abonnement Unibet Coolblue
pi_167261241
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
  zondag 11 december 2016 @ 18:53:11 #2
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167261934
:')
Say what?
  zondag 11 december 2016 @ 19:05:29 #3
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167262224
Rusland zou het alweer ontkend hebben. Vind het ook vreemd. Reuters berichtte dat strijders van Nusra alleen naar Idlib mochten en de rest waar ze maar wilden, dus ook naar Eufraat Schild. Lijkt me geen onderdeel dat Rusland zou goedkeuren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167262264
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 19:05 schreef Szura het volgende:
Rusland zou het alweer ontkend hebben. Vind het ook vreemd. Reuters berichtte dat strijders van Nusra alleen naar Idlib mochten en de rest waar ze maar wilden, dus ook naar Eufraat Schild. Lijkt me geen onderdeel dat Rusland zou goedkeuren.
als ze in idlib zitten kunnen ze net zo makkelijk door naar eufraat schild door turkije. ik zie weinig verschil.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 december 2016 @ 19:10:08 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167262357
quote:
10s.gif Op zondag 11 december 2016 19:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ze in idlib zitten kunnen ze net zo makkelijk door naar eufraat schild door turkije. ik zie weinig verschil.
Klopt, maar je gaat zoiets denk ik niet openlijk accorderen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167262825
Nu moeten de Russen en SAA opnieuw Palmyra overnemen!!
pi_167263298
Qaratayn en Tiyas AFB versterken. Heroveren heeft geen prioriteit.

Aleppo opruimen en deel van de troepen inzetten om ISIS terug te pakken in Oost-Aleppo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 11 december 2016 @ 19:56:58 #8
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167263670
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 19:44 schreef IPA35 het volgende:
Qaratayn en Tiyas AFB versterken. Heroveren heeft geen prioriteit.

Aleppo opruimen en deel van de troepen inzetten om ISIS terug te pakken in Oost-Aleppo.
Bij Al-Bab of Deir Hafer?
  zondag 11 december 2016 @ 20:14:58 #9
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167264179
Al Bab natuurlijk _O_
Say what?
pi_167264321
Man man man IS aan de poorten van T4....

VivaRevolt twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:30:44 Reports that ISIS has captured Tiyas village reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 11-12-2016 om 20:01:02 Syrian Army withdrew from Tadmor Triangle area reageer retweet
Lawrence1918x twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:22:34 IS is knocking on the doors of T-4 airport. The situation isn't tragic...at least yet. Waiting for more info. reageer retweet
PalmyraRev1 twitterde op zondag 11-12-2016 om 17:52:02 #ISIS controls the whole Dawa area west to #Palmyra city on Homs road reageer retweet
IvanSidorenko1 twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:37:06 #Syria #Homs #EasternHoms #Syrian Reporter Says Battles now spin on the walls of the T4 Airport. #Tiyas Airport. Wi… https://t.co/z1JzaOWYWa reageer retweet
Deze gozer :') :

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:19:00 #Syria #Homs #EasternHoms #Shuaytat #Shaitat Tribal Fighter Says "#Russian #Russia Russian publicly sold Palmyra as… https://t.co/oxrFqIzGDY reageer retweet
Het gaat wel beter voor ze af in Aleppo.

PetoLucem twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:45:47 NEW MAP: #SAA forces in #Aleppo made important gains today + secured sev. districts south of the citadel. #Syria HD… https://t.co/jiRBfORCic reageer retweet


[ Bericht 4% gewijzigd door HexHunter op 11-12-2016 20:25:49 ]
NEE!
pi_167265050
quote:
1s.gif Op zondag 11 december 2016 19:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Klopt, maar je gaat zoiets denk ik niet openlijk accorderen.
uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167265146
De T4 basis schijnt de plek te zijn waar de Russische helicopter eenheden gelegerd zijn. Die lopen nu gevaar.
pi_167265465
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 20:50 schreef Nintex het volgende:
De T4 basis schijnt de plek te zijn waar de Russische helicopter eenheden gelegerd zijn. Die lopen nu gevaar.
Als de foto die ik op twitter zag klopte, dan zou er mist hangen. Geen goed weer voor luchtaanvallen ...
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_167265508
leithfadel twitterde op zondag 11-12-2016 om 20:47:46 Huge convoy of reinforcements arrived near Palmyra. Was just informed. reageer retweet
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_167266795
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 20:58 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Als de foto die ik op twitter zag klopte, dan zou er mist hangen. Geen goed weer voor luchtaanvallen ...
juist wel :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167267663
ik ben benieuwd of deze gast leven uit oost aleppo gaat komen :P

https://www.facebook.com/bilal.a.kareem/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 december 2016 @ 21:59:21 #17
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167267820
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 20:20 schreef HexHunter het volgende:
PetoLucem twitterde op zondag 11-12-2016 om 19:45:47 NEW MAP: #SAA forces in #Aleppo made important gains today + secured sev. districts south of the citadel. #Syria HD… https://t.co/jiRBfORCic reageer retweet
Say what?
  zondag 11 december 2016 @ 22:00:16 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167267861
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 21:00 schreef crystal_meth het volgende:
leithfadel twitterde op zondag 11-12-2016 om 20:47:46 Huge convoy of reinforcements arrived near Palmyra. Was just informed. reageer retweet
Tja komen ze nu mee aan.
Zat ook te denken: hadden ze alle energie van dat idiote en kansloze Tabqa-offensief maar in het zeker stellen van de regio Palmyra gestoken destijds.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167267912
quote:
10s.gif Op zondag 11 december 2016 21:54 schreef Slayage het volgende:
ik ben benieuwd of deze gast leven uit oost aleppo gaat komen :P

https://www.facebook.com/bilal.a.kareem/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Acht de kans klein. Hij is de dans al vaak ontsprongen h. Ook door Amerikaanse drones op de auto die hij bestuurde dacht ik en aantal maal. Hij had en column op al jazeera english 2 weken geleden over zijn leven in Oost Aleppo en van de mensen. Hij zei zelf dat probleem is dat ie als (enige) neger op zijn zachtst gezegd ook best wel eruit springt waar ie ook verblijft of zich schuilhoudt haha.

Die zal al wel afscheid van het leven hebben genomen en weten dat het eerder de vraag is wie hem af schiet dan wanneer.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 11 december 2016 @ 22:06:23 #20
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167268074
Conflicts twitterde op zondag 11-12-2016 om 21:39:25 SYRIA: ISIS release video of captured vehicles in Palmyra, central #Syria after government forces retreated from the city. https://t.co/rzBFVy089U reageer retweet

:') :') :')
Say what?
pi_167268728
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:06 schreef UpsideDown het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 11-12-2016 om 21:39:25 SYRIA: ISIS release video of captured vehicles in Palmyra, central #Syria after government forces retreated from the city. https://t.co/rzBFVy089U reageer retweet

:') :') :')
Ze weten dat ze die shit achter hebben gelaten, is het dan zo moeilijk om daar een paar bommen op te gooien :?
pi_167269079
Altijd minstens 1080p beelden bij isis.
De rebellen hebben 360p max.
De rest ook.

Misschien willen ze verloren materieel weer terug veroveren.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 11 december 2016 @ 22:46:44 #23
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167269744
quote:
5s.gif Op zondag 11 december 2016 22:21 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ze weten dat ze die shit achter hebben gelaten, is het dan zo moeilijk om daar een paar bommen op te gooien :?
Blijkbaar
Say what?
pi_167269797
ajaltamimi twitterde op zondag 11-12-2016 om 16:55:57 #Syria: Hasn't been one of these IS photo-shoots in a while: distribution of sweets to celebrate retaking of Palmyra https://t.co/isw63g6MrW reageer retweet


:')
NEE!
pi_167270006
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:48 schreef HexHunter het volgende:
ajaltamimi twitterde op zondag 11-12-2016 om 16:55:57 #Syria: Hasn't been one of these IS photo-shoots in a while: distribution of sweets to celebrate retaking of Palmyra https://t.co/isw63g6MrW reageer retweet
[ afbeelding ]

:')
isis met hun propaganda shit. alsof isisistan een utopia is :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167270081
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:48 schreef HexHunter het volgende:
ajaltamimi twitterde op zondag 11-12-2016 om 16:55:57 #Syria: Hasn't been one of these IS photo-shoots in a while: distribution of sweets to celebrate retaking of Palmyra https://t.co/isw63g6MrW reageer retweet
[ afbeelding ]

:')
Tijd voor bitterballen!
pi_167270131
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:06 schreef UpsideDown het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 11-12-2016 om 21:39:25 SYRIA: ISIS release video of captured vehicles in Palmyra, central #Syria after government forces retreated from the city. https://t.co/rzBFVy089U reageer retweet

:') :') :')
isis weer leuk speelgoed bemachtigd :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167270185
quote:
1s.gif Op zondag 11 december 2016 22:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Tja komen ze nu mee aan.
Zat ook te denken: hadden ze alle energie van dat idiote en kansloze Tabqa-offensief maar in het zeker stellen van de regio Palmyra gestoken destijds.
tabqa was idd genant ~:)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167270319
quote:
1s.gif Op zondag 11 december 2016 22:01 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Acht de kans klein. Hij is de dans al vaak ontsprongen h. Ook door Amerikaanse drones op de auto die hij bestuurde dacht ik en aantal maal. Hij had en column op al jazeera english 2 weken geleden over zijn leven in Oost Aleppo en van de mensen. Hij zei zelf dat probleem is dat ie als (enige) neger op zijn zachtst gezegd ook best wel eruit springt waar ie ook verblijft of zich schuilhoudt haha.

Die zal al wel afscheid van het leven hebben genomen en weten dat het eerder de vraag is wie hem af schiet dan wanneer.
die al jazeera column niet gezien, maar volg hem al een tijdje nog voordat ie op facebook was, aardig wat namen geinterviewd en alles. wel respect dat hij als buitenlander het aandurft om in zulks gevaarlijke omstandigheden te blijven. zeker nu in aleppo ben je een schietschijf.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 11 december 2016 @ 23:02:26 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167270326
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:48 schreef HexHunter het volgende:
ajaltamimi twitterde op zondag 11-12-2016 om 16:55:57 #Syria: Hasn't been one of these IS photo-shoots in a while: distribution of sweets to celebrate retaking of Palmyra https://t.co/isw63g6MrW reageer retweet
[ afbeelding ]

:')
ISIS :r
Teringhonden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167270664
kennelijk leeft die gast (links) van die propaganda pics in aleppo nog :P



als dit waar is _O-

hxhassan twitterde op zondag 11-12-2016 om 21:33:36 ISIS spoils from Palmyra:30 tanks6 BMP6 of 122 / 7 guns7 of 23 gunsUntold anti-tank missiles, grad missiles, tank shells & ammunition. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167271653
Las dat het de Russen met 64 air strikes niet gelukt was de ISIS strijders te stoppen bij Palmyra. Ze bliezen een lege basis op waardoor de bevolking in paniek raakte en daarna ook het Syrische leger gevlucht is.

In dit draadje valt het hele verloop te lezen:
Dannymakkisyria twitterde op zondag 11-12-2016 om 21:54:02 In a lightning offensive which lasted three days #ISIS fully recaptured #Palmyra from the Syrian Military here's how it happened reageer retweet
  maandag 12 december 2016 @ 01:14:56 #33
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167272338
@watanisy
#SAA captured Sheikh Sa'eed / Aleppo

Dat gaat richting het einde.

@leithfadel
Major offensive to start in the East Ghouta. Thousands of Syrian Army soldiers preparing to launch the largest attack yet.

Tja ik snap echt geen klote van die verdeling. In Ghouta zijn die militanten allang klaar, ze kunnen geen flikker meer, op termijn kun je ze oprollen. Waarom zat er niet een deel in Homs? Heck, waarom is er door al die gasten geen fatsoenlijke fortificatie aangelegd? Leg die woestijn vol met mijnen, graaf grachten. Ze hadden meer dan een half jaar de tijd...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 12 december 2016 @ 06:30:33 #34
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167272727
Grachten, mijnenvelden, machinegeweernesten. Spotlocaties. Plekken waar je je tanks strategisch naartoe brengt. Dat soort dingen. Volgens mij hebben die gasten daar gewoon een half jaar zitten chillen. Hoe krijg je het ook voor elkaar om 30 tanks en 6 bmp's achter te laten? Als je die krengen hebt, dek je daar toch je eigen aftocht mee?
pi_167272806
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 06:30 schreef Richestorags het volgende:
Grachten, mijnenvelden, machinegeweernesten. Spotlocaties. Plekken waar je je tanks strategisch naartoe brengt. Dat soort dingen. Volgens mij hebben die gasten daar gewoon een half jaar zitten chillen. Hoe krijg je het ook voor elkaar om 30 tanks en 6 bmp's achter te laten? Als je die krengen hebt, dek je daar toch je eigen aftocht mee?
Weet je ook wel of dat ene twitter bericht klopt?
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  maandag 12 december 2016 @ 07:28:25 #36
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_167272847
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 06:30 schreef Richestorags het volgende:
Grachten, mijnenvelden, machinegeweernesten. Spotlocaties. Plekken waar je je tanks strategisch naartoe brengt. Dat soort dingen. Volgens mij hebben die gasten daar gewoon een half jaar zitten chillen. Hoe krijg je het ook voor elkaar om 30 tanks en 6 bmp's achter te laten? Als je die krengen hebt, dek je daar toch je eigen aftocht mee?
Arabieren....pffff....slechte strijders.
2 divisies Russen of Amerikanen gaan door Syrie heen in 3 maanden. Klus geklaard!
  maandag 12 december 2016 @ 07:31:42 #37
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167272856
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 07:09 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Weet je ook wel of dat ene twitter bericht klopt?
Het is in het verleden zo vaak gebeurd dat het me a) niet verbaast en b) deze post helaas niet eens specifiek voor deze situatie geldt.
  maandag 12 december 2016 @ 08:07:00 #38
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_167273086
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 07:28 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Arabieren....pffff....slechte strijders.
2 divisies Russen of Amerikanen gaan door Syrie heen in 3 maanden. Klus geklaard!
Is ook zo. Isral won in de zesdaagse oorlog van de Arabisch wereld.
pi_167274125
Gaat hard nu. Bijna over.

