abonnement Unibet Coolblue
pi_164816532
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164816542
Maar ok, uiteindelijk een duidelijk signaal naar de YPG. Turkije heeft aangegeven ieder moment de YPG te kunnen vernietigen en dat ze zich moeten gedragen.
pi_164816564
Zware schadenfreude nu hiero...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816569
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:46 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Dus eigenlijk is die militair van de FSA een radicaal die op een lijn zit met het moslimbroederschap? Weet niet of dat zoveel beter is als IS . :P
nee eigenlijk is het meer een erdo groet geworden en moest ik ook ff opzoeken waar het ook alweer vandaan kwam :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816577
wat we vandaag hebben gezien toont maar weer hoe machteloos de lokale spelers zijn en dat ze slechts bij gratie van de externe spelers kunnen opereren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816578
"CORRECTION

YPG: Only SDF can take decision regarding withdrawal from west of Euphrates"
https://twitter.com/4rj1n/status/768459813319835648
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 16:51:58 #7
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164816586
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:46 schreef no1uknow het volgende:

[..]

MMC?
Lokale Arabische strijders die weer onderdeel uitmaken van het SDF.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164816596
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:51 schreef mrstylo het volgende:
"CORRECTION

YPG: Only SDF can take decision regarding withdrawal from west of Euphrates"
https://twitter.com/4rj1n/status/768459813319835648
Oei, gaan ze tegen de Amerikanen in. Dat kan zomaar fout aflopen.
pi_164816603
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:51 schreef mrstylo het volgende:
"CORRECTION

YPG: Only SDF can take decision regarding withdrawal from west of Euphrates"
https://twitter.com/4rj1n/status/768459813319835648
in theorie misschien :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816611
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:51 schreef Slayage het volgende:
wat we vandaag hebben gezien toont maar weer hoe machteloos de lokale spelers zijn en dat ze slechts bij gratie van de externe spelers kunnen opereren.
Inderdaad, hoe meer spelers op 1 lijn komen op internationaal niveau, hoe makkelijker en sneller een einde in zicht komt van dit conflict!
  woensdag 24 augustus 2016 @ 16:55:11 #11
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164816638
Turkse eis voor de inname van Manbij door het SDF was dat de YPG Koerden na afloop zich terugtrokken naar het oosten van de Eufraat. Daaraan wordt nu voldaan. Betekent dus niet dat de lokale Arabische strijdkrachten van het SDF zich gaan terugtrekken.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164816658
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:55 schreef Domingesto het volgende:
Turkse eis voor de inname van Manbij door het SDF was dat de YPG Koerden na afloop zich terugtrokken naar het oosten van de Eufraat. Daaraan wordt nu voldaan. Betekent dus niet dat de lokale Arabische strijdkrachten van het SDF zich gaan terug te trekken.
YPG is 90% van de manpower of zo.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816664
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:55 schreef Domingesto het volgende:
Turkse eis voor de inname van Manbij door het SDF was dat de YPG Koerden na afloop zich terugtrokken naar het oosten van de Eufraat. Daaraan wordt nu voldaan. Betekent dus niet dat de lokale Arabische strijdkrachten van het SDF zich gaan terugtrekken.
klopt! mooie deal!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816670
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:55 schreef IPA35 het volgende:

[..]

YPG is 90% van de manpower of zo.
FSA laten overnemen.
pi_164816677
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:55 schreef IPA35 het volgende:

[..]

YPG is 90% van de manpower of zo.
Precies. Daarom zal de FSA die straks Manbij zal bereiken gewoon fuseren.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 16:57:14 #16
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164816682
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:55 schreef IPA35 het volgende:

[..]

YPG is 90% van de manpower of zo.
Het lijkt me daarom ook niet dat die nu voor Bab gaan ja. Maar dat de Turken even nu Manbij gaan innemen, dat gaat niet gebeuren.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164816691
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:56 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Precies. Daarom zal de FSA die straks Manbij zal bereiken gewoon fuseren.
FSA heeft niet veel met de YPG, zeker niet na wat er gebeurd is in Aleppo.
pi_164816714
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

FSA heeft niet veel met de YPG, zeker niet na wat er gebeurd is in Aleppo.
Gaat om de Arabische deel van de SDF. Zonder de YPG dus.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164816718
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:56 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Precies. Daarom zal de FSA die straks Manbij zal bereiken gewoon fuseren.
je bedoelt de arabische milities binnen de SDF zich fuseren met de rebellen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816742
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:58 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Gaat om de Arabische deel van de SDF. Zonder de YPG dus.
ja dat is het meest wenselijke. 1 operatie kamer en isis schoonvegen van de rest van noord aleppo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816743
De extreme arrogantie van de YPG wordt nu mooi afgestraft. Ik ben blij.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816766
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:59 schreef IPA35 het volgende:
De extreme arrogantie van de YPG wordt nu mooi afgestraft. Ik ben blij.
arrogant hoe?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816781
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

arrogant hoe?
Veel praatjes, tot aan het opeisen van Jarablus toe.
pi_164816783
Zou mij niet verbazen dat sommige YPGers de orders niet opvolgen en dat we in de loop van de dag paar batsen gaan vallen.
pi_164816805


Ff sigaret oproken en het volgende dorp pakken. :')
pi_164816817
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

arrogant hoe?
Blind op de Amerikanen vertrouwen. Genoeg kansen aangereikt door Syri en ook Rusland. Maar nee, altijd maar dubbel spel spelen. Zie nu ook in Hasakah.

Ik heb nu zware schadenfreude. Ook leuk om nu de PKK tweeps aan te zien/horen })
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816835
Ik had dit nog niet gezien:


Laat weer zien dat het FSA ook een effectieve kracht kan zijn als het luchtondersteuning krijgt.
pi_164816848
Nu is het natuurlijk niet zo dat ISIS tegenstand probeert te bieden...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816851
quote:
6s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:
10:00 Turkse grens
[ afbeelding ]

16:00 in Jarablus

[ afbeelding ]
was een gezellige wandeling _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816861
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:04 schreef IPA35 het volgende:
Nu is het natuurlijk niet zo dat ISIS tegenstand probeert te bieden...
ik vraag me af wat hun plan is?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164816879
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vraag me af wat hun plan is?
Ik denk niet dat er inmiddels nog een plan is. ISIS is gewoon over en uit.
Maar Nusra rises en dat is veel erger eigenlijk.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164816883
vvanwilgenburg twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:01:20 Syrian Kurdish official Ilham Ahmed told ANHA that Jarabulus operation result of meetings between Iran, Turkey and Syrian regime. reageer retweet
pi_164816905
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
vvanwilgenburg twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:01:20 Syrian Kurdish official Ilham Ahmed told ANHA that Jarabulus operation result of meetings between Iran, Turkey and Syrian regime. reageer retweet
Het valt me nog mee dat ze niet met een conspiracy theory over Glen komen.
pi_164816914
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:05:54 CORRECTION: YPG spokesman says that pullback to east of Euphrates could only be answered by the SDF - Reutershttps://t.co/OHkEtSll06 reageer retweet
Wat hoop ik zo erg dat SDF zegt:

"Fuck jullie, we hebben Manbij met man en bloed overgenomen, we are here to stay."
pi_164816918
butthurt koerden

Mexlumy twitterde op woensdag 24-08-2016 om 16:16:56 The USA have sold there souls to the Devil. Iran,Turkey,Syria,Iraq,Barzani and ISIS / rebels.#twitterkurds https://t.co/g3SquIBXdE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:08:48 #37
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164816939
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het valt me nog mee dat ze niet met een conspiracy theory over Glen komen.
Dat is voorbehouden aan Turkse regeringsgekkies
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164816949
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat is voorbehouden aan Turkse regeringsgekkies
Mad?
pi_164816953
Denk dat Turkije niet te vroeg de overwinning moet gaan verklaren. Volgens mij hebben de ervaringen van de Amerikanen in Irak en Afghanistan laten zien dat het vrij simpel is gebied op Jihadi's te veroveren. De problemen (e.g. IEDs, suicide bombers, snipers) komen pas later.
pi_164816965
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:08 schreef Slayage het volgende:
butthurt koerden

Mexlumy twitterde op woensdag 24-08-2016 om 16:16:56 The USA have sold there souls to the Devil. Iran,Turkey,Syria,Iraq,Barzani and ISIS / rebels.#twitterkurds https://t.co/g3SquIBXdE reageer retweet
Heel naef dit ja. Dachten ze nou echt dat de VS niet eerst naar hun eigen belangen kijkt?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164816973
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vraag me af wat hun plan is?
Hun calculatie is om twee vijanden van ISIS tegen elkaar te laten vechten zodat ISIS er van kan profiteren. Zo dom zijn ze niet. Als YPG niet terugtrok was het aan.
pi_164816987
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:06 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat er inmiddels nog een plan is. ISIS is gewoon over en uit.
Maar Nusra rises en dat is veel erger eigenlijk.
ja daar lijkt het wel op, maar ik bedoel met noord aleppo, al die gasten naar al bab en dan daar een stand makennet als wat we bij manbij hebben gezien ofzo?

