abonnement Unibet Coolblue
pi_166753524
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166757301
Ex-Chief van CIA's Bin Laden Unit, Michael Scheuer, deelt weer een paar van zijn pareltjes met het klootjesvolk.

quote:
Although Obama’s effort to help Hillary Clinton’s campaign by taking Mosul on the eve of the election failed, there is a good chance that Mosul will fall to the heterogeneous coalition that is attacking it. Be that event in six weeks, six months, or a year, the United States and its allies will rejoice over the event as if it is the death knell of the Islamic State (IS). They will be wrong to do so, showing again how deeply ignorant they are of the Islamist enemy and the religious war it is waging against them.

IS has lost in Palmyra, Anbar, Ramadi, and other territories, and yet its troops are putting up their hardest fight yet in Mosul. Why? Two reasons: (a) IS leaders prematurely declared the caliphate, ignoring Osama bin Laden’s guidance that the lasting re-creation of caliphate was impossible until the United States was driven from the Arab World; if he was alive, he would probably add Russia to that guidance; and (b) because in the minds of IS leaders, fighters, and their supporters, everything, good or bad, comes from Allah; victory is from Allah, and defeat is a trial sent by Allah to test His followers’ faith and perseverance. While far from irrelevant, IS’s defeats in 2016, in Islamist minds, are in part a consequence of a IS leadership mistakes, but overwhelmingly because Allah did not grant them victory at this time.

The stubborn defense of Mosul and other places in Syria and Iraq, as well as the not infrequent, often unexpected IS offensive actions occurring in tandem, are mujahedin operations meant to prove to Allah that they are working through His test and trying to prove that they are fighting His fight and are worthy of His assistance. This is not a new phenomenon. Between 1979 and 1991, the Afghan Islamists were constantly beaten up, tactically defeated, and generally beleaguered by the Red Army and Air Force, but they stayed in the field, fought the Soviets and their Afghan allies, and Allah ultimately gave them victory. More recently, the West and its African allies have twice dealt the Somali Islamists heavy blows and declared victory. Today, however, Al-Shabaab remains in the field and is advancing, and a nascent Islamic State outfit has joined the war.

Faced with an enemy that thinks in this manner, victory for the United States, Russia, and their respective allies requires nothing less than as a complete annihilation of the mujahedin and their supporters as is militarily possible. As noted here previously, the loss of the cities that IS held or holds in Syria and Iraq is a blow to the organization’s prestige, and is costly in financial and manpower terms. It does not destroy the eternal goal of recreating the caliphate, or the IS organization. Indeed, in the counter-intuitive ways of insurgent warfare – where losses are often wins — those defeats will make IS stronger, more elusive, and more appealing to young Muslims. The latter due to its fierce resistance against what is irrefutably the strongest Crusader force that has ever taken the field against Islam.

Without the cities, IS will no longer need to supply food, electricity, water, roads, health, education, and social services, or law-and-order for urban populations, all of which are expensive and manpower-intensive. Shed of this burden, IS forces will be reapplied. Much of IS’s remaining force will return to what they do best, which is to base in remote areas of Syria and Iraq and conduct a patient insurgent campaign, which will be fought by small groups, in a hit-and-run manner, and will be punctuated by ambushes, IEDs, and car-bombs in urban areas.

IS’s loss of the cities and return to its main fighting skills will coincide with a gradual recognition on the part of the U.S.-Russia-Iran-NATO coalition that its string of urban victories have yielded a catastrophic result. In the space of a year, for example, the coalition will have lost the only kind of targets in which it has prevailed against Islamists since 2001 – cities – and will then confront an enemy that requires quite large numbers of infantrymen for use in undertaking the long, bloody, costly, and usually unsuccessful counter-insurgency campaign needed to have any chance of annihilating IS and the other Islamist fighting groups. Oh yes, the Western members coalition also will have to pay through the nose – given that Syria, Russia, and Iraq do not have a pot to piss in – to rebuild the urban areas and infrastructure its air forces and IS have destroyed. They also will have to feed the hundreds of thousands who have lost their homes and jobs; who largely blame the current coalition’s Westerners, Russians, and Shias for their dire predicament; and who hold an enduring hatred for the U.S. government for invading Iraq in 2003.

An Islamist insurgency being waged from Damascus eastward to the Iranian border, however, will be only one part of the catastrophe which will be delivered by the coalition’s successful campaign to drive IS from the cities. As noted, IS will return to its strongest military skill, and it also will return to kind of warfare that requires less manpower. IS leaders, therefore, will be free to redeploy their fighters to areas of its choosing, and, as the history of the last 20 years has shown, the arrival of even a few veteran mujahedin can make a notable difference to the quality and lethality of local jihadi operations.

The European governments are already in a public and cowardly tizzy about IS’s foreign fighters returning to their home countries. Some will certainly return to Europe and stage attacks, but they will only serve as icing on the Islamists’ cake. The Europeans have already sealed their well-deserved fate by letting in a tidal wave of Arab refugees – in the name “Merkelism”, which is an insane, Western civilization-destroying brand of humanitarianism – in whose ranks were untold numbers of mujahedin in the guise of innocent refuge seekers. Indeed, the greatest threat posed by IS fighters returning home probably lies not in Europe, but in Indonesia, the Philippines, Malaysia, Jordan, India, and western China, where the ample local supplies of would-be Salafi mujahedin are in dire need of military trainers, combat-experienced leaders, explosives experts, and talented organization-builders and logisticians.

The real rub for the victorious U.S.-Russia-NATO-Shia coalition will come when IS leaders deploy – as they now are – fighters to countries where other jihad struggles are ongoing. IS fighters from Syria and Iraq, for example, have been and will be sent to Afghanistan, among them Pakistanis and Afghans going home with significant combat experience and organizational and leadership abilities. This move will strengthen IS’s foothold in Afghanistan, and begin to pave the way for the priority IS goal of entering Central Asia and opening another front against Russia.

Other IS fighters will be deployed to Gaza to strengthen the growing Salafi movement, as well as to be filtered by HAMAS’s military wing into the Sinai Peninsula to fight the Egyptian military and attack Israel. IS fighters also will sent to assist the growth of Salafi organizations and military capabilities in the Tripoli region of northern Lebanon. IS leaders will continue deploying fighters, munitions, and explosives into Iran, and will surely move some troops to Yemen, either to fight there or to move across the Red Sea to serve in Somalia and East Africa, to reinforce IS fighters in Libya and the rest of North Africa, and to join IS-allies in Mali, where the regional Islamist tide again appears to be rising.

In this religious war, U.S. and NATO “victories” – such as the deposing of Saddam, killing Osama bin Laden and Muammar Gadhafi, and backing the coup that overthrew Muhammad Morsi — have very often led to more, rather than less war, as well as to sky-rocketing expenditures by that effete gang of war-without-killing bankrupts. The retaking of the Syrian and Iraq cities from IS seems likely to yield the same kind of result, only this time perhaps on a much broader international scale.

In view of the foregoing budding reality, and the long string of disasters that have preceded it, there never has been a better time for the U.S. national government to make a clearly America-First decision to complete the Mosul operation and then withdraw all U.S. troops, aircraft, and private contractors from Syria and Iraq. That action will let the nations from Europe, the Levant, and the Arab Peninsula who have what America has not — genuine life-and-death national interests in the ultimate outcome there – continue the war until they are successful or until they perish.

While that melodrama plays out, Americans can work on defending U.S. interests, in all of their dimensions, in the place it matters most, in North America. That is, after all, the clearest and most important of all the constitutional responsibilities assigned to the U.S. national government, as well as the one that won Mr. Trump the recent election.

bron
pi_166758414
InsideSourceInt twitterde op zaterdag 19-11-2016 om 13:50:25 #Syria // #Aleppo // SyAF jets intercepted and forced Turkish warplanes to return to Turkish airspace yesterday, over North Aleppo. reageer retweet
MIG29_ twitterde op zaterdag 19-11-2016 om 12:57:45 #Aleppo , SAA Advance in last area in Bostan Al-Basha Neighborhood eastern Aleppo part , and kill 11 militants reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zaterdag 19-11-2016 om 14:24:36 IS destroys 2 Turkish tanks at Hazwan west of al_Bab yesterday https://t.co/74WXE16LLy reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 19 november 2016 @ 17:08:08 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166758506
Ah ze rukken al op in Aleppo, nog voordat de grote aanval is begonnen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166761931
Kwam deze zojuist tegen op twitter,

https://twitter.com/MakeDRevolution/status/800051832798126080

Weet iemand iets meer achtergrond/verhaal van deze foto`s?
  zaterdag 19 november 2016 @ 20:25:50 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166762298
Zeg maar doei tegen West-Ghouta :W
Veel plezier in Idlib

https://mobile.almasdarne(...)-syrian-army-report/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 19 november 2016 @ 20:30:11 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166762425
Blijkbaar een belangrijke heuveltop in Oost-Aleppo ingenomen die een groot deel van het gebied overziet:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166762526
Dat woonblok zuidoost van Sheikh Maqsoud hebben ze ook ingenomen
Say what?
pi_166762591
BREAKING: laatste ziekenhuis in Aleppo verwoest (alweer):

pi_166764776
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 november 2016 20:36 schreef Stabiel het volgende:
BREAKING: laatste ziekenhuis in Aleppo verwoest (alweer):

[ afbeelding ]
als ze morgen weer 1 openen en de russen em overmorgen weer platgooien kan je weer dezelfde kop maken...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 19 november 2016 @ 21:56:24 #12
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166764798
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 november 2016 20:36 schreef Stabiel het volgende:
BREAKING: laatste ziekenhuis in Aleppo verwoest (alweer):

[ afbeelding ]
In West Aleppo zullen er vast nog wel zijn die werken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166764868
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 november 2016 21:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

In West Aleppo zullen er vast nog wel zijn die werken.
badumtss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 19 november 2016 @ 22:01:46 #14
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166764982
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 november 2016 21:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

badumtss
wat
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166765803
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 november 2016 20:36 schreef Stabiel het volgende:
BREAKING: Het laatste ziekenhuis in Aleppo is verwoest (alweer n):

[ afbeelding ]
Kon het niet in me laten O-)
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zaterdag 19 november 2016 @ 23:03:37 #16
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166767011
sayed_ridha twitterde op zaterdag 19-11-2016 om 22:05:37 SAA & allies are in control of parts of Souq al-Jebes (Aqrab) with operations ongoing reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166773032
Als TFSA Al-Bab inneemt en tot Asad rivier kan oprukken dan komt Aleppo offensief voor SAA in gevaar. SAA moet Al-Bab wel pakken als het op lange termijn sterk wilt blijven in Aleppo gebied.
pi_166775016
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 11:00 schreef JubaUrbicus het volgende:
Als TFSA Al-Bab inneemt en tot Asad rivier kan oprukken dan komt Aleppo offensief voor SAA in gevaar. SAA moet Al-Bab wel pakken als het op lange termijn sterk wilt blijven in Aleppo gebied.
Wie mag al bab overnemen van je?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166775293
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 20-11-2016 om 11:11:28 #EuphratesShield: #TSK M60T destroyed an #ISIS SVBIED with a precise shot in outskirts of Qabasin. https://t.co/Z8x4WXkDS7 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 20 november 2016 @ 15:31:31 #20
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166779084
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166780056
quote:
10s.gif Op zondag 20 november 2016 13:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wie mag al bab overnemen van je?
Zelf hoop ik de volgende scenario:

ISIS trekt zich terug, Al-Bab wordt ingenomen door TFSA and SDF gaat een front openen tegen TFSA = TFSA vs SDF en elkaar helemaal naar de tering knallen. Dit hoop ik... In de tussentijd kan SAA gebruik maken van de situatie en daarna alsnog Al-Bab overnemen.
pi_166781725
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 16:09 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

SDF gaat een front openen tegen TFSA = TFSA vs SDF en elkaar helemaal naar de tering knallen.
hoe gaat het SDF, TFSA naar de tering knallen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166782034
quote:
blaffende honden bijten niet
pi_166782256
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 16:09 schreef JubaUrbicus het volgende:
Zelf hoop ik ....
خائن
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_166782319
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2016 17:38 schreef Aloulu het volgende:

[..]

خائن
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166782325
quote:
PMU is erger dan isis en moet vernietigd worden!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 20 november 2016 @ 17:41:44 #27
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166782355
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2016 17:38 schreef Aloulu het volgende:

[..]

خائن
Op de man spelen _O- _O-
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 20 november 2016 @ 17:41:58 #28
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166782361
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 17:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

PMU is erger dan isis en moet vernietigd worden!
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166782383
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 17:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Op de man spelen _O- _O-
wel een juiste omschrijving ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166782485
Turkije wordt schaakmat gezet door Iran. De Turken kunnen niet op tegen het strategisch denken van de Perzen. De PMU doet wat het wilt en niemand buiten Turkije is onder de indruk van bromsnor Erdogan.
  zondag 20 november 2016 @ 17:49:58 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166782538
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166782621
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 17:49 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
pi_166786704
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2016 17:53 schreef Stabiel het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
B. "I'm so sick of your bullshit"
V. "It's nothing personal B."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166786756
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 17:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

PMU is erger dan isis en moet vernietigd worden!
sommige elementen zijn hetzelfde soort tuig, alleen met een andere sektarische naamplaatje.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166787696
quote:
10s.gif Op zondag 20 november 2016 20:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

sommige elementen zijn hetzelfde soort tuig, alleen met een andere sektarische naamplaatje.
Nonsense. Maar niet verwonderlijk dat deze mening gedeeld wordt door twee Turken zonder enig regionale kennis, maar alles vanuit het oogpunt van hun faalstaat zien. Gewoon mad dat PMU lak heeft aan al die Turkse bedreigingen en rode lijnen.

Het Turkse leger heeft overigens een grotere trackrecord van ISIS-praktijken dan welk regionale militie dan ook, waaronder verscheidene genocides, het verwoesten van Koerdische dorpen en het niet accepteren van grenzen.
pi_166788309
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2016 17:53 schreef Stabiel het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die kale op de achtergrond lijkt het haar van degene achter hem te hebben.
pi_166788665
HaraldDoornbos twitterde op zondag 20-11-2016 om 13:46:00 According to Syrian activists: Turkey renovates school in Syrian town Jarablus. Only condition: Turkish language mu… https://t.co/F2KlTqm82D reageer retweet
agirecudi twitterde op zondag 20-11-2016 om 18:05:28 Turkish airstrikes target SDF forces in villages newly taken from ISIS to the west of Manbij. Casualties and wounded in SDF ranks. reageer retweet
Turkish warplanes strike MMC positions

Turkije met Erdogan is erger dan Nazi-Duitsland.
mon citoyens vous serez unis.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 20 november 2016 @ 21:12:19 #38
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_166788773
Vertaal het dan ook even voor de mensen die geen Arabisch kunnen ;)
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zondag 20 november 2016 @ 21:26:49 #39
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166789301
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2016 20:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nonsense. Maar niet verwonderlijk dat deze mening gedeeld wordt door twee Turken zonder enig regionale kennis, maar alles vanuit het oogpunt van hun faalstaat zien. Gewoon mad dat PMU lak heeft aan al die Turkse bedreigingen en rode lijnen.

Het Turkse leger heeft overigens een grotere trackrecord van ISIS-praktijken dan welk regionale militie dan ook, waaronder verscheidene genocides, het verwoesten van Koerdische dorpen en het niet accepteren van grenzen.
Word.
pi_166789660
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 21:09 schreef HSG het volgende:
HaraldDoornbos twitterde op zondag 20-11-2016 om 13:46:00 According to Syrian activists: Turkey renovates school in Syrian town Jarablus. Only condition: Turkish language mu… https://t.co/F2KlTqm82D reageer retweet
agirecudi twitterde op zondag 20-11-2016 om 18:05:28 Turkish airstrikes target SDF forces in villages newly taken from ISIS to the west of Manbij. Casualties and wounded in SDF ranks. reageer retweet
Turkish warplanes strike MMC positions

Turkije met Erdogan is erger dan Nazi-Duitsland.
Het gaat precies zoals ik gehoopt had, TFSA en SDF gaan elkaar nu lekker afslachten _O- Asad kan zijn geluk niet op ;)
pi_166792436
quote:
9s.gif Op zaterdag 19 november 2016 20:36 schreef Stabiel het volgende:
BREAKING: laatste ziekenhuis in Aleppo verwoest (alweer):

[ afbeelding ]
Niet door Assad,dat weten we!!
pi_166793126
SDF (ypg dus) moet kapot gebombardeerd worden!
Dat zal ze leren!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 20 november 2016 @ 23:51:53 #43
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_166793200
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 23:46 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
SDF (ypg dus) moet kapot gebombardeerd worden!
Dat zal ze leren!
Ja! Hoe durven ze een gebied vrij te maken van ISIS, vrij te houden van dictator Assad en imperialistische macht Turkije, en een seculiere overheidsvorm te stichten waarin iedereen gelijk is volgens de grondwet! Schandalig!
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_166794104
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 21:12 schreef Straatcommando. het volgende:
Vertaal het dan ook even voor de mensen die geen Arabisch kunnen ;)
"Verrader".

JobaUrbicus was voorheen een sterk voorstander van de "rebellen/terroristen" in Syri. Maar recent is hij voor de Syrische regering gaan juigen.
pi_166794114
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 17:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

PMU is erger dan isis en moet vernietigd worden!
Wolfjes blijven janken :'(
Tel Afar is snel weer vrij van IS.
pi_166794619
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 01:16 schreef Peunage het volgende:

[..]

"Verrader".

JobaUrbicus was voorheen een sterk voorstander van de "rebellen/terroristen" in Syri. Maar recent is hij voor de Syrische regering gaan juigen.
Ik vraag me berhaupt af hoe een pan-Arabist pro-Turks kan zijn inzake Syri en Irak. Turkse retoriek zit vol met neo-Ottomaans imperialisme, en we zien nu al dat de Turken in steden als Jarabulus de Turkse taal verplicht hebben gesteld op scholen en de straten volhangen met Turkse vlaggen. Daarbij claimt Turkije een groot gedeelte van noord-Syri en Irak door het delegitimeren van het Verdrag van Lausanne.

Iran, ondanks wat je van haar regionale beleid ook vindt, is in tegenstelling tot Turkije enkel uit op geopolitieke invloed. Je ziet Iran niet de Perzische taal opdringen aan de Arabieren, ziet geen Iraanse vlaggen wapperen in Syrische steden en is er ook niet op uit om gebieden buiten haar grondgebied te annexeren. Sterker nog, veel van de Iraanse Revolutionaire Garde die in Syri zijn gestationeerd spreken Arabisch en komen uit Iran's Arabisch-sprekende gebieden als Ahwaz en Dezful.

Daarbij komt kijken dat pan-Arabisten in Egypte, Syri, Libanon en Syri voor het overgrote gedeelte achter de Syrische regering staan. De verraders zijn degene die juichen voor religieuze fanatici die gesteund worden door het westen en de Golf-landen enkel om de 'resistance axis' een genadeklap toe dienen en de regio te partitioneren in allerlei kleine enclaves zodat er vanuit het Middenoosten geen bedreiging meer uitgaat, Isral niets meer hoeft te vrezen en door middel van deze verdeel-en-heers politiek de landen benvloedbaar blijven.

[ Bericht 3% gewijzigd door Stabiel op 21-11-2016 06:50:28 ]
  maandag 21 november 2016 @ 06:53:40 #47
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166794638
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 06:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ik vraag me berhaupt af hoe een pan-Arabist pro-Turks kan zijn inzake Syri en Irak. Turkse retoriek zit vol met neo-Ottomaans imperialisme, en we zien nu al dat de Turken in steden als Jarabulus de Turkse taal verplicht hebben gesteld op scholen en de straten volhangen met Turkse vlaggen. Daarbij claimt Turkije een groot gedeelte van noord-Syri en Irak door het delegitimeren van het Verdrag van Lausanne.

Iran, ondanks wat je van haar regionale beleid ook vindt, is in tegenstelling tot Turkije enkel uit op geopolitieke invloed. Je ziet Iran niet de Perzische taal opdringen aan de Arabieren, ziet geen Iraanse vlaggen wapperen in Syrische steden en is er ook niet op uit om gebieden buiten haar grondgebied te annexeren. Sterker nog, veel van de Iraanse Revolutionaire Garde die in Syri zijn gestationeerd spreken Arabisch en komen uit Iran's Arabisch-sprekende gebieden als Ahwaz en Dezful.

Daarbij komt kijken dat pan-Arabisten in Egypte, Syri, Libanon en Syri voor het overgrote gedeelte achter de Syrische regering staan. De verraders zijn degene die juichen voor religieuze fanatici die gesteund worden door het westen en de Golf-landen enkel om de 'resistance axis' een genadeklap toe dienen en de regio te partitioneren in allerlei kleine enclaves zodat er vanuit het Middenoosten geen bedreiging meer uitgaat, Isral niets meer hoeft te vrezen en door middel van deze verdeel-en-heers politiek de landen benvloedbaar blijven.
Goede analyse. Ik verwacht dat Turkije nog voor veel onrust gaat zorgen in Irak en Syri. Echter gezien Erdolf wil toetreden tot de Russisch-Chinese handelsaxis moet hij wel concessies maken aangaande Noord-Syri. Daar is Erdolf niet zo goed in, gezien zijn geschiedenis met de EU. Hij is net een klein kindje dat alles wil hebben en gaat sputteren als mensen hem op zijn plek zetten. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen.
  maandag 21 november 2016 @ 06:59:32 #48
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166794650
Volgens dit artikel gaat de SAA een nieuw front openen in de Golan.

Met het opgeven van Khan al-Sheih door Jabhat Fateh al-Sham (voorheen Al-Nusra) zijn er 3.700 soldaten vrijgekomen. Ik zou ze echter naar Oost Ghouta sturen om daar het proces te versnellen. Zo minimaliseer je ook het aantal slachtoffers omdat je dan vanaf meerdere flanken hard kan drukken en dan weten die JAI gasten niet waar ze het moeten zoeken.

https://www.almasdarnews.(...)t-ghouta-stronghold/
pi_166794700
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 06:53 schreef Richestorags het volgende:
Goede analyse. Ik verwacht dat Turkije nog voor veel onrust gaat zorgen in Irak en Syri. Echter gezien Erdolf wil toetreden tot de Russisch-Chinese handelsaxis moet hij wel concessies maken aangaande Noord-Syri. Daar is Erdolf niet zo goed in, gezien zijn geschiedenis met de EU. Hij is net een klein kindje dat alles wil hebben en gaat sputteren als mensen hem op zijn plek zetten. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen.
Zonder min waar, alhoewel ik me wel afvraag in hoeverre Erdogan daadwerkelijk wilt toetreden tot de Sjanghai-samenwerkingsorganisatie (SCO). Daar flirt Turkije al een aantal jaar mee, maar ik vermoed dat het meer een diplomatie troefkaart en drukmiddel is versus de Europese Unie, dan dat de Turken oprecht van plan zijn om Europa de rug toe te keren en als gevolg haar positie en lidmaatschap in NAVO op het spel te zetten. Turkije is op politieke, economische en militaire vlak enorm afhankelijk van het Westen, ondanks het feit dat het machtscentrum tot op zekere hoogte naar Azi lijkt te verschuiven. Overigens heeft Turkije ook genoeg spanningen met Rusland en China, doordat het sympathiek staat tegenover de Tsjetsjenen, Krim-Tartaren en Turkse Oeigoeren, die allen seperatistische sentimenten erop nahouden.

[ Bericht 1% gewijzigd door Stabiel op 21-11-2016 07:26:11 ]
  maandag 21 november 2016 @ 08:12:33 #50
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166794862
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 23:46 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
SDF (ypg dus) moet kapot gebombardeerd worden!
Dat zal ze leren!
Wat zijn dit toch voor sneue opmerkingen iedere keer? Heb je ook nog iets inhoudelijks te melden of wil je slechts je haat tegen de Koerden ventileren hier?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  maandag 21 november 2016 @ 08:34:05 #51
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166795013
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 08:12 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Wat zijn dit toch voor sneue opmerkingen iedere keer? Heb je ook nog iets inhoudelijks te melden of wil je slechts je haat tegen de Koerden ventileren hier?
Het geeft wel een fascinerend praktijkinzicht in het bestaan van de vijfde colonne van Erdolf.
  maandag 21 november 2016 @ 08:35:27 #52
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166795026
sayed_ridha twitterde op zondag 20-11-2016 om 14:51:29 Meanwhile SDF were able to capture Jubb al-Barazi east of Qabasin reageer retweet
Dit is goed nieuws voor de YPG, als ze het kunnen houden geeft het ze een goede springplank voor Qabasin.

Hetzelfde Qabasin waar de TFSA nu even op stuk loopt, zo lijkt het:
quote:
IS say they repelled Turkish-backed FSA attack on Qabasin



Bron
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166796084
Goed dat Turkije Syri annexeert. Lijkt me een redelijke ruil voor het verzorgen van 3 miljoen vluchtelingen. Ik bedoel de Syrirs hebben niets te willen. Ze hebben toch massaal hun land in de steek gelaten :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_166796250
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 10:16 schreef Mathemaat het volgende:
Goed dat Turkije Syri annexeert.
Da's helemaal niet goed. Als je dat okay vindt, vind je het vast ook okay dat andere actoren dat ook doen; actoren zoals de Syrische Koerden die daar veel meer recht op hebben.

Verder heeft Turkije (de Turkse regering) tig keer aangegeven de territoriale integriteit van Syri te respecteren. Er is een reden waarom de Turkse regering zo zit te hameren op territoriale integriteit...

quote:
Lijkt me een redelijke ruil voor het verzorgen van 3 miljoen vluchtelingen.
Is een ruil niet met wederzijdse instemming?
quote:
Ik bedoel de Syrirs hebben niets te willen. Ze hebben toch massaal hun land in de steek gelaten :')
In de steek gelaten, srsly? Er woedt een burgeroorlog...

Verder kun je het annexeren van grondgebied niet legitimeren door te wijzen naar het gedrag van oorlogsvluchtelingen.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2016 10:31:26 ]
pi_166796300
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 10:29 schreef zarGon het volgende:

[..]

Da's helemaal niet goed. Als je dat okay vindt, vind je het vast ook okay dat andere actoren dat ook doen; actoren zoals de Syrische Koerden die daar veel meer recht op hebben.

Verder heeft Turkije (de Turkse regering) tig keer aangegeven de territoriale integriteit van Syri te respecteren. Er is een reden waarom de Turkse regering zo zit te hameren op territoriale integriteit...

[..]

Is een ruil niet met wederzijdse instemming?

[..]

In de steek gelaten, srsly? Er woedt een burgeroorlog...

Verder kun je het annexeren van grondgebied niet legitimeren door te wijzen naar het gedrag van oorlogsvluchtelingen.
:7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_166796509
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 10:32 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

:7
pi_166796788
quote:
9s.gif Op maandag 21 november 2016 10:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die ga ik gebruiken >:)
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_166797475
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 08:12 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Wat zijn dit toch voor sneue opmerkingen iedere keer? Heb je ook nog iets inhoudelijks te melden of wil je slechts je haat tegen de Koerden ventileren hier?
sdf= ypg = pkk = terroristen
Wat is dat toch met jullie en de Westerse media?
Telkens als Turkije de terroristen bombardeert krijgen we te horen dat Turkije de Koerden aan het bombarderen is en zinnetjes als ' haat tegen de Koerden'
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 21 november 2016 @ 11:55:09 #59
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166797694
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 11:43 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

sdf= ypg = pkk = terroristen
Wat is dat toch met jullie en de Westerse media?
Telkens als Turkije de terroristen bombardeert krijgen we te horen dat Turkije de Koerden aan het bombarderen is en zinnetjes als ' haat tegen de Koerden'
Dit toont gewoon een compleet gebrek aan realiteitszin en historisch besef, nog los van het feit dat ik ook niet elke keer als er IS'er dood gaan roep: "Laat ze maar lekker branden."

Wat voegt dat in vredesnaam toe?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166798257
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 11:55 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dit toont gewoon een compleet gebrek aan realiteitszin en historisch besef, nog los van het feit dat ik ook niet elke keer als er IS'er dood gaan roep: "Laat ze maar lekker branden."

