FOK!forum / Lifestyle / [CZT #22] Chronisch Ziek Topic
Adrianezondag 1 mei 2016 @ 10:35
Een algemeen topic voor mensen die Chronisch ziek zijn. Je kunt hier zowel je positieve als negatieve ervaringen kwijt en we proberen elkaar zoveel mogelijk als kan te steunen. Het maakt niet uit welke Chronische ziekte je hebt, iedereen is welkom!

Ben je zelf ziek, ken je iemand die ziek is of ben je chronisch nieuwsgierig met brandende vragen? Aarzel vooral niet om mee te posten!

Om het voor iedereen wat overzichtelijker te houden, zodat je je eventuele vragen gericht kan stellen en om onze soms warrige medicijnhoofdjes wat rust te geven vind je hieronder onze awesome vaste gasten incluis een korte medische samenvatting.

Wil je ook een plekje in het lijstje? Stuur de TS dan even een PM of meldt het in het topic :)

SPOILER
Sylvana
Ik ben Sylvana, 29 jaar en ik heb verschillende chronische ziektes.
Ik heb sinds 2011 Diabetes type1. De eerste jaren spoot ik insuline en lukte het me omdat ik ook psychische problemen heb niet goed om mijn Diabetes te reguleren. Daardoor ben ik een aantal keren in het ziekenhuis beland. De laatste 2 jaar gaat het gelukkig beter en heb ik het goed onder controle. Sinds november 2015 heb ik een insulinepomp, wat het leven een stuk makkelijker maakt omdat ik mijn Diabetes nu veel flexibeler kan reguleren. Naast Diabetes heb ik ook nog Scoliose en de ziekte van Crohn. Voor mijn psychische problematiek volg ik therapie. Ik ben volledig arbeidsongeschikt en krijg een Wajong-uitkering.

LPFAN

Ik ben LPFAN, 27 jaar en mijn nieren werken niet meer. (Of nah ja misschien nog 5%) Hierdoor moet ik 3 keer in de week 3.5 uur aan de dialyse om te overleven. Hierdoor zit ik werkloos thuis.

vannelle

Ik ben vannelle (alhoewel de meeste mensen mij gewoon Richard noemen) en ben 47 jaar oud.
Sinds 1998 heb ik rugproblemen waar het volgende aan gedaan is:
1999 hernia operatie
2003 2 discusprotheses (L4-L5/L5-S1)
2013 dezelfde niveau's vastgezet, artrose verwijderd en zenuwkanalen wijder gemaakt.

Momenteel zenuwschade doordat de artrose de zenuwen te lang klem heeft gehouden en 10 februari begin ik weer met revalidatie met als doe de belangrijkste pijnpunten er uit te pakken waardoor gerichte pijnbestrijding wellicht mogelijk is.

Wat ik ook heb maar verder geen pijn doet is osteoporose, botontkalking dus.
Ook ik zit 100% in de WAO en dat is eerlijk gezegd best wel rustgevend, geen sollicitatieplicht en zo.
Ik zou graag wíllen werken maar UWV snapt gelukkig ook dat dat niet kan.

caroro

Ik ben caroro en ik ben 41 jaar jong.
Ik heb sinds 1995 rugklachten,het begon met 2 hernia's, en nu ben ik 10 operaties een klapvoet en blijvende zenuwschade verder. Ik heb een neurostimulator om pijn te bestrijden.
Ook de rest van mijn lijf heeft me nogal eens in de steek gelaten, dat heeft me ook nog eens 8x op de operatietafel opgeleverd.
Ik ben moeder van 3(18,13 en 3 jaar) en al 24 jaar samen met mijn jeugdvriendje.
O en ik was al nooit echt in de wieg gelegd om te werken :P en daar is het UWV het nu ook 100% mee eens :(

Disana
Ik was gezond en aan het werk tot ik in 2010 stopte met roken waardoor zich Colitis Ulcerosa openbaarde.
In het ziekenhuis liet mijn lichaam me totaal in de steek en lag ik vijf maanden in bed.
Mijn nieren werken nog maar voor eenderde, mijn hart dat twee keer stil bleef staan en een infarct meemaakte werkt ook nog maar voor eenderde. Tevens zijn mijn benen niet ongeschonden het ziekenhuis uitgekomen: ik loop slecht.
Ik heb nog meer, maar deze zaken maken het onmogelijk nog te werken of überhaupt veel te doen.

houdjemond

In september 2015 heeft deze 26-jarige de stempel "Chronische Pancreatitis" gekregen, beter bekend als chronische alvleesklierontsteking.
In totaal was ik meer dan 15 kilo afgevallen, woog ik nog maar 39 kilo en kon ik behalve pijnstillers eten niet veel meer.
Aangezien dit niet langer ging ben ik begin januari 2016 geopereerd en deze operatie, te weten de longitudinale pancreaticojejunostomie :') ,is succesvol geweest!
Nu volgt een lange tijd van revalideren en hopen dat de ontstekingen door de operatie rustig blijven en mij geen verdere pijn meer bezorgen, hoewel ik natuurlijk altijd een chronische ontsteking zou blijven houden.
Verder ben ik een grootverbruiker van Oxycodon en Pancreatine.

poesopstokje

Vrouw, 24 jaar, naast de diagnoses Asperger en (nog niet behandelde) PTSS heb ik ook een ''slaapstoornis NAO'' in m'n dossier staan.

Al sinds ik me kan herinneren heb ik hele levendige en heftige nachtmerries, gedurende de hele nacht (of middag, ligt eraan wanneer ik slaap :+ ). In combinatie met Hypnagogische hallucinaties en verlammingen.

Meerdere onderzoeken, medicijnen en andere ''middeltjes'' gebruikt, maar tot op heden geen oorzaak/genezing.

Ik ben dus chronisch ziek. Erg weinig energie, altijd moe. Maar ook altijd bang, voor de nacht en het slapen.
Opleiding heb ik niet kunnen doen, ik ben gestrand met een VMBO-TL diploma.
Werken zit er ook niet in. Ik krijg een bijstandsuitkering zonder sollicitatieplicht.

Fripsel

Ik ben 22 jaar en heb sinds oktober 2014 de diagnose fibromyalgie. Maar mijn onderzoekstraject is begonnen toen ik 11 was. Ik heb 3 maanden therapie gehad in een revalidatiecentrum maar de eindconclusie was dat geen van m'n doelstellingen behaald was (au). Ik woon samen met mijn vriend en ben onlangs gestopt met mijn studie en werk op dit moment parttime in de supermarkt. Binnenkort krijg ik een intake bij het GGZ omdat ik niet goed meer met mijn angsten overweg kan.

Superkimmi
Vrouw, geboren in 1990. Ik heb al sinds de basisschool astma en in de eerste periode vaak last gehad van longontstekingen. Na de puberteit ben ik een aantal jaar vrij stabiel geweest. Maar de laatste paar jaar ben ik onwijs vaak verkouden voor een langere periode. Dit heeft erg veel invloed op mijn energielevel, conditie en algehele lichamelijke toestand, omdat verkouden zijn voor mij echt een ramp is. In maart 2016 is na een nieuwe longontsteking bij mij longfibrose geconstateerd. Omdat mijn longen nog niet onwijs beschadigd zijn zullen de extra gevolgen voorlopig nog wel te overzien zijn. Gedurende 2016 zal ik vaak bij de longarts te vinden zijn om verder te onderzoeken wat mijn baseline scenario is (hoe gaat het met mijn longen als ik niet verkouden ben), wat er precies gebeurt wanneer ik wel verkouden ben en of er verdere medicatie nodig is (en werkt) in de nabije toekomst..

Sararaats
36 jaar.
Ik heb de ziekte van Hashimoto. Dit betekent dat mijn afweersysteem van mijn lichaam mijn schildklier aanvalt.

Heel kort: De ziekte van Hashimoto is een vaak voorkomende vorm van hypothyreoïdie. Het is een auto-immuunziekte, waarbij het afweersysteem van het lichaam de schildklier aanvalt. Hierdoor ontstaan steeds terugkerende ontstekingen, en laat de klier het afweten. De gevolgen daarvan zijn voelbaar over het hele lichaam.

Ik was altijd maar moe en mijn schildklier zwol op.

Ik kreeg L-Thyroxine® 25mcg maar als die niet helpt: radio-actief jodium. Laatste optie is een operatie.

Jaimy_Luca
31 jaar.
Ik heb diabetes type 2. Nog niet kunnen accepteren, daarom moet ik sinds een poosje insuline spuiten. Begon met 8EH, zit inmiddels op 50EH... Daarnaast nog 2 tabletjes Metformine.
Ik heb daarnaast autisme en psychische problemen (en heel vroeger nog gediagnosticeerd met Schizoaffectieve stoornis). Ik slaap vaak slecht wat m'n psyche zwak maakt en ik rare dingen kan denken/doen.

PrisTheShiz
29 jaar, vrouw (in tegenstelling tot wat mijn profiel zegt,fulltime werkzaam bij de overheid, hts studie afgerond, woon samen met partner. Heb 1 huisdier, ook gelijk mijn lust en leven.

Ik mag leven met de volgende diagnoses:
-Prikkelbare darm syndroom
-Migraine
-Traag werkende schildklier sinds 2016
-Galblaas verwijderd in 2015 vanwege galstenen en kolieken
-Burnout gehad in 2015
2bd28f75dad7d6fa22a5004b22102daf.jpg
Adrianezondag 1 mei 2016 @ 10:39
Sylvana:
"Pfftt wat een kutnacht :'(
Werd om kwart over 4 wakker met een droge mond en zat op 15.8. Dus ik gecorrigeerd met de pomp en weer gaan slapen. Was ik gestegen naar 16.7 :o
Echt geen idee hoe het kan want heb geen patat oid met langwerkende koolhydraten gehad. En voor het slapen zat ik op 10.
Dus nu voor het eerst sinds ik de pomp heb toch maar weer met de pen bijgespoten :o
En natuurlijk nieuw infuusje gezet. Hopelijk daal ik snel weer want ik ga vanmiddag met mn broertje naar Ajax-Twente en daarna met hem bij mijn zusje eten.

Zul je ook altijd zien dat zoiets gebeurd als je een drukke dag gepland hebt :("


Ik weet niet hoe ik moet quoten uit een vorig topic, dus zo maar even.

Balen, Sylvana, ik hoop dat je nu beter zit qua waarden en dat je gewoon op stap kunt vandaag!
_Hestia_zondag 1 mei 2016 @ 11:01
Dankjewel ik wilde hem zelf al kopieren. Ik zit nu op 13 dus zak wel gelukkig. Ik ga wel gewoon op stap maar hoop wel dat ik me beter ga voelen. Durf ook niet te eten nog omdat ik geen idee heb wat die insuline uit de pen gaat doen nog.

(Quoten uit een gesloten topic kan idd niet maar je kunt het verhaal wel gewoon tussen quote-tags zetten ;) )
Cat-astrophezondag 1 mei 2016 @ 11:07
(Mobiel quoten uit gesloten topics kan niet dus maar even zo @ Jaimy-luca:)

quote:
(Dat ik het sowieso niet kan accepteren is niet jullie probleem, toch? ;) Dat is geheel en alleen mijn probleem en mijn keuze hoe ik ermee omga. En ja, ik ben op de hoogte wat de consequenties (zullen) zijn, en die accepteer ik zonder meer.)
Ik vraag me oprecht af of jij, als de tijd daar is, de consequenties accepteert. Hoop voor je dat het dan zo gaat als je nu voorspelt.
Maar denk wel dat het voor mensen met een chronische ziekte die zich aan alle leefregels houden en alsnog terugvallen krijgen verdrietig en zelfs kwetsend kan zijn om te zien hoe gemakkelijk jij ermee omspringt.

Zie bijvoorbeeld Sylvana die, totaal buiten haar schuld, een slechte nacht heeft gehad met vervelende waarden en daar nu nog last van heeft.

Dus zolang je hier blijft posten over de consequenties van jouw verkeerde keuzes, belast je daar ook anderen mee. Echt zonde hoe slecht je voor jezelf zorgt.
Hoe reageert jouw omgeving hier trouwens op? Niemand die zich zorgen om je maakt en er met je over in gesprek gaat?
Cat-astrophezondag 1 mei 2016 @ 11:08
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:01 schreef Sylvana het volgende:
Dankjewel ik wilde hem zelf al kopieren. Ik zit nu op 13 dus zak wel gelukkig. Ik ga wel gewoon op stap maar hoop wel dat ik me beter ga voelen. Durf ook niet te eten nog omdat ik geen idee heb wat die insuline uit de pen gaat doen nog.

(Quoten uit een gesloten topic kan idd niet maar je kunt het verhaal wel gewoon tussen quote-tags zetten ;) )
Hopelijk trekt het snel bij en kun je er een leuke dag van maken. ^O^
_Hestia_zondag 1 mei 2016 @ 11:31
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:08 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hopelijk trekt het snel bij en kun je er een leuke dag van maken. ^O^
Dankje. Inmiddels op 11.5 maar ik zit in de trein. Over een uur overstappen dus dan maar ff een broodje scoren. Scheelt dat ik als ik hoog zit toch geen honger heb ;)

Ik denk trouwens dat er luchtbelletjes in de slang zaten en ik daarom geen insuline binnenkreeg. Want in mn reservoir zaten ook veel luchtbelletjes. Terwijl ik die met wisselen er altijd wel eerst uittik.
Disanazondag 1 mei 2016 @ 11:38
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:07 schreef Cat22 het volgende:
(Mobiel quoten uit gesloten topics kan niet dus maar even zo @ Jaimy-luca:)

[..]

Ik vraag me oprecht af of jij, als de tijd daar is, de consequenties accepteert. Hoop voor je dat het dan zo gaat als je nu voorspelt.
Maar denk wel dat het voor mensen met een chronische ziekte die zich aan alle leefregels houden en alsnog terugvallen krijgen verdrietig en zelfs kwetsend kan zijn om te zien hoe gemakkelijk jij ermee omspringt.

Zie bijvoorbeeld Sylvana die, totaal buiten haar schuld, een slechte nacht heeft gehad met vervelende waarden en daar nu nog last van heeft.

Dus zolang je hier blijft posten over de consequenties van jouw verkeerde keuzes, belast je daar ook anderen mee. Echt zonde hoe slecht je voor jezelf zorgt.
Hoe reageert jouw omgeving hier trouwens op? Niemand die zich zorgen om je maakt en er met je over in gesprek gaat?
Ik vind de posts van Jaimy-Luca irritant omdat ze zo lichtzinnig zijn en ik me dan afvraag wat ze hier doet. Er zitten hier verder maar weinig mensen die de keuze hebben zich slecht te voelen of een medicijntje minder te slikken. Het is inderdaad bijna alsof Jaimy_Luca daar de spot mee drijft.
Cat-astrophezondag 1 mei 2016 @ 11:54
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:31 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Dankje. Inmiddels op 11.5 maar ik zit in de trein. Over een uur overstappen dus dan maar ff een broodje scoren. Scheelt dat ik als ik hoog zit toch geen honger heb ;)

Ik denk trouwens dat er luchtbelletjes in de slang zaten en ik daarom geen insuline binnenkreeg. Want in mn reservoir zaten ook veel luchtbelletjes. Terwijl ik die met wisselen er altijd wel eerst uittik.
Dan ben je mooi aan het dalen ^O^
Hopelijk waren het de luchtbelletjes. Altijd fijn om de reden te weten. Misschien een maandagmorgen reservoir of zo. :P
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 12:46
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 10:21 schreef Jaimy_Luca het volgende:
(Dat ik het sowieso niet kan accepteren is niet jullie probleem, toch? ;) Dat is geheel en alleen mijn probleem en mijn keuze hoe ik ermee omga. En ja, ik ben op de hoogte wat de consequenties (zullen) zijn, en die accepteer ik zonder meer.)
Sorry maar dat vind ik nogal dom. Je kan zoveel nare dingen krijgen doordat je er niet op let, wondjes die niet dicht willen en uiteindelijk een amputatie worden, nierfalen, flauwvallen etc etc.

Ik zie zoveel mensen bij dialyse met diabetes en bijna allemaal zijn ze wel iets kwijt, of een teen, of een arm of een been. En je wilt trouwens toch niet ook aan de dialyse moeten? Dat gaat vaak hand in hand met diabetes...

Nou kan je er lang niet altijd wat aan doen dat dat allemaal gebeurd, maar ik zou er echt niet zo mee omgaan als jouw. Je kan ook hart en vaat ziekten en alles er door krijgen.

En ja ik weet het zelf erg goed, een dieet hebben is erg k*t. Maar het is wel voor je gezondheid.

Goed bedoelt dit hoor...

[ Bericht 8% gewijzigd door LPFAN op 01-05-2016 13:00:03 ]
_Hestia_zondag 1 mei 2016 @ 12:47
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:54 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan ben je mooi aan het dalen ^O^
Hopelijk waren het de luchtbelletjes. Altijd fijn om de reden te weten. Misschien een maandagmorgen reservoir of zo. :P
Ja idd erg frustrerend als je niet weet waardoor het komt. Maar nu op 7.5 dus eten *O*
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 12:48
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 12:47 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ja idd erg frustrerend als je niet weet waardoor het komt. Maar nu op 7.5 dus eten *O*
Gelukkig maar!
Adrianezondag 1 mei 2016 @ 12:50
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 12:47 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ja idd erg frustrerend als je niet weet waardoor het komt. Maar nu op 7.5 dus eten *O*
Fijn!
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 12:58
Morgen naar het UMCG om mijn gewicht te bespreken met de chirurg. Spannend *O*

Ben benieuwd of ik al geaccepteerd wordt voor de lijst. Ik hoop het eigenlijk niet omdat ik liever mijn streefgewicht haal en dat is toch nog maar 4 kilo. En wachten doe ik toch al qua tijd dus die extra paar maanden maken dan ook niet uit.

Alleen wou ik morgen graag zwemmen maar ik moet er om half 2 zijn en dan sluit het zwembad, dus als ik morgen uit bed kan komen ga ik proberen er om 8 uur te zijn ;p Wat doe ik mezelf aan :P
Disanazondag 1 mei 2016 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 12:58 schreef LPFAN het volgende:
Morgen naar het UMCG om mijn gewicht te bespreken met de chirurg. Spannend *O*

Ben benieuwd of ik al geaccepteerd wordt voor de lijst. Ik hoop het eigenlijk niet omdat ik liever mijn streefgewicht haal en dat is toch nog maar 4 kilo. En wachten doe ik toch al qua tijd dus die extra paar maanden maken dan ook niet uit.

Alleen wou ik morgen graag zwemmen maar ik moet er om half 2 zijn en dan sluit het zwembad, dus als ik morgen uit bed kan komen ga ik proberen er om 8 uur te zijn ;p Wat doe ik mezelf aan :P
Maar het is toch mooi als je te horen krijgt dat je bent geaccepteerd? Dan weet je dat vast, terwijl je verder af blijft vallen.
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:05 schreef Disana het volgende:

[..]

