorlijk racen. Mijns inziens top 10 op de grid. Mercedes zou ook geen genoegen met iemand die geen top 10 coureur is.

quote:
Alonso vind ik een prima coureur en in mijn ogen vele malen beter dan Hamilton. Vettel vind ik een maatje kleiner, maar ook een prima coureur, alleen heeft hij het bij mij erg verpest afgelopen jaar met zijn huilacties, dus vandaar dat ik hem misschien minder inschat dan dat die daadwerkelijk is.
Alonso vele malen beter dan Hamilton?
Ik denk dat ze een heel eind gelijkwaardig zijn net als Vettel.
Vettel, Alonso en Hamilton ontlopen elkaar echt niet veel en zitten alle 3 bij de beste coureurs van de grid.

quote:
Max is nog jong, Max is nog onervaren, maar wat hij de afgelopen jaren heeft laten zien in auto's die eigenlijk niet goed genoeg zijn zegt voor mij meer dan Hamilton die met twee vingers in de neus zijn rondjes rijdt op 99% i.p.v. 100%. In de F1 is verschil tussen 99% en 100% bijzonder groot.

Max is geen Schumacher, maar hij doet mij wel denken aan de eerste jaren van Schumacher. Alleen in die tijd had een coureur VEEL meer invloed op het verbeteren van een auto, dat kan nu niet meer en dat is juist wat Schumi zo bijzonder maakte.
Max is onervaren, maar ik mis de relevantie daarvan. Villeneuve werd in zijn eerste jaar vice kampioen, en het jaar erop Wereldkampioen. Max is zijn hele leven al gewend te racen en zijn hoofd koel te houden. Het zit hem in zijn bloed en dat hij gebrek aan ervaring zou hebben om wereldkampioen te worden, daar ben ik het niet mee eens. Hij is juist jong en onbevangen. Zijn eerste race in de RBR wist hij de ervaren Raikonen achter zich te houden en te winnen. Ervaring is een overschat iets, en voor mensen die niet koelbloedig zijn is het misschien wel een differencemaker. Max kan pushen, kan consolideren, kan zijn banden uitstekend managen enz.
Het feit dat Hamilton (zoals jij het zegt) met 2 vingers in de neus 3x wereldkampioen wordt, zegt ook iets over zijn klasse natuurlijk. Rosberg is geen koekenbakker, en die bleef hij toch vrij makkelijk voor (om over Kovalainen meer te zwijgen) tijdens zijn kampioenschapsjaren.

Hamilton is 1 van mijn minst favoriete coureurs, maar racen kan hij echt wel. Ik denk dat jij een beetje door een gekleurde bril kijkt.
Maar dat zijn mijn onderbuikgevoelens.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 09:40:11 #183
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169879699
Als je nou eerst even leert lezen in plaats van de politie uithangen ;)

Ik zeg nergens dat er maar een paar slechtere coureurs dan Hamilton zijn. Ik zeg dat er sowieso maar een paar slechte coureurs in de F1 rondrijden. Hamilton is geen slechte coureur, maar Hamilton is ook geen hele goede coureur.

Ik baseer dit vooral op races waar hij onder druk stond en niet met 30 seconden voorsprong aan kop reed. Wat hij dan laat zie is meestal zwak, vooral mentaal.

Nu is het inhalen dit jaar misschien moeilijker dan ooit, maar zijn reactie toen het team hem vroeg op Verstappen in te halen is een typisch voorbeeld van hoe zwak hij kan reageren.

Als je het Kimi zou vragen om Max in te halen zou die zeggen "wtf you think I am trying to do". Als je het Hamilton vraagt zegt die "I have no idea how to pass this guy".

Dat is het verschil in mentaliteit en dat is het verschil (in ieder geval voor mij) tussen een goede coureur en eentje die alleen maar kan winnen als alles meezit.
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:46:11 #184
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_169879785
Ik krijg het idee dat mensen hier de boordradio melding in deze race

"how do you expect me to do that"

nu als leidraad voor zijn carriere nemen, waar dit volgens mij eerder een informatieve inblik in de nieuwe regelgeving was.

Het is bijna raar om Hamilton als een dertien in een dozijn coureur te bestempelen. Ook al zat hij vaak in een erg sterke auto.

Dat het een vervelend mannetje is, of dat je dat over hem kunt vinden. Zo klaar als een klontje. Dat hij een van de 4 beste coureurs op de 2017 grid is en dat ook de afgelopen jaren steeds was... lijkt me niks tegen in te brengen.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_169879805
Natuurlijk is Lewis een van de beste coureurs op de 2017 grid. Dat lijkt me ook niet zo'n prestatie. Maar ik mag toch hopen dat niemand buiten Groot-Brittannië hem een F1 legende vindt.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 30 maart 2017 @ 09:48:52 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_169879827
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:40 schreef Kyran het volgende:

Dat is het verschil in mentaliteit en dat is het verschil (in ieder geval voor mij) tussen een goede coureur en eentje die alleen maar kan winnen als alles meezit.
Ik snap met de beste wil van de wereld niet hoe je Hamilton kan zien als iemand die alleen maar kan winnen als alles meezit.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 09:49:21 #187
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169879831
Nogmaals, misschien kom ik niet helemaal over met wat ik bedoel.

Ik zeg niet dat Hamilton slecht is of niet tot de top 5/10 op de grid hoort. Ik zeg alleen dat hij bij een deel van de F1-fans overrated is.

