Ben benieuwd of je hm ook zo lekker vind!quote:Op zondag 22 mei 2016 14:14 schreef FANN het volgende:
[..]
Dank voor dit recept, ik zat weer even stiekem mee te lezen omdat hier wel vaker leuke
recepten langskomen
Lucky visite!!quote:Op zondag 22 mei 2016 14:11 schreef golfer het volgende:
Vanavond eters, dus druk aan de 'mies op de plaats' geweest.
Amuse 1: gerookte eendenborstplakjes met mangoblokjes, pecannoten en balsamicostroop.
Amuse 2: bonbons van rundercarpaccio met rucola, basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
Soep: komkommersoep met reepjes gerookte kip, bieslook-sprieten en crème fraiche.
Hoofd: rouleau's van gevulde maiskip-filets, tuinerwtenpuree met uitgebakken pancetta, courgettini (spaghetti van gourgettes), aardappelwaaiers uit de oven met koekkruiden.
Dessert: limoncellodessert met slagroom.
Het is allemaal goed gelukt en iedereen vond het lekker.quote:Op zondag 22 mei 2016 15:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Lucky visite!!
Veel succes en hopelijk slaagt alles weer
quote:Op donderdag 5 mei 2016 21:25 schreef Skeletor. het volgende:
Straks weer "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer.
quote:Op vrijdag 6 mei 2016 22:02 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer.
quote:Op zondag 8 mei 2016 23:06 schreef Skeletor. het volgende:
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-gele cherrytomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat. Erbij enkele extra snoeptomaatjes, een banaan en een peer:
enzovoort, enzovoort t/m vandaag:quote:Op dinsdag 10 mei 2016 21:57 schreef Skeletor. het volgende:
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-gele snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Extra snoeptomaatjes ontbreken niet, evenals de banaan en de peer.
Je houdt er wel van om een post eindeloos te herhalen?quote:Op zondag 22 mei 2016 21:28 schreef Skeletor. het volgende:
Straks de welbekende "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-mini smaaktrostomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-mini smaaktrostomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij wat snoeptomaatjes natuurlijk, banaan en een peer.
Devil is in de details en anders scroll je lekker door.quote:Op zondag 22 mei 2016 23:52 schreef golfer het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
enzovoort, enzovoort t/m vandaag:
[..]
Je houdt er wel van om een post eindeloos te herhalen?
Niet meer posten dan? Prima. Als dit is waar ik tegen kan en erin blijft zitten, dan vreet ik dat en post ik dat. Je zou eens een week het stokje van me over moeten nemen met Crohn, zul je zien hoe voorzichtig je wordt met wat je allemaal naar binnen gaat werken. Variatie is er niet veel bij, je bent al lang blij dat je op deze manier maar tien keer per dag hoeft te schijten in plaats van twintig keer. En deze getallen zijn niet overdreven.quote:Op zondag 22 mei 2016 23:52 schreef golfer het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
enzovoort, enzovoort t/m vandaag:
[..]
Je houdt er wel van om een post eindeloos te herhalen?
Dank je !quote:Op maandag 23 mei 2016 00:13 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Devil is in de details en anders scroll je lekker door.
Ik ben blij dat je weer relatief goed en lekker kan eten hoor Skel
Is het goed gegaan?quote:Op zondag 22 mei 2016 21:45 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ok, ik ga misselijk worden vrees ik. 2 uur geleden een flink stuk chococake met slagroom en nu serranoham gevuld met kruidenkaas. Mjum.
Als je McDonald's of kroketten eet, heb je dan niet heel veel last?quote:Op maandag 23 mei 2016 07:44 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Niet meer posten dan? Prima. Als dit is waar ik tegen kan en erin blijft zitten, dan vreet ik dat en post ik dat. Je zou eens een week het stokje van me over moeten nemen met Crohn, zul je zien hoe voorzichtig je wordt met wat je allemaal naar binnen gaat werken. Variatie is er niet veel bij, je bent al lang blij dat je op deze manier maar tien keer per dag hoeft te schijten in plaats van twintig keer. En deze getallen zijn niet overdreven.
Golfer, valt me van je tegen. Nou ja, bijna maandagmorgen, weekend voorbij, het ultieme moment voor een beetje chagrijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |