abonnement Unibet Coolblue
pi_177262187
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 18:51 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Hij krijgt een korstje om op te sabbelen :Y) wat ie dan binnen krijgt is mooi mee genomen
Dat is zo weinig, daar zou ik niet apart zoutloos brood voor bakken...
pi_177263459
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 20:31 schreef Bleie het volgende:

[..]

Dat is zo weinig, daar zou ik niet apart zoutloos brood voor bakken...
Ik wel! Heel erg leuk om zijn eerste brood zelf te bakken :D O+ Het zit in sneetjes in de vriezer dus we kunnen nog even voorruit :Y)
  zondag 18 februari 2018 @ 14:50:23 #253
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177277872
Zo dat is een heerlijk brood geworden!

in de oven


Uit de oven


aangesneden
Drop you like an ill, bad habit
  zondag 18 februari 2018 @ 14:55:59 #254
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_177278024
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 14:50 schreef pmponer het volgende:
Zo dat is een heerlijk brood geworden!

in de oven
[ afbeelding ]

Uit de oven
[ afbeelding ]

aangesneden
[ afbeelding ]
^O^ :9 ziet er goed uit! :*
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_177278123
Hmmm, moet ik ook maar eens maken!
  zondag 18 februari 2018 @ 15:03:03 #256
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177278216
Ja ze zijn hier erg enthousiast.
Nu staat deeg voor 2 x 1 kaas/ui stokbrood te rijzen (die heeft nog meer fans). En dan zit het bakweekendje er weer op
Drop you like an ill, bad habit
pi_177279571
Mooi geworden pmponer!

Gisteren was mijn vriend jarig en naast taart had ik ook wat lekker brood gemaakt voor bij de borrel 's avonds, met kaas en zongedroogde tomaten uit Levine2

Erg veel complmenten op gehad, het brood was ook bijzonder zacht aan de binnenkant en superlekker O+

En eerder deze week maakte ik ook het pistache-abrikozenbrood uit haar boek:
  zondag 18 februari 2018 @ 19:21:21 #258
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177284079
Oeh dat ziet er ook lekker uit. Helaas ligt dat boek hier niet in de bibliotheek, dus ik doe het met recepten die ik op internet zie.
Drop you like an ill, bad habit
pi_177284811
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 19:21 schreef pmponer het volgende:
Oeh dat ziet er ook lekker uit. Helaas ligt dat boek hier niet in de bibliotheek, dus ik doe het met recepten die ik op internet zie.
Voor je verjaardag vragen *O*
Tenminste dat ga ik iig wel doen.

Alle broden zien er weer fantastisch uit! Mijn complimenten O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 18 februari 2018 @ 19:59:03 #260
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177284859
Ja dat kan maar ik twijfel dan altijd over welk boek hahaha (ik heb meesterlijk brood ook eens kort mogen lenen). Mijn verjaardag duurt nog lang, en ik kies dan vaak eerder voor praktische dingen.
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 18 februari 2018 @ 20:44:08 #261
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177285901
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 19:59 schreef pmponer het volgende:
Ja dat kan maar ik twijfel dan altijd over welk boek hahaha (ik heb meesterlijk brood ook eens kort mogen lenen). Mijn verjaardag duurt nog lang, en ik kies dan vaak eerder voor praktische dingen.
Ik zoek intussen overal naar broodbakboeken. Ik heb intussen al een aardige collectie opgebouwd en vrijwel allemaal heb ik ze gevonden in kringloopwinkels. Kook/recepten/bakboeken zijn kennelijk niet populair, want die winkels staan er vol mee.. Zijn misschien niet zo fancy als de bekende broodboeken, maar staan toch vaak leuke dingen in en kosten vrijwel niets.

Ik heb er trouwens ook 1 gekocht in Estland waar ik vorig jaar mei ben geweest. Ze hebben een nationaal brood, een zwaar soort donker roggebrood en die wil ik zeker eens gaan proberen te maken.
pi_177287011
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 19:59 schreef pmponer het volgende:
Ja dat kan maar ik twijfel dan altijd over welk boek hahaha (ik heb meesterlijk brood ook eens kort mogen lenen). Mijn verjaardag duurt nog lang, en ik kies dan vaak eerder voor praktische dingen.
Ik vier het eigenlijk nooit. Dit jaar wel icm met housewarmingparty en ga gewoon iris-cheques vragen.
Dan sowieso 1 boek van Levine scoren of toch alles voor een KitchenAid gebruiken zodat ik daar niet zo veel meer voor bij hoef te leggen.
Keuzes, keuzes, keuzes :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_177290895
quote:
1s.gif Op zondag 18 februari 2018 21:33 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Ik vier het eigenlijk nooit. Dit jaar wel icm met housewarmingparty en ga gewoon iris-cheques vragen.
Dan sowieso 1 boek van Levine scoren of toch alles voor een KitchenAid gebruiken zodat ik daar niet zo veel meer voor bij hoef te leggen.
Keuzes, keuzes, keuzes :+
Of een goedkopere machine én het boek van Levine. :+
pi_177293229
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 07:32 schreef Bleie het volgende:

[..]

Of een goedkopere machine én het boek van Levine. :+
Mwah ligt eraan he, als ze dezelfde kitchenaid wilt als die ik heb snap ik het wel :+ De heavy duty is wel een iets andere machine dan een artisan.

Ik vraag zulke boeken altijd voor verjaardag/sinterklaas/wanneer er wat te vragen valt, want verder weet ik toch niet echt meer wat ik wil.
pi_177293282
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 19:21 schreef pmponer het volgende:
Oeh dat ziet er ook lekker uit. Helaas ligt dat boek hier niet in de bibliotheek, dus ik doe het met recepten die ik op internet zie.
https://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl/p/recepten-index.html

Een aantal van de recepten uit het boek staan ook op haar blog. :)
pi_177293301
Ik ga geloof ik toch echt voor een KA.
Ik had een Kenwood Patissier maar die heb ik aan een vriendin gegeven en dat model is dus niet meer te koop anders had ik die weer genomen.
Kenwood Kmix is evt ooknog een optie maar volgens mij ook net zo in de prijsklasse vd KA.

Zie het over een maand of 4 wel ;)

Edit: zie dat de Patissier weer te bestellen valt dus dan is mijn keuze gemaakt :7

[ Bericht 18% gewijzigd door mascara-klodder op 19-02-2018 10:29:06 ]
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_177293427
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 10:21 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik ga geloof ik toch echt voor een KA.
Ik had een Kenwood Patissier maar die heb ik aan een vriendin gegeven en dat model is dus niet meer te koop anders had ik die weer genomen.
Kenwood Kmix is evt ooknog een optie maar volgens mij ook net zo in de prijsklasse vd KA.

Zie het over een maand of 4 wel ;)
De keuze is reuze :P Ik ben heel blij met mijn KA, maar ook nogsteeds blij met mijn keuze voor de heavy duty. Hij heeft geen moeite met brooddeeg, over de artisan hoorde ik andere verhalen.
pi_177293480
quote:
17s.gif Op maandag 19 februari 2018 10:28 schreef douche-eendje het volgende:

[..]

De keuze is reuze :P Ik ben heel blij met mijn KA, maar ook nogsteeds blij met mijn keuze voor de heavy duty. Hij heeft geen moeite met brooddeeg, over de artisan hoorde ik andere verhalen.
Zie edit ;)
Heb zelf zeker zonder problemen 2 jaar de Patissier gehad. Enige reden waarom ik ‘m weg heb gegeven was omdat ik niks meer wilde wat ik van mijn ex gekregen had :+
En deze vriendin verdiende ook gewoon een mooi apparaat
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_177293541
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 10:31 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Zie edit ;)
Heb zelf zeker zonder problemen 2 jaar de Patissier gehad. Enige reden waarom ik ‘m weg heb gegeven was omdat ik niks meer wilde wat ik van mijn ex gekregen had :+
En deze vriendin verdiende ook gewoon een mooi apparaat
Ah kijk. Iets met never change a winning team ;)

Ik ga zo maar eens aan de slag met wat brood. Kaasbroodjes voor de leuk en een ander brood voor de rest van de week.
pi_177304568

2x levientjes (waarvan er 1 niet echt lekker wou rijzen in de oven }:| ) en 12 kaasbroodjes :9
  maandag 19 februari 2018 @ 18:30:29 #271
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177304695
Net uit de bieb de La Rousse Brood gehaald, dat ziet eruit als een leuk en bruikbaar boek

Het receptenblok van Levine had ik inderdaad gevonden, en ook gebruikt voor het zonnebloempitten brood.
Als kneder gebruik ik de pas aangeschafte famag grilletta 5 kg. Nu een aantal keer gebruikt, en er erg blij mee. Het schoonmaken is wel wat lastig maar wel te doen, maar als kneder beter dan mijn bosch mum, maar die heb ik nog gebruikt voor deegjes van 500 gram meel. Dat zou de Famag wel moeten kunnen maar het lijkt mij wat weinig.
Drop you like an ill, bad habit
pi_177304986
quote:
17s.gif Op maandag 19 februari 2018 18:23 schreef douche-eendje het volgende:
[ afbeelding ]
2x levientjes (waarvan er 1 niet echt lekker wou rijzen in de oven }:| ) en 12 kaasbroodjes :9
oh, die kaasdingen heb ik ook eens gemaakt maar stuk minder mooi gelukt.
pi_177305756
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 18:30 schreef pmponer het volgende:
Net uit de bieb de La Rousse Brood gehaald, dat ziet eruit als een leuk en bruikbaar boek

Het receptenblok van Levine had ik inderdaad gevonden, en ook gebruikt voor het zonnebloempitten brood.
Als kneder gebruik ik de pas aangeschafte famag grilletta 5 kg. Nu een aantal keer gebruikt, en er erg blij mee. Het schoonmaken is wel wat lastig maar wel te doen, maar als kneder beter dan mijn bosch mum, maar die heb ik nog gebruikt voor deegjes van 500 gram meel. Dat zou de Famag wel moeten kunnen maar het lijkt mij wat weinig.
La Rousse heb ik hier ook liggen, moet ik nog aan beginnen. Heb wel al een desem staan, maar niet altijd de tijd en het geduld om ermee te bakken. Gist gaat dan zoveel sneller :D
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 18:42 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

oh, die kaasdingen heb ik ook eens gemaakt maar stuk minder mooi gelukt.
Alleen de mooie staan op de foto :+ Het duurde een broodje of 3 voordat ik door had hoe ik ze het beste kon rollen.
  maandag 19 februari 2018 @ 19:54:44 #274
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177306447
Desem heb ik 1 keer geprobeerd een jaar of 5 geleden, die mislukte totaal.
Maar toch zou ik er wel mee willen bakken, dus ik denk nog een keer een poging te gaan doen.

Verder heb ik ook nog een pizza steen liggen, ik bak nu de "ronde" broden vaak in een gietijzeren pan. Maar wil het ook eens op de pizza steen proberen. Wie gebruikt dat nog meer? En hoe verwarm je de steen voor? Gewoon vlak onder de grill?
Drop you like an ill, bad habit
pi_177306955
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:54 schreef pmponer het volgende:
Desem heb ik 1 keer geprobeerd een jaar of 5 geleden, die mislukte totaal.
Maar toch zou ik er wel mee willen bakken, dus ik denk nog een keer een poging te gaan doen.

Verder heb ik ook nog een pizza steen liggen, ik bak nu de "ronde" broden vaak in een gietijzeren pan. Maar wil het ook eens op de pizza steen proberen. Wie gebruikt dat nog meer? En hoe verwarm je de steen voor? Gewoon vlak onder de grill?
De steen op de plek in de oven waar je t brood gaat bakken en dan een uur mee voorverwarmen in de oven, het mooist is als onder de steen een tweede bakplaat zit waar je kokend water op kan gieten bij het in de oven doen van het brood, zodat je ook nog stoom hebt ^O^
  maandag 19 februari 2018 @ 20:19:11 #276
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177307015
phoe een uur meeverwarmen, onze oven heeft voor bakken iig 3 standen

- boven en onder warmte (dat heb ik de laatste keer gebruikt)
- Hete lucht met stoom (maar dat is gewoon water in de uitsparing gieten (oven moet daarvoor open))
- Hete lucht.

Waarom het rek met de steen niet onder de grill voor de snelheid (of bespaart dat geen stroom).
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 19 februari 2018 @ 20:29:54 #277
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177307261
quote:
1s.gif Op maandag 19 februari 2018 20:17 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

De steen op de plek in de oven waar je t brood gaat bakken en dan een uur mee voorverwarmen in de oven, het mooist is als onder de steen een tweede bakplaat zit waar je kokend water op kan gieten bij het in de oven doen van het brood, zodat je ook nog stoom hebt ^O^
Dit is inderdaad exact zoals ik het doe. Alleen geen uur, maar zolang als de oven nodig heeft om op te warmen. Daarna bakblik op de steen en water op de onderste bakplaat en deur van de oven voorzichtig dicht.
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 20:19 schreef pmponer het volgende:
Waarom het rek met de steen niet onder de grill voor de snelheid (of bespaart dat geen stroom).
Die steen wordt 250 graden, ik zou die niet graag oppakken.. Of begrijp ik je niet goed? Ik gebruik trouwens boven en onderwarmte.

Ik heb trouwens nog een tweede steen die ik wil gebruiken voor boven het brood. Mijn brood wordt nu nogal eens erg donker door de directe stralingswarmte, de steen houd dat dan tegen en houd gelijk de oven goed op temperatuur. Ik moet alleen nog even verzinnen of en hoe dat past. De oven is niet zo groot namelijk.. :)
pi_177307308
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 19:54 schreef pmponer het volgende:
Desem heb ik 1 keer geprobeerd een jaar of 5 geleden, die mislukte totaal.
Maar toch zou ik er wel mee willen bakken, dus ik denk nog een keer een poging te gaan doen.

Verder heb ik ook nog een pizza steen liggen, ik bak nu de "ronde" broden vaak in een gietijzeren pan. Maar wil het ook eens op de pizza steen proberen. Wie gebruikt dat nog meer? En hoe verwarm je de steen voor? Gewoon vlak onder de grill?
ik heb geen steen maar een pizzasteel (https://pizzasteel.nl) dat is zware stalen rechthoekige plaat.
Die gaat bij mij iets onder het middel op rooster in de oven, 30 a 45 minuten vooorverwarmen
Als je denkt dat je steen vlak onder de grill kan verwarmen moet je ook even voorstellen hoe je bloedhete zware steen dan op goede bakhoogte voor een brood krijgt. :D
  maandag 19 februari 2018 @ 21:05:51 #279
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177308284
Ik dacht bakplaatje optillen en naar beneden verhuizen, ik heb goede ovenwanten en kan (korte tijd) wel 250 graden hebben.

mijn steen is niet zo zwaar, die komt uit een oude pizzaoven alfredo, die zou ik dan in een bakplaatje leggen en 5 posities naar beneden brengen.

pizzasteel, ja ken ik, ik heb eens een geregeld voor een collega. kost ca 25 euro aan materiaal bij een staalbedrijf.

Ik ga wel een beetje experimenteren.
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 19 februari 2018 @ 22:04:11 #280
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177309855
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 21:05 schreef pmponer het volgende:
Ik dacht bakplaatje optillen en naar beneden verhuizen, ik heb goede ovenwanten en kan (korte tijd) wel 250 graden hebben.

mijn steen is niet zo zwaar, die komt uit een oude pizzaoven alfredo, die zou ik dan in een bakplaatje leggen en 5 posities naar beneden brengen.
Als dat kan zou ik dat gewoon doen. Het idee is dat die steen heet is en hoe je dat doet, maakt verder niet uit.
  woensdag 21 februari 2018 @ 20:00:33 #281
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177352225
De La Rousse vind ik wel ok, maar ik ga hem niet vragen/houden.
Ik zoek een zelfde soort boek, dus met technieken en uitleg maar dan met het merendeel gistdeeg.
Simpelweg omdat ik het niet zie zitten om voor langere tijd een desem te bewaren/onderhouden.

Iemand tips daarvoor? (ik zag dat ik via de bieb zonder extra kostten meesterlijk brood en meer meesterlijk brood van Robert van Beckhoven zou kunnen reserveren, iemand ervaring met die boeken?)
Drop you like an ill, bad habit
pi_177361641
Het 2e deel van Levine ;)
  vrijdag 23 februari 2018 @ 07:55:42 #283
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177383979
Ja die hebben ze hier niet in de bieb, erg jammer maar goed anders maar gewoon eens een keer bestellen, want ik heb daar veel goede verhalen over gehoord.
Kan je toevallig ook aangeven wat bijvoorbeeld het verschil (in grote lijnen) is tussen Levine 1 en Levine 2 ?
Drop you like an ill, bad habit
pi_177384015
In deel 2 hebben groot deel vannde recepten 3 versies, zodat je kan kiezen of je met gist, poolish of desem wilt bakken. En ze gebruikt in sommige recepten minder gebruikelijke meelsoorten zoals eenkoorn.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 08:20:35 #285
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177384208
Ok, dan denk ik dat ik die gewoon ga bestellen, bedankt voor de tip(s)
Drop you like an ill, bad habit
pi_177395071
In deel 1 staat dan weer wel meer theorie over brood bakken. Vind ik ook heel prettig. Maar de varianten in boek 2 zijn heel fijn inderdaad.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:04:17 #287
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177398098
Misschien bestel/vraag ik ze later wel allebei, heb nu de beide boeken van meesterlijk brood via de bieb gereserveerd.

Verder op dit moment 2 busbroden aan het bakken, volkoren (fijn) 1 door de zonnebloempitten gerold,.

