Njosnavelin | zaterdag 23 april 2016 @ 19:50 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? Hier verder | |
#ANONIEM | zaterdag 23 april 2016 @ 20:07 |
Nee, deze. Stond bij de Ekoplaza. En jij? iets met citroenen? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2016 20:07:20 ] | |
Njosnavelin | zaterdag 23 april 2016 @ 20:56 |
Aha, lekker verantwoord, voelt goed he? Citroenen heb ik niet nodig joh, met mijn natuurlijke zuurtegraad. | |
Skeletor. | zaterdag 23 april 2016 @ 21:24 |
Gedurende de dag enkele tosti's en een plak passievruchtcake vers uit de oven. Avondeten afhaal van een hamburgerrestaurant: Crazy Mexican Burger met cheddar, chorizo, rode salsa, guacamole, ijsbergsla, tomaat, augurk en jalapeños. Erbij huisgemaakte dun gesneden goudgeel gefrituurde aardappelreepjes in schil. Zo lekker, puur en niet bewerkt. Straks de "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, haringfilet-Philadelphia bieslook-snippertjes ui, gerookte zalm-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, wat rode druiven, banaan en een peer. | |
banaantjeEE | zaterdag 23 april 2016 @ 21:52 |
Pickle chips | |
Helsinki | zaterdag 23 april 2016 @ 22:12 |
Zeljanica . | |
#ANONIEM | zaterdag 23 april 2016 @ 22:53 |
Vandaag: Lunch: Figerfood "Vlees"plankje i.c.m.van alles aan drank zodat ik gelijk ook kan acclimatiseren. Avondhap: In repen gesneden 400 gram ossenhaas voor moi met bijbehorende drank en daarna: Sangria o.a. op tafel en uiteraard alvast een verse paffert voor na het eten. [ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2016 22:53:50 ] | |
RobinOok | zaterdag 23 april 2016 @ 23:01 |
Dat is toch geen ossenhaas? | |
FutureFairytale | zondag 24 april 2016 @ 00:35 |
Avond 'tapas' : Bestond uit kaasragoutbroodjes, saucijzenbroodjes, komkommer/romatomaatjes/feta, rundvleesragout met pasteitjes, pizza- focaccia- en stokbrood met aïoli, hollandse dip en kruidenboter, nachos met kaas uit de oven + guacamole en pittige salsa, Indisch gekruide gehaktballetjes en kipspiesjes met satésaus. | |
Ama | zondag 24 april 2016 @ 03:11 |
Net bij de snackbar een patat mayo en een eierbal gehad. | |
madeliefff | zondag 24 april 2016 @ 05:28 |
ga jij elke dag uit eten? | |
Skeletor. | zondag 24 april 2016 @ 06:59 |
Liga Evergreen Crunchy appel-peer. | |
Karzai | zondag 24 april 2016 @ 09:48 |
gebakken eitjes met spek | |
Lonaa | zondag 24 april 2016 @ 10:31 |
Groninger gespot. | |
Skeletor. | zondag 24 april 2016 @ 12:05 |
Passievruchtcake . Straks tosti. | |
FutureFairytale | zondag 24 april 2016 @ 12:32 |
Eitje, Griekse yoghurt en een grapefruit. | |
Cirilico | zondag 24 april 2016 @ 12:32 |
Kwark, havermout, banaan. | |
Ama | zondag 24 april 2016 @ 12:39 |
Drent | |
vinnypassy | zondag 24 april 2016 @ 13:07 |
Geroosterd brood, avocado, gepocheerd ei en flink zwarte peper. Super origineel natuurlijk, wel lekker als je brak bent. | |
Spanky78 | zondag 24 april 2016 @ 13:15 |
Tagliatelle met spekjes, sjalot, knoflook, verse spinazie, tomaten en ricotta met salie. | |
kipje123 | zondag 24 april 2016 @ 14:12 |
ook als je niet brak bent... | |
Njosnavelin | zondag 24 april 2016 @ 14:18 |
Allemaal zelf gemaakt? | |
Njosnavelin | zondag 24 april 2016 @ 14:18 |
| |
Myraela | zondag 24 april 2016 @ 14:39 |
Nu een stokbroodje met tonijnsalade met ui, appel en augurk. | |
FutureFairytale | zondag 24 april 2016 @ 15:14 |
Behalve het brood, smeersels en de pasteitjes Nu een bordje komkommer/romatomaatjes/feta met een drizzle ketchup. Vanavond onbeperkt tapas! | |
gargamelnl | zondag 24 april 2016 @ 15:16 |
Beef Jerky van jack links en een stokbroodje met heksenkaas. | |
PureEvil | zondag 24 april 2016 @ 15:50 |
Ik denk dat we straks maar een bolletje met knakworst gaan eten ofzo. | |
borisz | zondag 24 april 2016 @ 15:51 |
Vooraf antipasti met pesto Hoofd: Lasagne Toe: Hazelnootpudding | |
QuattroF | zondag 24 april 2016 @ 17:35 |
Spaghetti Bolognese | |
golfer | zondag 24 april 2016 @ 17:45 |
Wilde spinazie met eendenborst volgens dit recept. | |
emmyemmy | zondag 24 april 2016 @ 18:20 |
Nacho's met kaas, ui, tomaat, zelfgemaakte guacamole, jalapenos, pulled chicken, zure room en salsa | |
Ama | zondag 24 april 2016 @ 18:22 |
| |
RobinOok | zondag 24 april 2016 @ 19:54 |
Een hele dikke entrecote van de Turk. Meestal is die supermals, (bijna verdacht, zo mals) maar vorige keer was ie kuttaai. Dus ik ben een beetje zenuwachtig. We moeten er 2 dagen van eten. (morgen in plakjes als Thaise biefstuksalade) Maar vandaag dus entrecote met gebakken snijbonen en natte-hond-frieten uit de oven. | |
banaantjeEE | zondag 24 april 2016 @ 19:59 |
Pizza's op verjaardagsfeest | |
RobinOok | zondag 24 april 2016 @ 20:00 |
Kinderfeestje? | |
Pietverdriet | zondag 24 april 2016 @ 20:53 |
Geitenbout en geitenribbetjes gebraden in de oven, een saus gemaakt van de aanbaksels op de plaat. Daarbij brood, rosevalaardappels, gesauteerde courgette, gemengde salade, tzaziki, Ayvar. Goddelijk lekker zo een geitbokje. | |
sirdanilot | zondag 24 april 2016 @ 20:55 |
Natte hond frieten? Recept? En als hij zo taai als je kut is kun je hem misschien wel stoven. | |
sirdanilot | zondag 24 april 2016 @ 20:58 |
Vandaag tabouleh gemaakt. Erg lekker. Heb er wat random kruiden door gedaan van de marokkaanse supermarkt (za3atar en isot biber, die laatste is een geinige turkse gedroogde peper met een heel gekke smaak, en het ziet eruit als zwart nat zand eigenlijk) Bij de turk gehaald? | |
Pietverdriet | zondag 24 april 2016 @ 21:00 |
Helaas geen turkse slager hier in de buurt, bestellen bij de Hanos was voor mij eenvoudiger, werd voor mij op bestelling geslacht. | |
RobinOok | zondag 24 april 2016 @ 21:06 |
Ovenfrieten kopen, in de oven mieteren, klaar. Volgens sommigen smaakt dat naar natte hond, vandaar. Zo dronken we hier ook jarenlang Grolsch Dubro. (smaakten volgens sommigen naar afwasmiddel) Als een entrecote taai blijkt ga ik hem de volgende dag niet alsnog stoven. Maar goed, hij was te doen. Ik snapte alleen de vezelstructuur niet. Heb hem nu heel raar "overlangs" getrancheerd. Op de draad. Maar snap dus niet hoe dat kan. En wat er "mis/anders" is aan een normaal gesneden entrecote. En of het dus wel entrecote was..... Vragen, heel veel vragen.... | |
Pietverdriet | zondag 24 april 2016 @ 21:09 |
Taaiheid van rundvlees is meestal het gevolg van te kort rijpen. Goed gerijpt kan je riblappen en sucade als steak eten. | |
Skeletor. | zondag 24 april 2016 @ 21:47 |
Avondeten was spinazie á la crème, Hongaarse style aardappelen (gekookt met paprikapoeder en gefruite uitjes), kipgehaktballen gevuld met feta. Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer,meerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat. Erbij nog snoeptomaatjes, banaan en een peer. | |
Ama | zondag 24 april 2016 @ 22:30 |
Niet mijn foto. | |
#ANONIEM | zondag 24 april 2016 @ 22:54 |
Bijna wel.Redenen al vele malen uitgelegd. On topic: Vandaag: Ochtendkoffie to go & Paffert Lunch en acclimatiseren met zoetigheid. Op herhaling avond combo HK style en aansluitend bij een goede vriend z'n cafe de bekerfinale bekijken.waar na afloop de trek weer begon op te spelen en nog even een avondbowl werd gedaan alvorens huiswaarts te keren. Morgen is tenslotte maandag. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-04-2016 22:55:02 ] | |
Ama | zondag 24 april 2016 @ 22:56 |
Wat zijn die redenen dan? Ik heb dat vast een keer gemist. | |
Thezappa | zondag 24 april 2016 @ 23:17 |
lekker | |
Thezappa | zondag 24 april 2016 @ 23:18 |
was natte hond friet dan? | |
Thezappa | zondag 24 april 2016 @ 23:20 |
omdat dat zn ding is...genieten van het leven | |
FutureFairytale | zondag 24 april 2016 @ 23:31 |
Zei Piet ooit. Is ovenfriet. Piet vind dat smaken zoals natte honden ruiken. Gegeten tapas vnv: Carpaccio, vleesplankje, garnalen in knoflook, garnalen in chiliroomsaus, spareribs, chorizokroketjes, kabeljauw in paprikasaus, ham met meloen. Toe cheesecake met aardbeiensaus. | |
roos85 | zondag 24 april 2016 @ 23:32 |
Is er een manier waarop je kunt zien of rundvlees goed gerijpt is? | |
killerkip69 | maandag 25 april 2016 @ 00:04 |
Scholfilet met brood, nu 'n glas of 2 rode wijn. | |
FutureFairytale | maandag 25 april 2016 @ 10:20 |
Griekse yoghurt met rozijnen en kiwi. Net een bokkepootje. | |
Myraela | maandag 25 april 2016 @ 10:41 |
Speltmout met 2 peren. Ik dacht dat het op havermout zou lijken, maar het lijkt echt helemaal nergens op. | |
derLudolf | maandag 25 april 2016 @ 10:44 |
Is het wel lekker dan? | |
Apotheose | maandag 25 april 2016 @ 11:29 |
'gewone' thee | |
FutureFairytale | maandag 25 april 2016 @ 12:20 |
Groentesoep, crackers roombrie en een appel. | |
Ama | maandag 25 april 2016 @ 13:44 |
Mijn favoriete broodje van de Hema Bruin broodje, stukken kipfilet, bacon, ei, rucola, soort mayo sausje. | |
Skeletor. | maandag 25 april 2016 @ 13:56 |
Tosti Brabantse slagersham-Maaslander jong belegen met de gebruikelijke groente-entourage. | |
Skeletor. | maandag 25 april 2016 @ 13:57 |
Soort burek? | |
Dragonberry | maandag 25 april 2016 @ 14:04 |
Kop thee en digestives | |
quirina | maandag 25 april 2016 @ 15:52 |
Ga vanavond nasi goreng maken. | |
uniekhoorn | maandag 25 april 2016 @ 16:22 |
Nu een chocolaatje Vanavond: Stamppot boerenkool met spekjes, rookworst, azijn, augurkjes | |
Karzai | maandag 25 april 2016 @ 16:40 |
Gister weer eens paling gehaald voelde me toch een beetje schuldig om een uitstervende diersoort te eten maar god wat was dat weer lekker | |
Ama | maandag 25 april 2016 @ 17:17 |
Vanavond een spinazie pizza. | |
golfer | maandag 25 april 2016 @ 17:18 |
Groene curry met prei en ui en kippendijen en daarbij geroosterde 'couscous' van bloemkool. | |
Erosjuhhh | maandag 25 april 2016 @ 17:54 |
Spatzle met kaas ham spek en ui en Duitse bratwurst omwikkeld met Zeeuws spek | |
Myraela | maandag 25 april 2016 @ 17:59 |
Pasta met een tomatensaus met vis. | |
Helsinki | maandag 25 april 2016 @ 18:12 |
Ja, zoiets. Maar dit is met kaas en spinazie . In Bosnië is burek met vlees. Er is ook nog (o.a.) een versie met kaas (sirnica) of aardappel (krompirusa). Allemaal erg lekker! | |