  User die je het meest gemist hebt 2022 maandag 12 december 2016 @ 09:56:25 #40
78918 SeLang
Black swans matter
pi_167274130
Filmpje van de Russische special forces in Syri.

"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  User die je het meest gemist hebt 2022 maandag 12 december 2016 @ 10:01:48 #41
78918 SeLang
Black swans matter
pi_167274217


haha pwnd er zat varkensvlees in!!!!1111EINZ11
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
  User die je het meest gemist hebt 2022 maandag 12 december 2016 @ 10:03:31 #42
78918 SeLang
Black swans matter
pi_167274237
Ik ben trouwens nog in Palmyra geweest in de jaren '90. Syri was toen nog gewoon een leuke vakantiebestemming van het type waar ook je secretaresse naartoe ging.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans"
Mijn reisverslagen
pi_167274881
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 06:30 schreef Richestorags het volgende:
Grachten, mijnenvelden, machinegeweernesten. Spotlocaties. Plekken waar je je tanks strategisch naartoe brengt. Dat soort dingen. Volgens mij hebben die gasten daar gewoon een half jaar zitten chillen. Hoe krijg je het ook voor elkaar om 30 tanks en 6 bmp's achter te laten? Als je die krengen hebt, dek je daar toch je eigen aftocht mee?
Slechte officieren en training. De Italianen deden ook zo in ww2.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_167275745
quote:
9s.gif Op maandag 12 december 2016 10:03 schreef SeLang het volgende:
Ik ben trouwens nog in Palmyra geweest in de jaren '90. Syri was toen nog gewoon een leuke vakantiebestemming van het type waar ook je secretaresse naartoe ging.
heb je een secretaresse?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167275848
zo overleef je dus als regime.

ahlalshami twitterde op zondag 11-12-2016 om 22:58:38 Regime using men that fled East Aleppo to forcefully fight for them against the rebels. https://t.co/9Aqo3U0uCr reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 11:53:36 #46
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167275998
quote:
14s.gif Op maandag 12 december 2016 11:47 schreef Slayage het volgende:
zo overleef je dus als regime.

ahlalshami twitterde op zondag 11-12-2016 om 22:58:38 Regime using men that fled East Aleppo to forcefully fight for them against the rebels. https://t.co/9Aqo3U0uCr reageer retweet
Sorry maar deze foto zegt echt niets.
pi_167277027
quote:
14s.gif Op maandag 12 december 2016 11:47 schreef Slayage het volgende:
zo overleef je dus als regime.

ahlalshami twitterde op zondag 11-12-2016 om 22:58:38 Regime using men that fled East Aleppo to forcefully fight for them against the rebels. https://t.co/9Aqo3U0uCr reageer retweet
Zo overleef je dus juist niet. Zeker niet wanneer je onbetrouwbare, gedemoraliseerde en ongetrainde eenheden inzet. Dat heeft het conflict in vijf jaar wel aangetoond.

Lijkt me meer dat alle military-aged mannen verzameld worden om vervolgens ondervraagd te worden. Volkomen logisch.
pi_167277060
Rebellen krijgen steeds minder bewegingsvrijheid, voor januari is Aleppo geheel weer in handen van Assad, Ik hoop dat veel burgers dan terug komen om hun stad te herstellen. :)
pi_167277131
Nog slechts 5km2 in handen van rebellen in Aleppo.
pi_167277142
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 11:53 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Sorry maar deze foto zegt echt niets.
het is gewoon weer in de lijn van eerdere berichtgeving van dode assad soldaten die herkend werden als bewoners van oost aleppo en het past precies binnen de lijn van het regime die gedetineerden naar het front stuurde om hun gevangenis straf af te kopen.

als regime zou ik ook die inwoners van oost aleppo niet vertrouwen. het liefst geef ik ze allemaal een nekschot, maar deze burgers inzetten als schietschijf is functioneler, omdat de gaten in het front worden gedicht en je ook meteen af bent van mensen waarvan je twijfelt aan hun loyaliteit.

de lichaamstaal van de mensen boekdelen, maar daar moet je wel op letten natuurlijk.

voor het assadistische regime is niks heilig. aangezien overleven het enige is wat telt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167277195
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 12:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zo overleef je dus juist niet. Zeker niet wanneer je onbetrouwbare, gedemoraliseerde en ongetrainde eenheden inzet. Dat heeft het conflict in vijf jaar wel aangetoond.

Lijkt me meer dat alle military-aged mannen verzameld worden om vervolgens ondervraagd te worden. Volkomen logisch.
deze mannen gaan vooraan lopen wanneer de assadisten wijken in aleppo binnenvallen en zullen ze de eerste kogels vangen. ze zijn als het ware ten dode opgeschreven. je denkt toch niet dat ze deze mannen in 1 militie gaan stoppen en hen het vertrouwen gaan geven om de klus te klaren? nee ze worden gewoon de dood ingejaagd. het regime is briljant bezig om te overleven ten koste van wat dan ook.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167277284
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 12-12-2016 om 11:04:46 #EuphratesShield: #TAF airstrikes vs #ISIS targets during Al-Bab battle: T-72, vehicle & buildings destroyed. https://t.co/0EMP2qiFG2 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 12-12-2016 om 11:19:21 #EuphratesShield forces started assault on #ISIS-held Al-Bab after securing N., W. & S. outskirts. Most difficult s… https://t.co/8wtKJuPBSr reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 12-12-2016 om 12:00:18 E. #Homs: #ISIS announced the start of operations to seize the last Regime-held areas around Tiyas Airbase, located… https://t.co/8NZjNFFtah reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 12-12-2016 om 12:36:22 @QalaatAlMudiq #ISIS seized the junction with Jihar Oil Field, 8/9 km NE. of Tiyas Airbase. E. #Homs. https://t.co/50GmEFyFls reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167277466
Als ik het zo hoor heb ik toch liever Mark Rutte aan het roer dan Assad. Het klinkt best wreed, de meeste inwoners kunnen er niets aan doen toen de rebellen hun wijken binnen vielen.

Aan de anderen kant heb je in Nederland ook dienstplicht, dus als hier gebieden zoals Transvaal en de Schilderswijk in bezit komen van terreurgroepen heb je ook kans dat ik als man de wapens op moest pakken en die wijken in moest, hoe gevaarlijk het ook is.
pi_167277485
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 09:56 schreef SeLang het volgende:
Filmpje van de Russische special forces in Syri.

Zien er impressive uit, goed getraind, zeker in eerste minuten van het filmpje. Gezien de snelheid van inname Aleppo, zou het me niet verbazen dat het tactisch en bevelvoerings gedeelte in Aleppo voor rekening komt van de Russen.
  maandag 12 december 2016 @ 13:15:42 #55
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167277684
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 13:04 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Als ik het zo hoor heb ik toch liever Mark Rutte aan het roer dan Assad. Het klinkt best wreed, de meeste inwoners kunnen er niets aan doen toen de rebellen hun wijken binnen vielen.

Aan de anderen kant heb je in Nederland ook dienstplicht, dus als hier gebieden zoals Transvaal en de Schilderswijk in bezit komen van terreurgroepen heb je ook kans dat ik als man de wapens op moest pakken en die wijken in moest, hoe gevaarlijk het ook is.
Puike fantasien hoor.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167277796
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 13:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Puike fantasien hoor.
:D

maar zegt wel veel over hoe "men" denkt over transvaal en schilderswijk hier in den haag. iedereen in nederland heeft wel een mening over de wijken, maar het gros van nederland is er nog nooit geweest :P rara hoe kan dat :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 13:31:27 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167278101
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 13:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D

maar zegt wel veel over hoe "men" denkt over transvaal en schilderswijk hier in den haag. iedereen in nederland heeft wel een mening over de wijken, maar het gros van nederland is er nog nooit geweest :P rara hoe kan dat :s)
Vooral de Schilderswijk is veel te groot om alles over een kam te scheren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167278298
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 13:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Vooral de Schilderswijk is veel te groot om alles over een kam te scheren.
beide wijken zijn huge. enorme diversiteit en wordt vreselijk veel geinvesteerd in de wijken door de gemeente. op de schop ook verschillende stukken van de wijken. de nieuwe haagse markt alleen al is een prachtige resultaat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167278370
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 13:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

beide wijken zijn huge. enorme diversiteit en wordt vreselijk veel geinvesteerd in de wijken door de gemeente. op de schop ook verschillende stukken van de wijken. de nieuwe haagse markt alleen al is een prachtige resultaat.
Daar heb je gelijk in, ik heb op youtube wel eens een docu van Salaheddine gezien over Molenbeek, en dat zag er een stuk erger uit. Nederland investeert gelukkig veel in achterstandswijken
pi_167278387
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 13:04 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Als ik het zo hoor heb ik toch liever Mark Rutte aan het roer dan Assad. Het klinkt best wreed, de meeste inwoners kunnen er niets aan doen toen de rebellen hun wijken binnen vielen.

Aan de anderen kant heb je in Nederland ook dienstplicht, dus als hier gebieden zoals Transvaal en de Schilderswijk in bezit komen van terreurgroepen heb je ook kans dat ik als man de wapens op moest pakken en die wijken in moest, hoe gevaarlijk het ook is.
Ik woon in de Laakkwartier, bekend om de Hofstadgroep en pal naast de Schilderswijk. Ik maak me nergens zorgen over.

Overigens, als terroristen dergelijke wijken overnemen dan hoeven burgers zich geen zorgen te maken over eventuele deployment, gezien er genoeg capabele anti-terreur eenheden zijn en indien nodig ook nog het leger ingezet kan worden.
  maandag 12 december 2016 @ 13:48:38 #61
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167278511
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 13:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

beide wijken zijn huge. enorme diversiteit en wordt vreselijk veel geinvesteerd in de wijken door de gemeente. op de schop ook verschillende stukken van de wijken. de nieuwe haagse markt alleen al is een prachtige resultaat.
Haagse Markt _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167278795
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 12:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze mannen gaan vooraan lopen wanneer de assadisten wijken in aleppo binnenvallen en zullen ze de eerste kogels vangen. ze zijn als het ware ten dode opgeschreven. je denkt toch niet dat ze deze mannen in 1 militie gaan stoppen en hen het vertrouwen gaan geven om de klus te klaren? nee ze worden gewoon de dood ingejaagd. het regime is briljant bezig om te overleven ten koste van wat dan ook.
Daar geloof ik helemaal niets van.
pi_167278840
IS heeft weer een Turkse tank uitgeschakeld nabij al-Bab:

https://twitter.com/sayed_ridha/status/808296171974184960
  maandag 12 december 2016 @ 14:11:20 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167278948
Als het zo doorgaat is Aleppo vandaag nog gedaan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167278981
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 13:42 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Daar heb je gelijk in, ik heb op youtube wel eens een docu van Salaheddine gezien over Molenbeek, en dat zag er een stuk erger uit. Nederland investeert gelukkig veel in achterstandswijken
reden dat wij de problemen in belgie/frankrijk hebben is door die investeringen in de probleemwijken, in frankrijken belgie hebben ze gewoon hele wijken opgegeven en durft zelfs de politie er niet te komen. en dan gaan ze wel huilen als jihadis uit de puinhopen van hun beleid geboren worden.

quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 14:05 schreef Stabiel het volgende:
IS heeft weer een Turkse tank uitgeschakeld nabij al-Bab:

https://twitter.com/sayed_ridha/status/808296171974184960
if you wanna break an egg.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167279056
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 14:02 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Daar geloof ik helemaal niets van.
hoeft ook niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167279247


Het gaat langzaam, maar er worden resultaten geboekt, ben benieuwd hoe de bevolking van Mosul reageert op het Iraakse leger, want in IS probagenda zie je altijd dat de bewoners erg fanatiek IS steunen. Maar misschien is dat ook wel probagenda.
  maandag 12 december 2016 @ 14:33:43 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167279467
@maytham956
#Breaking: @AlabedBana 's family contacted me, we will arrange for thier safe evacuation from eastern #Aleppo #Syria

@maytham956
I have received approval immediately from SAA to evacuate @AlabedBana & her family from eastern #Aleppo in the presence of #SARC & media
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167279523
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 14:33 schreef Szura het volgende:
@maytham956
#Breaking: @AlabedBana 's family contacted me, we will arrange for thier safe evacuation from eastern #Aleppo #Syria

@maytham956
I have received approval immediately from SAA to evacuate @AlabedBana & her family from eastern #Aleppo in the presence of #SARC & media
is er een deal met oost aleppo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 14:37:25 #70
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167279571
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 14:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

is er een deal met oost aleppo?
Volgens deze tweet kiest een deel eieren voor z'n geld

@NatDefFor
Most of the jihadists in Aleppo are surrendered but some of the Zenki militants and Nusrats are still fighting & well...They will die
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167279649
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 14:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Volgens deze tweet kiest een deel eieren voor z'n geld

@NatDefFor
Most of the jihadists in Aleppo are surrendered but some of the Zenki militants and Nusrats are still fighting & well...They will die
ik denk dat je nooit alle milities zover kan krijgen.

het meest verstandige op de lange termijn is ook eieren voor je geld kiezen lijkt me aangezien er in aleppo niets meer te winnen valt voor de rebellen, maar mogelijk wel in in idlib.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 14:53:53 #72
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167279956
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 14:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat je nooit alle milities zover kan krijgen.

het meest verstandige op de lange termijn is ook eieren voor je geld kiezen lijkt me aangezien er in aleppo niets meer te winnen valt voor de rebellen, maar mogelijk wel in in idlib.
Maar als je tot die onthoofdersploeg van Zinki behoort, die allerlei misdaden online heeft staan, snap ik wel dat je je liever dood vecht dan je overgeeft en naar een Syrische gevangenis wordt gebracht.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167280060
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 14:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Maar als je tot die onthoofdersploeg van Zinki behoort, die allerlei misdaden online heeft staan, snap ik wel dat je je liever dood vecht dan je overgeeft en naar een Syrische gevangenis wordt gebracht.
jezelf doodvechten kan je altijd nog als een aftocht naar idlib een onderdeel van de deal is. jezelf doodvechten om je doodvechten is natuurlijk nutteloos.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 15:01:43 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167280138
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 14:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

jezelf doodvechten kan je altijd nog als een aftocht naar idlib een onderdeel van de deal is. jezelf doodvechten om je doodvechten is natuurlijk nutteloos.
Ik denk niet dat deze figuren onderdeel van enige deal dan ook zullen zijn, eerlijk gezegd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167280204
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 15:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik denk niet dat deze figuren onderdeel van enige deal dan ook zullen zijn, eerlijk gezegd.
waarom niet? aangezien de assadisten noch de russen ook maar enig onderscheid maken tussen de verschillende rebellen groepen. iedereen met een ak is een terrorist. zo houd je het wel overzichtelijk natuurlijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167280350
isis: "thanks! assads incompetente stumpers"

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 12-12-2016 om 15:05:21 #Palmyra: countless armours left by Regime in #ISIS hands. Only here (https://t.co/W6qOcbfj9W) 6 T-55s, 6 T-62s, 4… https://t.co/0OkPYLRZXe reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167280561
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 12 december 2016 @ 15:25:32 #78
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167280582
quote:
10s.gif Op maandag 12 december 2016 12:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is gewoon weer in de lijn van eerdere berichtgeving van dode assad soldaten die herkend werden als bewoners van oost aleppo en het past precies binnen de lijn van het regime die gedetineerden naar het front stuurde om hun gevangenis straf af te kopen.

als regime zou ik ook die inwoners van oost aleppo niet vertrouwen. het liefst geef ik ze allemaal een nekschot, maar deze burgers inzetten als schietschijf is functioneler, omdat de gaten in het front worden gedicht en je ook meteen af bent van mensen waarvan je twijfelt aan hun loyaliteit.

de lichaamstaal van de mensen boekdelen, maar daar moet je wel op letten natuurlijk.

voor het assadistische regime is niks heilig. aangezien overleven het enige is wat telt.
Sommigen staan er een beetje verslagen bij ja, maar dat kan allerlei redenen hebben: angst voor het leger, gelatenheid, ze steunen de rebellen en balen dat het voorbij is. Je kan niet uit deze foto halen dat deze mannen naar het front worden gestuurd.

Even los daarvan snap ik wel dat het regime de weinigen die overbleven niet vertrouwt. Ten eerste zijn het er minder dan door de westerse media gespind en ten tweede stonden zij vaak op de handen van de "rebellen".
pi_167282104
Ondanks dat heel de wereld tegen IS vecht slagen ze er toch in om het Syrische leger weer te verjagen, IS is toch wel het meest gedisciplineerde leger die er in Syri aanwezig is. Ondanks dat ik ze vreselijk vind, heb ik toch wel respect voor die gasten wat dat betreft.
pi_167282587
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 16:48 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Ondanks dat heel de wereld tegen IS vecht slagen ze er toch in om het Syrische leger weer te verjagen, IS is toch wel het meest gedisciplineerde leger die er in Syri aanwezig is. Ondanks dat ik ze vreselijk vind, heb ik toch wel respect voor die gasten wat dat betreft.
Ik heb zelden filmpjes gezien van IS-eenheden waarin een vergevorderde vorm van militaire professionalisme werd tentoongesteld. De meeste IS-strijders demonstreren nauwelijks 'fire discpline' en/of grote tactische vaardigheden. Het is niet verwonderlijk dat IS enkel tegenover incompetente, ongetrainde en ongemotiveerde legereenheden successen heeft geboekt. In Irak hebben ze geen enkele sjiitische stad weten te veroveren, en werden ze door lokale, ongetrainde doch gemotiveerde sjiitische bewoners van de stad Amerli tegengehouden.

Hezbollah is overigens het meest gedisciplineerde leger in Syria. Daarachter komt JFS. En dan heb ik de speciale eenheden van de SAA niet meegerekend.
pi_167282653
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 14:25 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]

Het gaat langzaam, maar er worden resultaten geboekt, ben benieuwd hoe de bevolking van Mosul reageert op het Iraakse leger, want in IS probagenda zie je altijd dat de bewoners erg fanatiek IS steunen. Maar misschien is dat ook wel probagenda.
probagenda _O_
  maandag 12 december 2016 @ 17:22:01 #82
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_167282708
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 17:15 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik heb zelden filmpjes gezien van IS-eenheden waarin een vergevorderde vorm van militaire professionalisme werd tentoongesteld. De meeste IS-strijders demonstreren nauwelijks 'fire discpline' en/of grote tactische vaardigheden. Het is niet verwonderlijk dat IS enkel tegenover incompetente, ongetrainde en ongemotiveerde legereenheden successen heeft geboekt. In Irak hebben ze geen enkele sjiitische stad weten te veroveren, en werden ze door lokale, ongetrainde doch gemotiveerde sjiitische bewoners van de stad Amerli tegengehouden.

Hezbollah is overigens het meest gedisciplineerde leger in Syria. Daarachter komt JFS. En dan heb ik de speciale eenheden van de SAA niet meegerekend.
Volgens mij is het IDF nog steeds het meest gedisciplineerd.
pi_167282748
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 17:22 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Volgens mij is het IDF nog steeds het meest gedisciplineerd.
We hadden het over Syri natuurlijk. Maar Hezbollah is zeer zeker niet minder gedisciplineerd dan het IDF.
  maandag 12 december 2016 @ 17:27:28 #84
399552 DUTCHKO
Globetrotter
pi_167282812
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 17:23 schreef Stabiel het volgende:

[..]

We hadden het over Syri natuurlijk. Maar Hezbollah is zeer zeker niet minder gedisciplineerd dan het IDF.
Oh sorry. Ja het is een geduchte tegenstander, dat is waar. Dus onderschat de Iraniers ook niet.
pi_167282865
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 17:27 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Oh sorry. Ja het is een geduchte tegenstander, dat is waar. Dus onderschat de Iraniers ook niet.
De sjiieten zijn van nature meer gedisciplineerd natuurlijk vanwege een sterke hirarchie in het sjiisme.
pi_167283658
BREAKING_PTV twitterde op maandag 12-12-2016 om 18:16:36 🔴 Turkish warplane crashes near airport in southeastern city Diyarbakir https://t.co/OiYqUL8529 reageer retweet
pi_167284052
quote:
Lavrov: discussions with US on Aleppo reached dead end
quote:
US official: Russia insisting on "unacceptable" changes to Aleppo evacuation deal
quote:
FSA: sticking point in discussions between Russia & US is that Russia demanding rebels surrender to govt forces
https://twitter.com/ZeinakhodrAljaz/status/808363243085426688
pi_167284179
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 14:42 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Jij komt met RT als bron, die stellen zomaar dat er duizenden mannen als ondersteuning voor dit offensief verplaatst worden naar Homs Wilayet. Zo heeft de command structure van Daesh nooit gewerkt in de afgelopen 3-4 jaar en nu al helemaal niet wanneer al-Bab, Mosul en de omgeving van Raqqa onder directe bedreiging is. De Russen proberen gewoon hun eigen gezicht te redden na beschuldigingen van SAA/NDF eenheden dat ze 2 dagen voor het offensief materiaal en man hadden teruggetrokken uit Palmyra.

Er zijn 149 confirmed KIA dankzij luchtaanvallen gisteren, dat nummer had veel hoger moeten zijn in het geval van 4000 man als je kijkt wat er gisteren allemaal rondvloog en in gelanceerd werd. Zeker in zo'n kleine stad als Palmyra waar zoveel man geconcentreerd zouden moeten zitten bij gevechten.
De SAA is zelf verantwoordelijk voor de verdediging van steden, Rusland is maar met een paar duizend man aanwezig in Syri en die zijn voornamelijk verantwoordelijk voor luchtsteun.
Daarnaast is RT een meer dan valide bron: https://www.rt.com/news/370019-isis-palmyra-new-offensive/

quote:
“Seizing on the suspension of active military action near Al-Raqqah till spring by the US and international coalition, Islamic State devoted considerable forces to storm Palmyra,” the ministry spokesman Major-General Igor Konashenkov said on Monday.

Konashenkov said that Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) terrorists knew that the Russian Air Force would not conduct airstrikes in Palmyra’s residential areas, and “used that to reinforce their attacks.”
Dus iedereen zit te slapen en Rusland kan vervolgens alles weer gaan bombarderen om de schade te herstellen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 12 december 2016 @ 19:07:53 #89
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167284527
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 07:09 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Weet je ook wel of dat ene twitter bericht klopt?
Check de video, zo'n beetje de helft van wat wordt genoemd was daar al in te zien
Say what?
  maandag 12 december 2016 @ 19:10:04 #90
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167284563
Say what?
  maandag 12 december 2016 @ 19:12:44 #91
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167285375
quote:
Ach als je kijkt naar de tweets van paar dagen terug dan was het ook allemaal prima in Palmyra, zo'n speldenprikje kunnen ze wel aan zeiden ze.
Iedereen wil gewoon een hoog moraal houden.
pi_167285484
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:43 schreef Djibril het volgende:

[..]

Ach als je kijkt naar de tweets van paar dagen terug dan was het ook allemaal prima in Palmyra, zo'n speldenprikje kunnen ze wel aan zeiden ze.
Iedereen wil gewoon een hoog moraal houden.
Denken dat je een IS-aanval wel kunt afslaan lijkt me iets compleet anders dan met droge beweren dat de militaire situatie goed is, terwijl het gebied dat je controleert met de dag krimpt.

Kareem's laatste boodschap:

https://twitter.com/BilalKareem/status/808354660469850112

Allemaal de schuld van de ummah.
pi_167285604
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Denken dat je een IS-aanval wel kunt afslaan lijkt me iets compleet anders dan met droge beweren dat de militaire situatie goed is, terwijl het gebied dat je controleert met de dag krimpt.

Kareem's laatste boodschap:

https://twitter.com/BilalKareem/status/808354660469850112

Allemaal de schuld van de ummah.
Tja toch dachten de pro-assad luitjes dat ze IS-aanval zouden afslaan. Niet gelukt.
JIhadi afgang in Aleppo is niet zo groot als de afgang van baathisten tegen hun toekomstige werkgever IS. En IS deed het minder middelen.
pi_167285705
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:51 schreef Djibril het volgende:

[..]

Tja toch dachten de pro-assad luitjes dat ze IS-aanval zouden afslaan. Niet gelukt.
JIhadi afgang in Aleppo is niet zo groot als de afgang van baathisten tegen hun toekomstige werkgever IS. En IS deed het minder middelen.
Aleppo is strategisch. Palmyra stelt in het groter niets voor.
pi_167286143
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:47 schreef Stabiel het volgende:

Kareem's laatste boodschap:

https://twitter.com/BilalKareem/status/808354660469850112

Allemaal de schuld van de ummah.
Erdogan, Qatar en Saudi Arabie hebben het verknald volgens hem.

Dat had ik hem ook in 2010 kunnen vertellen.

Maar wie niet luisteren wil, moet maar voelen hoe zionistisch Erdogan, Qatar en Saudi Arabie zijn.

Door zijn blindheid dacht hij dat die drie onderdeel waren van de ummah.

_O-
  maandag 12 december 2016 @ 20:12:11 #99
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167286163
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Denken dat je een IS-aanval wel kunt afslaan lijkt me iets compleet anders dan met droge beweren dat de militaire situatie goed is, terwijl het gebied dat je controleert met de dag krimpt.

Kareem's laatste boodschap:

https://twitter.com/BilalKareem/status/808354660469850112

Allemaal de schuld van de ummah.
Wie is die vent?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167287897
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 19:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Aleppo is strategisch. Palmyra stelt in het groter niets voor.
Ochja al die verloren manschappen en apparatuur die in Palmyra kwijt zijn is niks. Russen verspilden hun munitie ook alleen maar toen ze te hulp schoten.
Dat IS nu T4 basis bombardeert stelt in het groter geheel ook niks voor.

Er is niks meer strategisch aan dat kleine wijkje in Aleppo. Aleppo is al weken terug gevallen. Maar goed baathisten paraderen graag met dode lijken, net als hun alternatieve werkgever.
pi_167287989
Gevangengenomen rebellen in Aleppo:

https://twitter.com/i/videos/tweet/808370120003297280
pi_167288140
quote:
BREAKING: 60 members of opposition executed in Aleppo: Syrian Observatory - @AlArabiya_Eng
https://twitter.com/Conflicts/status/808401267357863938
pi_167288288
quote:
BREAKING: Multiple reports that Aleppo has been fully captured by pro-Government forces.
https://twitter.com/Conflicts/status/808402605319798788
  maandag 12 december 2016 @ 21:13:30 #105
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167288428
quote:
leithfadel twitterde op maandag 12-12-2016 om 21:10:37 All reports about Aleppo being fully under Syrian Army control are false. Syrian Army hasn't entered Sukkari or Bustan Al-Qasir reageer retweet
Say what?
pi_167288505
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 21:13 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

leithfadel twitterde op maandag 12-12-2016 om 21:10:37 All reports about Aleppo being fully under Syrian Army control are false. Syrian Army hasn't entered Sukkari or Bustan Al-Qasir reageer retweet
quote:
BREAKİNG: Head of Aleppo branch of Baath Party announced the liberation of Aleppo
Wellicht een last-minute deal tussen rebellen en leger.
pi_167288521


Aleppo is gevallen en heroverd.
pi_167288546
Conflicts twitterde op maandag 12-12-2016 om 21:15:19 MORE: Despite multiple reports of full capture of Aleppo, it does seem there are still 2 neighborhoods left in rebel hands. reageer retweet
  maandag 12 december 2016 @ 21:39:12 #109
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167289327
quote:
Sommigen verdienen niet beter.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 12 december 2016 @ 21:40:40 #110
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167289385
IvanSidorenko1 twitterde op maandag 12-12-2016 om 21:24:32 #Syria #Aleppo Explanation why everyone in n city is celebrating Militants only in al ansari, al mashad, salah deen last bit of Sayf Dawla https://t.co/QdotJkhUFk reageer retweet
Say what?
pi_167289562
Geen genade voor die ratten, hebben ze andersom ook niet.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  maandag 12 december 2016 @ 21:53:55 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167289815
Is er daadwerkelijk bewijs of is dat het nieuwste cowboyverhaal waarmee ze komen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167291296
Weet niet wat ik moet geloven. Zie op twitter twee soorten berichten binnenstromen

1. Feestende mensen op straat want de oorlog is voorbij

2. Massa executies door het regime van Assad, waaronder ziekenhuis personeel

Lijkt me totaal niet praktisch om direct mensen te executeren als ze mogelijk nog kennis hebben van posities van andere eenheden en het verpest ook wel een beetje de feeststemming.
  maandag 12 december 2016 @ 22:45:26 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167291334
Ziekenhuispersoneel? Ik dacht dat het laatste ziekenhuis inmiddels al 53x vernietigd was?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167291503
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 22:45 schreef Szura het volgende:
Ziekenhuispersoneel? Ik dacht dat het laatste ziekenhuis inmiddels al 53x vernietigd was?
Vanuit Turkije tweeten die gekken van alles en nog wat:

pi_167291648
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 22:45 schreef Szura het volgende:
Ziekenhuispersoneel? Ik dacht dat het laatste ziekenhuis inmiddels al 53x vernietigd was?
_O_ _O_ _O_
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167291698
Die ene dude met dat homosjaaltje spacet hem hard op Captagon zeg.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167291769
Die propaganda van Westerse "journalisten" is echt hilarisch aan het worden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:00:51 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167291811
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 22:51 schreef Nintex het volgende:

[..]