nusra is altijd idd de grotere sluwer kwaad geweest omdat ze zich heel slinks tussen de rbellen hebben gemengd en dat is een veel lastigere uitdaging om uit te schakelen, maar dan hoop je dat de rebellen nusra kunnen "hervormen" door de merger, die eraan zit te komen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:11:00 #43
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164816988
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mad?
Nee. Hoezo?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164816993
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:09 schreef Pharmacist het volgende:
Denk dat Turkije niet te vroeg de overwinning moet gaan verklaren. Volgens mij hebben de ervaringen van de Amerikanen in Irak en Afghanistan laten zien dat het vrij simpel is gebied op Jihadi's te veroveren. De problemen (e.g. IEDs, suicide bombers, snipers) komen pas later.
IS is naar Al Bab gevlucht volgens mij. Samen met Raqqa zijn dat hun laatste strongholds
pi_164817015
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS is naar Al Bab gevlucht volgens mij. Samen met Raqqa zijn dat hun laatste strongholds
Mosul vooralsnog ook nog
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164817016
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

IS is naar Al Bab gevlucht volgens mij. Samen met Raqqa zijn dat hun laatste strongholds
Mosul
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817025
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:12 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Mosul vooralsnog ook nog
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:12 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Mosul
Binnen Syri dan :s) Raqqa gaat volgens mij echt een bloedbad worden, ben benieuwd wie daar naar toe wilt gaan.
pi_164817037
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
vvanwilgenburg twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:01:20 Syrian Kurdish official Ilham Ahmed told ANHA that Jarabulus operation result of meetings between Iran, Turkey and Syrian regime. reageer retweet
wat een duivelse pact ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817039
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
IS is naar Al Bab gevlucht volgens mij. Samen met Raqqa zijn dat hun laatste strongholds
Jah, goed nieuws.

Maar je denkt toch niet dat het over is met ISIS als Al Bab en Raqqa zijn veroverd? De Taliban was ook niet over toen heel Afghanistan door het Westen was veroverd.

De vraag is ook wat de Syriers zelf over die Turken denken. De Amerikanen dachten ook dat alle Iraqi's hen als bevrijders zouden zien.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:14:04 #50
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164817050
HDNER twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:09:58 LIVE: Russian Foreign Ministry says it is 'deeply worried' by events on Turkish-Syria border https://t.co/eYOP7zSxoj https://t.co/j3vNlk2wPR reageer retweet
Hoe moeten we dit nu weer zien dan?
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164817051
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:13 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Jah, goed nieuws.

Maar je denkt toch niet dat het over is met ISIS als Al Bab en Raqqa zijn veroverd? De Taliban was ook niet over toen heel Afghanistan door het Westen was veroverd.

De vraag is ook wat de Syriers zelf over die Turken denken. De Amerikanen dachten ook dat alle Iraqi's hen als bevrijders zouden zien.
Turkije gaat delen van Syri niet innemen ofzo. Na het verslaan van IS in Al Bab en Raqqa moeten ze het zelf op orde stellen.
pi_164817056
Het belangrijkst imo op dit moment voor Syri is het volgende:

-Noord Syri veiligstellen en de Koerden zwak maken en hun mankracht heel minimaal behouden.

-Noord Syri schoonmaken en ISIS eruit kicken.

-FSA beperkte macht geven in grensgebieden met Turkije.
pi_164817060
Status quo



Op naar Manbji nu het daar leegloopt. ^O^
pi_164817072
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:14 schreef Domingesto het volgende:
HDNER twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:09:58 LIVE: Russian Foreign Ministry says it is 'deeply worried' by events on Turkish-Syria border https://t.co/eYOP7zSxoj https://t.co/j3vNlk2wPR reageer retweet
Hoe moeten we dit nu weer zien dan?
voor de buhne. zogenaamd staan achter de territoriale integriteit van een bondgenoot. de turken zouden dit nooit doen zonder de backing van de russen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817079
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat een duivelse pact ^O^
Is niet echt duivels. Moeten ze ook doen. Als Rojava een land zou worden, dan roken de Koerden in Iran en in Turkije ook bloed. blijkbaar hebben Iran en Turkije een Koerdischekwestie nog niet goed opgelost.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164817089
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Turkije gaat delen van Syri niet innemen ofzo. Na het verslaan van IS in Al Bab en Raqqa moeten ze het zelf op orde stellen.
Ah, zoals in Libie de Libiers het zelf op orde moesten stellen?

Anyway, ik ben niet tegen wat de Turken doen in Syrie. Ik heb alleen nog nooit militair ingrijpen door een ander land in het MO goed zien aflopen.
pi_164817101
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:09 schreef Pharmacist het volgende:
Denk dat Turkije niet te vroeg de overwinning moet gaan verklaren. Volgens mij hebben de ervaringen van de Amerikanen in Irak en Afghanistan laten zien dat het vrij simpel is gebied op Jihadi's te veroveren. De problemen (e.g. IEDs, suicide bombers, snipers) komen pas later.
Dat denk ik ook. IS heeft zich niet laten verleiden tot symmetrische oorlogsvoering, die gaan door met hun guerillataktiek.
pi_164817115
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:15 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Is niet echt duivels. Moeten ze ook doen. Als Rojava een land zou worden, dan roken de Koerden in Iran en in Turkije ook bloed. blijkbaar hebben Iran en Turkije een Koerdischekwestie nog niet goed opgelost.
het is duivels in de ogen de koerden. "drie landen met een grote koerdische minderheid lichten de koerden een pootje" is de beleving.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817125
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:15 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Ah, zoals in Libie de Libiers het zelf op orde moesten stellen?

Anyway, ik ben niet tegen wat de Turken doen in Syrie. Ik heb alleen nog nooit militair ingrijpen door een ander land in het MO goed zien aflopen.
In Libi ontstond een gigantisch machtsvacuum. In Syri is dit nu al zo lang aan de gang dat zoiets daar niet ineens zal voorkomen.
pi_164817126
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:15 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Ah, zoals in Libie de Libiers het zelf op orde moesten stellen?

Anyway, ik ben niet tegen wat de Turken doen in Syrie. Ik heb alleen nog nooit militair ingrijpen door een ander land in het MO goed zien aflopen.
bosnie...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817152
pi_164817157
sommige users hier be like

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817165
Ald_Aba twitterde op woensdag 24-08-2016 om 16:17:50 Probably funniest offensive yet #EuphratesShield Turkish backed " #FSA " entering #Jarablus but there is no one there to fight. reageer retweet
Priapus_D twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:14:15 @Ald_Aba it tells alot about the nature of the organic relationship between the Islamists factions & their benefactors. reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817166
SyrianWhore is ook wakker geworden. _O-

Partisangirl twitterde op woensdag 24-08-2016 om 05:58:11 It's not a coincidence ISIS operates mostly in Kurd populated areas. #ISIS is just a tool to facilitate balkanisation #Syria #TwitterKurds reageer retweet
pi_164817173
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:17 schreef Slayage het volgende:
bosnie...
Dat was niet echt een succes voor Nederland, of wel dan? Maar idd, vergeleken met Libie iig beter.

Overigens had ik het over "Ik heb alleen nog nooit militair ingrijpen door een ander land in het MO goed zien aflopen." in mijn post die je quotte.
pi_164817189
Misschien kan Erdo ook ff de Koerden uit Qamishli wegjagen jatogg?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817226
Zal dit nog voor meer spanning zorgen tussen de Nederlandse turken en koerden?
pi_164817234
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:19 schreef IPA35 het volgende:
Misschien kan Erdo ook ff de Koerden uit Qamishli wegjagen jatogg?
Binnenkort gaan we daar gevechten zien met SAA tegen de YPG.
pi_164817244
Mooie zou zijn dan Turkije over paar weken zegt. Rot ook op van het oosten van de rivier. :')
pi_164817251
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:21 schreef Atak het volgende:
Mooie zou zijn dan Turkije over paar weken zegt. Rot ook op van het oosten van de rivier. :')
Dat is gewoon natte droom _O- _O-
pi_164817264
Al Tal Aybad teruggenomen kan worden is dat al genoeg. Dan kan al ayn arab ook niet meer bevoorraad worden en klapt de hele teringbende in elkaar voor de PYD.
pi_164817279
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat is gewoon natte droom _O- _O-
Vandaag was er wel zo'n uitspraak. FM zei rot op van het westen van de rivier terwijl Erdogan zei rot op uit Noord-Syri. :P
pi_164817280
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:19 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Dat was niet echt een succes voor Nederland, of wel dan?
toe de amerikanen de serviers gingen bombarderen was het snel klaar.
ook in kosovo toen de amerikanen de serviers gingen bombarderen was het snel klaar.
maar buitenlandse inmening is breed genpmen niet wenselijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817306
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:19 schreef IPA35 het volgende:
Misschien kan Erdo ook ff de Koerden uit Qamishli wegjagen jatogg?
fuck em, laat ze die zandbak houden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817309
quote:
Geel = Koerden
Groen = opmars Mujahideen staat er

wat voor mujahideen zijn dat die gesteund worden door ataturk

mujahideen van satan
mohammad
pi_164817314
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:21 schreef grimselman het volgende:
Zal dit nog voor meer spanning zorgen tussen de Nederlandse turken en koerden?
nee
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817321
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:26:20 #78
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164817323
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:25 schreef M.N.Ahmed het volgende:

[..]

Geel = Koerden
Groen = opmars Mujahideen staat er

wat voor mujahideen zijn dat die gesteund worden door ataturk

mujahideen van satan
Zit je weer aan de qat, jongen?
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164817324
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:21 schreef grimselman het volgende:
Zal dit nog voor meer spanning zorgen tussen de Nederlandse turken en koerden?
Als die Koerden achter IS staan dan worden ze gewoon neergeklapt.
pi_164817344
Waar zijn de Koerden die hier actief waren?
pi_164817354
Dalatrm twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:27:26 PT #FSA cmdr on #Jarablus: "Phase 1 is complete. We won't stop until we link up with #Marea #Aleppo" reageer retweet
pi_164817355
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:27 schreef JubaUrbicus het volgende:
Waar zijn de Koerden die hier actief waren?
Boos biji biji aan het doen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817383
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:28 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Boos biji biji aan het doen.
Ehehe, het is wel leuk om je houding tegenover PYD en Turkije nu te zien na Qamisli/Hakasak. :P.
pi_164817387
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:24 schreef Slayage het volgende:
toe de amerikanen de serviers gingen bombarderen was het snel klaar.
ook in kosovo toen de amerikanen de serviers gingen bombarderen was het snel klaar.
maar buitenlandse inmening is breed genpmen niet wenselijk
Ik zie niet in hoe dit relevant is mbt tot Syrie. De Amerikanen (en de Russen, en Arabs en Westerse landen en SAA) zijn al tijden ISIS aan het bombarderen. Het is niet "snel klaar". Onvergelijkbare situatie dus.

Ik had het ook niet over bombardementen, maar over de Turkse grondtroepen in Syrie. Bommenwerpers zijn lastige targets voor ISIS, Turkse soldaten ... minder lastig denk ik. Turkije zal makkelijk ISIS terrein kunnen opvegen. Maar ik denk dat ze een goede en snelle exit strategie nodig hebben na afloop, anders worden de soldaten sitting ducks net zoals de Amerikanen in Irak en Afghanistan.
pi_164817388
PKKer die tegen de operatie Euphrates shield was geneutraliseerd door lokale eenheden in Diyarbakir.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164817393
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Als die Koerden achter IS staan dan worden ze gewoon neergeklapt.
Dom geleuter
pi_164817399
quote:
11s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:29 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ehehe, het is wel leuk om je houding tegenover PYD en Turkije nu te zien na Qamisli/Hakasak. :P.
YPG kan niet wachten om SAA uit Qamishli te kicken, die beef tussen SAA en YPG is nog niet afgelopen.
pi_164817407
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:28 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Boos biji biji aan het doen.
Haha. Best wel lachen om je 180 graden draai te zien nadat de Koerden jouw soort een oor hebben aangenaaid. _O-
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:30:46 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164817409
Dat wensdenken hier :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164817422
KURDISTAN_ARMY twitterde op woensdag 24-08-2016 om 15:24:06 The condemnation from Syrian regime was too mild. They are in on it aswell.Because of #Turkey got permission from Russia to enter #Cerablus reageer retweet
Yep uhm uhm :W :W
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:31:44 #91
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164817425
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:29 schreef grimselman het volgende:

[..]

Dom geleuter
Niet op die trol ingaan. Vermeld ook maar een keer 'Karabakh' in je berichten en hij is stil.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164817426
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:28 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Boos biji biji aan het doen.
Ben ik boos ja?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164817440
quote:
11s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:29 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ehehe, het is wel leuk om je houding tegenover PYD en Turkije nu te zien na Qamisli/Hakasak. :P.
Tsja kom op zeg. Niet te vertrouwen die lui.

Ben overigens niet pro-Turkije. Maar goed, als ze inderdaad een deal hebben met de Russen en Iran en zelfs Syri dan kan dit misschien niet heel veel kwaad. Maar feit blijft wel dat Turkije ook nu weer werkt met doorgedraaide Salafisten als voetvolk. Hoe gaat dat uiteindelijk aflopen? Uiteindelijk zullen al die lui toch moeten *kuch* "verdwijnen".
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817451
quote:
11s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:31 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ben ik boos ja?
Het is duidelijk te merken aan je dat je geen Syrische Koerd bent. :P.
pi_164817453
pi_164817468
Denk dat de Barzani-boys dit nog wel lachen vinden idd.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817471
Eigenlijk zou het gehele Turkse leger Syri moeten binnenvallen met al zijn manschappen en panser voertuigen, met toestemming van de internationale gemeenschap.

Binnen een week hebben ze alles veroverd en kan het teruggegeven worden aan de regering, die vervolgens opstapt en er een nieuwe leider plaatst.
pi_164817479
KURDISTAN_ARMY twitterde op woensdag 24-08-2016 om 14:24:20 The world must know #Turkey attack on #Jarablos in West #Kurdistan is a war on the #Kurds and not a war on ISIS because Turkey is armed ISIS reageer retweet
pi_164817495
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:33 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Eigenlijk zou het gehele Turkse leger Syri moeten binnenvallen met al zijn manschappen en panser voertuigen, met toestemming van de internationale gemeenschap.

Binnen een week hebben ze alles veroverd en kan het teruggegeven worden aan de regering, die vervolgens opstapt en er een nieuwe leider plaatst.
Er is maar 1 oplossing in dit conflict, alles terug naar Assad. Er is geen andere weg.
pi_164817503
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:33 schreef JubaUrbicus het volgende:
KURDISTAN_ARMY twitterde op woensdag 24-08-2016 om 14:24:20 The world must know #Turkey attack on #Jarablos in West #Kurdistan is a war on the #Kurds and not a war on ISIS because Turkey is armed ISIS reageer retweet
Dat ze nog steeds dat riedeltje runnen. Geen hond dat ze nog serieus neemt. _O-
pi_164817519
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:27 schreef JubaUrbicus het volgende:
Waar zijn de Koerden die hier actief waren?
welke koerden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817523
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:33 schreef IPA35 het volgende:
Denk dat de Barzani-boys dit nog wel lachen vinden idd.
Dat is een belediging voor mij. Barzank :r

Hij flost zijn tanden met de schaamhaar van Erdogan. Echt niet normaal hoe ver hij in erdogans kont zit
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:32 schreef zarGon het volgende:

[..]

Het is duidelijk te merken aan je dat je geen Syrische Koerd bent. :P.
Een Koerd is een Koerd.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164817531
Ik ben eerlijk. Ik hoopte altijd nog op een overeenkomst tussen YPG en onderhorigen en Damascus om tot een soort autonomie oplossing te komen. Maar ze zijn gewoon veel te radicaal om normaal mee te kunnen praten, doen alles wat Obama zegt en willen geen enkel compromis. Het Irak verhaal heeft ze helemaal lekker gemaakt en nu dachten ze net zoiets te kunnen flikken... Tsja.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817552
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:29 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Ik zie niet in hoe dit relevant is mbt tot Syrie.
je had het over buitenlandse inmening en ik gaf twee voorbeelden van buitenalndse inmening :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817564
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:29 schreef Atak het volgende:
PKKer die tegen de operatie Euphrates shield was geneutraliseerd door lokale eenheden in Diyarbakir.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
was hij laatst in de media dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817587
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:32 schreef IPA35 het volgende:
Ben overigens niet pro-Turkije.
Gok dat jij aan de Iraanse kant zit in dit verhaal, am I right?

quote:
Maar goed, als ze inderdaad een deal hebben met de Russen en Iran en zelfs Syri dan kan dit misschien niet heel veel kwaad. Maar feit blijft wel dat Turkije ook nu weer werkt met doorgedraaide Salafisten als voetvolk. Hoe gaat dat uiteindelijk aflopen? Uiteindelijk zullen al die lui toch moeten *kuch* "verdwijnen".
Iran heeft wat betreft Koerden dezelfde zorgen, dus het viel te verwachten dat ze het zo nu en dan ook eens met elkaar kunnen zijn...

Ja, wat er met de vechtende partijen moet gaan gebeuren valt niets over te zeggen, maar ik snap de zorgen.
pi_164817591
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke koerden?
Ben z'n naam vergeten, hij kwam altijd terug met een kloon. Pc nog wat ofzo? En dan had je ook nog die andere, jokebrok ofzo?
pi_164817599
quote:
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817603
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:33 schreef IPA35 het volgende:
Denk dat de Barzani-boys dit nog wel lachen vinden idd.
die hebben idd schijt aan de pkk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817611
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:33 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Eigenlijk zou het gehele Turkse leger Syri moeten binnenvallen met al zijn manschappen en panser voertuigen, met toestemming van de internationale gemeenschap.

Binnen een week hebben ze alles veroverd en kan het teruggegeven worden aan de regering, die vervolgens opstapt en er een nieuwe leider plaatst.
das SF dude...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164817628
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Gok dat jij aan de Iraanse kant zit in dit verhaal, am I right?

Heb er weinig mee.

Iran laat zich trouwens erg kennen.
De bal lag bij Iran om grondtroepen te regelen maar zij hebben dit flink nagelaten.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817631
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

was hij laatst in de media dan?
Twitter is ook media.
pi_164817656
BershaeS twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 02:28:16 #Kurds have begun to push for the genocide of Christian Assyrians and Arabs #TwitterKurds https://t.co/R3Ui1ndpNr reageer retweet
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:41:24 #114
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164817661
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

die hebben idd schijt aan de pkk
Barzani was onlangs in Ankara toch en heeft zijn zegen aan deze op gegeven? Ben benieuwd of hij ook de Syrische KRG-Peshmerga troepen in deze operatie heeft betrokken. Dat zou tot een tweespalt leiden tussen YPG en Barzani.