Wat voegt dat in vredesnaam toe?
In vredesnaam nog wel? Terroristen moeten zich gewoon overgeven. Zo niet, dan kapot bombarderen! Alleen dat zal ze leren!
Ik zie jou trouwens andere users niet tegenspreken wanneer zij ''Laat ze maar lekker branden'' hier schrijven , wanneer een IS'er dood wordt gemaakt. Dus waarom nou nu ineens wel?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 21 november 2016 @ 12:50:56 #61
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166798835
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 12:23 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

In vredesnaam nog wel? Terroristen moeten zich gewoon overgeven. Zo niet, dan kapot bombarderen! Alleen dat zal ze leren!
Ik zie jou trouwens andere users niet tegenspreken wanneer zij ''Laat ze maar lekker branden'' hier schrijven , wanneer een IS'er dood wordt gemaakt. Dus waarom nou nu ineens wel?
Omdat het bij jou bijna niks anders is.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166798992
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 12:50 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Omdat het bij jou bijna niks anders is.
Ik ben een user van weinig woorden.
Terroristen kapotmaken, vernietigen, bombarderen.
Eigenlijk heel simpel.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166799305
Iedereen die dit conflict goed volgt weet dat het probleem niet ISIS is en of andere kleine religieus genspireerde groepen. Iemand betichte mij een pro-Ottomaan te zijn (bah) terwijl dat helemaal niet zo is. Ik zie een oorlog tussen Turken en Koerden een win win situatie voor de Arabieren en voor de Syrische staat. Op de lange termijn is SDF en YPG een groter gevaar voor Syri en haar soevereiniteit dan een groep zoals ISIS en Nusra. Assad zal sooner or later de YPG en SDF amnestie aanbieden, natuurlijk zullen de Koerden in het noorden dat weigeren en tot de laatste man vechten.

Daarom is het in de voordeel van de SAA dat de Turken en Koerden elkaar zoveel mogelijk schade aanrichten en ervoor zorgen dat hun manschappen en capaciteiten alleen maar nog kleiner worden. Dit gedachtegoed heeft niks te maken met Pan Ottomaanse gedachtegoed, Syri is voor Arabieren en niet voor Turken. Maar de Turken zie ik op de lange termijn wel een goede partner worden.

Momenteel doet Turkije goede zaken met Rusland en Erdogan zal waarschijnlijk S-400 gaan inkopen bij de Russen. De relatie tussen de Russen en de Turken begint steeds stabieler te worden en dat is een goed teken voor de lange termijn. Erdogan heeft liever Asad aan de grenzen dan de Koerden (SDF/YPG). Probleem is dat mensen alleen op de korte termijn denken en daarom denken dat mijn standpunt "pro-Ottomaans" is.

Als de SDF afgeslacht wordt door Turks artillerie en F-16's dan juich ik daar om, YPG en SDF zijn nauw verbonden aan elkaar en zij zijn weer nauw verbonden met PKK, En iedereen weet dat het allemaal terroristen zijn, de een is een terrorist in de naam van Islam en de ander in de naam van communisme of anarchisme. Het blijven terroristen die allemaal 1 doel hebben: namelijk de Syrische staat splitsen.
  maandag 21 november 2016 @ 13:20:12 #64
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166799485
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 13:11 schreef JubaUrbicus het volgende:
Iedereen die dit conflict goed volgt weet dat het probleem niet ISIS is en of andere kleine religieus genspireerde groepen. Iemand betichte mij een pro-Ottomaan te zijn (bah) terwijl dat helemaal niet zo is. Ik zie een oorlog tussen Turken en Koerden een win win situatie voor de Arabieren en voor de Syrische staat. Op de lange termijn is SDF en YPG een groter gevaar voor Syri en haar soevereiniteit dan een groep zoals ISIS en Nusra. Assad zal sooner or later de YPG en SDF amnestie aanbieden, natuurlijk zullen de Koerden in het noorden dat weigeren en tot de laatste man vechten.

Daarom is het in de voordeel van de SAA dat de Turken en Koerden elkaar zoveel mogelijk schade aanrichten en ervoor zorgen dat hun manschappen en capaciteiten alleen maar nog kleiner worden. Dit gedachtegoed heeft niks te maken met Pan Ottomaanse gedachtegoed, Syri is voor Arabieren en niet voor Turken. Maar de Turken zie ik op de lange termijn wel een goede partner worden.

Momenteel doet Turkije goede zaken met Rusland en Erdogan zal waarschijnlijk S-400 gaan inkopen bij de Russen. De relatie tussen de Russen en de Turken begint steeds stabieler te worden en dat is een goed teken voor de lange termijn. Erdogan heeft liever Asad aan de grenzen dan de Koerden (SDF/YPG). Probleem is dat mensen alleen op de korte termijn denken en daarom denken dat mijn standpunt "pro-Ottomaans" is.

Als de SDF afgeslacht wordt door Turks artillerie en F-16's dan juich ik daar om, YPG en SDF zijn nauw verbonden aan elkaar en zij zijn weer nauw verbonden met PKK, En iedereen weet dat het allemaal terroristen zijn, de een is een terrorist in de naam van Islam en de ander in de naam van communisme of anarchisme. Het blijven terroristen die allemaal 1 doel hebben: namelijk de Syrische staat splitsen.
Dit is inmiddels een zuiver semantische discussie. Daarbij vergeet je voor het gemak even dat zelfs de Russen aandringen op federalisatie.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  maandag 21 november 2016 @ 13:22:28 #65
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166799522
Obama ziet de bui al hangen voor de 'rebellen'

http://www.reuters.com/ar(...)-syria-idUSKBN13F15J
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 21 november 2016 @ 13:59:44 #66
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166800306
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166800431
quote:
I've been meaning to share this story with yall for a few weeks now. I figured now is as good of a time as any.

I'm a meatcutter for a living and I had some customers come to me and ask for me to cut them some Ribeye's. I said ok come back in a little bit and I'll have them cut for you. So they walk off and I'm bored as hell at work. Often when I'm bored I go into my head, I've always had an excellent imagination. I often think about fantasy scenerios of what would happen if thing x or y happened different in history or the SCW stuff like that. Well I happened to be thinking about the SCW while cutting the Ribeyes and I looked at the knife and was thinking to myself "wow, I bet a jihadist would have blast with this thing". So I start thinking what if I was a jihadist. So as I'm cutting the ribeye primal I'm imagining i'm beheading someone and I start saying "alluh akbar" over and over in my head. I start to really get into it like it starts getting funner and funner every steak I cut. The next thing I know I'm getting REALLY into it and I don't even know. I noticed my "Alluh Akbar" started getting louder and louder to the point to where I'm practically screaming it and I'm cutting the primal very fast and VERY agressively... I look up... and what do I see? I see the customers standing at the window who asked me to cut their steaks... They look HORRIFIED! My face turns red as can be and they walk away refusing to buy the steaks (probably think I poisoned it) and left. It probably doesn't help that I have a pretty epic beard. Either way if they call the FBI on me the only defense I have that I'm not a jihadist supporter is a reddit account which regularly supports a different registered terrorist group (pkk)... so fucked up.
:D. :'). :D.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2016 14:06:02 ]
  maandag 21 november 2016 @ 14:09:17 #68
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166800499
''Rebellen" moeten gewoon Aleppo opgeven.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 21 november 2016 @ 14:34:48 #70
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166800959
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 14:05 schreef zarGon het volgende:

[..]

:D. :'). :D.
_O- _O- _O-
  maandag 21 november 2016 @ 14:37:11 #71
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166801001
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 10:29 schreef zarGon het volgende:

[..]

Da's helemaal niet goed. Als je dat okay vindt, vind je het vast ook okay dat andere actoren dat ook doen; actoren zoals de Syrische Koerden die daar veel meer recht op hebben.

Verder heeft Turkije (de Turkse regering) tig keer aangegeven de territoriale integriteit van Syri te respecteren. Er is een reden waarom de Turkse regering zo zit te hameren op territoriale integriteit...

[..]

Is een ruil niet met wederzijdse instemming?

[..]

In de steek gelaten, srsly? Er woedt een burgeroorlog...

Verder kun je het annexeren van grondgebied niet legitimeren door te wijzen naar het gedrag van oorlogsvluchtelingen.
Hey, een rationele Turk in het topic. Dat is een verademing :)

Andere users: niet mad worden.
  maandag 21 november 2016 @ 14:40:53 #72
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166801072
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 14:09 schreef Zahreddine het volgende:
''Rebellen" moeten gewoon Aleppo opgeven.
Zodra ze de druk gaan voelen zullen de groene bussen wel komen. Volgens mij is de truuk om zoveel mogelijk Jabhat Fateh al-Sham gasten te doden. Die anderen willen wel in een groen busje, maar luisteren naar wat de grote baas te zeggen heeft en die is nu nog in de meerderheid. Vervolgens gaan ze dan in Idlib een grote fittie hebben omdat ze elkaar gaan beschuldigen van het mislukte Aleppo verhaal :')
pi_166801921
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 14:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zodra ze de druk gaan voelen zullen de groene bussen wel komen. Volgens mij is de truuk om zoveel mogelijk Jabhat Fateh al-Sham gasten te doden. Die anderen willen wel in een groen busje, maar luisteren naar wat de grote baas te zeggen heeft en die is nu nog in de meerderheid. Vervolgens gaan ze dan in Idlib een grote fittie hebben omdat ze elkaar gaan beschuldigen van het mislukte Aleppo verhaal :')
Die kans is heel groot dat de rebellen elkaar gaan afmaken vanwege onenigheid door Aleppo en Assad kijkt toe en geniet.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166802054
LinaArabii twitterde op maandag 21-11-2016 om 01:02:04 BBC published an article on this massacre in #Aleppo. Got edited beyond recognition pretty quick though. https://t.co/Gf2KtL1aHw reageer retweet
De "propaganda" van het westen. :') Faalhazen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166803229
Iraq Shi'ite paramilitaries close to cutting Mosul supply route

quote:
Iraqi Shi'ite militias were massing troops on Monday to cut remaining supply routes to Mosul, Islamic State's last major stronghold in Iraq, closing in on the road that links the Syrian and Iraqi parts of its self-declared caliphate.

Five weeks into the U.S.-backed offensive on Mosul, Islamic State is fighting in the area of Tal Afar, 60 km (40 miles) to the west, against a coalition of Iranian-backed groups known as Popular Mobilisation forces.

Cutting the western road to Tal Afar would seal off Mosul as the city is already surrounded to the north, south and east by Iraqi government and Kurdish peshmerga forces.

The government's U.S.-trained Counter Terrorism Service unit breached Islamic State's defenses in east Mosul at the end of October and is fighting to expand a foothold it gained there.

The road to Tal Afar is no longer safe, said a truck driver who used it two days ago to bring in fruit and vegetables from Raqqa, Islamic State's Syrian stronghold.

He said he saw three trucks burning on the road while fighting raged in the vicinity. "This is the last time I drive on this road, it will be cut," he told Reuters by telephone, asking not to be identified as the insurgents punish by death those caught communicating with the outside world.

A Popular Mobilisation spokesman said over the weekend that its forces were already advancing to the main highway as part of operations to seal off Mosul. A Reuters reporter said they were massing troops to finish encircling Tal Afar.

The Iraqi air force supporting Popular Mobilisation groups in their fight near Tal Afar carried out air strikes that killed 15 insurgents, including a group that was hiding in a tunnel near Tal Afar air base, according to a military statement on Sunday evening.
http://www.reuters.com/ar(...)er&utm_medium=Social
  maandag 21 november 2016 @ 17:06:38 #76
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166804257
De Mistura heeft blijkbaar voorgesteld om Oost-Aleppo (tijdelijk) autonomie te verlenen. Sinds wanneer wil de VN gratis en voor niks een stadsbestuur overdoen aan Al-Qaeda-aanhangers?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 november 2016 @ 17:12:14 #77
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166804393
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 17:06 schreef Szura het volgende:
De Mistura heeft blijkbaar voorgesteld om Oost-Aleppo (tijdelijk) autonomie te verlenen. Sinds wanneer wil de VN gratis en voor niks een stadsbestuur overdoen aan Al-Qaeda-aanhangers?
Ach, naar die papieren tijger wordt toch niet geluisterd.
  maandag 21 november 2016 @ 17:13:43 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166804427
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 17:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ach, naar die papieren tijger wordt toch niet geluisterd.
Ik geloof in z'n goede bedoelingen, maar die man moet na zoveel jaar ook ten einde raad zijn. Dit kan alleen opgelost worden tussen de VS en Rusland.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 november 2016 @ 17:57:00 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166805189
Al Qaeda Helmets :') :') :')

https://twitter.com/walid970721/status/800741403575930884

@walid970721
Unbelievable! Must watch video showing White Helmets fakery. On cue, he starts screaming in pain for the camera #Syria via @JohnDelacour
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166805361
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 17:57 schreef Szura het volgende:
Al Qaeda Helmets :') :') :')

https://twitter.com/walid970721/status/800741403575930884

@walid970721
Unbelievable! Must watch video showing White Helmets fakery. On cue, he starts screaming in pain for the camera #Syria via @JohnDelacour
Pallywood all over
pi_166805384
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 06:53 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Goede analyse. Ik verwacht dat Turkije nog voor veel onrust gaat zorgen in Irak en Syri. Echter gezien Erdolf wil toetreden tot de Russisch-Chinese handelsaxis moet hij wel concessies maken aangaande Noord-Syri. Daar is Erdolf niet zo goed in, gezien zijn geschiedenis met de EU. Hij is net een klein kindje dat alles wil hebben en gaat sputteren als mensen hem op zijn plek zetten. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen.
Een periode dit jaar kreeg je in China niet eens een visum als je al eerder in Turkije was geweest. Zulke matties zullen het niet worden. Zie het allemaal zo'n vaart (nog) niet lopen.
  maandag 21 november 2016 @ 18:25:51 #82
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166805704
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 17:13 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik geloof in z'n goede bedoelingen, maar die man moet na zoveel jaar ook ten einde raad zijn. Dit kan alleen opgelost worden tussen de VS en Rusland.
Ik bedoel meer de VN als geheel.
pi_166805905
quote:
9s.gif Op maandag 21 november 2016 10:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
alleen die ak vind ik niet passend
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166805952
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 13:20 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Daarbij vergeet je voor het gemak even dat zelfs de Russen aandringen op federalisatie.
is dat zo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166805967
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 14:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hey, een rationele Turk in het topic. Dat is een verademing :)

Andere users: niet mad worden.
fack jou!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166806010
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 17:06 schreef Szura het volgende:
De Mistura heeft blijkbaar voorgesteld om Oost-Aleppo (tijdelijk) autonomie te verlenen. Sinds wanneer wil de VN gratis en voor niks een stadsbestuur overdoen aan Al-Qaeda-aanhangers?
voor de gemak vergeet je dat vele rebellen in oost aleppo het vertikten om samen te werken met JaF
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 21 november 2016 @ 18:49:12 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166806213
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 18:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

voor de gemak vergeet je dat vele rebellen in oost aleppo het vertikten om samen te werken met JaF
Doet er weinig toe, ze blijven de invloedrijkste fractie daar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 november 2016 @ 18:50:53 #88
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166806271
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 18:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

fack jou!


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 21 november 2016 @ 18:52:47 #89
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166806349
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 18:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

voor de gemak vergeet je dat vele rebellen in oost aleppo het vertikten om samen te werken met JaF
Volgens mij heeft dat in veel gevallen er ook mee te maken dat ze de bui al zagen hangen in de zin dat Al Qaeda de hele boel ging overnemen. Niet dat dat de "rebellen" zulke lieve jongens maakt. Ik snap nog steeds niet waar het beeld van gematigde vrijheidsstrijders nou vandaan komt. Die zijn allang vertrokken, gedood of getraumatiseerd waardoor ze vanzelf geradicaliseerd zijn.
pi_166806435
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 18:49 schreef Szura het volgende:

[..]

Doet er weinig toe, ze blijven de invloedrijkste fractie daar
uhu.

je klinkt gewoon als een assad propagandist met je er zijn maar twee smaken in syrie, "het regime" en "al qaida" bush verwoorde het als, "you are either with us or you are with the terrorists".

niks is zwart zit zeker het conflict in syrie niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166806466
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 18:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166806510
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 18:52 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Volgens mij heeft dat in veel gevallen er ook mee te maken dat ze de bui al zagen hangen in de zin dat Al Qaeda de hele boel ging overnemen. Niet dat dat de "rebellen" zulke lieve jongens maakt. Ik snap nog steeds niet waar het beeld van gematigde vrijheidsstrijders nou vandaan komt. Die zijn allang vertrokken, gedood of getraumatiseerd waardoor ze vanzelf geradicaliseerd zijn.
er bestaat geen gematigdheid in oorlog. het is doden of gedood worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 21 november 2016 @ 19:00:22 #93
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166806584
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 18:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_166806655
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 19:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
ik moet maar zon leuke kerst trui halen dit jaar...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 21 november 2016 @ 19:15:04 #95
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166806929
quote:
10s.gif Op maandag 21 november 2016 18:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

uhu.

je klinkt gewoon als een assad propagandist met je er zijn maar twee smaken in syrie, "het regime" en "al qaida" bush verwoorde het als, "you are either with us or you are with the terrorists".

niks is zwart zit zeker het conflict in syrie niet.
Heeft niks met positie oid te maken. Ze zijn gewoon de machtigste fractie in Oost-Aleppo en ook al wil een deel van de 'rebellen' er niks mee te maken hebben, in dat geval zullen ze leven en lijden onder hun heerschappij. Net als nu gebeurt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166809219
In Syria’s Aleppo, Shiite militias point to Iran’s unparalleled influence

quote:
This month, rebel fighters in Aleppo launched a counteroffensive, but they have struggled to break the siege. Air power — especially Russia’s — has proved a formidable obstacle. The Shiite militiamen have, too, said Zakaria Malahfiji, a member of the Fastaqim rebel force, which is affiliated with the umbrella Free Syrian Army.

“They are fighting with passion, and they fight in well-coordinated attacks,” he said. “I remember one battle where these fighters just kept dying in one spot. One guy would charge, get shot and die, and then another, and then another and then another would do the same thing on the exact same spot. All of them died. They are motivated.”
https://www.washingtonpos(...)756d4111b_story.html
pi_166809399
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 20:27 schreef Stabiel het volgende:
In Syria’s Aleppo, Shiite militias point to Iran’s unparalleled influence

[..]

https://www.washingtonpos(...)756d4111b_story.html
ze willen graag bij "ya hussein!" zijn, dus niet zo gek, dat ze graag sterven ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 maandag 21 november 2016 @ 20:41:19 #98
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_166809757
Die slager _O-

Ik kan het me wel inbeelden trouwens. Als er iets ergs staat te gebeuren wil ik het ook weleens gekscherend zeggen :')
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  maandag 21 november 2016 @ 21:43:50 #99
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166812075
Khan Al-Sheeh gaat zich blijkbaar overgeven.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 21 november 2016 @ 23:30:53 #100
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166815968
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 21:43 schreef Zahreddine het volgende:
Khan Al-Sheeh gaat zich blijkbaar overgeven.
Klopt en de soldaten gaan naar de Golan naar het schijnt. Ik had ze naar oost Ghouta gestuurd.
  maandag 21 november 2016 @ 23:38:51 #101
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166816163
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 23:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt en de soldaten gaan naar de Golan naar het schijnt. Ik had ze naar oost Ghouta gestuurd.
Ik zou eerst die Bayt Jinn pocket opkuisen en dan naar Oost Ghouta sturen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 22 november 2016 @ 08:26:11 #102
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166818963
CivilWarMap twitterde op maandag 21-11-2016 om 20:53:27 #YPG threatens to stop Raqqa offensive if the US-Coaltion does not prevent "turkish aggression" towards #SDF forces. reageer retweet
Didn't see that one coming :') :|W
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  dinsdag 22 november 2016 @ 08:32:51 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166819048
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 23:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik zou eerst die Bayt Jinn pocket opkuisen en dan naar Oost Ghouta sturen.
Kan ook inderdaad. Woon jij in Belgi trouwens?

Het is in ieder geval belangrijk dat de hele Damascus regio gezuiverd wordt van "rebellie" zodat de overheid een sterkere onderhandelingspositie heeft en meer legitimiteit. Tevens ondermijnt dat het moreel van de "rebellie" want de twee grote steden zijn definitief buiten bereik.
pi_166819337
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:26 schreef DustPuppy het volgende:
CivilWarMap twitterde op maandag 21-11-2016 om 20:53:27 #YPG threatens to stop Raqqa offensive if the US-Coaltion does not prevent "turkish aggression" towards #SDF forces. reageer retweet
Didn't see that one coming :') :|W
YPG _O- _O- _O- Faalidioten.
  dinsdag 22 november 2016 @ 09:21:04 #105
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166819595
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

YPG _O- _O- _O- Faalidioten.
Vrij logische reactie. Je gaat natuurlijk niet voor je 'vriend' (de USA) een offensief beginnen terwijl de 'vriend' van je 'vriend' jou in de rug aanvalt.

Common sense. Niks met falen te maken.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166820057
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:26 schreef DustPuppy het volgende:
CivilWarMap twitterde op maandag 21-11-2016 om 20:53:27 #YPG threatens to stop Raqqa offensive if the US-Coaltion does not prevent "turkish aggression" towards #SDF forces. reageer retweet
Didn't see that one coming :') :|W
Alleen maar goed voor Turkije dit. Met de YPG ga je de oorlog toch niet winben, kan je beter Turkije aan je zijde hebben als US zijnde.
Turkije moet lekker doorgaan met credibiliteit creren door T-FSA aan te sturen en gebied in de laten nemen en tegelijkertijd IS klappen geven. Dan weet Amerika vanzelf met wie ze serieuze zaken moeten doen. Daarnaast is goed dat Erdoğan met Poetin weer in speaking terms is. Lekker veren in die Russische witte reet van hem duwen en paaien die Vladdo.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_166820185
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 17:57 schreef Szura het volgende:
Al Qaeda Helmets :') :') :')

https://twitter.com/walid970721/status/800741403575930884

@walid970721
Unbelievable! Must watch video showing White Helmets fakery. On cue, he starts screaming in pain for the camera #Syria via @JohnDelacour
Wow zijn ze nou serieus een mannequin challenge aan het doen? :')
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_166820359
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2016 09:57 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Alleen maar goed voor Turkije dit. Met de YPG ga je de oorlog toch niet winben, kan je beter Turkije aan je zijde hebben als US zijnde.
Turkije moet lekker doorgaan met credibiliteit creren door T-FSA aan te sturen en gebied in de laten nemen en tegelijkertijd IS klappen geven. Dan weet Amerika vanzelf met wie ze serieuze zaken moeten doen. Daarnaast is goed dat Erdoğan met Poetin weer in speaking terms is. Lekker veren in die Russische witte reet van hem duwen en paaien die Vladdo.
Denken dat Turkije zo geweldig is. _O- _O- _O-

Nazi Erdogan wordt door Poetin keihard in zijn reet genaaid. *O*
mon citoyens vous serez unis.
pi_166823629
MIG29_ twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 01:06:22 Syrian MOD : Eastern Aleppo CS , Syrian Air forces Destroyed 10 ISIS cars near Dier Hafer , and 7 near Al-Soos Hill east of Kwers Airport. reageer retweet
leithfadel twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 11:58:06 Syrian Army delegation meeting with rebels in east Aleppo to discuss humanitarian aid deliveries. reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 22 november 2016 @ 13:41:58 #110
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166823764
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Kan ook inderdaad. Woon jij in Belgi trouwens?

Het is in ieder geval belangrijk dat de hele Damascus regio gezuiverd wordt van "rebellie" zodat de overheid een sterkere onderhandelingspositie heeft en meer legitimiteit. Tevens ondermijnt dat het moreel van de "rebellie" want de twee grote steden zijn definitief buiten bereik.
Jep, nabij Antwerpen.

Inderdaad de provincie Damascus moet eindelijk eens gezuiverd worden, als ze die provincie hebben opgekuist hebben dan moeten ze dat maar eens doen in Homs ook.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166824072
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 13:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Jep, nabij Antwerpen.

Inderdaad de provincie Damascus moet eindelijk eens gezuiverd worden, als ze die provincie hebben opgekuist hebben dan moeten ze dat maar eens doen in Homs ook.
Dit. Al die pockets opruimen want dan kunnen ze meer divisies vrijspelen voor belangrijkere delen van het front.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166825761
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:26 schreef DustPuppy het volgende:
CivilWarMap twitterde op maandag 21-11-2016 om 20:53:27 #YPG threatens to stop Raqqa offensive if the US-Coaltion does not prevent "turkish aggression" towards #SDF forces. reageer retweet
Didn't see that one coming :') :|W
beetje je grootste sponsor chanteren om dingen gedaan te krijgen :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 22 november 2016 @ 15:20:42 #113
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166825810
anadoluajansi twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 14:25:51 Cumhurbaskan? Erdogan: El Bab'a dayand?k, simdi oradan Mnbi'e dogru gidecegiz https://t.co/IFE94wnhFX https://t.co/ppSUgAMREF reageer retweet
Vertaling: Erdogan: As soon as Al Bab is secured, we will go for Manbij
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166825841
twee stappen naar voren n stap terug twee stappen naar voren.

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 10:45:23 #EuphratesShield forces reportedly seized back control of strategic town of #Qabasin from #ISIS, after a first take… https://t.co/YjhrI0jHtK reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166825857
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 15:20 schreef DustPuppy het volgende:
anadoluajansi twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 14:25:51 Cumhurbaskan? Erdogan: El Bab'a dayand?k, simdi oradan Mnbi'e dogru gidecegiz https://t.co/IFE94wnhFX https://t.co/ppSUgAMREF reageer retweet
Vertaling: Erdogan: As soon as Al Bab is secured, we will go for Manbij
roepen ze al tijden toch? "EuphrateShield" je weetz
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 22 november 2016 @ 16:42:12 #116
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166827147
http://uk.mobile.reuters.com/article/idUKKBN13H1PR?il=0

Opposition groups agree Syria's Assad must go - Germany's Steinmeier

Het dringt nog niet echt door he?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 22 november 2016 @ 18:22:22 #117
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_166829103
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 16:42 schreef Szura het volgende:
http://uk.mobile.reuters.com/article/idUKKBN13H1PR?il=0

Opposition groups agree Syria's Assad must go - Germany's Steinmeier

Het dringt nog niet echt door he?
Ze zijn bijna verslagen, dus irrelevant.

Het brokje east aleppo wordt snel kleiner nu..

http://syria.liveuamap.co(...)or-in-eastern-aleppo
pi_166830049
https://www.rt.com/business/367810-russia-syria-free-trade-deal/

Goed nieuws voor de Syrische (en de Russische) economie.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_166831482
Syria_Protector twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 15:36:04 #BREAKING: #SAA advances 500 meters in Eastern #Ghouta towards Mayda'anah-Hawsh dawahrah axis, gains new ground. reageer retweet
MIG29_ twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 16:48:53 الجيش السوري يسيطر على تل الزهور شمال الاحياء الشرقية من حلب Video : SAA Capture Tall Al-Zhoor in eastern Aleppo… https://t.co/LaXKL8Lbip reageer retweet
MIG29_ twitterde op dinsdag 22-11-2016 om 17:48:33 #Aleppo : Omar Al-Hajji The military commander in Al- zinki was Killed By SAA &Allies during the clashes in Shikh S… https://t.co/JKvwyUCGla reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166831546
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 08:26 schreef DustPuppy het volgende:
CivilWarMap twitterde op maandag 21-11-2016 om 20:53:27 #YPG threatens to stop Raqqa offensive if the US-Coaltion does not prevent "turkish aggression" towards #SDF forces. reageer retweet
Didn't see that one coming :') :|W
Ik was meteen al gestopt. Als je een bondgenoot hebt die zich zo zwak opstelt dan kun je net zo goed wachten totdat hij van houding veranderd.
mon citoyens vous serez unis.
  dinsdag 22 november 2016 @ 21:11:38 #121
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166833977
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166837123
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 22 november 2016 @ 23:33:54 #123
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_166838980
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  dinsdag 22 november 2016 @ 23:57:25 #124
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_166839596
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 13:41 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Jep, nabij Antwerpen.

Inderdaad de provincie Damascus moet eindelijk eens gezuiverd worden, als ze die provincie hebben opgekuist hebben dan moeten ze dat maar eens doen in Homs ook.
Wat vind jij, moet zwarte piet zwart blijven of niet?
Ben benieuwd wat jij als Syrir van deze discussie vind.

En welke kant jullie kiezen als volk, (voor of tegen de blanke omtrent dit onderwerp)
  woensdag 23 november 2016 @ 00:03:58 #125
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166839737
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 23:57 schreef Charleville het volgende:

[..]

Wat vind jij, moet zwarte piet zwart blijven of niet?
Ben benieuwd wat jij als Syrir van deze discussie vind.

En welke kant jullie kiezen als volk, (voor of tegen de blanke omtrent dit onderwerp)
ZP moet blijven natuurlijk. Ik zie er niets verkeerd in
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166839795
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 00:03 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

ZP moet blijven natuurlijk. Ik zie er niets verkeerd in
Dankjewel topper.
Ben al sinds kinds af aan 1 dag per jaar zwarte piet in Rotterdam, maar ik merk steeds meer een tweedeling, Nederlanders die je complimentjes geven, en donkere mensen die je boos aankijken.
Zonde, vroeger was dat niet zo. ben blij dat je er geen kwaad in ziet! 8-)
  woensdag 23 november 2016 @ 00:20:33 #127
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166840129
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 00:06 schreef Charleville het volgende:

[..]

Dankjewel topper.
Ben al sinds kinds af aan 1 dag per jaar zwarte piet in Rotterdam, maar ik merk steeds meer een tweedeling, Nederlanders die je complimentjes geven, en donkere mensen die je boos aankijken.
Zonde, vroeger was dat niet zo. ben blij dat je er geen kwaad in ziet! 8-)
Het is gewoon een kinderfeest, ik snap niet waarom mensen daar zo over kunnen klagen, er zijn echt belangrijkere dingen over te klagen hoor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 23 november 2016 @ 06:19:10 #128
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166841850
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 00:20 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het is gewoon een kinderfeest, ik snap niet waarom mensen daar zo over kunnen klagen, er zijn echt belangrijkere dingen over te klagen hoor.
Tsja, het is heel makkelijk om als slachtoffer te leven natuurlijk. Een partij als Denk maakt het er niet beter op.
pi_166841875
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 00:20 schreef Zahreddine het volgende:
Het is gewoon een kinderfeest, ik snap niet waarom mensen daar zo over kunnen klagen, er zijn echt belangrijkere dingen over te klagen hoor.
Als ik zwart zou zijn zou ik wel zeker 2 keer nadenken voordat ik mijn kinderen aan dat feest laat meedoen. We kunnen politiek correct doen en ontkennen dat ZP heel toevallig door de schoorsteen zwart is in zijn gezicht maar het is weldegelijk een lachwekkend karikatuur van een zwarte man met alle bijbehorende aangetekende accenten: rode grote lippen, kroeskop, "ik hoor je wel maar ik zie je niet", "knecht van sinterklaas". Een beetje trotse zwarte man weet dat er iets niet klopt.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 23 november 2016 @ 07:56:28 #130
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166842156
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2016 06:32 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Als ik zwart zou zijn zou ik wel zeker 2 keer nadenken voordat ik mijn kinderen aan dat feest laat meedoen. We kunnen politiek correct doen en ontkennen dat ZP heel toevallig door de schoorsteen zwart is in zijn gezicht maar het is weldegelijk een lachwekkend karikatuur van een zwarte man met alle bijbehorende aangetekende accenten: rode grote lippen, kroeskop, "ik hoor je wel maar ik zie je niet", "knecht van sinterklaas". Een beetje trotse zwarte man weet dat er iets niet klopt.
Ik heb laatst een artikel gelezen waarin wordt gesteld dat zwarte piet vanuit de historie een symbolische figuur is. Hij vertegenwoordigt een soort scheidslijn tussen goed en kwaad gezien hij ondeugend is maar tegelijkertijd goede daden verricht. Dat is ook het contrast tussen zijn zwarte kleur en kleurrijke outfit.

De oorbellen en het pagepakje zijn ook nooit kenmerken van negers danwel slavernij geweest en hebben er niks mee te maken.

Deze oorsprong komt ook meer overeen met de Iraanse variant. En kijk ook eens naar de Oostenrijkse, Sloveense en Kroatische variant van zwarte piet, het hulpje aldaar van, jawel, Sinterklaas:

Krampus.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Krampus
  woensdag 23 november 2016 @ 07:57:16 #131
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_166842160
Is dit het Zwarte Piet topic :?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 23 november 2016 @ 08:00:46 #132
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166842176
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 07:57 schreef Perrin het volgende:
Is dit het Zwarte Piet topic :?
Met de Jihadisten gaat het niet meer zo goed dus hebben we alle tijd om over zp te lullen :P
  woensdag 23 november 2016 @ 08:01:55 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166842182
De Zwarte Pietdiscussie, de enige discussie die een nog groter mijnenveld is dan die over Syri/Midden-Oosten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166842893
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2016 07:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik heb laatst een artikel gelezen waarin wordt gesteld dat zwarte piet vanuit de historie een symbolische figuur is. Hij vertegenwoordigt een soort scheidslijn tussen goed en kwaad gezien hij ondeugend is maar tegelijkertijd goede daden verricht. Dat is ook het contrast tussen zijn zwarte kleur en kleurrijke outfit.

De oorbellen en het pagepakje zijn ook nooit kenmerken van negers danwel slavernij geweest en hebben er niks mee te maken.

Deze oorsprong komt ook meer overeen met de Iraanse variant. En kijk ook eens naar de Oostenrijkse, Sloveense en Kroatische variant van zwarte piet, het hulpje aldaar van, jawel, Sinterklaas:

Krampus.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Krampus
Dat linkse tuig moet toch ergens over kunnen zeuren.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166843076
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 23:57 schreef Charleville het volgende:

[..]

Wat vind jij, moet zwarte piet zwart blijven of niet?
Ben benieuwd wat jij als Syrir van deze discussie vind.

En welke kant jullie kiezen als volk, (voor of tegen de blanke omtrent dit onderwerp)
de traditionele vorm van zwarte piet is een racistische karikatuur van een neger, wat het per definitie moreel verwerpelijk maakt. de traditionele zwarte piet heeft zijn langste tijd gehad. de alternatieve pieten zijn de toekomst. kijk maar naar de commercie RTL bv dit jaar. al jaren zijn commerciele bedrijven bezig om dat racistische karikatuur achterwege te laten, omdat ze inzien wat het is. het is een bewustwordingsproces, dat zich geleidelijk ontwikkelt. sommigen zijn er simpelweg niet klaar voor om bepaalde conclusies te trekken. (of je een kleur hebt of niet maakt in wezen niet uit)

een ieder die blijft volhouden dat er niks mis is met zwarte piet en dat het maar een kinderfeestje is, wil simpelweg niet zien wat zwarte piet in de traditionele vorm werkelijk is, namelijk een racistische karikatuur van een neger.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166843098
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2016 06:19 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, het is heel makkelijk om als slachtoffer te leven natuurlijk. Een partij als Denk maakt het er niet beter op.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166843119
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 08:01 schreef Szura het volgende:
De Zwarte Pietdiscussie, de enige discussie die een nog groter mijnenveld is dan die over Syri/Midden-Oosten.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166843218
WTF is dit dan? :D

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator woensdag 23 november 2016 @ 10:02:59 #139
8781 crew  Frutsel
pi_166843723
Zwarte Piet kan hier:
NWS / De Zwarte Piet-discussie #70: Zwarte Piet = vrede

Laten we het gewoon over Syri houden aub.
pi_166844912
Het lijkt erop dat TFSA naast Al-Bab (IS) zich ook richt op YPG/SDF:
- Ash Shayk Nasir was veroverd van SDF, die het weer terug heroverd hadden. Volgens Liveuamap heeft TFSA het nu weer onder controle.
- Yulanli is vandaag/net veroverd van SDF. Zal wel pingpongen.
- Er zijn clashes in Qurt Wiran.

Alledrie dorpen zijn in het noorden van Arima en noordoosten van Al-Bab.



[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 23-11-2016 11:14:36 ]
pi_166846305
watanisy twitterde op woensdag 23-11-2016 om 09:07:23 @watanisy #SAA captured number of hills and destroy 2 militants tanks reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166847539


TFSA rukt op....
pi_166848221
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 11:13 schreef zarGon het volgende:
Het lijkt erop dat TFSA naast Al-Bab (IS) zich ook richt op YPG/SDF:
- Ash Shayk Nasir was veroverd van SDF, die het weer terug heroverd hadden. Volgens Liveuamap heeft TFSA het nu weer onder controle.
- Yulanli is vandaag/net veroverd van SDF. Zal wel pingpongen.
- Er zijn clashes in Qurt Wiran.

Alledrie dorpen zijn in het noorden van Arima en noordoosten van Al-Bab.

[ afbeelding ]
Het lijstje groeit...

Overgenomen van SDF:
- Ash Shayk Nasir
- Yulanli
- Birshaya
- Jub al-Dam
- Qanli Quyu

Overgenomen van IS:
- Jub al-Barazi,
- Doubra
- Berat

putintintin1 twitterde op woensdag 23-11-2016 om 13:14:54 #Syria Euphrates Shield forces captured Birshaya after fierce clashes with #YPG\#SDFhttps://t.co/f2jQohIgWs reageer retweet
Houar_M_O twitterde op woensdag 23-11-2016 om 13:37:22 قوات #الجيش_السوري_الحر تسيطر على قرى "برشايا، جب الدم " بعد اشتباكات مع YPG، وعلى قرى "جب البرازي، دويرة، برات" ب… https://t.co/nPFdM0jDWX reageer retweet
turkmenajans twitterde op woensdag 23-11-2016 om 13:56:03 #TrkmenAjans#TSK destekli SO birlikleri #Başky (Qubasin) kasabası doğusundaki Cub El-Barazi, Duvera ve Brat... https://t.co/e70L88V4Ep reageer retweet
Vertaling: Hawar Kils op room "FSA took Birshaya and Jub al-Dam from #YPG and Jub al-Barazi, Doubra and Berat from #ISIS.
altuncuserkan twitterde op woensdag 23-11-2016 om 13:43:46 #tsk destekli muhalifler Kanlı Kuyu kyn ypg/pkk terristlerinden temizledi#fıratkalkanı https://t.co/Kja8J5lYAS reageer retweet
Vertaling: Qanli Quyu veroverd van SDF/YPG.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-11-2016 14:07:11 ]
pi_166848417


'Jub al-Dam' en 'Doubra' kan ik niet vinden...
pi_166848712
SDF/YPG wordt teruggeduwd over een afstand van 13.50 kilometer breed. Afstand tussen de SDF/YPG-gebied groeit daarmee weer...



Nu maar afwachten of er gepingpongd gaat worden.
pi_166848751
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 14:37 schreef zarGon het volgende:
SDF/YPG wordt teruggeduwd over een afstand van 13.50 kilometer breed. Afstand tussen de SDF/YPG-gebied groeit daarmee weer...

[ afbeelding ]

Nu maar afwachten of er gepingpongd gaat worden.
Qabasin is nog niet 100% onder controle van TFSA volgens mij.
pi_166848883
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 14:06 schreef zarGon het volgende:

[..]

Het lijstje groeit...

Overgenomen van SDF:
- Ash Shayk Nasir
- Yulanli
- Birshaya
- Jub al-Dam
- Qanli Quyu

trekt het SDF zich terug? wat de amerikanen eerder aangaven dat ze zouden doen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166849023
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 14:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Qabasin is nog niet 100% onder controle van TFSA volgens mij.
Vraag me af of TFSA zich eerst gaat richten op Al-Bab of toch eerst op de omgeving (en dan vooral op het oosten van Al-Bab, zodat ze n SDF/YPG tegenwerken n Al-Bab van drie kanten (noord, west, oost) kunnen aanvallen.
pi_166849087
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 14:57 schreef zarGon het volgende:

[..]

Vraag me af of TFSA zich eerst gaat richten op Al-Bab of toch eerst op de omgeving (en dan vooral op het oosten van Al-Bab, zodat ze n SDF/YPG tegenwerken n Al-Bab van drie kanten (noord, west, oost) kunnen aanvallen.
Ze willen denk ik sowieso eerst het gebied ten westen en oosten van Al-Bab ook nog innemen. Daarna proberen Al-Bab in te nemen. Tenzij er wat konvooien richting Manbij trekken vanuit het oosten van de Eufraat. Dan zal men daar flink wat druk opvoeren denk ik.
pi_166849096
Sowieso als ze alle bruggen rond Manbij opblazen en drones laten rondvliegen moet het allemaal redelijk makkelijk te spotten zijn. Als er grote konvooien zijn kan je er gewoon wat F-16s op afsturen.
pi_166849115
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 15:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze willen denk ik sowieso eerst het gebied ten westen en oosten van Al-Bab ook nog innemen. Daarna proberen Al-Bab in te nemen. Tenzij er wat konvooien richting Manbij trekken vanuit het oosten van de Eufraat. Dan zal men daar flink wat druk opvoeren denk ik.
Is daar berhaupt wel mankracht voor?

Gezien de moeite die TFSA al heeft tegen IS, vraag ik me af of Manbij wel haalbaar is (en dan tegelijkertijd ook nog Al-Bab verdedigen)...
pi_166849145
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 15:02 schreef zarGon het volgende:

[..]

Is daar berhaupt wel mankracht voor?

Gezien de moeite die TFSA al heeft tegen IS, vraag ik me af of Manbij wel haalbaar is (en dan tegelijkertijd ook nog Al-Bab verdedigen)...
Een paar weken geleden waren er nog geruchten dat Turkije flink wat FSA-ers aan het trainen was (Voor Tel Abyad). Die kunnen eventueel opgeschoven worden naar Manbij. Er zullen genoeg Syrirs zijn in Turkije die deel zullen willen nemen aan Op. ES.
pi_166849160
Overigens:


Het aantal doden en gewonden aan de TFSA-kant.

Eyll = september.
Ekim = oktober.
Kasım = november.
Can kaybı = doden (links).
Yaralılar = gewonden (rechts).
pi_166850679
Mosul is afgesloten met de rest van Irak (en dus Syri).



^O^.
pi_166850959
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 16:21 schreef zarGon het volgende:
Mosul is afgesloten met de rest van Irak (en dus Syri).

[ afbeelding ]

^O^.
Ziet er goed uit.
pi_166851291
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 16:21 schreef zarGon het volgende:
Mosul is afgesloten met de rest van Irak (en dus Syri).

[ afbeelding ]

^O^.
compartimenteren, je weetz :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 23 november 2016 @ 19:23:48 #159
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166854122
CivilWarMap twitterde op woensdag 23-11-2016 om 16:05:56 Arimah is now fully captured by Manbij #SDF forces after storming the encircled town. Map: https://t.co/CjWNUf1bWP https://t.co/I7DsqY0QYq reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 23-11-2016 om 15:52:48 Raqqa offensive continues with SDF & US SOF capturing Rajm al-Abyad south of Ayn Issa and water pump/station advancing towards al-Kaltah reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 23-11-2016 om 18:21:19 Syrian Army have secured the road leading to Hadar in Quneitra countryside after capturing Tell al-Naqar following clashes with Islamists reageer retweet
Say what?
pi_166855278


Ik denk dat de Koerden nu eve moeten kappen met het proviceren van de SAA....
  woensdag 23 november 2016 @ 20:00:57 #161
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166855309
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 19:59 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

Ik denk dat de Koerden nu eve moeten kappen met het proviceren van de SAA....
Ipv Hafez zal dan maar... Ocalan worden zeker?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166855345
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 20:00 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ipv Hafez zal dan maar... Ocalan worden zeker?
Het zou me niet verbazen.
  woensdag 23 november 2016 @ 20:04:19 #163
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166855418
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 20:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Het zou me niet verbazen.
Die communisten kunnen me soms behoorlijk irriteren hoor
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166855443
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 20:04 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Die communisten kunnen me soms behoorlijk irriteren hoor
Het is weer raak...

Conflicts twitterde op woensdag 23-11-2016 om 19:50:20 BREAKING: Reports of clashes between pro-regime forces and YPG/Assayish in Qamishli, Syria.https://t.co/4VJzk5OpHk reageer retweet
  woensdag 23 november 2016 @ 20:07:08 #165
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166855503
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 20:05 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Het is weer raak...

Conflicts twitterde op woensdag 23-11-2016 om 19:50:20 BREAKING: Reports of clashes between pro-regime forces and YPG/Assayish in Qamishli, Syria.https://t.co/4VJzk5OpHk reageer retweet
Paar vliegtuigen en helikopters sturen als afschrikkingsmiddel
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166855572
Mashallah Erdoğan weer goed bezig. Laat T-FSA maar lekker de boel overnemen van IS en de Koerden.

Die Erdoğan verdient echt een groot mausoleum hoor na zijn dood. En ook in Arabische landen moet ie en herdenkingsplaat krijgen voor alles wat ie heeft gedaan om de volkeren vooruit te brengen. Als langnek Bashir maar een hersencel van Erdogan had was Syrie nu een regionale grootmacht ipv anaal te worden genomen door de Russen, Perzen en Turken.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 23 november 2016 @ 20:11:47 #167
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166855640
Gast :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 23 november 2016 @ 20:14:14 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166855722
:') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166856168
Conflicts twitterde op woensdag 23-11-2016 om 20:22:45 UPDATE: Unconfirmed reports that at least 1 Syrian soldier has been killed in clashes between government forces and Assayish in Qamishli. reageer retweet
Kunnen die Russen geheel Qamishli niet eve plat bombarderen?
pi_166857746
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2016 20:09 schreef Aloulu het volgende:
Mashallah Erdoğan weer goed bezig. Laat T-FSA maar lekker de boel overnemen van IS en de Koerden.

Die Erdoğan verdient echt een groot mausoleum hoor na zijn dood. En ook in Arabische landen moet ie en herdenkingsplaat krijgen voor alles wat ie heeft gedaan om de volkeren vooruit te brengen. Als langnek Bashir maar een hersencel van Erdogan had was Syrie nu een regionale grootmacht ipv anaal te worden genomen door de Russen, Perzen en Turken.
Die pedofiele nazi verdient het om in stukjes aan de varkens gevoerd te worden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166860098
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 14:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Qabasin is nog niet 100% onder controle van TFSA volgens mij.
Yep.

Deed net een rondje op Reddit. Blijkt dat Qabasin nog in handen van IS is, en Ash Shaykh Nasir en Yulanli in handen van SDF/YPG.
pi_166862313
Iemand een idee wat de strategie is voor Mosul?

Het lijkt mij een erg grote bloedbad te gaan worden aan ISF zijde, nu nog steeds in het oosten van de stad... Of willen ze alles omsingelen en eerst een paar maanden laten uithongeren? Zware tijden.
pi_166862402
Ook al omsingelen ze Mosul, via het noorden (gele gedeelte op de kaart) zal een en ander binnenkomen.
PMU gaat afgeslacht worden. Ze hebben helemaal niks te zoeken daar.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166862450
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 00:02 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ook al omsingelen ze Mosul, via het noorden (gele gedeelte op de kaart) zal een en ander binnenkomen.
PMU gaat afgeslacht worden. Ze hebben helemaal niks te zoeken daar.
Die ander is een papieren tijger. Mosul is omsingeld en Iran heeft door het veroveren van de Mosul-Sinjar road nu een logistieke lijn naar Noord-Syri.

Ya Hussein!


pi_166862632
quote:
A Kurdish security official told the AFP news agency that PMU fighters had linked up with other anti-IS forces, including members of the Turkish Kurdistan Workers' Party (PKK), in three villages in the area.
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-38079602

Iran en de PMU hebben schijt aan Turkije.
pi_166864295
quote:
Three Turkish soldiers were killed in an air attack by Syrian regime forces in Aleppo province on Nov. 24, the Turkish Armed Forces has announced.

Ten soldiers were also wounded in the attack on the 93rd day of Turkey’s Euphrates Shield Operation, it stated.

The attack marks the first intervention by Syrian regime forces targeting Turkish soldiers since the launch of the operation with Free Syrian Army (FSA) fighters to clear Syria’s northern border area of terrorist groups.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166864459
quote:
1s.gif Op donderdag 24 november 2016 00:05 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Die ander is een papieren tijger. Mosul is omsingeld en Iran heeft door het veroveren van de Mosul-Sinjar road nu een logistieke lijn naar Noord-Syri.

Ya Hussein!


[ afbeelding ]
*O* *O* *O*
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 24 november 2016 @ 11:30:18 #178
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166866167
And here we go!

metehan_demir twitterde op donderdag 24-11-2016 om 07:25:49 FLAŞ: Suriye'de ElBab yakınında birliğimize rejime ait Albatros uağıyla saldırıldı.Şehitler burada verildi.Uak Halepe indi.F16'lar alarmda reageer retweet
quote:
Translation:
In Syria close to Al-Bab our unit was attacked by Albatros planes belong to the regime. The martyrs are from this attack. The plane landed in Aleppo. F16s are on alert.
michaelh992 twitterde op donderdag 24-11-2016 om 09:06:42 #Breaking Turkish military claims three Turkish soldiers have been killed, 10 injured in an airstrike by Assad's ai… https://t.co/ZgOe2ZjvBr reageer retweet
Let the mayhem begin!

Dit is ook een mooie trouwens:
VivaRevolt twitterde op woensdag 23-11-2016 om 15:23:04 SDF is storming Al-Arima reageer retweet
KirpiveKobra twitterde op woensdag 23-11-2016 om 15:30:59 Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'de tespit edilen terr rgt DEAŞ'a militanlara T155 Obs Atışı yapılarak… https://t.co/cKL49FcFrf reageer retweet
quote:
Translation:
Footage of TAF T155 Howitzers shelling ISIS and YPG/SDF positions
Dus terwijl de YPG IS aanvalt, bombardeert Turkije hen beiden.
.
.
.
Why not both? :')
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166866239
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 11:30 schreef DustPuppy het volgende:
And here we go!

metehan_demir twitterde op donderdag 24-11-2016 om 07:25:49 FLAŞ: Suriye'de ElBab yakınında birliğimize rejime ait Albatros uağıyla saldırıldı.Şehitler burada verildi.Uak Halepe indi.F16'lar alarmda reageer retweet
[..]

michaelh992 twitterde op donderdag 24-11-2016 om 09:06:42 #Breaking Turkish military claims three Turkish soldiers have been killed, 10 injured in an airstrike by Assad's ai… https://t.co/ZgOe2ZjvBr reageer retweet
Let the mayhem begin!

Precies een jaar later...

https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Russian_Sukhoi_Su-24_shootdown.
  donderdag 24 november 2016 @ 11:36:59 #180
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166866297
quote:
Turkije lanceert F16 om te beschermen tegen mogelijke aanvallen van de Syrische luchtmacht:
turkishspcforcs twitterde op donderdag 24-11-2016 om 10:14:08 Diyarbakır 8. Ana Jet ss kırmızı alarma geirildi. reageer retweet
quote:
Translation:
Diyarbakir air base put on red alert
turkishspcforcs twitterde op donderdag 24-11-2016 om 10:20:54 Diyarbakır'dan art arda kalkan F16'lar sınırın Suriye tarafına yneldi. #FıratKalkanı reageer retweet
quote:
Translation:
F-16 jets from Diyarbakir airbase are in the air, and patrolling to the direction of Syria
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166866450
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 11:36 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Turkije lanceert F16 om te beschermen tegen mogelijke aanvallen van de Syrische luchtmacht:
turkishspcforcs twitterde op donderdag 24-11-2016 om 10:14:08 Diyarbakır 8. Ana Jet ss kırmızı alarma geirildi. reageer retweet
[..]

turkishspcforcs twitterde op donderdag 24-11-2016 om 10:20:54 Diyarbakır'dan art arda kalkan F16'lar sınırın Suriye tarafına yneldi. #FıratKalkanı reageer retweet
[..]

Hup Rusland.
pi_166866581
pi_166867854
quote:
kan geen toeval zijn. de russen willen de turken laten zien dat ze zich niet alles kunnen veroorloven in syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 24 november 2016 @ 13:28:27 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166868165
quote:
10s.gif Op donderdag 24 november 2016 13:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

kan geen toeval zijn. de russen willen de turken laten zien dat ze zich niet alles kunnen veroorloven in syrie.
Er is ook maar een iemand die echt aan alle touwtjes trekt in Syri
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166868854
Syri heeft schijt aan Turkije. Rusland heeft schijt aan Turkije. Irak heeft schijt aan Turkije. PMU heeft schijt aan Turkije. Iran heeft schijt aan Turkije.

Er wordt met de 'tweede grootste leger van de NAVO' en zelfverklaard super-duper macht Turkije gespeeld alsof het niets is. Een deksel op de neus voor al die megalomane Turken die denken dat hun faalland nog iets voorstelt.
pi_166869052
Moge alle IS strijders bestreden worden in Raqqah, samen met hun sympathisanten, het word tijd dat deze plaat weer op elke straathoek te zien is daar INSHALLAH
pi_166870692
NatDefFor twitterde op donderdag 24-11-2016 om 13:44:04 As-Safir claims that these Egyptian fighter jets will participate in the ongoing military operations against the ISIS @TheArabSource reageer retweet
*O*

MIG29_ twitterde op donderdag 24-11-2016 om 14:38:53 Breaking ; report by Hizb Media SAA with Kurds group capture many town north Aleppo CS It is : Halish, Sheikh kif... https://t.co/ECuKDHSJXD reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166870774
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 15:57 schreef HSG het volgende:

*O*

MIG29_ twitterde op donderdag 24-11-2016 om 14:38:53 Breaking ; report by Hizb Media SAA with Kurds group capture many town north Aleppo CS It is : Halish, Sheikh kif... https://t.co/ECuKDHSJXD reageer retweet
hand in hand met het regime wanneer het hen uitkomt, zoals we van de PKK gewend zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_166870802
quote:
10s.gif Op donderdag 24 november 2016 16:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

hand in hand met het regime wanneer het hen uitkomt, zoals we van de PKK gewend zijn
Goh van wie zouden ze dat toch hebben...* HSG hint naar Turkije.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166871218
pmu samen met pkk, saa samen met pkk.
Wat zei de heer Erdogan ook nou weer? Terroristenprobleem van Turkije heeft te maken met steun aan pkk vanuit Syrie en Irak. Ik zweer het jullie, ik zou gewoon alle F16's tegelijkertijd de lucht insturen en alles tegelijkertijd plat laten bombarderen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166871665
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 16:19 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
pmu samen met pkk, saa samen met pkk.
Wat zei de heer Erdogan ook nou weer? Terroristenprobleem van Turkije heeft te maken met steun aan pkk vanuit Syrie en Irak. Ik zweer het jullie, ik zou gewoon alle F16's tegelijkertijd de lucht insturen en alles tegelijkertijd plat laten bombarderen.
Daar hoop ik ook op. Kunnen we meteen kijken of dat Russische luchtafweergeschut ergens goed voor is.
pi_166871744
quote:
1s.gif Op donderdag 24 november 2016 16:41 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Daar hoop ik ook op. Kunnen we meteen kijken of dat Russische luchtafweergeschut ergens goed voor is.
Ben jij Russisch?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166871891
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 16:45 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ben jij Russisch?
Nee
  donderdag 24 november 2016 @ 16:56:07 #195
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166872012
@leithfadel
Breaking: Huge advance made by the Syrian Army and Liwaa Al-Quds (Palestinian paramilitary) in east Aleppo's Hanano District!

@MIG29_
Breaking #Aleppo , SAA Tiger Forces Start Storm Hanano Houses and Capture More than Half of it.

Advancing still
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 24 november 2016 @ 17:17:35 #196
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166872468
Burn party in Hanano
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166872673
Hm, ben benieuwd hoe de kaart eruitgaat zien wanneer de veroveringen van vandaag in de Al-Bab-regio duidelijk zijn. SAA en de Koerden werken samen en winnen nogal wat gebied van IS.

Wordt drukker rond Al-Bab. :P.
pi_166873370
Bloedbad: IS blaast sjiitische pelgrims (Iranirs) op in Hilla, Irak. Meer dan 80 doden.
  donderdag 24 november 2016 @ 18:17:52 #199
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166873655
alqudsbrigade11 twitterde op donderdag 24-11-2016 om 16:47:40 حلب || الجيش العربي السوري يحكم سيطرته على عدد من القرى في محيط المنطقة الصناعية (الشيخ نجار) بعد اشتباكات مع... https://t.co/AKPXoDydSk reageer retweet
vooruitgang in Oost Aleppo (provincie)
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166873966
quote:
BREAKING: Russian airstrikes targeting pro Turkish, extremist militias around al-Bab.
https://twitter.com/jackshahine/status/801828319645892608

ok gzel.
pi_166874104
quote:
There is no other god than Sukhoi and OFAB is his messenger.
pi_166874257
quote:
1s.gif Op donderdag 24 november 2016 14:05 schreef Stabiel het volgende:
Syri heeft schijt aan Turkije. Rusland heeft schijt aan Turkije. Irak heeft schijt aan Turkije. PMU heeft schijt aan Turkije. Iran heeft schijt aan Turkije.

Er wordt met de 'tweede grootste leger van de NAVO' en zelfverklaard super-duper macht Turkije gespeeld alsof het niets is. Een deksel op de neus voor al die megalomane Turken die denken dat hun faalland nog iets voorstelt.
:D
pi_166874397
Weer een air strike op Turkse soldaten.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 24 november 2016 @ 18:57:03 #204
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166874531
A7_Mirza twitterde op donderdag 24-11-2016 om 18:03:18 New advances made by #SAA & #Kurds in N of #Aleppo #حلب#Halisah #حليصة ,Nayrabiyah ,Juba #جوبة ,Sheikh Kif liberat… https://t.co/BVkk0hWnSr reageer retweet
Say what?
  donderdag 24 november 2016 @ 19:00:39 #205
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166874625
Step_Agency1 twitterde op donderdag 24-11-2016 om 18:25:07 #SDF-affiliated #Manbij Military Council claims it targeted and destroyed a #Turkish tank west of Manbij #Syria#Step_News reageer retweet
Avashin twitterde op donderdag 24-11-2016 om 16:23:13 tank hunting season is started by YPG. #TwitterKurds reageer retweet
Say what?
pi_166874731
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 18:57 schreef UpsideDown het volgende:
A7_Mirza twitterde op donderdag 24-11-2016 om 18:03:18 New advances made by #SAA & #Kurds in N of #Aleppo #حلب#Halisah #حليصة ,Nayrabiyah ,Juba #جوبة ,Sheikh Kif liberat… https://t.co/BVkk0hWnSr reageer retweet
[ afbeelding ]
SAA heeft dit toch aardig gespeeld.

Turkije zo diep mogelijk in de provincie Aleppo laten oprukken zodat TSK's logistieke lijnen zo uitgestrekt mogelijk zijn, de SDF speelruimte geven zodat het geen directe front met de pro-Turkse strijdkrachten heeft, SAA's linkerflank gedekt worden door de Koerden en vervolgens deze speelveld gebruiken om Turkije verder in het moeras te trekken.
  donderdag 24 november 2016 @ 19:46:47 #207
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166875994
watanisy twitterde op donderdag 24-11-2016 om 19:36:53 @watanisy #SAA Tiger forces captured more buildings in Hanano Housing reageer retweet
MIG29_ twitterde op donderdag 24-11-2016 om 19:43:53 @MIG29_ #Hanano update : Tiger Forces capture new Buildings near Mosque of Omar ibn al-Khattab South and West and toward police officers reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166879825
Gamechanger, als het nieuws klopt.

https://mobile.almasdarne(...)arrive-syria-report/
  donderdag 24 november 2016 @ 21:42:56 #209
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166879982
quote:
*O* *O* *O* *O*
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166880068
shiapulse twitterde op donderdag 24-11-2016 om 21:34:11 IRGC chief Jafari: PMU will be sent to Syria to defend Assad regime after Mosul retaking reageer retweet
Succes, Turken.
  vrijdag 25 november 2016 @ 00:01:21 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166884186
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166885469
Hezbollah and Russia in first direct military meeting: report

quote:
BEIRUT - Hezbollah military officials have held their first ever direct meeting with their Russian counterparts in a landmark sitdown that tackled the Aleppo front, according to a daily close to the powerful Lebanese militant organization.

“Less than a week ago, Aleppo witnessed the first direct meeting between Hezbollah field commanders and Russian army officers,” Al-Akhbar reported Thursday.

The Lebanese daily said that the gathering “came at the request of the Russians” who were impressed by Hezbollah’s military performance during the “Battle of Martyr Abu Omar Saraqeb,” a failed rebel offensive launched in late October against regime positions in western Aleppo.

After observing the results of the rebel campaign, which was turned back thanks in part to Hezbollah’s large military presence on the frontlines, Russia last week called for a meeting with the Lebanese organization, according to Al-Akhbar.

“The meeting was attended by high-ranking Russian officers, who paid tribute to [Hezbollah’s] capabilities,” the report claimed, explaining that previous communication between Moscow and Hezbollah was handled by both sides’ representatives in the joint operations room in Baghdad and Damascus that include Syrian and Iraqi military officials.

However, after the recent Aleppo meeting, Hezbollah and Russia will now maintain “constant communication across joint channels in Syria,” the newspaper said.

While the open channel will include discussions on military plans, the talks will remain “purely operation” and not discuss broader issues, such as Hezbollah’s long-term conflict with Israel, the report added.
https://now.mmedia.me/lb/(...)itary-meeting-report
  vrijdag 25 november 2016 @ 07:56:46 #213
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166885753
quote:
1s.gif Op donderdag 24 november 2016 19:05 schreef Stabiel het volgende:

[..]

SAA heeft dit toch aardig gespeeld.

Turkije zo diep mogelijk in de provincie Aleppo laten oprukken zodat TSK's logistieke lijnen zo uitgestrekt mogelijk zijn, de SDF speelruimte geven zodat het geen directe front met de pro-Turkse strijdkrachten heeft, SAA's linkerflank gedekt worden door de Koerden en vervolgens deze speelveld gebruiken om Turkije verder in het moeras te trekken.
Hebben ze vast van de Russen geleerd.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166885814
Alleen maar goed nieuws ^
  vrijdag 25 november 2016 @ 08:17:30 #215
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166885890
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 07:56 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Hebben ze vast van de Russen geleerd.
You mad bro?
  vrijdag 25 november 2016 @ 08:24:30 #216
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166885939
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 08:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

You mad bro?
Nee, maar het hele terugtreken zodat de supply lines van je vijand onder druk komen te staan is een oud Russisch kunstje. Dat gecombineerd met wat in feite een 'defence in depth' tactiek is, maakt het verdomd effectief.

All I can say is: Well played! Voor zowel de SAA als de Koerden.

[ Bericht 7% gewijzigd door DustPuppy op 25-11-2016 08:33:03 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_166886151
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 18:57 schreef UpsideDown het volgende:
A7_Mirza twitterde op donderdag 24-11-2016 om 18:03:18 New advances made by #SAA & #Kurds in N of #Aleppo #حلب#Halisah #حليصة ,Nayrabiyah ,Juba #جوبة ,Sheikh Kif liberat… https://t.co/BVkk0hWnSr reageer retweet
[ afbeelding ]
SDF en SAA zij aan zij. O+ *O*
mon citoyens vous serez unis.
pi_166887054
Supply lines, hoe diep zitten ze in Syri? Duizend kilometer? :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 25 november 2016 @ 10:43:33 #219
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166887843
quote:
Syrian Democratic Forces: We are ready to support Manbij Military Council

Over the past years, the Turkish state has constantly tried to expand its authoritarian rule to Syria through the attacks it carries out against Syrian territory and its support for the so called Euphrates shield. Turkey directly occupies Syrian land in northern Aleppo with the claim of fighting terrorism. Their fight has been a theater of surrendering and capturing ground from Daesh terrorists. But it turns out their primary goal was to occupy areas the Manbij Military Council (MMC) had already liberated from Daesh terrorists. What Turkey is doing is a flagrant aggression aimed at the occupation of liberated Manbij.

We had mentioned in our previous statement, issued August 20, 2016, that the Syrian Democratic Forces had withdrawn to the east of Euphrates river as they successfully completed their mission of backing MMC forces there. We renew our commitment that we will intervene and once again support MMC units if subjected to any danger. Today, after this aggression by Turkish army and affiliated mercenaries against MMC, if demanded, we are ready to fight along Manbij Military Council against Turkish occupation. We would also like to emphasize the need for the International Coalition, led by the US, to carry out their obligations to support Manbij Military Council in Manbij.

General Command of the Syrian Democratic Forces (SDF)
Thursday, November 24, 2016

Bron: YPGRojava.org
Beetje een wassen neus, maar ze spelen het spelletje goed.

[ Bericht 1% gewijzigd door DustPuppy op 25-11-2016 10:50:02 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 25 november 2016 @ 10:55:42 #220
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_166888039
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 09:52 schreef Mathemaat het volgende:
Supply lines, hoe diep zitten ze in Syri? Duizend kilometer? :')
Verder dan dit kon ook niet natuurlijk. De SAA wil de SDF als een buffer gebruiken tegen de TFSA, zodat er nooit een direct front komt. Al-Bab was dan echt wel de rode lijn.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 25 november 2016 @ 11:23:41 #221
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_166888544
quote:
Goed nieuws, daar zullen de saoudis flink kwaad over zijn.
  vrijdag 25 november 2016 @ 14:39:48 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166891803
Mokerslagen voor de jihadisten vandaag in Aleppo, oa veel terreinverlies in Hanano en bij Sheikh Saeed.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 25 november 2016 @ 16:04:04 #223
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166893389
@leithfadel
I can confirm that the reports of Egyptian pilots and fighter jets arriving to Hama are false.

Anyway, duidelijk is dat Sisi z'n eigen gang gaat, de kant van Assad aan het kiezen is en Saudi-Arabi de vinger toont.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166894570
IS is in Irak bijna uitgespeeld, als Mosul valt, hebben ze nog enkele woestijn gebieden en kleine stadjes, net zoals ze dat vroeger in Libi hadden.

Wel denk ik dat terroristisch geweld Irak nog jarenlang zal teisteren.
En dat ik nooit meer ga meemaken dat Irak een toeristische bestemming word voor bijvoorbeeld Europeanen.
Iets wat ik nog wel weer in Syri zie gebeuren over een jaar of 10, het had veel potentie om een tweede Turkije te worden.
  vrijdag 25 november 2016 @ 20:43:34 #225
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166898096
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166898611
Zo te zien belangrijke stukken woonwijk ingenomen! Even afwachten maar dit zou wel eens een van de grootste overwinningen kunnen worden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 25 november 2016 @ 21:04:45 #227
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166898756
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 20:59 schreef IPA35 het volgende:
Zo te zien belangrijke stukken woonwijk ingenomen! Even afwachten maar dit zou wel eens een van de grootste overwinningen kunnen worden.
Allahu Akhbar!

ook terreinwinst in oosten van provincie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166901010
Naar verluidt een grote explosie in de Turkse stad Gaziantep. Reden nog onbekend.

[ Bericht 18% gewijzigd door Stabiel op 25-11-2016 22:39:44 ]
pi_166902519
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 22:25 schreef Stabiel het volgende:
Naar verluidt een grote explosie in de Turkse stad Gaziantep. Reden nog onbekend.
Inshallah niks ergs broeder
  vrijdag 25 november 2016 @ 23:59:36 #230
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166903601
Allah bless ya Suhail.

MIG29_ twitterde op vrijdag 25-11-2016 om 22:21:12 #Aleppo , The Tiger Meet with a number of families Who were freed from militants in Hanano housing in eastern neig… https://t.co/sD27V3yf84 reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 26 november 2016 @ 00:17:12 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166903980
quote:
Zouden ze hem in drien willen splitsen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166905998
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 23:17 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Inshallah niks ergs broeder
Het is tijd dat er een grote vrachtwagen propvol explosieven naast Erdogan explodeert. Zijn we gelijk van die pedo af.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166908863
IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 10:10:22 #Syria #Aleppo #EasternAleppo Hossein Mortada is claiming #Hanano_Housing #Hanano is FULLY under #SAA Control. reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
pi_166909087
pi_166910181


"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 15:08:28 #237
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166911622
quote:
Zeer zware kebabsouffle. Nu langs de weg oprukken langs beide kanten om de pocket in tween te splitten.
pi_166911667
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2016 15:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zeer zware kebabsouffle. Nu langs de weg oprukken langs beide kanten om de pocket in tween te splitten.
Status van het "oude" deel van Hanano is wel erg onduidelijk nog.
Dit zou ook de situatie kunnen zijn:

"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_166912045
Winsten van de laatste tien dagen:

"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_166912326
Al wat bekend van SDF+SAA? Hoe en wat?
pi_166912359
quote:
5s.gif Op zaterdag 26 november 2016 15:42 schreef BEFEM het volgende:
Al wat bekend van SDF+SAA? Hoe en wat?
Dat zijn matties. SDF is geen oppositie.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_166912392
quote:
5s.gif Op zaterdag 26 november 2016 15:42 schreef BEFEM het volgende:
Al wat bekend van SDF+SAA? Hoe en wat?
Werken niet samen aldus sommigen. SAA heeft eigen Koerdische militie opgezet.

Anderen zeggen dat SAA en de Afrin-SDF matties zijn.

Weer anderen denken dat SAA en de hele YPG een (tijdelijk?) verstandshuwelijk gesloten zijn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_166912416
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 15:46 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Werken niet samen aldus sommige. SAA heeft eigen Koerdische militie opgezet.

Anderen zeggen dat SAA en de Afrin-SDF matties zijn.

Weer anderen denken dat SAA en de hele YPG een (tijdelijk?) verstandshuwelijk gesloten zijn.
Ja ik doelde op de samenwerking bij Al Bab. Tis dus nog niet duidelijk :+
pi_166913069
Aleppo be like

"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 16:38:54 #245
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166913333
CivilWarMap twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 13:40:00 #SDF forces captured Tall Unayb and Local Arab-Kurdish Protection forces captured Amad Taltinah and Shaalah reageer retweet
CivilWarMap twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 15:26:44 #FSA forces attacking Sab Wiran and Kur Huyuk villages. Heavy clashes between FSA and #SDF right now. reageer retweet
Say what?
pi_166913364
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_166913414
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_166913730
Ondanks fel verzet van de soennitische partijen heeft het parlement van Irak zaterdag bij wet besloten de omstreden sjiitische militie op te waarderen tot officile veiligheidskracht. Die militie speelt een zeer grote rol bij de strijd tegen de - fundamentalistisch-soennitische - terreurbeweging Islamitische Staat (IS). De soennieten, in Irak in de minderheid, vrezen een nog grotere invloed van de militie (en indirect ook van Iran) en zien het besluit als een horde in de verzoening tussen de twee islamitische hoofdstromingen.
De Iraakse premier Haidar al-Abadi, een sjiiet, noemde de beslissing van het parlement "belangrijk". Van de 328 aanwezige parlementarirs stemden er 208 voor het wetsontwerp. De zitting werd geboycot door het grootste soennitische blok.

De sjiitische milities staan onder het bevel van de regeringsleider, maar leiden een eigen leven. Naar eigen zeggen beschikken zij over 140.000 effectieven. Hun belang steeg exponentieel in 2014, toen IS grote delen van het land schijnbaar moeiteloos wist te veroveren. Bij het heroveren van dat grondgebied dit jaar speelden zij een grote rol. Zij zijn ook n van de vele partijen die aan het offensief deelnemen tegen Mosoel, het "laatste" bolwerk van IS in Irak. De soennieten willen dit niet uit vrees dat de milities na de slag om Mosoel hun invloed een nog grotere vinger in de pap krijgen. En dat zal, aldus de soennitische Iraakse vicepresident Oesama al-Noedzjaifi, het "evenwicht" in Irak verstoren.
  zaterdag 26 november 2016 @ 17:10:36 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166913858
Lekkere clusterfuck begint dat Al-Bab te worden. En Turkije gaat mee het moeras in.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 26 november 2016 @ 17:15:08 #250
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166913942
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 17:03 schreef Adrie072 het volgende:
Ondanks fel verzet van de soennitische partijen heeft het parlement van Irak zaterdag bij wet besloten de omstreden sjiitische militie op te waarderen tot officile veiligheidskracht. Die militie speelt een zeer grote rol bij de strijd tegen de - fundamentalistisch-soennitische - terreurbeweging Islamitische Staat (IS). De soennieten, in Irak in de minderheid, vrezen een nog grotere invloed van de militie (en indirect ook van Iran) en zien het besluit als een horde in de verzoening tussen de twee islamitische hoofdstromingen.
De Iraakse premier Haidar al-Abadi, een sjiiet, noemde de beslissing van het parlement "belangrijk". Van de 328 aanwezige parlementarirs stemden er 208 voor het wetsontwerp. De zitting werd geboycot door het grootste soennitische blok.

De sjiitische milities staan onder het bevel van de regeringsleider, maar leiden een eigen leven. Naar eigen zeggen beschikken zij over 140.000 effectieven. Hun belang steeg exponentieel in 2014, toen IS grote delen van het land schijnbaar moeiteloos wist te veroveren. Bij het heroveren van dat grondgebied dit jaar speelden zij een grote rol. Zij zijn ook n van de vele partijen die aan het offensief deelnemen tegen Mosoel, het "laatste" bolwerk van IS in Irak. De soennieten willen dit niet uit vrees dat de milities na de slag om Mosoel hun invloed een nog grotere vinger in de pap krijgen. En dat zal, aldus de soennitische Iraakse vicepresident Oesama al-Noedzjaifi, het "evenwicht" in Irak verstoren.
Deze tranen zagen we niet toen Saddam de Sjiieten onderdrukte.
  zaterdag 26 november 2016 @ 17:16:31 #251
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166913967
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 16:43 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
Deze map is raar, de SAA/NDF zou vanuit het zuidwesten oprukken en de SDF vanuit het westen en het noordoosten



Ik kan op twitter niet echt gewaar worden wie nou welk dorp pakt, er is te veel onduidelijkheid momenteel
Say what?
  zaterdag 26 november 2016 @ 17:21:29 #252
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166914044
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 16:43 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
De SAA moet zodra Al-Bab een frontale aanval krijgt van de TFSA oprukken vanuit het zuiden en het westen. Dan zijn IS en TFSA met elkaar bezig en kan de SAA dorpjes scoren ten zuiden van Al-Bab.
pi_166914081
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 17:03 schreef Adrie072 het volgende:
het "evenwicht" in Irak
_O-
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 17:23:45 #254
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166914083
sergermedx twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 15:22:36 Footage showing Nayrabiya village under Syrian Army control. However in some parts of the video they speak Kurdish.https://t.co/OD4CsjYA1Q reageer retweet
Say what?
pi_166915308
Wow, SAA pakt ook de Jabal Badro wijk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 18:32:02 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166915487
Mokerslagen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166915634
  zaterdag 26 november 2016 @ 18:40:26 #258
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166915645
Waar is moker eigenlijk? Heeft die een permban?
  zaterdag 26 november 2016 @ 18:42:54 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166915716
quote:
Splitten die handel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166916301
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2016 18:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Splitten die handel
Splitten, wurgen en afmaken.
mon citoyens vous serez unis.
pi_166916333
Eerst even afwachten of de rebellen in de noordelijke wijken van Aleppo hun posities verlaten en naar het zuiden trekken.
pi_166916771
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 19:10 schreef Stabiel het volgende:
Eerst even afwachten of de rebellen in de noordelijke wijken van Aleppo hun posities verlaten en naar het zuiden trekken.
Momentum van de aanval moet je nu vasthouden. De ineenstorting van de vijandige linies en de daarbij horende paniek uitbuiten en de ratten geen oog dicht laten doen. Als de operatie afgelopen is de ratten opeenstapelen, boekhouder bellen, ratten tellen.
pi_166917360
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2016 19:29 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Momentum van de aanval moet je nu vasthouden. De ineenstorting van de vijandige linies en de daarbij horende paniek uitbuiten en de ratten geen oog dicht laten doen. Als de operatie afgelopen is de ratten opeenstapelen, boekhouder bellen, ratten tellen.
De originele removers mochten willen dat ze zo hard aan het removen waren destijds als wat daar nu gebeurt. Damn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 19:55:47 #264
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166917392
Halab, Halab, Halab!!!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 26 november 2016 @ 20:03:21 #265
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166917584
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 18:22 schreef IPA35 het volgende:
Wow, SAA pakt ook de Jabal Badro wijk.
Bron?

Mogelijke nieuwe doelwitten zijn Sakhur district en Shaykh Lutfi



[ Bericht 38% gewijzigd door Zahreddine op 26-11-2016 20:19:05 ]
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 26 november 2016 @ 20:27:15 #266
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166918175
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 26 november 2016 @ 20:54:46 #267
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166918898
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 17:23 schreef UpsideDown het volgende:
sergermedx twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 15:22:36 Footage showing Nayrabiya village under Syrian Army control. However in some parts of the video they speak Kurdish.https://t.co/OD4CsjYA1Q reageer retweet

sergermedx twitterde op zaterdag 26-11-2016 om 15:40:53 Another thing is the camo these soldiers are wearing are different than what Syrian Army fighters wear. reageer retweet
Say what?
pi_166919051
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 20:03 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Bron?

Waarsch. onzin bericht
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 26 november 2016 @ 21:00:54 #269
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166919129
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 20:58 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Waarsch. onzin bericht
Jabal Badro pakken vanuit Noorden en Oostelijke linies, dan Sakhur pakken en dan gaan de Noordelijke wijken een voor een vallen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166919269
Another thing is the camo these soldiers are wearing are different than what Syrian Army fighters wear.

Dat zijn de koerden?
  zaterdag 26 november 2016 @ 21:06:30 #271
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166919288
Koerden die onder SAA vechten denk ik

onduidelijk eig.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 26 november 2016 @ 21:12:11 #272
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166919464
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 21:05 schreef Adrie072 het volgende:
Another thing is the camo these soldiers are wearing are different than what Syrian Army fighters wear.

Dat zijn de koerden?
Ik denk dat ze het op een akkoordje gegooid hebben.

Jaysh al-Thuwar (onderdeel van de SDF Afrin) werd vorige week tijdens een aanval op de Aqil Mountains hard gebitchslapped door ISIS, waardoor ze geen progressie richting Al Bab meer konden maken zoals de weken daarvoor redelijk voortvarend ging. Nu zien ze de Turken aan de poorten van de stad staan, terwijl hun matties van de MMC (Manbij) moeite hebben vooruit te komen. Enige manier om de Turken te stoppen is met hulp van het Syrische leger, wat beschikt over een luchtmacht.
Say what?
  zaterdag 26 november 2016 @ 21:14:51 #273
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166919547
Het doel is om de gele gebieden met elkaar te linken, als dat met hulp van de SAA kan zullen ze dat zeker proberen. De SAA heeft dan meteen een buffer.
Say what?
pi_166922072
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 21:14 schreef UpsideDown het volgende:
Het doel is om de gele gebieden met elkaar te linken, als dat met hulp van de SAA kan zullen ze dat zeker proberen. De SAA heeft dan meteen een buffer.
Raakt Assad die gebieden dan niet voor altijd kwijt? Ik zie de Koerden de gebieden niet zomaar teruggeven zonder slag of stoot. De koerden zullen autonomie en federalisatie eisen op z'n minst; ziet Assad zoiets wel zitten?

En de andere bondgenoten van Assad? Een bondgenoot van YPG/SDF is de VS, en die is nou niet echt geliefd in het Midden-Oosten. :P.
  zaterdag 26 november 2016 @ 22:58:01 #275
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166922189
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 22:52 schreef zG. het volgende:

[..]

Raakt Assad die gebieden dan niet voor altijd kwijt? Ik zie de Koerden de gebieden niet zomaar teruggeven zonder slag of stoot. De koerden zullen autonomie en federalisatie eisen op z'n minst; ziet Assad zoiets wel zitten?

En de andere bondgenoten van Assad? Een bondgenoot van YPG/SDF is de VS, en die is nou niet echt geliefd in het Midden-Oosten. :P.
Wanneer de Turken Al Bab pakken komen komen ze gevaarlijk dicht bij Aleppo, daar zit Assad niet op te wachten
Say what?
  zaterdag 26 november 2016 @ 23:05:14 #276
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166922735
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 22:58 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Wanneer de Turken Al Bab pakken komen komen ze gevaarlijk dicht bij Aleppo, daar zit Assad niet op te wachten
Dat snap ik... Wanneer de TFSA en SAA aan elkaar grenzen gaat dat geheid problemen opleveren.

Ik ben echter ook benieuwd Assad het wel ziet zitten om zoveel grond af te staan aan de Koerden (die goede relaties hebben met Rusland en de VS). Als het erop aankomt heeft Erdoğan liever SAA in Al-Bab dan YPG/SDF; daarmee bereikt hij zijn doel op zich ook.

Voor Assad is het natuurlijk leuk als het de Turken tegenzit, maar ik vraag me af of dat (YPG/SDF i.p.v.) meer oplevert.
pi_166922914


Edit: euh, zie nu dat er eerder vandaag al een map is gepost.

Vraag me overigens wel af wat die samenwerking tussen SAA en YPG/SDF in de praktijk betekent (oranje op de kaart); wie heeft het voor het zeggen?

[ Bericht 57% gewijzigd door zG. op 26-11-2016 23:36:49 ]
  zaterdag 26 november 2016 @ 23:37:00 #279
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166923044
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 23:22 schreef zG. het volgende:

[..]

Dat snap ik... Wanneer de TFSA en SAA aan elkaar grenzen gaat dat geheid problemen opleveren.

Ik ben echter ook benieuwd Assad het wel ziet zitten om zoveel grond af te staan aan de Koerden (die goede relaties hebben met Rusland en de VS). Als het erop aankomt heeft Erdoğan liever SAA in Al-Bab dan YPG/SDF; daarmee bereikt hij zijn doel op zich ook.

Voor Assad is het natuurlijk leuk als het de Turken tegenzit, maar ik vraag me af of dat (YPG/SDF i.p.v.) meer oplevert.
Als dat uiteindelijk de prijs zou zijn voor de overwinning zal Assad waarschijnlijk meteen tekenen
Say what?
  zaterdag 26 november 2016 @ 23:40:40 #280
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166923147
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 november 2016 23:31 schreef zG. het volgende:
[ afbeelding ]

Edit: euh, zie nu dat er eerder vandaag al een map is gepost.

Vraag me overigens wel af wat die samenwerking tussen SAA en YPG/SDF in de praktijk betekent (oranje op de kaart); wie heeft het voor het zeggen?
Dat zijn lokale milities die niet perc de kant van de SAA of SDF kiezen en beide wel prima vinden, zolang buitenstaanders/jihadi's maar weg blijven
Say what?
  zaterdag 26 november 2016 @ 23:41:56 #281
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_166923178
Huidige situatie:

Say what?
pi_166924349
Ziet er beter uit voor Irak. ISIS heeft in principe alleen nog Mosul en Hawija. Voor de rest is het bijna alleen maar woestijngebied wat ze nog bezitten. Syrie is helaas wat complexer.
-
  zondag 27 november 2016 @ 07:48:14 #283
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_166925745

Iemand die een beetje kan vertalen wat hier allemaal gezegd wordt? Het gaat over de renie van een SAA soldaat met zijn familie uit heroverde delen van Aleppo.

En een interview met wat mensen uit het bevrijde deel.
  zondag 27 november 2016 @ 09:35:49 #284
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166926296
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 00:50 schreef SteelDogg het volgende:
Ziet er beter uit voor Irak. ISIS heeft in principe alleen nog Mosul en Hawija. Voor de rest is het bijna alleen maar woestijngebied wat ze nog bezitten. Syrie is helaas wat complexer.
En de grensovergang Al Qaim
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 27 november 2016 @ 10:07:41 #285
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166926543
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 07:48 schreef Richestorags het volgende:

Iemand die een beetje kan vertalen wat hier allemaal gezegd wordt? Het gaat over de renie van een SAA soldaat met zijn familie uit heroverde delen van Aleppo.

En een interview met wat mensen uit het bevrijde deel.
Schijnen 600 mensen de frontlinie te zijn overgetrokken gisteren en eergisteren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_166928416
quote:
Breaking :Syrian Army full control jabal badro
https://twitter.com/MIG29_/status/802835445251997696

Rebellen defensie lijnen vallen als domino stenen in Aleppo.
  zondag 27 november 2016 @ 12:31:21 #287
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928486


_O_
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:35:28 #288
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928565
TAKBEEEEEEEEERRRRR
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 27 november 2016 @ 12:36:25 #289
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928584
Ald_Aba twitterde op zondag 27-11-2016 om 12:35:03 Many reports saying that #SyrianAmry took full control of Jabal Badro district in #Aleppo and reached Aleppo International Airport highway. reageer retweet
oO/
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:38:43 #290
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928632
Nu Sakhour pakken via Hanano en Jabal Badro (Oostelijke weg) en via Midan district (westelijke weg) dan gaan de noordelijke districten een voor een vallen
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 27 november 2016 @ 12:43:57 #291
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928700
watanisy twitterde op zondag 27-11-2016 om 12:40:58 #SAA captured entire Jabal Badro and al-Sakhour bridge / Aleppo reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:44:13 #292
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_166928703
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 12:28 schreef Stabiel het volgende:

[..]

https://twitter.com/MIG29_/status/802835445251997696

Rebellen defensie lijnen vallen als domino stenen in Aleppo.
Zou hun aantal (ik lees steeds 8000) niet gewoon zwaar overschat zijn?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 27 november 2016 @ 12:44:49 #293
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928716
quote:
0s.gif Op zondag 27 november 2016 12:43 schreef IPA35 het volgende:
watanisy twitterde op zondag 27-11-2016 om 12:40:58 #SAA captured entire Jabal Badro and al-Sakhour bridge / Aleppo reageer retweet
Vandaag zouden ook de eerste terroristen van Khan Al Sheeh worden verwijderd.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 27 november 2016 @ 12:45:10 #294
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928719
quote:
1s.gif Op zondag 27 november 2016 12:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Zou hun aantal (ik lees steeds 8000) niet gewoon zwaar overschat zijn?
SAA heeft gewoon een hele collectie aan elite eenheden naar Oost-Aleppo gestuurd.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:45:50 #295
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928727
Opruimen van pockets bij Damascus heeft veel doorgewinterde soldaten beschikbaar gemaakt voor andere fronten. Zie Aleppo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:46:02 #296
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928730
Terroristen hebben daar ook gewoon amper steun van de bevolking...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 27 november 2016 @ 12:46:37 #297
365082 IPA35
Patriarch
pi_166928740
Wij hier riepen dit drie jaar geleden al maar de lui van de SAA zijn erg hardleers.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 november 2016 @ 12:47:14 #298
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928749
Beter laat dan nooit...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 27 november 2016 @ 12:51:35 #299
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928817
PetoLucem twitterde op zondag 27-11-2016 om 12:49:39 #SAA captured Jabal Badro district in east #Aleppo and is also advancing in Al-#Sakhour area in order to split Aleppo pocket. #Syria reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_166928901
  zondag 27 november 2016 @ 12:59:06 #301
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_166928922
dicht
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')