Maar het is toch mooi als je te horen krijgt dat je bent geaccepteerd? Dan weet je dat vast, terwijl je verder af blijft vallen.
Ja tuurlijk is dat het wel. Ben dan ook heus wel blij hoor ;) Alleen ik vind het mooier als ik eerst mijn streefgewicht haal.

( en wat het ook is, dan komt het opeens wel erg dichtbij en het is best eng ;p)
Disanazondag 1 mei 2016 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:08 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja tuurlijk is dat het wel. Ben dan ook heus wel blij hoor ;) Alleen ik vind het mooier als ik eerst mijn streefgewicht haal.

( en wat het ook is, dan komt het opeens wel erg dichtbij en het is best eng ;p)
Dat laatste kan ik me helemaal voorstellen, want je hebt er lang genoeg naar uit moeten kijken. Maar denk je eens in hoe spannend het gaat worden, dat je elk moment opgeroepen kan worden; of heb je een donor.
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:10 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat laatste kan ik me helemaal voorstellen, want je hebt er lang genoeg naar uit moeten kijken. Maar denk je eens in hoe spannend het gaat worden, dat je elk moment opgeroepen kan worden; of heb je een donor.
Nee heb zelf geen donor helaas dus ik kan idd dan elk moment gebeld worden als er een match is, en dat is idd zo spannend. Kan dan echt ook elk moment zijn, snachts, of als ik toevallig aan dialyse zit of een ander moment. Moet dan ook binnen een paar uur in het ziekenhuis zijn.
Disanazondag 1 mei 2016 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:16 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Nee heb zelf geen donor helaas dus ik kan idd dan elk moment gebeld worden als er een match is, en dat is idd zo spannend. Kan dan echt ook elk moment zijn, snachts, of als ik toevallig aan dialyse zit of een ander moment. Moet dan ook binnen een paar uur in het ziekenhuis zijn.
Dat lijkt me enorm spannend, ik hoop dat ze je een beetje begeleiden als het wachten ingaat.
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:23
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:17 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat lijkt me enorm spannend, ik hoop dat ze je een beetje begeleiden als het wachten ingaat.
Vast wel. Kan altijd met vragen terecht. Moet alleen wel dan gaan leren om mijn telefoon steeds bij me te hebben haha, vergeet hem nog wel eens.
Maar het is best een raar idee, De wachttijd is 3/4 jaar, in Juli wacht ik al 2 jaar. Dus zolang wachten is het dan ook niet meer.
_Hestia_zondag 1 mei 2016 @ 13:26
Dankjulliewel *O* Heerlijk genoten van een broodje brie met komkommer en sla :9

quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:23 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Vast wel. Kan altijd met vragen terecht. Moet alleen wel dan gaan leren om mijn telefoon steeds bij me te hebben haha, vergeet hem nog wel eens.
Maar het is best een raar idee, De wachttijd is 3/4 jaar, in Juli wacht ik al 2 jaar. Dus zolang wachten is het dan ook niet meer.
Zo dat schiet idd op. Kan me voorstellen dat je het spannend vindt hoor. Is ook niet niks natuurlijk. Wel fijn dat je nu al wel die wachttijd hebt opgebouwd.
Zwemse morgen ;)
-sabine-zondag 1 mei 2016 @ 13:26
Ik vind het niet zo zwart wit.
Ik doe ook dingen die niet goed zijn voor mijn lijf zoals bijvoorbeeld op reis zij zoals nu, verven en behangen. Ik weet dat ik daarmee schade aanricht, maar soms is het even fijn te doen alsof je de wereld aankunt en geen rekening te houden met de gevolgen.

Wat voor de een lichtzinnig is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Ik zie wel wat er getikt wordt, maar ga niet uit van slechte intenties.

De frustraties hier begrijp ik bijna altijd, de negativiteit niet altijd.

Knus voor allemaal.
Disanazondag 1 mei 2016 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:23 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Vast wel. Kan altijd met vragen terecht. Moet alleen wel dan gaan leren om mijn telefoon steeds bij me te hebben haha, vergeet hem nog wel eens.
Maar het is best een raar idee, De wachttijd is 3/4 jaar, in Juli wacht ik al 2 jaar. Dus zolang wachten is het dan ook niet meer.
Inderdaad, je moet altijd bereikbaar zijn. En nee, zo lang is het niet meer. Stel je toch voor dat je weer vrij kunt bewegen zonder drie keer in de week te moeten dialyseren.
-sabine-zondag 1 mei 2016 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:23 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Vast wel. Kan altijd met vragen terecht. Moet alleen wel dan gaan leren om mijn telefoon steeds bij me te hebben haha, vergeet hem nog wel eens.
Maar het is best een raar idee, De wachttijd is 3/4 jaar, in Juli wacht ik al 2 jaar. Dus zolang wachten is het dan ook niet meer.
Mag je ook een telefoonnummer van een vriend of familielid doorgeven?
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:26 schreef Disana het volgende:

[..]

Inderdaad, je moet altijd bereikbaar zijn. En nee, zo lang is het niet meer. Stel je toch voor dat je weer vrij kunt bewegen zonder drie keer in de week te moeten dialyseren.
Ja idd! raar idee ook :P
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:29
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:28 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Mag je ook een telefoonnummer van een vriend of familielid doorgeven?
Jah, ze hebben sowieso al het nummer van mijn ouders als contactpersoon.
-sabine-zondag 1 mei 2016 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:29 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah, ze hebben sowieso al het nummer van mijn ouders als contactpersoon.
Dat is fijn. Ik ben ook iemand die de telefoon vergeet. Ik heb pas sinds een paar maanden zo'n ding.
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:31
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:26 schreef Sylvana het volgende:
Dankjulliewel *O* Heerlijk genoten van een broodje brie met komkommer en sla :9

[..]

Zo dat schiet idd op. Kan me voorstellen dat je het spannend vindt hoor. Is ook niet niks natuurlijk. Wel fijn dat je nu al wel die wachttijd hebt opgebouwd.
Zwemse morgen ;)
Thanks!
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 13:31
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 13:30 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Dat is fijn. Ik ben ook iemand die de telefoon vergeet. Ik heb pas sinds een paar maanden zo'n ding.
Hehe :P Heb gelukkig ook een vaste telefoon, dus daar kunnen ze ook op bellen want nu ligt mijn mobiel bijvoorbeeld nog boven op bed :P
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 15:50
Pffff ik voel me eindelijk sinds deze week me weer een beetje mezelf na die enorme ongesteldheid van vorige maand. Dus vandaag heerlijk mijn hele huis ff goed schoongemaakt. Ruikt nu heerlijk fris hier O+

Wel nu uitgeput maar goed was het waard :P

EDIT: en zit nu ff lekker van het zonnetje buiten te genieten <3 kan je echt van opknappen.

[ Bericht 10% gewijzigd door LPFAN op 01-05-2016 16:44:25 ]
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 16:44
Hier wel een ok weekend opzich :)

We hadden boven een slaapkamer, die ik als studeerkamer gebruikte. Maar ja ik studeer al lang niet meer. Dus iedere keer als we iets kwijt moesten "gooi daar maar neer" :')

Was niet normaal meer de troep. Maar we hadden een tijdje terug een grote kledingkast gratis gekregen dus nu hebben we alles opgeruimd en uitgezocht en gaan we er een grote kleed/waskamer van maken met make-up tafel en ook een lekkere stoel die ik nog van m'n oma heb O+

En dan hoop ik ook dat ik S ochtends minder wakker word van m'n vriend, want het licht hoeft dan niet meer aan op de slaapkamer enzo :)
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 16:44 schreef Fripsel het volgende:
Hier wel een ok weekend opzich :)

We hadden boven een slaapkamer, die ik als studeerkamer gebruikte. Maar ja ik studeer al lang niet meer. Dus iedere keer als we iets kwijt moesten "gooi daar maar neer" :')

Was niet normaal meer de troep. Maar we hadden een tijdje terug een grote kledingkast gratis gekregen dus nu hebben we alles opgeruimd en uitgezocht en gaan we er een grote kleed/waskamer van maken met make-up tafel en ook een lekkere stoel die ik nog van m'n oma heb O+

En dan hoop ik ook dat ik S ochtends minder wakker word van m'n vriend, want het licht hoeft dan niet meer aan op de slaapkamer enzo :)
Lekker! hoop het ook voor je :P
twiFightzondag 1 mei 2016 @ 18:44
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 12:47 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ja idd erg frustrerend als je niet weet waardoor het komt. Maar nu op 7.5 dus eten *O*
Ik moet zeggen dat ik er, na 16 jaar, met grote regelmaat nog steeds geen kut van snap. Ik weet hoe ik moet reageren, maar suikerspiegels in voldoende mate voorspellen lukt me niet. Twee weken geleden heb ik in een week tijd nog 15 hypo's gehad, was een gezellig weekje :{
Jaimy_Lucazondag 1 mei 2016 @ 18:56
We hebben gewoon buiten gezeten de hele middag. :o Buiten gegeten ook. Is echt heerlijk weer hier geweest en nog steeds.

Was erg geslaagd vriend z'n verjaardag vieren (jarig was ie op koningsdag). Ze zijn wel allemaal vroeg weg. :+ Ach hebben wij de avond saampjes. ;)
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 19:18
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 18:56 schreef Jaimy_Luca het volgende:
We hebben gewoon buiten gezeten de hele middag. :o Buiten gegeten ook. Is echt heerlijk weer hier geweest en nog steeds.

Was erg geslaagd vriend z'n verjaardag vieren (jarig was ie op koningsdag). Ze zijn wel allemaal vroeg weg. :+ Ach hebben wij de avond saampjes. ;)
Ja, het is erg lekker weer idd. Zag dat het aan de einde van de week zelfs richting 23 graden gaat :o
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 20:06
Ik word hier echt vet blij van :@ Goed begin om het huis op orde te krijgen. Ik heb zoveel spullen en ik weet vaak gewoon waar ik ermee naar toe moet :') maar nu dus een grotere kledingkast en ladeblok. En de oude kasten over op de slaapkamer. O+ Ik hoop dat als alles straks een goede/betere plek heeft het bijhouden ook makkelijker gaat.

Bohh positieve dag. O+

SPOILER
en blije kleurtjes :@ :D
9262F05F-E60C-4C38-8C07-FD7037F858E6_zpswsa1ghwl.jpg
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 19:18 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja, het is erg lekker weer idd. Zag dat het aan de einde van de week zelfs richting 23 graden gaat :o
7 of zo hier... :')
vannellezondag 1 mei 2016 @ 20:28
quote:
9s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:07 schreef Toto69 het volgende:

[..]

7 of zo hier... :')
Hier ook hoor!
's Nachts. _O-
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 20:54
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:28 schreef vannelle het volgende:

[..]

Hier ook hoor!
's Nachts. _O-
Wrijf het er maar in :6
LPFANzondag 1 mei 2016 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:54 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Wrijf het er maar in :6
Had je toch in Nederland moeten blijven :P _O- ;)
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 20:55
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:55 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Had je toch in Nederland moeten blijven :P _O- ;)
Op zich. ;d
vannellezondag 1 mei 2016 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:54 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Wrijf het er maar in :6
Wrijf zelf maar, krijg je het warm van. ;)
#ANONIEMzondag 1 mei 2016 @ 20:58
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:58 schreef vannelle het volgende:

[..]

Wrijf zelf maar, krijg je het warm van. ;)
Betwijfel ik
vannellezondag 1 mei 2016 @ 21:07
quote:
9s.gif Op zondag 1 mei 2016 20:58 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Betwijfel ik
Da's natuurkunde jonguh, door wrijving ontstaat warmte.

Zelf hebben we vandaag groots uitgepakt met de moestuintjes van de AH, grotere potten dus overpotten hoeft niet meer als het goed is.
Was ff wat werk en best wel een smeerboel maar hopelijk was het de moeite waard. :)

En on-topic: Ik ga deze week toch maar even naar de huisarts denk ik.
Dosis Oxy die ik nu krijg (2x20mg) is echt onvoldoende.
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 08:48
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2016 19:18 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja, het is erg lekker weer idd. Zag dat het aan de einde van de week zelfs richting 23 graden gaat :o
Dan kan ik eindelijk weer gaan mountainbiken. *O*

En skeeleren, hardlopen en zwemmen. Kortom: buiten sporten. ^O^
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 10:25
Vanochtend in de klimwand geklommen, heb de top gehaald! * weethetevennietmeer trots is op zichzelf *O*
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 11:27
Zover het idee om vanmorgen te gaan zwemmen. Ik ben dus net 5 minuten wakker :') wekker is niet afgegaan. Nah ja gelukkig moet ik een half uur fietsen naar het UMCG dus krijg iig iets van beweging.
Pinnenmutskemaandag 2 mei 2016 @ 11:47
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 10:25 schreef weethetevennietmeer het volgende:
Vanochtend in de klimwand geklommen, heb de top gehaald! * weethetevennietmeer trots is op zichzelf *O*
^O^

Fijne dag (tot zover dat gaat)
houdjemondmaandag 2 mei 2016 @ 13:15
*steekt even hoofd om de hoek*

Haj :W .

Pizza was heeeerlijk maar man man man wat een loze calorieën :') aangezien ik er heel erg op getraind was toen ik nog niet alles mocht eten en drinken schrok ik me kapot.
Don't get me wrong ik ben absoluut niet bezig met mijn gewicht ofzo ( zit nu op een stabiele 49 kilo *O* ) maar keek er toch wel ff van op.

Ik ga ergens deze week eens bij m'n mams langs voor een rondje op de hometrainer, heb een jaar niet "in het echt" gefietst en als ik dat nu meteen ga doen zie ik mezelf al binnen 2x trappen in de bosjes liggen :D .

Fijn dat het weer ook eindelijk een beetje normaal doet vinden jullie ook niet? Ookal zit je alleen maar even buiten of wandel je een klein stukje, het doet toch wonderen voor op z'n minst je humeur vind ik.

Ik ga straks eens even beetje poetsen en opruimen en boodschappen doen, hoewel ik nogsteeds lijp word van dat eeuwige moe zijn moet ik toch die luie cirkel eens gaan doorbreken, of ieg proberen.

Liefs voor iedereen!
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 13:19
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 13:15 schreef houdjemond het volgende:
*steekt even hoofd om de hoek*

Haj :W .

Pizza was heeeerlijk maar man man man wat een loze calorieën :') aangezien ik er heel erg op getraind was toen ik nog niet alles mocht eten en drinken schrok ik me kapot.
Don't get me wrong ik ben absoluut niet bezig met mijn gewicht ofzo ( zit nu op een stabiele 49 kilo *O* ) maar keek er toch wel ff van op.

Ik ga ergens deze week eens bij m'n mams langs voor een rondje op de hometrainer, heb een jaar niet "in het echt" gefietst en als ik dat nu meteen ga doen zie ik mezelf al binnen 2x trappen in de bosjes liggen :D .

Fijn dat het weer ook eindelijk een beetje normaal doet vinden jullie ook niet? Ookal zit je alleen maar even buiten of wandel je een klein stukje, het doet toch wonderen voor op z'n minst je humeur vind ik.

Ik ga straks eens even beetje poetsen en opruimen en boodschappen doen, hoewel ik nogsteeds lijp word van dat eeuwige moe zijn moet ik toch die luie cirkel eens gaan doorbreken, of ieg proberen.

Liefs voor iedereen!

Jaaa net op de fiets naar het umcg gegaan. Heeerlijk heb geen jas aan.

Zit nu te wachten tot ik aan de beurt ben. Pffff moet ook eerst ff bijkomen van het pokkeeind lopen naar de poli toe xd
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 13:45
Pfff ik haat uitloop :(
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 14:04
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
houdjemondmaandag 2 mei 2016 @ 14:09
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
Super lieverd! *O*
-sabine-maandag 2 mei 2016 @ 14:11
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
Fijn. *O*
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 14:11
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:09 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Super lieverd! *O*
Ja! Komt nu wel erg dichtbij.
caroromaandag 2 mei 2016 @ 14:12
Wat een goed nieuws vandaag allemaal!!!
Ik geniet toch zo van dit heerlijke weer, en de caravan staat voor de deur we gaan er heerlijk een paar dagen tussenuit van de week!
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 14:20
Yay voor LP! *O* Ik duim met je mee voor een snelle donor ^O^

HJM; Op z'n tijd moet dat kunnen, zo'n ranzige vette hap :P Volgende keer zelf pizza maken? Veuuul lekkerder!

Hier ook prachtig weer, eind van de week richting de 20gr *O*
Daar leeft een mens van op O+
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 14:32
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
Top!
Pinnenmutskemaandag 2 mei 2016 @ 14:53
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
*O* ^O^
houdjemondmaandag 2 mei 2016 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:20 schreef Poesopstokje het volgende:
Yay voor LP! *O* Ik duim met je mee voor een snelle donor ^O^

HJM; Op z'n tijd moet dat kunnen, zo'n ranzige vette hap :P Volgende keer zelf pizza maken? Veuuul lekkerder!

Hier ook prachtig weer, eind van de week richting de 20gr *O*
Daar leeft een mens van op O+
Oeh dat is wel een goed idee Poes :Y !
Hoe gaat het bij jou? :*
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 15:08
Wat fijn LP! *O*

Ik heb hier echt weer een shit dag waarbij m'n hoofd over de kop ligt en ik het verschil niet meer weet tussen links en rechts. En verdomme ik heb het er zo mee gehad.
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 16:14
quote:
1s.gif Op zondag 1 mei 2016 11:07 schreef Cat22 het volgende:
(Mobiel quoten uit gesloten topics kan niet dus maar even zo @ Jaimy-luca:)

[..]

Ik vraag me oprecht af of jij, als de tijd daar is, de consequenties accepteert. Hoop voor je dat het dan zo gaat als je nu voorspelt.
Maar denk wel dat het voor mensen met een chronische ziekte die zich aan alle leefregels houden en alsnog terugvallen krijgen verdrietig en zelfs kwetsend kan zijn om te zien hoe gemakkelijk jij ermee omspringt.

Zie bijvoorbeeld Sylvana die, totaal buiten haar schuld, een slechte nacht heeft gehad met vervelende waarden en daar nu nog last van heeft.

Dus zolang je hier blijft posten over de consequenties van jouw verkeerde keuzes, belast je daar ook anderen mee. Echt zonde hoe slecht je voor jezelf zorgt.
Hoe reageert jouw omgeving hier trouwens op? Niemand die zich zorgen om je maakt en er met je over in gesprek gaat?
Ik ga het maar eens uitleggen. Denk dat het wel nodig is.

Wel in een spoiler:

SPOILER
De reden dat ik de diabetes niet kan accepteren is omdat ik het leven niet leuk vind. Ik had niet geboren willen worden en ik hoef niet oud te worden. Ik zal het nóóit zelf doen, laat dat duidelijk zijn.

Daar komt nog eens bij dat ik mijn lichaam helemaal niets waard vind, dus waarom zou ik goed voor dat lichaam zorgen?

