abonnement Unibet Coolblue
pi_169907684
*noteert universeel meerijdplankje voor de Mutsy

Leuk huisje Selv! Ik ben ook benieuwd naar de na-foto tzt.

Picasso-Twix :D Goed idee trouwens, stoepkrijt. Kunnen we ook wel een keer doen hier.

Aerenia niks mutsigs aan hoor, je spoiler. Ben je nog opgeschoten thuis? Bij mij verzandt zoiets altijd in een luie dag waarbij ik alsnog niks doe :P
pi_169907918
Oh, wat fijn om de tuin nu klaar te hebben Selvaria, goed moment!
Wij gaan morgen maar eens beginnen met zomerklaar maken. We hebben pas een nieuwe oprit gekregen en het is nu weer een beetje puinhoop. En onze semi-tijdelijke bestrating ligt ook een beetje scheef. Ook niet helemaal onderzoekende dreumes proof.
pi_169908070
Niks mis met luie dagen af en toe! Ik heb muurstickers voor de kinderkamers in het nieuwe huis uitgezocht en een was gedaan, thats it. En wat Kazy zegt Aerenia, je spoiler lijkt me logisch. Dat is uiteindelijk toch wat vrijwel iedereen wil. Het is alleen vervelend dat je niet weet wanneer het komt, dat maakt het lastig om er rekening mee te houden.

En tuinen O+ nog vier dagen, dan hebben wij er ook een *O* alleen geen idee hoe kind-proof die was/is, en opknappen staat sowieso op z'n vroegst voor volgend jaar op het programma. Wel gaan we dit jaar nog even een glijbaan ergens scoren.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169910929
Thnx allemaal voor de tips. Het lijkt een beetje of iedereen wat als meest prettig ervaart, dus het zal toch een beetje uitproberen zijn. : )

Wat fijn dat de tuin is opgeknapt Selvaria!

& mooie stoepkrijttekening van Twix! Wel leuk idee. L is zo graag buiten dus dat vindt ze vast ook super!

Hier een erg verkouden L. Vanmiddag werd ze steeds wakker tijdens het slaapje omdat ze zo moest hoesten. Echt zielig. Ik ben benieuwd hoe het vannacht zal gaan. Ik ga iig vroeg naar bed want zelf ook verkouden....
pi_169911210
Ook weer even een teken van leven hier :W ;)

Zag al stoepkrijt voorbij komen, dat is nog eens een goed idee! ^O^
Hier is de tuin ook eindelijk helemaal op orde, heerlijk! Niet megagroot, maar wel een heerlijk speelparadijs voor onze Minion (inclusief lekker loungebank voor papa en mama 8-) ).

Dat speelhuisje is trouwens ook geweldig zeg! O+

En wat leuk om al die dreumesmama's met nr.2 onderweg zo bij elkaar te lezen :D O+

Beterschap voor de zieke dreumesjes! :*
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169911625
Beterschap voor alle zieke dreumesjes!

Mijn dreumes heeft een soort mega upgrade gehad. Naast los stapjes zetten kan hij ineens ook om van alles vragen... :? .
Dat gaat dan zo:
"Mamamamama!" *ja W.?* "Drink!" "Oh, heb je dorst?" *jajajaja!*

"Eeey! Papa!" *ja W?* "Pie!" *ben je moe? Wil je slaapie doen?* "jajaja pie!"

"Mama!" *wat is er W?* "bam!" *oh ja, 't is tijd voor een boterhammetje..*

En zo vraagt hij ook regelmatig om "thee", "kijken" (voor filmpje kijken), "mee" en "too" (in de auto rijden). En hij roept nog wel meer, maar ik heb nog niet alles ontcijferd. Dat is lastiger, want als ik 'm niet snap wordt 'ie vrij snel boos.. 8)7
  vrijdag 31 maart 2017 @ 21:39:19 #207
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_169913847
Mooie tuin! Wij hebben er ook een, maar ik hou niet van tuinieren... Vanmiddag een sh*tload aan bloemenzaad gestrooid, dat ziet er vast mooi uit.

Stoepkrijt is vet! N denkt op een of andere manier dat alle letters haar naam zijn, dus dan tekent ze wat en roept tevreden haar naam (voor - en achternaam). Laatst had ze twee streepjes getekend en was dat een 'kodil'. Ze heeft niet zoveel geduld als Twix om zoiets moois te tekenen. O+

Ze kan nu ook tweewoordzinnetjes, erg handig. Vooral 'mama zitte' en 'baby huile' en het altijd nuttige 'brood nek' (en jawel, daar zat het idd) 8)7

Nu ze steeds alle baby's benoemt, besef ik pas hoe groot ze wordt... We noemen haar vaak nog baby, maar dat is toch echt niet meer zo ;(
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_169919761
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 07:07 schreef Madivi het volgende:
Fijn/leuk om jullie eet perikelen te lezen. Dankzij fokwet werd hier gister hartstikke goed gegeten, half rapley, half geprakt tussendoor van een lepel.

Heb de boys ook maar even gewogen, grootste is nu 9,4 kilo, kleinste 7,5. Ze groeien netjes volgens hun eigen lijntjes, maar wel fijn om in de gaten te houden even.

Sillie, los lopen, wat gaaf!

Razz, geweldige Tas weer :D

Malteser, hopelijk werkt de andere fles. Hier Difrax met L speen voor pap.

LeSage, hopelijk hebben jullie een goede nacht gehad na dat nare ongelukje. Fijn dat alles verder zo goed gaat!

Vosje, klinkt als een heerlijke dag! Over een kleine twee maand gaan wij verhuizen en dan hebben we ook een tuin, dat lijkt me zo leuk voor ze. Lekker met het zomer seizoen voor de boeg (de verhuizing zelf geeft mij wel een boel stress, weet niet hoe ik alles geregeld ga krijgen :X)

Stippel, wat knap al drie lettergrepen. Hopelijk hebben jullie na de hyper toch nog wat uurtjes kunnen pakken!
eenmalig ben ik bang :p
Maar bar weinig. Ik heb mega lang met hem op schoot gezeten en bandje van mijn topje vastklemmen. De enige vage slaaphouding die hij fijn vond :')
Schudden voor gebruik
pi_169919813
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 13:53 schreef Malteser het volgende:

[..]

Onze kleine Mondriaan!
[ link | afbeelding ]
lijkt wel chinees. De knapperd!
Schudden voor gebruik
pi_169920203
Stoepkrijt, wat een goed idee O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169920379
A heeft deze week met behulp van stoepkrijt laten zien dat ze fashion design heel erg leuk vindt.
:')
pi_169921328
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 april 2017 08:48 schreef Aerenia het volgende:
A heeft deze week met behulp van stoepkrijt laten zien dat ze fashion design heel erg leuk vindt.
:')
:D Foto!!

Wij hadden een prutnacht. Echt prut, ik heb elk half uur gezien en continue met W. in de weer geweest. En ik ben nog herstellende van die stomme longontsteking, dus man wilde het al vrij snel van me overnemen zodat ik kon slapen, maar dat vond W. geen goed plan. Ik heb hem nog niet zo vaak zo boos gehoord, hij wilde echt niks van papa weten. Voor man ook heel naar, want hij deed echt z'n best, maar W. wilde persé mama... En wat er nou was? Het enige dat ik kan bedenken is hoektand 4, maar een zetpil deed eigenlijk ook niks, terwijl dat bij tanden normaal wel helpt.

En ik heb dus net van de week een lang weekend venetië geboekt, zonder man en W. Even lekker met mn mams weg O+ . Maar nu voel ik me daar rot om want wat als ik weg ben en W. heeft zo'n bui..
pi_169921927
Sillie, J wil vaak ook het liefst mama als we allebei thuis zijn, maar als ik er niet ben, is er 0,0 gedoe. Hopelijk werkt dat bij W ook zo :*
pi_169921963
Oh Sillie, wat een prutnacht! En niet teveel zorgen maken hoor, als jij er niet bent heeft W. geen alternatief meer en zal papa vast goed zijn ;) en anders is het even jammer voor W. Heerlijk juist, een paar dagen genieten!

Terwijl ik dit typ maak ik me ook best zorgen dat ik in mei een weekend met vriendinnen weg ben hoor ;) ik zie al hele senario's in mijn hoofd dat vriend het niet voor elkaar krijgt thuis :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169927950
Hebben jullie dreumesjes ook zo'n fantasie? Volgens N. zit er een dino in huis, maar als ik haar vraag waar die dan zit zegt ze dat hij verstoppertje aan het spelen is. :D Vervolgens, als de dramaqueen die ze is, stort ze zich achterover op de bank en roept ze dat ze bang is omdat die dino toch wel een beetje eng is. _O-

Verder hebben we gisteren nieuwe schoenen voor haar gekocht, maat 24 alweer. :X Maat 23 heeft ze maar 2 of 3 maanden aan gehad, gelukkig had ik haar schoentjes in die maat in de online uitverkoop gekocht. Nu weer mijn bankrekening leeggetrokken voor een paar gympies en een paar sandalen.
pi_169929491
Hier komt het ook steeds vaker voor dat dreumes per se één van ons 2 wil, maar inderdaad alleen als we allebei thuis zijn en er dus ook echt iets te kiezen valt ;)
Als één van ons alleen met 'r thuis is, is dat nooit een probleem.

Zo mag tegenwoordig alleen papa 's avonds voorlezen en d'r op bed leggen. Prima, dan zit mama alvast lekker op de bank met een kop thee *)

Selvaria, hier ook een errug levendige fantasie ja! :D
Ze zijn hier voor de deur een hele tijd bezig geweest met allerlei graafmachines en hijskranen (wat op zichzelf al magisch was want omgwtfbqq "gaafsjiene en ijskraan!" :o ). En toen die opeens weg waren, waren ze volgens onze Minion "boodgappen doen" en "pizta halen" _O- :D
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169929549
Sillie: logisch dat je je zorgen maakt! Hopelijk is het gewoon een fase (die weer over is als je weggaat...en lekker hoor Venetië!)!
Enne heb alleen een foto van een heel boos kijkende A in haar stoepkrijtgekleurde jasje, sorry ;)

Selv: Wat een grote voeten heeft N al! :D Die van mij zit nog in 21.5 wat soms heel klein lijkt als ik hoor wat andere dreumessen "al" hebben.

A is aan de beterende hand. Nog 38C en geen flauw idee waar het vandaan komt. Ze is niet verkouden ofzo en lijkt ook geen pijn te hebben (ze zegt ook "nee" als ik vraag of ze "au" heeft). Ben allang weer blij dat ze niet zo stil meer is als donderdagavond ^O^
Heb wel de indruk dat ze elke keer als ze ziekjes is geweest een megasprong maakt. Ze praat nu consequent in 2-woord-zinnetjes, loopt met gemak de kamer door en noemt haar vriendjes op het kdv bij naam O+
  zaterdag 1 april 2017 @ 19:08:05 #218
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_169930835
Sillie, hier wil ze ook alleen mama als we er allebei zijn, maar als ik er niet ben is papa ook goed.

Aerenia, N is pas net over naar maat 21, en die is al 20 maanden.

Fantasie merk ik niet zoveel van, in elk geval nog geen dino's gespot :)

Hier zijn brommers en vliegtuigen helemaal de bom, en helikopters (vrolijk zingen ' mag ik met je mee omhoog' als de traumaheli voorbij komt :@ ). Dr sokken met vliegtuigen zijn 'mooooiiii'.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_169931145
"Ik ga deur dicht sleutelen" vertelde J net spelend O+ Fantasie heeft hij trouwens ook genoeg, hij speelt papa, laat zijn knuffelkonijn een boekje lezen, gaat boodschappen doen op de fiets.

Helikopters en vliegtuigen zijn hier ook geweldig, net als molens, graafmachines, kiepwagens, loaders en traktors. De weg naar het kdv hangt van ook van liedjes aan elkaar, want daar zien we een molen, een helikopter en vaak ook nog wel een of meer traktors.

J zit nu zo'n 4 maanden in maat 22 en dat is al best lang als ik vergelijk met de vorige maten. En laten dit nou juist de meest niet handige schoentjes tot nu toe zijn qua aantrekken.

[ Bericht 0% gewijzigd door Hupje op 01-04-2017 21:22:08 ]
pi_169931342
O zit nog steeds prima in maat 20. Al een dik half jaar (al waren ze toen iets te groot). Bij z'n tenen is nog steeds ruimte. Had maat 21 winterschoenen gekocht, maar die zijn nog ongebruikt :')
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169931433
T heeft al maat 22! Begon met maat 21 toen hij begon met lopen.

Verder hier geen fantasie te bekennen. Misschien is het er wel, maar zonder woordjes is het moeilijk te herkennen.
pi_169931938
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 16:39 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Etos :)
Hulde! _O_

¤2,55 geïnvesteerd in een Etos fles. En het werkt. Dr. Browns speen erop, dieetvoeding met wat volkorenpap erin en helemaal lekvrij leeggedronken.
En dat terwijl we al een half jaar lang een hydrofiel om de lekkende fles knoopten, zodat ons bed enigszins droog bleef.
pi_169932220
Zo te lezen leeft mijn meisje op grote voet dus. :D Ze heeft heel erg lang in maat 22 gezeten en 23 dus haast overgeslagen. Grappig hoe dat gaat.

Fijn dat de oplossing zo simpel bleek, Malteser! *O*
pi_169932896
Ketel zit ook in 22-23, maar tja, erfelijk belast. ;) Ik heb zelf maat 43 en man 47-48.
  zaterdag 1 april 2017 @ 20:56:56 #225
327807 Mariposas
יה&#14
pi_169933048
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 april 2017 19:59 schreef Malteser het volgende:

[..]

Hulde! _O_

¤2,55 geïnvesteerd in een Etos fles. En het werkt. Dr. Browns speen erop, dieetvoeding met wat volkorenpap erin en helemaal lekvrij leeggedronken.
En dat terwijl we al een half jaar lang een hydrofiel om de lekkende fles knoopten, zodat ons bed enigszins droog bleef.
Wat fijn! *O* Zo simpel en goedkoop kan het dus zijn. :D
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')