QuattroF | maandag 25 april 2016 @ 18:19 |
Tagliatelle met pangasiusfilet en gamba's in een roomsausje. | |
FutureFairytale | maandag 25 april 2016 @ 18:23 |
Net yokidrink en een pakje crackers. Vnv weet ik nog niet. | |
Zo-is-dat | maandag 25 april 2016 @ 18:24 |
Zoete aardappel koekjes met een zure room Griekse yoghurt sausje erbij een een tomaat paprika komkommer salade | |
#ANONIEM | maandag 25 april 2016 @ 19:12 |
Lunch: welbekende en aloude combo bowl. Avondeten: Ook in de zomer gewoon lekker als huiselijk maal! Is tenslotte maandag. [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 25-04-2016 19:13:39 ] | |
banaantjeEE | maandag 25 april 2016 @ 19:13 |
Frietjes met frikandellen | |
uniekhoorn | maandag 25 april 2016 @ 19:39 |
Theeleutjes en kersenthee | |
RobinOok | maandag 25 april 2016 @ 21:04 |
Freestyle biefstuk salade (van de leftover entrocote van gisteravond) Met Pok Pok's gegrillde oesterzwam salade en Momofuku's geroosterde bloemkool Yeah, zomaar op een doordeweekse avond. Omdat het kan. | |
derLudolf | maandag 25 april 2016 @ 21:06 |
Gekookte aardappels, worteltjes gekookte en afgemaakt met boter suiker en peterselie en een rundersaucijs | |
Skeletor. | maandag 25 april 2016 @ 22:27 |
Avondeten was pangasiusfilet in een jasje, doperwtjes-sperzieboontjes-maïskorrels-worteltjes gesmoord in boter en gepofte aardappel. Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij extra snoeptomaatjes, wat blauwe druiven, een minuscule banaan en een peer. | |
FutureFairytale | maandag 25 april 2016 @ 22:36 |
Farfalle met kastanjechampignons, paprika, gehaktballetjes en grove pepersaus. En daarna nog wat nacho's met guacamole en salsa. | |
FutureFairytale | maandag 25 april 2016 @ 22:40 |
Wat zijn theeleutjes? Ken tot nu toe alleen koffieleutjes (die speculoos koekjes). | |
Ama | dinsdag 26 april 2016 @ 02:16 |
Ama | dinsdag 26 april 2016 @ 02:17 |
Maar ik weet niet of zij dat ook bedoeld. | |
FutureFairytale | dinsdag 26 april 2016 @ 12:23 |
Aah thanks Lunch: In de kantine liggen (kaiser)broodjes knakworst voor het grijpen. Dat dus en een appel | |
Skeletor. | dinsdag 26 april 2016 @ 14:03 |
Na tosti's, de laatste plak passievruchtcake twee broodjes kroket. | |
golfer | dinsdag 26 april 2016 @ 14:58 |
Nu: wrap met spinazie, zalm en ei. Vanavond (het is er weer voor): stamppot rauwe andijvie van knolselderij en aardappelen met een runderbraadworst. | |
uniekhoorn | dinsdag 26 april 2016 @ 17:20 |
Broccoli, botersla salade met ei ed , karbonade, gekookte aardappelen Oldschool | |
Skeletor. | dinsdag 26 april 2016 @ 18:13 |
Gebakken camembert en salade nicoise. | |
banaantjeEE | dinsdag 26 april 2016 @ 19:42 |
Broccolipuree met gehakt | |
Prego | dinsdag 26 april 2016 @ 19:51 |
Een Bavaria 8.6 Straks rauwe bloemkool, radijs en wortel met aïoli, een vegetarische hamburger en wat sla. | |
#ANONIEM | dinsdag 26 april 2016 @ 19:52 |
rauwe bloemkool? | |
Prego | dinsdag 26 april 2016 @ 19:53 |
ja | |
#ANONIEM | dinsdag 26 april 2016 @ 19:55 |
Ik ken het niet...kook het altijd | |
#ANONIEM | dinsdag 26 april 2016 @ 19:57 |
Pannenkoeken! | |
Anne | dinsdag 26 april 2016 @ 20:20 |
Groene en witte asperges met hollandaisesaus, ham, zalm en een gekookt eitje. En aardappelpuree. | |
#ANONIEM | dinsdag 26 april 2016 @ 20:29 |
Dat klinkt goed! | |
4EverBlackEyed | dinsdag 26 april 2016 @ 21:33 |
Sushi | |
FutureFairytale | dinsdag 26 april 2016 @ 21:42 |
Met wat erop? Ik had een gepofte aardappel met chili-yoghurtsaus, tomaat/komkommer /fetasalade en een kipschnitzel. Toe chocoladevla. | |
Njosnavelin | dinsdag 26 april 2016 @ 21:43 |
Pizza met zwartgeblakerde bodem | |
#ANONIEM | dinsdag 26 april 2016 @ 21:59 |
2 met spek en stroop, 2 met kaas en kerriepoeder. en 1 met jam. | |
Njosnavelin | dinsdag 26 april 2016 @ 22:19 |
Wat culinair verantwoord, kaas en kerrie. Klinkt wel ontzettend vies. | |
Skeletor. | dinsdag 26 april 2016 @ 22:30 |
Lekker, hè . Veel groente bij jou! | |
Skeletor. | dinsdag 26 april 2016 @ 22:34 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, chorizo-Philadelphia bieslook-snoeptomsst, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, een banaan en een peer. | |
SnoepTomaatje | dinsdag 26 april 2016 @ 22:38 |
Ik vind bloemkool rauw lekkerder dan gekookt... | |
#ANONIEM | woensdag 27 april 2016 @ 04:08 |
Gisteren: Dinsdag! Lunch: Avondeten: | |
Karzai | woensdag 27 april 2016 @ 11:24 |
Zo even een doner kebab scoren | |
Stokken_en_stenen | woensdag 27 april 2016 @ 12:34 |
Vanmorgen een gierei En straks hopelijk niet bedorven kip met rijst en bonen | |
FutureFairytale | woensdag 27 april 2016 @ 12:47 |
Brunch was een beetje yoghurt en een bord komkommer/tomaat/feta met sriracha. Op naar de feesten | |
nectarientje | woensdag 27 april 2016 @ 12:53 |
Tosti ham-kaas. Vanmiddag pide met oa pistache-fetadip | |
Thezappa | woensdag 27 april 2016 @ 13:01 |
Broodje knak met zuurkool | |
QuattroF | woensdag 27 april 2016 @ 13:35 |