Overrated betekent niet dat hij slecht is ...
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:50:48 #188
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879853
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:49 schreef Kyran het volgende:
Nogmaals, misschien kom ik niet helemaal over met wat ik bedoel.

Ik zeg niet dat Hamilton slecht is of niet tot de top 5/10 op de grid hoort. Ik zeg alleen dat hij bij een deel van de F1-fans overrated is.

Overrated betekent niet dat hij slecht is ...
Je zegt letterlijk dat er maar een paar slechter zijn.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 09:51:36 #189
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169879866
quote:
11s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:48 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik snap met de beste wil van de wereld niet hoe je Hamilton kan zien als iemand die alleen maar kan winnen als alles meezit.
Ik kan geen 5 races noemen waar hij met een mindere auto en/of rot situatie een race heeft gewonnen.

Misschien vergis ik me hoor, dan hoor ik het ook graag :) Wat maakt hem zo bijzonder volgens jou? Echt serieuze vraag want ik zie niet wat hem zo bijzonder maakt t.o.v. een Alonso, Vettel of Kimi.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 09:51:56 #190
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169879876
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:50 schreef tja77 het volgende:

[..]

Je zegt letterlijk dat er maar een paar slechter zijn.
Waar? Quote eens ...
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:52:04 #191
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879879
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik kan geen 5 races noemen waar hij met een mindere auto en/of rot situatie een race heeft gewonnen.

Misschien vergis ik me hoor, dan hoor ik het ook graag :) Wat maakt hem zo bijzonder volgens jou? Echt serieuze vraag want ik zie niet wat hem zo bijzonder maakt t.o.v. een Alonso, Vettel of Kimi.
Hij kan verdomd goed racen, dat maakt hem bijzonder
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 09:52:50 #192
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169879890
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:52 schreef tja77 het volgende:

[..]

Hij kan verdomd hoed racen, dat maakt hem bijzonder
Waar baseer je dit op, nogmaals serieuze vraag. Welke acties? Welke races? Ik wil die dan serieus een keer terugkijken, want ik zie het niet. In ieder geval niet consequent genoeg.
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:53:54 #193
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_169879901
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:50 schreef tja77 het volgende:

[..]

Je zegt letterlijk dat er maar een paar slechter zijn.
Nee hoor, dat zegt hij nergens. Hij kraamt veel onzin uit, maar dat zegt hij nergens.
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:54:15 #194
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879906
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:51 schreef Kyran het volgende:

[..]

Waar? Quote eens ...
Als je zegt dat Hamilton niet slecht is omdat er maar een paar slechte coureurs zijn, dan schat jij hem tussen de goede coureurs en de slechte in. En er zijn er echt wel meer dan 10 goed.

Hamilton is gewoon top 5.
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:55:23 #195
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879925
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

Waar baseer je dit op, nogmaals serieuze vraag. Welke acties? Welke races? Ik wil die dan serieus een keer terugkijken, want ik zie het niet. In ieder geval niet consequent genoeg.
In al zijn races die hij wint bijvoorbeeld.
Brazilië vorig jaar was gewoon een geniaal goede race van Hamilton.
pi_169879946
Top 5 op de 2017 grid is ook vrij simpel: Alonso, Vettel, Max, Ricciardo Lewis in willekeurig volgorde.
Op vrijdag 14 april 2023 07:00 schreef Lokale_Notabele het volgende:
"Orkun Kokcu is een dynamischere verbeterde versie van Andrea Pirlo".
  donderdag 30 maart 2017 @ 09:57:06 #197
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_169879966
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:56 schreef Lokale_Notabele het volgende:
Top 5 op de 2017 grid is ook vrij simpel: Alonso, Vettel, Max, Ricciardo Lewis in willekeurig volgorde.
Klopt, dat is ook mijn top 5.
  donderdag 30 maart 2017 @ 10:01:09 #198
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_169880033
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

Waar baseer je dit op, nogmaals serieuze vraag. Welke acties? Welke races? Ik wil die dan serieus een keer terugkijken, want ik zie het niet. In ieder geval niet consequent genoeg.
Wat dacht je van de 11 races die hij won in de Vettel jaren. Zoveel heeft hij er in de afgelopen mercedes jaren niet afgegeven hoor.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  Moderator / Redactie Sport donderdag 30 maart 2017 @ 10:02:45 #199
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_169880068
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:56 schreef Lokale_Notabele het volgende:
Top 5 op de 2017 grid is ook vrij simpel: Alonso, Vettel, Max, Ricciardo Lewis in willekeurig volgorde.
Hier ben ik het ook mee eens, maar dan is Hamilton in ieder geval niet nummer 1 voor mij. Dat is alles wat ik duidelijk probeer te maken. Dat mensen willen lezen wat ze willen lezen kan ik ook niks aan doen :)

Lewis is GEEN slechte coureur, maar hij is ook niet de beste. Aangezien hij vaak wel als beste wordt gezien door 'kenners' is de reden dat ik zeg dat hij 'overrated' is.
  donderdag 30 maart 2017 @ 10:03:39 #200
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_169880090
quote:
0s.gif Op donderdag 30 maart 2017 09:56 schreef Lokale_Notabele het volgende:
Top 5 op de 2017 grid is ook vrij simpel: Alonso, Vettel, Max, Ricciardo Lewis in willekeurig volgorde.
Ocon
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')