Vanuit Turkije tweeten die gekken van alles en nog wat:

[ afbeelding ]
:') :')

Tot nu toe heb ik geen enkel ondersteunend bewijs op beeld gezien. Mag hopen dat het ook niet verschijnt, want het zou walgelijk zijn. Net als al die executies van ISIS in Palmyra of Nusra en co in Abu Duhur Airbase en Kindi-ziekenhuis enzo :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 12 december 2016 @ 23:03:14 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167291880
Een uur geleden:

@24Aleppo
IMPORTANT 📣📣: #A24 sources from #Assad forces confirmed the mass execution in #Aleppo and it was in presence of #Russian fighting group.

@24Aleppo
#A24 sources confirmed there were about 7 women executed with other +70 persons in mass execution by #Assad/#Russia in #Aleppo.

Even later:

@24Aleppo
It not true about the News of execution of medical point workers in Kallasa neighbourhood. Medical point evacuated before that time
#A24

:') manmanman :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167291915
Laat ze lekker butthurt wezen, morgen zijn de laatste verzetshaarden opgeschoond.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167292220
maytham956 twitterde op maandag 12-12-2016 om 23:14:29 Next time when u see dead women on MSM claiming that #SAA killed them.. remember this tweet https://t.co/Ai1BmUJrn5 reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167292264
Protge moi de mes dsirs.
pi_167292415
Hele internet staat vol met filmpjes van feestvierende mensen, soldaten die ontsnappende burgers helpem en ook van krijgsgevangenen die min of meer redelijk netjes worden behandeld.

Maar vanuit hipster koffiezaakjes ergens in Noord-Amerika of Europa komen er tweets van neckbeard wolmuts hipsterbril "journalisten" die spreken over massamoord en "genocide" (altijd een geschikt woord om politieke brownie points mee te scoren).

Wij leven nu echt in een dystopische wereld.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:24:54 #129
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292431
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 23:24 schreef IPA35 het volgende:
Hele internet staat vol met filmpjes van feestvierende mensen, soldaten die ontsnappende burgers helpem en ook van krijgsgevangenen die min of meer redelijk netjes worden behandeld.

Maar vanuit hipster koffiezaakjes ergens in Noord-Amerika of Europa komen er tweets van neckbeard wolmuts hipsterbril "journalisten" die spreken over massamoord en "genocide" (altijd een geschikt woord om politieke brownie points mee te scoren).

Wij leven nu echt in een dystopische wereld.
Jamaar Assad ''Kuffaar''
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167292518
Denk dat er nog wel verzetshaarden zijn en daar verschuilen zich nu al die maffe "journalisten", Bana fakers , de kinderonthoofders en waarschijnlijk buitenlandse liaison officers.
Er is ook ergens een Salafistische neger uit Qatar o.i.d. die "journalist" is.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:31:33 #131
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292576
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167292592
MaryCreaghMP twitterde op maandag 12-12-2016 om 22:14:58 Unimaginable horror unfolding in Aleppo tonight- reports of medics, men, women & children being summarily executed… https://t.co/J8mSVFnF35 reageer retweet
Britse MP :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:34:12 #134
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292629
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 23:32 schreef IPA35 het volgende:
MaryCreaghMP twitterde op maandag 12-12-2016 om 22:14:58 Unimaginable horror unfolding in Aleppo tonight- reports of medics, men, women & children being summarily executed… https://t.co/J8mSVFnF35 reageer retweet
Britse MP :')
Ondertussen zit BJ wel Saudische bombardementen goed te praten :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167292672
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 23:34 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ondertussen zit BJ wel Saudische bombardementen goed te praten :') :')
KSA is erger dan ISIS nota bene.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167292686
alfleilawleila twitterde op maandag 12-12-2016 om 23:28:11 President Bashar Al-Assad in #Aleppo visiting his heroes! https://t.co/0jXj3kmZ23 reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:37:48 #137
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292697
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 23:36 schreef IPA35 het volgende:

[..]

KSA is erger dan ISIS nota bene.
ISIS is gewoon een symptoom van dat tyfus land KSA
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 12 december 2016 @ 23:41:48 #138
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292780
En de rebellen maar blij zijn met de overwinning van ISIS in Palmyra :') Losers
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 12 december 2016 @ 23:42:50 #139
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167292796
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 23:37 schreef IPA35 het volgende:
alfleilawleila twitterde op maandag 12-12-2016 om 23:28:11 President Bashar Al-Assad in #Aleppo visiting his heroes! https://t.co/0jXj3kmZ23 reageer retweet
Waarom zetten ze altijd dat soort muziek eronder _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167292822
quote:
1s.gif Op maandag 12 december 2016 23:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Waarom zetten ze altijd dat soort muziek eronder _O-
Dat is inmiddels een klassieker :D
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167292881
Lees ff zijn tijdlijn m.b.t. "Bana".
https://twitter.com/maytham956
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 12 december 2016 @ 23:47:39 #142
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167292891
Nu hoop ik dat iemand een collage gaat maken van al die twitter 'experts' die hebben gezegd dat Aleppo nooit zou vallen. :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167292932
Hij gaat sowieso kapot haha.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293056
Nawaroliver twitterde op maandag 12-12-2016 om 23:53:36 Civilians tweets there last words describing the death around them, While Shiite Militias commits massacres in eve… https://t.co/YqpgAWdIDo reageer retweet
_O-
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 13 december 2016 @ 00:00:09 #146
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167293135
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:04:56 @BilalKareem we will wipe the Crusade- Shiite Alawite terrorists from the world sooner or later. reageer retweet
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:06:10 @BilalKareem these sectarian rats will never dominate Syria reageer retweet
:') :') :') :') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167293249
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:00 schreef Zahreddine het volgende:
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:04:56 @BilalKareem we will wipe the Crusade- Shiite Alawite terrorists from the world sooner or later. reageer retweet
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:06:10 @BilalKareem these sectarian rats will never dominate Syria reageer retweet
:') :') :') :') :') :')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293250
"Help ik word door Assad vermoord!!!, wacht even met schieten jongons even snel een vlogje en een tweetje maken"

_O-
pi_167293263
Toch gelooft 60% van het sheeple dit soort dingen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 13 december 2016 @ 00:10:31 #150
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167293276
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:08 schreef IPA35 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167293330
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293352
NUnl twitterde op dinsdag 13-12-2016 om 00:14:39 Ban Ki-moon uit zorgen over mogelijke gruweldaden in Aleppo: https://t.co/4opCzSTdUD reageer retweet
:|W
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 13 december 2016 @ 00:16:29 #153
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167293359
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:15 schreef IPA35 het volgende:
NUnl twitterde op dinsdag 13-12-2016 om 00:14:39 Ban Ki-moon uit zorgen over mogelijke gruweldaden in Aleppo: https://t.co/4opCzSTdUD reageer retweet
:|W
:') :') :') :') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167293398
FGunay1 twitterde op dinsdag 13-12-2016 om 00:16:50 Turkish protestors gathering in front of the Russian consulate in Istanbul P v @m_mustafa_onuk https://t.co/l9L3PWt0nA reageer retweet
:O
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 13 december 2016 @ 00:20:03 #155
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167293401
Turkse traantjes kunnen er wel bij
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 13 december 2016 @ 00:20:17 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167293407
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:15 schreef IPA35 het volgende:
NUnl twitterde op dinsdag 13-12-2016 om 00:14:39 Ban Ki-moon uit zorgen over mogelijke gruweldaden in Aleppo: https://t.co/4opCzSTdUD reageer retweet
:|W
Dit is het originele statement


Statement attributable to the Spokesperson for the Secretary-General on Aleppo, Syria

The Secretary-General is alarmed over reports of atrocities against a large number of civilians, including women and children, in recent hours in Aleppo. While stressing that the United Nations is not able to independently verify these reports, the Secretary-General is conveying his grave concern to the relevant parties. He has instructed his Special Envoy for Syria to follow up urgently with the parties concerned.

The United Nations underlines the obligation of all parties on the ground to protect civilians and abide by international humanitarian and human rights law. This is particularly the responsibility of the Syrian Government and its allies.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167293469
#HalepteKatliamVar
78K Tweets

:')
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293526
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:00 schreef Zahreddine het volgende:
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:04:56 @BilalKareem we will wipe the Crusade- Shiite Alawite terrorists from the world sooner or later. reageer retweet
AbdulkadirSen_ twitterde op maandag 12-12-2016 om 19:06:10 @BilalKareem these sectarian rats will never dominate Syria reageer retweet
:') :') :') :') :') :')
Wat een vieze hoerenzoon. :)
Protge moi de mes dsirs.
pi_167293530
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:26 schreef IPA35 het volgende:
#HalepteKatliamVar
78K Tweets

:')
Turken :r
Protge moi de mes dsirs.
pi_167293612
Straks is het #ElBabdaKatliamVar

"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293652
RanaHarbi twitterde op dinsdag 13-12-2016 om 00:39:07 So Syrians in Aleppo are celebrating and people in Turkey are angry and crying? 😂 Says a lot about this "revolution" reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293732
putintintin1 twitterde op maandag 12-12-2016 om 22:32:03 #Syria regime executed 14from Ajam,Hasan,Masri families29from Fasier,Hajjar,Sande25from Ako,Fael family in Fardou… https://t.co/NARGXRBhXN reageer retweet
> Minder dan 100 mensen
> Genocide

Pick one
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167293795
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_167294925
Niets mooier om te zien hoe al die Turkse islamisten op Twitter schuimbekkend over een genocide spreken. De val van Aleppo is een overwinning op alle Sunni supremacisten die de afgelopen vijf jaar de hoop hadden dat sultan Erdogan ze van het 'Alewitische juk' zou bevrijden om vervolgens een neo-Omajjadische (Ottomaanse) rijk te stichten op de runes van Aleppo en Damascus.

De overwinning komt toe aan alle mannen, soennieten, christenen en sjiieten, die hun leven hebben gegeven in de strijd tegen religieus extremisme. Speciale dank gaat uit naar Rusland, Iran en Hezbollah die ondanks een felle militaire (logistiek, intelligentie, training) campagne van internationale (VS, UK, Frankrijk) en regionale (Turkije, Qatar, Saoedie) krachten standvastig bleven en de situatie 180 graden hebben weten om te draaien.

De overwinning in Aleppo gaat de geschiedenisboeken in als een overwinning op het religieuze kwaad.
  dinsdag 13 december 2016 @ 07:17:41 #165
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167294940
Belachelijk weer de journaals in Nederland van vanochtend spreekt men van "misdaden in aleppo" door "het regime" en " veroverd" en dan iemand aan het woord laten die dit benadrukt..

terwijl er sprake is van vele tienduizenden in oost aleppo die nu hulp ,medicijnen en voedsel krijgen en daar weg kunnen" doordat Oost aleppo door de Syrische overheid is bevrijd van de bezetting door terroristen en jihadisten.

Hoezo is ons nieuwe gekleurd?? Heel erg triest hoe dit weer gebracht wordt en dat in een land dat er prat op gaat journalistieke onafhankelijkheid in hoog vaandel heeft staan... :N
pi_167295437
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 07:08 schreef Stabiel het volgende:
Niets mooier om te zien hoe al die Turkse islamisten op Twitter schuimbekkend over een genocide spreken.
Laten we er even voor het gemak vanuit gaan dat er inderdaad 100 mensen in Aleppo afgeknald zijn door het leger. Turken die genocide roepen, zie je de ironie :')
  dinsdag 13 december 2016 @ 09:07:43 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167295548
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 22:59 schreef IPA35 het volgende:
Die propaganda van Westerse "journalisten" is echt hilarisch aan het worden.
Heb je wat voorbeelden? Heb laatste tijd weinig tijd dus kan Twitter niet vaak meer checken.
pi_167296088
De aanval op Palmyra is gecordineerd door het westen om de Russen dwars te zitten. Westerlingen houden er nou eenmaal van om genocides te plegen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_167296307
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 00:26 schreef IPA35 het volgende:
#HalepteKatliamVar
78K Tweets
vind de stelling van deze turken hypocriet (ik geloof wel dat de emotie oprecht is, maar de hypocriete stellingname komt doordat ze niet genoeg kennis van zaken hebben van wat de feiten op de grond zijn), omdat de turken de rebellen in aleppo stad aan de russen hebben verkocht om bij al bab bezig te kunnen zijn. uiteraard zijn de turken genoodzaakt geweest om een deal te sluiten met de russen, omdat de amerikanen de rebellen aan de russen hebben verkocht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 10:06:03 #170
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167296350
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 09:48 schreef HSG het volgende:
De aanval op Palmyra is gecordineerd door het westen om de Russen dwars te zitten. Westerlingen houden er nou eenmaal van om genocides te plegen.
Dit soort boude stellingen, niet ondersteund door enig bewijs, gaat me echt veel te ver.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167296475
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 10:06 schreef Szura het volgende:

[..]

Dit soort boude stellingen, niet ondersteund door enig bewijs, gaat me echt veel te ver.
Dat is wat Lavrov gisteren heeft gezegd om precies te zijn.
  dinsdag 13 december 2016 @ 10:21:49 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167296598
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 10:13 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat is wat Lavrov gisteren heeft gezegd om precies te zijn.
Hij speculeerde erover en dan nog, waar zijn z'n bewijzen hiervoor? Van dit soort cordinatie?

Sowieso gaat hij daarmee voorbij aan een aantal zaken
- Waarom is de regio Palmyra het afgelopen halfjaar niet zeker gesteld middels een bredere buffer, mijnenvelden, grachten etc?
- Rusland kan zelf ook die bombardementen uitvoeren.
- Rusland en Syri laten jihadistische groeperingen zelf ook hergroeperen door ze massaal naar Idlib te vervoeren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167296832
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 08:56 schreef Peunage het volgende:

[..]

Turken die genocide roepen, zie je de ironie :')
ja echt heh, de genocide plegers huilen om een genocide. wat een grap!

met die logica zouden alle nederlanders ook hun bek moeten houden aangezien ze in bosnie de serven meehielpen aan de genocide. daarnaast hebben nederlanders een nog grotere smet op hun geweten dan bosnie, omdat ze als de nederlandse tak van de Ubermenschen de Duitsers hebben geholpen om de Untermenschen uit te roeien. nederland was een van de naties die met de duitsers in europa het meest hebben meegewerkt aan de uitroeingspolitiek van de joden.

maar ik kan me best voorstellen dat de kennis in nederland over wat het aandeel van de nederlanders in de genocide op de joden miniem is, omdat het niet iets is wat je als natie op je geweten wilt hebben en zodoende uit de geschiedenis boeken worden gelaten (net als de turken met de armeniers) of in ieder geval veel minder belicht wordt itt het minimale verzet dat enorm opgeblazen wordt. soldaat van oranje _O-

dan hebben we het alleen over de 20ste eeuw gehad. nee de nederlandse natie heeft een schoon geweten en kan met de vinger wijzen naar naties die fout zijn geweest in het verleden.

ik kan mij overigens niet voorstellen dat er naties zijn in de wereld die niet een vorm van volkerenmoord hebben gepleegd, aangezien oorlog per definitie volkerenmoord is.

wij mensen wijzen graag de vinger naar "de ander", maar durven zelf zelden in de spiegel te kijken, omdat dan ons gevoel van superioriteit teniet wordt gedaan, maar hey de ego is een lastig iets om te temmen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 10:44:09 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167296926
Ik snap je invalshoek Slayage, maar zeggen dat 'we' Mladic en co 'meehielpen' is erg extreem. Het was een grote clusterfuck, met Dutchbat als de schlemiel (kansloos waren ze) en die 8000 mannen en jongens als kinderen van de rekening.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167297241
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 10:44 schreef Szura het volgende:
Ik snap je invalshoek Slayage, maar zeggen dat 'we' Mladic en co 'meehielpen' is erg extreem. Het was een grote clusterfuck, met Dutchbat als de schlemiel (kansloos waren ze) en die 8000 mannen en jongens als kinderen van de rekening.
de gehele wereldgemeenschap heeft gefaald in deze casus en dutchbat was inderdaad op de voorlinie om de klappen op te vangen. of er een keuze was om anders te handelen dan dat ze hebben gedaan, kan ik niet zeggen uiteraard, maar dat ze erbij stonden ernaar keken terwijl de mannen en vrouwen werden gescheiden en afgevoerd is in mijn boekje meehelpen. dutchbat heeft misschien niet de kogels afgevuurd, maar heeft wel zeker meegeholpen aan de omstandigheden te creeeren waarin deze slachting kon worden uitgevoerd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:16:56 #176
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167297360
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

de gehele wereldgemeenschap heeft gefaald in deze casus en dutchbat was inderdaad op de voorlinie om de klappen op te vangen. of er een keuze was om anders te handelen dan dat ze hebben gedaan, kan ik niet zeggen uiteraard, maar dat ze erbij stonden ernaar keken terwijl de mannen en vrouwen werden gescheiden en afgevoerd is in mijn boekje meehelpen. dutchbat heeft misschien niet de kogels afgevuurd, maar heeft wel zeker meegeholpen aan de omstandigheden te creeeren waarin deze slachting kon worden uitgevoerd.
Dat is het hem nou juist, Dutchbat was kansloos door een samenloop van omstandigheden (geen luchtaanvallen meer op Mladic' troepen ondanks herhaalde verzoeken, gegijzelde Fransen en Britten, Nederlanders, een blokkade van de enclave, een belegering van de compound, informatie die de juiste plekken niet bereikte zoals laatst nog is gebleken) en heeft niet meegeholpen die omstandigheden voor de slachting door Mladic en co te creren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:30:57 #177
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_167297578
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 07:08 schreef Stabiel het volgende:
Niets mooier om te zien hoe al die Turkse islamisten op Twitter schuimbekkend over een genocide spreken. De val van Aleppo is een overwinning op alle Sunni supremacisten die de afgelopen vijf jaar de hoop hadden dat sultan Erdogan ze van het 'Alewitische juk' zou bevrijden om vervolgens een neo-Omajjadische (Ottomaanse) rijk te stichten op de runes van Aleppo en Damascus.

De overwinning komt toe aan alle mannen, soennieten, christenen en sjiieten, die hun leven hebben gegeven in de strijd tegen religieus extremisme. Speciale dank gaat uit naar Rusland, Iran en Hezbollah die ondanks een felle militaire (logistiek, intelligentie, training) campagne van internationale (VS, UK, Frankrijk) en regionale (Turkije, Qatar, Saoedie) krachten standvastig bleven en de situatie 180 graden hebben weten om te draaien.

De overwinning in Aleppo gaat de geschiedenisboeken in als een overwinning op het religieuze kwaad.
Nou nee, niet bepaald.

Als het nou IS was die er zat had je een punt gehad, maar nu...
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:32:49 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167297607
Mja laten we het weer over Syri hebben. De VN claimt dat er 82 burgers in koelen bloede zijn doodgeschoten in Aleppo, vraag me af of ze er harde bewijzen voor hebben. Dat soort executies zijn ongehoord en het zijn keiharde verwijten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:33:42 #179
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_167297620
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 10:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja echt heh, de genocide plegers huilen om een genocide. wat een grap!

met die logica zouden alle nederlanders ook hun bek moeten houden aangezien ze in bosnie de serven meehielpen aan de genocide. daarnaast hebben nederlanders een nog grotere smet op hun geweten dan bosnie, omdat ze als de nederlandse tak van de Ubermenschen de Duitsers hebben geholpen om de Untermenschen uit te roeien. nederland was een van de naties die met de duitsers in europa het meest hebben meegewerkt aan de uitroeingspolitiek van de joden.

maar ik kan me best voorstellen dat de kennis in nederland over wat het aandeel van de nederlanders in de genocide op de joden miniem is, omdat het niet iets is wat je als natie op je geweten wilt hebben en zodoende uit de geschiedenis boeken worden gelaten (net als de turken met de armeniers) of in ieder geval veel minder belicht wordt itt het minimale verzet dat enorm opgeblazen wordt. soldaat van oranje _O-

dan hebben we het alleen over de 20ste eeuw gehad. nee de nederlandse natie heeft een schoon geweten en kan met de vinger wijzen naar naties die fout zijn geweest in het verleden.

ik kan mij overigens niet voorstellen dat er naties zijn in de wereld die niet een vorm van volkerenmoord hebben gepleegd, aangezien oorlog per definitie volkerenmoord is.

wij mensen wijzen graag de vinger naar "de ander", maar durven zelf zelden in de spiegel te kijken, omdat dan ons gevoel van superioriteit teniet wordt gedaan, maar hey de ego is een lastig iets om te temmen ;)
Met het voornaamste verschil dat de Nederlanders daadwerkelijk toegeven dat het een grote puinhoop was en er hierdoor opzettelijk moslims zijn gedood.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_167297646
Schokkend. Ook de reacties hier. We staan erbij en kijken ernaar.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_167297653
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:32 schreef Szura het volgende:
Mja laten we het weer over Syri hebben. De VN claimt dat er 82 burgers in koelen bloede zijn doodgeschoten in Aleppo, vraag me af of ze er harde bewijzen voor hebben. Dat soort executies zijn ongehoord en het zijn keiharde verwijten.
Hoezo ongehoord. Gebeurde in 2004 in Qamishlo toch ook al? Toen zwaaide Bashar ook al met de scepter.
NEE!
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:37:13 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167297667
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:36 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Hoezo ongehoord. Gebeurde in 2004 in Qamishlo toch ook al? Toen zwaaide Bashar ook al met de scepter.
Onacceptabel is een beter woord
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:37:22 #183
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_167297671
Iemand heeft OEW weer op zijn staart getrapt blijkbaar:

"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:39:16 #184
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_167297704
Ik vraag me trouwens wel af of een directe confrontatie tussen de TFSA en SAA nu op de loer ligt na de val van Aleppo.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_167297722
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:37 schreef Szura het volgende:

[..]

Onacceptabel is een beter woord
Bewijzen zullen ongetwijfeld wel later komen of ondergesneeuwd raken. Een heuse genocide is het sowieso niet maar er zitten echt wel genoeg paupers bij die 25.000 loyalisten inclusief NDF die genoeg haatgevoelens opgebouwd hebben over de afgelopen 5 jaar en nu stoom willen afblazen.
Zullen sowieso geen gasten van Radwan of TF zijn die mensen in koele bloeden afknallen, daar zijn ze te gedisciplineerd voor (ga ik van uit tenminste).

Geen enkele strijdende zijde is helemaal heilig in deze oorlog.
NEE!
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:41:12 #186
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_167297738
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 07:17 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Belachelijk weer de journaals in Nederland van vanochtend spreekt men van "misdaden in aleppo" door "het regime" en " veroverd" en dan iemand aan het woord laten die dit benadrukt..

terwijl er sprake is van vele tienduizenden in oost aleppo die nu hulp ,medicijnen en voedsel krijgen en daar weg kunnen" doordat Oost aleppo door de Syrische overheid is bevrijd van de bezetting door terroristen en jihadisten.

Hoezo is ons nieuwe gekleurd?? Heel erg triest hoe dit weer gebracht wordt en dat in een land dat er prat op gaat journalistieke onafhankelijkheid in hoog vaandel heeft staan... :N
Inderdaad. Net als dat kinderziekenhuis wat iedere dag gebombardeerd werd :')
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:42:36 #187
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_167297758
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:40 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Bewijzen zullen ongetwijfeld wel later komen of ondergesneeuwd raken. Een heuse genocide is het sowieso niet maar er zitten echt wel genoeg paupers bij die 25.000 loyalisten inclusief NDF die genoeg haatgevoelens opgebouwd hebben over de afgelopen 5 jaar en nu stoom willen afblazen.
Zullen sowieso geen gasten van Radwan of TF zijn die mensen in koele bloeden afknallen, daar zijn ze te gedisciplineerd voor (ga ik van uit tenminste).

Geen enkele strijdende zijde is helemaal heilig in deze oorlog.
Bovendien; als het leger daar inderdaad achtergebleven rebellen doodschiet, worden die vast ook als burgers gerekend.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 13 december 2016 @ 11:47:05 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167297829
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:40 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Bewijzen zullen ongetwijfeld wel later komen of ondergesneeuwd raken. Een heuse genocide is het sowieso niet maar er zitten echt wel genoeg paupers bij die 25.000 loyalisten inclusief NDF die genoeg haatgevoelens opgebouwd hebben over de afgelopen 5 jaar en nu stoom willen afblazen.
Zullen sowieso geen gasten van Radwan of TF zijn die mensen in koele bloeden afknallen, daar zijn ze te gedisciplineerd voor (ga ik van uit tenminste).

Geen enkele strijdende zijde is helemaal heilig in deze oorlog.
Dat laatste sowieso niet, alle zijden hebben zeer bloedige handen. Maar toch wordt het van de ene zijde veel minder belicht dan van de andere en dat blijft me storen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167297932
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat laatste sowieso niet, alle zijden hebben zeer bloedige handen. Maar toch wordt het van de ene zijde veel minder belicht dan van de andere en dat blijft me storen.
Het valt wel mee eigenlijk deze paar weken. UN en Kerry hebben ook openlijk verklaard dat rebellen het vuur openden op burgers die probeerden te vluchten en ze daarnaast ook als menselijk schild gebruikten.

Totaal andere toon dan een jaar terug eigenlijk. Dat was pas ongehoord. Toen waren Nusra en co nog gematigde baardapen. :')
NEE!
pi_167298575
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:33 schreef DustPuppy het volgende:

Met het voornaamste verschil dat de Nederlanders daadwerkelijk toegeven dat het een grote puinhoop was en er hierdoor opzettelijk moslims zijn gedood.
de turken zullen vroeg of laat ook inzien wat er binnen het ottomaanse aparaat ook is gebeurd namelijk volkeren moord. neemt niet weg dat de feiten uiteraard niet zo zwart/wit is zoals hier in het westen wordt afgebeeld en wordt vergeleken met de volkerenmoord op de joden. zo heeft het ottomaanse aparaat ook mensen ter dood veroordeeld die moorden hebben gepleegd op armeniers. merkwaardige stellingname van de ottomaanse staat als je stelt dat het uitroeien van de armiers de missie was, niet waar? om maar 1 voorbeeld te noemen.

het was erdogan die als premier zei dat er een armeense kwestie was. het was erdogan die als premier zei, dat er een koerden kwestie was. hij heeft geprobeerd om beide zware kwesties die geaard zijn, in de turks/ottomaanse geschiedenis en met name de turkse republiek, waarin ontkenning van de daden tegen de armeniers staatsbeleid werd, sterker nog "het ware de armeniers die volkerenmoord pleegden" wat ook een feit is, maar wat hier in het westen zelden wordt benoemd, omdat het beeld van "christelijke armeniers als slachtoffer van de mohammendaanse ottomanen" natuurlijk een frame is dat makkelijk te verkopen is. in plaats van de ingewikkelde omstandigheden waar hele volksstammen elkaar uitmoordden om er beter op te worden. zo krijg je geen goed vs kwaad beeld, dader vs slachtoffer.

alleen al als je kijkt naar syrie nu, wie is de dader en wie is het slachtoffer? kan je spreken van daders en slachtoffers? als je objectief kijkt naar dit afgrijselijke conflict, kan je anno 2016 niet tot een andere conclusie komen dan dat iedereen dader en iedereen slachtoffer is en dat niemand meer met een schoon geweten kan claimen dat zij het "goede" vertegenwoordigen in het conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167298595
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:35 schreef truthortruth het volgende:
Schokkend. Ook de reacties hier. We staan erbij en kijken ernaar.
de reacties hier komen van mensen die thuis in nederland veilig achter hun pc zitten en juichen voor de assadisten alsof ze voor hun voetbal club juichen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167298636
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:39 schreef DustPuppy het volgende:
Ik vraag me trouwens wel af of een directe confrontatie tussen de TFSA en SAA nu op de loer ligt na de val van Aleppo.
die hangt zeker in de lucht. dat de russen een "deal" hebben met de turken (waar het soort van op lijkt), betekent niet dat assad die deal steunt of zal blijven steunen als de omstandigheden veranderen. dat is het grootste gevaar imo, dat daar de clusterfuck tot kookpunt komt en all out oorlog wordt tussen de grote spelers in het conflict
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 12:34:45 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167298738
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

de reacties hier komen van mensen die thuis in nederland veilig achter hun pc zitten en juichen voor de assadisten alsof ze voor hun voetbal club juichen.
Er posten hier wel meer mensen dan alleen wat jij 'Assadisten' noemt. Wat is dat trouwens, een 'Assadist'?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167298862
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:34 schreef Szura het volgende:

[..]

Er posten hier wel meer mensen dan alleen wat jij 'Assadisten' noemt. Wat is dat trouwens, een 'Assadist'?
de laatste paginas zijn er nauwelijks andere stemmen dan die van de assadisten die elkaar een high five geven. ga maar turven.

iedereen die assad graag in zijn paleis ziet zitten en zich daarvoor inzet of dat toejuicht.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167298888
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 10:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja echt heh, de genocide plegers huilen om een genocide. wat een grap!

met die logica zouden alle nederlanders ook hun bek moeten houden aangezien ze in bosnie de serven meehielpen aan de genocide. daarnaast hebben nederlanders een nog grotere smet op hun geweten dan bosnie, omdat ze als de nederlandse tak van de Ubermenschen de Duitsers hebben geholpen om de Untermenschen uit te roeien. nederland was een van de naties die met de duitsers in europa het meest hebben meegewerkt aan de uitroeingspolitiek van de joden.

maar ik kan me best voorstellen dat de kennis in nederland over wat het aandeel van de nederlanders in de genocide op de joden miniem is, omdat het niet iets is wat je als natie op je geweten wilt hebben en zodoende uit de geschiedenis boeken worden gelaten (net als de turken met de armeniers) of in ieder geval veel minder belicht wordt itt het minimale verzet dat enorm opgeblazen wordt. soldaat van oranje _O-

dan hebben we het alleen over de 20ste eeuw gehad. nee de nederlandse natie heeft een schoon geweten en kan met de vinger wijzen naar naties die fout zijn geweest in het verleden.

ik kan mij overigens niet voorstellen dat er naties zijn in de wereld die niet een vorm van volkerenmoord hebben gepleegd, aangezien oorlog per definitie volkerenmoord is.

wij mensen wijzen graag de vinger naar "de ander", maar durven zelf zelden in de spiegel te kijken, omdat dan ons gevoel van superioriteit teniet wordt gedaan, maar hey de ego is een lastig iets om te temmen ;)
Ja, nou en? Punt blijft staan.
  dinsdag 13 december 2016 @ 12:42:19 #196
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167298895
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:41 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Inderdaad. Net als dat kinderziekenhuis wat iedere dag gebombardeerd werd :')
En jij gelooft die eenzijdige propaganda? Wees blij dat de stad eindelijk bevrijd is en de mensen hun leven weer terug hebben na jarenlang gegijzeld te zijn door terroristen. Toen de Duitsers weggejaagd werden hier ,spraken we toch ook niet over alle misdaden van de Amerikanen en Canadezen, nee de nadruk lag terecht op de bevrijding. Zo hoort het ook! De stad is bevrijd en laten we nu met zn allen proberen die stad weer leefbaar te maken en de mensen te helpen die dat nodig hebben. Je mag best een keer vrolijk zijn en feest vieren als zon grote stad is bevrijd en al die mensen nu de hulp en voedsel krijgen die ze nodig hebben.

Als het aan de amerikanen gelegen had, had deze ellende nog jarenlang geduurd!!
  dinsdag 13 december 2016 @ 12:44:08 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167298943
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

de laatste paginas zijn er nauwelijks andere stemmen dan die van de assadisten die elkaar een high five geven. ga maar turven.

iedereen die assad graag in zijn paleis ziet zitten en zich daarvoor inzet of dat toejuicht.
Ik vind dat wel een erge versimpeling van alles. Je kan je niet voorstellen dat het bepaalde mensen weinig kan schelen waar Assad zit en dat het vooral gaat over een seculier Syri vs. islamistische foute figuren?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167298960
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:42 schreef Peunage het volgende:

[..]

Ja, nou en? Punt blijft staan.
in jouw jip en janneke kijk op zaken blijft ie inderdaad staan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299182
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik vind dat wel een erge versimpeling van alles. Je kan je niet voorstellen dat het bepaalde mensen weinig kan schelen waar Assad zit en dat het vooral gaat over een seculier Syri vs. islamistische foute figuren?
ik vind het een simplificering waarin jij assad letterlijk citeert, met je "seculiere syrie vs islamitische foute figuren"
overigens gaat die vergelijking allang niet meer op, het is inmiddels al jaren gewoon "een proxy oorlog om belangen uitgevochten over de ruggen van syriers" ik denk dat dit volledig de lading dekt.
overigens denk jij dat die sjia milities die net zo hard "ALLAHU AKBAR" schreeuwen strijden voor een seculiere syrie of strijden voor "YAA ALLAH/YAA HUSSEIN/YAA ALI"? en als het even kan het martelaarschap. ook suleimani die door velen op handen wordt gedragen hier, is gewoon een jihadi, je kan geen officier in het iraanse leger zijn en geen jihadi zijn.
het zijn gewoon net zulke jihadis waarover de assadisten hier over lopen te huilen of heeft iran die deze mensen voornamelijk controleert een andere ideologie dan de islamstische sjia ideologie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299220
Het ziet er naar uit dat ISIS de Tyfor airport belegerd heeft, de grootste SAA leger airport van Syrie.... Waar de fuck is SAA mee bezig in Homs??? Stuur die fucking Tigers!!
pi_167299255
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:58 schreef JubaUrbicus het volgende:
Het ziet er naar uit dat ISIS de Tyfor airport belegerd heeft, de grootste SAA leger airport van Syrie.... Waar de fuck is SAA mee bezig in Homs??? Stuur die fucking Tigers!!
lekker belangrijk dat palmyra. ze hebben lekker wat materiaal gegeven aan isis, dat isis vervolgens zal inzetten tegen TFSA bij al bab. turken dwars is niks mis mee...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299338
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

lekker belangrijk dat palmyra. ze hebben lekker wat materiaal gegeven aan isis, dat isis vervolgens zal inzetten tegen TFSA bij al bab. turken dwars is niks mis mee...
"Gegeven" terwijl er meer dan 100 soldaten hun leven hebben gegeven? Geloof je hrt zelf? En wtf is Erdogan mee bezig? Hij en Assad staan op 1 lijn wat betreft het bombarderen van normale mensen in woonwijken, Al Bab zal met de grond gelijk gemaakt worden als het zo doorgaat....
pi_167299426
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:06 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

"Gegeven" terwijl er meer dan 100 soldaten hun leven hebben gegeven? Geloof je hrt zelf? En wtf is Erdogan mee bezig? Hij en Assad staan op 1 lijn wat betreft het bombarderen van normale mensen in woonwijken, Al Bab zal met de grond gelijk gemaakt worden als het zo doorgaat....
wat is het leven van een soldaat waard voor de mensen aan het roer?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299455
Aleppo battle: UN says 82 civilians shot on the spot
Eerst ga je burgers helpen ze uit Aleppo te krijgen en nu ineens schiet je ze maar dood. Nog z'n voorbeeld van belabberde westerse propaganda.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 13 december 2016 @ 13:20:26 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167299538
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 12:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vind het een simplificering waarin jij assad letterlijk citeert, met je "seculiere syrie vs islamitische foute figuren"
overigens gaat die vergelijking allang niet meer op, het is inmiddels al jaren gewoon "een proxy oorlog om belangen uitgevochten over de ruggen van syriers" ik denk dat dit volledig de lading dekt.
overigens denk jij dat die sjia milities die net zo hard "ALLAHU AKBAR" schreeuwen strijden voor een seculiere syrie of strijden voor "YAA ALLAH/YAA HUSSEIN/YAA ALI"? en als het even kan het martelaarschap. ook suleimani die door velen op handen wordt gedragen hier, is gewoon een jihadi, je kan geen officier in het iraanse leger zijn en geen jihadi zijn.
het zijn gewoon net zulke jihadis waarover de assadisten hier over lopen te huilen of heeft iran die deze mensen voornamelijk controleert een andere ideologie dan de islamstische sjia ideologie?
Volgens mij zijn we het wat die proxy-oorlog betreft totaal niet oneens. En over dat tweede verschillen we van perceptie denk ik: waar ze voor vechten of wat ze uiteindelijk achterlaten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167299589
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Volgens mij zijn we het wat die proxy-oorlog betreft totaal niet oneens. En over dat tweede verschillen we van perceptie denk ik: waar ze voor vechten of wat ze uiteindelijk achterlaten.
lijkt er wel op.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299602
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:14 schreef HSG het volgende:
Aleppo battle: UN says 82 civilians shot on the spot
Eerst ga je burgers helpen ze uit Aleppo te krijgen en nu ineens schiet je ze maar dood. Nog z'n voorbeeld van belabberde westerse propaganda.
Waarschijnlijk heeft Turkije zitten lobbyen... Ze moesten de overwinning op Aleppo wel negatief brengen en daarom is deze genocide bedacht, en als Europa niet mee zou doen aan deze leugen dan zou Erdogan de poorten openen voor vluchtelingen richting Griekenland.

Dit is onze leider, Assad de leider van Syri.



En niemand anders.
pi_167299614
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:24 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft Turkije zitten lobbyen... Ze moesten de overwinning op Aleppo wel negatief brengen en daarom is deze genocide bedacht, en als Europa niet mee zou doen aan deze leugen dan zou Erdogan de poorten openen voor vluchtelingen richting Griekenland.

Dit is onze leider, Assad de leider van Syri.

[ afbeelding ]

En niemand anders.
mooi altijd die complotten die verzonnen worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 13:26:02 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167299620
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

lekker belangrijk dat palmyra. ze hebben lekker wat materiaal gegeven aan isis, dat isis vervolgens zal inzetten tegen TFSA bij al bab. turken dwars is niks mis mee...
Nog zo'n punt waar alle partijen in dit conflict erg op elkaar lijken: het achterlaten van allerlei wapens voor de tegenpartij die ze ontvluchten. SAA bijvoorbeeld in Palmyra en Deir ez-Zor voor ISIS, oppositie bijvoorbeeld in Al-Rai voor ISIS of in Aleppo voor SAA en ISIS ook overal en nergens voor het Iraakse leger, SDF etc. Wat dat betreft leren ze ook helemaal niks, gepruts.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167299657
Leger van Assad is niet in allepo om burgers te helpen. Ze willen iedereen gewoon daar uitmoorden omdat ze niet doen was meneer Assad wilt. Nu is die stad dus ook maar de klote.

Weet iemand hoe ver Turkije al is in Syri?
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_167299663
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Nog zo'n punt waar alle partijen in dit conflict erg op elkaar lijken: het achterlaten van allerlei wapens voor de tegenpartij die ze ontvluchten. SAA bijvoorbeeld in Palmyra en Deir ez-Zor voor ISIS, oppositie bijvoorbeeld in Al-Rai voor ISIS of in Aleppo voor SAA en ISIS ook overal en nergens voor het Iraakse leger, SDF etc. Wat dat betreft leren ze ook helemaal niks, gepruts.
ik kan me best voorstellen dat als je em wilt smeren en er niet genoeg materiaal aanwezig is (ik denk aan die vrachtwagens voor de pantsers) om alles te verschepen, dat je het zware spul achter moet laten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299671
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:28 schreef SecretPret het volgende:
Leger van Assad is niet in allepo om burgers te helpen. Ze willen iedereen gewoon daar uitmoorden omdat ze niet doen was meneer Assad wilt. Nu is die stad dus ook maar de klote.

Weet iemand hoe ver Turkije al is in Syri?
ze zijn zo ver als dat de russen het toelaten. rond om al bab nog steeds.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167299720


Heerlijk die vlag boven op het gebouw. ik wens de burgers in Aleppo veel succes met hun nieuwe leven, eindelijk zonder terroristen, en bombardementen.
pi_167299752
Wat een held die Assad. Ondanks alle tegenwerking van het westen slaagt hij er weer in om het land dichter bij het einde van de oorlog te brengen.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_167299839
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:30 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nou nee, niet bepaald.

Als het nou IS was die er zat had je een punt gehad, maar nu...
Het zijn allemaal takfiri's. Opgeruimd staat netjes dus.
pi_167299885
kwam dit filmpje tegen van denzel washington

"if you dont read the newspaper you're uninformed, if you read the newspaper you are misinformed"

helaas onze realiteit tegenwoordig, waarin infotainment de norm lijkt te zijn voor de media en waarheidsvinding niet eens meer een doel is, maar slechts een middel daar waar nodig om je product te verkopen.

https://www.facebook.com/(...)237/?hc_ref=NEWSFEED
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167300104
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:37 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het zijn allemaal takfiri's. Opgeruimd staat netjes dus.
12Ver sjieten zeggen dat degene die niet gelooft dat Ali onfeilbaar is een kaafir is, oftewel 90% van de moslims in de wereld is volgens hun kaafif... Veel 12ers doen ook takfir op Alawieten alleen om politieke redenen doen ze daar momenteel niet moeilijk om. Werkelijk de theologie van de sjiieten zit vol takfir en haat , lees al Kafi erop na en andere belangrijke sjitische bronnen.
pi_167300113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:31 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]

Heerlijk die vlag boven op het gebouw. ik wens de burgers in Aleppo veel succes met hun nieuwe leven, eindelijk zonder terroristen, en bombardementen.
Hopelijk worden ze dan weer door Assad om zeep geholpen, al stemmen de nieuwsberichten daarover erg somber.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167300131
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:24 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft Turkije zitten lobbyen... Ze moesten de overwinning op Aleppo wel negatief brengen en daarom is deze genocide bedacht, en als Europa niet mee zou doen aan deze leugen dan zou Erdogan de poorten openen voor vluchtelingen richting Griekenland.

Dit is onze leider, Assad de leider van Syri.

[ afbeelding ]

En niemand anders.
Onze? Spreek voor jezelf.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167300133
Derde Turkse Leopard-2 tank aan flarden geschoten door IS binnen twee dagen nabij al-Bab:





Directe hit in de turret van de tank, die daarna hevig in vlammen opgaat. Grote kans dat de crew het niet overleeft heeft.





pi_167300161
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

12Ver sjieten zeggen dat degene die niet gelooft dat Ali onfeilbaar is een kaafir is, oftewel 90% van de moslims in de wereld is volgens hun kaafif... Veel 12ers doen ook takfir op Alawieten alleen om politieke redenen doen ze daar momenteel niet moeilijk om. Werkelijk de theologie van de sjiieten zit vol takfir en haat , lees al Kafi erop na en andere belangrijke sjitische bronnen.
Ik ben geen sjiiet. Maar zelfs je gelijk hebt, dan is het nog zo dat de sjiieten zich er niet naar gedragen. En dat is het belangrijkste.
pi_167300211
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

12Ver sjieten zeggen dat degene die niet gelooft dat Ali onfeilbaar is een kaafir is, oftewel 90% van de moslims in de wereld is volgens hun kaafir...
is dat zo? mijn kennis over sjia islam en 12ers is minimaal.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 14:06:33 #223
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167300350
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:54 schreef Stabiel het volgende:
Derde Turkse Leopard-2 tank aan flarden geschoten door IS binnen twee dagen nabij al-Bab:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Directe hit in de turret van de tank, die daarna hevig in vlammen opgaat. Grote kans dat de crew het niet overleeft heeft.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Mooi zo, laat die turken maar eens bloeden in dit conflict.

Net weer probagenda op het nieuws over Aleppo, dat onschuldige burgers werden doodgeschoten in hun huizen.. Het waargebeurde verhaal is dat mensen zaten te feesten in hun auto.. Maar dat hoor je niet. ,
pi_167300414
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167300460
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:06 schreef Charleville het volgende:

[..]

Mooi zo, laat die turken maar eens bloeden in dit conflict.

Net weer probagenda op het nieuws over Aleppo, dat onschuldige burgers werden doodgeschoten in hun huizen.. Het waargebeurde verhaal is dat mensen zaten te feesten in hun auto.. Maar dat hoor je niet. ,
Je hoort het niet, maar je kan het wel lezen. Hier bijvoorbeeld:
http://nos.nl/artikel/214(...)-syrische-leger.html
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167300616
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:54 schreef Stabiel het volgende:
Derde Turkse Leopard-2 tank aan flarden geschoten door IS binnen twee dagen nabij al-Bab:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Directe hit in de turret van de tank, die daarna hevig in vlammen opgaat. Grote kans dat de crew het niet overleeft heeft.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Zag de pics online, maar toch iets inconsistent in de foto's. Als de tweede tank geraakt wordt, is de eerste tank plots niet meer op dezelfde plek?
pi_167300683
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zag de pics online, maar toch iets inconsistent in de foto's. Als de tweede tank geraakt wordt, is de eerste tank plots niet meer zichtbaar?
de chronologie van de fotos klopt denk ik niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167300699
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

de chronologie van de fotos klopt denk ik niet.
Nee dat sowieso. Maar bij de tweede hit is de bovenste tank opeens verschoven?
pi_167300724
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:25 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee dat sowieso. Maar bij de tweede hit is de bovenste tank opeens verschoven?
weten we wel zeker wat de eerste hit is? we zouden de beelden moeten zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167300763
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

weten we wel zeker wat de eerste hit is? we zouden de beelden moeten zien.
Kijk eens goed. De eerste hit moet de onderste drie foto's wel zijn. Maar dan kloppen de eerste twee weer niet, omdat de bovenste tank dan plots verschoven is en niet geraakt is.
pi_167300821
Kom net dit tegen op een andere forum. Lijkt me de juiste scenario gezien de foto's.

quote:
The sequence of the photos if off. The lower tank is hit first as the higher tank is moving in to position. You can see the burnt paint and spalling on the lower tank which deos not seem to be burning or having secondary detonations.

The top tank does seem to have some type of fire at the top in one of the photos but its difficult to tell what is burning as you see they are placing equipment on the turret so it could be a jerry can that caught fire.
pi_167300860
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:28 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kijk eens goed. De eerste hit moet de onderste drie foto's wel zijn. Maar dan kloppen de eerste twee weer niet, omdat de bovenste tank dan plots verschoven is en niet geraakt is.
ik denk dat de onderste tank de eerste hit krijgt. op het derde foto zie je namelijk dat de voorste tank zwart is aan de zijkant. dat moet de eerste hit zijn. terwijl ze allebei eerst bruin waren aan de zijkant.

de bovenste tank beweegt sowieso naar voren. en lijkt het erop dat hij naar voren bleef gaan terwijl de eerste tank al geraakt was. ziet er best raar uit iig. maar wel goed uitgevoerd van de anti tank crew.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167300908
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:32 schreef Stabiel het volgende:

as you see they are placing equipment on the turret so it could be a jerry can that caught fire
ik zie helemaal geen mensen die equipment aan het plaatsen zijn???
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 14:41:18 #235
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_167301023
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:06 schreef Charleville het volgende:

Net weer probagenda op het nieuws over Aleppo, dat onschuldige burgers werden doodgeschoten in hun huizen.. Het waargebeurde verhaal is dat mensen zaten te feesten in hun auto.. Maar dat hoor je niet. ,
Inderdaad, ieder uur op het 3fm journaal weer totaal ongefundeerde berichten over massa-executies die als waarheid worden gebracht. Er zullen best schandalige dingen gebeuren, zoals in ieder gewapend conflict, maar bij de NOS doen ze net of het Rode Leger Berlijn weer opnieuw uitwoont.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_167301031
umayyad moskee "bevrijd" door de assdisten en dat moet natuurlijk in een propaganda shot resulteren ALLAHU AKBAR!!! *O*

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167301068
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:41 schreef Slayage het volgende:
umayyad moskee "bevrijd" door de assdisten en dat moet natuurlijk in een propaganda shot resulteren ALLAHU AKBAR!!! *O*

[ afbeelding ]
Enge vampier links achterin. :{
pi_167301086
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:43 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Enge vampier links achterin. :{
ja ziet er creepy uit :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167301394
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zie helemaal geen mensen die equipment aan het plaatsen zijn???
Ik ook niet.
pi_167301439
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 13:28 schreef SecretPret het volgende:
Leger van Assad is niet in allepo om burgers te helpen. Ze willen iedereen gewoon daar uitmoorden omdat ze niet doen was meneer Assad wilt. Nu is die stad dus ook maar de klote.

Weet iemand hoe ver Turkije al is in Syri?
:'( :'( :'(
pi_167301616
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:30 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nou nee, niet bepaald.

Als het nou IS was die er zat had je een punt gehad, maar nu...
De laatste paar dagen zijn geweldig geweest voor IS.

Palmyra ingenomen, de verraders in Aleppo met de grond gelijkgemaakt.

Mis ik nog iets :?
  Moderator dinsdag 13 december 2016 @ 16:07:51 #243
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_167302785
geen gore pls
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_167302807
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:07 schreef sp3c het volgende:
geen gore pls
kippenbloed is gore ja?
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_167302819
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:07 schreef sp3c het volgende:
geen gore pls
Gore? :') Daar gaat het juist om. Het is geen gore, het is in scene gezet.
Protge moi de mes dsirs.
  dinsdag 13 december 2016 @ 16:16:37 #246
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167302988
Klopt het dat er nog steeds een enclave is in Aleppo met daarin de rebellen? Ik zie nog steeds een groen stukje op de kaart.
pi_167303001
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:09 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Gore? :') Daar gaat het juist om. Het is geen gore, het is in scene gezet.
Door wie dan, welke media, wie heeft erover bericht dat het burgerslachtoffers waren. Als je gaat beweren dat het anti-assad propaganda is dan heb je vast de bron ook wel?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  dinsdag 13 december 2016 @ 16:19:54 #248
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_167303055
Heerlijk; zelfs de reaguurders op De Joop trappen ze niet in die propaganda

http://www.joop.nl/nieuws(...)en-assad-oost-aleppo
Scratch a liberal and you will find a fascist
  dinsdag 13 december 2016 @ 16:22:45 #249
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
  Moderator dinsdag 13 december 2016 @ 16:28:25 #250
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_167303265
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:08 schreef Beach het volgende:

[..]

kippenbloed is gore ja?
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:09 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Gore? :') Daar gaat het juist om. Het is geen gore, het is in scene gezet.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:17 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Door wie dan, welke media, wie heeft erover bericht dat het burgerslachtoffers waren. Als je gaat beweren dat het anti-assad propaganda is dan heb je vast de bron ook wel?
doe maar gewoon helemaal niet, de adverteerders vinden het niet lachen en fok! moet ook eten

linkje naar die bron mag natuurlijk wel gewoon
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  dinsdag 13 december 2016 @ 16:35:40 #251
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_167303378
Mijn god; dat 3fm-nieuws :')
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_167303427
West Mosul is waar IS de echte strijd zal leveren volgens dit artikel:

quote:
As the response to the army’s ill-fated assault on Salam hospital demonstrated, ISIS maintains enough mobile reserves to flood an area with its fighters if needed. But many residents suspect that the insurgents are only mounting a skeleton defense in the eastern part of the city, and that resistance on the west bank of the Tigris will be stiffer still. The Iraqi army has yet to reach the city limits on that side of the river, and residents say that ISIS has constructed a strong defensive belt around the historic city centre.
“They are preparing their defenses on other side of river, more than on this side of river,” says Saad.
Many of the neighborhoods in and around the city center are poor, and popular support for ISIS has remained high. Unlike the more recently built districts on the east side of the river, the urban landscape in these older districts is dominated by dense housing and narrow streets. It in areas like these—Mansour, Mosuljadida, Old Baghdad Road, Alrasala—that the insurgents will concentrate their defense, Saad predicts.
“This will be where the main battle will be. It’s filled with their fighters,” he says.
Many of the foreign fighters, who are regarded as more fanatical and competent than the local recruits, have already crossed the river to save themselves for the final showdown.
As they wait, life around them is continuing much like it has since ISIS took control of the city in the summer of 2014.
The terror group’s religious police, the Hisbah, continue to make the rounds on the west bank of the Tigris. “There are no signs of fighting there,” says Saad. “The Hisbah are still collecting taxes, and are forcing people to keep their beards long.”
http://www.thedailybeast.(...)sktop&source=twitter
pi_167304408
quote:
BREAKING: Deal for evacuation of civilians, fighters from Aleppo: rebel official
https://twitter.com/AFP/status/808711697217310720

Jammer.
pi_167304484
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167304663
Mogen ook nog eens hun lichte wapens meenemen.

quote:
Rebel official: Deal struck to evacuate wounded civilians and fighters with their light weapons from the besieged districts of eastern Aleppo
https://twitter.com/AliTahmizian/status/808713135792279553
pi_167304727
quote:
Rebels and opposition to be escorted from Aleppo in deal brokered by Russia and Turkey. At least one rebel group confirms acceptance.
https://twitter.com/RichardJSpencer/status/808714949715513345

quote:
One source tells me the agreement provides for the evacuation of 700 rebel fighters to the countryside in the west of the country
https://twitter.com/Josiensor/status/808715014077120512
pi_167304927
quote:
More on Aleppo deal: implementation expected to start tonight, civilians will leave first then rebels, going to west Aleppo province, Idlib
https://twitter.com/sarahussein/status/808718010571747328
  dinsdag 13 december 2016 @ 18:07:41 #258
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_167304971
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:32 schreef Stabiel het volgende:
Kom net dit tegen op een andere forum. Lijkt me de juiste scenario gezien de foto's.

[..]