[ Bericht 2% gewijzigd door Domingesto op 24-08-2016 17:46:57 ]
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164817663
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:35 schreef IPA35 het volgende:
Ik ben eerlijk. Ik hoopte altijd nog op een overeenkomst tussen YPG en onderhorigen en Damascus om tot een soort autonomie oplossing te komen. Maar ze zijn gewoon veel te radicaal om normaal mee te kunnen praten, doen alles wat Obama zegt en willen geen enkel compromis. Het Irak verhaal heeft ze helemaal lekker gemaakt en nu dachten ze net zoiets te kunnen flikken... Tsja.
Autonoom gebied, inclusief verbonden kantons? Of alleen Jazira, Kobani en Afrin?
pi_164817677
Vraag mij af hoe het nu gaat aflopen. Rebellen komen sterker uit. Waarschijnlijk komt er een oorlog tussen YPG en Assad waar Turkije de kant van Assad kiest.
pi_164817685
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:39 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Heb er weinig mee.
Oh... Dacht dat jij van de Perzische belangen was.
pi_164817688
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:41 schreef zarGon het volgende:

[..]

Autonoom gebied, inclusief verbonden kantons? Of alleen Jazira, Kobani en Afrin?
Hij zit te dromen man. Laat hem.
pi_164817716
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:42 schreef Atak het volgende:
Vraag mij af hoe het nu gaat aflopen. Rebellen komen sterker uit. Waarschijnlijk komt er een oorlog tussen YPG en Assad waar Turkije de kant van Assad kiest.
Dat kan op zich gunstig worden. Kan NDF met lokale stammen Qamishli en omstreken veiligstellen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164817719
PkkyaAfyok twitterde op woensdag 24-08-2016 om 16:18:48 YPG Fırat'ın doğusuna ekileceklerini duyurdu.Hadi @hdpdemirtas şimdi git ve nasıl ekildiklerini mal mal izle.. https://t.co/crcy5Sb99W reageer retweet
Overal waar Demirtas over praat komt het tegenovergestelde uit. Lekker roepen dat Turkije maar toe mag gaan kijken terwijl de YPG de Eufraat oversteekt. Nu mag hij z'n woorden inslikken.
pi_164817731
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Hij zit te dromen man. Laat hem.
Nu ja, KRG laat zien dat Turkije op zich niets heeft tegen autonoom Koerdisch gebied, zolang het geen verlengstuk van PKK is.

Ben wel benieuwd hoe hij een autonoom gebied voor zich ziet...
pi_164817738
We zitten hier allemaal wel even te genieten maar denk eens na over wat er nog moet gebeuren. De YPG gaat dus compleet de macht verliezen maar hoe zit het met de lokale bevolking? De Arameers en Assyrirs en de lokale arabieren zullen echt niet willen dat hun gebieden nu in FSA handen komt. Vooral omdat de FSA ook ( voor een deel ) jihadi's zijn.
pi_164817748
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:44 schreef vigen98 het volgende:
We zitten hier allemaal wel even te genieten maar denk eens na over wat er nog moet gebeuren. De YPG gaat dus compleet de macht verliezen maar hoe zit het met de lokale bevolking? De Arameers en Assyrirs en de lokale arabieren zullen echt niet willen dat hun gebieden nu in FSA handen komt. Vooral omdat de FSA ook ( voor een deel ) jihadi's zijn.
Die zitten aan de oostkant van de Eufraat toch? Die hebben (op dit moment) helemaal niets te vrezen.
pi_164817749
Assad en Erdogan moeten gewoon rond de tafel zitten. Ze hebben de dezelfde vijand over het algemeen en Erdogan zal vast wel die Nusra gozers ditchen als het eenmaal moet.
pi_164817766
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:44 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nu ja, KRG laat zien dat Turkije op zich niets heeft tegen autonoom Koerdisch gebied, zolang het geen verlengstuk van PKK is.

Ben wel benieuwd hoe hij een autonoom gebied voor zich ziet...
Gaat niet gebeuren dat KRG een autonoom land gaat worden :Y Veel te weinig steun. Wie steunt ze? Irak heeft een goede relatie en een belangrijke relatie met de VS. Die gaan niet zomaar accepteren dat 20% land van Irak weg gaat.
pi_164817807
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:44 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nu ja, KRG laat zien dat Turkije op zich niets heeft tegen autonoom Koerdisch gebied, zolang het geen verlengstuk van PKK is.

Ben wel benieuwd hoe hij een autonoom gebied voor zich ziet...
Turkije zou onder geen conditie syrie laten afbrokkelen op dezelfde manier hoe Irak is afgebrokkeld. Daarom zie je nu dat Turkije niet meer tegen Assad is. Je kan natuurlijk wel zeggen dat KRG anti PKK is maar dat kan altijd veranderen. Syri is een poort naar het Midden-Oosten. Dat gaan ze niet weggeven aan niet-Arabieren.
pi_164817845
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren dat KRG een autonoom land gaat worden :Y Veel te weinig steun. Wie steunt ze? Irak heeft een goede relatie en een belangrijke relatie met de VS. Die gaan niet zomaar accepteren dat 20% land van Irak weg gaat.
+zonder wateren heb je ook niks aan de olie die je hebt. Ze worden dan te afhankelijk van de landen om hun heen om te exporteren. Importeren van alle spullen zijn daardoor ook veel duurder. Ze hebben Irak gewoon nodig.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:50:22 #128
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164817872
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren dat KRG een autonoom land gaat worden :Y Veel te weinig steun. Wie steunt ze? Irak heeft een goede relatie en een belangrijke relatie met de VS. Die gaan niet zomaar accepteren dat 20% land van Irak weg gaat.
Irak heeft er in feite niets meer over te zeggen. Laatste polls wijzen erop dat 80%> van de bevolking van Iraaks-Koerdistan voor onafhankelijkheid is.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164817892
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:49 schreef mrstylo het volgende:

[..]

+zonder wateren heb je ook niks aan de olie die je hebt. Ze worden dan te afhankelijk van de landen om hun heen om te exporteren. Importeren van alle spullen zijn daardoor ook veel duurder. Ze hebben Irak gewoon nodig.
True true
pi_164817907
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:43 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat kan op zich gunstig worden. Kan NDF met lokale stammen Qamishli en omstreken veiligstellen.
Ja. De enige verliezer is de VS. De VS moest deze knieval doen om relaties met Turkije te redden. Glen geven ze niet weg dus hebben ze maar groen licht gekregen om noord-Syri te designen.
pi_164817926
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:50 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Irak heeft er in feite niets meer over te zeggen. Laatste polls wijzen erop dat 80%> van de bevolking van Iraaks-Koerdistan voor onafhankelijkheid is.
Tja ik moet je helaas vertellen dat wat de bevolking ook wil daar, gaat niet gebeuren. De buitenlandse krachten zijn gewoon te machtig.
pi_164817937
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:50 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Irak heeft er in feite niets meer over te zeggen. Laatste polls wijzen erop dat 80%> van de bevolking van Iraaks-Koerdistan voor onafhankelijkheid is.
Nogmaals: Koerden hebben niet zoveel te willen in andermans land.
pi_164818035
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:50 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Irak heeft er in feite niets meer over te zeggen. Laatste polls wijzen erop dat 80%> van de bevolking van Iraaks-Koerdistan voor onafhankelijkheid is.
Het zou onverstandig zijn om de onafhankelijkheid uit te roepen. Ze zijn nu al autonoom binnen de staat Irak. Onafhankelijkheid voegt dus niet heel veel toe maar roept wel veel weerstand op.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:56:00 #134
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164818053
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:52 schreef Atak het volgende:

[..]

Nogmaals: Koerden hebben niet zoveel te willen in andermans land.
:') We gaan het zien. Barzani heeft dit referendum voor oktober aangekondigd en ben benieuwd naar de mogelijke uitslag en consequenties voor de regio.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164818096
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:56 schreef Domingesto het volgende:

[..]

:') We gaan het zien. Barzani heeft dit referendum voor oktober aangekondigd en ben benieuwd naar de mogelijke uitslag en consequenties voor de regio.
Dat zegt hij al 100 jaar. Eerst zien dan geloven(die referendum dus).
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818110
metesohtaoglu twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:49:34 Sources: #FSA to secure whole territory along #Turkish border until Al-Rai.And another mission is to take over #Manbij reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818134
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:56 schreef Domingesto het volgende:

[..]

:') We gaan het zien. Barzani heeft dit referendum voor oktober aangekondigd en ben benieuwd naar de mogelijke uitslag en consequenties voor de regio.
Barzani :') Die man zegt al jaren dat KRG onafhankelijk gaat worden. Hij heeft gewoon Bagdad money nodig.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 18:01:22 #138
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164818200
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Barzani :') Die man zegt al jaren dat KRG onafhankelijk gaat worden. Hij heeft gewoon Bagdad money nodig.
Hij is eerder een puppet van de Turken.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164818260
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 17:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Barzani :') Die man zegt al jaren dat KRG onafhankelijk gaat worden. Hij heeft gewoon Bagdad money nodig.
Hij moet eigenlijk opstappen omdat zijn termijn voorbij is, maar gaat maar niet weg. Hij is even erg als alle andere leiders in het MO.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818261
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:01 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Het is eerder een puppet van de Turken.
Nou van de Turken krijgt hij niet betaalt hoor :P Hij is financieel afhankelijk van Bagdad., hij kan ook geen geld lenen aangezien hij geen land heeft. Alles gaat via Bagdad, KRG kan ook niet handelen op de internationale markten en paar jaar geleden heeft een Engelse rechtbank besloten dat alle olie die uit de KRG komt en niet onder Irak wordt verkocht illegaal is, daardoor liep de KRG miljarden mis.
pi_164818277
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:04 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Hij moet eigenlijk opstappen omdat zijn termijn voorbij is, maar gaat maar niet weg. Hij is even erg als alle andere leiders in het MO.
opstappen? why? in het MO hebben leiders toch geen houdbaarheidsdatum? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818304
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:04 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nou van de Turken krijgt hij niet betaalt hoor :P Hij is financieel afhankelijk van Bagdad., hij kan ook geen geld lenen aangezien hij geen land heeft. Alles gaat via Bagdad, KRG kan ook niet handelen op de internationale markten en paar jaar geleden heeft een Engelse rechtbank besloten dat alle olie die uit de KRG komt en niet onder Irak wordt verkocht illegaal is, daardoor liep de KRG miljarden mis.
KRG heeft laatst nog een lening van 200 miljoen $ van Turkije gekregen. Ze steunen veel op Turkije voor inkomsten.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 18:06:54 #143
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164818319
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:04 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nou van de Turken krijgt hij niet betaalt hoor :P Hij is financieel afhankelijk van Bagdad., hij kan ook geen geld lenen aangezien hij geen land heeft. Alles gaat via Bagdad, KRG kan ook niet handelen op de internationale markten en paar jaar geleden heeft een Engelse rechtbank besloten dat alle olie die uit de KRG komt en niet onder Irak wordt verkocht illegaal is, daardoor liep de KRG miljarden mis.

De economie van het KRG ligt idd al een tijdje ook op zijn gat. Dit referendum ook wel te verklaren; Barzani wil zijn macht behouden en paait het volk ermee.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164818322
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

KRG heeft laatst nog een lening van 200 miljoen $ van Turkije gekregen. Ze steunen veel op Turkije voor inkomsten.
Tja tis dan zwart. Maar internationaal gaat KRG er hard onderuit als de onafhankelijk worden.
pi_164818323
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:04 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nou van de Turken krijgt hij niet betaalt hoor :P Hij is financieel afhankelijk van Bagdad., hij kan ook geen geld lenen aangezien hij geen land heeft. Alles gaat via Bagdad, KRG kan ook niet handelen op de internationale markten en paar jaar geleden heeft een Engelse rechtbank besloten dat alle olie die uit de KRG komt en niet onder Irak wordt verkocht illegaal is, daardoor liep de KRG miljarden mis.
Uit WikiLeaks kwam uit dat hij om de zoveel tijd 200miljoen van ankara krijgt. Dus zo arm is Barzani niet hoor.
https://wikileaks.org/akp-emails/emailid/1038
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818341
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:07 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Uit WikiLeaks kwam uit dat hij om de zoveel tijd 200miljoen van ankara krijgt. Dus zo arm is Barzani niet hoor.
https://wikileaks.org/akp-emails/emailid/1038
Die lening was geen geheim, is gewoon in het nieuws geweest. Het is meer de onwetendheid van mensen die dit als geheim willen brengen.
pi_164818347
waar zijn al die isis lui heen dan? :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818357
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:07 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Uit WikiLeaks kwam uit dat hij om de zoveel tijd 200miljoen van ankara krijgt. Dus zo arm is Barzani niet hoor.
https://wikileaks.org/akp-emails/emailid/1038
Ik beweer ook niet dat hij arm is alleen hij is afhankelijk van Bagdad, die 200 miljoen is peanuts vergeleken wat ze per jaar krijgen vanuit Bagdad ( afgelopen jaar werd KRG volgens mij niet betaald ) maar alsnog.
pi_164818382
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:08 schreef Slayage het volgende:
waar zijn al die isis lui heen dan? :P

Huh, dat is snel gegaan.

Map die nog niet bijgewerkt is:
pi_164818394
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik beweer ook niet dat hij arm is alleen hij is afhankelijk van Bagdad, die 200 miljoen is peanuts vergeleken wat ze per jaar krijgen vanuit Bagdad ( afgelopen jaar werd KRG volgens mij niet betaald ) maar alsnog.
Volgens mij zou het veel beter zijn om KRG failliet te laten gaan en dan gewoon de centrale overheid de terringbende over laten nemen.
pi_164818396
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik beweer ook niet dat hij arm is alleen hij is afhankelijk van Bagdad, die 200 miljoen is peanuts vergeleken wat ze per jaar krijgen vanuit Bagdad ( afgelopen jaar werd KRG volgens mij niet betaald ) maar alsnog.
Uit Bagdad kunnen ze miljarden krijgen. Probleem van KRG is dat er veel mensen in Peshmerga zitten. Weinig mensen die echt normaal werk hebben.
pi_164818433
VivaRevolt twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:06:57 FSA has taken Al-Jamel from ISIS in Jarablus countryside reageer retweet
Iemand die Al-Jamel op de map kan vinden? Namen wijken altijd af >.>
pi_164818441
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:10 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Uit Bagdad kunnen ze miljarden krijgen. Probleem van KRG is dat er veel mensen in Peshmerga zitten. Weinig mensen die echt normaal werk hebben.
Ja dat is het probleem van de KRG ook, bijna iedereen is een ambtenaar. Er is geen echt werk, er is bijna geen priv sector.
pi_164818450
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja dat is het probleem van de KRG ook, bijna iedereen is een ambtenaar. Er is geen echt werk, er is bijna geen priv sector.
Je zou denken dat ze tegenwoordig een flinke bouwsector hebben maar volgens mij komen die allemaal uit Turkije.
pi_164818452
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:
VivaRevolt twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:06:57 FSA has taken Al-Jamel from ISIS in Jarablus countryside reageer retweet
Iemand die Al-Jamel op de map kan vinden? Namen wijken altijd af >.>
http://wikimapia.org/#lan(...)n=38.000078&z=14&m=b
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818460
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja dat is het probleem van de KRG ook, bijna iedereen is een ambtenaar. Er is geen echt werk, er is bijna geen priv sector.
Niet alleen van de KRG, maar van heel Irak.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818461
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Je zou denken dat ze tegenwoordig een flinke bouwsector hebben maar volgens mij komen die allemaal uit Turkije.
alles is idd opgebouwd door turkse aannemers.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818471
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Je zou denken dat ze tegenwoordig een flinke bouwsector hebben maar volgens mij komen die allemaal uit Turkije.
Klopt, toen ik er vorig jaar was zag ik allemaal vrachtwagens met goederen uit Turkije en het gekke was, vrachtwagens met olietankers uit Iran, je zou denken dat ze zelf genoeg hebben.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-08-2016 18:15:50 ]
pi_164818476
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Niet alleen van de KRG, maar van heel Irak.
hele arabische wereld en daarom is het ook zon zooitje
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818492
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:14 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Klopt, toen ik er vorig jaar was zag ik of allemaal vrachtwagens met goederen uit Turkije en het gekke was, vrachtwagens met olietankers uit Iran, je zou denken dat ze zelf genoeg hebben.
misschien goedkope toen nog illegale olie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818495
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:13 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Niet alleen van de KRG, maar van heel Irak.
Ja klopt maar in het zuiden is er meer werk qua landbouw. Er wordt best veel geoogst in het zuiden. Vergeet niet dat de havens ook alleen in het zuiden zitten en de olie industrie het grootst is in Basra.
pi_164818518
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien goedkope toen nog illegale olie?
Ja dat zou ik ook denken. Illegale olie omdat het goedkoper was dan het zelf uit te grond te halen.
pi_164818547
24Aleppo twitterde op woensdag 24-08-2016 om 15:30:13 IMPORTANT: about 3000 fighters from local armed forces joined clashes in #Jarablus other 2000 are waiting in TR side for the 2nd phase#A24 reageer retweet
Geen idee wat hier van waar is, 5000 strijders is best wel veel
pi_164818557
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja dat zou ik ook denken. Illegale olie omdat het goedkoper was dan het zelf uit te grond te halen.
Voordat ze ook in oorlog waren met Isis, kochten ze ook olie van hun. Het was dus zo veel goedkoper dan hun eigen olie.

Ze laten het ook oppompen door Amerikaanse, Britse en Franse bedrijven. En dan krijg je dat he
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818587
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:
24Aleppo twitterde op woensdag 24-08-2016 om 15:30:13 IMPORTANT: about 3000 fighters from local armed forces joined clashes in #Jarablus other 2000 are waiting in TR side for the 2nd phase#A24 reageer retweet
Geen idee wat hier van waar is, 5000 strijders is best wel veel
Je leest het verkeerd. Er komen er 3000 bij van lokale vechters. 2000 wachten op de grens. En volgens mij zijn er al 5000 Syri genfiltreerd. Dus meer dan 10 000 vechters.
pi_164818765
https://twitter.com/wjhenn/status/768483788972318720
JUST IN: US has began airstrikes in support of Syrian rebels against Islamic State in Jarablus operation, US officials say.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164818833
wat de neuk is er met deze gast gebeurd? "turkey foreign legion" :') :') :')

Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:27:36 #SDF are creating trenches and reinforcing lines in Amarinah area, north to #Manbij, repared to see #Turkey foreign legion in coming hours. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818844
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:27 schreef mrstylo het volgende:
https://twitter.com/wjhenn/status/768483788972318720
JUST IN: US has began airstrikes in support of Syrian rebels against Islamic State in Jarablus operation, US officials say.
ten zuiden van jarablus neem ik aan. kan er voor de rest niks uit halen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818863
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:30 schreef Slayage het volgende:
wat de neuk is er met deze gast gebeurd? "turkey foreign legion" :') :') :')

Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:27:36 #SDF are creating trenches and reinforcing lines in Amarinah area, north to #Manbij, repared to see #Turkey foreign legion in coming hours. reageer retweet
De verraders laten hun echte gezicht zien.
pi_164818890
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:32 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

De verraders laten hun echte gezicht zien.
zo ver wil ik niet gaan. hij heeft begrijpelijkerwijs problemen met jihadis die lokale rebellen onderdrukken, maar hoe hij zich nu profileert slaat nergens op.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818902
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818915
Upsidedown is even weg en gelijk hele invasie gepleegd. Zo zie je maar weer.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164818916
Het 'Arabische' deel van de SDF bestaat uit YPG Koerden die zich voordoen als Arabieren.
pi_164818918
Hoe meer beelden er opduiken van de stad, hoe meer blijkt dat de Turken (en hun FSA proxies) een lege stad binnen gewandeld zijn.
pi_164818928
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:34 schreef polderturk het volgende:
Het 'Arabische' deel van de SDF bestaat uit YPG Koerden die zich voordoen als Arabieren.
Nee... Er waren werkelijk arabieren in sdf
pi_164818929
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:34 schreef polderturk het volgende:
Het 'Arabische' deel van de SDF bestaat uit YPG Koerden die zich voordoen als Arabieren.
mwah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818938
Turkije heeft voordat het avond is Jarablus bevrijd van IS. Hoe lang zou het duren om heel Syrie van IS te bevrijden?
pi_164818948
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:35 schreef Nintex het volgende:
Hoe meer beelden er opduiken van de stad, hoe meer blijkt dat de Turken (en hun FSA proxies) een lege stad binnen gewandeld zijn.
isis neemt graag menselijke schilden mee, dat zou een deel van de verklaring kunnen zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164818954
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:35 schreef Nintex het volgende:
Hoe meer beelden er opduiken van de stad, hoe meer blijkt dat de Turken (en hun FSA proxies) een lege stad binnen gewandeld zijn.
Er zijn 46 IS'ers doodgeschoten.
pi_164818955
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:34 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Upsidedown is even weg en gelijk hele invasie gepleegd. Zo zie je maar weer.
Iets zegt mij ook dat hij vandaag niet gaat komen. Hij zit ergens in een bar zichzelf dood te zuipen. _O-
pi_164818957
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:35 schreef polderturk het volgende:
Turkije heeft voordat het avond is Jarablus bevrijd van IS. Hoe lang zou het duren om heel Syrie van IS te bevrijden?
IS heeft sprintje getrokken naar Al Bab.
pi_164818996
wordt een stevig kopje thee

Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:30:13 #Turkey foreign legion reached al-Jamel area just few kilometers from #SDF frontlines. No clashes for now. Both sides to meet soon. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164819004
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:37 schreef ClapClapYourHands het volgende:
1 FSA strijder omgekomen.
friendly fire ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164819059
ik ga ff een uurtje cardio doen. de stress uit mijn lichaam zweten >:O ben het een beetje zat deze shit :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164819071
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:35 schreef polderturk het volgende:
Turkije heeft voordat het avond is Jarablus bevrijd van IS. Hoe lang zou het duren om heel Syrie van IS te bevrijden?
Dat moet ze binnen een week lukken :)
pi_164819104
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:41 schreef Slayage het volgende:
ik ga ff een uurtje cardio doen. de stress uit mijn lichaam zweten >:O ben het een beetje zat deze shit :')
Gewoon iron pompen. Is veel beter. Ik ga ook zo. :')
pi_164819346
Applaus. Turkije heeft een spookstad veroverd. Waar zijn de foto's van dode IS strijders en buitgemaakte wapens?
pi_164819396
bdrhmnhrk twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:51:51 Clashes take place between rebels and SDF in Amarneh village coincided with Turikish airstrikes on SDF locations reageer retweet
Onbevestigd nog volgens mij
pi_164819432
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 18:35 schreef Nintex het volgende:
Hoe meer beelden er opduiken van de stad, hoe meer blijkt dat de Turken (en hun FSA proxies) een lege stad binnen gewandeld zijn.
Het is wel duidelijk dat Turkije een deal heeft gemaakt met IS. 'Jullie mogen naar al bab vluchten om tegen de Koerden te vechten en anders gaan jullie dood'. Zal vast niet moeilijk te regelen zijn geweest voor Turkije met hun connecties met IS.
pi_164819514
Turkije heeft deal gemaakt met ypg.
De deal houdt in dat ze moeten oprotten. De ypg heeft ingestemd en is opgerot.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164819581
metesohtaoglu twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:00:43 ?Sources: Clashes between #Syrian opposition and #SDF/#YPG forces in positions in northern #Manbij,#Syria reageer retweet
pi_164819617
3z0ooz twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:47:55 #BREAKING , #Activists :: the international coalition targets #SDF in Tel Amrana after clashes with #FSA #USA #Russia #ISIS #IS #Turkey . reageer retweet
3z0ooz twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:05:15 it's confirmed the clashes were with the heavy weapons between #SDF and #FSA and the international coalition target #SDF in 5 airstrikes . reageer retweet
pi_164819669
Sdf ook vernietigen! Dat zal die tering terroristen leren!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164819691
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:07:09 Coming minutes and hours could turn to open war between #SDF large coalition and #Turkey (including its #Idlib foreign legion). reageer retweet
pi_164819698
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:07 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Sdf ook vernietigen! Dat zal die tering terroristen leren!
pi_164819702
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
3z0ooz twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:47:55 #BREAKING , #Activists :: the international coalition targets #SDF in Tel Amrana after clashes with #FSA #USA #Russia #ISIS #IS #Turkey . reageer retweet
3z0ooz twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:05:15 it's confirmed the clashes were with the heavy weapons between #SDF and #FSA and the international coalition target #SDF in 5 airstrikes . reageer retweet
Hoop dat het waar is. Ik wist al dat ze zo dom waren. :9
pi_164819704
SDF gaat vanavond nog afgeslacht worden.
pi_164819717
LizSly twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:40:10 Russia is "deeply worried" about the Turkish/US/rebel offensive in Syria, including the risk of civilian casualties https://t.co/ImyITy71ou reageer retweet
pi_164819748
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:09 schreef Nintex het volgende:
LizSly twitterde op woensdag 24-08-2016 om 17:40:10 Russia is "deeply worried" about the Turkish/US/rebel offensive in Syria, including the risk of civilian casualties https://t.co/ImyITy71ou reageer retweet
Russen, die weten alles van burgerslachtoffers, walgelijk volk
pi_164819752
De ene dag bombardeer je voor de SDF de andere dag bombardeer je ze :') Wat een oorlog is het ook he
pi_164819765
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:10 schreef theNull het volgende:

[..]

Russen, die weten alles van burgerslachtoffers, walgelijk volk
Ik had dan ook niets anders van jou verwacht met zo'n UI :P
pi_164819796
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:10 schreef vigen98 het volgende:
De ene dag bombardeer je voor de SDF de andere dag bombardeer je ze :') Wat een oorlog is het ook he
Tja, als je hond je niet meer gehoorzaamt en gaat bijten kan je hem beter laten inslapen.
pi_164819849
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:13:17 #SDF clearly disobeying to #US #Biden orders ! Advancing now north to AYn al-Bayda ! Only 7,5 km from #Jarablus... reageer retweet
Het echte gevecht dames en heren, hopelijk hebben we vanavond nog mooie beelden!
pi_164819867
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:13:17 #SDF clearly disobeying to #US #Biden orders ! Advancing now north to AYn al-Bayda ! Only 7,5 km from #Jarablus... reageer retweet
Het echte gevecht dames en heren, hopelijk hebben we vanavond nog mooie beelden!
Ja ik wil wel beelden zien inderdaad. Zo saai dit.
pi_164819918
YPG gaat het nog druk krijgen.

Vechten tegen IS, FSA, Gov. :s)
pi_164819946
Tering wat denken die gasten? Denken ze nou echt dat ze door kunnen gaan zonder verlies te lijden?
pi_164819966
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:
YPG gaat het nog druk krijgen.