Dit zit zo diep in mij, dat is niet te verhelpen. Geen psycholoog of psychiater die me kan helpen.

Ik ga door, zo goed en zo kwaad als het gaat. Ik probeer er het beste van te maken en zie wel hoe het verloopt.
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 16:23
Dat is dus eigenlijk ook mijn frustratie zoals het topic eerst heette.

Niemand in mijn omgeving weet dit. Ik wil ze niet nog meer pijn doen (dan ik heb gedaan toen ik depressief was).

Ik heb een ontzettend lieve vriend, die echt alles voor me over heeft. (En als ik dit besef word ik zo ontzettend emotioneel.)

Lieve ouders ook, lief broertje en te gekke schoonfamilie.
vannellemaandag 2 mei 2016 @ 16:42
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 16:23 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Dat is dus eigenlijk ook mijn frustratie zoals het topic eerst heette.

Niemand in mijn omgeving weet dit. Ik wil ze niet nog meer pijn doen (dan ik heb gedaan toen ik depressief was).

Ik heb een ontzettend lieve vriend, die echt alles voor me over heeft. (En als ik dit besef word ik zo ontzettend emotioneel.)

Lieve ouders ook, lief broertje en te gekke schoonfamilie.
Jaimy,
Ik schrok echt van je verhaal in de spoiler.
Is er iets dat ik/wij kunnen doen? Want dit hoort niet zo, dit moet beter kunnen.
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 16:44
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 16:23 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Dat is dus eigenlijk ook mijn frustratie zoals het topic eerst heette.

Niemand in mijn omgeving weet dit. Ik wil ze niet nog meer pijn doen (dan ik heb gedaan toen ik depressief was).

Ik heb een ontzettend lieve vriend, die echt alles voor me over heeft. (En als ik dit besef word ik zo ontzettend emotioneel.)

Lieve ouders ook, lief broertje en te gekke schoonfamilie.
Wou dat ik iets voor je kon doen. :*
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 16:45
Thanks iedereen trouwens O+
Disanamaandag 2 mei 2016 @ 17:09
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
Ah geweldig. Vanaf nu gaat het dus spannend voor je worden. Gefeliciteerd!
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 17:09 schreef Disana het volgende:

[..]

Ah geweldig. Vanaf nu gaat het dus spannend voor je worden. Gefeliciteerd!
Jah idd, hoor binnenkort van de dokter wanneer ik er officieel opsta, Is iig binnen nu en 2 maanden waarschijnlijk. Erg spannend!
_Hestia_maandag 2 mei 2016 @ 17:29
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 17:21 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Jah idd, hoor binnenkort van de dokter wanneer ik er officieel opsta, Is iig binnen nu en 2 maanden waarschijnlijk. Erg spannend!
Gefeliciteerd en idd spannend! Wat zal je leven dan veranderen zeg. Hopelijk ben je snel aan de beurt.

Jaimy heftig zeg van je spoiler. Maar ik begrijp het nu wel beter. Dapper dat je het gedeeld hebt :*

Ik heb gisteren echt een super leuke dag gehad. Ben met mn broertje naar Ajax-Twente geweest en daarna samen met hem bij mn zusje en haar vriend gegeten *O*

Alleen vandaag gewoon therapie en dat was echt teveel. Was er echt niet bij. En waren ookerg confronterende dingen die besproken/gepefend werden. Morgen gelukkig alleen 's middags therapie en dan een paar dagen vrij. Heb dat ook wel ff nodig want er gebeurt ff teveel. Zowel bij mezelf als in mn omgeving. Veel zorgen en kan het moeilij loslaten terwijl ik het al zo druk met mezelf heb ;(
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 17:42
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 17:29 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Gefeliciteerd en idd spannend! Wat zal je leven dan veranderen zeg. Hopelijk ben je snel aan de beurt.

Jaimy heftig zeg van je spoiler. Maar ik begrijp het nu wel beter. Dapper dat je het gedeeld hebt :*

Ik heb gisteren echt een super leuke dag gehad. Ben met mn broertje naar Ajax-Twente geweest en daarna samen met hem bij mn zusje en haar vriend gegeten *O*

Alleen vandaag gewoon therapie en dat was echt teveel. Was er echt niet bij. En waren ookerg confronterende dingen die besproken/gepefend werden. Morgen gelukkig alleen 's middags therapie en dan een paar dagen vrij. Heb dat ook wel ff nodig want er gebeurt ff teveel. Zowel bij mezelf als in mn omgeving. Veel zorgen en kan het moeilij loslaten terwijl ik het al zo druk met mezelf heb ;(
Knuffel :*
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 17:59
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:04 schreef LPFAN het volgende:
Hoef niet meer terug te komen van de chirurg! Van hem krijg ik groen licht voor de wachtlijst. Hoor binnenkort van mijn nefroloog wanneer ik de lijst opkom.
Goed nieuws. *O*
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 18:01
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:12 schreef caroro het volgende:
Wat een goed nieuws vandaag allemaal!!!
Ik geniet toch zo van dit heerlijke weer, en de caravan staat voor de deur we gaan er heerlijk een paar dagen tussenuit van de week!
Fijne paar-dagen-weg (of kan ik vakantie zeggen?).
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 18:03
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 15:00 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Oeh dat is wel een goed idee Poes :Y !
Hoe gaat het bij jou? :*
Prima :Y Leuke dingen in het vooruitzicht (Rommelmarkt, nieuwe tattoo O+ ) en de meds zorgen voor voldoende energie. 't Houd niet over, maar voldoende :Y
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 18:03
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 14:20 schreef Poesopstokje het volgende:
HJM; Volgende keer zelf pizza maken? Veuuul lekkerder!
Zegt mijn vader ook. Hij maakt ook de bodem zelf. Zijn altijd erg lekker zijn pizza's. ^O^
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 15:08 schreef Fripsel het volgende:
Wat fijn LP! *O*

Ik heb hier echt weer een shit dag waarbij m'n hoofd over de kop ligt en ik het verschil niet meer weet tussen links en rechts. En verdomme ik heb het er zo mee gehad.
Sterkte vandaag.
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 18:05
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:03 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Zegt mijn vader ook. Hij maakt ook de bodem zelf. Zijn altijd erg lekker zijn pizza's. ^O^
Ik gebruik zo'n kant en klare rol deeg met saus. Yumyum :9~
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 18:06
Dank jullie wel.
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:23
Ik ben raar ;p, ik vind pizza zo vies :P
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 18:40
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:04 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Sterkte vandaag.
Dankjewel.

SPOILER
Je post onder de spoiler doet me wel wat :@. Ik herken het wel heel erg. Ik ben zelf zolang doorgegaan met korfballen dat ik soms een dag na de wedstrijd het gevoel in m'n tenen nog niet terug had. of dat ik dagen amper kon lopen van de pijn die uit m'n rug doorstraalde naar mijn benen.

En ik was altijd al stevig en ben daarna vet veel aangekomen en dacht toen echt "boeiuh ik word toch nooit een dun poppetje klaar". En zo heel veel dingetjes.

Maar ik ben nu wel op het punt gekomen dat ik denk, als ik mezelf wat serieuzer zou nemen en meer in m'n waarde zou laten en dus meer geluk zou gunnen.. En daar hoort ook je grenzen bij leren kennen en accepteren denk ik. Ik weet nog niet hoe maar ik hoop dat ik het wel vind.

En dat gun ik jou ook! Ik weet je voorgeschiedenis niet natuurlijk, wat je al geprobeerd hebt, en ik hoop dat ik het niet bagataliseer, maar weet je zeker dat er geen dingen zijn die je kan proberen om je fijner te voelen? En dat het niet vooral angst is waardoor je denkt dat het toch geen zin heeft? Daar ben ik heel goed in namelijk.
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 18:48
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:23 schreef LPFAN het volgende:
Ik ben raar ;p, ik vind pizza zo vies :P
Wat eet jij het liefst dan? :D

(Ik hoef btw ook geen diepvriespizza hoor :r )
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:50
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:48 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Wat eet jij het liefst dan? :D

(Ik hoef btw ook geen diepvriespizza hoor :r )
Mijn lievelingsgerecht is een risotto met prei en spekjes :9 maar als fastfood patat of een kipburger of iets dergelijks.
Disanamaandag 2 mei 2016 @ 18:52
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:50 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Mijn lievelingsgerecht is een risotto met prei en spekjes :9 maar als fastfood patat of een kipburger of iets dergelijks.
Ik ben ook gek op risotto. Maar een pizza met mosseltjes en andere visjes versmaad ik ook niet.
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:50 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Mijn lievelingsgerecht is een risotto met prei en spekjes :9 maar als fastfood patat of een kipburger of iets dergelijks.
Hmmm risotto! O+
Hier met prei, spinazie en feta :9~
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:52 schreef Disana het volgende:

[..]

Ik ben ook gek op risotto. Maar een pizza met mosseltjes en andere visjes versmaad ik ook niet.
Ik heb pizza al in alle soorten en maten geprobeerd, Vind het echt niet te eten ;p Ook zelfgemaakt niet.
Disanamaandag 2 mei 2016 @ 18:55
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:54 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ik heb pizza al in alle soorten en maten geprobeerd, Vind het echt niet te eten ;p Ook zelfgemaakt niet.
Jij bent raar!
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:55
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:54 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Hmmm risotto! O+
Hier met prei, spinazie en feta :9~
Lekker! Jammer mag ik geen feta hebben :( Ik maak ook regelmatig een hele lekkere champignon versie. :9
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:55
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:55 schreef Disana het volgende:

[..]

Jij bent raar!
Ja ben ik ook! :P
Disanamaandag 2 mei 2016 @ 18:56
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:55 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja ben ik ook! :P
Maar straks wel met een nieuwe nier. O zo!
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 18:57
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:56 schreef Disana het volgende:

[..]

Maar straks wel met een nieuwe nier. O zo!
Zeker!
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 19:03
Ben benieuwd naar morgen trouwens, dan heb ik het eerste gesprek voor mijn geestelijke gezondheid.

Duurt een uur en wordt opgenomen en ik krijg huiswerk _O-
#ANONIEMmaandag 2 mei 2016 @ 19:38
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 19:03 schreef LPFAN het volgende:
Ben benieuwd naar morgen trouwens, dan heb ik het eerste gesprek voor mijn geestelijke gezondheid.

Duurt een uur en wordt opgenomen en ik krijg huiswerk _O-
Ja je wordt vast opgenomen :+ Dat krijg je als je geen pizza lust, zulke mensen sluiten ze op.
Hehe, succes ;)
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 19:53
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:48 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Wat eet jij het liefst dan? :D

(Ik hoef btw ook geen diepvriespizza hoor :r )
De enige diepvriespizza die ik écht lekker vind was pizza pomodori van Dr Oetker, maar die hebben ze nergens meer. :{
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 19:56
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:40 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Dankjewel.

SPOILER
Je post onder de spoiler doet me wel wat :@. Ik herken het wel heel erg. Ik ben zelf zolang doorgegaan met korfballen dat ik soms een dag na de wedstrijd het gevoel in m'n tenen nog niet terug had. of dat ik dagen amper kon lopen van de pijn die uit m'n rug doorstraalde naar mijn benen.

En ik was altijd al stevig en ben daarna vet veel aangekomen en dacht toen echt "boeiuh ik word toch nooit een dun poppetje klaar". En zo heel veel dingetjes.

Maar ik ben nu wel op het punt gekomen dat ik denk, als ik mezelf wat serieuzer zou nemen en meer in m'n waarde zou laten en dus meer geluk zou gunnen.. En daar hoort ook je grenzen bij leren kennen en accepteren denk ik. Ik weet nog niet hoe maar ik hoop dat ik het wel vind.

En dat gun ik jou ook! Ik weet je voorgeschiedenis niet natuurlijk, wat je al geprobeerd hebt, en ik hoop dat ik het niet bagataliseer, maar weet je zeker dat er geen dingen zijn die je kan proberen om je fijner te voelen? En dat het niet vooral angst is waardoor je denkt dat het toch geen zin heeft? Daar ben ik heel goed in namelijk.
Ik hoop - en denk - dat het sporten straks wel meehelpt. Ik vind dat gelukkig ook echt leuk. Alleen heb wel wat moeite als vreemden mij zien sporten. :@ Maar dat weerhoudt me niet hoor.

Morgen dagje sauna. *O*
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 19:38 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Ja je wordt vast opgenomen :+ Dat krijg je als je geen pizza lust, zulke mensen sluiten ze op.
Hehe, succes ;)
Hahaha :P volgens hun ben ik al depressief dus kan goed :P Als je niks meer vanaf morgen hoort weet je wat er gebeurd is :P
_Hestia_maandag 2 mei 2016 @ 19:59
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2016 17:42 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Knuffel :*
Dankjewel, knuffel terug :*
houdjemondmaandag 2 mei 2016 @ 20:39
Oh en Jaimy, heel erg herkenbaar.
"Lichaam is toch al naar de klote dus dan maakt die ene sigaret/vette hap/borrel/tattoo/snee/brandplek ook niet meer uit" doorhalen wat niet van toepassing is en daar laat ik het bij, als je ooit erover wil praten is PM open. :*
LPFANmaandag 2 mei 2016 @ 20:54
Vroeger verwaarloosde ik me ook heel erg, niet goed eten, hygiene boeide me niks, doorgaan als ik ziek was, tot dat ik opgenomen werd met mijn nierfalen. Was wel een wakeup call.
Jaimy_Lucamaandag 2 mei 2016 @ 22:51
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 17:29 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Gefeliciteerd en idd spannend! Wat zal je leven dan veranderen zeg. Hopelijk ben je snel aan de beurt.

Jaimy heftig zeg van je spoiler. Maar ik begrijp het nu wel beter. Dapper dat je het gedeeld hebt :*

Ik heb gisteren echt een super leuke dag gehad. Ben met mn broertje naar Ajax-Twente geweest en daarna samen met hem bij mn zusje en haar vriend gegeten *O*

Alleen vandaag gewoon therapie en dat was echt teveel. Was er echt niet bij. En waren ookerg confronterende dingen die besproken/gepefend werden. Morgen gelukkig alleen 's middags therapie en dan een paar dagen vrij. Heb dat ook wel ff nodig want er gebeurt ff teveel. Zowel bij mezelf als in mn omgeving. Veel zorgen en kan het moeilij loslaten terwijl ik het al zo druk met mezelf heb ;(
Succes morgenmiddag. En dan lekker paar daagjes vrij.
superkimmidinsdag 3 mei 2016 @ 00:19
hallo allemaal! :W Daar ben ik weer!

Fantastische vakantie gehad.. Ik zit daarom nog eventjes in de ontkennigsfase dat er twee dagen geleden een nieuwe verkoudheid is begonnen.. doe ik nog even niet aan mee! Daar klaag ik binnenkort wel over.. *loopt fluitend weg*

*Rent gauw terug*

Ben paar uurtjes terug pas, maar al wel het vorige en dit topic snel doorgescand. op het einde vooral positieve berichtjes van veel mensen zag ik, fijn! LPFan: Super spannend van de wachtlijst!

@ Jaimy_Luca: Ik heb mezelf ook jarenlang niks waard gevonden en ben van 55 naar 105 kg gegaan in slechts 5 jaar. (bijv..) Inmiddels weeg ik er weer 75 en voel me goed, dus als je nog een gesprekspartner wil, pm staat open. Niet om je om te praten, niet om te zeggen 'dat het wel goed komt' want ik besef echt wel dat dit niet voor iedereen geldt, gewoon om te kletsen :)

@ Vannelle: Jeugdzorg :( Praat me er niet van. Ook voordat het naar de gemeente ging was het al geen feest. Ik heb jarenlang in pleeggezinnen gezeten en er werd nooit naar mij geluisterd, want ik was slechts een kind. Bij mij was het zo erg dat ik zelfs naar het buitenland ben gevlucht en mijn middelbare school niet heb afgemaakt (is allemaal goedgekomen uiteindelijk, studeer nu aan een universiteit, maar niet dankzij jeugdzorg.)

Voor de rest: Dikke knuffels, in goede en slechte tijden!
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 02:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 00:19 schreef superkimmi het volgende:
hallo allemaal! :W Daar ben ik weer!

Fantastische vakantie gehad.. Ik zit daarom nog eventjes in de ontkennigsfase dat er twee dagen geleden een nieuwe verkoudheid is begonnen.. doe ik nog even niet aan mee! Daar klaag ik binnenkort wel over.. *loopt fluitend weg*

*Rent gauw terug*

Ben paar uurtjes terug pas, maar al wel het vorige en dit topic snel doorgescand. op het einde vooral positieve berichtjes van veel mensen zag ik, fijn! LPFan: Super spannend van de wachtlijst!

@ Jaimy_Luca: Ik heb mezelf ook jarenlang niks waard gevonden en ben van 55 naar 105 kg gegaan in slechts 5 jaar. (bijv..) Inmiddels weeg ik er weer 75 en voel me goed, dus als je nog een gesprekspartner wil, pm staat open. Niet om je om te praten, niet om te zeggen 'dat het wel goed komt' want ik besef echt wel dat dit niet voor iedereen geldt, gewoon om te kletsen :)

@ Vannelle: Jeugdzorg :( Praat me er niet van. Ook voordat het naar de gemeente ging was het al geen feest. Ik heb jarenlang in pleeggezinnen gezeten en er werd nooit naar mij geluisterd, want ik was slechts een kind. Bij mij was het zo erg dat ik zelfs naar het buitenland ben gevlucht en mijn middelbare school niet heb afgemaakt (is allemaal goedgekomen uiteindelijk, studeer nu aan een universiteit, maar niet dankzij jeugdzorg.)

Voor de rest: Dikke knuffels, in goede en slechte tijden!
Welkom terug natuurlijk! En fijn dat het lekker gaat met je. :)

En wat mij betreft is Jeugdzorg niet zo'n probleem, het zijn de achterlijke regeltjes en ambtenaren die van niks weten die het probleem vormen.
We komen er wel, ben ik van overtuigd. Hebben we niemand voor nodig want we zijn een sterk koppel die alles wel aan kan. ;)
Helaas krijgen we er buiten onze wil om wel mee te maken terwijl het alleen om medicatie gaat en zij nogal van het kastje/muur verhaal zijn.

Voor de rest gaat het best wel kut eigenlijk, heb vandaag 2 afspraken af moeten zeggen die best wel belangrijk waren.
Maar wat niet kan dat kan niet, snapten zij gelukkig ook wel.
Maar baal er wel van.

Morgen een belafspraak met pijnbestrijding, ben ik heel benieuwd naar.
twiFightdinsdag 3 mei 2016 @ 02:44
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 16:14 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik ga het maar eens uitleggen. Denk dat het wel nodig is.

Wel in een spoiler:

SPOILER
De reden dat ik de diabetes niet kan accepteren is omdat ik het leven niet leuk vind. Ik had niet geboren willen worden en ik hoef niet oud te worden. Ik zal het nóóit zelf doen, laat dat duidelijk zijn.

Daar komt nog eens bij dat ik mijn lichaam helemaal niets waard vind, dus waarom zou ik goed voor dat lichaam zorgen?

Dit zit zo diep in mij, dat is niet te verhelpen. Geen psycholoog of psychiater die me kan helpen.

Ik ga door, zo goed en zo kwaad als het gaat. Ik probeer er het beste van te maken en zie wel hoe het verloopt.
Ik kan me zo'n beetje woord voor woord hier in herkennen (incl. diabetes :P). Waar ik zelf wel veel mee worstel is mijn omgeving (vooral familie). Die snappen dit niet en zouden het ook nooit accepteren. Maar ik snap die hele 'je moet van jezelf houden' hype niet zo.
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 02:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 02:44 schreef twiFight het volgende:

Maar ik snap die hele 'je moet van jezelf houden' hype niet zo.
Zo lastig is dat niet, zelf ook mee te maken gehad.
Komt er op neer: "Als het jou niet interesseert, waarom zouden wij dan moeite doen?"
twiFightdinsdag 3 mei 2016 @ 02:58
Dat hoeft van mij ook niet, graag niet zelfs. Maar wat ik bedoel is dat het raar gevonden wordt als je niet van jezelf/je eigen lichaam houdt. Terwijl ik mij afvraag waarom dat zo standaard zou moeten zijn. Prima als mensen dat doen hoor, maar er kunnen toch ook mensen zijn voor wie dit niet geldt?
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 03:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 02:58 schreef twiFight het volgende:
Dat hoeft van mij ook niet, graag niet zelfs. Maar wat ik bedoel is dat het raar gevonden wordt als je niet van jezelf/je eigen lichaam houdt. Terwijl ik mij afvraag waarom dat zo standaard zou moeten zijn. Prima als mensen dat doen hoor, maar er kunnen toch ook mensen zijn voor wie dit niet geldt?
In mijn geval ging het er om dat ik moest beloven goed voor mezelf te zorgen anders ging de operatie niet door.
Snap dat op zich wel maar of ik het er mee eens ben is punt 2
twiFightdinsdag 3 mei 2016 @ 03:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 03:05 schreef vannelle het volgende:

[..]

In mijn geval ging het er om dat ik moest beloven goed voor mezelf te zorgen anders ging de operatie niet door.
Snap dat op zich wel maar of ik het er mee eens ben is punt 2
Vanuit familie, of vanuit de artsen? Het is inderdaad wel een punt ja. Ik ga er van uit dat ik vroeger of later ook een donornier nodig ga hebben, maar die zou ook kunnen gaan naar iemand die beter voor zichzelf zorgt/gezorgd heeft.

Maar ik heb zelf gekozen voor hoe ik leefde en ik neem de consequenties dan ook zoals ze komen. Dat betekent niet dat ik het t.z.t. niet kut zal vinden, maar het is niet andermans schuld.

Toch hoop ik wel dat mensen die vinden dat je van jezelf moet houden ooit snappen dat andere mensen daar anders over kunnen denken.
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 03:47
Was vanuit de arts en eerlijk gezegd had hij daar wel een goed punt.
Maar eerlijk gezegd heb ik me daar niet echt aan gehouden, de uitkomst is echt bedroevend. Zenuwschade en het komt nooit meer goed.
Enige wat ik nu doe is proberen om mensen in mijn omgeving er niet te veel mee lastig te vallen.
Wat ook vaak mislukt en weer frustratie oplevert.
Maar ja, wanneer doe je het dan wel goed?
_Hestia_dinsdag 3 mei 2016 @ 06:49
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 22:51 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Succes morgenmiddag. En dan lekker paar daagjes vrij.
Dankjewel :*
Idd en het wordt mooi weer dus dat is helemaal super fijn :D
carorodinsdag 3 mei 2016 @ 08:48
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2016 18:01 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Fijne paar-dagen-weg (of kan ik vakantie zeggen?).
In ieder geval van woensdag t/m zondag en dan het pinksterweekend weer, maar er zegt steeds vaker een stemmetje in mijn hoofd van ; joh blijf lekker die tussenliggende week ook daar met de jongste(3 jaar), manlief en de oudste kinderen redden zichzelf prima. En het is maar 35 min rijden dus ik ben zo weer thuis als het moet. Keuzes keuzes ;) .

Enne ook ik schrok van je spoiler :*
LPFANdinsdag 3 mei 2016 @ 09:06
Woei krijg waarschijnlijk wel de pleisters voor het zwemmen! Worden ook vergoed door de zorgverzekering. Moet alleen wel goedgekeurd allemaal worden. Ben benieuwd.
LPFANdinsdag 3 mei 2016 @ 11:43
Krijg wat proefpleisters mee om uit te proberen!

En gesprek ging niet door. Ze had geen opnameapperatuur gekregen :')
Adrianedinsdag 3 mei 2016 @ 18:46
Ik geef het voor vandaag op! Had ik een hele tekst getikt. Valt de WiFi weg, is tekst weg. En dat nog een keer :(
Dikke knuffel voor iedereen. *;
twiFightdinsdag 3 mei 2016 @ 18:54
Mijn benen zijn ingezwachteld. Nu weet ik hoe het voelt om een mummie te zijn.
Jaimy_Lucadinsdag 3 mei 2016 @ 20:02
Heb flinke hoofdpijn door de warmte en te weinig vocht blijkbaar, hoewel ik er wel op gelet heb. En ook m'n hoofd en lichaam gekoeld heb na warmte.

Afijn vroeg naar bed voor mij. Lees morgen weer bij.
#ANONIEMdinsdag 3 mei 2016 @ 20:10
Ging vandaag winkelen met m'n vriend. Was super leuk, tot ik opeens een dikke paniekaanval kreeg midden in een drukke winkelstraat :')

Mja meteen maar naar huis gegaan en thuis nog even gepast wat ik gekocht had en nu voel ik me wel ok. Wel echt zweethandjes :')
-sabine-dinsdag 3 mei 2016 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 18:46 schreef Adriane het volgende:
Ik geef het voor vandaag op! Had ik een hele tekst getikt. Valt de WiFi weg, is tekst weg. En dat nog een keer :(
Dikke knuffel voor iedereen. *;
Dat had ik vorige week ook een paar keer.
Boe.

Knus terug en voor alle anderen ook eentje.

Jaimy, tussen de regels door was het te lezen. En te herkennen. Nix moet, alles mag hier. Gelukkig.
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 20:41
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Adrianedinsdag 3 mei 2016 @ 20:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Oww, dat is best heftig. Maar goed, dan ben je wel van die oxy's af en wordt het leven weer leuker.
Adrianedinsdag 3 mei 2016 @ 20:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:26 schreef -sabine- het volgende:

[..]

Dat had ik vorige week ook een paar keer.
Boe.

Knus terug en voor alle anderen ook eentje.

Jaimy, tussen de regels door was het te lezen. En te herkennen. Nix moet, alles mag hier. Gelukkig.
Ja, echt vervelend!
Ik ga maar weer per persoon reageren.

Het valt me op dat er best veel zijn hier die herkennen wat Jaimy zegt. Dat doet me wel wat. Knus voor jullie.
vannelledinsdag 3 mei 2016 @ 21:03
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:54 schreef Adriane het volgende:

[..]

Oww, dat is best heftig. Maar goed, dan ben je wel van die oxy's af en wordt het leven weer leuker.
Geen oxy's meer slikken klinkt goed idd! :Y
En dan hopelijk ook iets actiever kunnen zijn lijkt mij ook wel lekker. :)
KapiteinIglodinsdag 3 mei 2016 @ 21:14
SPOILER
even niks mis met PrisTheShiz. Dat mag ook gemeld worden.
#ANONIEMdinsdag 3 mei 2016 @ 21:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 21:14 schreef PrisTheShiz het volgende:
SPOILER
even niks mis met PrisTheShiz. Dat mag ook gemeld worden.
Daar mag ook wel even voor ge *O* worden ^^
KapiteinIglodinsdag 3 mei 2016 @ 21:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 21:31 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Daar mag ook wel even voor ge *O* worden ^^
Ik doe even mee
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
LPFANdinsdag 3 mei 2016 @ 22:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Heftig!

quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 21:14 schreef PrisTheShiz het volgende:
SPOILER
even niks mis met PrisTheShiz. Dat mag ook gemeld worden.
*O* *O* *O*
twiFightdinsdag 3 mei 2016 @ 22:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Proef? Het klinkt niet als risicoloos.
#ANONIEMdinsdag 3 mei 2016 @ 23:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Heftig joh, hoe sta je daar zelf in? Lijkt mij niet zonder risico, zoals reeds al eerder aangegeven.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 01:28
SPOILER
Ik heb mijn ouders al een tijdje gesproken, en bedacht me net opeens dat het bijna Moederdag is. En dan bedenk ik me hoe blij ze er waarschijnlijk mee zou zijn als ik haar een kaartje zou sturen. Maar ik denk niet dat ik dat op kan brengen. En dat breekt m'n hart stiekem toch wel een beetje heel erg.
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 10:31
SPOILER
Pffff gister is het broertje van mijn beste vriendin verongelukt, kende hem zelf niet zo heel goed maar toch wel paar keer met hem gesproken, 27 jaar getrouwd en vader van een zoontje van 1 jaar. Ben er ff goed stil van... brrr net ook foto's van de auto gezien...


[ Bericht 5% gewijzigd door LPFAN op 04-05-2016 10:38:47 ]
Disanawoensdag 4 mei 2016 @ 10:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Dat klinkt als het proberen waard, is het iets dat je gaat overwegen? Zou wel mooi zijn als je zo van een hoop pijn af kon komen.
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 10:54
Jullie reageerden echt heel lief en begripvol ja. Ik was best bang dat ik hele boze reacties zou krijgen.

Dank jullie wel. ^O^
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 10:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 20:41 schreef vannelle het volgende:
Vandaag werd ik dus gebeld door de anesthesist.
Hij wil als proef proberen de betreffende zenuwwortels uit te schakelen.
Dat is als hij er bij kan komen, er zit nogal wat ijzer in mijn rug namelijk.....
Hopelijk kan hij er bij en hopelijk helpt dit voor je. Alvast succes.
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 10:55
quote:
17s.gif Op woensdag 4 mei 2016 10:54 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Jullie reageerden echt heel lief en begripvol ja. Ik was best bang dat ik hele boze reacties zou krijgen.

Dank jullie wel. ^O^
Tuurlijk niet ;)
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 10:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 21:14 schreef PrisTheShiz het volgende:
SPOILER
even niks mis met PrisTheShiz. Dat mag ook gemeld worden.
*O*
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 10:57
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 01:28 schreef Fripsel het volgende:
SPOILER
Ik heb mijn ouders al een tijdje gesproken, en bedacht me net opeens dat het bijna Moederdag is. En dan bedenk ik me hoe blij ze er waarschijnlijk mee zou zijn als ik haar een kaartje zou sturen. Maar ik denk niet dat ik dat op kan brengen. En dat breekt m'n hart stiekem toch wel een beetje heel erg.
Dikke knuffel.
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 11:00
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 10:31 schreef LPFAN het volgende:
SPOILER
Pffff gister is het broertje van mijn beste vriendin verongelukt, kende hem zelf niet zo heel goed maar toch wel paar keer met hem gesproken, 27 jaar getrouwd en vader van een zoontje van 1 jaar. Ben er ff goed stil van... brrr net ook foto's van de auto gezien...
SPOILER
Gecondoleerd.
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 11:04
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 11:00 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

SPOILER
Gecondoleerd.
SPOILER
Thanks, ook al kende ik hem niet goed persoonlijk.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 11:12
Derde nacht op rij dat ik maar 4/5 uurtjes geslapen heb en nu ben ik vet moe en is m'n hoofd me langs alle kanten aan het aanvallen. :')
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 11:12 schreef Fripsel het volgende:
Derde nacht op rij dat ik maar 4/5 uurtjes geslapen heb en nu ben ik vet moe en is m'n hoofd me langs alle kanten aan het aanvallen. :')
Lekker rustig aan doen dan vandaag :*
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 11:38
Ik heb hartkloppingen omdat het weer zo'n dag is. En ik ben zo klaar met zulke dagen/nachten.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 12:32
#%^* heb twee hele vriendelijke blaren gelopen :{. Compeed lag er binnen 12 uur al af, bergen met vocht en ander spul. Net nu het mooi weer is :'(.

* weethetevennietmeer pakt rolstoel :Y
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 12:53
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 12:32 schreef weethetevennietmeer het volgende:
#%^* heb twee hele vriendelijke blaren gelopen :{. Compeed lag er binnen 12 uur al af, bergen met vocht en ander spul. Net nu het mooi weer is :'(.

* weethetevennietmeer pakt rolstoel :Y
Auwie!
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 13:46
Ik heb gesport! ^O^

5,5 km in 17 minuten op de mountainbike. :')

SPOILER
Ja ik weet het: een lachertje, ik heb 0,0 conditie.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 13:48
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 13:46 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb gesport! ^O^

5,5 km in 17 minuten op de mountainbike. :')

SPOILER
Ja ik weet het: een lachertje, ik heb 0,0 conditie.
Ik krijg het niet voor elkaar dus jezelf niet zo naar beneden halen. *;
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 13:59
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 13:48 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Ik krijg het niet voor elkaar dus jezelf niet zo naar beneden halen. *;
Startte veel te snel. :@ Ik moet nu eigenlijk eerst gewoon gaan fietsen (wel op de mouNtainbike bedoel ik) en straks met meer conditie voor de lange afstanden en snelheid gaan.

Hoe gaat het nu met jou, na je slechte nacht?

[ Bericht 0% gewijzigd door Jaimy_Luca op 04-05-2016 15:48:26 (Waarom vergeet ik altijd die n bij mouNtainbike? ) ]
Jaimy_Lucawoensdag 4 mei 2016 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 12:32 schreef weethetevennietmeer het volgende:
#%^* heb twee hele vriendelijke blaren gelopen :{. Compeed lag er binnen 12 uur al af, bergen met vocht en ander spul. Net nu het mooi weer is :'(.

* weethetevennietmeer pakt rolstoel :Y
Ai das niet fijn. Beterschap met je blaren.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 14:47
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 13:59 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Startte veel te snel. :@ Ik moet nu eigenlijk eerst gewoon gaan fietsen (wel op de moutainbike bedoel ik) en straks met meer conditie voor de lange afstanden en snelheid gaan.

Hoe gaat het nu met jou, na je slechte nacht?
Ik ben net eindelijk uit bed gekropen om te eten. We zouden eigenlijk wat dingen gaan doen maar m'n vriend heeft migraine gekregen van vannacht. Die is wakker geworden van me ;(

En nu zit ik te mutsen want ik wil aan m'n tatoeage tekenen maar ik vind het teveel moeite om m'n tekenspullen te pakken.
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 15:08
Ik had ook allemaal plannen vandaag, maar door dat wat gebeurd is, ben ik pas rond een uur of 2/3 gaan slapen en wil nu ook liever thuis zijn voor als ik nodig ben.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 18:09
Duss, huisarts hiero gaat geen haren weghalen en als er wat is word ik doorverwezen naar de spoed.

topshow
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 18:30
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 18:09 schreef Toto69 het volgende:
Duss, huisarts hiero gaat geen haren weghalen en als er wat is word ik doorverwezen naar de spoed.

topshow
Dat is toch goed? :@ Volgens mij had je steeds veel ellende na het weghalen, of was dat het aanstippen van het vlees?

Sterkte @ LP en Fripsel :*
vannellewoensdag 4 mei 2016 @ 18:55
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 10:47 schreef Disana het volgende:

[..]

Dat klinkt als het proberen waard, is het iets dat je gaat overwegen? Zou wel mooi zijn als je zo van een hoop pijn af kon komen.
Sterker nog, ik werd vandaag gebeld: dinsdag de 10e heb ik een afspraak. :)
Ik hoop ook op een goed resultaat.
Ik heb het eerder gehad maar toen was het al lastig om te doen omdat er tóen al ijzer in mij rug zat.
Je ligt dan eigenlijk op een x-ray tafel maar ijzer verstoord het beeld. En nu is er nog meer ijzer bij gekomen dus ik ben benieuwd!

quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 10:55 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Hopelijk kan hij er bij en hopelijk helpt dit voor je. Alvast succes.
Thanks. :)
Er werd mij op het hart gedrukt dat ik niet zelf terug mag rijden maar dat gaat nog een probleempje worden.
Ik ken niemand met een rijbewijs die die dag ook tijd heeft.
Toch maar zelf terugrijden dan, heb ik eerder gedaan en toen was het ook wel te doen.
Alleen zijn nu de omstandigheden veranderd dus of ik nu extra last van krijg (de 1e week sowieso wel) weet ik nog niet.
Dat rijden wordt dus een gokje.

Verder lees ik hier wat minder leuke dingen, veel sterkte voor iedereen die dat kan gebruiken!
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 19:03
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 18:30 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Dat is toch goed? :@ Volgens mij had je steeds veel ellende na het weghalen, of was dat het aanstippen van het vlees?

Sterkte @ LP en Fripsel :*
wildvlees ja, maar haren die niet weggehaald worden is zeer slecht
LPFANwoensdag 4 mei 2016 @ 19:11
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 18:09 schreef Toto69 het volgende:
Duss, huisarts hiero gaat geen haren weghalen en als er wat is word ik doorverwezen naar de spoed.

topshow
Heb je daar dus ook niet veel aan...

Thanks Poesopstokje.
#ANONIEMwoensdag 4 mei 2016 @ 19:13
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 19:03 schreef Toto69 het volgende:

[..]

wildvlees ja, maar haren die niet weggehaald worden is zeer slecht
Ai dan is het een ander verhaal.. wat gaf hij op als reden dan?
Adrianewoensdag 4 mei 2016 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 18:55 schreef vannelle het volgende:

[..]

Sterker nog, ik werd vandaag gebeld: dinsdag de 10e heb ik een afspraak. :)
Ik hoop ook op een goed resultaat.
Ik heb het eerder gehad maar toen was het al lastig om te doen omdat er tóen al ijzer in mij rug zat.
Je ligt dan eigenlijk op een x-ray tafel maar ijzer verstoord het beeld. En nu is er nog meer ijzer bij gekomen dus ik ben benieuwd!

[..]

Thanks. :)
Er werd mij op het hart gedrukt dat ik niet zelf terug mag rijden maar dat gaat nog een probleempje worden.
Ik ken niemand met een rijbewijs die die dag ook tijd heeft.
Toch maar zelf terugrijden dan, heb ik eerder gedaan en toen was het ook wel te doen.
Alleen zijn nu de omstandigheden veranderd dus of ik nu extra last van krijg (de 1e week sowieso wel) weet ik nog niet.
Dat rijden wordt dus een gokje.

Verder lees ik hier wat minder leuke dingen, veel sterkte voor iedereen die dat kan gebruiken!
Dat is snel! Dat is wel super! En dan word je meteen behandeld? Ik word plaatsvervangend zenuwachtig. :@ ik kan je helaas niet rijden, dat red ik zelf niet.
twiFightwoensdag 4 mei 2016 @ 20:11
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 18:55 schreef vannelle het volgende:
Er werd mij op het hart gedrukt dat ik niet zelf terug mag rijden maar dat gaat nog een probleempje worden.
Ooit van taxi's gehoord? ;)
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 02:11
quote:
1s.gif Op woensdag 4 mei 2016 19:53 schreef Adriane het volgende:

[..]

Dat is snel! Dat is wel super! En dan word je meteen behandeld? Ik word plaatsvervangend zenuwachtig. :@ ik kan je helaas niet rijden, dat red ik zelf niet.
Zeker snel en dat is mooi. :Y
Ik word dan idd direct behandeld.
Plaatsvervangend zenuwachtig hoeft niet hoor, ben zelf ook niet zenuwachtig.
Heb het eerder meegemaakt, ik red me wel qua rijden. ;)

quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2016 20:11 schreef twiFight het volgende:

[..]

Ooit van taxi's gehoord? ;)
Ja, dat zijn die dure, openbare auto's met chauffeur waar je altijd op moet wachten toch? ;)
Maar zonder gekheid, ik kan de zorgverzekeraar bellen of ze dat vergoeden en zo niet dan heb ik er geen geld voor en heb ik geen keus.
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 08:40
Sterkte vannelle!

Stel het terugrijden is écht geen doen, plan een vervolgafspraak dan op een vrijdag, dan wil ik wel eens met je heen en weer.
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 09:13
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 08:40 schreef Poesopstokje het volgende:
Sterkte vannelle!

Stel het terugrijden is écht geen doen, plan een vervolgafspraak dan op een vrijdag, dan wil ik wel eens met je heen en weer.
Thanks! :)
We zullen eerst dinsdag eens afwachten maar zal je aanbod zeker niet vergeten! :*
Jaimy_Lucadonderdag 5 mei 2016 @ 09:18
Je zou denken dat je partner na 6 jaar wel weet hoe belangrijk slaap voor je is. Maar nee dus...

Hij blééf maar in bed liggen, terwijl hij wakker was en hield mij daarmee wakker. :{

En nu ben ik dus stikchaggerijnig omdat ik niet nog ff door heb kunnen slapen. Wakker sinds 6:50.

En het allerleukste was: Hij kwam niet lang nadat ik eruit was (en nog aan het aankleden was) er ook uit. AAAAAAARRRRRGGGGGGGHHHHHH!

En zich maar afvragen waarom ik zo chaggerijnig ben: "Oke wat heb ik verkeerd gedaan?"

Oh niks hoor! }:|
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 09:32
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 09:13 schreef vannelle het volgende:

[..]

Thanks! :)
We zullen eerst dinsdag eens afwachten maar zal je aanbod zeker niet vergeten! :*
Prima, aanbod blijft staan hoor ^O^
Woon op een uurtje rijden, moet prima lukken.
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 10:05
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 09:18 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Je zou denken dat je partner na 6 jaar wel weet hoe belangrijk slaap voor je is. Maar nee dus...

Hij blééf maar in bed liggen, terwijl hij wakker was en hield mij daarmee wakker. :{

En nu ben ik dus stikchaggerijnig omdat ik niet nog ff door heb kunnen slapen. Wakker sinds 6:50.

En het allerleukste was: Hij kwam niet lang nadat ik eruit was (en nog aan het aankleden was) er ook uit. AAAAAAARRRRRGGGGGGGHHHHHH!

En zich maar afvragen waarom ik zo chaggerijnig ben: "Oke wat heb ik verkeerd gedaan?"

Oh niks hoor! }:|
Ja als jij zegt "niks hoor", hoe moet je partner het dan begrijpen?
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 10:06
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 02:11 schreef vannelle het volgende:

Maar zonder gekheid, ik kan de zorgverzekeraar bellen of ze dat vergoeden
"Wegens een feestdag is ons kantoor gesloten." :(
Nah ja, morgen 2e poging.

quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 09:18 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Je zou denken dat je partner na 6 jaar wel weet hoe belangrijk slaap voor je is. Maar nee dus...

Hij blééf maar in bed liggen, terwijl hij wakker was en hield mij daarmee wakker. :{

En nu ben ik dus stikchaggerijnig omdat ik niet nog ff door heb kunnen slapen. Wakker sinds 6:50.

En het allerleukste was: Hij kwam niet lang nadat ik eruit was (en nog aan het aankleden was) er ook uit. AAAAAAARRRRRGGGGGGGHHHHHH!

En zich maar afvragen waarom ik zo chaggerijnig ben: "Oke wat heb ik verkeerd gedaan?"

Oh niks hoor! }:|
Kan me goed voorstellen dat je dat irritant vindt!
Neem je trouwens aan dat hij weet hoe dat voor je is of is dat een aanname?
Misschien tóch maar weer eens over hebben? Soms sluipen bepaalde gewoontes (per ongeluk) weer terug, hij zal het vast niet expres doen. ;)

Zelf totaal niet geslapen vannacht.
Wist niet hoe ik moest gaan liggen door de pijn, benen sloegen weer eens regelmatig op hol, een duif had het al heel snel over roeien en koeien (heel vaak roe en koe achter elkaar :+ ) en nog wat dingetjes.
Nog even er uit geweest om een andere houding aan te kunnen nemen en zo maar niks hielp.
Zit nu al met prikoogjes en de dag moet nog beginnen....
Jaimy_Lucadonderdag 5 mei 2016 @ 10:32
Ik heb het weleens gezegd. En hij weet hoe ik was toen ik jaren geleden slaapgebrek had. En dat vond hij niet leuk (altijd in angst of ik mezelf wat aangedaan zou kunnen hebben).
SPOILER
Ik krijg snel last van psychische dingetjes als ik niet goed slaap. Snel huilen (echt om de kleinste dingen), mezelf een dom/stom varken vinden als ik iets fout doe (en mezelf dan "moeten" straffen). Sneller boosheidsexplosies.
Ik kan (gelukkig) nooit lang chaggerijnig blijven. Hebben net samen zand staan scheppen, heb nu lamme armen. :P

Ik wou vandaag nog gaan fietsen, maar weet niet of dat zal lukken. :'(
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 13:03
Jeetje, dat een blaar zo vervelend kan zijn, bizar. Net iets te goed ingepakt, kon niet eens lopen zonder pijn :{. Alles weer los, opnieuw en poging no. 2 ;)
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 13:10
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:03 schreef weethetevennietmeer het volgende:
Jeetje, dat een blaar zo vervelend kan zijn, bizar. Net iets te goed ingepakt, kon niet eens lopen zonder pijn :{. Alles weer los, opnieuw en poging no. 2 ;)
Te goed? Wist niet eens dat dat kon! :)
Jammer dat het zo loopt, veel succes met poging 2. ^O^
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 13:12
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 10:32 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb het weleens gezegd. En hij weet hoe ik was toen ik jaren geleden slaapgebrek had. En dat vond hij niet leuk (altijd in angst of ik mezelf wat aangedaan zou kunnen hebben).
SPOILER
Ik krijg snel last van psychische dingetjes als ik niet goed slaap. Snel huilen (echt om de kleinste dingen), mezelf een dom/stom varken vinden als ik iets fout doe (en mezelf dan "moeten" straffen). Sneller boosheidsexplosies.
Ik kan (gelukkig) nooit lang chaggerijnig blijven. Hebben net samen zand staan scheppen, heb nu lamme armen. :P

Ik wou vandaag nog gaan fietsen, maar weet niet of dat zal lukken. :'(
Misschien het gesprek van toen en de gebeurtenissen van toen weer even onder de aandacht brengen? Als je dat lukt natuurlijk.

En flink druk geweest dus, in de tuin bezig?
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 13:52
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:10 schreef vannelle het volgende:

[..]

Te goed? Wist niet eens dat dat kon! :)
Jammer dat het zo loopt, veel succes met poging 2. ^O^
Mij is altijd "geleerd" als je iets moet doen, doe het dan meteen goed (lukt niet altijd :+). Nu ligt ie open te drogen aan de lucht..

Ga in ieder geval voor je duimen en hopen dat het allemaal goed gaat ^O^
Pinnenmutskedonderdag 5 mei 2016 @ 16:43
knuffel voor iedereen :*

ik heb in de zon gelegen zonder me in te smeren. straks ben ik een scampi.
LPFANdonderdag 5 mei 2016 @ 16:55
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 16:43 schreef sararaats het volgende:
knuffel voor iedereen :*

ik heb in de zon gelegen zonder me in te smeren. straks ben ik een scampi.
Dat is ook dom ;)
LPFANdonderdag 5 mei 2016 @ 16:56
Vandaag is mijn flow weer eens gemeten van mijn shunt. 2100 ml per minuut *O* dus weer omhoog gegaan. Kan me niet indenken dat ik zo bezorgd was weken geleden :P
Jaimy_Lucadonderdag 5 mei 2016 @ 20:01
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:03 schreef weethetevennietmeer het volgende:
Jeetje, dat een blaar zo vervelend kan zijn, bizar. Net iets te goed ingepakt, kon niet eens lopen zonder pijn :{. Alles weer los, opnieuw en poging no. 2 ;)
Ja als er ook maar iets (lichts) tegenaan komt voel je een blaar al.
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 20:49
Ik ben zó friekkien MOE! :(

Vanmorgen tweeënhalf uur met peuter over de rommelmarkt gelopen, mijn rug vervloekt me nu.
Vanmiddag net een uurtje kunnen liggen voor we visite kregen. Nu ben ik dood en dood op. Meh ;(

Weltrusten! :W
#ANONIEMdonderdag 5 mei 2016 @ 20:59
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 20:49 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik ben zó friekkien MOE! :(

Vanmorgen tweeënhalf uur met peuter over de rommelmarkt gelopen, mijn rug vervloekt me nu.
Vanmiddag net een uurtje kunnen liggen voor we visite kregen. Nu ben ik dood en dood op. Meh ;(

Weltrusten! :W
Niet fijn, maar je hebt het wel mooi gedaan én dat is positief :). Welterusten en morgen maar iets rustiger aan als dat kan ;)

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 05-05-2016 21:00:11 ]
LPFANdonderdag 5 mei 2016 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 20:49 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik ben zó friekkien MOE! :(

Vanmorgen tweeënhalf uur met peuter over de rommelmarkt gelopen, mijn rug vervloekt me nu.
Vanmiddag net een uurtje kunnen liggen voor we visite kregen. Nu ben ik dood en dood op. Meh ;(

Weltrusten! :W
Truste! :*
LPFANdonderdag 5 mei 2016 @ 21:08
Morgen voor het eerst zwemmen met die nieuwe pleister. Ik hoop ZO dat het werkt! Duimen jullie voor me mee?

Nu nog ff bekijken of ik binnen ga zwemmen of buiten... ik nijg naar buiten :P
vannelledonderdag 5 mei 2016 @ 21:16
quote:
1s.gif Op donderdag 5 mei 2016 13:52 schreef weethetevennietmeer het volgende:

[..]

Mij is altijd "geleerd" als je iets moet doen, doe het dan meteen goed (lukt niet altijd :+). Nu ligt ie open te drogen aan de lucht..

Ga in ieder geval voor je duimen en hopen dat het allemaal goed gaat ^O^
Goede instelling wel. :Y Maar overal waar "te" voor staat is meestal niet goed, behalve dan bij tevreden of tegoed bij de bank. :P
Aan de lucht laten drogen is meestal wel het beste ja, beetje afhankelijk van de wond natuurlijk.
Pleisters zijn er meestal alleen maar om te voorkomen dat je de boel ondersmeert. :+

En met mij komt het qua reis dinsdag iig wel goed, onze buurvrouw wil me wel rijden. ^O^
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 00:14
Het is weer overwegend donker in m'n hoofd ;(
vannellevrijdag 6 mei 2016 @ 01:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 00:14 schreef Fripsel het volgende:
Het is weer overwegend donker in m'n hoofd ;(
Echt, probeer eens met iemand te praten een klein beetje licht kan geven. Al is het maar een kaarsje.
Kun je er met je vriend over praten?
Knuf!!
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 09:05
Fijn vannelle! Better safe than sorry!

Kusje voor Frips :*

Succes LP! Ik hoop dat het werkt!

WHENM; Thanks! Voel me alweer wat beter. Peuter net afgezet bij de opvang, de tweede was draait al (eerste hangt al buiten O+ ) Straks nog even stofzuigen en vanmiddag krijg ik m'n nieuwe tattoo *O*

En hopelijk komen mijn reserveringen vanmiddag binnen bij de bieb, dan kom ik het prachtige weekend wel door O+

Iedereen een fijn en warm weekend gewenst! :*
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 09:24
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 21:08 schreef LPFAN het volgende:
Morgen voor het eerst zwemmen met die nieuwe pleister. Ik hoop ZO dat het werkt! Duimen jullie voor me mee?

Nu nog ff bekijken of ik binnen ga zwemmen of buiten... ik nijg naar buiten :P
Ik ga duimen voor je.

Ik heb dinsdag al buiten gezwommen. Wel verwarmd. :@
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 09:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 00:14 schreef Fripsel het volgende:
Het is weer overwegend donker in m'n hoofd ;(
Sterkte vandaag.
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 09:26
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 20:49 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik ben zó friekkien MOE! :(

Vanmorgen tweeënhalf uur met peuter over de rommelmarkt gelopen, mijn rug vervloekt me nu.
Vanmiddag net een uurtje kunnen liggen voor we visite kregen. Nu ben ik dood en dood op. Meh ;(

Weltrusten! :W
Ik was gister ook vroeg naar bed gegaan. Slaap normaal heel licht, maar heb vriend niet meer naar bed horen komen. ^O^
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 09:28
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 09:26 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik was gister ook vroeg naar bed gegaan. Slaap normaal heel licht, maar heb vriend niet meer naar bed horen komen. ^O^
Heb je het nog bespreekbaar kunnen maken met je vriend?
Heb je ook iets van slaapmedicatie? Werkt hier erg goed :Y
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 09:28
Het beddengoed zit hier in de was. Straks lekker buiten ophangen.

Eerst nog even naar de DVK zometeen.
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 09:35
quote:
0s.gif Op donderdag 5 mei 2016 21:08 schreef LPFAN het volgende:
Morgen voor het eerst zwemmen met die nieuwe pleister. Ik hoop ZO dat het werkt! Duimen jullie voor me mee?

Nu nog ff bekijken of ik binnen ga zwemmen of buiten... ik nijg naar buiten :P
Ik ga duimen, die extra blaren kunnen er ook wel bij :+
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 10:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 09:28 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Heb je het nog bespreekbaar kunnen maken met je vriend?
Heb je ook iets van slaapmedicatie? Werkt hier erg goed :Y
Ik heb gezegd dat hij me (onbewust) wakker houdt, als hij wakker naast me ligt. En dat hij dan veel met z'n benen beweegt.

Ik heb geen slaapmedicatie. Zou m'n moeder onzin vinden, want troep.
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 11:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 10:25 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik heb gezegd dat hij me (onbewust) wakker houdt, als hij wakker naast me ligt. En dat hij dan veel met z'n benen beweegt.

Ik heb geen slaapmedicatie. Zou m'n moeder onzin vinden, want troep.
Wat maakt het uit wat je moeder vindt als het jou helpt?
_Hestia_vrijdag 6 mei 2016 @ 11:34
Fripsel, rot dat het weer zo donker in je hoofd is. Dikke knuffel :*
LPFAN ik duim voor je dat de pleisters blijven plakken met zwemmen. Veel plezier!
Jaimy, succes bij de DVK! En als jij denkt dat slaapmedicatie wel werkt zou ik het toch vragen. Jij hebt er last van, je moeder niet ;)

Hier wel een paar goede dagen gehad. Druk in huis bezig geweest samen met vriendlief.
Naast het gewone schoonmaakwerk hebben we ook de rolgordijnen gewassen (voor het eerst in 10 jaar :')) en sinds 2 jaar zijn de ramen weer gelapt (hallo buiten :W )

Ik had daar hier wel eens over gepost dat ik het moeilijk vond om daarbij hulp te vragen. Toen mn vriend bezig was stond ik buiten op het balkon met de buurvrouw te kletsen. En vertelde ik dat dus ook dat het nu eindelijk gedaan werd. Zei ze ook echt gewoon "jezus waarom heb je dat niet ff aan mij gevraagd?" :')
Dus nouja misschien de volgende keer dus toch maar doen ;)

Zo ff lekker naar de schoonheidsspecialiste en vanavond naar Utrecht om met die vriendin met wie ik mee naar Leeuwarden was geweest naar een cabaretvoorstelling van haar nicht te gaan. Ze had vrijkaartjes en vroeg mij mee omdat ze vond dat ik nog wat tegoed had van dr. En ik was vorig jaar ook al een keer zelf naar haar nicht geweest.

Dit weer doet me echt goed. Mn stemming is echt goed en ik heb veel energie *O*
Zo fijn om dat weer eens te voelen O+
Die extra vrije dag van therapie waardoor ik al sinds woensdag vrij ben had ik ook echt ff nodig. Kan ik volgende week weer met frisse moed aan de gang. Want liep echt een beetje op mn tandvlees.
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 11:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:34 schreef Sylvana het volgende:
Fripsel, rot dat het weer zo donker in je hoofd is. Dikke knuffel :*
LPFAN ik duim voor je dat de pleisters blijven plakken met zwemmen. Veel plezier!
Jaimy, succes bij de DVK!

Hier wel een paar goede dagen gehad. Druk in huis bezig geweest samen met vriendlief.
Naast het gewone schoonmaakwerk hebben we ook de rolgordijnen gewassen (voor het eerst in 10 jaar :')) en sinds 2 jaar zijn de ramen weer gelapt (hallo buiten :W )

Ik had daar hier wel eens over gepost dat ik het moeilijk vond om daarbij hulp te vragen. Toen mn vriend bezig was stond ik buiten op het balkon met de buurvrouw te kletsen. En vertelde ik dat dus ook dat het nu eindelijk gedaan werd. Zei ze ook echt gewoon "jezus waarom heb je dat niet ff aan mij gevraagd?" :')
Dus nouja misschien de volgende keer dus toch maar doen ;)

Zo ff lekker naar de schoonheidsspecialiste en vanavond naar Utrecht om met die vriendin met wie ik mee naar Leeuwarden was geweest naar een cabaretvoorstelling van haar nicht te gaan. Ze had vrijkaartjes en vroeg mij mee omdat ze vond dat ik nog wat tegoed had van dr. En ik was vorig jaar ook al een keer zelf naar haar nicht geweest.

Dit weer doet me echt goed. Mn stemming is echt goed en ik heb veel energie *O*
Zo fijn om dat weer eens te voelen O+
Die extra vrije dag van therapie waardoor ik al sinds woensdag vrij ben had ik ook echt ff nodig. Kan ik volgende week weer met frisse moed aan de gang. Want liep echt een beetje op mn tandvlees.
Veel plezier! fijn dat je je zo lekker voelt.

Ik ga zo lekker buiten zwemmen! Zonde nu om naar binnen te gaan :P
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 11:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:07 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Wat maakt het uit wat je moeder vindt als het jou helpt?
Net zoals dat ik (vind dat ik) perfect moet zijn voor mijn vriend, moet ik dat ook als dochter zijn. Zo weinig mogelijk medicijnen dus. Mijn ouders zijn beide in de 60, maar allebei nog hartstikke gezond, geen medicatie dus.

SPOILER
Ik heb ze al zo ontzettend teleurgesteld door depressief te raken en daardoor geen baan/in de WIA. Ik ben bij lange na niet wat zij ooit hebben gedacht hoe het zou zijn. :{

Mijn broertje doet tenminste een goede opleiding en heeft goede baan. ^O^
_Hestia_vrijdag 6 mei 2016 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:38 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Veel plezier! fijn dat je je zo lekker voelt.

Ik ga zo lekker buiten zwemmen! Zonde nu om naar binnen te gaan :P
Dankjewel en 's middags is het buiten wel lekker denk ik ja ^O^
_Hestia_vrijdag 6 mei 2016 @ 11:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:47 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Net zoals dat ik (vind dat ik) perfect moet zijn voor mijn vriend, moet ik dat ook als dochter zijn. Zo weinig mogelijk medicijnen dus. Mijn ouders zijn beide in de 60, maar allebei nog hartstikke gezond, geen medicatie dus.

SPOILER
Ik heb ze al zo ontzettend teleurgesteld door depressief te raken en daardoor geen baan/in de WIA. Ik ben bij lange na niet wat zij ooit hebben gedacht hoe het zou zijn. :{

Mijn broertje doet tenminste een goede opleiding en heeft goede baan. ^O^
Ik vind het echt rot dat je zo streng voor jezelf bent. Het zou m.i. juist gezond zijn om wel medicatie te nemen als je dat helpt. Zonde dat je jezelf zo vergelijkt met anderen. Jij bent jij en je bent goed genoeg zoals je bent :*
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 12:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:52 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik vind het echt rot dat je zo streng voor jezelf bent. Het zou m.i. juist gezond zijn om wel medicatie te nemen als je dat helpt. Zonde dat je jezelf zo vergelijkt met anderen. Jij bent jij en je bent goed genoeg zoals je bent :*
Hier sluit ik mij volledig bij aan. Dingen gebeuren in het leven en daar heb je weinig invloed op (ook al denken veel mensen van wel). Jezelf zijn, waarderen wie je bent én je eigen keuzes maken, dat is zó belangrijk!
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 12:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:52 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ik vind het echt rot dat je zo streng voor jezelf bent. Het zou m.i. juist gezond zijn om wel medicatie te nemen als je dat helpt. Zonde dat je jezelf zo vergelijkt met anderen. Jij bent jij en je bent goed genoeg zoals je bent :*
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:47 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Net zoals dat ik (vind dat ik) perfect moet zijn voor mijn vriend, moet ik dat ook als dochter zijn. Zo weinig mogelijk medicijnen dus. Mijn ouders zijn beide in de 60, maar allebei nog hartstikke gezond, geen medicatie dus.

SPOILER
Ik heb ze al zo ontzettend teleurgesteld door depressief te raken en daardoor geen baan/in de WIA. Ik ben bij lange na niet wat zij ooit hebben gedacht hoe het zou zijn. :{

Mijn broertje doet tenminste een goede opleiding en heeft goede baan. ^O^
Wat Sylvana zegt, niemand is perfect! Jij bent goed zoals je bent, jij mag er ook wezen met je fouten :*
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 12:44
Jaimy; even hard gezegd; fuck it! Je bent wie je bent, met al je perfecties en gebreken. Je ouders hoeven niet met jouw slapeloosheid en depressies te leven.
Ik ben ook een teleurstelling voor m'n ouders, daarom heb ik jaren terug al het contact verbroken. Jammer dan, dikke doei :W

Ik ben ook zeker niet trots op wie ik ben en wat ik (niet) heb bereikt. Genoeg labels en medicijnen, maar die helpen me wel de leukste en liefste moeder te zijn die er is! En DAT vind ik belangrijk in m'n leven. Iedereen mag denken wat ie wil, zolang m'n zoon maar van me houdt O+
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 12:44
En een *O* woeiiii *O* voor Sylvana, wat doe je het goed topper!!!
vannellevrijdag 6 mei 2016 @ 14:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 11:47 schreef Jaimy_Luca het volgende:

SPOILER
Ik heb ze al zo ontzettend teleurgesteld door depressief te raken en daardoor geen baan/in de WIA. Ik ben bij lange na niet wat zij ooit hebben gedacht hoe het zou zijn. :{

Mijn broertje doet tenminste een goede opleiding en heeft goede baan. ^O^
SPOILER
Als je dan toch zo van vergelijken houdt dan heb ik ook een vergelijking voor je ;) :

Mijn ene broer is officier van justitie, mijn andere broer afdelingshoofd bij een groot IT-bedrijf en ik?
Nou, ik heb al vanaf 1998 gezondheidsproblemen en nu al voor de 2e keer 100% in de WAO.
Je zou dus kunnen zeggen dat ik in vergelijking met hun best wel slecht presteer op de arbeidsmarkt.
Als mijn ouders ergens hulp bij nodig hebben kan ik dat vaak niet en moeten zij helpen.
Je zou dus kunnen zeggen dat ik in vergelijking met hun bijzonder weinig help.
Toen mijn ouders gingen verhuizen was iedereen druk bezig en ik zat op een stoel een biertje te drinken en toe te kijken.

Maar weet je? Dat is allemaal niet belangrijk want iedereen is gewoon zoals ie is en elke situatie is ook anders. Wij vergelijken daarom ook niet. Gelukkig. :+
Wat wél belangrijk is is dat je je best doet. Dat wordt ook gewaardeerd (als het goed is).
En ik denk tussen de regels door te lezen dat jij te veel je best doet.
Doordat je vergelijkt leg je voor jezelf de lat zo hoog dat die onbereikbaar is en je het gevoel hebt dat je faalt.
Probeer de lat eens op een reële hoogte te leggen, een hoogte die wél past bij jouw mogelijkheden.
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 14:54
Dank jullie wel.

Mijn ouders weten dit overigens niet (dat ik denk dat ze toch wel een beetje teleurgesteld in me zijn). Het zit allemaal alleen in mijn hoofd.

Binnenkort komt UWV ff met me babbelen hoe het gaat met mij. (Lees: kijken of ik al (vrijwilligers)werk heb en of ik dat wil/mogelijk is.)

En mijn hba1c was 67 (ik kom van in de ruim 70 af). ^O^

Vandaag weer gefietst. ^O^
_Hestia_vrijdag 6 mei 2016 @ 16:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 12:44 schreef Poesopstokje het volgende:
En een *O* woeiiii *O* voor Sylvana, wat doe je het goed topper!!!
Ah lief dankje :*

Jaimy mooi dat je hba1c gedaald is ^O^
Hoe kijk je zelf tegen vrijwilligerswerk aan dan? :)
En ik hoop echt dat je kunt leren om milder voor jezelf te zijn :*
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 17:23
Pleister ging goedddd *O* Alleen jammer dat het er totaal niet uit ziet en iedereen staart maar jammer dan :P heb ik er wel voor over.

Water was wel KOUD _O-

Kreeg na een uur opeens ook een enorme krampaanval in mijn benen en voeten, ben er toen maar mee gestopt want grrr wat deed dat zeer, voel het nu nog een beetje.
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 17:35
SPOILER
13177388_628876463928447_292279567719394945_n.jpg?oh=72b320517b8eee093b5e4a0af729f0b2&oe=57E6287E
O+ ___!!
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 17:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:35 schreef Poesopstokje het volgende:
SPOILER
O+ ___!!
Wat gaaaaf!! O+
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 17:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:43 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Wat gaaaaf!! O+
Thank you O+
Cadeautje voor mezelf, ik ga liever voor mezelf zijn O+
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 17:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:44 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Thank you O+
Cadeautje voor mezelf, ik ga liever voor mezelf zijn O+
Goed plan O+
#ANONIEMvrijdag 6 mei 2016 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:46 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Goed plan O+
Heb net 4 boeken bij de bieb gehaald, de Maze Runner serie.
En de Hunger Games dvd's, heb de boeken net gelezen.
Dat wordt een heerlijk relaxed weekend voor mij O+
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 17:47
Ik zat op de fiets na het zwemmen en reed in het zonnetje en in de natuur en dacht ook van wat kan het leven toch fijn zijn af en toe. ( en door wat er gebeurd is, heb ik veel meer respect voor het leven en wil ik zoveel mogelijk genieten O+ )
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:47 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Heb net 4 boeken bij de bieb gehaald, de Maze Runner serie.
En de Hunger Games dvd's, heb de boeken net gelezen.
Dat wordt een heerlijk relaxed weekend voor mij O+
Gaaf! genietse ;)
_Hestia_vrijdag 6 mei 2016 @ 18:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:23 schreef LPFAN het volgende:
Pleister ging goedddd *O* Alleen jammer dat het er totaal niet uit ziet en iedereen staart maar jammer dan :P heb ik er wel voor over.

Water was wel KOUD _O-

Kreeg na een uur opeens ook een enorme krampaanval in mijn benen en voeten, ben er toen maar mee gestopt want grrr wat deed dat zeer, voel het nu nog een beetje.
Wat fijn dat het goed ging met de pleister! Wel balen van de rest, hopelijk heb je er snel geen last meer van! :*
Pinnenmutskevrijdag 6 mei 2016 @ 18:42
Morgen naar Antwerpen Proeft *O*

Ik won een toegangsticket via Elvea (tomatenpuree en zo)

Verder alles ok met mij ^O^
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 18:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 18:15 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Wat fijn dat het goed ging met de pleister! Wel balen van de rest, hopelijk heb je er snel geen last meer van! :*
Ja komt wel goed ;) Gebeurt wel vaker.
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 19:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 16:50 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ah lief dankje :*

Jaimy mooi dat je hba1c gedaald is ^O^
Hoe kijk je zelf tegen vrijwilligerswerk aan dan? :)
En ik hoop echt dat je kunt leren om milder voor jezelf te zijn :*
Ik was wel verrast het te horen. Dacht dat ie nog wel in de 70 of zelfs 80 zou zitten. :o

Als ik zou gaan werken, dan voor geld. Vrijwilligerswerk vind ik persoonlijk niks. :@
Jaimy_Lucavrijdag 6 mei 2016 @ 19:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:23 schreef LPFAN het volgende:
Pleister ging goedddd *O* Alleen jammer dat het er totaal niet uit ziet en iedereen staart maar jammer dan :P heb ik er wel voor over.

Water was wel KOUD _O-

Kreeg na een uur opeens ook een enorme krampaanval in mijn benen en voeten, ben er toen maar mee gestopt want grrr wat deed dat zeer, voel het nu nog een beetje.
Fijn dat de pleister goed zat.

Kramp is echt een heel vervelende pijn. Heb ooit eens 1 keer kramp in grote teen gehad tijdens zwemmen. Vriend heeft regelmatig kramp in z'n bovenbeen. Dan maakt hij een beweging waarvan hij weet dat ie kramp kan krijgen. Mja, ik zou zelf die beweging dan mijden. :P
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 19:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 19:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Fijn dat de pleister goed zat.

Kramp is echt een heel vervelende pijn. Heb ooit eens 1 keer kramp in grote teen gehad tijdens zwemmen. Vriend heeft regelmatig kramp in z'n bovenbeen. Dan maakt hij een beweging waarvan hij weet dat ie kramp kan krijgen. Mja, ik zou zelf die beweging dan mijden. :P
Ja dat heb ik ook maar soms moet die beweging wel ;p
BlauwePhloxvrijdag 6 mei 2016 @ 22:19
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 19:30 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Fijn dat de pleister goed zat.

Kramp is echt een heel vervelende pijn. Heb ooit eens 1 keer kramp in grote teen gehad tijdens zwemmen. Vriend heeft regelmatig kramp in z'n bovenbeen. Dan maakt hij een beweging waarvan hij weet dat ie kramp kan krijgen. Mja, ik zou zelf die beweging dan mijden. :P
Hehe, ik had als kind altijd kramp in een teen tijdens het zwemmen en dat voelde alsof die teen eraf lag. Dus ik steeds voelen en dan kreeg ik op m'n kop van de badmeester. Wist ik veel wat kramp was...

Met mij gaat het qua acceptatie even niet zo goed. Ik vind dat ik alles moet kunnen, waardoor ik veel teveel plan en nieuwe dingen aanga. Waarna weer teleurstelling volgt als dat niet blijkt te kunnen.

Ik heb chronische migraine (gemiddeld 3x p.w. een aanval), zal ik er nog even bij vertellen, want ben al een tijdje niet actief geweest in dit topic. En autisme, wat echt een onmogelijke combinatie is, omdat die migraine mijn planning steeds in de war schopt. Het zou voor de migraine beter zijn om mijn planning wat los te laten, maar dat levert op andere gebieden weer veel spanning op.
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 22:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 22:19 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Hehe, ik had als kind altijd kramp in een teen tijdens het zwemmen en dat voelde alsof die teen eraf lag. Dus ik steeds voelen en dan kreeg ik op m'n kop van de badmeester. Wist ik veel wat kramp was...

Met mij gaat het qua acceptatie even niet zo goed. Ik vind dat ik alles moet kunnen, waardoor ik veel teveel plan en nieuwe dingen aanga. Waarna weer teleurstelling volgt als dat niet blijkt te kunnen.

Ik heb chronische migraine (gemiddeld 3x p.w. een aanval), zal ik er nog even bij vertellen, want ben al een tijdje niet actief geweest in dit topic. En autisme, wat echt een onmogelijke combinatie is, omdat die migraine mijn planning steeds in de war schopt. Het zou voor de migraine beter zijn om mijn planning wat los te laten, maar dat levert op andere gebieden weer veel spanning op.
Oh gatver dat je chronische migraine hebt. :{ Heb je er iets voor wat het verlicht?
BlauwePhloxvrijdag 6 mei 2016 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 22:24 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Oh gatver dat je chronische migraine hebt. :{ Heb je er iets voor wat het verlicht?
Ja, triptanen (aanvalsmedicatie speciaal voor migraine) werken bij mij, maar die mag ik maar 1x per week. Daarnaast twee keer per week Diclofenac (wat niet altijd helpt). Als het niet werkt of ik zit over het limiet heb ik pech. Heb bijvoorbeeld sinds gisteravond in bed gelegen met hoofdpijn (en bijverschijnselen). Om 20.00 uur werd de pijn zo erg dat ik misselijk werd en moest overgeven. Toen toch maar een triptaan ingenomen. Nu is de hoofdpijn weg. Nog wel heel wazig.

Dat limiet qua medicijnen is er om medicatieafhankelijke hoofdpijn te voorkomen.

Die moeite met acceptatie is daarin niet handig, want dan denk ik: godsamme, er ligt gewoon iets in mijn kast waardoor ik weer zou kunnen functioneren en ik mag het niet innemen. Dus dan doe ik het soms toch en ligt het gevaar op medicatieafhankelijke hoofdpijn op de loer.
LPFANvrijdag 6 mei 2016 @ 22:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 22:29 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Ja, triptanen (aanvalsmedicatie speciaal voor migraine) werken bij mij, maar die mag ik maar 1x per week. Daarnaast twee keer per week Diclofenac (wat niet altijd helpt). Als het niet werkt of ik zit over het limiet heb ik pech. Heb bijvoorbeeld sinds gisteravond in bed gelegen met hoofdpijn (en bijverschijnselen). Om 20.00 uur werd de pijn zo erg dat ik misselijk werd en moest overgeven. Toen toch maar een triptaan ingenomen. Nu is de hoofdpijn weg. Nog wel heel wazig.

Dat limiet qua medicijnen is er om medicatieafhankelijke hoofdpijn te voorkomen.

Die moeite met acceptatie is daarin niet handig, want dan denk ik: godsamme, er ligt gewoon iets in mijn kast waardoor ik weer zou kunnen functioneren en ik mag het niet innemen. Dus dan doe ik het soms toch en ligt het gevaar op medicatieafhankelijke hoofdpijn op de loer.
Ai ja dat lijkt me heel frusterend idd..
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 08:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 22:19 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Hehe, ik had als kind altijd kramp in een teen tijdens het zwemmen en dat voelde alsof die teen eraf lag. Dus ik steeds voelen en dan kreeg ik op m'n kop van de badmeester. Wist ik veel wat kramp was...

Met mij gaat het qua acceptatie even niet zo goed. Ik vind dat ik alles moet kunnen, waardoor ik veel teveel plan en nieuwe dingen aanga. Waarna weer teleurstelling volgt als dat niet blijkt te kunnen.

Ik heb chronische migraine (gemiddeld 3x p.w. een aanval), zal ik er nog even bij vertellen, want ben al een tijdje niet actief geweest in dit topic. En autisme, wat echt een onmogelijke combinatie is, omdat die migraine mijn planning steeds in de war schopt. Het zou voor de migraine beter zijn om mijn planning wat los te laten, maar dat levert op andere gebieden weer veel spanning op.
Ik vind gewone hoofdpijn soms al ontzettend k*t. Laat staan 3 keer per week migraine en dan geen medicatie mogen nemen. :{ (Goed, bij mijn hoofdpijnen werken (de gewone) pijnstillers toch niet.)

Welke soort autisme? Ik Asperger.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 08:11
Zit in korte broek (1e keer dit jaar) en t-shirt. Deur is open.
BlauwePhloxzaterdag 7 mei 2016 @ 08:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 08:09 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik vind gewone hoofdpijn soms al ontzettend k*t. Laat staan 3 keer per week migraine en dan geen medicatie mogen nemen. :{ (Goed, bij mijn hoofdpijnen werken (de gewone) pijnstillers toch niet.)

Welke soort autisme? Ik Asperger.
Ook Asperger. Hoewel dat niet meer zoveel zegt tegenwoordig. Ik zeg meestal gewoon dat ik autisme heb.

Heb jij er ook nog een chronische ziekte bij?
BlauwePhloxzaterdag 7 mei 2016 @ 08:41
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 08:11 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Zit in korte broek (1e keer dit jaar) en t-shirt. Deur is open.
Ik ontbijt met beschuit met aardbeien. O+
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 08:52
Boehoee ik wil naar buiten :( hopelijk is het snel 1 uur :p
Disanazaterdag 7 mei 2016 @ 09:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 08:52 schreef LPFAN het volgende:
Boehoee ik wil naar buiten :( hopelijk is het snel 1 uur :p
Lekker weer weer hè. Ik heb alles al open staan.
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 09:28
Hoi Aspie, welkom :W
Gezellige boel zo met al die autisten bijelkaar :+
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 09:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 08:40 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Ook Asperger. Hoewel dat niet meer zoveel zegt tegenwoordig. Ik zeg meestal gewoon dat ik autisme heb.

Heb jij er ook nog een chronische ziekte bij?
Diabetes en pds. Hoewel die laatste niet zo ernstig.

Ik heb de korte broek en t-shirt verruild voor lange (zomer)broek en trui. Het is koud binnen in huis. (Op zich wel goed zo'n lekker koel huis.)
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 09:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 09:17 schreef Disana het volgende:

[..]

Lekker weer weer hè. Ik heb alles al open staan.
Ja maar kan niet naar buiten nu :( kan nu ook niks open zetten dus zal lekker warm zijn straks.
Disanazaterdag 7 mei 2016 @ 09:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 09:35 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja maar kan niet naar buiten nu :( kan nu ook niks open zetten dus zal lekker warm zijn straks.
Heb geduld :) Het blijft de hele dag nog mooi en morgen en overmorgen ook.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 09:51
Hier is juist alles dicht (de slaapkamer dan). Blijft het koeler. 's Avonds als de zon volledig weg is gaat het open.
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 09:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 09:48 schreef Disana het volgende:

[..]

Heb geduld :) Het blijft de hele dag nog mooi en morgen en overmorgen ook.
Ja weet ik ;) heb niet veel slaap gehad dus ben beetje chaggie.
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 10:14
Het is hier kouuuud. Airco staat hoog.
superkimmizaterdag 7 mei 2016 @ 10:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 22:29 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Ja, triptanen (aanvalsmedicatie speciaal voor migraine) werken bij mij, maar die mag ik maar 1x per week. Daarnaast twee keer per week Diclofenac (wat niet altijd helpt). Als het niet werkt of ik zit over het limiet heb ik pech. Heb bijvoorbeeld sinds gisteravond in bed gelegen met hoofdpijn (en bijverschijnselen). Om 20.00 uur werd de pijn zo erg dat ik misselijk werd en moest overgeven. Toen toch maar een triptaan ingenomen. Nu is de hoofdpijn weg. Nog wel heel wazig.

Dat limiet qua medicijnen is er om medicatieafhankelijke hoofdpijn te voorkomen.

Die moeite met acceptatie is daarin niet handig, want dan denk ik: godsamme, er ligt gewoon iets in mijn kast waardoor ik weer zou kunnen functioneren en ik mag het niet innemen. Dus dan doe ik het soms toch en ligt het gevaar op medicatieafhankelijke hoofdpijn op de loer.
Heb jij ook wel eens last van bijwerkingen met triptanen? De eerste keer dat ik sumatriptan nam werd ik kotsmisselijk, zwart voor ogen, onwijs duizelig. Ik dacht dat er iets heel ergs aan de hand was :P. Trok gelukkig binnen 5 minuten weg en de hoofdpijn toen ook, dus was het wel waard
superkimmizaterdag 7 mei 2016 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 17:47 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Heb net 4 boeken bij de bieb gehaald, de Maze Runner serie.
En de Hunger Games dvd's, heb de boeken net gelezen.
Dat wordt een heerlijk relaxed weekend voor mij O+
Net begonnen met dat soort series? WAnt dan heb ik nog wel wat aanraders! Divergent is ook tof,. the maze runner is vooral bizar. Als je de film al gezien heb zou ik het boek niet doen, maar ook andersom. Want ze komen totaal niet overeen en dat ergert op de heen of andere manier best wel :P. divergent overigens hetzelfde, daar komen film 2 en 3 echt neit overeen met de boeken.

Een andere serie in hetzelfde straatje is de test (joelle charbonneu), deze heb ik nog neit voorbij zien komen als verfilming maar heb ze alledrie echt in een ruk uitgelezen.

De schrijver vd mazerunner heeft ook net een andere serie uit, geestesoog in het Nederlands volgens mij (ik lees vooral in het Engels).

Enw at een gave tattoo heb je!
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 11:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 10:59 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Net begonnen met dat soort series? WAnt dan heb ik nog wel wat aanraders! Divergent is ook tof,. the maze runner is vooral bizar. Als je de film al gezien heb zou ik het boek niet doen, maar ook andersom. Want ze komen totaal niet overeen en dat ergert op de heen of andere manier best wel :P. divergent overigens hetzelfde, daar komen film 2 en 3 echt neit overeen met de boeken.

Een andere serie in hetzelfde straatje is de test (joelle charbonneu), deze heb ik nog neit voorbij zien komen als verfilming maar heb ze alledrie echt in een ruk uitgelezen.

De schrijver vd mazerunner heeft ook net een andere serie uit, geestesoog in het Nederlands volgens mij (ik lees vooral in het Engels).

Enw at een gave tattoo heb je!
Dankjewel! O+ Voor zowel het compliment als de aanraders.

Ik hou van boekverfilmingen. Eerst het boek lezen, daarna de film/serie.
Zit momenteel in de ''young adult'' dystopie achtige series, vind ik geweldig O+

Ik wist dat de Maze Runner verfilmd is, vandaar dat ik die serie nu heb gehaald. Divergent ken ik ook van naam, zal het onthouden!
superkimmizaterdag 7 mei 2016 @ 12:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 11:03 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

Dankjewel! O+ Voor zowel het compliment als de aanraders.

Ik hou van boekverfilmingen. Eerst het boek lezen, daarna de film/serie.
Zit momenteel in de ''young adult'' dystopie achtige series, vind ik geweldig O+

Ik wist dat de Maze Runner verfilmd is, vandaar dat ik die serie nu heb gehaald. Divergent ken ik ook van naam, zal het onthouden!
Ik vind het soms echt jammer, mijn hele fantasie over hoe de wereld van Harry Potter eruit zou zien was weg na de films. Niet dat ik ze gelijk keek maar je kwam niet om de hype heen en zag ook overal afbeeldingen etc. Maar ben nu toch wel verknocht en ga van de zomer naar de harry potter exhibitions :P

the Hunger Games vond ik wel onwijs gaaf verfilmd. Daar zat echt bijna alles in :)
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 10:14 schreef LPFAN het volgende:
Het is hier kouuuud. Airco staat hoog.
Hier is het 10 graden met regen :')
BlauwePhloxzaterdag 7 mei 2016 @ 13:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 10:55 schreef superkimmi het volgende:

[..]

Heb jij ook wel eens last van bijwerkingen met triptanen? De eerste keer dat ik sumatriptan nam werd ik kotsmisselijk, zwart voor ogen, onwijs duizelig. Ik dacht dat er iets heel ergs aan de hand was :P. Trok gelukkig binnen 5 minuten weg en de hoofdpijn toen ook, dus was het wel waard
Ja, dat herken ik wel wat je schrijft. Soms valt het verkeerd ofzo. En een andere keer voel ik er weer niks van.

Ik heb ook een tijdje gehad dat ik druk op mijn borst kreeg ervan. Schijnt ook normaal te zijn.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 14:14
Wanneer moet je je zorgen gaan maken over iemands rijstijl? :{ Mijn vriend begint steeds gevaarlijker te rijden, steeds gevaarlijkere keuzes te nemen.

Toppunt vandaag was dat hij een groepje fietsers in wilde gaan halen vlak voor een onoverzichtelijke bocht naar links. :|W

Het was dat er een auto net op tijd aankwam dat hij flink in de remmen moest en achter de fietsers bleef. Was die auto een (paar) seconde(n) later geweest dan had mijn vriend de keuze om in te halen gemaakt en hadden we er frontaal tegenaan gezeten...

Eerder deze middag besloot hij om een stilstaand busje aan de rechterkant te rijden, terwijl er in de verte een auto aankwam. Die moest heel wrs in de remmen...

Mijn vriend is pas 38.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 14:15
Sorry dat ik het ff op dit topic doe...
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 14:34
quote:
15s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 14:14 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Wanneer moet je je zorgen gaan maken over iemands rijstijl? :{ Mijn vriend begint steeds gevaarlijker te rijden, steeds gevaarlijkere keuzes te nemen.

Toppunt vandaag was dat hij een groepje fietsers in wilde gaan halen vlak voor een onoverzichtelijke bocht naar links. :|W

Het was dat er een auto net op tijd aankwam dat hij flink in de remmen moest en achter de fietsers bleef. Was die auto een (paar) seconde(n) later geweest dan had mijn vriend de keuze om in te halen gemaakt en hadden we er frontaal tegenaan gezeten...

Eerder deze middag besloot hij om een stilstaand busje aan de rechterkant te rijden, terwijl er in de verte een auto aankwam. Die moest heel wrs in de remmen...

Mijn vriend is pas 38.
Ex-instructeur meldt zich. :W

Wanneer je je zorgen moet maken is nergens beschreven. ;)
Maar als hij altijd zo rijdt is er wel reden om je zorgen te maken idd, hij kijkt/denkt blijkbaar (niet meer) vooruit.
Ik vind persoonlijk dat je hem daar best op aan mag spreken, het gaat om veiligheid én hoe jij je in de auto voelt. Gespannen denk ik.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 14:59
Ja het is iets van de laatste tijd en ik voel me niet meer altijd veilig/fijn bij hem in de auto, waar dit vroeger wel zo was.
Lienekienzaterdag 7 mei 2016 @ 15:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 14:59 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ja het is iets van de laatste tijd en ik voel me niet meer altijd veilig/fijn bij hem in de auto, waar dit vroeger wel zo was.
En wat zei hij, toen je dat tegen hem zei?
houdjemondzaterdag 7 mei 2016 @ 16:17
Boh ik wenste iedereen mooi weer toe maar dit. Ik zal wel weer de zure zeikerd zijn maar TE warm vind ik ook weer niks, zat net even op het balkon met een boekje ( concentratie komt weer aardig terug) maar ik zit weer veilig binnen met alles dicht }:|

Tis goed voor m'n vitamine D aanmaak uiteraard maar lijkt wel dat ik het warm hebben slechter trek (heb het sowieso bijna nooit koud) jullie daar ook last van of?
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:17 schreef houdjemond het volgende:
Boh ik wenste iedereen mooi weer toe maar dit. Ik zal wel weer de zure zeikerd zijn maar TE warm vind ik ook weer niks, zat net even op het balkon met een boekje ( concentratie komt weer aardig terug) maar ik zit weer veilig binnen met alles dicht }:|

Tis goed voor m'n vitamine D aanmaak uiteraard maar lijkt wel dat ik het warm hebben slechter trek (heb het sowieso bijna nooit koud) jullie daar ook last van of?
Tis hier regen en 10 graden.. ruilen?
houdjemondzaterdag 7 mei 2016 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:18 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Tis hier regen en 10 graden.. ruilen?
Graag O+
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:20
A
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:19 schreef houdjemond het volgende:

[..]

Graag O+
Al zou het morgen wel 20 graden met zon worden...
Geloof er niets van overigens :P
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:21
Wacht wat het is bijna 30 graden op sommige plekken in NL?
Jezus :')
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:17 schreef houdjemond het volgende:
Boh ik wenste iedereen mooi weer toe maar dit. Ik zal wel weer de zure zeikerd zijn maar TE warm vind ik ook weer niks, zat net even op het balkon met een boekje ( concentratie komt weer aardig terug) maar ik zit weer veilig binnen met alles dicht }:|

Tis goed voor m'n vitamine D aanmaak uiteraard maar lijkt wel dat ik het warm hebben slechter trek (heb het sowieso bijna nooit koud) jullie daar ook last van of?
Ik heb een lichte zonneallergie dus ik kan er sowieso al niet tegen. Ik zit dus ook lekker binnen ;)
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:21 schreef Toto69 het volgende:
Wacht wat het is bijna 30 graden op sommige plekken in NL?
Jezus :')
Ja het is zomer hier.
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 14:59 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ja het is iets van de laatste tijd en ik voel me niet meer altijd veilig/fijn bij hem in de auto, waar dit vroeger wel zo was.
Ik zou wel met hem gaan praten, ongeluk zit in een klein hoekje...
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:29 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Ja het is zomer hier.
fffuuuuu
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:31
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:31 schreef Toto69 het volgende:

[..]

fffuuuuu
Het is hier nu 26 graden maar volgende week zaterdag is het regen en 12 graden zag ik al _O-
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:31 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Het is hier nu 26 graden maar volgende week zaterdag is het regen en 12 graden zag ik al _O-
Ik ben over 2 weken op vakantie in NL, zal je zien dat het dan 12 graden met regen is idd... :) :')
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:34 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik ben over 2 weken op vakantie in NL, zal je zien dat het dan 12 graden met regen is idd... :) :')
Volgens de weersvoorspelling wel ja ;p
_Hestia_zaterdag 7 mei 2016 @ 16:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:21 schreef Toto69 het volgende:
Wacht wat het is bijna 30 graden op sommige plekken in NL?
Jezus :')
Ja hier in je hometown is het 28 graden :D
Voorstelling gisteren was echt super leuk :D
En nu zit ik al de hele middag in mn bikini op het balkon :D
Van mij mag het zo de rest van het jaar wel blijven. Dus hou nog ff op over dat weerbericht van volgende week haha ;)

Om het ontopic te houden: Met warm weer wel vaker last van hypo's. Maar ipv mn basaal aan te passen kies ik ervoor om dan gewoon een waterijsje te eten haha :9
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:17 schreef houdjemond het volgende:
Boh ik wenste iedereen mooi weer toe maar dit. Ik zal wel weer de zure zeikerd zijn maar TE warm vind ik ook weer niks, zat net even op het balkon met een boekje ( concentratie komt weer aardig terug) maar ik zit weer veilig binnen met alles dicht }:|

Tis goed voor m'n vitamine D aanmaak uiteraard maar lijkt wel dat ik het warm hebben slechter trek (heb het sowieso bijna nooit koud) jullie daar ook last van of?
Ik trek hitte ook erg slecht. Heb liever een flinke winter met -10 en veel sneeuw.
Maar goed, dit is Nederland, dus we moeten blij zijn met elke zomerse dag die we krijgen ;)

Vanmiddag wel buiten gezeten onder de parasol. Fel zonlicht trek ik sowieso niet.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 16:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:17 schreef houdjemond het volgende:
Boh ik wenste iedereen mooi weer toe maar dit. Ik zal wel weer de zure zeikerd zijn maar TE warm vind ik ook weer niks, zat net even op het balkon met een boekje ( concentratie komt weer aardig terug) maar ik zit weer veilig binnen met alles dicht }:|

Tis goed voor m'n vitamine D aanmaak uiteraard maar lijkt wel dat ik het warm hebben slechter trek (heb het sowieso bijna nooit koud) jullie daar ook last van of?
Als het (te) warm is heb ik gegarandeerd hoofdpijn. Ik drink me gek (voor mijn doen), maar blijkbaar vaak nog te weinig.

Ik heb nu een beetje last van lichte misselijkheid ofzo. Niet fijn in ieder geval. Hoop niet dat het doorzet en erger wordt...
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 16:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:21 schreef Toto69 het volgende:
Wacht wat het is bijna 30 graden op sommige plekken in NL?
Jezus :')
29 volgens de thermometer in onze auto.
En de airco doet het niet. :N :'(
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:36 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Volgens de weersvoorspelling wel ja ;p
;(
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:38 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Ja hier in je hometown is het 28 graden :D
Voorstelling gisteren was echt super leuk :D
En nu zit ik al de hele middag in mn bikini op het balkon :D
Van mij mag het zo de rest van het jaar wel blijven. Dus hou nog ff op over dat weerbericht van volgende week haha ;)

Om het ontopic te houden: Met warm weer wel vaker last van hypo's. Maar ipv mn basaal aan te passen kies ik ervoor om dan gewoon een waterijsje te eten haha :9
28 :{ jeetje
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:45 schreef vannelle het volgende:

[..]

29 volgens de thermometer in onze auto.
En de airco doet het niet. :N :'(
;( arme jij
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 16:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 15:35 schreef Lienekien het volgende:

[..]

En wat zei hij, toen je dat tegen hem zei?
Dat hij dat niet erg zou vinden als ik me bij hem in de auto niet meer veilig zou voelen.

Net ging hij ff een stukje met de motor in het dorp (om de olie warm te rijden), in korte broek!

Is ie nou helemaal gek geworden? :(

"Ja ik heb niet harder dan 50 gereden hoor". Ja ook dán kun je aardig open liggen bij een schuiver!

Ik heb gevraagd of hij een doodswens heeft... (Nee)
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 16:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:48 schreef Toto69 het volgende:

[..]

;( arme jij
Welnee, ramen open en gas er op! :D
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:49 schreef vannelle het volgende:

[..]

Welnee, ramen open en gas er op! :D
:D
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 16:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:21 schreef Toto69 het volgende:
Wacht wat het is bijna 30 graden op sommige plekken in NL?
Jezus :')
27 hier.
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 16:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:49 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dat hij dat niet erg zou vinden als ik me bij hem in de auto niet meer veilig zou voelen.

Dat vind ik een hele rare uitspraak.

Ontopic: Net ff boodschappen gedaan en geholpen het spul de trap op te sjouwen (fijn zo'n bovenwoning) en dat heeft zo z'n gevolgen.
1: Was wel weer toe aan een Oxy :(
2: Kan het hele weekend weer lekkere koude biertjes drinken. :)
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:54
13173825_1163033043742137_1371331477801696440_n.jpg?oh=b39556bc2e787b61fce8dbf0d2cc9d5c&oe=57E18304
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 16:55
Zie je wel dat het klimaat verandert Toto? Jullie hebben nu typisch Nederlands weer. :P
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:56
Ik heb met je te doen Toto ;(
LPFANzaterdag 7 mei 2016 @ 16:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:49 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dat hij dat niet erg zou vinden als ik me bij hem in de auto niet meer veilig zou voelen.

Net ging hij ff een stukje met de motor in het dorp (om de olie warm te rijden), in korte broek!

Is ie nou helemaal gek geworden? :(

"Ja ik heb niet harder dan 50 gereden hoor". Ja ook dán kun je aardig open liggen bij een schuiver!

Ik heb gevraagd of hij een doodswens heeft... (Nee)
:{
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 16:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:55 schreef vannelle het volgende:
Zie je wel dat het klimaat verandert Toto? Jullie hebben nu typisch Nederlands weer. :P
Hehe :D
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:56 schreef Poesopstokje het volgende:
Ik heb met je te doen Toto ;(
Nou ja, 30 graden is dan ook weeer niet fijn voor de wond :+ maar dit slaat wel alles
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:56 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Hehe :D

[..]

Nou ja, 30 graden is dan ook weeer niet fijn voor de wond :+ maar dit slaat wel alles
Het schijnt dat we vandaag het warmste weer van Europa hebben _O-
_Hestia_zaterdag 7 mei 2016 @ 17:03
quote:
8s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:54 schreef Toto69 het volgende:
[ afbeelding ]
SPOILER
En weer weg ;)


[ Bericht 7% gewijzigd door _Hestia_ op 07-05-2016 17:35:41 ]
#ANONIEMzaterdag 7 mei 2016 @ 17:05
quote:
16s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 17:03 schreef Sylvana het volgende:

[..]

SPOILER
Almelo :D
Happyface :P
Lienekienzaterdag 7 mei 2016 @ 17:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:49 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dat hij dat niet erg zou vinden als ik me bij hem in de auto niet meer veilig zou voelen.

Net ging hij ff een stukje met de motor in het dorp (om de olie warm te rijden), in korte broek!

Is ie nou helemaal gek geworden? :(

"Ja ik heb niet harder dan 50 gereden hoor". Ja ook dán kun je aardig open liggen bij een schuiver!

Ik heb gevraagd of hij een doodswens heeft... (Nee)
Lekker stel. :{
_Hestia_zaterdag 7 mei 2016 @ 17:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 16:49 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Dat hij dat niet erg zou vinden als ik me bij hem in de auto niet meer veilig zou voelen.

Net ging hij ff een stukje met de motor in het dorp (om de olie warm te rijden), in korte broek!

Is ie nou helemaal gek geworden? :(

"Ja ik heb niet harder dan 50 gereden hoor". Ja ook dán kun je aardig open liggen bij een schuiver!

Ik heb gevraagd of hij een doodswens heeft... (Nee)
Wtf :{
Pinnenmutskezaterdag 7 mei 2016 @ 17:11
Antwerpen Proeft was heel leuk en wat een goei weer!!!

vertoeven aan de Schelde is zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalig, ik ga zeker nog eens terug.

voor het eerst heel dicht bij het MAS (Museum Aan de Stroom) geweest.
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 17:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 17:11 schreef sararaats het volgende:

voor het eerst heel dicht bij het MAS (Museum Aan de Stroom) geweest.
Huh? Wat heb je daar aan? Waarom niet een bezoekje brengen als je dat museum leuk vindt?
Pinnenmutskezaterdag 7 mei 2016 @ 17:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 17:16 schreef vannelle het volgende:

[..]

Huh? Wat heb je daar aan? Waarom niet een bezoekje brengen als je dat museum leuk vindt?
Komt nog hoor.

Het is nog steeds 25 graden.
Jaimy_Lucazaterdag 7 mei 2016 @ 19:22
Zo. We hebben heerlijk geBBQ't.

Worden we vanmiddag uitgenodigd om morgen bij schoonouders te BBQ'en. :') Dus morgen maar voor de 3e keer deze week BBQ'en. :o

Kan niet wachten tot het bij ons achter helemaal klaar is dat we daar kunnen zitten. Nu kan iedereen die langsrijdt/loopt ons zien.

Vanavond saampjes vroeg naar bed, zijn beide moe.
vannellezaterdag 7 mei 2016 @ 19:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 19:22 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Zo. We hebben heerlijk geBBQ't.

Dus morgen maar voor de 3e keer deze week BBQ'en. :o

Hè bah, wat naar. Sterkte! :+
KapiteinIglozaterdag 7 mei 2016 @ 23:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 13:21 schreef Aspergermeisje het volgende:

[..]

Ja, dat herken ik wel wat je schrijft. Soms valt het verkeerd ofzo. En een andere keer voel ik er weer niks van.

Ik heb ook een tijdje gehad dat ik druk op mijn borst kreeg ervan. Schijnt ook normaal te zijn.
Die druk op mijn borst krijg ik van sumatriptan injecties. Gebruik er minimaal 1pw. Mijn neuroloog boeit het niet echt als ik er meer dan 4 pm gebruik, want zonder is het helemaal niet te doen..

Ik denk dat ik nu trouwens ook aura heb. Heb ineens tintelingen in mijn hoofd :{
superkimmizaterdag 7 mei 2016 @ 23:01
ik blijf vanwege mn longen lekker binnen met dit weer. Heb me niet verveeld vandaag, fotoboek gemaakt vd vakantie :)
KapiteinIglozaterdag 7 mei 2016 @ 23:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 23:01 schreef superkimmi het volgende:
ik blijf vanwege mn longen lekker binnen met dit weer. Heb me niet verveeld vandaag, fotoboek gemaakt vd vakantie :)
Goed bezig.

Ik heb de bloemenkrAAM leeg gekocht. Bos voor moeder, schoonmoeder, oma en tante. Waren allemaal vanavond op de verjaardag van mijn vriend :Y.
En morgen even niks, afgelopen twee weken zijn er een opa en een oma van me overleden dus ik ben van Hot naar her aan het rennen geweest. :@

Heb niet gewerkt afgelopen week, dat scheelt in de drukte..
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 00:45
Sterkte Pristheshiz... :{
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 00:51
Aight, vanaf maandag wil ik m'n cardio dus gaan veranderen, ik doe nu 10-15 min loopband, in 't begin was dat 3,5-4 mph, vrijdag zelfs eventjes 6.2 mph (10 km/u) en gemiddeld rond de 5mph, dus al wel vooruitgegaan. Maar ik wil vanaf maandag HIIT gaan doen, dat wil zeggen bijv 30 sec 6 MPH en vervolgens 1 minuut 3-3.5 MPH om bij te komen. Een soort intervaltraining dus.

Daarnaast met krachttraining meer op kracht gaan focussen en op korte termijn hopelijk weer eens wat kracht winnen, want dat stagneert helaas een beetje...

Doel is om met die intervaltraining meer vet te gaan verbranden, wil maandag ook eens m'n vetpercentage laten meten en dan elke twee weken meten om progressie te gaan volgen.

Had 2 weken terug een buikomvang van 100 cm (navel), vandaag 98 cm, dus werk aan de winkel want boven de 94 cm is niet gezond, zeker niet voor een 21-jarige :{
Ben overigens nu 82 kg bij ongeveer 1m88 maar m'n buik is altijd al een probleemgebiedje geweest.

Ben verre van tevreden met m'n lichaam, om te beginnen met een chronische wond uiteraard, wil dat + een niet hele knappe kop dan maar gaan compenseren met een redelijk lichaam. Of dat ooit gaat lukken is een tweede, maar toch...

Sinds een maand drink ik iig alleen nog maar zero/light frisdrank zonder suikers, veel meer water en ik probeer wat gezonder te eten.
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 00:56
Je mag er best zijn hoor Toto, niks mis met je ''kop'' ^O^
Ik ben 80 bij 1.80, dus je bent gezonder dan mij :D
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 01:06
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 00:56 schreef Poesopstokje het volgende:
Je mag er best zijn hoor Toto, niks mis met je ''kop'' ^O^
Ik ben 80 bij 1.80, dus je bent gezonder dan mij :D
Niks mis met 80/1.80 hoor. Zeker niet als je chronisch ziek bent.

Ik ben wellicht (te) hard voor mezelf, maar ik wil mezelf verbeteren.
-sabine-zondag 8 mei 2016 @ 04:58
Er is niets mis met jezelf verbeteren. Ik hoop dat lukt wat je graag wilt bereiken, Toto.

Ik ga maandag fysio/fitness regelen voor mijzelf. Ik ben te zwaar geworden na de overgang, stoppen met roken en minder bewegen na beëindiging eigen zaak. Ik heb een lange weg te gaan en het succes van oa LPF en mijn vriendin laat mij zien dat het kan. Nu ik het hier opschrijf maak ik een belofte.

Fijne zondag allemaal.
twiFightzondag 8 mei 2016 @ 05:23
Haha fitnessen helpt bij mij geen meter. Ik sport nu een half jaar 3 keer per week en ik ben het magische getal van... 0 kilo afgevallen! Grappig ook omdat ik dik ben dat iedereen denkt dat ik daar kom om af te vallen en een mooi lichaam te kweken. Gelukkig heb ik een ander doel en is het ook wel gezellig dus ik vermaak me nog wel. Maar slank of stevig zal ik nooit worden, altijd vet.
-sabine-zondag 8 mei 2016 @ 06:24
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 05:23 schreef twiFight het volgende:
Haha fitnessen helpt bij mij geen meter. Ik sport nu een half jaar 3 keer per week en ik ben het magische getal van... 0 kilo afgevallen! Grappig ook omdat ik dik ben dat iedereen denkt dat ik daar kom om af te vallen en een mooi lichaam te kweken. Gelukkig heb ik een ander doel en is het ook wel gezellig dus ik vermaak me nog wel. Maar slank of stevig zal ik nooit worden, altijd vet.
Mijn doelen wijzigen in fitter worden en meer spierkracht opbouwen is reëler inderdaad. Je hebt gelijk.

Mijn geweten knaagt wanneer ik, zoals nu alweer twee jaar het geval is, niet mijn best doe mijn lichaam te onderhouden. Dat had ik vroeger totaal niet, maar sinds een aantal jaren wel. Het is beter voor mijn lijf om (eventueel) minder gewicht mee te moeten zeulen en meer op spierkracht te kunnen vertrouwen. Zoiets.

[ Bericht 8% gewijzigd door -sabine- op 08-05-2016 06:35:20 ]
Jaimy_Lucazondag 8 mei 2016 @ 09:44
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 00:56 schreef Poesopstokje het volgende:
Je mag er best zijn hoor Toto, niks mis met je ''kop'' ^O^
Ik ben 80 bij 1.80, dus je bent gezonder dan mij :D
Ik ben 1.48 en 60 kilo. :')

Mijn probleem is ook mijn buik, zelfde als Toto. Ik lijk net 7 maanden zwanger. :o

De rest is niet echt dik. Van voren zie ik er gewoon slank uit. Maar van opzij dus die flinke buik.
Adrianezondag 8 mei 2016 @ 10:35
Ook ik ben niet tevreden.
Het afgelopen jaar ben ik 10 kilo aangekomen. Dat komt door mijn rug. Ik kan veel minder bewegen en heb meer tijd om te eten.
Het is echt zoveel beter voor mij als ik zou stoppen met snacken. Maar ik vind me regelmatig zielig, bijvoorbeeld wanneer ik al die wielrenners zie. Dat wil ik ook...

Ik hoop dat de operatie, paar maanden wachttijd, me zover brengt dat ik in ieder geval weer kan meedoen met het dagelijks leven en dat ik sportief weer actief kan zijn.
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 10:52
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 09:44 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Ik ben 1.48 en 60 kilo. :')

Mijn probleem is ook mijn buik, zelfde als Toto. Ik lijk net 7 maanden zwanger. :o

De rest is niet echt dik. Van voren zie ik er gewoon slank uit. Maar van opzij dus die flinke buik.
1.48 ?? :o Wij zouden het verschil moeten delen haha
Pinnenmutskezondag 8 mei 2016 @ 11:04
Ik ben 1m51 en woog 64kg.

Mijn buikje is ook het probleem maar heb dan ook een 'halve' apotheek aan medicatie.

Morgen bloedonderzoek schildklier en psychotherapie.

Ik zet door voor een slaaponderzoek in het UZA, blijkbaar het enige ziekenhuis in de buurt met een slaapkliniek.
Jaimy_Lucazondag 8 mei 2016 @ 11:56
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 10:35 schreef Adriane het volgende:
Ook ik ben niet tevreden.
Het afgelopen jaar ben ik 10 kilo aangekomen. Dat komt door mijn rug. Ik kan veel minder bewegen en heb meer tijd om te eten.
Het is echt zoveel beter voor mij als ik zou stoppen met snacken. Maar ik vind me regelmatig zielig, bijvoorbeeld wanneer ik al die wielrenners zie. Dat wil ik ook...

Ik hoop dat de operatie, paar maanden wachttijd, me zover brengt dat ik in ieder geval weer kan meedoen met het dagelijks leven en dat ik sportief weer actief kan zijn.
Snacken met komkommertjes en tomaatjes een idee/optie?

Zouden wij eigenlijk ook meer moeten doen.
Jaimy_Lucazondag 8 mei 2016 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 10:52 schreef Poesopstokje het volgende:

[..]

1.48 ?? :o Wij zouden het verschil moeten delen haha
Er is weleens gedacht dat ik vriend z'n dochter ben. :+
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 12:17
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 04:58 schreef -sabine- het volgende:
Er is niets mis met jezelf verbeteren. Ik hoop dat lukt wat je graag wilt bereiken, Toto.

Ik ga maandag fysio/fitness regelen voor mijzelf. Ik ben te zwaar geworden na de overgang, stoppen met roken en minder bewegen na beëindiging eigen zaak. Ik heb een lange weg te gaan en het succes van oa LPF en mijn vriendin laat mij zien dat het kan. Nu ik het hier opschrijf maak ik een belofte.

Fijne zondag allemaal.
Succes!
Disanazondag 8 mei 2016 @ 12:30
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 04:58 schreef -sabine- het volgende:
Er is niets mis met jezelf verbeteren. Ik hoop dat lukt wat je graag wilt bereiken, Toto.

Ik ga maandag fysio/fitness regelen voor mijzelf. Ik ben te zwaar geworden na de overgang, stoppen met roken en minder bewegen na beëindiging eigen zaak. Ik heb een lange weg te gaan en het succes van oa LPF en mijn vriendin laat mij zien dat het kan. Nu ik het hier opschrijf maak ik een belofte.

Fijne zondag allemaal.
Veel succes sabine.
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 12:37
Bohh door de gewichten hier besef ik me opeens hoe dun ik ben geworden :'( en dan heb ik het vooral over spiermassa die ik kwijt ben.

Ik hou met moeite 60 kg vast bij 1.75 en volgens de BMI is dat gezond.. Maar ik krijg wel eens de vraag of ik een eetstoornis heb. :{
LPFANzondag 8 mei 2016 @ 12:37
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 04:58 schreef -sabine- het volgende:
Er is niets mis met jezelf verbeteren. Ik hoop dat lukt wat je graag wilt bereiken, Toto.

Ik ga maandag fysio/fitness regelen voor mijzelf. Ik ben te zwaar geworden na de overgang, stoppen met roken en minder bewegen na beëindiging eigen zaak. Ik heb een lange weg te gaan en het succes van oa LPF en mijn vriendin laat mij zien dat het kan. Nu ik het hier opschrijf maak ik een belofte.

Fijne zondag allemaal.
Succes!

Ik ben 1.75 en was 123 kilo toen ik begon met afvallen. Ben nu 104 met een lange weg te gaan. Maar goed heb nu een hemdje aan die ik vorig jaar nog echt niet aankon *O*
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:37 schreef LPFAN het volgende:

[..]

Succes!

Ik ben 1.75 en was 123 kilo toen ik begon met afvallen. Ben nu 104 met een lange weg te gaan. Maar goed heb nu een hemdje aan die ik vorig jaar nog echt niet aankon *O*
Wauw, da's massieve progressie zeg :o heel goed gedaan! Die laatste kilo's gaan je ook lukken ^O^

Ik zat op ~84.5 een paar weken geleden nadat ik toen ik hier net was elke dag alleen maar junkfood at omdat ik niet kon koken etc :')... Zit nu op 82, eerste doel is 85 met een vetpercentage van 10% maar da's nog ongeveer 400000 lichtjaren verderop
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 12:47
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:42 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Wauw, da's massieve progressie zeg :o heel goed gedaan! Die laatste kilo's gaan je ook lukken ^O^

Ik zat op ~84.5 een paar weken geleden nadat ik toen ik hier net was elke dag alleen maar junkfood at omdat ik niet kon koken etc :')... Zit nu op 82, eerste doel is 85 met een vetpercentage van 10% maar da's nog ongeveer 400000 lichtjaren verderop
Is het niet een beter idee om het in kleinere stapjes op te hakken als het als 400000 lichtjaren verderop voelt?

Ik deed altijd kleine stapjes voor mezelf met sporten en afvallen.

Opdrukken bijvoorbeeld eerst tegen de muur, daarna op een tafel, toen op m'n knieën met een steps. Steps een standje lager, steps eronderuit en uiteindelijk volledig. En al die stapjes hadden we dan van te voren bedacht en dan waren het van die mierensprongen maar het gaf wel altijd voldoening.

Met afvallen ook :) begon met 98,8. Eerst de 95, dan zou 92 afgerond 90 zijn, leek naar de 90 ook weer een kleiner stapje etc. :)

En heel goed bezig LP! O+
LPFANzondag 8 mei 2016 @ 12:48
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:42 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Wauw, da's massieve progressie zeg :o heel goed gedaan! Die laatste kilo's gaan je ook lukken ^O^

Ik zat op ~84.5 een paar weken geleden nadat ik toen ik hier net was elke dag alleen maar junkfood at omdat ik niet kon koken etc :')... Zit nu op 82, eerste doel is 85 met een vetpercentage van 10% maar da's nog ongeveer 400000 lichtjaren verderop
Komt goed joh!

Ik hoop dat ik over een paar maand onder de 100 ben. Dat ben ik echt al JAREN niet meer geweest :P
#ANONIEMzondag 8 mei 2016 @ 12:49
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:47 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Is het niet een beter idee om het in kleinere stapjes op te hakken als het als 400000 lichtjaren verderop voelt?

Ik deed altijd kleine stapjes voor mezelf met sporten en afvallen.

Opdrukken bijvoorbeeld eerst tegen de muur, daarna op een tafel, toen op m'n knieën met een steps. Steps een standje lager, steps eronderuit en uiteindelijk volledig. En al die stapjes hadden we dan van te voren bedacht en dan waren het van die mierensprongen maar het gaf wel altijd voldoening.

Met afvallen ook :) begon met 98,8. Eerst de 95, dan zou 92 afgerond 90 zijn, leek naar de 90 ook weer een kleiner stapje etc. :)

En heel goed bezig LP! O+
Nou ja, voor mij is het dan puur een kwestie van vet verbranden, ik weet eigenlijk niet op hoeveel procent ik zit nu, wil ik morgen eens laten meten. Ondertussen train ik natuurlijk door met krachttraining dus ik denk dat ik eigenlijk morgen pas meer kan zeggen over hoe lang het ongeveer (realistisch gezien) gaat duren om in elk geval richting 11-12% te gaan. Zien we daarna wel verder of die 85/10% ooit lukt inderdaad :)
LPFANzondag 8 mei 2016 @ 12:50
quote:
1s.gif Op zondag 8 mei 2016 12:47 schreef Fripsel het volgende:

[..]

Is het niet een beter idee om het in kleinere stapjes op te hakken als het als 400000 lichtjaren verderop voelt?

Ik deed altijd kleine stapjes voor mezelf met sporten en afvallen.

Opdrukken bijvoorbeeld eerst tegen de muur, daarna op een tafel, toen op m'n knieën met een steps. Steps een standje lager, steps eronderuit en uiteindelijk volledig. En al die stapjes hadden we dan van te voren bedacht en dan waren het van die mierensprongen maar het gaf wel altijd voldoening.

Met afvallen ook :) begon met 98,8. Eerst de 95, dan zou 92 afgerond 90 zijn, leek naar de 90 ook weer een kleiner stapje etc. :)

En heel goed bezig LP! O+
Het is ook het beste om het langzaam aan te doen. Snel iets doen heeft toch geen zin. Is ook niet goed voor je spieren. En afvallen ook niet, zit er dan meestal zo weer aan.

Mijn doel is om een kilo of 2 per maand te verliezen.