Vanmorgen ontbeten met een croissant met Old Amsterdam, en net een 'borrelplankje' gemaakt met verschillende soorten harde worst, verse brie, snoeptomaatjes en zelfgemaakte tonijnsalade met toast. | |
Skeletor. | woensdag 27 april 2016 @ 14:10 |
Twee Duitse bolletjes in vier stukken gedeeld. Drie stukken met drie soorten Duitse salami en eentje met een heerlijke bieslook-leverpastei. Allemaal uit Duitsland, dus . | |
Ama | woensdag 27 april 2016 @ 16:09 |
Op de markt een pita gyros met tzatziki saus. En nu koekkruimels met stroop met een glas melk. Dit is ook het enige wat ik op de markt heb gekocht. | |
sirdanilot | woensdag 27 april 2016 @ 16:27 |
Ik sterf van de hinger hier in de trein | |
Stokken_en_stenen | woensdag 27 april 2016 @ 16:55 |
RIP | |
golfer | woensdag 27 april 2016 @ 17:07 |
Net: zelf gemaakt groentensoepje. Straks: ramesmaaltijd van een toko die we in Haarlem tegenkwamen. | |
Zo-is-dat | woensdag 27 april 2016 @ 18:05 |
Maak een udon noodle soepje zo | |
Skeletor. | woensdag 27 april 2016 @ 18:16 |
Pangasiusfilets in een jasje, gesmoorde witte kool en gepofte aardappels. | |
#ANONIEM | woensdag 27 april 2016 @ 19:04 |
Zelfgemaakte pizza. | |
banaantjeEE | woensdag 27 april 2016 @ 19:10 |
Ovenschotel met broccoli, aardappelen en gehakt | |
kipje123 | woensdag 27 april 2016 @ 19:37 |
niemand aan de oranje tompouce vandaag?? | |
Anne | woensdag 27 april 2016 @ 19:51 |
Sushi, sushi en sushi. | |
emmyemmy | woensdag 27 april 2016 @ 20:03 |
Pizza besteld, met artisjok, garnalen, ansjovis, olijven en pepertjes En wat feta en kofte erbij besteld. | |
QuattroF | woensdag 27 april 2016 @ 20:04 |
Ciabatta en breekbrood met 5 zelfgemaakte smeersels, namelijk: Zelfgemaakte knoflooksaus, Kruidendip van zongedroogde tomaat, guacamole, ui- en knoflookdip en een Feta-dip. | |
4EverBlackEyed | woensdag 27 april 2016 @ 20:58 |
Pasta met spinazie, champignons, ui, spek en als vervanging van crème fraîche Griekse yoghurt gebruikt. Bevalt prima en minder vet. | |
Ama | woensdag 27 april 2016 @ 21:28 |
Bah nee | |
Dragonberry | woensdag 27 april 2016 @ 21:37 |
Die heb ik een paar dagen geleden al gegeten, dus voorlopig hoeft het niet meer voor mij. Nu nog even een Snickers hazelnoot en bak koffie voor de laatste uurtjes van de dag.. | |
Skeletor. | woensdag 27 april 2016 @ 21:44 |
Gierei? Wazda? | |
Skeletor. | woensdag 27 april 2016 @ 21:48 |
Te laar voor de oranje tompouce of bol...bakker was dicht . Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schslenbrke-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaatjrs, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij snoeptomaatjrs, banaan en een peer. | |
4EverBlackEyed | woensdag 27 april 2016 @ 22:01 |
Een groene smoothie met o.a. spinazie, banaan, kokos, appel en kiwi En voor zo meteen verse muntthee. | |
misterxvany | woensdag 27 april 2016 @ 22:03 |
Pizza gemaakt door een Italiaanse, zo lekker krijg je ze niet eens in een pizzeria! | |
FutureFairytale | donderdag 28 april 2016 @ 01:27 |
Had vnv sushi, wat warme gerechten en als toetje ijs, spekkoek en cheesecake. | |
#ANONIEM | donderdag 28 april 2016 @ 02:49 |
Gisteren: Lunch: Avondeten: Late avondhap (23:00 uur) | |
Skeletor. | donderdag 28 april 2016 @ 07:01 |
Straks Pommersche Schnitauchleverpastei op Duits kartoffelbrot. | |
FutureFairytale | donderdag 28 april 2016 @ 12:34 |
Saucijzenbroodje en een muesli-notenbroodje met kaas en komkommer. | |
Zo-is-dat | donderdag 28 april 2016 @ 12:58 |
Eigen gebakken desem brood met verse gemaakte tonijnsalade | |
Myraela | donderdag 28 april 2016 @ 13:09 |
Bulgur salade met broccoli, pompoen, cherrytomaatjes en geitenkaas. | |
Skeletor. | donderdag 28 april 2016 @ 13:48 |
Tosti ham-Transsylvanische schapenkaas met de gebruikelijke groente-entourage. | |
Ama | donderdag 28 april 2016 @ 14:53 |
Broodjes met heks'nkaas (tomaat basilicum). | |
uniekhoorn | donderdag 28 april 2016 @ 16:23 |
De hele dag al honger gewoon, bleeh. Eieren, brood, fruit, soep enzovoorts Nu een blok choco Straks gebakken aardappelen, sperziebonen, tomatensalade met uitgebakken spekjes en rode uienringen, biefstukpuntjes met champignons/ui/paprika | |
zeefje | donderdag 28 april 2016 @ 16:25 |
Hier ook . Ommegot dat klinkt zo lekker | |
uniekhoorn | donderdag 28 april 2016 @ 16:30 |
Irritant is dat he? Na wordt vla met zelfgemaakte stoofperen | |
zeefje | donderdag 28 april 2016 @ 16:42 |
Ik zit vandaag aan mijn ''eerste dag met minder eten'' wat bestond uit een halve zak snoep, halve bak(zo'n 125 ml) havermoutpap, 4 boterhammen met jam en vanavond biefstuk met bratkartoffln en slaai. Als ik dit zo lees klinkt het nog steeds niet weinig | |
Isegrim | donderdag 28 april 2016 @ 16:51 |
Ik zou vooral het snoep overslaan dan. | |
FutureFairytale | donderdag 28 april 2016 @ 17:05 |
Een buis smarties en een danoontje Vnv nog een kipschnitzel, gepofte aardappel en kastanjechampignons over. Dat met een salade erbij. | |
Skeletor. | donderdag 28 april 2016 @ 17:57 |
Hongaars gerecht van sperziebonen-kalfsvlees. Gepofte aardappels erbij, anderen eten het met brood. | |
_Hestia_ | donderdag 28 april 2016 @ 18:43 |
Pangafilet, aardappelgratintaartjes, trio van broccoli, bloemkool en peen met kaassaus | |
QuattroF | donderdag 28 april 2016 @ 18:45 |
Versgemaakte champignonsoep. | |
banaantjeEE | donderdag 28 april 2016 @ 18:52 |
Restjes van dit... | |
Zo-is-dat | donderdag 28 april 2016 @ 19:10 |
Pad Thai | |
vinnypassy | donderdag 28 april 2016 @ 20:04 |
Lunch van gisteren is avondeten van vandaag: komkommersoep. | |
Anne | donderdag 28 april 2016 @ 20:06 |
Avonddienst. Dus een salade dan maar. | |
Charita3 | donderdag 28 april 2016 @ 20:35 |
Yum! Heerlijk, zelf maken😍 | |
Skeletor. | donderdag 28 april 2016 @ 21:23 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, schapenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Extra snoeptomaatjes erbij, een banaan en een peer. | |
Prego | donderdag 28 april 2016 @ 21:33 |
Groengeburger met friet, sla en zelfgemaakte aïoli (met een teen knoflook te veel ) Nu een La Chouffe | |
Skeletor. | donderdag 28 april 2016 @ 21:43 |
Oh, nog op twee stukjes brood Duitse bierworst-Roemeense pikante mosterd-snoeptomaat. | |
RobinOok | donderdag 28 april 2016 @ 22:18 |
Gegeten bij Kuiter. Inktvis vooraf. Ik ribeye, lief tarbot. Ik citroentaart, lief kaas. Nog een maandje dan houden ze ermee op. Kutver. Weer een "hapje eten adresje" kwijt. | |
#ANONIEM | donderdag 28 april 2016 @ 22:50 |
Lunch: Avondeten: | |
#ANONIEM | donderdag 28 april 2016 @ 23:41 |
Bier | |
Woelwater | donderdag 28 april 2016 @ 23:44 |
Tomatensap met tabasco. | |
FutureFairytale | vrijdag 29 april 2016 @ 00:37 |
Toastjes met paturain en tomaten tapenade. | |
Skeletor. | vrijdag 29 april 2016 @ 06:47 |
Liga Evergreen Crunchy appel-peer. | |
Molo | vrijdag 29 april 2016 @ 07:08 |
Waar heb je bovenstaande twee maaltijden genuttigd? | |
Helsinki | vrijdag 29 april 2016 @ 11:49 |
Smoothie (frambozen / banaan) | |
Miauw_Zedong | vrijdag 29 april 2016 @ 13:10 |
2 saucijzenbroodjes uit de magnetron met mayo. | |
Skeletor. | vrijdag 29 april 2016 @ 13:56 |
Galega besmeerd met roomboter. Erop fricandeau en schijfjes augurk. Plus een paar snoeptomaatjes . | |
Ama | vrijdag 29 april 2016 @ 14:32 |
Visfriet gehad op de markt. Viel wel beetje tegen, volgende keer weer gewoon kibbeling! | |
Zo-is-dat | vrijdag 29 april 2016 @ 16:34 |
met een mok thee | |
PureEvil | vrijdag 29 april 2016 @ 17:37 |
Shoarma | |
Ama | vrijdag 29 april 2016 @ 17:43 |
Tosti kaas met curry saus. | |
Skeletor. | vrijdag 29 april 2016 @ 18:05 |
Pangasiusfilets in een jasje, broccoli-bloemkool-worteltjes gesmoord in boter. | |
PluisigNijntje | vrijdag 29 april 2016 @ 18:58 |
Eerst zelfgemaakte kip-champignonsoep. Daarna een restje gehaktprut van gisteren met avocado, sla en salsa in wraps. | |
Myraela | vrijdag 29 april 2016 @ 19:25 |
Courgetti met gehaktballetjes in tomatensaus en kaas. | |
Curiosity | vrijdag 29 april 2016 @ 19:27 |
Asperges gegeten met ei, ham, krieltjes en een lekker botersausje. | |
Stokken_en_stenen | vrijdag 29 april 2016 @ 20:05 |
Een bedorven ei | |
banaantjeEE | vrijdag 29 april 2016 @ 21:23 |
Bickyburger met frietjes | |
Skeletor. | vrijdag 29 april 2016 @ 21:57 |
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie--schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Nog wat snoeptomaatjrs erbij, banaan en een peer. | |
Skeletor. | vrijdag 29 april 2016 @ 21:57 |
Bah! Op tijd bemerkt, hoop ik ! | |
FutureFairytale | zaterdag 30 april 2016 @ 00:41 |
Vanmiddag een abrikozengebakje, chips en toastjes boursin/tapenade. Vanavond maakte ik bobotie, cape malay curry (beide met echte kruiden/zadenmixen uit Kaapstad), sperziebonen/fetasalade, komkommersalade, saffraanrijst. Toe aardbeien merengueijs, hollandse aardbeien en verse slagroom. | |
#ANONIEM | zaterdag 30 april 2016 @ 04:30 |
Gisteren: Lunch Avondeten: Aan de Poel **. | |
Skeletor. | zaterdag 30 april 2016 @ 07:03 |
Sultana naturel. Ontbijt wordt tosti salami-Maaslander met de gebruikelijke groente-entourage en een dubbeldooierei. | |
zeefje | zaterdag 30 april 2016 @ 08:52 |
Vla | |
Molo | zaterdag 30 april 2016 @ 08:53 |
Ik wilde typen 'welke vent doet er nou groenten bij zijn tosti' maar toen zag ik pas dat je een vrouw bent Al die tijd gedacht dat je een man was | |
minilot | zaterdag 30 april 2016 @ 09:09 |
Daarnet, verse ananas en een broodje brie: ..ik zit al heel wat uur op mijn werk nu en was ontbijt vergeten mee te nemen. Gelukkig zit er een cateraar vlakbij die al om 08:00 begint op zaterdag. | |
Molo | zaterdag 30 april 2016 @ 09:11 |
2 rennies nu hier, straks eens kijken wat we voor fooooods in huis hebben voor ontbijt | |
Stokken_en_stenen | zaterdag 30 april 2016 @ 09:35 |
Nee joh dat merk je direct want dat stinkt enorm | |
Karzai | zaterdag 30 april 2016 @ 13:09 |
bakkie yoghurt met aardbeien en boterhammen met oude kaas | |
FutureFairytale | zaterdag 30 april 2016 @ 13:14 |
| |
FutureFairytale | zaterdag 30 april 2016 @ 15:00 |
Lay's Sour Cream chips. Wat zijn die verslavend! | |
Hyaenidae | zaterdag 30 april 2016 @ 15:06 |
Waarom eet jij zo vaak gerechten die op worden gediend in een bord soep? | |
golfer | zaterdag 30 april 2016 @ 15:49 |
Nu: portie kibbeling van kabeljauw. Vanavond: gebakken kabeljauwhaas omhuld met amandelschaafsel met daarbij gewokte paksoi en prei. | |
DarkerThanBlack | zaterdag 30 april 2016 @ 16:07 |
Daar is helemaal niks mis mee. Ik was daar vorige week ook met een noodle soep en was daar gisteren bijna weer binnen geweest voor een noodle soep. Maar omdat het buiten zo druk was ben ik maar richting de markthal gegaan voor een goed gevulde broodje geroosterd vlees. Zeker als lunch is er maar weinig wat goed vult en echt lekker is. | |
_Hestia_ | zaterdag 30 april 2016 @ 16:44 |
Kogelbiefstuk, gekruide aardappelpartjes, paprika, ui en pijnboompitjes. | |
uniekhoorn | zaterdag 30 april 2016 @ 16:47 |
Nu een blokje choco en een cola. Zo even naar de pizzeria... lekker een pizzaatje, biertje en lambrusco. | |
FutureFairytale | zaterdag 30 april 2016 @ 17:12 |
Lekker kabeljauwdagje . Ik eet vnv bij een vriendin en volgens mij bakt ze patat. | |
PluisigNijntje | zaterdag 30 april 2016 @ 17:16 |
Straks ovenpatat met ambachtelijke mayo, en zelfgemaakte hamburgers met chorizo, cheddar, augurk,sla, ui en bbq-saus | |
Skeletor. | zaterdag 30 april 2016 @ 17:30 |
Moussaka en een frisse salade erbij. | |
FutureFairytale | zaterdag 30 april 2016 @ 18:08 |
Yes. Straks patat, (mini) snacks en salade. Waterijs toe. | |
#ANONIEM | zaterdag 30 april 2016 @ 18:27 |
Lunch: Kippenbouillon met een ei & Moksi Meti met witte rijst en een frisje. Avondeten: Bestelt bij Sushipoint Rotterdam! [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 30-04-2016 18:30:04 ] | |
Bienelientjee | zaterdag 30 april 2016 @ 18:28 |
Steak, met versgebakken brood en sla | |
QuattroF | zaterdag 30 april 2016 @ 18:52 |
Risotto met parmaham, spinazie, bosui, knoflook en parmezaan. | |
emmyemmy | zaterdag 30 april 2016 @ 19:33 |
Massaman curry | |
derLudolf | zaterdag 30 april 2016 @ 21:07 |
Zelfgebouwde pizza | |
#ANONIEM | zaterdag 30 april 2016 @ 21:10 |
Ziet er goed uit Iwanius! | |
emmyemmy | zaterdag 30 april 2016 @ 21:25 |
Glaasje safari en sprite vanavond veeeel rum en doritos met zelfgemaakte guac | |
Skeletor. | zaterdag 30 april 2016 @ 21:33 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, een banaan en een peer. | |
uniekhoorn | zondag 1 mei 2016 @ 05:09 |
Lees vanmiddag wel bij.... druk, Doei | |
Skeletor. | zondag 1 mei 2016 @ 07:00 |
Liga Haverkick appel. | |
Printerkabel | zondag 1 mei 2016 @ 07:19 |
Vanavond : http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R726334/frisse-kipburger | |
vinnypassy | zondag 1 mei 2016 @ 10:19 |
Roerei met bieslook. En koffie. | |
FutureFairytale | zondag 1 mei 2016 @ 11:50 |
2 mini krentenbollen. | |
nectarientje | zondag 1 mei 2016 @ 11:52 |
Roerei met bosui op geroosterd brood | |
Dragonberry | zondag 1 mei 2016 @ 12:26 |
Kom havermout met honing en een paar aardbeien | |
Skeletor. | zondag 1 mei 2016 @ 13:07 |
Nu een plak cake met gedroogde pruimen. Straks tosti-tijd. | |
PluisigNijntje | zondag 1 mei 2016 @ 13:12 |
Nog zo'n hamburger omdat het gehakt op moest | |
Zo-is-dat | zondag 1 mei 2016 @ 13:28 |
Ik haal net een Italiaans landbrood met zongedroogde tomaat uit de oven, die gaan we zo eens even meester maken | |
FutureFairytale | zondag 1 mei 2016 @ 17:33 |
Vanavond een ouderwets heerlijke rollade uit de oven met champignonsaus, broccoli, gekookte aardappels en jus. Daarbij friszoete rabarber met rozijntjes | |
Skeletor. | zondag 1 mei 2016 @ 17:43 |
Vanavond ontbijt als avondeten: roerei met knapperig uitgebakken reepjes ontbijtspek op geroosterd pompoenpitbrood. Erbij oma-augurkjes. | |
golfer | zondag 1 mei 2016 @ 17:46 |
Maisbolletje met pulled pork en een gekookte maiskolf. | |
#ANONIEM | zondag 1 mei 2016 @ 18:02 |
Spaghetti | |
hemarookworst | zondag 1 mei 2016 @ 18:12 |
Big King XXL 2 stuks Fatty4Life | |
banaantjeEE | zondag 1 mei 2016 @ 18:31 |
Penne met tomatensaus, aubergines en kip | |
Pietverdriet | zondag 1 mei 2016 @ 20:15 |
Geroosterde geitbokje met koolsla, tomatensalade met schapenkaas en basilicum, brood en saus gemaakt van de aanbaksels van de bakplaat | |
RobinOok | zondag 1 mei 2016 @ 20:27 |
Al 10 jaar een klassieker hier in huis en nog steeds lekker. Vandaag zelfs uitzonderlijk lekker. Jamie Oliver's zalm met boontjes en deze keer krieltjes in de schil. (gekookt, gehalveerd en toen nog door het bakblik gezwierd) | |
Anne | zondag 1 mei 2016 @ 20:29 |
Toen maakte je nog niet zulke mooie foto's als nu . Tijd voor een nieuwe foto van dit gerecht ? | |
Anne | zondag 1 mei 2016 @ 20:30 |
Hier orzo trouwens met veel tomaat en veel paprika: | |
RobinOok | zondag 1 mei 2016 @ 20:39 |
Haha, ja, misschien. Maar ik doe niks meer met dat blog, dus ik weet niet of dat de moeite is. (het is volgens mij ook niet echt fotogeniek, dit gerecht) | |
derLudolf | zondag 1 mei 2016 @ 21:12 |
En pijnboompitten | |
derLudolf | zondag 1 mei 2016 @ 21:14 |
Soep, rollade, patat en aardbeien tiramisu die naar zes uur nog niet opgestijfd was | |
FutureFairytale | zondag 1 mei 2016 @ 22:07 |