Welk forum?
pi_167305039
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 18:07 schreef Roffa123 het volgende:
Welk forum?
http://themess.net/
  dinsdag 13 december 2016 @ 18:35:32 #260
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167305479
Wat verschrikkelijk die probagenda steeds op het nieuws, en dan zeggen ze dat Rusland een dictatuur is, Europa speelt altijd de onschuldige maar dit continent die terroristen steunt is pas duivels, ik zou wel zo de politie voor de deur hebben door deze reactie, maar het kan me niet schelen. Ik zeg wat ik te zeggen heb.
pi_167306445
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 18:35 schreef Charleville het volgende:
Wat verschrikkelijk die probagenda steeds op het nieuws, en dan zeggen ze dat Rusland een dictatuur is, Europa speelt altijd de onschuldige maar dit continent die terroristen steunt is pas duivels, ik zou wel zo de politie voor de deur hebben door deze reactie, maar het kan me niet schelen. Ik zeg wat ik te zeggen heb.
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
pi_167307161
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 18:35 schreef Charleville het volgende:
Wat verschrikkelijk die probagenda steeds op het nieuws, en dan zeggen ze dat Rusland een dictatuur is, Europa speelt altijd de onschuldige maar dit continent die terroristen steunt is pas duivels, ik zou wel zo de politie voor de deur hebben door deze reactie, maar het kan me niet schelen. Ik zeg wat ik te zeggen heb.
Jij bent een grote vis voor de politie >:O
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 13 december 2016 @ 19:41:58 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167307385
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 19:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

Jij bent een grote vis voor de politie >:O
_O-.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 19:44:25 #264
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167307451
Tekenend trouwens dat Rusland en Turkije er binnen een halve dag uit zijn, nadat onderhandelingen met de Amerikanen steeds nergens toe leidden. Wat dat betreft zijn ze alweer buitenspel gezet door de Russen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 20:55:13 #265
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167309288
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 19:44 schreef Szura het volgende:
Tekenend trouwens dat Rusland en Turkije er binnen een halve dag uit zijn, nadat onderhandelingen met de Amerikanen steeds nergens toe leidden. Wat dat betreft zijn ze alweer buitenspel gezet door de Russen.
Klopt. Steeds werd er gezeurd dat er een vredesdeal moest komen en leidden onderhandelingen tot niets. Nu bereiken de Russen binnen no time een vredesdeal. Ook is er nu ei delijk rust en hulp in het gebied, Als het aan de Amerikanen en Europeanen had gelegen had de ellendige oorlog in de stad nog jarenlang voortgeduurd!! :r
pi_167310141
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 14:41 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Inderdaad, ieder uur op het 3fm journaal weer totaal ongefundeerde berichten over massa-executies die als waarheid worden gebracht. Er zullen best schandalige dingen gebeuren, zoals in ieder gewapend conflict, maar bij de NOS doen ze net of het Rode Leger Berlijn weer opnieuw uitwoont.
Nieuws heeft al lang niks te maken met waarheidsbevinding. Hoe harder er moord en brand wordt geschreeuwd des te groter de overwinning is van de partij die niet mag winnen. Nieuws is een contra indicator geworden. Toen de regeringswijken met 1mln inwoners in Aleppo omsingeld waren en regeringsoldaten en burgers geexecuteerd werden, geen seconde in het nieuws hierover. In 2013 bracht Clinton persoonlijk in het nieuws dat de Syrische regering 200 burgers vermoord had in Homs. Later bleek dat deze mensen christenen waren door Jihadisten vermoord, nieuws gebracht door Christian Monitor.
  dinsdag 13 december 2016 @ 21:50:15 #267
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167310962
2016:


2013:


Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 13 december 2016 @ 21:54:12 #268
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167311123
Stalingrad
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167311363
NOS nieuws lijkt net Jihadi news network. Jihadi Julian heeft al 13 uur niet getweet, krijgt waarschijnlijk instructies uit Qatar, wat verder.
pi_167312058
Situatie is wel zr kut in Oost-Homs.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 13 december 2016 @ 22:23:23 #271
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167312236
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 22:18 schreef IPA35 het volgende:
Situatie is wel zr kut in Oost-Homs.
Assad en ISIS vechten niet met elkaar bro
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_167313151
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 21:54 schreef Zahreddine het volgende:
Stalingrad
Slechte vergelijking, maar oke :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  dinsdag 13 december 2016 @ 22:53:50 #273
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_167313525
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 december 2016 21:25 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Nieuws heeft al lang niks te maken met waarheidsbevinding. Hoe harder er moord en brand wordt geschreeuwd des te groter de overwinning is van de partij die niet mag winnen. Nieuws is een contra indicator geworden. Toen de regeringswijken met 1mln inwoners in Aleppo omsingeld waren en regeringsoldaten en burgers geexecuteerd werden, geen seconde in het nieuws hierover. In 2013 bracht Clinton persoonlijk in het nieuws dat de Syrische regering 200 burgers vermoord had in Homs. Later bleek dat deze mensen christenen waren door Jihadisten vermoord, nieuws gebracht door Christian Monitor.
Klopt. Ik vraag me af of er in een land als Nederland geen controlerende instantie is. De pers is gewoon 1 groot propagandakanaal geworden. Triest dat de journalistiek hier zover gezakt is.
pi_167314211
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 19:44 schreef Szura het volgende:
Tekenend trouwens dat Rusland en Turkije er binnen een halve dag uit zijn, nadat onderhandelingen met de Amerikanen steeds nergens toe leidden. Wat dat betreft zijn ze alweer buitenspel gezet door de Russen.
Erdo bedankt! :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167314807
Een aardig indrukwekkende verdedigingsnetwerk aangelegd door rebellen in Bustan al-Qasr district in Aleppo:


Verklaart waarom de SAA redelijk wat moeite had met dit district.
  woensdag 14 december 2016 @ 00:12:05 #276
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167314985
Geen idee hoe betrouwbaar, het account verspreidde gisteren ook onzin over executies van ziekenhuispersoneel.

@24Aleppo
IMPORTANT: Shiite militias (Iraqis & Lebanese) blocked the route of evacuation from #Aleppo.
#A24

@24Aleppo
Shiite militias demanding to break the siege on Foa & Kafraya first, then the evacuation in #Aleppo.
#A24
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 14 december 2016 @ 00:14:26 #277
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167315016
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 00:12 schreef Szura het volgende:
Geen idee hoe betrouwbaar, het account verspreidde gisteren ook onzin over executies van ziekenhuispersoneel.

@24Aleppo
IMPORTANT: Shiite militias (Iraqis & Lebanese) blocked the route of evacuation from #Aleppo.
#A24

@24Aleppo
Shiite militias demanding to break the siege on Foa & Kafraya first, then the evacuation in #Aleppo.
#A24
Logisch. Voor wat hoort wat.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 14 december 2016 @ 00:24:56 #278
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167315122
Zelfs Bellingcat-man Higgins zegt het:

@EliotHiggins
I'm not saying it's not happening, but all the "Aleppo executions" images I've seen so far have been old and/or from elsewhere.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167315915

Russische Special Forces.

[ Bericht 0% gewijzigd door Peunage op 14-12-2016 04:29:37 ]
  woensdag 14 december 2016 @ 06:55:15 #280
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167316009
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 14 december 2016 @ 07:00:16 #281
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167316016
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 december 2016 11:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

de gehele wereldgemeenschap heeft gefaald in deze casus en dutchbat was inderdaad op de voorlinie om de klappen op te vangen. of er een keuze was om anders te handelen dan dat ze hebben gedaan, kan ik niet zeggen uiteraard, maar dat ze erbij stonden ernaar keken terwijl de mannen en vrouwen werden gescheiden en afgevoerd is in mijn boekje meehelpen. dutchbat heeft misschien niet de kogels afgevuurd, maar heeft wel zeker meegeholpen aan de omstandigheden te creeeren waarin deze slachting kon worden uitgevoerd.
Onzin. Ratko kwam met naar schatting tussen de 10 en 25k man Srebrenica binnengetrokken (Servirs, Montenegrijnen, Bosnische Servirs, zowel gewone militairen als paramilitairen) inclusief tanks en zware wapens. De Nederlanders stonden daar zwaar onderbewapend met proppenschieters en zonder toegezegde luchtsteun. Er zijn schoten uitgewisseld maar al snel kwam Karremans erachter dat vechten zinloos was, het zou een gevecht zijn waarbij alle Nederlanders zouden sterven. Dus koos hij ervoor om zich over te geven. Het filmpje wat daarop volgde was niet de beste vertoning van een militair, maar verschillende meer competente officieren hadden de klus destijds geweigerd omdat ze de bui al zagen hangen (net als Canada). Daarnaast was bekend dat Karremans destijds relationele problemen had, maar dat was kennelijk geen probleem.

Ik ben overigens ook in Srebrenica geweest, best indrukwekkend. Maar het was amper te houden. Achter de Nederlandse basis lagen de bergen van Servi al. Het gebied eromheen was ook al in Servische handen. Men had veel eerder op ontwapening en evacuatie van de bevolking moeten inzetten.

Als je iemand de schuld moet geven van de val van Srebrenica is het de NAVO en de Nederlandse politiek.
pi_167316047
Islamic State made weapons in Mosul up to military standards: report

quote:
Islamic State militants have been producing weapons on a scale and sophistication which matches national military forces and have standardized production across their self-styled caliphate, an arms monitoring group said on Wednesday.

Conflict Armament Research (CAR) said the jihadist group had a "robust supply chain" of raw materials from Turkey, and the technical precision of its work meant that it could not be described as "improvised" weapons production.

"Although production facilities employ a range of non-standard materials and chemical explosive precursors, the degree of organization, quality control, and inventory management indicates a complex, centrally controlled industrial production system," it said in a report following visits last month to six facilities once operated by Islamic State in eastern Mosul.
http://www.reuters.com/ar(...)eapons-idUSKBN143007
  woensdag 14 december 2016 @ 07:54:08 #283
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_167316144
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 07:19 schreef Stabiel het volgende:
Islamic State made weapons in Mosul up to military standards: report

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)eapons-idUSKBN143007
Wat verrassend dat Turkije weer eens hofleverancier is.
pi_167316855
quote:
1s.gif Op woensdag 14 december 2016 07:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat verrassend dat Turkije weer eens hofleverancier is.
Je zou je toch kapot schamen als Turk.
pi_167317184
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 07:00 schreef Richestorags het volgende:
Als je iemand de schuld moet geven van de val van Srebrenica is het de NAVO en de Nederlandse politiek.
Helemaal mee eens. Karremans is onnodig van alles verweten terwijl de situatie volledig kansloos was. Kwalijk dat die mannen in zo een positie zijn neergezet met alle grotere gevolgen van dien.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_167317351
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 09:21 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Je zou je toch kapot schamen als Turk.
*)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167317369
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 07:00 schreef Richestorags het volgende:

Als je iemand de schuld moet geven van de val van Srebrenica is het de NAVO en de Nederlandse politiek.
"de gehele wereldgemeenschap heeft gefaald"

dekt de lading lijkt me
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167317443
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

*)


[ Bericht 0% gewijzigd door Frutsel op 14-12-2016 10:25:46 ]
pi_167317463
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
die water reclame met deze scene _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167317473
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

die water reclame met deze scene _O-
The Mountain _O_
pi_167317915
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 07:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Onzin. Ratko kwam met naar schatting tussen de 10 en 25k man Srebrenica binnengetrokken (Servirs, Montenegrijnen, Bosnische Servirs, zowel gewone militairen als paramilitairen) inclusief tanks en zware wapens. De Nederlanders stonden daar zwaar onderbewapend met proppenschieters en zonder toegezegde luchtsteun. Er zijn schoten uitgewisseld maar al snel kwam Karremans erachter dat vechten zinloos was, het zou een gevecht zijn waarbij alle Nederlanders zouden sterven. Dus koos hij ervoor om zich over te geven. Het filmpje wat daarop volgde was niet de beste vertoning van een militair, maar verschillende meer competente officieren hadden de klus destijds geweigerd omdat ze de bui al zagen hangen (net als Canada). Daarnaast was bekend dat Karremans destijds relationele problemen had, maar dat was kennelijk geen probleem.

Ik ben overigens ook in Srebrenica geweest, best indrukwekkend. Maar het was amper te houden. Achter de Nederlandse basis lagen de bergen van Servi al. Het gebied eromheen was ook al in Servische handen. Men had veel eerder op ontwapening en evacuatie van de bevolking moeten inzetten.

Als je iemand de schuld moet geven van de val van Srebrenica is het de NAVO en de Nederlandse politiek.
Volgens mij had Mladic maar 600 man en 2 of 3 tanks. Toen ging hij overleggen met de leiders van het stadje tot vreedzame overgave maar toen koos de lokale bevolking ervoor om samen met hun eigen strijders door de Servische linies heen te breken. Dat was niet zo slim.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167317974
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:48 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Volgens mij had Mladic maar 600 man en 2 of 3 tanks. Toen ging hij overleggen met de leiders van het stadje tot vreedzame overgave maar toen koos de lokale bevolking ervoor om samen met hun eigen strijders door de Servische linies heen te breken. Dat was niet zo slim.
de bosniers hebben het inderdaad aan hunzelf te danken. arme mladic is de zondebok ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167318018
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

de bosniers hebben het inderdaad aan hunzelf te danken. arme mladic is de zondebok ;(
Eigenlijk wel ja.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167318103
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 10:54 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Eigenlijk wel ja.
westerse spin van de geschiedenis! :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167318226
quote:
10s.gif Op woensdag 14 december 2016 11:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

westerse spin van de geschiedenis! :(
Dat er executies plaatsvonden neemt niet weg dat de meeste mensen daar omkwamen door gevechtshandelingen...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167318245
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 11:08 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat er executies plaatsvonden neemt niet weg dat de meeste mensen daar omkwamen door gevechtshandelingen...
echt heh!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167318302
MIG29_ twitterde op woensdag 14-12-2016 om 11:02:12 Breaking : infoAll people the people of Kefraya and Fowaa will exit from Idlib On of the Terms of the agreement Aleppo reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167318405
quote:
0s.gif Op woensdag 14 december 2016 11:12 schreef IPA35 het volgende:
MIG29_ twitterde op woensdag 14-12-2016 om 11:02:12 Breaking : infoAll people the people of Kefraya and Fowaa will exit from Idlib On of the Terms of the agreement Aleppo reageer retweet
^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 14 december 2016 @ 11:19:27 #299
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_167318426
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 december 2016 16:35 schreef EdvandeBerg het volgende:
Mijn god; dat 3fm-nieuws :')
Ik dacht dat ik de enige was die zich zat te ergeren. Tot zover de objectiviteit. Wat een lachwekkende show was dat.
pi_167318441
:P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167318449
huh? :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')