Ben benieuwd wat het wordt.(hmm worden broden met problemen.)
Hij scheurt bij de korst zijkant, iemand weet hoe dat kan? Wat ik niet goed heb gedaan?

ah het volgende gevonden https://www.broodbakforum.nl/viewtopic.php?t=4307

jammer


na bakken




[ Bericht 15% gewijzigd door pmponer op 24-02-2018 19:50:05 ]
Drop you like an ill, bad habit
pi_177400151
Heb ik ook altijd bij busbrood, geen idee waarom. Misschien dat meer stoom het kan voorkomen. En insnijden voorkomt het ook natuurlijk
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 23 februari 2018 @ 21:02:53 #289
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177400534
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:04 schreef pmponer het volgende:
Misschien bestel/vraag ik ze later wel allebei, heb nu de beide boeken van meesterlijk brood via de bieb gereserveerd.

Verder op dit moment 2 busbroden aan het bakken, volkoren (fijn) 1 door de zonnebloempitten gerold,.

Ben benieuwd wat het wordt.(hmm worden broden met problemen.)
Hij scheurt bij de korst zijkant, iemand weet hoe dat kan? Wat ik niet goed heb gedaan?

ah het volgende gevonden https://www.broodbakforum.nl/viewtopic.php?t=4307

jammer
Hoezo jammer? Mooi broodje toch? Goede ovenrijs ook. Te goed :)
  zaterdag 24 februari 2018 @ 19:47:01 #290
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177422204
ach ja, het is geen showroom model hahaha
Maar de smaak is erg goed! Dus wij kunnen er weer een paar dagen tegen.

Verder net met mijn oudste dochter deze gebakken:



Wilde alleen lastig uit de vorm vandaar dat hij wat "aangepakt" is.

De jongste wil graag een rozijnenbrood iemand daar nog het beste recept voor?
Deze heb ik volgens mij ooit eens gebakken https://uitdekeukenvanard(...)t-kaneelspiraal.html

[ Bericht 16% gewijzigd door pmponer op 24-02-2018 19:54:45 ]
Drop you like an ill, bad habit
pi_177431333
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 februari 2018 19:47 schreef pmponer het volgende:
ach ja, het is geen showroom model hahaha
Maar de smaak is erg goed! Dus wij kunnen er weer een paar dagen tegen.

Verder net met mijn oudste dochter deze gebakken:

[ afbeelding ]

Wilde alleen lastig uit de vorm vandaar dat hij wat "aangepakt" is.

De jongste wil graag een rozijnenbrood iemand daar nog het beste recept voor?
Deze heb ik volgens mij ooit eens gebakken https://uitdekeukenvanard(...)t-kaneelspiraal.html

https://www.rutgerbakt.nl(...)n-notenbrood-recept/

Deze is geniaal.
pi_177431536
quote:
ik krijg een leeg scherm maar aan de titel is dit een recept uit Levine deel 2. Die heb ik gister nog gemaakt en is idd heel lekker
pi_177431564
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 09:22 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ik krijg een leeg scherm maar aan de titel is dit een recept uit Levine deel 2. Die heb ik gister nog gemaakt en is idd heel lekker
Klopt. Levientjes O+
  zondag 25 februari 2018 @ 16:46:52 #294
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_177441567
Ah die bewaar ik voor een andere keer, mijn jongste wil er geen noten/kruiden in
Of ik doe deze zonder de kruiden en noten
Drop you like an ill, bad habit
pi_177443124
Ik heb gsteren trouwens dat pompoenbrood gebakken, maar dan helemaal volkoren. Lekker zeg!
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 25 februari 2018 @ 17:59:54 #296
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177443183
Ik heb vanmiddag Robért van Beckhoven's Bierbrood gebakken. Mix in een kom, bier erbij, 2 minuten roeren en de oven in. En het rees nog ook. Zit ongetwijfeld bakpoeder in.. :)

pi_177443288
Cool!
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 25 februari 2018 @ 18:27:55 #298
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177443692
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:05 schreef Bleie het volgende:
Cool!
Gek genoeg, het is nog lekker ook.. :Y)
pi_177444150
Ik ken wel bierbostelbrood van horen zeggen, dan gebruik je een ‘afval’ produkt van thuisbrouwers.
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 25 februari 2018 @ 19:06:58 #300
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_177444450
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ik ken wel bierbostelbrood van horen zeggen, dan gebruik je een ‘afval’ produkt van thuisbrouwers.
Dit is gewoon een broodmix waar je in plaats van water bier doorheen mengt. Ach, ik kreeg 'm en het is weer eens een nieuwe ervaring.

Dat bierbostelbrood klinkt ook wel interessant, maar geen idee waar je dat bostel vandaan moet halen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')