Thee met een mini kanjer puur. Ideale theekoekjes, ook qua formaat . Kon geen toetje meer wegkrijgen na avondeten en dat zegt wat want we hadden lekker ijs en danoontjes. Maar heb flink rollade, rabarber, sauzen, salade en broccoli gegeten | |
Ama | zondag 1 mei 2016 @ 22:28 |
Een klein blikje gezouten pinda's. | |
#ANONIEM | zondag 1 mei 2016 @ 22:30 |
Biertje! | |
Skeletor. | zondag 1 mei 2016 @ 22:49 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-schijfje komkommer, schapenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij wat extra snoeptomaatjes, een nieuwe soort! Ze zijn groenig en enigszins fluorescerend van kleur. Tsjernobyl! Ik ga licht geven in het donker. Natuurlijk ontbreekt het fruit niet: een banaan en een peer. | |
sirdanilot | zondag 1 mei 2016 @ 23:00 |
Is dit je avondeten of eet je dit gewoon als een snackje tussendoor? Wow | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2016 @ 01:31 |
Gisteren voor de wedstrijd tegen FC Twente als lunch: In Mokum na afloop vd gewonnen wedstrijd bij mijn lievelings Thai aldaar : Wederom aloud voorafje = mix van alle voorgerechtjes. o.a. Red snapper licht gefrituurd met pepers en basilicum. Garnalen salade van dichtbij. Kortom voor mij een welbekende combinatie aan overheerlijke gerechten! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2016 01:31:52 ] | |
golfer | maandag 2 mei 2016 @ 02:14 |
Welke Thai is dat in Mokum? | |
Skeletor. | maandag 2 mei 2016 @ 06:37 |
Liga Haverkick appel, kop thee. | |
FutureFairytale | maandag 2 mei 2016 @ 12:18 |
Pistolet overjarige kaas met sambal brandal + een appeltje. | |
Isegrim | maandag 2 mei 2016 @ 12:19 |
Minilot haar blondie-taart met cashewpraline. Van Momofuku. Fucking lekker. | |
Curiosity | maandag 2 mei 2016 @ 14:02 |
Tosti boerenkaas, salami en wrapsaus + een mango-aardbei smoothie. | |
emmyemmy | maandag 2 mei 2016 @ 16:03 |
Ze had een keer een foto gepost, het klinkt gewoon als heel veel maar dat viel wel mee geloof ik | |
Ama | maandag 2 mei 2016 @ 17:41 |
Lasagnette | |
H0D3NPYL | maandag 2 mei 2016 @ 17:50 |
Nog verzinnen | |
Skeletor. | maandag 2 mei 2016 @ 17:58 |
Pangasiusfilets in een jasje, doperwtjes in roux, gepofte aardappel. | |
FutureFairytale | maandag 2 mei 2016 @ 18:17 |
Zo klinkt het ook Ik had vanmiddag een klein vies stukje diepvriesappeltaart Nu een gekookt eitje voor het trainen. Vnv laat mie goreng. | |
uniekhoorn | maandag 2 mei 2016 @ 18:29 |
Loempia speciaal van het huis met extra atjar en zoetzuur (moe, ben erg moe) en nu een hele grote kom met slagroomijs en veel versgeslagen slagroom | |
golfer | maandag 2 mei 2016 @ 18:35 |
Venkel/sinaasappel-salade met voor B. een hamburger en voor mij gegrilde lamskoteletten. | |
Zo-is-dat | maandag 2 mei 2016 @ 18:36 |
Geitenkaas galettes met uienmarmelade en een salade met balsamico dressing | |
banaantjeEE | maandag 2 mei 2016 @ 19:20 |
Verse prei met blokjes aardappelen en kippenschnitzel | |
vinnypassy | maandag 2 mei 2016 @ 21:03 |
Zoete aardappelsoep. Van het weekend al gemaakt, ideaal om op te warmen na een hele vervelende werkdag. | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2016 @ 21:04 |
Nu bier... | |
Skeletor. | maandag 2 mei 2016 @ 21:51 |
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Erbij nog wat snoeptomaatjes, een banaan en een peer. | |
Skeletor. | dinsdag 3 mei 2016 @ 12:54 |
Plak pruimencake. Straks tosti bakken. | |
Ama | dinsdag 3 mei 2016 @ 13:49 |
Net een ham-kaas croissant (hij was nog warm ) en een Breaker banaan. | |
FutureFairytale | dinsdag 3 mei 2016 @ 14:44 |
Klein zakje nibbit | |
Karzai | dinsdag 3 mei 2016 @ 15:34 |
Huzarenslaatje en boterhammen met palingworst Vanavond asperges met ham en ei en krieltjes | |
uniekhoorn | dinsdag 3 mei 2016 @ 16:28 |
sTraks: Asperges met gesmolten roomboter, peterselie, ham, zacht gekookt eitje Dan aardappelkroketten met zoete wortels en stukje kabeljauw | |
nectarientje | dinsdag 3 mei 2016 @ 16:42 |
Nu de verantwoorde sla, straks pannenkoeken! | |
Skeletor. | dinsdag 3 mei 2016 @ 17:08 |
Straks tilapiafilets in een jasje, wokgroentes, gepofte aardappel. | |
Bienelientjee | dinsdag 3 mei 2016 @ 17:24 |
Vanavond lasagne, met knoflook stokbrood | |
#ANONIEM | dinsdag 3 mei 2016 @ 17:37 |
Aardappelen met witlof met een salade van komkommer, tomaat, druiven en stukjes appel. En strooikaas | |
WammesWaggel | dinsdag 3 mei 2016 @ 18:45 |
Nu brood met verse spinazie, pindakaas en chilisaus Zo maar eens gaan koken dan maar. | |
emmyemmy | dinsdag 3 mei 2016 @ 19:27 |
Linguine met gerookte zalm, gebakken cherrytomaatjes, mozzarella en een sausje van avocado | |
Dragonberry | dinsdag 3 mei 2016 @ 19:28 |
Risotto met kipfilet en erwtjes. Glas sauvignon blanc erbij. Straks een Magnum | |
FutureFairytale | dinsdag 3 mei 2016 @ 20:18 |
Vanmiddag een bekertje snickerijs. Zojuist lasagne. | |
Skeletor. | dinsdag 3 mei 2016 @ 22:09 |
Straks weer de "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Erbij uiteraard enkele snoeptomaatjes extra, een banaan en een peer. | |
banaantjeEE | dinsdag 3 mei 2016 @ 22:17 |
Quiche | |
RobinOok | dinsdag 3 mei 2016 @ 22:49 |
Stamppot andijvie met gorgonzola. Deze keer een keer geen lamsworstjes of iets dergelijks. Maar dat was toch wel een vergissing. Volgende keer gewoon weer vlees erbij | |
golfer | dinsdag 3 mei 2016 @ 23:03 |
Ballotines van kip met daarin als vulling een farce van kippengehakt en zongedroogte tomaten. Ballotines eerst gevacumeerd en daarna in de afwasmachine programma op 65 graden. Daarna aangebraden en proscuitto er omheen en in de oven gedaan. Dat was dus geen goed idee. Vlees was gortdroog. Volgende keer die truc met de afwasmachine maar niet meer doen. | |
RobinOok | dinsdag 3 mei 2016 @ 23:14 |
Grapjas. Je moet juist die oven weglaten! | |
golfer | dinsdag 3 mei 2016 @ 23:20 |
Zou het dan wel mals blijven? Volgens mij is anderhalf uur op het afwasprogramma van 65 graden ook wat te lang. Niet gewoon even 20 minuten in een hete pan met water doen? | |
RobinOok | dinsdag 3 mei 2016 @ 23:26 |
Ja, dat kan natuurlijk ook. Maar het idee van 65 graden is dat je het dan ook niet warmer maakt. Hooguit daarna even in 2 minuten rondom bruin bakken. Spek is ook niet nodig. Kun je er beter als chipjes bijdoen, denk ik dan. | |
golfer | woensdag 4 mei 2016 @ 00:06 |
Ga het volgende keer nog eens op die manier proberen. | |
Skeletor. | woensdag 4 mei 2016 @ 07:01 |
Maar weer een Liga Haverkick appel. | |
Karzai | woensdag 4 mei 2016 @ 08:09 |
boterham met aardbeien en een gekookt eitje | |
jaipurholic | woensdag 4 mei 2016 @ 10:00 |
Had gisteren een Jumbo pizza tonno. Bah bah bah. De funghi lijkt nog enigzins op die ristorante van Dr Oetker wat ze natuurlijk gewoon rippen qua idee, maar de tonno is echt goor. | |
FutureFairytale | woensdag 4 mei 2016 @ 11:06 |
Aardbeien en cracker varkensrollade. Vanmiddag kippensoep en een salade. | |
Skeletor. | woensdag 4 mei 2016 @ 12:54 |
Net twee flinke bolletjes citroen-roomijs. Straks een "Excellent pistolet" van de grootgrutter met gerookte zalm-Philadelphia bieslook of kaas-Hongaarse of Duitse salami. Welke van de drie? | |
#ANONIEM | woensdag 4 mei 2016 @ 15:57 |
Dinsdagavond eten: Opnieuw bereid en blijft lekker deze combo. Vandaag: = Lunch: Wederom deze lekker vullende rijstpot met o.a. kipfilet in knoflook gebakken. (=Oriental Palace Rotterdam) en daarna natuurlijk acclimatiseren. Nog eventjes en dan richting: [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2016 15:57:46 ] | |
Stokken_en_stenen | woensdag 4 mei 2016 @ 17:17 |
Ik heb al een paprikatrio gesneden en uien (helaas was de knoflook slecht geworden....) Straks een Pollofilet en dan pasta in de pan Pasta met rode saus en Pollo dus Cabernet Sauvignon tijdens het bereiden gaat er ook goed in | |
FutureFairytale | woensdag 4 mei 2016 @ 17:31 |
Klein zakje nibbit en een stukje tony hazelnoot. Vanavond of zalm met noodlesoep of mcdonald's. | |
Stokken_en_stenen | woensdag 4 mei 2016 @ 17:58 |
De Cabernet Sauvignon is erg lekker misschien komt dat de kookkunsten niet ten goede | |
Skeletor. | woensdag 4 mei 2016 @ 18:42 |
Cocktailgarnalen in bierbeslag, gepofte aardappels, rode bietensalade met gember. | |
uniekhoorn | woensdag 4 mei 2016 @ 19:15 |
Boerenkoolstamppot met zoetzuur, jus, rookworst, azijn en uitgebakken spekjes Nu bak thee en wat dropjes | |
#ANONIEM | woensdag 4 mei 2016 @ 19:40 |
Pizza | |
Bienelientjee | woensdag 4 mei 2016 @ 19:54 |
Kipfilet, gevuld met mozzarella, feta, spinazie en zongedroogde tomaten. Met een koude aardappelsalade en wat normale sla | |
Karzai | woensdag 4 mei 2016 @ 20:15 |
mixed gril bij de indier besteld met een nan, vedett extra blond biertje erbij [ Bericht 18% gewijzigd door Karzai op 04-05-2016 20:22:30 ] | |
RobinOok | woensdag 4 mei 2016 @ 20:58 |
Mijn moeder heet Nan. | |
4EverBlackEyed | woensdag 4 mei 2016 @ 21:07 |
Geen zin om te koken, dus een kliekje kippensoep, mini-worstenbroodjes en een naan. | |
RobinOok | woensdag 4 mei 2016 @ 21:14 |
Lekker! Naan! | |
Skeletor. | woensdag 4 mei 2016 @ 21:29 |
Echt! Hoe meer bubbels er op het brood zitten, des te leuker . Naturel of met knoflook . | |
Skeletor. | woensdag 4 mei 2016 @ 21:32 |
Straks "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Erbij nog wat snoeptomaatjes, rode en oranje, banaan en een peer. | |
Ama | woensdag 4 mei 2016 @ 21:41 |
Ik krijg zo lava cake | |
Ama | woensdag 4 mei 2016 @ 21:41 |
Helemaal mee eens! | |
BredeBroeder | woensdag 4 mei 2016 @ 21:58 |
Pils. | |
FutureFairytale | woensdag 4 mei 2016 @ 22:18 |
Hij heeft je moeder besteld | |
FutureFairytale | woensdag 4 mei 2016 @ 22:18 |
Dat werd dus helaas McDonald's. 2 Cheeseburgers en een portie bitterballen. Zo een kop thee. | |
banaantjeEE | donderdag 5 mei 2016 @ 00:03 |
Pizza Salame | |
Skeletor. | donderdag 5 mei 2016 @ 07:14 |
Liga Haverkick appel . | |
Karzai | donderdag 5 mei 2016 @ 07:46 |
komt ze uit India | |
RobinOok | donderdag 5 mei 2016 @ 07:51 |
Haha, nee. Uit Nieuwkoop. | |
banaantjeEE | donderdag 5 mei 2016 @ 09:02 |
3 eierwafeltjes met een koffie | |
FutureFairytale | donderdag 5 mei 2016 @ 09:08 |
Kwark met aardbeien |