Vechten tegen IS, FSA, Gov. :s)
Iedereen de pik bijten en dan zeiken dat je bergen je enige vrienden zijn. You guess? _O-
pi_164819988
Al die tijd popie jopie gedaan met behulp van de VS. En nu trekt de VS zich terug. Daar sta je dan in je eentje tussen iedereen. Tering terroristen!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164820036
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:19:36 Al-Jadir (Abu Furat) family contact : "I can't accept foreigners could sit in my home". All is said... Battle isn't over for #Jarablus. reageer retweet
pi_164820037
arabthomness twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:19:30 #Syria: #FSA rebels have captured Armanah while the #SDF has seized Ayn al-Barda, meaning FSA/SDF have now reached each other reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:19:36 Al-Jadir (Abu Furat) family contact : "I can't accept foreigners could sit in my home". All is said... Battle isn't over for #Jarablus. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:20:21 Al-Jadir family is leading #SDF toward #Jarablus since 72 h (one of them was assassinated yesterday). They resisted #IS for nearly 3 years. reageer retweet
pi_164820058
SDF daarzo gaat zelfmoord plegen.
pi_164820077
Conflicts twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:21:00 BREAKING: FSA takes Armanah, SDF takes Ayan al-Barda. The two forces have now met - @arabthomness reageer retweet
pi_164820084
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:22:00 @QalaatAlMudiq Reports of first clashes between #FSA & #SDF after both forces met South of #Jarablus. reageer retweet
pi_164820114
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:22 schreef JubaUrbicus het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:22:00 @QalaatAlMudiq Reports of first clashes between #FSA & #SDF after both forces met South of #Jarablus. reageer retweet
Turkije gaat klop krijgen met al die zielige soldaatjes die niet eens een coup konden plegen
pi_164820125
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:22:47 #Jarablus Military Council receiving #Manbij Military Council (both #SDF-backed) fighters support. Tension rising south to #Jarablus. reageer retweet
Alles duidt erop dat het gaat escaleren. *O*
pi_164820139
Het hele probleem natuurlijk is dat de Turken niet alleen de reguliere eigen dienstplichtigen naar het front hebben gestuurd, maar een groep van halve jihadisten met Toyota's. Dat is vragen om problemen. (en waarschijnlijk is uitlokking het hele doel van de operatie om een spookstad te 'veroveren' op ISIS).
pi_164820249
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:27:37 Despite tanks support and some warplanes flights, #SDF forces still moving and advancing. Pressure is rising on #Jarablus pocket. reageer retweet
pi_164820277
pi_164820288
Alles behalve dit:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
= wansmaak.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 24 augustus 2016 @ 19:33:16 #227
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164820345
En wat gaan de Amerikanen nu doen? Ze zijn echt lachwekkend :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164820349
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:26:27 URGENT - #SDF gained control over Mazaleh, Yussif Bayk, south-west to #Jarablus. #Turkey artillery and tanks firing on their positions. reageer retweet
IS lijkt helemaal weg te zijn uit het gebied inderdaad, race tussen FSA en SDF/YPG.
pi_164820360
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:31 schreef IPA35 het volgende:
Alles behalve dit:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
= wansmaak.
Dan liever dit :P
pi_164820383
quote:
Plevne mars is ook zeer aardig maar beetje droevig ehh.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164820405
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164820415
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164820444
quote:
Overmoedig...

De VS zal ze niet steunen, en Turkije heeft laten zien dat ze zonder problemen (Rusland) de luchtruim kunnen betreden...

Wat, huh, que?
pi_164820454
SDF: "We zien de Turken en hun milities als de bezetter en we zullen ze uit Jarablus trappen."
  User die overal opduikt 2022 woensdag 24 augustus 2016 @ 19:37:56 #237
186611 Haags
pi_164820467
IS :W _O_
Zonder wrijving geen glans
pi_164820521
quote:
Die demente grotbewoners leven in een andere dimensie. _O-
pi_164820575
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:40:09 Tension is high in S-#Jarablus as #SDF now blocking all possible advances south and south-west. #Turkey can just advance along border. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:41:06 Containment strategy led by #SDF now clear : main goal is to force #Turkey to reduce objectives and block them to advance far inside #Syria. reageer retweet
pi_164820640
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:42 schreef JubaUrbicus het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:40:09 Tension is high in S-#Jarablus as #SDF now blocking all possible advances south and south-west. #Turkey can just advance along border. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:41:06 Containment strategy led by #SDF now clear : main goal is to force #Turkey to reduce objectives and block them to advance far inside #Syria. reageer retweet
Gewoon wachten tot het helemaal donker is en dan kapot bombarderen. Die gasten zijn blind in het donker.
pi_164820654
CNNTURK_ENG twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:40:20 BREAKING US VP Biden meets President Erdoğan, apologizes and says wish he could be [in Turkey] sooner. https://t.co/lAZTXWYbSJ reageer retweet
pi_164820674
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:31 schreef IPA35 het volgende:
Alles behalve dit:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
= wansmaak.
Ik vind het niks.
pi_164820794
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:48:52 Calm is back in S-#Jarablus. Some mortars, riffles sounds. #SDF gained, despite #US blames, many ground today, reaching 7 km to #Jarablus. reageer retweet
Blij met 7 km grond die morgen weer verdwenen is _O-
pi_164820901
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:49 schreef JubaUrbicus het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:48:52 Calm is back in S-#Jarablus. Some mortars, riffles sounds. #SDF gained, despite #US blames, many ground today, reaching 7 km to #Jarablus. reageer retweet
Blij met 7 km grond die morgen weer verdwenen is _O-
Het is gewoon platland tussen Jarablus and Manbji toch? Geen bergen om als vrienden te hebben. :')
  woensdag 24 augustus 2016 @ 19:57:18 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164821001
VS bevestigt in ieder geval aan Reuters ook luchtaanvallen te hebben uitgevoerd op Jarablus.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:00:40 #246
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164821072
Amerika :') Laten weeral eens zien waarom ze zo onbetrouwbaar zijn.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:04:32 #247
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164821143
Laat de YPG en die Turkse gesteunde militanten elkaar maar afmaken. kan alleen Assad maar goed uitkomen, die lacht in zijn vuistje
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164821264


[ Bericht 100% gewijzigd door Atak op 24-08-2016 20:09:58 ]
pi_164821568
Het lijkt erop dat de FSA en YPG ten zuide van Jarablus aan het vechten zijn. Volgens deze bron zijn SDF posities door de internationale coalitie gebombardeerd.

https://twitter.com/3z0ooz/status/768494393028378624
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:29:21 #250
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164821808
TheArabSource twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:32:58 Syrian government condemns Turkish Army's illegal entry into #Aleppo https://t.co/atVD4bt5Kf #Syria #Turkey https://t.co/IWgCnEAkO0 reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164821839
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 19:10 schreef vigen98 het volgende:
De ene dag bombardeer je voor de SDF de andere dag bombardeer je ze :') Wat een oorlog is het ook he
echt heh...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164821866
pi_164821912
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:29 schreef Zahreddine het volgende:
TheArabSource twitterde op woensdag 24-08-2016 om 18:32:58 Syrian government condemns Turkish Army's illegal entry into #Aleppo https://t.co/atVD4bt5Kf #Syria #Turkey https://t.co/IWgCnEAkO0 reageer retweet
Ze kunnen moeilijk zeggen: Ja is prima.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:33:13 #254
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164821958
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:31 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze kunnen moeilijk zeggen: Ja is prima.
Yep.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164821959
Ik wil dat gele kleur helemaal maar ook helemaal platgebombardeerd wordt. Zoveel mogelijk bommen erop droppen aub.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164822089
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:33 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik wil dat gele kleur helemaal maar ook helemaal platgebombardeerd wordt. Zoveel mogelijk bommen erop droppen aub.
Schijnt dat Ali Chemicali nog Turks halfbroer heeft?
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:37:01 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164822099
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:33 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik wil dat gele kleur helemaal maar ook helemaal platgebombardeerd wordt. Zoveel mogelijk bommen erop droppen aub.
Neem je medicijnen eens een keer, gek
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164822119
Ik lees hier en daar van mensen die redelijk wat info vanuit het leger halen en het zou me niet verbazen als Turkije richting Manbij zou trekken.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:38:11 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164822153
quote:
6s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:37 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ik lees hier en daar van mensen die redelijk wat info vanuit het leger halen en het zou me niet verbazen als Turkije richting Manbij zou trekken.
Dezelfde bronnen zeker als van die 12 jets :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164822160
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Dezelfde bronnen zeker als van die 12 jets :')
Haha mad
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:40:10 #261
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164822216
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:38 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Haha mad
Wat mad? Het was toch een inkopper, of niet dan.

Er wordt hier alleen veel te veel voorspeld/gewenst.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164822492
Het zou wel mooi zijn als YPG dom genoeg is om FSA aan te vallen en dat Assad gebruik maakt van de situatie waar YPG zijn rug heeft omgedraaid en dat Assad een enorme komkommer in de reet van de Koerden stopt.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:49:20 #263
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164822590
De YPG heeft nu gewoon te veel vijanden gemaakt, toch beter Hasakah niet aangevallen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164822618
quote:
Huh? De Koerden rukken op naar links....net als de Turken?
mon citoyens vous serez unis.
pi_164822698
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:46 schreef Atak het volgende:
Het zou wel mooi zijn als YPG dom genoeg is om FSA aan te vallen en dat Assad gebruik maakt van de situatie waar YPG zijn rug heeft omgedraaid en dat Assad een enorme komkommer in de reet van de Koerden stopt.
Het zou dom van de Turken zijn om ineens rechtsomkeert te gaan en de Koerden aan te vallen. Dan heb je gelijk twee groten bondgenoten voorgelogen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164822717
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:33 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik wil dat gele kleur helemaal maar ook helemaal platgebombardeerd wordt. Zoveel mogelijk bommen erop droppen aub.
Laten we gelijk Ankara meenemen waar Erdogan zit.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 20:55:30 #267
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164822883
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:52 schreef HSG het volgende:

[..]

Laten we gelijk Ankara meenemen waar Erdogan zit.
En Riyadh, Doha is ook een mooie bonus.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164823165
Riyad wordt door de Huthis getemd.

4rj1n twitterde op woensdag 24-08-2016 om 20:59:59 YPG: There will be no withdrawal of our forces [from west of Euhprates]. Source @mutludc interview w YPG spox Xelil: https://t.co/Ld6VSZveXI reageer retweet
PYD gaat voor zelfmoord, ik vind helemaal mooi! Laat AUB die confrontatie tussen SDF en Turkije komen!
pi_164823195
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 20:52 schreef HSG het volgende:

[..]

Laten we gelijk Ankara meenemen waar Erdogan zit.
Wie is we?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164823240
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:02 schreef JubaUrbicus het volgende:
Riyad wordt door de Huthis getemd.

4rj1n twitterde op woensdag 24-08-2016 om 20:59:59 YPG: There will be no withdrawal of our forces [from west of Euhprates]. Source @mutludc interview w YPG spox Xelil: https://t.co/Ld6VSZveXI reageer retweet
PYD gaat voor zelfmoord, ik vind helemaal mooi! Laat AUB die confrontatie tussen SDF en Turkije komen!
Ik hoop ook dat de terroristen vernietigd gaan worden.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:07:22 #271
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164823375
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:02 schreef JubaUrbicus het volgende:
Riyad wordt door de Huthis getemd.

4rj1n twitterde op woensdag 24-08-2016 om 20:59:59 YPG: There will be no withdrawal of our forces [from west of Euhprates]. Source @mutludc interview w YPG spox Xelil: https://t.co/Ld6VSZveXI reageer retweet
PYD gaat voor zelfmoord, ik vind helemaal mooi! Laat AUB die confrontatie tussen SDF en Turkije komen!
Laat dat Salafistisch tuig van de FSA en de ''goede'' YPG elkaar maren bevechten. YPG zijn een toch niet te vertrouwen groep
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164823526
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Laat dat Salafistisch tuig van de FSA en de ''goede'' YPG elkaar maren bevechten. YPG zijn een toch niet te vertrouwen groep
Nou je het net over Riyad had:

pi_164823551
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:02 schreef JubaUrbicus het volgende:
Riyad wordt door de Huthis getemd.

4rj1n twitterde op woensdag 24-08-2016 om 20:59:59 YPG: There will be no withdrawal of our forces [from west of Euhprates]. Source @mutludc interview w YPG spox Xelil: https://t.co/Ld6VSZveXI reageer retweet
PYD gaat voor zelfmoord, ik vind helemaal mooi! Laat AUB die confrontatie tussen SDF en Turkije komen!
blof geloof ik niks van. tenzij ze backing hebben van russen/amerikanen zou dat zelfmoord zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:12:42 #274
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164823590
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

blof geloof ik niks van. tenzij ze backing hebben van russen/amerikanen zou dat zelfmoord zijn.
Het zijn tenslotte communisten h
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164823596
_O_ harald _O_

HaraldDoornbos twitterde op woensdag 24-08-2016 om 19:11:59 Int community, Peshmerga &Iraqi army near Mosul should ask Turkish army/FSA 2hand over manual "how-to-defeat-IS-in-hours-without-casualties. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164823614
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Laat dat Salafistisch tuig van de FSA en de ''goede'' YPG elkaar maren bevechten. YPG zijn een toch niet te vertrouwen groep
Dit is goed voor Assad, als die Turken Noord Syrie bezig houden is dat alleen maar gunstig. Zo kan hij zich concentreren op Aleppo.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:14:47 #277
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164823677
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:13 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dit is goed voor Assad, als die Turken Noord Syrie bezig houden is dat alleen maar gunstig. Zo kan hij zich concentreren op Aleppo.
Waarom ineens pro Assad? Ik kan me nog goed herrineren dat je ISIS over SAA zat te roepen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164823774
arme koerden ;(

washingtonpost twitterde op woensdag 24-08-2016 om 20:26:09 Biden warns Kurds not to seek separate enclave on Turkish-Syrian border https://t.co/CewpCDxQ5F reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164823843
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:14 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Waarom ineens pro Assad? Ik kan me nog goed herrineren dat je ISIS over SAA zat te roepen.
Lang verhaal eerlijk gezegd. Ik ben tot conclusie gekomen dat het conflict in Syrie niet opgelost kan worden behalve als Asad weer alle recht krijgt over alle plekken van Syrie. Daarnaast wegens bepaalde principes zie ik liever Asad aan de macht (Pan Arabisme) dan andere groepen die andere idealen opvolgen zoals het liberale democratie (westerse democratie) en of het takfirisme.
pi_164823990
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:12 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het zijn tenslotte communisten h
zijn die suicidaal? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164823993
Zeg Joe, als jij nu zegt dat die Koerden moeten oprotten uit ons nieuwe stukje land dan mag je op de foto met Erdogan.


pi_164824032
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:20 schreef Nintex het volgende:
Uncle Joe is blij:

[ afbeelding ]
slick dick. kijk die glimlach :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164824306
pi_164824390


YPG probeert te flanken.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164824503
quote:
eind resultaat vandaag.

ik vraag me af hoe die arabische locals van het sdf zich morgen gaan opstellen. ik kan me voorstellen dat ze zich genaaid voelen, maar om in de emotie landgenoten van een provincie verderop te zien als "bezetters" is simpelweg kortzichtig en dient hun zaak op de lange termijn totaal niet. ik hoop dat ze bij zinnen komen en niet gekke dingen gaan doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164824553
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:28 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

YPG probeert te flanken.
valt nog te bezien
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164824593
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

valt nog te bezien
Die twee plekken zijn al wel ingenomen t.o.v. de kaart van JubaUrbicus.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164824640
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:33 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Die twee plekken zijn al wel ingenomen t.o.v. de kaart van JubaUrbicus.
zal morgen blijken hoe of wat.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:34:16 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164824656
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:28 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

YPG probeert te flanken.
Slimme zet wel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164824916
En ja hoor, the story continues:

Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:38:12 As clashes renewed, #SDF (led by a #Jarablus native family) took Tal Amarneh, just in Amarneh outskirts, pushing out #Turkey foreign legion. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:39:18 With the fall of Tal Amarneh, road is open for al-Jemel town, under #Turkey foreign legion control and just 5 km south to #Jarablus. reageer retweet
pi_164824947
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:40:12 #Turkey tanks are firing crazy on Tal Amarneh. They know its fall open the road toward #Jarablus for #SDF as only al-Jemel town on the road. reageer retweet
Filmpjes anyone?!
pi_164825012
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:40 schreef JubaUrbicus het volgende:
Syria_Rebel_Obs twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:40:12 #Turkey tanks are firing crazy on Tal Amarneh. They know its fall open the road toward #Jarablus for #SDF as only al-Jemel town on the road. reageer retweet
Filmpjes anyone?!
ja het is avond en dan werken die camers niet dus is het allemaal lastig om te verifieren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164825164
quote:
99s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja het is avond en dan werken die camers niet dus is het allemaal lastig om te verifieren.
Geen excuus, in Oekraine zijn er iedere avond filmpjes van het front.
pi_164825188
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:45 schreef Nintex het volgende:

[..]

Geen excuus, in Oekraine zijn er iedere avond filmpjes van het front.
ik weet niet broer. ik zeg alleen wat mijn ervaring is :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164825264
Zou wel hilarisch zijn als die Turkse proxies (weer) in de pan gehakt worden en ze bij Uncle Joe moeten bedelen om luchtsteun.
pi_164825470
AlMayadeenLive twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:49:55 #تركيا: رئيس وزراء تركيا: لا يمكن تجاهل نظام الأسد اذا اردنا التوصل الى حل في سوريا لأنه أحد الأطراف reageer retweet
"Turkije: We kunnen Assad en zijn regime niet vermijden/ontwijken als we tot een oplossing willen komen in Syri, dat is zo omdat hij er een deel van uitmaakt."
pi_164825489
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:47 schreef Nintex het volgende:
Zou wel hilarisch zijn als die Turkse proxies (weer) in de pan gehakt worden en ze bij Uncle Joe moeten bedelen om luchtsteun.
zou wat wezen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:53:49 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164825501
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:47 schreef Nintex het volgende:
Zou wel hilarisch zijn als die Turkse proxies (weer) in de pan gehakt worden en ze bij Uncle Joe moeten bedelen om luchtsteun.
Net als ze overkwam bij Al Rai, stelletje prutsers
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164825601
dit is ook het irak topic toch? :P

ahmusawi twitterde op woensdag 24-08-2016 om 21:30:40 Purported images of US special forces supporting Iraqi operations in Qayyarah https://t.co/z6lbfEQ1pe reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164825737
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 21:18 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Lang verhaal eerlijk gezegd. Ik ben tot conclusie gekomen dat het conflict in Syrie niet opgelost kan worden behalve als Asad weer alle recht krijgt over alle plekken van Syrie. Daarnaast wegens bepaalde principes zie ik liever Asad aan de macht (Pan Arabisme) dan andere groepen die andere idealen opvolgen zoals het liberale democratie (westerse democratie) en of het takfirisme.
Verrader.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 24 augustus 2016 @ 21:58:00 #301
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164825755
dicht
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')