Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakkenquote:Op woensdag 22 maart 2017 15:40 schreef Tja..1986 het volgende:
Wacht.. Jij laat je wok 2 dagen lang vies open en bloot staan en gooit er volgens gewoon weer eten in? Bijzonder..
Smerig dit.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:41 schreef the-eye het volgende:
[..]
Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakken
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?quote:
Nee, ik bak (wanneer ik eens in zo veel tijd weer patat kaan) mijn eigen patat in vers olie. Pleurt het daarna weer weg en was ik het af. Zo moeilijk is dat niet.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:47 schreef the-eye het volgende:
[..]
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?
Verspil maar hè! Kan jou het schelenquote:Op woensdag 22 maart 2017 15:48 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
[..]
Nee, ik bak (wanneer ik eens in zo veel tijd weer patat kaan) mijn eigen patat in vers olie. Pleurt het daarna weer weg en was ik het af. Zo moeilijk is dat niet.
Meeste fritures gebruiken minimaal drie bakken. Een om de friet voor te bakken, een om af te bakken en minimaal een voor snacks.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:47 schreef the-eye het volgende:
[..]
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?
Wat erg.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:50 schreef the-eye het volgende:
[..]
Verspil maar hè! Kan jou het schelen
http://www.allesduurzaam.(...)lie_een_tweede_leven
Frituurolie kun je een aantal keren gebruiken en liever niet vaker dan 4 tot 5 keer.
dit is echt een heel slecht idee vriend. het gevaar voor samonela is nu aan de orde.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:41 schreef the-eye het volgende:
[..]
Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakken
wat een onzin. pindasaus is een op pinda gebaseerde saus. Satesaus is een algemeen begrip voor saus wat je op de sate doet.quote:Op woensdag 22 maart 2017 18:33 schreef Mr.Galaxy. het volgende:
Het is satésaus!
Voor het geval iemand "pindasaus" wilde gaan zeggen.
jaaa..... maar Mr.Galaxy is niet helemaal goed.quote:Op woensdag 22 maart 2017 18:41 schreef haan33 het volgende:
[..]
wat een onzin. pindasaus is een op pinda gebaseerde saus. Satesaus is een algemeen begrip voor saus wat je op de sate doet.
Het is pindapoepquote:Op woensdag 22 maart 2017 18:33 schreef Mr.Galaxy. het volgende:
Het is satésaus!
Voor het geval iemand "pindasaus" wilde gaan zeggen.
Salmonella in zonnebloemolie?quote:Op woensdag 22 maart 2017 16:27 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
dit is echt een heel slecht idee vriend. het gevaar voor samonela is nu aan de orde.
ja dat bedoel ik.quote:Op woensdag 22 maart 2017 21:11 schreef the-eye het volgende:
[..]
Salmonella in zonnebloemolie?
(of bedoel je omdat ik er kip in had gebakken en nu opnieuw er eten in gefrituurd heb?)
Daar had ik even niet aan gedacht. Nu bak ik die kippetjes wel door en door gaar. Elke voedingswaarde en bacterie is er wel zo'n beetje uit voordat ik de pit uitdraai.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |