FOK!forum / Voetbal / GAE Topic #24 Terug in de Eredivisie!
Blinkerzaterdag 20 februari 2016 @ 21:53
Vorige topics

VBL / Go Ahead Eagles
VBL / GAE Topic #2: No One Should Go Where Eagles Dare
VBL / GAE topic #3 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #4 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #5 - Biet 'm in de rugge!
VBL / GAE Topic #6 - Fly like an Eagle!
VBL / GAE Topic #7 - Rood Geel is mooier dan Delfsblauw
VBL / GAE Topic #8 - Go ahead is niet te kraken
VBL / GAE Topic #9 - Aan gelijkspelen doen wij weer wel
VBL / GAE Topic #10 Met de scorende broer van Pieter Post
VBL / GAE Topic #11 Baas over de bal -> Nog kans op de dubbel !!
VBL / GAE Topic #12 Doet Deventer De Dubbel?
VBL / GAE Topic #13 Klaar voor de play-offs!
VBL / GAE Topic #14 We pro-mo-ve-ren niet!
VBL / GAE Topic #15 We're Go Ahead, We're wonderful!
VBL / GAE Topic #16 Welcome to 109 years of pure club culture
VBL / GAE Topic #17 Waar talentjes worden gekweekt
VBL / GAE Topic #18 Cup fighters !
VBL / GAE Topic #19 Back Where We Belong
VBL / GAE Topic #20 Waar handhaving nog niet zeker is !?
VBL / GAE Topic #21 Liever een droge bek...
VBL / GAE Topic #22 Gedegradeerd, maar wel Europa in!
VBL / GAE Topic #23 Deceptie

De club

Go Ahead in Deventer is een club die in het hele land tot de verbeelding spreekt. Het technisch verzorgde voetbal, het stadion met de authentieke voetbalsfeer en de rijke historie zorgen ervoor dat de club net even iets meer uitstraling heeft dan de gemiddelde club in de Jupiler League. De Eagles (Vanaf 1 juli 1971, met dank aan trainer Barry Hughes) spelen al weer sinds 1996 op het een na hoogste niveau in Nederland, maar bezetten desondanks de zestiende plaats op de ranglijst aller tijden van de eredivisie. In 1917, 1922, 1930 en 1933 kwam de kampioen van Nederland zelfs uit Deventer! Ook Europese wedstrijden zijn geen onbekend fenomeen voor de Deventer trots, al zal de huidige selectie er weinig van weten. In 1965 werd een tweetal wedstrijden tegen Celtic gespeeld in het toernooi om de Europa Cup II.

Beroemde spelers en trainers als Bert van Marwijk, Dick Schneider, René Eijkelkamp, Michel Boerebach, Marc Overmars, Harry Decheiver, Robert Maaskant, Henk ten Cate, Cees van Kooten en Paul Bosvelt zijn het levende bewijs van het bestaansrecht van Go Ahead Eagles.

SPOILER: Overzicht vorige seizoenen
Het "net niet" seizoen 2009/2010

In het seizoen 2009/2010 wordt voor het eerst in jaren weer eens echt goed gepresteerd. Met verzorgd voetbal worden de gehele eerste seizoenshelft veel punten gehaald. De eerste periode wordt weggekaapt voor de neus van onze vrienden van Cambuur en De Graafschap en tijdens de Kerstdagen vindt trainer Andries Ulderink zijn ploeg terug op de derde plaats op de ranglijst, zeer kort achter eerdergenoemde twee clubs.


Actuele stand Eredivisie

[ afbeelding ]

KNVB Beker 2009/2010

In het nationale bekertoernooi worden Rijnsburgse Boys en Emmen na verlenging verslagen. In de achtste finale wint de Deventer trots verrassend bij Heracles Almelo. Door de 0-2 overwinning in het verre en koude oosten reikt men tot de kwartfinale.

[ afbeelding ]

In die kwartfinale wacht de uitwedstrijd bij NAC Breda. Nieuwe aankoop Donny de Groot is meteen heel belangrijk, maakt twee goals en schiet Go Ahead naar de halve finale.

[ afbeelding ]


Selectie 2011/2012:

[ afbeelding ]
(note van de redactie: Koen van der Biezen is kort na het maken van deze foto vertrokken, ook was er toen deze foto werd gemaakt nog geen 1e keeper. Peter van der Vlag (eerste keeper), Marnix Kolder (Spits) en Niklas Tarvajärvi (Spits) waren nog niet aangetrokken ten tijde van deze foto)
Eindelijk weer Eredivisie (2013/2014):

26 mei 2013, dat was de dag waarop wij(Go Ahead Eagles) weer terug zijn op de plek waar wij horen. DE EREDIVISIE!

Go Ahead Eagles komt na ruim zeventien jaar terug in de eredivisie. De club uit Deventer kon zich in de finale van de play-offs een 1-0 nederlaag tegen FC Volendam permitteren na de 3-0 overwinning in de eerste wedstrijd. Nadat het eerder FC Dordrecht en VVV Venlo versloeg.

2014/2015: Het sprookje ten einde

Het beruchte tweede seizoen voor een promovendus deed Go Ahead Eagles de das om.
Mede door het vertrek van verschillende sterkhouders uit het vorige seizoen als, zoals Room, Falkenburg, Antonia en Houtkoop
Wel werd dit seizoen sinds lange tijd twee keer van de aartsrivaal PEC Zwolle gewonnen. Ook werd er vlak voor het einde van de competitie zelfs uit gewonnen in de Kuip.
Go Ahead Eagles moest uiteindelijk nacompetitie spelen. De eerste tegenstander was de Graafschap waarin zowel uit- als thuis werd verloren.
Go Ahead Eagles degradeerde daardoor na twee jaar Eredivisie terug naar de Jupiler League.

2015/2016: Terug in de Jupiler League
Momenteel bivakkeert Go Ahead Eagles op de 7e plek op de ranglijst en daar zou ik het graag bij laten. :7

Links

http://www.ga-eagles.nl - Officiële website Go Ahead Eagles
http://www.eredivisie.nl - Officiële website Eredivisie.
http://www.foxsports.nl - FOX Sports is het sportkanaal van Nederland.
http://www.kowet.nl - Supporterssite (inmiddels gestopt)
http://www.sv-gae.nl/ - Supportersvereniging GAE
http://www.bvho.eu/ - De beruchte Bozen van het Oosten
http://www.sr-gae.nl - SupportersRaad GAE
http://www.gaeagles.com/digihome - GAE forum
http://www.eaglesfans.nl/ - Supporterssite

Daarnaast kun je voor updates met betrekking tot eagles de volgende mensen volgen op Twitter:

https://twitter.com/GAEagles - Officiële twitteraccount GAE
https://twitter.com/EdwinLugt - Officiële twitteraccount Edwin Lugt
https://twitter.com/SfeerteamADHD
https://twitter.com/GoAheadSupp
https://twitter.com/EAGLES_FANS
https://twitter.com/TrotsadIJssel


GAE supporters op FOK!
Xurk
mattttPUNTnl
Silver_Shark
Blinker
-Vaduz-
jaspah
NelsonWandelaar
Kluupkluup
Erasmusch
Freshthinking
Sassie
Martijn_fijn
Messenga
Sjander
GeneraalUli
eagle75
HumbertoT
daftme
Downstar
Obiekulu
hafcfan
Humberto-T

[ Bericht 9% gewijzigd door Blinker op 20-02-2016 22:10:06 ]
Blinkermaandag 22 februari 2016 @ 20:23
HANS DE KONING NIEUWE HOOFDTRAINER VAN GA EAGLES

Hans-de-Koning-1-uitsnede-780x300.jpg

Hans de Koning is tot het einde van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De oud-doelman is daarmee de opvolger van Dennis Demmers, met wie Go Ahead Eagles vandaag definitief een akkoord bereikte over de afwikkeling van zijn contract. Morgen (dinsdag) zal De Koning voor de eerste keer de training bij Go Ahead Eagles leiden, waarna hij door de club gepresenteerd zal worden aan de media.

Hans de Koning is geen onbekende in Deventer. De voormalige keeper van AZ en FC Twente was in de jaren negentig al eens keeperstrainer van Go Ahead Eagles. “Dat was in een periode dat Jan Bos, René Grotenhuis en Oscar Moens de keepers waren in Deventer”, vertelt de geboren Rotterdammer. “Ab Fafié was trainer van de club. Ik was destijds jeugdtrainer bij FC Twente en had een paar ochtenden over om de keepers van Go Ahead Eagles te trainen. Dat heb ik een jaar gedaan. De weg naar het trainingsveld ken ik dus al een beetje…”

Nadien stond De Koning als hoofdtrainer voor de groep bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport en FC Volendam. Aan dat rijtje kan hij dus nu (opnieuw) Go Ahead Eagles toevoegen. “Ik heb er veel zin in”, zegt hij over zijn aanstelling als hoofdtrainer in Deventer. “Go Ahead Eagles is een warme club met traditie. Bovendien staat er een spelersgroep waarmee je als trainer iets kunt. Go Ahead Eagles is een volksclub en daar zullen we op het veld naar moeten handelen door onze ziel en zaligheid in de strijd te gooien. Dat is het uitgangspunt. Of het aan het eind van de rit voldoende is voor succes, is punt twee, maar het moet wel de uitdaging zijn.”

Als trainer van FC Volendam vormde Go Ahead Eagles in 2013 tot twee keer toe een struikelblok voor Hans de Koning in de strijd om promotie naar de Eredivisie. “Wij konden met FC Volendam op de laatste speeldag kampioen worden in Deventer”, blikt hij terug. “Maar toen we de Adelaarshorst binnenkwamen, stonden we al met 1-0 achter. Een aantal spelers van mijn elftal kon moeilijk omgaan met de omstandigheden, waardoor we verloren en SC Cambuur kampioen werd. We kregen een herkansing in de finale van de play-offs. Maar ook in de heenwedstrijd was Go Ahead Eagles in Deventer beter dan ons en zette het publiek de wedstrijd op zijn kop. Thuis hebben we dat met FC Volendam niet meer recht kunnen zetten.”

De kracht van de supporters in Deventer ziet De Koning eveneens als een belangrijk wapen nu hij trainer van Go Ahead Eagles is. “De Adelaarshorst hoort een onneembare vesting te zijn. Het publiek moet niet alleen een twaalfde man zijn voor het elftal, maar ook een dertiende en veertiende man. We krijgen met Go Ahead Eagles nog vijf thuiswedstrijden en de play-offs. We moeten sowieso in die duels uitstralen dat we onverslaanbaar zijn. De samenwerking met het publiek is daarbij hard nodig, de spelers op het veld moeten vleugels krijgen van de sfeer in het stadion.”

Zijn vuurdoop als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles beleeft De Koning aanstaande zondag in zijn geboorteplaats Rotterdam, waar koploper Sparta de tegenstander zal zijn. “Ik heb Sparta afgelopen vrijdag zien spelen tegen Telstar. Het is een stabiele ploeg die niet voor niets bovenaan staat. Maar er is voor een trainer geen mooier affiche om te debuteren dan tijdens deze wedstrijd. We hebben met Go Ahead Eagles niks te verliezen in Rotterdam.”

http://www.ga-eagles.nl/h(...)-van-go-ahead-eagles
hafcfandinsdag 23 februari 2016 @ 09:22
De man die door jullie 2x eredivisie voetbal is ontnomen. Hopelijk redden jullie het nu samen.
Xurkdinsdag 23 februari 2016 @ 10:45
quote:
De kracht van de supporters in Deventer ziet De Koning eveneens als een belangrijk wapen nu hij trainer van Go Ahead Eagles is. “De Adelaarshorst hoort een onneembare vesting te zijn. Het publiek moet niet alleen een twaalfde man zijn voor het elftal, maar ook een dertiende en veertiende man. We krijgen met Go Ahead Eagles nog vijf thuiswedstrijden en de play-offs. We moeten sowieso in die duels uitstralen dat we onverslaanbaar zijn. De samenwerking met het publiek is daarbij hard nodig, de spelers op het veld moeten vleugels krijgen van de sfeer in het stadion.”
Mooi stukje.

Hopelijk kan hij direct voor een wind zorgen die fris genoeg is dat er geen afgang plaatsvindt aanstaande vrijdag. Met alle respect voor Decheiver, maar hij werkte natuurlijk al met Demmers samen dus zoveel zal zijn aanpak niet verschillen. Nu stapt er i.i.g. iemand binnen met een waarschijnlijk hele eigen kijk op en dat kan alle kanten op.

Het mooiste zou zijn als hij hetzelfde effect teweeg weet te brengen als Frank de Boer in zijn eerste wedstrijd bij Ajax nadat Martin Jol werd ontslagen - met 2-0 van AC Milan winnen door alleen maar: "Jullie moeten gewoon foebellen" te zeggen ;)
Blinkermaandag 29 februari 2016 @ 16:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2016 10:45 schreef Xurk het volgende:

[..]

Mooi stukje.

Hopelijk kan hij direct voor een wind zorgen die fris genoeg is dat er geen afgang plaatsvindt aanstaande vrijdag. Met alle respect voor Decheiver, maar hij werkte natuurlijk al met Demmers samen dus zoveel zal zijn aanpak niet verschillen. Nu stapt er i.i.g. iemand binnen met een waarschijnlijk hele eigen kijk op en dat kan alle kanten op.

Het mooiste zou zijn als hij hetzelfde effect teweeg weet te brengen als Frank de Boer in zijn eerste wedstrijd bij Ajax nadat Martin Jol werd ontslagen - met 2-0 van AC Milan winnen door alleen maar: "Jullie moeten gewoon foebellen" te zeggen ;)
Het duurde gisteren een uur voordat eerste poging op doel werd gelost door ons. :')
Nu is Sparta geen goede graadmeter maar toch.

Vrijdag zonder Schenk en Duits thuis tegen FC Emmen.
In strijd om de betere playoff plaatsen MOET je deze winnen.
hafcfanmaandag 29 februari 2016 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:17 schreef Blinker het volgende:

[..]

Het duurde gisteren een uur voordat eerste poging op doel werd gelost door ons. :')
Nu is Sparta geen goede graadmeter maar toch.

Vrijdag zonder Schenk en Duits thuis tegen FC Emmen.
In strijd om de betere playoff plaatsen MOET je deze winnen.
Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
Xurkmaandag 29 februari 2016 @ 16:51
Verlies was inderdaad ingecalculeerd maar toen het heel eventjes 2-1 stond begon ik te hopen op een gelijkspel, waarmee ik heel tevreden was geweest tegen een Sparta in zulks goede vorm. Ze hebben immers nog altijd slechts 2 verliesbeurten genoteerd, waarvan eentje tegen ons toen wij nog top waren.

De vorige wedstrijd tegen Emmen was pijnlijk en toen stonden we nog ergens bovenin. Hopelijk revanche nemen nu en dat Kolder zich gedeisd houdt ;) Winst is zeker noodzakelijk willen we over Emmen heengaan na het "inhaalduel" (hopelijk) in winst om te hebben gezet.
Xurkmaandag 29 februari 2016 @ 16:52
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:49 schreef hafcfan het volgende:
Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
En als Jong Ajax en PSV op plekken 8 en 9 staan, dan kan je zelfs 10de worden en aan de play-offs meedoen?
hafcfanmaandag 29 februari 2016 @ 16:54
quote:
5s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:52 schreef Xurk het volgende:

[..]

En als Jong Ajax en PSV op plekken 8 en 9 staan, dan kan je zelfs 10de worden en aan de play-offs meedoen?
Volgens mij wel en Achilles mag ook niet meedoen.
Xurkmaandag 29 februari 2016 @ 17:33
Ok, dan zou het niet halen van de play-offs te vergelijken zijn met het niet halen van het EK van Oranje :')
Blinkermaandag 29 februari 2016 @ 21:56
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:49 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
Beetje rancune tegenover Telgenkamp? :D
Of doel je op die fantastische wedstrijd van vrijdag? ;)

Playoffs gaan we zeker wel halen. Top 5 is geen absolute must maar het is wel zaak dat we het team op termijn op de rails krijgen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Blinker op 29-02-2016 22:11:59 ]
hafcfanmaandag 29 februari 2016 @ 23:12
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 21:56 schreef Blinker het volgende:

[..]

Beetje rancune tegenover Telgenkamp? :D
Of doel je op die fantastische wedstrijd van vrijdag? ;)

Playoffs gaan we zeker wel halen. Top 5 is geen absolute must maar het is wel zaak dat we het team op termijn op de rails krijgen.
Doelde inderdaad op vrijdag :D Geen rancune hoor. Het is een prima kerel alleen hij kan er niks van, maar daar kan hij ook weinig aan doen. Zit nu wel op zijn plek daar. :P
Blinkerdinsdag 1 maart 2016 @ 13:09
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 23:12 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Doelde inderdaad op vrijdag :D Geen rancune hoor. Het is een prima kerel alleen hij kan er niks van, maar daar kan hij ook weinig aan doen. Zit nu wel op zijn plek daar. :P
Aanstaande vrijdag maar even uitbuiten dus. ;)
Idisromzaterdag 19 maart 2016 @ 08:27
5 - 0 gisteravond tegen FC Oss.
Dit gewoon even doortrekken en de flow vasthouden in de nacompetitie. Zo ging het drie jaar geleden ook vanaf dit moment, herinner ik mij nog.
En nog bedankt dat jullie toen in die flow eerst nog even FC Volendam voor het kampioenschap hadden uitgeschakeld. ^O^ ^O^ *O*
Xurkzaterdag 19 maart 2016 @ 22:42
6 november thuis tegen Dordrecht scoorden we voor het laatst meer dan twee doelpunten in één wedstrijd (toen nog als koploper). De uitwedstrijd tegen Oss een week later werd met 3-0 verloren en dat luidde een beetje de start in van de onthutsende fase die tot gisterenavond heeft geduurd... Suffice to say, ik was echt heel verbaasd door de uitslag! Wat is het lang geleden dat we zo verwend zijn maar wat was het lekker O+ Het zou toch zó poëtisch zijn als juist deze wedstrijd dan weer het begin van een betere periode weet in te luiden!
Blinkermaandag 21 maart 2016 @ 02:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 22:42 schreef Xurk het volgende:
6 november thuis tegen Dordrecht scoorden we voor het laatst meer dan twee doelpunten in één wedstrijd (toen nog als koploper). De uitwedstrijd tegen Oss een week later werd met 3-0 verloren en dat luidde een beetje de start in van de onthutsende fase die tot gisterenavond heeft geduurd... Suffice to say, ik was echt heel verbaasd door de uitslag! Wat is het lang geleden dat we zo verwend zijn maar wat was het lekker O+ Het zou toch zó poëtisch zijn als juist deze wedstrijd dan weer het begin van een betere periode weet in te luiden!
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 08:27 schreef Idisrom het volgende:
5 - 0 gisteravond tegen FC Oss.
Dit gewoon even doortrekken en de flow vasthouden in de nacompetitie. Zo ging het drie jaar geleden ook vanaf dit moment, herinner ik mij nog.
En nog bedankt dat jullie toen in die flow eerst nog even FC Volendam voor het kampioenschap hadden uitgeschakeld. ^O^ ^O^ *O*
Het werd ook wel eens tijd dat het begon te lopen. Het seizoen is namelijk niet meer zo lang!
Nu wel netjes op een vijfde plek, dus we gaan met een lekker gevoel Pasen in.

Maar het lijkt er op dat Hans de Koning dan toch de missende schakel heeft ontdekt?
Uiteindelijk lag de oplossing voor de hand. Verwissel Rijsdijk/van Ewijk met de Kogel waarbij de Kogel als een soort 9,5 fungeert.
En laat Tije ten Den vervolgens het betere sleur en sleepwerk uitvoeren in de 16 meter.
Dit systeem werd ook in het eerste Eredivisie seizoen toegepast met Falkenburg & Kolder. Dat werkte ook prima.

Toegegeven. FC Oss is een laagvlieger en er is nog veel werk te verzetten, maar voor het eerst in tijden zag ik weer succesvolle combinaties, beleving en doelpunten.
1 april wacht de ploeg in vorm: Almere FC. We zullen dan zien of de vernieuwde tactiek ook werkt tegen een betere tegenstander.
Xurkvrijdag 1 april 2016 @ 23:14
Spektakelstuk! Is er iemand nog meegereisd vanavond? Zo ja, gefeliciteerd met een leuke avond :)

Jammer van de drie doelpunten, maar een verdiende overwinning tegen de nog ongeslagen periodekoploper is zeker verdienstelijk! En toch weer veel weten te scoren, nu in twee wedstrijden alweer 9 keer. Zou De Koning dan toch echt de puzzelstukjes in elkaar hebben weten te krijgen?

Hopelijk hebben ze de smaak nu te pakken, nog 5 wedstrijden tot de nacompetitie!
Blinkerzondag 3 april 2016 @ 10:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 april 2016 23:14 schreef Xurk het volgende:
Spektakelstuk! Is er iemand nog meegereisd vanavond? Zo ja, gefeliciteerd met een leuke avond :)

Jammer van de drie doelpunten, maar een verdiende overwinning tegen de nog ongeslagen periodekoploper is zeker verdienstelijk! En toch weer veel weten te scoren, nu in twee wedstrijden alweer 9 keer. Zou De Koning dan toch echt de puzzelstukjes in elkaar hebben weten te krijgen?

Hopelijk hebben ze de smaak nu te pakken, nog 5 wedstrijden tot de nacompetitie!
Ik ben zeer blij met de drie punten. Dit is het juiste moment om een goede reeks neer te zetten en vertrouwen te pompen richting de nacompetitie.
Onder Hans de Koning hebben we pas 1 wedstrijd verloren en dat is Sparta-uit. Weliswaar veel gelijke spellen, maar de punten worden gepakt.
En met succes, want we staan nog steeds op de gewenste vijfde plek.

We gaan nu een cruciale fase in met serieuze tegenstanders.
Aanstaande vrijdag wacht FC Eindhoven en paar dagen daarna alweer FC Volendam-thuis.

Ik ben benieuwd waar we staan na deze wedstrijden.
Xurkvrijdag 15 april 2016 @ 23:09
Nog steeds vijfde dus ;) Tenzij allebei de laatste wedstrijden verloren gaat en Emmen ze beiden wint, eindigen we daar ook aangezien Eindhoven buiten bereik is.

Toch netjes, Ehv gelijk, Volendam en Helmond gewonnen – bovendien alweer 8(!) wedstrijden ongeslagen.

Ook vanavond weer, toch ruim gewonnen ondanks het ontbreken van de sleutelspelers van de laatste weken (o.a. De Kogel en Ten Den). Van mij mag de nacompetitie met deze vorm wel gaan beginnen hoor!
hafcfanvrijdag 15 april 2016 @ 23:43
Zelfs de krullenbol begint in vorm te raken. Het lijkt erop dat Hans de zaakjes voor elkaar heeft nu het echte werk eraan komt.
Blinkervrijdag 15 april 2016 @ 23:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:09 schreef Xurk het volgende:
Nog steeds vijfde dus ;) Tenzij allebei de laatste wedstrijden verloren gaat en Emmen ze beiden wint, eindigen we daar ook aangezien Eindhoven buiten bereik is.

Toch netjes, Ehv gelijk, Volendam en Helmond gewonnen – bovendien alweer 8(!) wedstrijden ongeslagen.

Ook vanavond weer, toch ruim gewonnen ondanks het ontbreken van de sleutelspelers van de laatste weken (o.a. De Kogel en Ten Den). Van mij mag de nacompetitie met deze vorm wel gaan beginnen hoor!
Onderschat Duits ook niet. Een zeer belangrijke speler.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:43 schreef hafcfan het volgende:
Zelfs de krullenbol begint in vorm te raken. Het lijkt erop dat Hans de zaakjes voor elkaar heeft nu het echte werk eraan komt.
Het begint op het juiste moment eindelijk te lopen! En inderdaad, Hans de Koning lijkt toch iets extra's te brengen tegenover Demmers.
De juiste poppetjes op de juiste plaats neerzetten, dat lijkt hem te lukken.
Plek 5 is zo goed als binnen. :)
Xurkdinsdag 3 mei 2016 @ 14:13
Jammer dat we nu zo lang moeten wachten! Hopelijk beïnvloedt dat niet teveel de flow waarin we zitten. Zo'n ploeg zoals Almere die ook al in een goede flow zit blijft lekker doorstomen aangezien ze geen twee weken vrij hebben.

Ik heb er in elk geval al veel zin in :D Ben echt heel benieuwd hoe we het tegen VVV gaan doen, zeker na de ruime overwinning op NAC (ook al ging de wedstrijd nergens meer om). Volgens mij kan het beide kanten op. En dan de echte test tegen hoogstwaarschijnlijk De Graafschap (mocht het toch MVV of Volendam worden, dan moet dat toch gewoon lukken?? :o). Revanche op vorig jaar!

Maar goed, eerst maar eens zorgen dat de VVV-horde wordt genomen :+
hafcfandinsdag 3 mei 2016 @ 19:50
Hoop dat ik er tegen VVV bij kan zijn
hafcfanmaandag 9 mei 2016 @ 18:06
Ik ben dan inderdaad in Nederland, maar mij clubkaart is verlopen :{ Ga wel nieuwe aanmaken, maar is er de mogelijkheid dat iemand 2 kaarten voor me kan kopen en ik geld overmaak op je rekening? :P
Xurkmaandag 9 mei 2016 @ 20:09
Mocht de finale gehaald worden, dan ben ik erbij in de Adelaarshorst :9
Blinkerdinsdag 10 mei 2016 @ 08:47
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2016 18:06 schreef hafcfan het volgende:
Ik ben dan inderdaad in Nederland, maar mij clubkaart is verlopen :{ Ga wel nieuwe aanmaken, maar is er de mogelijkheid dat iemand 2 kaarten voor me kan kopen en ik geld overmaak op je rekening? :P
Stuur me PM.
Xurkdinsdag 10 mei 2016 @ 13:28
Hoe zat het nou met die "geheime" wedstrijd tegen Eindhoven afgelopen weekend? Ik kon er nergens iets over vinden behalve op Twitter :P Maar het is dus 1-1 geworden? Op zich een prima resultaat en fijn dat het momentum zo enigszins wordt behouden richting aanstaande vrijdag.
Blinkerdinsdag 10 mei 2016 @ 13:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 mei 2016 13:28 schreef Xurk het volgende:
Hoe zat het nou met die "geheime" wedstrijd tegen Eindhoven afgelopen weekend? Ik kon er nergens iets over vinden behalve op Twitter :P Maar het is dus 1-1 geworden? Op zich een prima resultaat en fijn dat het momentum zo enigszins wordt behouden richting aanstaande vrijdag.
11 wedstrijden ongeslagen. Prima moyenne. :P
hafcfandonderdag 12 mei 2016 @ 22:00
Willen jullie Van Ooien miet gratis terug? Breng ik hem op de fiets
Blinkervrijdag 13 mei 2016 @ 00:59
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2016 22:00 schreef hafcfan het volgende:
Willen jullie Van Ooien miet gratis terug? Breng ik hem op de fiets
Is/was hij zo slecht dan? Ik heb de wedstrijd van vandaag niet gezien.
Zeker een bruikbare speler in de Juup. Hopelijk volgend jaar niet nodig. ;)
hafcfanvrijdag 13 mei 2016 @ 01:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 00:59 schreef Blinker het volgende:

[..]

Is/was hij zo slecht dan? Ik heb de wedstrijd van vandaag niet gezien.
Zeker een bruikbare speler in de Juup. Hopelijk volgend jaar niet nodig. ;)
Ik heb het zelf niet gezien, maar lees overal dat een blinde nog meer overzicht heeft dan hij. En dit geloof ik best, want in de competitie heb ik hem ook nog zelden op iets goeds kunnen betrappen. Alleen de 2e ring inschieten lukt hem wel goed :P. Matchday trouwens. Denk dat GAE nipt wint
Xurkvrijdag 13 mei 2016 @ 09:23
MATCH DAY!!
Mkrvrijdag 13 mei 2016 @ 09:40
Succes in de play-off buurtjes! Volgend seizoen hopelijk weer de IJsselderby :)
Tshotvrijdag 13 mei 2016 @ 18:07
Twee keer verloren dit seizoen van VVV, in het kader van drie keer scheepsrecht zou het vanavond goed moeten komen. Ben benieuwd!
Xurkvrijdag 13 mei 2016 @ 22:23
Nou, nog 1x scoren in Venlo en de finale is bijna een zekerheidje! :~
hafcfanzaterdag 14 mei 2016 @ 03:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 22:23 schreef Xurk het volgende:
Nou, nog 1x scoren in Venlo en de finale is bijna een zekerheidje! :~
gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
Idisromzaterdag 14 mei 2016 @ 05:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 03:22 schreef hafcfan het volgende:

[..]

gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
En juist jij wilde steeds de nummer 2 van de Jupiler league rechtstreeks laten promoveren.
hafcfanzaterdag 14 mei 2016 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 05:57 schreef Idisrom het volgende:

[..]

En juist jij wilde steeds de nummer 2 van de Jupiler league rechtstreeks laten promoveren.
Ik wil ook dat jij je bek eens houdt. Dus bij deze.
Xurkzaterdag 14 mei 2016 @ 13:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 03:22 schreef hafcfan het volgende:

[..]

gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
Ik vind eigenlijk dat Zwsrthord het dit seizoen boven verwachting goed heeft gedaan hoor :)
hafcfanmaandag 16 mei 2016 @ 19:07
Zo nog 2 potjes. Alleen dat De Kogel er niet bij is de 1e pot is wel zonde. Vandaag ook wel wat geluk gehad.
Obiekulumaandag 16 mei 2016 @ 21:26
De Graafschap mist El Jebli en misschien ook Vermeij.
En zware kaartenlast daar.
Chiappuccimaandag 16 mei 2016 @ 21:42
Gefeliciteerd mannen. Dacht even dat we erop en erover gingen in die fase vlak voor rust. Maar de 2e helft was uiteindelijk toch niet goed genoeg. Gezien de ranglijst voelt het onrechtvaardig, maar ja, niets aan te doen.

Succes tegen de Superboeren!
Blinkermaandag 16 mei 2016 @ 22:14
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 21:26 schreef Obiekulu het volgende:
De Graafschap mist El Jebli en misschien ook Vermeij.
En zware kaartenlast daar.
Maar liefst acht spelers staan op scherp bij Graafschap.
Bij elke volgende kaart is diegene geschorst.
Ze zullen volle bak moeten maar mogen dus niet over de schreef gaan. Een klein voordeel voor ons thuis.

Zo ver ik weet staat alleen ten Den bij ons op scherp, dus dat is geen man overboord.
De omstandigheden zijn goed, nu nog waarmaken!

quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 21:42 schreef Chiappucci het volgende:
Gefeliciteerd mannen. Dacht even dat we erop en erover gingen in die fase vlak voor rust. Maar de 2e helft was uiteindelijk toch niet goed genoeg. Gezien de ranglijst voelt het onrechtvaardig, maar ja, niets aan te doen.

Succes tegen de Superboeren!
Sportief! Bedankt.
Wij speelden ook echt een dramatische pot en ik vind VVV Venlo ook echt een hele goede ploeg.
Een klein wonder dat we door zijn.
Xurkmaandag 16 mei 2016 @ 23:22
Wat een zenuwen toch nog! Na de snelle 0-1 had ik toch wel het gevoel dat het kat in het bakkie was, maar dat was natuurlijk te makkelijk / niet spannend genoeg geweest :+ De tweede helft uiteindelijk via Twitter gaan volgen en dat was ook niet goed voor mijn hart, vooral die laatste minuten... als ik het goed begrijp was Vink weer eens matig aan het fluiten en is er o.a. ons een penalty onthouden? Hoe dan ook, toen ik de goal van Wolters doorkreeg heb ik even een sprongetje gemaakt :P

De Adelaarshorst voor donderdag ook al uitverkocht of niet? Dat gaat echt een mooie avond worden! Hopen dat het gemis van De Kogel weggestreept kan worden door de vele spelers die op scherp staan bij De Graafschap. Stel, we stunten enorm en flikken het om zondagmiddag gepromoveerd te zijn. Is er al iets bekend over het hoe en wat (qua tijdstip) op de Brink? Ik zit erover na te denken om in zo'n geval maar richting Deventer te rijden :9
Blinkerdinsdag 17 mei 2016 @ 11:54
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 23:22 schreef Xurk het volgende:
Wat een zenuwen toch nog! Na de snelle 0-1 had ik toch wel het gevoel dat het kat in het bakkie was, maar dat was natuurlijk te makkelijk / niet spannend genoeg geweest :+ De tweede helft uiteindelijk via Twitter gaan volgen en dat was ook niet goed voor mijn hart, vooral die laatste minuten... als ik het goed begrijp was Vink weer eens matig aan het fluiten en is er o.a. ons een penalty onthouden? Hoe dan ook, toen ik de goal van Wolters doorkreeg heb ik even een sprongetje gemaakt :P

De Adelaarshorst voor donderdag ook al uitverkocht of niet? Dat gaat echt een mooie avond worden! Hopen dat het gemis van De Kogel weggestreept kan worden door de vele spelers die op scherp staan bij De Graafschap. Stel, we stunten enorm en flikken het om zondagmiddag gepromoveerd te zijn. Is er al iets bekend over het hoe en wat (qua tijdstip) op de Brink? Ik zit erover na te denken om in zo'n geval maar richting Deventer te rijden :9
Zenuwslopende wedstrijd. Ik was er bij in Venlo.
Zo ver ik weet zijn er nog geen concrete plannen bij een eventuele promotie van Go Ahead.

Ik hoop dat de huldiging dezelfde dag nog zal zijn. De wedstrijd wordt zondag vroeg ( 12:30 ) gespeeld, dus er is daarna nog zat tijd om te huldigen.
Overigens een heerlijk tijdstip om een eventuele voorsprong van de donderdag te verdedigen.
Downstardinsdag 17 mei 2016 @ 15:41
Man man man, Wat een wedstrijd.

Die heerlijke pegel van de kogel deed me doen denken dat we nu zeker weten veilig waren...

Te vroeg gejuigd! Minuut 40. Een onterechte penalty (want wat had schenk nou anders kunnen doen?).
en het stond 1-1. Niks aan de hand. Even volhouden tot de rust en dan gewoon 2de helft normaal uitvoetballen.

3 minuten later stond het al 2-1... Een kinderlijk eenvoudige passeerbeweging en van der Meer was gezien.. een voorzet die vervolgens nog een poos door de lucht blijft zweven, maar die toch een hoofd van een venlo speler terecht komt...

Dit gaat niet goed, bah.. wat had ik er de pest in..
En ik ben nog al een emotie supporter, als er ook al 1 pass fout gaat in zulke spannende wedstrijden schiet ik al uit mijn slof.. ''GVD VAN DER MEER, WAT EEN KLOTEN BAL.. KOM TOCH IS OP MAN, KLOOTZAK :( ...." (Achteraf denk je altijd wat maak je je toch druk man..

Maargoed, ik kreeg het behoorlijk warm.
Die gasten moesten nog 1x scoren om door te gaan en hadden daar nog een een hele helft voor..
gaat nooit goed komen meer.

Zeker omdat ik eagles ook wederom(net als vrijdag) totaal niet in de wedstrijd vond zitten.
Die gasten waren vele male feller en alle duels werden dan ook bijna allemaal verloren..
Jammer om dan te zien dat nog steeds de meeste ballen door de lucht gingen..

Hmm 2de helft start.. maar eens zien of ze er nu beter uit komen..
"Verdomme... het begint alweer net zo kut!" dat wordt billenknijpen..

Na de toch wel grote kansen van vvv Venlo(Kopbal naast, schot net naast, Omhaal net over) stond het echter nog in de 85ste minuut wonderbaarlijk genoeg 2-1. Voldoende om eagles naar de Finale te gaan.. Zal het dan toch?

Een nadeeltje is dan dat de kogel nog een domme gele kaart pakt en dat we die moeten missen.
Zal nu het duo Teijsse en Ten Den optreden? (die laatste valt me eerlijk gezegd tegen de laatste wedstrijden..)

De 90ste minuut is inmiddels een feit. Waar Eagles de tweede helft vaak op de grond lag (Vaak nog terecht ook om dat men echt aan het hoofd geraakt werd. Neem di Rosario(Overbeek) die eerst een knie tegen zijn hoofd kreeg en daarna een speler boven op zich kreeg!) komt er nog eens 5 minuten bij..

Verdomme dacht ik, nadat Venlo een alles of niets poging doet, dit gaat nog fout..
tot daar uiteindelijk de verlossende counter is van Wolters! *O*

Wat mooi dat hij hem maakt, na al dat negatieve gedoe in het stadion en op social media rondom hem!

We zijn door! Na zon pot _O- .. Het heeft me 10 jaar ouder gemaakt..

Voor Donderdag heb inmiddels de kaart aangeschaft in het stadion. Die online module vindt ik nog maar niks. En dat als IT'er.. :P bij mij komen gewoonweg niet mijn kaarten beschikbaar in mijn account te staan.. Waardoor je dus alsnog naar het stadion moet.. Waarom kunnen kaarten niet gewoon bij een Prima opgehaald worden zoals eerst!? Dan spreid je tenminste de drukte ook nog eens.

Nu tegen de graafschap, daar hebben we nog een appeltje mee te schillen.
Ik hoop dat we daar in iedergeval beter tegen opgewassen zijn als het om fysiek voetbal gaat.
Zodra we duels winnen op het middenveld, kunnen we snel genoeg omschakelen via onze buitenspelers (hoop wel dat Maatsen speelt!).
Dan hoeven we niet steeds de lange bal te spelen zoals in beide voorgaande wedstrijden..

Dan zie ik nog wel goede kansen voor ons.

Ik kan niet in iedergeval niet wachten...!


Edit: ik zie wel dat dit berichtje enorm lang is geworden zo.
Ach, het zal de beleving van een fanatieke GAE supporter wel zijn :)!

[ Bericht 2% gewijzigd door Downstar op 17-05-2016 16:21:34 ]
Humberto-Tdinsdag 17 mei 2016 @ 20:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 15:41 schreef Downstar het volgende:
Man man man, Wat een wedstrijd.

bla bla bla.

Edit: ik zie wel dat dit berichtje enorm lang is geworden zo.
Ach, het zal de beleving van een fanatieke GAE supporter wel zijn :)!
Goeie samenvatting, ongeveer verwoord hoe ik het ook zag.
Dat kaartjes kopen systeem blijft overigens inderdaad maar kut op de site.
Ajacied422donderdag 19 mei 2016 @ 21:47
Nog 90 minuten verwijderd van de Hemelpoort.
Idisromvrijdag 20 mei 2016 @ 00:57
Nou, dit zijn toch mooie promoties. Vanaf plek zes en nu plek vijf via de playoffs naar de Eredivisie :Y :Y
Xurkvrijdag 20 mei 2016 @ 09:00
Na een reputatie als cupfighter krijgen we nu dan toch echt een reputatie als play-offs fighter zo! Goddamn, wat een heerlijke wedstrijd _O_ Absoluut niet gedacht vooraf - ik ging wel uit van een 1-0 overwinning ofzo, gesteund door de bijna 10.000 supporters. Maar dit is bijna te mooi om waar te zijn als uitgangspunt :D Lijkt zelfs een beetje op de vorige keer, toen de return tegen Volendam ook bijna een formaliteit werd.

Hoe kan het toch dat De Graafschap Ajax van de titel afhoudt maar tegen GAE zo enorm door de mand valt? Ik kan me niet voorstellen dat ze hier nog van terug kunnen komen, maar er gebeuren wel vaker gekke dingen in het voetbal... hoe dan ook hebben wij het voordeel van zelfvertrouwen richting zondag plus het feit dat De Kogel terugkeert en De Graafschap juist een aantal spelers (waaronder aanvoerder) nu door schorsing mist.

Tot zondagmiddag 12.30 uur in ieder geval lekker in deze roes blijven *O*
Idisromvrijdag 20 mei 2016 @ 16:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:00 schreef Xurk het volgende:
Na een reputatie als cupfighter krijgen we nu dan toch echt een reputatie als play-offs fighter zo! Goddamn, wat een heerlijke wedstrijd _O_ Absoluut niet gedacht vooraf - ik ging wel uit van een 1-0 overwinning ofzo, gesteund door de bijna 10.000 supporters. Maar dit is bijna te mooi om waar te zijn als uitgangspunt :D Lijkt zelfs een beetje op de vorige keer, toen de return tegen Volendam ook bijna een formaliteit werd.

Hoe kan het toch dat De Graafschap Ajax van de titel afhoudt maar tegen GAE zo enorm door de mand valt? Ik kan me niet voorstellen dat ze hier nog van terug kunnen komen, maar er gebeuren wel vaker gekke dingen in het voetbal... hoe dan ook hebben wij het voordeel van zelfvertrouwen richting zondag plus het feit dat De Kogel terugkeert en De Graafschap juist een aantal spelers (waaronder aanvoerder) nu door schorsing mist.

Tot zondagmiddag 12.30 uur in ieder geval lekker in deze roes blijven *O*
Ik kan mij nog een mooie 4-3 wedstrijd herinneren tegen Go Ahead Eagles op een zonnige zondagmiddag in maart enkele jaren geleden.
Maar dat zit er volgend jaar dus niet meer in. Maar ja, dan maar lekker De Graafschap bewonderen volgen seizoen.
#ANONIEMvrijdag 20 mei 2016 @ 16:47
Gefeliciteerd met een plek in de Eredivisie :) Kan niet meer misgaan
Blinkervrijdag 20 mei 2016 @ 17:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:00 schreef Xurk het volgende:
Na een reputatie als cupfighter krijgen we nu dan toch echt een reputatie als play-offs fighter zo! Goddamn, wat een heerlijke wedstrijd _O_ Absoluut niet gedacht vooraf - ik ging wel uit van een 1-0 overwinning ofzo, gesteund door de bijna 10.000 supporters. Maar dit is bijna te mooi om waar te zijn als uitgangspunt :D Lijkt zelfs een beetje op de vorige keer, toen de return tegen Volendam ook bijna een formaliteit werd.

Hoe kan het toch dat De Graafschap Ajax van de titel afhoudt maar tegen GAE zo enorm door de mand valt? Ik kan me niet voorstellen dat ze hier nog van terug kunnen komen, maar er gebeuren wel vaker gekke dingen in het voetbal... hoe dan ook hebben wij het voordeel van zelfvertrouwen richting zondag plus het feit dat De Kogel terugkeert en De Graafschap juist een aantal spelers (waaronder aanvoerder) nu door schorsing mist.

Tot zondagmiddag 12.30 uur in ieder geval lekker in deze roes blijven *O*
De Graafschap speelde ondanks de rode kaart ook echt als natte kranten. Mijn god, wat matig.
Misschien toch iets teveel gegeven tegen Ajax?

Maar godverdomme, wat een heerlijke wedstrijd. Misschien wel de mooiste thuiswedstrijd ooit.
Qua spel, beleving en belangen. Puur genieten.

Ik hou nog kleine slag om de arm, want je weet het maar nooit, maar eigenlijk mag dit niet meer fout gaan. Dan kan volgend seizoen de hele eredivisie genieten van ons nieuwe stadion, want hij is echt de moeite waard!

Nu aftellen tot zondag. Ik heb er zin in!
Present in het uitvak!
Calandvrijdag 20 mei 2016 @ 17:31
Gefeliciteerd. Dit mogen jullie niet meer weggeven.
Blinkervrijdag 20 mei 2016 @ 17:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 17:31 schreef Caland het volgende:
Gefeliciteerd. Dit mogen jullie niet meer weggeven.
Mag niet, kan nog wel. Zondag moeten we ons niveau halen en dan komt alles goed.
Blinkervrijdag 20 mei 2016 @ 17:36
Daarnaast zou promotie echt een geschenk uit de hemel zijn. Net een verbouwd stadion, volgende verbouwing staat voor de deur en Deventer is speelstad voor het vrouwen EK 2017. ( lange leve natuurgras! )
Overigens nog even in de contracten gedoken van Go Ahead en alleen Bart Vriends heeft een aflopend contract. Alle overige contracten zijn minimaal tot Juni 2017.
Kortom, er staat een aardig geraamte voor het eredivisie seizoen. Ik denk met een paar gerichte versterkingen dat we best mee kunnen draaien in de eredivisie.

Maar goed, eerst zondag, dan feesten en dan verder kijken/dromen. ;)
hafcfanvrijdag 20 mei 2016 @ 17:55
Gefeliciteerd! Tot volgend jaar. B side wordt tot ook verbouwd deze zomer?
Blinkervrijdag 20 mei 2016 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 17:55 schreef hafcfan het volgende:
Gefeliciteerd! Tot volgend jaar. B side wordt tot ook verbouwd deze zomer?
Zondag mag je me definitief feliciteren, maar toch bedankt. ;)
Dit jaar komt helaas te vroeg, daarvoor is er te weinig tijd.
Ik heb van de voorzitter begrepen dat voorjaar 2017 aan de verbouwing van de b-side kan worden begonnen. De tribune wordt dan identiek als de Leo Halle, maar dan een stukje lager.
Veel hoger mag niet van de gemeente en is geen vergunning voor verleend.
Capaciteit gaat dan richting de 11.000 toeschouwers geloof ik.

Als we weten te handhaven, dan volgt het jaar daarop de lange zijde en is de volledige verbouwing afgerond.
Xurkvrijdag 20 mei 2016 @ 21:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 17:36 schreef Blinker het volgende:
Overigens nog even in de contracten gedoken van Go Ahead en alleen Bart Vriends heeft een aflopend contract. Alle overige contracten zijn minimaal tot Juni 2017.
Kortom, er staat een aardig geraamte voor het eredivisie seizoen. Ik denk met een paar gerichte versterkingen dat we best mee kunnen draaien in de eredivisie.
Goed nieuws dus! En volgend seizoen zijn David, Dzepar en Hamdaoui er ook weer gewoon bij :) Ik vraag me wel af hoe groot de kans is dat De Kogel niet weggekocht wordt, hij heeft zichzelf toch aardig bewezen dit seizoen (en dat is een understatement).

Ik kan zondagmiddag echt niet loslaten merk ik. Het is gewoon zaak er al redelijk vroeg ik de wedstrijd eentje in te prikken en dan kan je de wedstrijd toch echt wel zakelijk uitspelen erna. Je wil niet juist vroeg tegen een tegendoelpunt aanlopen want mocht het erna 2-0 worden dan weet je zeker dat het een gekkenhuis wordt. Er moeten sowieso kansen / counters voor ons komen want De Graafschap moet wel en wij kunnen dan mooi de vleugels benutten :9
#ANONIEMzondag 22 mei 2016 @ 13:59
Deze PEC supporter feliciteert Deventer! Het is jullie gegund! Op naar (minimaal) 2 IJsselderby's komend seizoen. Veel succes allen ^O^ ^O^
Idisromzondag 22 mei 2016 @ 14:08
Gefeliciteerd Eagles, het is jullie gegund. Nu duurt het minstens tot de volgende playoffs dat jullie weer tegen Cambuur kunnen (mogen) spelen.

^O^
Mkrzondag 22 mei 2016 @ 14:31
Gefeliciteerd buren! Weer zin de de ijsselderby!
#ANONIEMzondag 22 mei 2016 @ 14:34
Bi4PMIIIAAAHdDx.jpg

Ik kijk er weer naar uit 8-)

[ Bericht 28% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2016 14:34:31 ]
#ANONIEMzondag 22 mei 2016 @ 16:42
quote:
14s.gif Op zondag 22 mei 2016 14:34 schreef Monopoly het volgende:
[ afbeelding ]

Ik kijk er weer naar uit 8-)
Ik sluit me aan bij Monopoly. En ik feliciteer de Eagles-fans met de promotie van hun club.
Blinkermaandag 23 mei 2016 @ 00:18
Tof jongens! De IJsselderby is toch iets speciaals.
Je weet pas wat je mist, als het er niet meer is.

Geen zin om lang verhaal te typen, komt morgen wel. Dronken en moe. O+
Blinkermaandag 23 mei 2016 @ 00:18
quote:
14s.gif Op zondag 22 mei 2016 14:34 schreef Monopoly het volgende:
[ afbeelding ]

Ik kijk er weer naar uit 8-)
Tof jongens! De IJsselderby is toch iets speciaals.
Je weet pas wat je mist, als het er niet meer is.

Geen zin om lang verhaal te typen, komt morgen wel. Dronken en moe. O+
#ANONIEMmaandag 23 mei 2016 @ 00:59
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 00:18 schreef Blinker het volgende:

[..]

Tof jongens! De IJsselderby is toch iets speciaals.
Je weet pas wat je mist, als het er niet meer is.

Geen zin om lang verhaal te typen, komt morgen wel. Dronken en moe. O+
Feest vieren en pas stoppen als je black outs krijgt ^O^
Obiekulumaandag 23 mei 2016 @ 07:08
Heeeuuuuu!!
hafcfanmaandag 23 mei 2016 @ 17:03
Ik hoor geruchten dat zowel Vriends als De Kogel wel eens naar Almelo kunnen gaan. Ben zelf niet zo kapot van Vriends eigenlijk. :{
hafcfanmaandag 23 mei 2016 @ 17:04
En gefeliciteerd!!
Humberto-Tmaandag 23 mei 2016 @ 17:09
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 17:03 schreef hafcfan het volgende:
Ik hoor geruchten dat zowel Vriends als De Kogel wel eens naar Almelo kunnen gaan. Ben zelf niet zo kapot van Vriends eigenlijk. :{
Zou meer balen van het vertrek van De Kogel dan van Vriends.
Vriends is verder wel een held natuurlijk.
hafcfanmaandag 23 mei 2016 @ 17:12
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 17:09 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Zou meer balen van het vertrek van De Kogel dan van Vriends.
Vriends is verder wel een held natuurlijk.
Zijn ze goed genoeg denk je? Zeg maar voor de plekken 10-12.
Xurkmaandag 23 mei 2016 @ 20:53
Vice-topscorer van de JL is zeker geen slechte prestatie toch? Wie weet is het wel de volgende Vincent Janssen ;) Ik zou 'm dus het liefst behouden maar ik vrees het ergste.

Vriends is zeker een degelijke verdediger maar ik vond hem afgelopen seizoen vaak wel tegenvallen vergeleken met ervoor. Hij was nu vooral als leider belangrijk, minder met zijn spel.
Ajacied422vrijdag 27 mei 2016 @ 19:13
Alle seizoenskaarten voor volgend seizoen zijn al verkocht :o.
Blinkervrijdag 27 mei 2016 @ 22:47
Zo! Ik ben eindelijk nuchter!

Maar wat een dag zondag zeg. Eerste half uur geen moment in het spel zitten en vervolgens bij het eerste balcontact in hun 16meter direct scoren.

Toen wist ik direct: dit kan niet meer fout gaan.

Nu kan ik nog een heel verhaal ophangen over hoe erg de Graafschap supporters zich hebben misdragen, maar dat kennen we inmiddels wel. Alhoewel het een flinke smet op de legendarische wedstrijd was want er kon geen feest gevierd worden met de spelers.
Gelukkig goedgemaakt door een mooie huldiging bij het stadion en een prachtige huldiging op de Brink.

Voor de mensen die zin hebben om terug te kijken:
Maar goed, naar voren kijken. Deze week zou bekend worden of Vriends blijft.
Niks gehoord, dus ik ga er van uit dat hij vertrekt. Had liever gezien dat hij bleef, maar zijn vertrek valt op te vangen.
De geruchten van de Kogel schijnen op niks gebaseerd te zijn, aldus Leon de Kogel zelf. Voor de rest kan je blijven speculeren, maar dat moeten we maar gewoon afwachten.
Enige zekerheid is dat Zwarthoed eerste keeper wordt en Cummins tweede keeper. Theo heeft zijn kracht bewezen.

Qua versterkingen heeft Adri Steenbergen aangegeven dat er drie tot vijf directe versterkingen bij komen.
Op elke linie moet er een speler in ieder geval bij.

Een aardige bijkomstigheid is dat de begroting ten opzichte van ons eerste jaar met een paar miljoen groter is geworden, dus ik hoop dat de club slagvaardig kan zijn.
Dit komt onder ander door het verbouwde stadion en doordat elk jaar de seizoenkaarten onverminderd populair zijn.
Iedereen heeft verlengd en toen de open verkoop begon waren de overige kaarten binnen 19 (!) minuten uitverkocht.

Kortom, Go Ahead leeft!
hafcfanzaterdag 28 mei 2016 @ 00:11
GAE heeft nog steeds een van de laagste begrotingen op Excelsior na.
Blinkerzaterdag 28 mei 2016 @ 00:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 00:11 schreef hafcfan het volgende:
GAE heeft nog steeds een van de laagste begrotingen op Excelsior na.
Klopt, maar nog altijd veel meer dan jullie begonnen in de eredivisie.
Ik schat dat Go Ahead dit jaar op 8 miljoen uitkomt met gemiddeld 9500 toeschouwers.
Onze kracht is dat we een zeer hoge bezettingsgraad hebben en groot achterland.

Ter vergelijking dit seizoen:

Excelsior 5.1 miljoen.
Cambuur 6.5 miljoen
Graafschap: 7 miljoen

In het eerste jaar PEC had ook 8 miljoen en vanaf daar uitgebouwd.

Toegegeven, het zal niet makkelijk zijn, maar ik geloof in de potentie van Go Ahead.
Als je ziet hoe snel wij elke keer uitverkopen met tickets, zowel in de eredivisie als de Jupiler League. Hoe warm wordt gesproken over de club door het gehele land.
De grote Unique Selling Point van Go Ahead is dat het authentiek is, een ervaring, die je eigenlijk nergens meer in Nederland hebt in het betaalde voetbal.

Om die reden denk ik dat wij zeker bestaansrecht kunnen krijgen in de eredivisie, ook op langer termijn. Je moet alleen wel een beetje mazzel en er in blijven. ;)
hafcfanzaterdag 28 mei 2016 @ 00:32
Ohh Gae is in alles eredivisie waardig. Daar twijfelt niemand over, maar het belangrijkste het elftal en dat is nog even afwachten. Wat PEC heeft gedaan is wel een uitzondering. Zij zijn na Heracles de laatste die zich hebven ontwikkeld tot een vaste eredivisie club. Ik hoop dat GAE dat ook lukt, maar het wordt lastig.
Blinkerzaterdag 28 mei 2016 @ 00:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 00:32 schreef hafcfan het volgende:
Ohh Gae is in alles eredivisie waardig. Daar twijfelt niemand over, maar het belangrijkste het elftal en dat is nog even afwachten. Wat PEC heeft gedaan is wel een uitzondering. Zij zijn na Heracles de laatste die zich hebven ontwikkeld tot een vaste eredivisie club. Ik hoop dat GAE dat ook lukt, maar het wordt lastig.
Oke, dan had ik je opmerking anders geïnterpreteerd. ;)
Ik begrijp je punt. Het gaat sowieso lastig worden, maar je ziet al wel bij ons dat het verbouwen loont, ondanks de degradatie.
Door die verbouwing zijn we bijna 2 miljoen omhoog gegaan in de begroting en de volgende verbouwing kan volgend jaar alweer plaatsvinden.
Voorzitter Lugt sprak deze week de ambitie uit om uiteindelijk naar een capaciteit van maar liefst 15.000 te gaan.
Toegegeven dat het ambitieus is, maar waarom niet?

Maar zoals je zei. Sportief komt eerst. Hopen dat we het voor elkaar krijgen om er in te blijven.
Dan kunnen we weer een stapje vooruit maken. :)
hafcfanzaterdag 28 mei 2016 @ 00:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 00:43 schreef Blinker het volgende:

[..]

Oke, dan had ik je opmerking anders geïnterpreteerd. ;)
Ik begrijp je punt. Het gaat sowieso lastig worden, maar je ziet al wel bij ons dat het verbouwen loont, ondanks de degradatie.
Door die verbouwing zijn we bijna 2 miljoen omhoog gegaan in de begroting en de volgende verbouwing kan volgend jaar alweer plaatsvinden.
Voorzitter Lugt sprak deze week de ambitie uit om uiteindelijk naar een capaciteit van maar liefst 15.000 te gaan.
Toegegeven dat het ambitieus is, maar waarom niet?

Maar zoals je zei. Sportief komt eerst. Hopen dat we het voor elkaar krijgen om er in te blijven.
Dan kunnen we weer een stapje vooruit maken. :)
15.000 is wel heel hoog :D In de eredivisie komt dat zeker wel vol, maar ik herinner me de tijden nog wel dat we met 3000 man kwamen kijken op een koude vrijdag avond bij GAE-Heracles :P
Blinkerzaterdag 28 mei 2016 @ 01:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 00:49 schreef hafcfan het volgende:

[..]

15.000 is wel heel hoog :D In de eredivisie komt dat zeker wel vol, maar ik herinner me de tijden nog wel dat we met 3000 man kwamen kijken op een koude vrijdag avond bij GAE-Heracles :P
15.000 krijg je inderdaad niet vol in de Jupiler League, dat kan je vergeten. Vroeger was het inderdaad veel rustiger op de tribune maar toen was het sportief dan ook wel kommer en kwel.

Toch is het succes niet helemaal uit de lucht komen vallen.
De laatste 10 jaar werd het jaar na jaar drukker in de Adelaarshorst, ook voor de promotie.
Dat valt een beetje samen met het meerjaren plan dat rond die tijd is opgesteld.
Speerpunten waren de verbouwing, het verbeteren van de selectie en het verhogen van de begroting met uiteindelijk promotie naar de eredivisie als einddoel.
In 2010 waren we al heel dichtbij, 2013 gebeurde het en nu dus weer.

Dan vind ik het wel mooi dat ze durven de lat hoger te leggen.
Tien jaar geleden had ook niemand durven dromen dat we minstens drie jaar eredivisie zouden spelen.
Blinkerzaterdag 28 mei 2016 @ 13:54
“Kans fifty-fifty dat Vriends bij Go Ahead blijft”

Go Ahead Eagles heeft nog altijd goede hoop Bart Vriends voor de club te behouden. De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract en staat op de radar van onder meer ADO Den Haag en Sparta Rotterdam.
Adrie Steenbergen, bestuurslid technische zaken, geeft aan dat beide partijen nog in gesprek zijn. “Onze intentie is om te verlengen, maar we weten ook dat er kapers op de kust zijn”, zegt hij tegen FOX Sports.

“Bart speelt inmiddels drieënhalf jaar bij ons en ik kan mij voorstellen dat hij op enig moment zijn gezichtsveld wil verruimen. De kans op zijn aanblijven schat ik momenteel op fifty-fifty. Het kan nog alle kanten op.”

Een verlengd verblijf van Sander Duits bij Go Ahead Eagles lijkt op korte termijn bezegeld te worden. De 32-jarige routinier heeft net als Vriends een aflopende verbintenis.

De Deventenaren, die recentelijk promoveerden naar de Eredivisie, willen hun jonge selectie graag aanvullen met routine. “We zoeken voornamelijk naar jongens met ervaring op het hoogste niveau. Afhankelijk van het budget denk ik dat er nog wel vier of vijf spelers bijkomen”, aldus Steenbergen. (FOX Sports)

http://www.foxsports.nl/n(...)nds-bij-ahead-blijft
Blinkerzondag 29 mei 2016 @ 11:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 13:54 schreef Blinker het volgende:
“Kans fifty-fifty dat Vriends bij Go Ahead blijft”

Go Ahead Eagles heeft nog altijd goede hoop Bart Vriends voor de club te behouden. De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract en staat op de radar van onder meer ADO Den Haag en Sparta Rotterdam.
Adrie Steenbergen, bestuurslid technische zaken, geeft aan dat beide partijen nog in gesprek zijn. “Onze intentie is om te verlengen, maar we weten ook dat er kapers op de kust zijn”, zegt hij tegen FOX Sports.

“Bart speelt inmiddels drieënhalf jaar bij ons en ik kan mij voorstellen dat hij op enig moment zijn gezichtsveld wil verruimen. De kans op zijn aanblijven schat ik momenteel op fifty-fifty. Het kan nog alle kanten op.”

Een verlengd verblijf van Sander Duits bij Go Ahead Eagles lijkt op korte termijn bezegeld te worden. De 32-jarige routinier heeft net als Vriends een aflopende verbintenis.

De Deventenaren, die recentelijk promoveerden naar de Eredivisie, willen hun jonge selectie graag aanvullen met routine. “We zoeken voornamelijk naar jongens met ervaring op het hoogste niveau. Afhankelijk van het budget denk ik dat er nog wel vier of vijf spelers bijkomen”, aldus Steenbergen. (FOX Sports)

http://www.foxsports.nl/n(...)nds-bij-ahead-blijft
Bart Vriends is vandaag gepresenteerd op Spangen.
Jammer dat we zo'n mooi boegbeeld verliezen.

Qua voetballend vermogen vangen we dit wel op.
Obiekuludonderdag 2 juni 2016 @ 18:00
Is Sarota volgend seizoen ook gewoon Eagle?
Vond ik een zeer goede speler in de korte tijd dat ik hem heb gezien, voor zijn blessure.
Blinkerdonderdag 2 juni 2016 @ 19:04
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 18:00 schreef Obiekulu het volgende:
Is Sarota volgend seizoen ook gewoon Eagle?
Vond ik een zeer goede speler in de korte tijd dat ik hem heb gezien, voor zijn blessure.
Geen flauw idee. Zijn contract loopt in ieder geval bij ons af want hij had maar voor een half jaar getekend.
Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat hij blijft. Te blessure gevoelig.
Ajacied422vrijdag 10 juni 2016 @ 15:59
Volgens VI is Kevin Brands de eerste versterking.
Xurkmaandag 13 juni 2016 @ 10:22
Suk is back :D Ik moet zeggen dat ik hem na zijn eerste seizoen bij NAC niet echt meer heb gevolgd en dus ook niet weet of hij echt een Eredivisie-waardige versterking is maar een jongen van de club met een Deventer tattoo is altijd welkom ;)

Trouwens wel opvallend dat beide versterkingen van NAC af komen :+ Aanstaande uitverkoop omdat ze financieel er niet op hadden gerekend nóg een JL-seizoen eraan vast te moeten plakken?
Blinkermaandag 13 juni 2016 @ 11:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 15:59 schreef Ajacied422 het volgende:
Volgens VI is Kevin Brands de eerste versterking.
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 10:22 schreef Xurk het volgende:
Suk is back :D Ik moet zeggen dat ik hem na zijn eerste seizoen bij NAC niet echt meer heb gevolgd en dus ook niet weet of hij echt een Eredivisie-waardige versterking is maar een jongen van de club met een Deventer tattoo is altijd welkom ;)

Trouwens wel opvallend dat beide versterkingen van NAC af komen :+ Aanstaande uitverkoop omdat ze financieel er niet op hadden gerekend nóg een JL-seizoen eraan vast te moeten plakken?
Aan inzet zal het dit seizoen niet liggen. Toch mis ik nog wel de spelers met iets meer ervaring op het hoogste niveau.
Zekerheidjes heb je natuurlijk niet met onze begroting, maar verwacht nog wel 1 a 2 spelers van het caliber Falkenburg.
Ook zijn ze nog steeds druk bezig om het contract van de Kogel te verlengen.

Nog eventjes geduld.
Xurkdinsdag 14 juni 2016 @ 14:26
Geen idee hoe ze het voor elkaar hebben gekregen, maar Sander Fischer dus erbij! Lekker hoor als opvolger voor Vriends. En al +60 wedstrijden in de Eredivisie in de benen :)
Obiekuludinsdag 14 juni 2016 @ 18:47
Fischer is nu de enige aankoop met eredivisie-ervaring, maar vooral onderkant eredivisie, na de twee Jupiler-aankopen.

Als Chris David weer fit is en blijft, dan is dat je beste 'aankoop'.
Xurkdinsdag 14 juni 2016 @ 21:30
Shoppen bij de top van de JL en de kelder van de Eredivisie is alleen maar realistisch voor een promovendus vind ik. Dat we vorige keer Falkenburg strikten was uitzonderlijk en het seizoen van de degradatie liep het totaal niet met hoger aangeschreven spelers (De Sa, Plet, Verhoek).

Dit vind ik een goed begin en de talenten moeten inderdaad behouden worden. David voorop, samen met Hamdaoui en Dzepar.
Blinkerdinsdag 14 juni 2016 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 18:47 schreef Obiekulu het volgende:
Fischer is nu de enige aankoop met eredivisie-ervaring, maar vooral onderkant eredivisie, na de twee Jupiler-aankopen.

Als Chris David weer fit is en blijft, dan is dat je beste 'aankoop'.
Zijn herstel duurt nog eventjes. Wedstrijdfit pas in oktober.
Is misschien gelijk ons geluk, ik denk niet dat een club op een geblesseerde speler zit te wachten.

Ik ben in ieder geval zeer blij met de komst van Fischer.
Een directe concurrent verzwak je en je wordt er zelf sterker van.
Kent het klappen van de zweep en is een echte leider op het veld. Goed werk van de TS!
Blinkerwoensdag 15 juni 2016 @ 22:20
Tweede spits is in de pocket en wel Sam Hendriks. Stand-in voor Ten Den ga ik van uit.

Ajax-spits Hendriks gaat voor 'Janssen-traject' bij GAE

De 21-jarige Hendriks verwacht veel van zijn transfer naar Go Ahead, vertelt hij aan VI. 'De club Go Ahead met de entourage in het stadion, de fanatieke fans en de soms zelfs intimiderende sfeer heeft mede mijn keuze bepaald. Dat vind ik echt fantastisch. Ik had meerdere opties in de Eredivisie, maar Go Ahead was het meest doortastend. Uit het driejarige contract dat de club mij heeft aangeboden spreekt veel vertrouwen.'

'Het is nu aan mij om dat vertrouwen terug te betalen. Ik ben niet bang voor de concurrentie van Leon de Kogel. Als hij blijft, ga ik die strijd aan. Bij elke club is er concurrentie', vervolgt Hendriks, die bij Ajax niet wist door te breken. 'Ik vind niet dat ik ben mislukt bij Ajax. Ik heb daar veel geleerd, maar zij zagen mij op korte termijn niet doorbreken in het eerste elftal. Bij Go Ahead hoop ik wel veel vlieguren te maken in de Eredivisie.'

Janssen-traject
Met veertien doelpunten in 28 wedstrijden was Hendriks het afgelopen seizoen belangrijk voor Jong Ajax in de Jupiler League. 'Ik hoop bij Go Ahead een beetje op een Vincent Janssen-traject. Dat heb ik voor ogen, ik zie Go Ahead als een springplank. Al is het bij Janssen wel heel snel gegaan.' De spits is na Kevin Brands, Sander Fischer en Joey Suk alweer de vierde aanwinst voor Go Ahead.

Hendriks maakte zijn profdebuut in april 2013 bij De Graafschap, waarna hij op achttienjarige leeftijd werd weggeplukt door Ajax. Bij het beloftenelftal speelde de aanvaller drie seizoenen, waarin hij in 77 duels tot 23 treffers kwam. Door zijn goede prestaties liet coach Frank de Boer hem eind oktober debuteren als invaller in de uitwedstrijd tegen Vitesse (1-3 winst). Hij was direct direct belangrijk door de assist te geven op Lasse Schöne, die de eindstand bepaalde op 1-3.

Bron: http://www.vi.nl/nieuws/a(...)ntraject-bij-gae.htm
Downstardonderdag 16 juni 2016 @ 17:10
Ik lees hier begrotingen van 8 miljoen?

Ik meen ergens te hebben dat onze begroting 5.3 miljoen zou zijn in de eredivisie?
Of vergis ik me nou met het spelersbudget?
Blinkerdonderdag 16 juni 2016 @ 19:26
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 17:10 schreef Downstar het volgende:
Ik lees hier begrotingen van 8 miljoen?

Ik meen ergens te hebben dat onze begroting 5.3 miljoen zou zijn in de eredivisie?
Of vergis ik me nou met het spelersbudget?
Nee man. Hier hebben ze het over 7,5 miljoen: http://www.voetbalprimeur(...)naar-eredivisie.html

Neem daarbij de flinke meevaller in het aantal seizoenkaarten ga ik er van uit dat we die 8 miljoen ook wel aantikken.
Gezien de imago-schade van Twente denk ik dat er commercieel nu ook legio kansen zijn.
Downstarvrijdag 17 juni 2016 @ 14:13
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 19:26 schreef Blinker het volgende:

[..]

Nee man. Hier hebben ze het over 7,5 miljoen: http://www.voetbalprimeur(...)naar-eredivisie.html

Neem daarbij de flinke meevaller in het aantal seizoenkaarten ga ik er van uit dat we die 8 miljoen ook wel aantikken.
Gezien de imago-schade van Twente denk ik dat er commercieel nu ook legio kansen zijn.
7,5 mil omzet ja vorig seizoen ja.

Dat is dus niet spelersbegroting voor dit seizoen ;)
Maar ben benieuwd.

Ander nieuws.. Twente blijft in de Eredivisie...
NL voetbal wordt op deze wijze toch helemaal niet meer serieus genomen.

Aan de ene kant vind ik het wel mooi dat ze blijven en we du seen derby hebben.
De graafschap is gewoon gedegradeerd, die hebben helemaal niks te zoeken in de Eredivisie
Blinkerzaterdag 18 juni 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 14:13 schreef Downstar het volgende:

[..]

7,5 mil omzet ja vorig seizoen ja.

Dat is dus niet spelersbegroting voor dit seizoen ;)
Maar ben benieuwd.

Ander nieuws.. Twente blijft in de Eredivisie...
NL voetbal wordt op deze wijze toch helemaal niet meer serieus genomen.

Aan de ene kant vind ik het wel mooi dat ze blijven en we du seen derby hebben.
De graafschap is gewoon gedegradeerd, die hebben helemaal niks te zoeken in de Eredivisie
Nee uiteraard. Spelersbudget is volgens mij 3 miljoen.
Een spelersbudget van 8 miljoen vind je volgens mij alleen in het linker-rijtje.
Humberto-Twoensdag 6 juli 2016 @ 22:04
Tanda (mogelijk) terug, die jongen maakt het zichzelf niet bepaald makkelijk.
Mkrdonderdag 7 juli 2016 @ 08:42
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 22:04 schreef Humberto-T het volgende:
Tanda (mogelijk) terug, die jongen maakt het zichzelf niet bepaald makkelijk.
Raar hoor, hij stond afgelopen zaterdag nog bij PEC Zwolle op het veld en zondagavond opeens het bericht dat hij bij jullie heeft getekend terwijl hij nog een contract voor een seizoen hier had. :')

Maar ja, volgens onze TD is de kou uit de lucht. veel succes met hem iig ^O^
Downstardonderdag 7 juli 2016 @ 15:22
Mweh.

Ik had het zelf niet gedaan als ik in zijn schoenen stond.
Je wordt nu bij beide groepen voor groot deel uitgekotst, daar wordt je niet veel beter van lijkt me.

Ik snap het van eagles ook niet. Waarom een speler halen waar zoveel onrust over heerst?

Ik heb ook begrepen dat eagles voor hem een vergoeding heeft betaald aan PEC en dat hij nu definitief voor GAE speelt.

Daarnaast hebben we meer middenvelders nodig? Waarom haal je zon speler nog op.. We hebben er toch al veel voor op het middenveld?

Als hij straks niet in de basis staat dan krijgen we daar straks weer gezeur over etc.
Ben benieuwd hoe het gaat lopen...
Downstarvrijdag 8 juli 2016 @ 19:12
Tanda toch weer niet naar GAE.
Mogen we blij om zijn, wat een waardeloze vent. Nooit meer enige aandacht aan geven..

Vorig jaar gae Voor start seizoen weg.

Toen opeens bij Zwolle. Seizoen daar afgemaakt.

Vorige week. Tanda tekent bij pec Zwolle overal in het nieuws.

Paar dagen later Gae geeft Tanda tweede kans en geeft hem een 2 jarig contract.

Toen gezeik met Zwolle. Zwolle zei dat ze al akkoord hebben.

Gae, Zwolle en hij om tafel.
Hoorde dat gae wat zou betalen aan Zwolle ofzo.

2 dagen terug. Tanda definitief naar GAE.

Nu dus. Komst Tanda van de baan.

Wtf man😒.
Was al niet geliefd bij de meesten. Nu helemaal niet meer. M
Sta er daarnaast nog steeds van te kijken daar Eagles hem ook terug geeft gehaald in eerste instantie.

We wouden toch alleen verstrekkingen halen? Wat heeft Tanda nou ook op voetbal niveau laten zien??
Calandvrijdag 8 juli 2016 @ 19:13
Goed verhaal wel.

Lekker kort.
Humberto-Tvrijdag 8 juli 2016 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 19:13 schreef Caland het volgende:
Goed verhaal wel.

Lekker kort.
Kort samengevat, Tanda is mentaal niet helemaal in orde of hij is wel echt heel erg dom.
beantheriovrijdag 8 juli 2016 @ 20:16
Waarom gaat het nu concreet niet door met GAE? Dat wordt nergens duidelijk.
Downstardonderdag 14 juli 2016 @ 16:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juli 2016 20:16 schreef beantherio het volgende:
Waarom gaat het nu concreet niet door met GAE? Dat wordt nergens duidelijk.
Wil Eagles zich niet verder over uitlaten.

Afijn.

Ik heb zin aan de seizoenstart jongens :D!

Ps. Die shirts die ze nu dragen (inclusief die kousen :{w ) met oefenpotjes, is toch nog niet het definitieve ontwerp?
ik vind die sokken maar niks ook.
Xurkmaandag 22 augustus 2016 @ 12:47
Al drie wedstrijden achter de rug en nog geen post... :P

Ik merk dat ik er zelf ook nog niet helemaal in zit, de resultaten spreken immers ook nog niet echt tot de verbeelding. Met een beetje geluk hadden we met zo'n competitiestart met drie achtereenvolgende (soort van) 'concurrentie' wedstrijden net als ADO bovenaan kunnen staan. Maar helaas slechts een schamel puntje.

Jammer dat de vorm van de play-offs helemaal weg lijkt te zijn, hopelijk kan zo'n Ritzmaier voor wat meer lijn en dreiging in het spel zorgen. Ook opvallend dat De Kogel nog weinig heeft laten zien. Maar het is ook wel weer logisch aangezien het druk zetten op de tegenstander een niveau hoger nu maar sporadisch voor zal kunnen komen helaas.

Ajax in hun huidige vorm thuis ontvangen kan wel interessant worden trouwens!
hafcfandinsdag 23 augustus 2016 @ 09:58
Gewoon kwaliteitgebrek. Ook wel logisch als je als nummer 6 promoveert.Een De Kogel komt ook totaal niet meer in het spel voor. En wat je zegt jullie programma was best te doen.
Xurkdinsdag 23 augustus 2016 @ 11:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 09:58 schreef hafcfan het volgende:
Gewoon kwaliteitgebrek. Ook wel logisch als je als nummer 6 promoveert.
Ho ho, nummer 5 hè! ;) Maar realistisch gezien wel ja en 9 van de 10 keer zal het ook zo zijn. Echter is het in het seizoen '13/'14 na wel als 6de gepromoveerd te zijn gelukt het gelijk goed te doen / te stunten in de Eredivisie (geëindigd op plek 13). Nu had je toen natuurlijk wel een goede lichting met spelers zoals Room, Türüç, Falkenburg, Antonia en Houtkoop, maar ik ben nog steeds van mening dat de huidige selectie ook potentie heeft. Dat hebben ze vorig seizoen de eerste periode en de laatste periode + play-offs ook laten zien. Helaas waren ze echter toen ook al vaak véél te grillig en dat patroon lijkt zich ook nu weer voort te zetten.
Blinkerdinsdag 23 augustus 2016 @ 19:10
Het gaat gewoon een loodzwaar jaar worden, maar daar maakt niemand een geheim van.
Hopen dat we in ieder geval niet laatste worden en via de playoffs er in kunnen blijven.

Er is nog zat geld, maar dit geld gaat eerst naar de verbouwing van het stadion toe.
En daar kan ik mij wel in vinden.
Downstardinsdag 23 augustus 2016 @ 20:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:10 schreef Blinker het volgende:
Het gaat gewoon een loodzwaar jaar worden, maar daar maakt niemand een geheim van.
Hopen dat we in ieder geval niet laatste worden en via de playoffs er in kunnen blijven.

Er is nog zat geld, maar dit geld gaat eerst naar de verbouwing van het stadion toe.
En daar kan ik mij wel in vinden.
Hmmm er in vinden vind ik lastig.

Krom gezien, wat hebben we aan een stadion waar we straks met 13.000 man in kunnen als je weer structureel Jupiler League gaat spelen.

Dat moet je ook niet willen lijkt me.

Ik vind het jammer dat Eagles wel erg veel de knip dicht houdt. Hoe kan andere concurrentie toch wel steeds 'goede' spelers halen.(op papier dan..).

Zoals nu ook weer. Achter staat het niet best vind ik, zo denkt de staff er blijkbaar ook over.
Maar i.p.v. een versterking te halen gaat Eagles weer aanmodderen met een speler zonder club en die het bij een Jupiler League ploegje ook niet kon laten zien..

Je kan weer bonuspunten pakken tegen Ajax, die is ook niet echt in vorm..
Maargoed, dat zal wel weer niet..

Ik ben wel blij met de komst van Ritzmaier. Het middenveld met Suk, Brandts en Duits is echt te statisch. De omschakeling met die spelers is veel te traag. Ik hoop dat Ritzmaier hier wat verandering in kan brengen, dat is wel een wendbare speler met aanvalsvisie naar voren.

Overigens ben ik wel met de Kogel eens dat hij zich niet kan laten zien. Hij krijg amper een bal vanaf de zijkanten. Ik zie graag Maatssen invallen als 1 van de basis vleugelspelers een kut pot speelt. Die jonge heeft nog een leuke individuele actie en een goede voorzet.
Maar de Koning lijkt niet echt aanvallend te willen wisselen, anders dan Teijsse er nog even in te gooien als stormram..

Waarom niet gewoon een echte spits als Sam Hendriks?

Afijn,

Wat ik in deze ploeg wel zie is wilskracht. Ze strijden er gelukkig nog wel voor.
Die spirit moeten ze blijven behouden, dan komt het vast goed ;)..
Humberto-Tdinsdag 23 augustus 2016 @ 20:22
Suk en Duits komend voetballend echte kort voor de ere divisie, ik hoop dat Ritzmaier voor wat meer aanvallende impulsen kan zorgen.
Blinkerdinsdag 23 augustus 2016 @ 22:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:15 schreef Downstar het volgende:

[..]

Hmmm er in vinden vind ik lastig.

Krom gezien, wat hebben we aan een stadion waar we straks met 13.000 man in kunnen als je weer structureel Jupiler League gaat spelen.

Dat moet je ook niet willen lijkt me.
Met het huidige stadion kan je ook niet structureel Eredivisie spelen. Het een of het ander.
quote:
Ik vind het jammer dat Eagles wel erg veel de knip dicht houdt. Hoe kan andere concurrentie toch wel steeds 'goede' spelers halen.(op papier dan..).
Je kan zoals NAC alles op alles zetten om aan te haken, maar je hebt echt nul garanties.
Sterker nog, met de huidige begroting degradeer je toch vroeg of laat.
Investeren in spelers en degraderen, dan is het seizoen voor niks geweest. Investeer in het stadion, en je komt altijd weer sterker terug.

quote:
Zoals nu ook weer. Achter staat het niet best vind ik, zo denkt de staff er blijkbaar ook over.
Maar i.p.v. een versterking te halen gaat Eagles weer aanmodderen met een speler zonder club en die het bij een Jupiler League ploegje ook niet kon laten zien..

Je kan weer bonuspunten pakken tegen Ajax, die is ook niet echt in vorm..
Maargoed, dat zal wel weer niet..

Ik ben wel blij met de komst van Ritzmaier. Het middenveld met Suk, Brandts en Duits is echt te statisch. De omschakeling met die spelers is veel te traag. Ik hoop dat Ritzmaier hier wat verandering in kan brengen, dat is wel een wendbare speler met aanvalsvisie naar voren.
100% eens. Mag nog wel een verdediger bij.
Vergeet ook niet dat er veel geld is uitgetrokken om bestaande spelers zoals de Kogel te behouden.
Dat gaat zich hopelijk uitbetalen.

Overigens ben ik ook benieuwd naar de kwaliteiten van Ritzmaier. Hopelijk is hij de missing link.
quote:
Overigens ben ik wel met de Kogel eens dat hij zich niet kan laten zien. Hij krijg amper een bal vanaf de zijkanten. Ik zie graag Maatssen invallen als 1 van de basis vleugelspelers een kut pot speelt. Die jonge heeft nog een leuke individuele actie en een goede voorzet.
Maar de Koning lijkt niet echt aanvallend te willen wisselen, anders dan Teijsse er nog even in te gooien als stormram..
Aanvoer is ook drama geweest. Het loopt nu ook voor geen meter.
Maar dat gaat nog wel komen. De nieuwe vorm moet gevonden worden.
Ook wij gaan wedstrijden winnen. Ik merk dat de laatste weken er een voorzichtige stijgende lijn in zit.
quote:
Waarom niet gewoon een echte spits als Sam Hendriks?
Ook geen flauw idee. Teijsse in de spits ziet er niet uit.
quote:
Afijn,

Wat ik in deze ploeg wel zie is wilskracht. Ze strijden er gelukkig nog wel voor.
Die spirit moeten ze blijven behouden, dan komt het vast goed ;)..
Daar moeten we het inderdaad van hebben! Hopelijk is het voldoende aan het einde van de rit!
Downstardonderdag 25 augustus 2016 @ 15:42
Nou vind ik NAC niet echt een goed voorbeeld.

Maar pak een Sparta eens. Of misschien nog wel beter Zwolle of Heracles.
Toen ze nog maar net in de Eredivisie zaten hadden ze het toch ook voor elkaar?

Kijk alleen eens naar de scouting bij Zwolle. Het mag dan onze aartsvijand nummero uno zijn, maar dat hebben ze toch een heel stuk beter voor elkaar dan bij ons. Ook met een gering budget..

(Al staan ze voorlopig nog wel onder ons :P....)

Gister Ajax gezien. Daar moeten we toch echt punten tegen kunnen pakken.
Zeker als we druk zetten. Achter raken ze zo snel zenuwachtig, daar moet je van kunnen profiteren lijkt me..

Toch pleit ik nu ook weer dat ik hoop dat Maatssen speelt, tegen Rostov vielen de eerste 2 goals ook uit een goede voorzet. Maatssen Voorzet + de Kogel Koppen = Goal !? :P..
Laten we het hopen!

Toch moeten we ook vrezen voor Ajax, die zullen het nu helemaal goed willen maken na de afgelopen wedstrijden. Als eagles dan met grote cijfers verliest, dan zijn de meeste supporters gelijk weer van de kaart en negatief :')..

[ Bericht 0% gewijzigd door Downstar op 26-08-2016 09:07:57 ]
Xurkdonderdag 25 augustus 2016 @ 20:13
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:42 schreef Downstar het volgende:
Maatsen Voorzet + Kolder De Kogel Koppen = Goal !?
:D
Downstarvrijdag 26 augustus 2016 @ 09:07
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:13 schreef Xurk het volgende:

[..]

:D
Hahaha wtf.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik kolder heb getypt xD..
Uiteraard bedoel ik de Kogel.. _O- .

Al had kolder ook altijd wel een goede kopstoot in huis ^O^
Blinkervrijdag 26 augustus 2016 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:42 schreef Downstar het volgende:
Nou vind ik NAC niet echt een goed voorbeeld.

Maar pak een Sparta eens. Of misschien nog wel beter Zwolle of Heracles.
Toen ze nog maar net in de Eredivisie zaten hadden ze het toch ook voor elkaar?

Kijk alleen eens naar de scouting bij Zwolle. Het mag dan onze aartsvijand nummero uno zijn, maar dat hebben ze toch een heel stuk beter voor elkaar dan bij ons. Ook met een gering budget..

(Al staan ze voorlopig nog wel onder ons :P....)

Gister Ajax gezien. Daar moeten we toch echt punten tegen kunnen pakken.
Zeker als we druk zetten. Achter raken ze zo snel zenuwachtig, daar moet je van kunnen profiteren lijkt me..

Toch pleit ik nu ook weer dat ik hoop dat Maatssen speelt, tegen Rostov vielen de eerste 2 goals ook uit een goede voorzet. Maatssen Voorzet + de Kogel Koppen = Goal !? :P..
Laten we het hopen!

Toch moeten we ook vrezen voor Ajax, die zullen het nu helemaal goed willen maken na de afgelopen wedstrijden. Als eagles dan met grote cijfers verliest, dan zijn de meeste supporters gelijk weer van de kaart en negatief :')..
Heracles en Zwolle hebben een uitzonderlijke prestatie neer gezet. Dat gaan weinig clubs evenaren. Moet je ook een beetje mazzel mee hebben.
Maar let wel, we zijn pas een paar wedstrijden onderweg. Misschien gaat het opeens wel swingen en stromen de punten binnen. Ik denk het natuurlijk niet, maar het blijft voetbal. Heracles had een start met 8x verliezen, kan allemaal.

Ik ben ook ondanks zijn wereldgoal niet fan van Ojama. Ik heb ook liever Maatsen.
Ook had ik gekozen voor wat meer power en Brans geslachtofferd. Ik heb liever Suk er in.
summer2birdzondag 28 augustus 2016 @ 12:57
Nog 1.5 uur!! Ben benieuwd over de overlast. 200.gif
Blinkerzondag 28 augustus 2016 @ 19:27
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:57 schreef summer2bird het volgende:
Nog 1.5 uur!! Ben benieuwd over de overlast. [ afbeelding ]
Welke overlast? Oh, dat gedoe van negen (!) jaar geleden?
summer2birdzondag 28 augustus 2016 @ 19:35
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:27 schreef Blinker het volgende:

[..]

Welke overlast? Oh, dat gedoe van negen (!) jaar geleden?
Had gehoopt op een paar relletjes.
Maar helaas, Ajax won.
hafcfanzondag 28 augustus 2016 @ 19:36
Dit gaat een lang seizoen worden
Blinkerzondag 28 augustus 2016 @ 19:36
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:35 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Had gehoopt op een paar relletjes.
Maar helaas, Ajax won.
:')
Blinkerzondag 28 augustus 2016 @ 19:37
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:36 schreef hafcfan het volgende:
Dit gaat een lang seizoen worden
Ik ga me pas zorgen maken als we vaker dan 8 keer achter elkaar verliezen. ;)
Xurkmaandag 29 augustus 2016 @ 09:15
Verlies (zelfs ruim) is tegen Ajax wel altijd ingecalculeerd. Tot aan de gemiste penalty leek het er wel op dat we het ze moeilijk konden gaan maken, maar helaas. Ik las dat Onnana bij Jong Ajax ook al eens een penalty van De Kogel stopte in dezelfde hoek, dat is dan weer jammere info ;(
Downstarmaandag 29 augustus 2016 @ 10:38
Maandag morgen, weer terug op het werk.
Ik werk in de omgeving Amsterdam, dus daar werd ik een paar maal aan de wedstrijd herinnert door enkele collega's.

Op een enkeling na, die vond dat Ajax een goede pot speelde(en dat het 'lek' nu weer boven is :')..) werd er over het algemeen wel reel naar de wedstrijd gekeken.

Zij waren tevens van mening dat als Eagles die penalty gewoon maakt, Ajax waarschijnlijk nog meer van het padje af was geweest. Maargoed.. als als.. Als de Kogel gewoon eens niet zijn vaste hoek had gekozen.. Als Cillessen nou nog op goal stond ipv Onana.. Als Ritzmaier nou niet over de bal maaide.. Afijn :P, je snapt het..

Eagles begon sterk, een prima eerste 20 minuten gezien.
Met Ritzmaier hebben we wel echt een speler op het middenveld die we nodig hebben zo lijkt het.
Wendbaar en heeft een goede pass op de vleugel spelers. Daardoor kwam Wolters ook beter tot zijn recht.

Wat was ik daarnaast blij dat Maatsen speelde, die brengt naar mijn inzien veel meer dreiging.
En verdedigd veel meer mee en onderschepte op het eind nog enkele cruciale steekballen/passes! Die bleef er echt 90 minuten voor gaan!
Mag wat mij betreft blijven staan.

Ondanks dat een verlies tegen Ajax is ingecalculeerd hadden we tegen dit Ajax best punten kunnen pakken. Kijkend naar de echte concurrentie valt het allemaal nog wel mee heb ik het idee.

Aantal punten voor op ons op na 4 speelronden:

Roda +2
Willem 2 +3
Sparta 5
Excelsior 5
NEC(?) 4

Zij zullen ook getwijfeld nog wel wedstrijden gaan verliezen. Groningen en Zwolle staan onder ons op dit moment nog, maar die zie ik niet als concurrentie.

Eagles moet gewoon tegen elke tegenstander voetballen alsof ze tegen Ajax voetballen.
Snap dat dat een onmogelijke opgave zal zijn. Maar als de intentie er is gaan we vast nog wel genoeg punten pakken.

Klein kritiekpuntje nog op het einde van dit te lange verhaal;

Er mag nog wel een goede back bij komen. Lambooij werd gisteren aan alle kanten voorbij gelopen. Probeerde nog enigszins met zijn fysieke krachten wat te doen, maar kreeg zelfs Younes (toch nog een kop kleiner dan hem) niet aan de kant. Dat baart me zorgen.

Mooiste vond ik nog dat hij het zelf ook wel door had dat het geen beste wedstrijd was en dat hij eind 1e helft opeens last kreeg van zijn been en ribben.. Toen voelde ik het al wel aan, die laat zich wisselen in de rust _O-

[ Bericht 1% gewijzigd door Downstar op 29-08-2016 10:44:51 ]
Blinkermaandag 29 augustus 2016 @ 20:13
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:38 schreef Downstar het volgende:
Maandag morgen, weer terug op het werk.
Ik werk in de omgeving Amsterdam, dus daar werd ik een paar maal aan de wedstrijd herinnert door enkele collega's.

Op een enkeling na, die vond dat Ajax een goede pot speelde(en dat het 'lek' nu weer boven is :')..) werd er over het algemeen wel reel naar de wedstrijd gekeken.

Zij waren tevens van mening dat als Eagles die penalty gewoon maakt, Ajax waarschijnlijk nog meer van het padje af was geweest. Maargoed.. als als.. Als de Kogel gewoon eens niet zijn vaste hoek had gekozen.. Als Cillessen nou nog op goal stond ipv Onana.. Als Ritzmaier nou niet over de bal maaide.. Afijn :P, je snapt het..

Eagles begon sterk, een prima eerste 20 minuten gezien.
Met Ritzmaier hebben we wel echt een speler op het middenveld die we nodig hebben zo lijkt het.
Wendbaar en heeft een goede pass op de vleugel spelers. Daardoor kwam Wolters ook beter tot zijn recht.

Wat was ik daarnaast blij dat Maatsen speelde, die brengt naar mijn inzien veel meer dreiging.
En verdedigd veel meer mee en onderschepte op het eind nog enkele cruciale steekballen/passes! Die bleef er echt 90 minuten voor gaan!
Mag wat mij betreft blijven staan.

Ondanks dat een verlies tegen Ajax is ingecalculeerd hadden we tegen dit Ajax best punten kunnen pakken. Kijkend naar de echte concurrentie valt het allemaal nog wel mee heb ik het idee.

Aantal punten voor op ons op na 4 speelronden:

Roda +2
Willem 2 +3
Sparta 5
Excelsior 5
NEC(?) 4

Zij zullen ook getwijfeld nog wel wedstrijden gaan verliezen. Groningen en Zwolle staan onder ons op dit moment nog, maar die zie ik niet als concurrentie.

Eagles moet gewoon tegen elke tegenstander voetballen alsof ze tegen Ajax voetballen.
Snap dat dat een onmogelijke opgave zal zijn. Maar als de intentie er is gaan we vast nog wel genoeg punten pakken.

Klein kritiekpuntje nog op het einde van dit te lange verhaal;

Er mag nog wel een goede back bij komen. Lambooij werd gisteren aan alle kanten voorbij gelopen. Probeerde nog enigszins met zijn fysieke krachten wat te doen, maar kreeg zelfs Younes (toch nog een kop kleiner dan hem) niet aan de kant. Dat baart me zorgen.

Mooiste vond ik nog dat hij het zelf ook wel door had dat het geen beste wedstrijd was en dat hij eind 1e helft opeens last kreeg van zijn been en ribben.. Toen voelde ik het al wel aan, die laat zich wisselen in de rust _O-
Dat is inderdaad het positieve, de inbreng van Ritzmaier is direct voelbaar.
Daarnaast speelt Chris David weer mee bij de belofte, dus kwestie van tijd totdat hij weer wedstrijdfit is.
Ten slotte vond ik Nieveld ook een puike wedstrijd spelen. Als Schenk weer fit is mag hij wat mij betreft weer verkassen naar het middenveld. Hij bracht veel rust. Ongelooflijk dat hij elke week op de bank plaats moet nemen.

Defensie is inderdaad een bekend probleem. Daar moet iets bij.
Gelukkig viel Groenbast goed in.

Er is nog genoeg potentie en er liggen dus nog mogelijkheden. We zijn echt niet per definitie kansloos dit seizoen.
Downstardinsdag 30 augustus 2016 @ 10:34
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 20:13 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dat is inderdaad het positieve, de inbreng van Ritzmaier is direct voelbaar.
Daarnaast speelt Chris David weer mee bij de belofte, dus kwestie van tijd totdat hij weer wedstrijdfit is.
Ten slotte vond ik Nieveld ook een puike wedstrijd spelen. Als Schenk weer fit is mag hij wat mij betreft weer verkassen naar het middenveld. Hij bracht veel rust. Ongelooflijk dat hij elke week op de bank plaats moet nemen.

Defensie is inderdaad een bekend probleem. Daar moet iets bij.
Gelukkig viel Groenbast goed in.

Er is nog genoeg potentie en er liggen dus nog mogelijkheden. We zijn echt niet per definitie kansloos dit seizoen.
Ik kon Groenbarst niet echt goed beoordelen. Er ging in de tweede helft gewoon veel minder over die kant. Younes maakte Lambooij echt helemaal gek de eerst helft.

Nieveld doet het inderdaad ook goed!

Mooi dat Chris weer aan het voetballen is geslagen. Die zie ik graag voetballen.
Benieuwd hoe hij terug komt en hoe er dan gespeeld wordt. Met Chris en Ritzmaier heb je wel een heel wendbaar en dynamisch middenveld, Verdedigend/fysiek lever je dan wel weer veel in ben ik bang.
Downstardinsdag 30 augustus 2016 @ 10:37
Nieuwe speler:

Sinan-Bytyqi-in-Croatia-IMG_6939-e1472544749129-780x300.jpg

Sinan Bytyqi dit seizoen Eagle: "Alles geven voor handhaving"
"Ik speel altijd met een lach op mijn gezicht. Als ik op het veld sta, voel ik me nu eenmaal op mijn best.” Go Ahead Eagles heeft zich voor dit seizoen verzekerd van de diensten van Sinan Bytyqi. De 21-jarige Oostenrijkse Kosovaar komt op huurbasis over van Manchester City.
Bytyqi staat bij de club van trainer Pep Guardiola te boek als een groot talent. Niet voor niets nam Guardiola hem op in de selectie voor de voorbereidingstrip naar China en liet de Spaanse trainer hem invallen in het oefenduel met Bayern München op 20 juli. Bovendien ondertekende Bytyqi deze week een nieuw contract in Manchester, dat hem tot 2019 aan de club bindt.
Bytyqi: “Guardiola zei onlangs dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa. Go Ahead Eagles is wat dat betreft ideaal. De club speelt in de Eredivisie, staat voor verzorgd en attractief voetbal en wordt gesteund door fanatieke fans. Voor mij drie heel belangrijke zaken als voetballer.”
Lees het volledige interview met onze nieuwste aanwinst op de app of in de link hieronder!

http://www.ga-eagles.nl/s(...)es-geven-handhaving/
Blinkerdinsdag 30 augustus 2016 @ 11:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 10:37 schreef Downstar het volgende:
Nieuwe speler:

[ afbeelding ]

Sinan Bytyqi dit seizoen Eagle: "Alles geven voor handhaving"
"Ik speel altijd met een lach op mijn gezicht. Als ik op het veld sta, voel ik me nu eenmaal op mijn best.” Go Ahead Eagles heeft zich voor dit seizoen verzekerd van de diensten van Sinan Bytyqi. De 21-jarige Oostenrijkse Kosovaar komt op huurbasis over van Manchester City.
Bytyqi staat bij de club van trainer Pep Guardiola te boek als een groot talent. Niet voor niets nam Guardiola hem op in de selectie voor de voorbereidingstrip naar China en liet de Spaanse trainer hem invallen in het oefenduel met Bayern München op 20 juli. Bovendien ondertekende Bytyqi deze week een nieuw contract in Manchester, dat hem tot 2019 aan de club bindt.
Bytyqi: “Guardiola zei onlangs dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa. Go Ahead Eagles is wat dat betreft ideaal. De club speelt in de Eredivisie, staat voor verzorgd en attractief voetbal en wordt gesteund door fanatieke fans. Voor mij drie heel belangrijke zaken als voetballer.”
Lees het volledige interview met onze nieuwste aanwinst op de app of in de link hieronder!

http://www.ga-eagles.nl/s(...)es-geven-handhaving/
Kan ook op de flanken uit de voeten. Ik ben benieuwd.
Schijnt vandaag ook nog een verdediger gepresenteerd te worden. Gerucht is dat Locigno komt.
Zou de plek van Lambooy kunnen overnemen:

http://www.transfermarkt.(...)rofil/spieler/168162
Downstardinsdag 6 september 2016 @ 17:27
ANTON IS BACK! *O* *O* *O*

Toch wel heel blij mee!
al is het alleen maar voor het jagen. Ik hoop dat hij waar kan maken wat hij eerder bij ons heeft laten zien
Xurkwoensdag 7 september 2016 @ 09:36
Heel goed nieuws ja! Grappig dat je zo gecharmeerd kan zijn van een speler :) Het is ook wel een beetje nostalgie, hij maakte deel uit van de lichting die DE promotie afdwong en vervolgens een meer dan nette directe handhaving in het eerste seizoen _O_

Hopelijk heeft hij ondanks zijn geringe speeltijd toch veel opgestoken van zijn subtopper seizoen bij Grunn en de daaropvolgende Europese wedstrijden. En dan knijpen we wel een oogje dicht w.b. zijn uitbundig gevierde winnende treffer tegen ons in zijn eerste seizoen daar ;)
Downstarwoensdag 7 september 2016 @ 17:03
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 09:36 schreef Xurk het volgende:
Heel goed nieuws ja! Grappig dat je zo gecharmeerd kan zijn van een speler :) Het is ook wel een beetje nostalgie, hij maakte deel uit van de lichting die DE promotie afdwong en vervolgens een meer dan nette directe handhaving in het eerste seizoen _O_

Hopelijk heeft hij ondanks zijn geringe speeltijd toch veel opgestoken van zijn subtopper seizoen bij Grunn en de daaropvolgende Europese wedstrijden. En dan knijpen we wel een oogje dicht w.b. zijn uitbundig gevierde winnende treffer tegen ons in zijn eerste seizoen daar ;)
Zoals ik al in mijn bovenstaande reactie zei, Antonia is volgens mij voor ons altijd wel een aanwinst. Al zal het alleen maar zijn voor de snelheid en het opjagen.

Het Eredivisie seizoen met ons was hij daarnaast ook verdedigend nog best goed bezig.
Kwam veel mee terug en stond altijd ook weer klaar om gelijk mee op te gaan in een counteraanval.

Eagles zal het dit seizoen niet moeten hebben van het voetballende veldspel denk ik maar uiteraard veel meer op de counter.
Blinkerwoensdag 7 september 2016 @ 18:11
Ook blij hiero *O* Ondanks dat de terugkeer van Eagles spelers in de regel altijd tegenvalt.
Anton heeft toch een bepaalde kwaliteit ( versnelling en snelheid ) die goed te pas komt in ons systeem.
Downstarmaandag 19 september 2016 @ 12:03
Maandagmorgen. Even tijd om terug te kijken naar afgelopen wedstrijd.

Tja zeg het maar.
Tevreden kunnen we niet zijn, onze ploeg heeft verloren tegen een mat spelend Vitesse.
Voor mij was dit verlies ingecalculeerd (net zoals die voor aankomende week tegen AZ overigens..)

Maar win je toch tegen dit soort ploegen, dan zijn het welkome punten.
Ondanks ingecalculeerd ben ik van mening dat we hier toch zeker een punt aan over konden houden.

Ik vond het jammer dat Eagles zelf niet aanvallend durfde te spelen, daar de ruimte er toch echt op sommige momenten lag!

Eagles gokte op een punt en verliest deze wederom weer door een penalty.
Terecht of onterecht? Voor of Tegen.. Het was er in ieder geval weer 1 in een wedstrijd van Eagles. In de afgelopen 6 wedstrijden zijn er 5 beslist door een penalty...

Ik zou nu toch wel eens willen zien dat Wolters eens een keer op de bank begint.
Hij werkt er hard voor en dat wordt ook gewaardeerd maar in de afgelopen 6 wedstrijden heeft hij niet uitgeblonken in kwaliteit. Op die plek zie ik dan liever Maatsen staan. Die heeft een goede voorzet, is sneller en veel balvaster heb ik het idee.

De Kogel wisselen? ik vind het lastig. Hij krijgt weinig aanvoer vanuit de flanken.
Dan kun je ook verdomd weinig. De afgelopen wedstrijden wint hij echter ook weinig duels en is straalt hij ook weinig zelfvertrouwen uit. Daarom lijkt me zo'n wedstrijd uitermate geschikt om eens met Sam Hendriks te starten. Veel te verliezen heb je immers toch niet..
Xurkmaandag 17 oktober 2016 @ 10:36
Een maand later en we staan er wat beter voor dankzij een overwinning en een (knap) gelijkspel. Maar het blijft vervelend dat het scoren soms zo moeizaam gaat, behalve uit dode spelmomenten. Het blijft bijzonder dat De Kogel nog nul doelpunten heeft dit seizoen :{

Als gisteren in de eerste helft één van de grote hoeveelheid kansen in was gegaan, dan was de wedstrijd denk ik ook zeker anders gelopen. Deze uitslag is wat mij betreft vertekend, ook al lees je in de media dat Utrecht geen problemen heeft gehad met GAE.

Hopen op het thuisvoordeel volgende week tegen Twente, ze zijn dit seizoen zeker te pakken (als Ünal het niet op zijn heupen krijgt) :)
Downstarmaandag 17 oktober 2016 @ 17:10
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2016 10:36 schreef Xurk het volgende:
Een maand later en we staan er wat beter voor dankzij een overwinning en een (knap) gelijkspel. Maar het blijft vervelend dat het scoren soms zo moeizaam gaat, behalve uit dode spelmomenten. Het blijft bijzonder dat De Kogel nog nul doelpunten heeft dit seizoen :{

Als gisteren in de eerste helft één van de grote hoeveelheid kansen in was gegaan, dan was de wedstrijd denk ik ook zeker anders gelopen. Deze uitslag is wat mij betreft vertekend, ook al lees je in de media dat Utrecht geen problemen heeft gehad met GAE.

Hopen op het thuisvoordeel volgende week tegen Twente, ze zijn dit seizoen zeker te pakken (als Ünal het niet op zijn heupen krijgt) :)
Het gelijke spel tegen AZ was een bere sterk samenspel van het hele team, met als uitblinker Bitiqy!

Daarmee heeft hij zijn basisplek duidelijk verdiend. De afgelopen potten heeft hij dat ook wederom laten zien!

Verder ben ik altijd wel blij met de werklust van Wolters, maar het levert zo weinig rendement op.
Ik zie liever op die plek dan Maatsen spelen en dan Antonia op rechts. Maatsen was weer 1 van de uitblinkers tegen Utrecht. Waar ik een goede eerste helft heb gezien maar waar de kansen wederom niet werden gemaakt.

Scoren blijft inderdaad lastig. De Kogel roemde ik eerder altijd op zijn balcontrole en balvastheid.
Hij was als een Marnix Kolder, maar dan nog wat wendbaarder!

Dat heb ik dit seizoen helaas nog helemaal niet echt kunnen zien.
Hendriks is wel veel dynamischer en meer naar de goal gericht heb ik het idee. Maar lang niet zo balvast als dat de Kogel kan zijn. Toch zal ik hem nu wel eens in de basis willen zien staan.

We zullen het zien tegen Twente. We moeten wel punten pakken, het gat met Roda/Zwolle is immers nog maar 2 punten!

[ Bericht 0% gewijzigd door Downstar op 17-10-2016 18:10:33 ]
Xurkvrijdag 4 november 2016 @ 09:36
Er mag wel weer iets meer geluk onze kant op waaien vind ik (maar ja, wie vindt dat nou niet ooit? ;) ). Ik heb het idee dat de laatste wedstrijden niet eens extreem beroerd gespeeld is maar dat we wel steeds met lege handen achter blijven.

Over Jodan ga ik verder maar zwijgen |:(

Komend weekend tegen Feyenoord koester ik uiteraard weinig illusies. En dan hebben we tot de winterstop nog achtereenvolgens Heracles uit, Willem II thuis, Heerenveen thuis, PSV uit en Grunn uit.

Realistisch gezien gaan we uit dit rijtje alleen mogelijk punten pakken tegen de (huidige) concurrenten Heracles, Willem II en Groningen. Al zal ook tegen hen uiteraard niets cadeau worden gegeven :+ Maar gewoon totale focus en concentratie met strijd en dus eens wat geluk en je zou zomaar (bijv.) 7 punten kunnen pakken uit die wedstrijden. Je hoeft maar naar PEC te kijken om te zien wat twee overwinningen kunnen betekenen op de ranglijst waar op dit moment de verschillen zo klein zijn (sprong van plek 18 naar 10). En je kunt vervolgens net zo hard weer naar beneden donderen maar het ademt toch fijner dan op plek 17 staan.
onlogischvrijdag 4 november 2016 @ 09:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 09:36 schreef Xurk het volgende:
Er mag wel weer iets meer geluk onze kant op waaien vind ik (maar ja, wie vindt dat nou niet ooit? ;) ). Ik heb het idee dat de laatste wedstrijden niet eens extreem beroerd gespeeld is maar dat we wel steeds met lege handen achter blijven.

Over Jodan ga ik verder maar zwijgen |:(

Komend weekend tegen Feyenoord koester ik uiteraard weinig illusies. En dan hebben we tot de winterstop nog achtereenvolgens Heracles uit, Willem II thuis, Heerenveen thuis, PSV uit en Grunn uit.

Realistisch gezien gaan we uit dit rijtje alleen mogelijk punten pakken tegen de (huidige) concurrenten Heracles, Willem II en Groningen. Al zal ook tegen hen uiteraard niets cadeau worden gegeven :+ Maar gewoon totale focus en concentratie met strijd en dus eens wat geluk en je zou zomaar (bijv.) 7 punten kunnen pakken uit die wedstrijden. Je hoeft maar naar PEC te kijken om te zien wat twee overwinningen kunnen betekenen op de ranglijst waar op dit moment de verschillen zo klein zijn (sprong van plek 18 naar 10). En je kunt vervolgens net zo hard weer naar beneden donderen maar het ademt toch fijner dan op plek 17 staan.
Feyenoord komt gehavend naar Deventer toe. Jones geblesseerd. Onzeker of KEA kan spelen. Vilhena die er vanwege het trieste nieuws omtrent zijn moeder niet bij is. Verder heeft Feyenoord laten zien dat het tegen iedere ploeg in de problemen kan komen. Het is allerminst zeker dat Feyenoord daar eenvoudig de 3 punten mee terug zal nemen naar Rotterdam.
Xurkvrijdag 4 november 2016 @ 09:57
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 november 2016 09:40 schreef onlogisch het volgende:
Feyenoord komt gehavend naar Deventer toe. Jones geblesseerd. Onzeker of KEA kan spelen. Vilhena die er vanwege het trieste nieuws omtrent zijn moeder niet bij is. Verder heeft Feyenoord laten zien dat het tegen iedere ploeg in de problemen kan komen. Het is allerminst zeker dat Feyenoord daar eenvoudig de 3 punten mee terug zal nemen naar Rotterdam.
You're getting my hopes up *O* Gevaarlijk spelletje ;)
Downstarvrijdag 4 november 2016 @ 14:06
Mwoah. Ondanks gehavend Feyenoord en het feit dat Feyenoord het altijd moeilijk heeft bij ons.
Denk ik dat het dit weekend geen spannende pot gaat worden. Ik verwacht een 2-0 overwinning voor Feyenoord.

GAE speelt inderdaad niet heel zwak in de afgelopen potten, strijd zit er wel in.
Maar leidt helaas toch weinig echte kansen. Tegen Zwolle waren die er eigenlijk ook weer niet.
Het zijn vaak net allemaal halve kansjes die soms een keer goed vallen. Die goal van Fischer bijvoorbeeld. Dat komt gewoon door een klutsbal die enorme kans van Teijsse net zo..

Echt goed uitgespeelde kansen zie ik helaas weinig en dat baart me toch wel zorgen.

Wat ik verder een kwalijke zaak vind is dat de club niks los laat over Bytyqi.
Die is wegens een blessure een 2 weken terug vertrokken naar Manchester, maar je hoort niks meer over de status daarvan. Her en der hoor je ook al verhalen over het niet terugkeren van Bytyqi omdat beide partijen het contract hebben ontbonden of het feit dat de blessure te ernstig is waardoor hij niet terug zal keren meer.

Wellicht allemaal speculaties, maar het zou fijn zijn als we wat weten.
Doet hij bijvoorbeeld mee tegen Feyenoord? Je mist zijn kwaliteiten (en met name de rust die hij brengt) enorm!!

GAEagles twitterde op donderdag 03-11-2016 om 19:46:03 Bekking over situatie Bytyqi: "Hij is in Manchester. Afspraak met City is dat bij blessure revalidatie daar kan zijn, zoals nu het geval". reageer retweet
Is het enige wat ze nu melden. Maar het lijkt mij dan toch dat het duidelijk is wat hij heeft en hoelang de verwachting is...

[ Bericht 16% gewijzigd door Downstar op 04-11-2016 14:22:33 ]
Xurkvrijdag 4 november 2016 @ 14:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 14:06 schreef Downstar het volgende:
GAE speelt inderdaad niet heel zwak in de afgelopen potten, strijd zit er wel in.
Maar leidt helaas toch weinig echte kansen. Tegen Zwolle waren die er eigenlijk ook weer niet.
Het zijn vaak net allemaal halve kansjes die soms een keer goed vallen. Die goal van Fischer bijvoorbeeld. Dat komt gewoon door een klutsbal die enorme kans van Teijsse net zo..

Echt goed uitgespeelde kansen zie ik helaas weinig en dat baart me toch wel zorgen.
Precies. Ook mis ik de goals die zomaar uit de lucht kunnen komen vallen van de voeten van De Kogel. Die had vorig jaar zowel patent daarop als op penalties benutten. Nu heeft hij vooral patent op zo lang mogelijk niet scoren :{
Denk maar eens aan die geweldige goal van hem tegen Sparta vorig jaar herfst _O_ Breekt een wedstrijd helemaal open zoiets.
Downstarvrijdag 4 november 2016 @ 14:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 november 2016 14:34 schreef Xurk het volgende:

[..]

Precies. Ook mis ik de goals die zomaar uit de lucht kunnen komen vallen van de voeten van De Kogel. Die had vorig jaar zowel patent daarop als op penalties benutten. Nu heeft hij vooral patent op zo lang mogelijk niet scoren :{
Denk maar eens aan die geweldige goal van hem tegen Sparta vorig jaar herfst _O_ Breekt een wedstrijd helemaal open zoiets.
Ja klopt. Maar dat wist je natuurlijk al wel van te voren.
Ruimte en tijd is in de Eredivisie natuurlijk een stuk minder dan in Jupiler League.
Dan blijven schoten van de Kogel etc. toch wel meer uit.

De uitgespeelde kansen bij ons worden vaak wel goed opgezet hoor. Daar ligt het volgens mij niet echt aan. Wolters en Maatsen worden ansich best goed gevonden. Echter het rendement van hun voorzetten(en met name die van Wolters, hoe hard hij er ook voor werkt) zijn niet je van het.
Vaak zat zie ik onze spits (of het nu kogel of Hendriks is) in de 16 komen en dan wordt de bal op de rand van de 16 gespeeld waar niemand loopt. Anders om net zo, staat Duits klaar op rand 16 en dan wordt de bal strak voor de goal gegooid..

Wat me al seizoenen lang verder opvalt is dat er eigenlijk nooit iemand helemaal achter gaat staat bij een corner. Hoevaak zien we niet dat die bal over alles en iedereen heen gaat en aan de andere kant weer een ingooi voor de tegen partij word?

Zet daar een mannetje neer en gooi hem weer in de pot!
Xurkmaandag 7 november 2016 @ 09:42
8)7

Wie had dat nou gedacht (behalve user onlogisch dan ;) )? Ge-wel-dig zo'n zege. De ongeslagen lijstaanvoerder in de Adelaarshorst gewoon verdiend verslaan *O* Antonia had zich echt onsterfelijk kunnen maken als hij die tweede erin had geschoten.

Ok, Feyenoord is al een tijdje wat minder in vorm / onoverwinnelijk maar dat mag de pret niet drukken :P Ik had dit gewoon echt niet verwacht, had een gelijkspel al een mooie stunt gevonden. Ik werd naarmate het weekend vorderde steeds somberder van de ranglijst aangezien zo goed als alle concurrenten wonnen of een puntje pakten en wij dus gisterenmiddag inmiddels hekkensluiter waren. En dan moest er nog tegen Feyenoord worden gespeeld :+ Dat maakt zo'n uitslag extra mooi!

Sowieso lijkt Feyenoord ons de laatste jaren wel te liggen als tegenstander. Even uit mijn hoofd: 6 jaar terug in de beker uitgeschakeld, eerste seizoen bij de Eredivisie-rentree met 2-2 gelijk gespeeld (Kolder held _O_ ), degradatie seizoen met 0-1 in de Kuip gewonnen en nu deze overwinning).

Hopen dat er nu doorgepakt wordt tegen de directe concurrenten die dus de komende wedstrijden op het programma staan. We staan nu wel mooi 14de maar zoals je ziet kan je een wedstrijd later weer 18de staan. Straks de winterstop in gaan met 17 punten zou wel lekker zijn (zeker als je naar de klassieke vuistregel kijkt van 34 punten voor handhaving ;) ).
Downstarmaandag 7 november 2016 @ 14:24
quote:
10s.gif Op maandag 7 november 2016 09:42 schreef Xurk het volgende:
8)7

Wie had dat nou gedacht (behalve user onlogisch dan ;) )? Ge-wel-dig zo'n zege. De ongeslagen lijstaanvoerder in de Adelaarshorst gewoon verdiend verslaan *O* Antonia had zich echt onsterfelijk kunnen maken als hij die tweede erin had geschoten.

Ok, Feyenoord is al een tijdje wat minder in vorm / onoverwinnelijk maar dat mag de pret niet drukken :P Ik had dit gewoon echt niet verwacht, had een gelijkspel al een mooie stunt gevonden. Ik werd naarmate het weekend vorderde steeds somberder van de ranglijst aangezien zo goed als alle concurrenten wonnen of een puntje pakten en wij dus gisterenmiddag inmiddels hekkensluiter waren. En dan moest er nog tegen Feyenoord worden gespeeld :+ Dat maakt zo'n uitslag extra mooi!

Sowieso lijkt Feyenoord ons de laatste jaren wel te liggen als tegenstander. Even uit mijn hoofd: 6 jaar terug in de beker uitgeschakeld, eerste seizoen bij de Eredivisie-rentree met 2-2 gelijk gespeeld (Kolder held _O_ ), degradatie seizoen met 0-1 in de Kuip gewonnen en nu deze overwinning).

Hopen dat er nu doorgepakt wordt tegen de directe concurrenten die dus de komende wedstrijden op het programma staan. We staan nu wel mooi 14de maar zoals je ziet kan je een wedstrijd later weer 18de staan. Straks de winterstop in gaan met 17 punten zou wel lekker zijn (zeker als je naar de klassieke vuistregel kijkt van 34 punten voor handhaving ;) ).
En dan vergeet je ook nog de 2-0 overwinning in de KNVB beker 2 jaar terug!
De week erop moesten we in de competitie tegen ze, daar werden we met 4-0 van de mat gespeeld!

maar als we het overzicht erbij pakken dan is die zeker in het voordeel van GAE :D!

1
2
3
4
5
6
7
06.11.16    ERE    G.A. Eagles    Feyenoord    1 : 0
19.04.15    ERE    Feyenoord    G.A. Eagles    0 : 1
27.09.14    ERE    G.A. Eagles    Feyenoord    0 : 4
24.09.14    KNV    G.A. Eagles    Feyenoord    2 : 0
30.03.14    ERE    Feyenoord    G.A. Eagles    5 : 0
19.10.13    ERE    G.A. Eagles    Feyenoord    2 : 2
27.10.11    KNV    G.A. Eagles    Feyenoord    2 : 1

Ook ik baalde van de uitslagen van de concurrenten. Zij pakten wel punten en dat had ik dit weekend niet verwacht van ons clubje. Hopeloos zouden we onderaan staan.

Een enkeling in mijn vrienden/kennissen kring hadden nog de hoop dat zodra we strijd in de pot zouden gooien we wellicht wel van Feyenoord zouden kunnen winnen.
Ik koppelde terug dat ik de afgelopen wedstrijden niet anders dan een strijdend eagles had gezien, maar dat daaruit helaas nog weinig terecht was gekomen. Aan de strijd lag het immers niet de afgelopen wedstrijden, we krijgen gewoon weinig kansen. Dat leek me dus ook tegen Feyenoord niet anders.

Maar wat was ik verrast gisteren, wat een pot zeg!
GAE speelde Feyenoord gewoon van de mat! Wat een aanvallend vermogen en wat een kansen ook!

Die van Antonia was erg zonde. Die had hij rustig af moeten maken door een hoekje te kiezen. Maar dat zie je helaas vaker bij hem, hij heeft een enorme sprint maar verliest daarbij vaak balcontrole. Hij speelde de bal dan ook eigenlijk iets te ver voor zich uit waardoor hij niet anders kon dan het lobje nog.

Waar ik normaal bij +-75 minuten gesproken (met een 1-0 voorsprong) altijd zenuwachtig wordt, heb ik dat gisteren helemaal niet gehad! Wat stonden ze solide!

Met name Suk en in de tweede helft Teijsse wonnen alle duels. Wat speelde die verdomd goed!
Zeker Suk heb ik vaak vervloekt in eerdere potten, maar wat speelde balvast zeg! Ging voor alle ballen en won vrijwel alle duels ^O^ ^O^

Waar ik wel bang voor ben is het feit dat we tegen concurrentie eigenlijk nooit zulke potten spelen. Ik heb het gevoel dat de jongens tegen 'grote clubs' gewoon veel minder met druk op hun schouders spelen en daardoor veel meer vrij uit kunnen spelen. Ze weten immers dat wij accepteren als we bijvoorbeeld van Ajax of Feyenoord zouden verliezen.

Ik heb verdomme zin in de volgende pot. Ik ben benieuwd wie er dan in de basis start als de mannen (Bytiqi, de Kogel, Brandts etc.) weer fit zijn..


Update 15.36: Ik heb zojuist even de samenvatting terug gezien.
Had het in de wedstrijd niet door maar die steekbal op Antonia kwam ook van Suk na een mooie dribbel. Eindelijk zag ik weer dat steekballen door het binnen werden gestoken waarbij we de snelheid van de vleugels gebruiken! Heerlijk counter voetbal!

[ Bericht 1% gewijzigd door Downstar op 07-11-2016 15:38:32 ]
Blinkermaandag 7 november 2016 @ 22:41
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2016 14:24 schreef Downstar het volgende:

[..]

En dan vergeet je ook nog de 2-0 overwinning in de KNVB beker 2 jaar terug!
De week erop moesten we in de competitie tegen ze, daar werden we met 4-0 van de mat gespeeld!

maar als we het overzicht erbij pakken dan is die zeker in het voordeel van GAE :D!
[ code verwijderd ]

Ook ik baalde van de uitslagen van de concurrenten. Zij pakten wel punten en dat had ik dit weekend niet verwacht van ons clubje. Hopeloos zouden we onderaan staan.

Een enkeling in mijn vrienden/kennissen kring hadden nog de hoop dat zodra we strijd in de pot zouden gooien we wellicht wel van Feyenoord zouden kunnen winnen.
Ik koppelde terug dat ik de afgelopen wedstrijden niet anders dan een strijdend eagles had gezien, maar dat daaruit helaas nog weinig terecht was gekomen. Aan de strijd lag het immers niet de afgelopen wedstrijden, we krijgen gewoon weinig kansen. Dat leek me dus ook tegen Feyenoord niet anders.

Maar wat was ik verrast gisteren, wat een pot zeg!
GAE speelde Feyenoord gewoon van de mat! Wat een aanvallend vermogen en wat een kansen ook!

Die van Antonia was erg zonde. Die had hij rustig af moeten maken door een hoekje te kiezen. Maar dat zie je helaas vaker bij hem, hij heeft een enorme sprint maar verliest daarbij vaak balcontrole. Hij speelde de bal dan ook eigenlijk iets te ver voor zich uit waardoor hij niet anders kon dan het lobje nog.

Waar ik normaal bij +-75 minuten gesproken (met een 1-0 voorsprong) altijd zenuwachtig wordt, heb ik dat gisteren helemaal niet gehad! Wat stonden ze solide!

Met name Suk en in de tweede helft Teijsse wonnen alle duels. Wat speelde die verdomd goed!
Zeker Suk heb ik vaak vervloekt in eerdere potten, maar wat speelde balvast zeg! Ging voor alle ballen en won vrijwel alle duels ^O^ ^O^

Waar ik wel bang voor ben is het feit dat we tegen concurrentie eigenlijk nooit zulke potten spelen. Ik heb het gevoel dat de jongens tegen 'grote clubs' gewoon veel minder met druk op hun schouders spelen en daardoor veel meer vrij uit kunnen spelen. Ze weten immers dat wij accepteren als we bijvoorbeeld van Ajax of Feyenoord zouden verliezen.

Ik heb verdomme zin in de volgende pot. Ik ben benieuwd wie er dan in de basis start als de mannen (Bytiqi, de Kogel, Brandts etc.) weer fit zijn..

Update 15.36: Ik heb zojuist even de samenvatting terug gezien.
Had het in de wedstrijd niet door maar die steekbal op Antonia kwam ook van Suk na een mooie dribbel. Eindelijk zag ik weer dat steekballen door het binnen werden gestoken waarbij we de snelheid van de vleugels gebruiken! Heerlijk counter voetbal!
Ik kan dit alleen maar onderstrepen. Iedereen steeg boven zichzelf uit en je zou het bijna een eenvoudige zege kunnen noemen.
Feyenoord had geen enkele fatsoenlijke doelpoging ondernomen.

Echt een dikke vette opsteker. Gezien het programma dat we hebben gehad mogen we echt niet klagen over de huidige plek op de ranglijst.
De directe concurrenten pak je thuis ( RJC / Excelsior ), je sprokkelt wat punten, zoals in Alkmaar en je pakt nog onverwachte volle map tegen Feyenoord.
Ik denk ook dat er geen gestolen punt bij zit.

Tot de winterstop kom je twee degradatie-kandidaten tegen.

Volledige programma:

Heracles-uit ( doable )
Willem II thuis ( Degradatiekantii. Winnen is een must! )
Heerenveen-thuis ( Lastige pot. Normaliter geen punten )
PSV-Uit.( lastig ondanks dat PSV hopeloos uit vorm is thuis )
FC Groningen uit - Mede degradatie kandidaat. Niet verliezen zou mooi zijn.

Als je minimaal 5 punten haalt dan lopen we prima op schema voor directe handhaving.

Ik zou zeggen: Komoptan! ;)
Xurkdonderdag 17 november 2016 @ 13:19
Wtf, niet te geloven...

Opnieuw zware kruisbandblessure Chris David

:'(

Of dit ooit nog goed gaat komen..?
Downstardonderdag 17 november 2016 @ 13:20
.KUT. :(

OPNIEUW ZWARE KRUISBANDBLESSURE CHRIS DAVID

Chris David is opnieuw lang uitgeschakeld met een kruisbandblessure. Tijdens een oefenwedstrijd met de beloften van afgelopen dinsdag heeft de middenvelder wederom de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Dit is gebleken uit de mri-scan die is gemaakt.

Na een zeer intensieve revalidatie van twaalf maanden speelde David dinsdag zijn tweede oefenduel bij de beloften. “Brute pech”, noemt Coen Geers, hoofd van de medische staf van Go Ahead Eagles, deze nieuwe mokerslag. “Chris heeft een volledige revalidatie gehad, die in totaal twaalf maanden duurde. Hij heeft op het einde alle kracht- en stabiliteitstesten doorstaan en trainde al twaalf weken mee met de selectie, waarvan de laatste zes volledig. Hij is zeer voorzichtig gebracht. Het is wel zo dat een speler die een kruisband heeft afgescheurd, tien tot twintig procent extra kans loopt op een nieuwe kruisbandblessure. Dat dit nu gebeurd is, is verschrikkelijk.”

Go Ahead Eagles wenst Chris David alle sterkte toe met zijn herstel en zal er opnieuw alles aan doen hem hierin zoveel mogelijk te ondersteunen.


Die zullen we niet meer zien voetballen in een GAE shirt ben ik bang.
Daarnaast nog steeds geen duidelijkheid over Bytyqi..

Als creatieve middenvelder houden we dus alleen Ritzmaier nog over. Die er tegen Heracles dus ook niet bij is wegen 5 x geel.. |:(
Blinkervrijdag 18 november 2016 @ 12:40
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2016 13:20 schreef Downstar het volgende:
.KUT. :(

OPNIEUW ZWARE KRUISBANDBLESSURE CHRIS DAVID

Chris David is opnieuw lang uitgeschakeld met een kruisbandblessure. Tijdens een oefenwedstrijd met de beloften van afgelopen dinsdag heeft de middenvelder wederom de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Dit is gebleken uit de mri-scan die is gemaakt.

Na een zeer intensieve revalidatie van twaalf maanden speelde David dinsdag zijn tweede oefenduel bij de beloften. “Brute pech”, noemt Coen Geers, hoofd van de medische staf van Go Ahead Eagles, deze nieuwe mokerslag. “Chris heeft een volledige revalidatie gehad, die in totaal twaalf maanden duurde. Hij heeft op het einde alle kracht- en stabiliteitstesten doorstaan en trainde al twaalf weken mee met de selectie, waarvan de laatste zes volledig. Hij is zeer voorzichtig gebracht. Het is wel zo dat een speler die een kruisband heeft afgescheurd, tien tot twintig procent extra kans loopt op een nieuwe kruisbandblessure. Dat dit nu gebeurd is, is verschrikkelijk.”

Go Ahead Eagles wenst Chris David alle sterkte toe met zijn herstel en zal er opnieuw alles aan doen hem hierin zoveel mogelijk te ondersteunen.

Die zullen we niet meer zien voetballen in een GAE shirt ben ik bang.
Daarnaast nog steeds geen duidelijkheid over Bytyqi..

Als creatieve middenvelder houden we dus alleen Ritzmaier nog over. Die er tegen Heracles dus ook niet bij is wegen 5 x geel.. |:(
Ik denk ook niet dat we Chris David nog terugzien.
Er zal geen club zijn die op een dergelijke geblesseerde speler staat te wachten.
Zal wel ergens in de middenmoot van de Jupiler League opduiken.

Bytiqi zal na de winterstop weer aansluiten. In ieder geval, dat hoop ik..
Downstarvrijdag 18 november 2016 @ 13:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2016 12:40 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ik denk ook niet dat we Chris David nog terugzien.
Er zal geen club zijn die op een dergelijke geblesseerde speler staat te wachten.
Zal wel ergens in de middenmoot van de Jupiler League opduiken.

Bytiqi zal na de winterstop weer aansluiten. In ieder geval, dat hoop ik..
Normaliter is GAE zon club. Hoevaak hebben wij geen ´talenten´ binnen gehaald die een zware blessure hadden en die het dan bij GAE weer mochten proberen :')!
Vervolgens faalden ze allemaal!
Downstarmaandag 21 november 2016 @ 15:01
Kut met peren dit.
Helaas hebben we het over ons zelf afgeroepen. De pot was niet best, maar volgens mij hadden we gewoon een punt kunnen behouden.

Hoe de 2-1 is typerend voor onze verdediging. Ik kan het ze niet eens kwalijk nemen..
De kans die door de Kogel wordt gemist.. Volgens mij moest die toch echt zitten.

De actie van Wolters... het mocht gewoon niet.
Wolters wordt altijd een beetje zenuwachtig zodra hij rond de 16 meter komt las ik op internet ergens. Daarin kan ik me wel vinden.

Nu gewoon zorgen dat we tegen Willem 2 in iedergeval niet verliezen.. anders loop je wel erg achter de feiten aan!
Blinkermaandag 21 november 2016 @ 19:09
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 15:01 schreef Downstar het volgende:
Kut met peren dit.
Helaas hebben we het over ons zelf afgeroepen. De pot was niet best, maar volgens mij hadden we gewoon een punt kunnen behouden.

Hoe de 2-1 is typerend voor onze verdediging. Ik kan het ze niet eens kwalijk nemen..
De kans die door de Kogel wordt gemist.. Volgens mij moest die toch echt zitten.

De actie van Wolters... het mocht gewoon niet.
Wolters wordt altijd een beetje zenuwachtig zodra hij rond de 16 meter komt las ik op internet ergens. Daarin kan ik me wel vinden.

Nu gewoon zorgen dat we tegen Willem 2 in ieder geval niet verliezen.. anders loop je wel erg achter de feiten aan!
Alles wat je opnoemt is uiteindelijk ook weer een kwaliteit, volgens mij.
Daarom spelen ze bij Go Ahead, en niet bij een willekeurige andere Eredivisieclub.

Maar goed, niemand had ook gezegd dat dit seizoen makkelijk zou zijn.
Vrijdag winst en je hebt weer even lucht. Is ook wel nodig, want daarna wacht een lastige reeks met o.a. PSV-uit.

Overige raak ik nog niet in paniek omdat we 17e staan.
In het rechter rijtje staan alle clubs nog steeds heel dicht bij elkaar, alles nog in eigen hand.
Downstardinsdag 22 november 2016 @ 09:59
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 19:09 schreef Blinker het volgende:

[..]

Alles wat je opnoemt is uiteindelijk ook weer een kwaliteit, volgens mij.
Daarom spelen ze bij Go Ahead, en niet bij een willekeurige andere Eredivisieclub.

Maar goed, niemand had ook gezegd dat dit seizoen makkelijk zou zijn.
Vrijdag winst en je hebt weer even lucht. Is ook wel nodig, want daarna wacht een lastige reeks met o.a. PSV-uit.

Overige raak ik nog niet in paniek omdat we 17e staan.
In het rechter rijtje staan alle clubs nog steeds heel dicht bij elkaar, alles nog in eigen hand.
Uiteraard is dat een stuk kwaliteit. Daarom zeg ik ook dat ik het ze niet eens kwalijk neem.
Dat is iets wat nu eenmaal bij een club als GAE hoort.

Echter de manier waarop die 2de goal valt is wel typerend. Kijk nog maar eens hoe die Armeteros er door heen loopt. Ondanks kwaliteits verschil is dat gewoon een kwestie van niet scherp genoeg zijn.

Verder is er inderdaad nog weinig aan de hand, de rest van de teams in het rechterijtje doen het net zoals ons.
Blinkerdinsdag 22 november 2016 @ 22:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 09:59 schreef Downstar het volgende:

[..]

Uiteraard is dat een stuk kwaliteit. Daarom zeg ik ook dat ik het ze niet eens kwalijk neem.
Dat is iets wat nu eenmaal bij een club als GAE hoort.

Echter de manier waarop die 2de goal valt is wel typerend. Kijk nog maar eens hoe die Armeteros er door heen loopt. Ondanks kwaliteits verschil is dat gewoon een kwestie van niet scherp genoeg zijn.

Verder is er inderdaad nog weinig aan de hand, de rest van de teams in het rechterijtje doen het net zoals ons.
Eens. Mentale kwestie.
Gewoon er op klappen, ook in uitwedstrijden.

Het verschil tussen uit- en thuis is echt te groot... :{
Xurkwoensdag 23 november 2016 @ 13:33
Eens met jullie beiden. Maar het blijft gewoon zuur wanneer je zulke wedstrijden als tegen Heracles verliest op die wijze... gewoon lange tijd met 0-1 voorstaan tegen een directe concurrent en alsnog verliezen ;(

Wat het extra zuur maakt is dat natúúrlijk weer door jan en allemaal om ons heen wél punten werd gepakt :+ (Excelsior, Groningen, Roda); dus na de hoopvolle sprong naar plek 14 en winst op de koploper staan we nu "gewoon" weer met beide benen op aarde plek 17, op 1 puntje van de nummer laatst.

Maar goed, winst tegen Willem II zou (naast het feit dat het een hele belangrijke zou zijn!) theoretisch gezien zelfs naar plek 11 kunnen leiden, dat is het positieve van de situatie inderdaad wel weer ;)
hafcfanwoensdag 23 november 2016 @ 16:25
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 13:33 schreef Xurk het volgende:
Eens met jullie beiden. Maar het blijft gewoon zuur wanneer je zulke wedstrijden als tegen Heracles verliest op die wijze... gewoon lange tijd met 0-1 voorstaan tegen een directe concurrent en alsnog verliezen ;(

Wat het extra zuur maakt is dat natúúrlijk weer door jan en allemaal om ons heen wél punten werd gepakt :+ (Excelsior, Groningen, Roda); dus na de hoopvolle sprong naar plek 14 en winst op de koploper staan we nu "gewoon" weer met beide benen op aarde plek 17, op 1 puntje van de nummer laatst.

Maar goed, winst tegen Willem II zou (naast het feit dat het een hele belangrijke zou zijn!) theoretisch gezien zelfs naar plek 11 kunnen leiden, dat is het positieve van de situatie inderdaad wel weer ;)
Met alle respect maar Heracles is geen directe conccurent van GAE
Xurkwoensdag 23 november 2016 @ 17:00
quote:
1s.gif Op woensdag 23 november 2016 16:25 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Met alle respect maar Heracles is geen directe conccurent van GAE
Op basis van de meeste afgelopen seizoenen (als je twee(?) jaar terug weglaat) niet nee, dat ben ik met je eens. Dit jaar zijn ze *tot nu toe* wel concurrenten echter, want als de achterstand niet om was gebogen afgelopen weekend stond Heracles op plek 15 en GAE op plek 12 :P

Maar nogmaals: ik snap je punt ;)
hafcfanwoensdag 23 november 2016 @ 17:32
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2016 17:00 schreef Xurk het volgende:

[..]

Op basis van de meeste afgelopen seizoenen (als je twee(?) jaar terug weglaat) niet nee, dat ben ik met je eens. Dit jaar zijn ze *tot nu toe* wel concurrenten echter, want als de achterstand niet om was gebogen afgelopen weekend stond Heracles op plek 15 en GAE op plek 12 :P

Maar nogmaals: ik snap je punt ;)
Heb je gelijk in wat betreft tot nog toe, maar ik denk dat Heracles, Groningen en ook PEC uiteindelijk wel weglopen bij die streep :P . Denk dat het onderin echt gaat tussen Excelsior, W2, NEC, Roda en GAE en natuurlijk hopen we dat GAE er gewoon rechtstreeks inblijft _O_
Xurkwoensdag 4 januari 2017 @ 10:35
Zo, tijdje niet gepost. Nu was er naast om te klagen ook weinig reden toe, maar soit ;)

Helaas de eerste seizoenshelft afgesloten als hekkensluiter. Maar als van de vijf wedstrijden na Feyenoord-thuis geen één gewonnen wordt en zelfs maar 1 enkel puntje gepakt wordt (terwijl er tegen twee toenmalige naaste belagers werd gespeeld en tegen een PSV met een vormcrisis van hier tot Tokio) dan is het ook gewoon terecht. Gelukkig is er geen sprake van een enorme achterstand op plek 15 ('slechts' 4 punten) dus het kan natuurlijk nog alle kanten op na de winterstop. Met AZ en Excelsior worden er direct twee tegenstanders getroffen waartegen in de eerste seizoenshelft 4 punten gepakt zijn, dus op hoop van zegen :P

Leuk om de berichten over versterkingen te lezen, al durf ik er nog geen hoop uit te putten. Weer zijn het drie huurlingen die eigenlijk niet voor GAE horen te spelen als je naar hun kwaliteiten kijkt. Nét als het degradatiejaar twee seizoenen terug, toen in de winterstop o.a. Verhoek en Plet kwamen. En we weten allemaal hoe dat afliep...

In elk geval allemaal uit de Engelse divisies dus fysieke kracht zullen ze hopelijk wel enigszins hebben, ondanks dat twee ervan nog jonge talenten zijn (Crowley en Chirivella). Manu zie ik wel potentieel als cultheld, was wel van hem gecharmeerd in het seizoen dat hij Feyenoord de EL in schoot :)
Xurkmaandag 6 februari 2017 @ 10:47
Nou, afgelopen zaterdag weer eens in het stadion gezeten en toch wel een leuke wedstrijd gezien! Genoeg op aan te merken nog want geregeld klungelige verdedigende acties, gevaarlijke momenten bij Zwarthoed en vooral het niet afmaken van een aantal 100% kansen. Maar enorm blij met de overwinning! Voor de (onterechte!!) rode kaart van Manu had het eigenlijk gewoon 0-4 moeten staan, dus dat het uiteindelijk 1-2 (diep in blessuretijd) werd geeft de wedstrijd niet goed weer :P

Het begin was duidelijk voor NEC en nadat Manu weggestuurd werd liet GAE ook weinig meer zien maar de overwinning was eigenlijk geen moment in gevaar. Lekker gespeeld toch wel, vooral door de drie aanwinsten en Antonia ^O^

Wel heel jammer dat Manu er tegen ADO thuis niet bij is, hij was toch wel de uitblinker. En een GAE in de vorm van afgelopen zaterdag zou de komende wedstrijd zeker moeten winnen! Ik ben dan ook (voor even ;) ) een stuk positiever weer. Kijkend naar het programma van komend weekend blijkt dat een overwinning wel érg lekker zou zijn want je springt potentieel weer een paar plekjes omhoog en hebt zeker weer de aansluiting bij de veilige zone.
Obiekulumaandag 6 februari 2017 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 10:47 schreef Xurk het volgende:
Nou, afgelopen zaterdag weer eens in het stadion gezeten en toch wel een leuke wedstrijd gezien! Genoeg op aan te merken nog want geregeld klungelige verdedigende acties, gevaarlijke momenten bij Zwarthoed en vooral het niet afmaken van een aantal 100% kansen. Maar enorm blij met de overwinning! Voor de (onterechte!!) rode kaart van Manu had het eigenlijk gewoon 0-4 moeten staan, dus dat het uiteindelijk 1-2 (diep in blessuretijd) werd geeft de wedstrijd niet goed weer :P

Het begin was duidelijk voor NEC en nadat Manu weggestuurd werd liet GAE ook weinig meer zien maar de overwinning was eigenlijk geen moment in gevaar. Lekker gespeeld toch wel, vooral door de drie aanwinsten en Antonia ^O^

Wel heel jammer dat Manu er tegen ADO thuis niet bij is, hij was toch wel de uitblinker. En een GAE in de vorm van afgelopen zaterdag zou de komende wedstrijd zeker moeten winnen! Ik ben dan ook (voor even ;) ) een stuk positiever weer. Kijkend naar het programma van komend weekend blijkt dat een overwinning wel érg lekker zou zijn want je springt potentieel weer een paar plekjes omhoog en hebt zeker weer de aansluiting bij de veilige zone.
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 10:47 schreef Xurk het volgende:
Nou, afgelopen zaterdag weer eens in het stadion gezeten en toch wel een leuke wedstrijd gezien! Genoeg op aan te merken nog want geregeld klungelige verdedigende acties, gevaarlijke momenten bij Zwarthoed en vooral het niet afmaken van een aantal 100% kansen. Maar enorm blij met de overwinning! Voor de (onterechte!!) rode kaart van Manu had het eigenlijk gewoon 0-4 moeten staan, dus dat het uiteindelijk 1-2 (diep in blessuretijd) werd geeft de wedstrijd niet goed weer :P

Het begin was duidelijk voor NEC en nadat Manu weggestuurd werd liet GAE ook weinig meer zien maar de overwinning was eigenlijk geen moment in gevaar. Lekker gespeeld toch wel, vooral door de drie aanwinsten en Antonia ^O^

Wel heel jammer dat Manu er tegen ADO thuis niet bij is, hij was toch wel de uitblinker. En een GAE in de vorm van afgelopen zaterdag zou de komende wedstrijd zeker moeten winnen! Ik ben dan ook (voor even ;) ) een stuk positiever weer. Kijkend naar het programma van komend weekend blijkt dat een overwinning wel érg lekker zou zijn want je springt potentieel weer een paar plekjes omhoog en hebt zeker weer de aansluiting bij de veilige zone.
Mee eens!

Ik wil nog toevoegen dat Go Ahead ook kon winnen omdat men een verdedigende speelstijl kon hanteren met vlijmscherp countervoetbal.
In een thuiswedstrijd kan dat natuurlijk niet, dan wil het Deventer publiek dat de aanval gezocht wordt.
Ik ben benieuwd hoe ze daarmee omgaan.

NEC was hemeltergend zwak en dat geldt voor meer ploegen dus als Crowley, Manu en Antonia (en misschien nog een opleving van De Kogel?) de ploeg bij de hand kunnen nemen, dan moet zelfs rechtstreekse handhaving mogelijk zijn.

Groenbast en Ritzmaier mogen m.i. blijven staan als backs. Achenteh en Locigno speelden de afgelopen weken iedere bal naar de tegenstander.

Duits vond ik erg goed spelen zaterdagavond, taakbewust. Dienstbaar ten opzichte van met name Crowley en won veel kopduels. Was ik erg van onder de indruk.
hafcfanmaandag 6 februari 2017 @ 21:49
Zaterdag jullie ff helpen
hafcfanmaandag 6 februari 2017 @ 21:55
Ik mis Drommel
Blinkerdinsdag 7 februari 2017 @ 11:22
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 21:49 schreef hafcfan het volgende:
Zaterdag jullie ff helpen
Gaarne! Weken geleden had ik de hoop al opgegeven, maar sinds de overwinning tegen NEC begint het toch te borrelen.
Het kan zomaar toch nog goedkomen!

Directe handhaving geloof ik niet in, maar die laatste plaats ontwijken zou niet onmogelijk moeten zijn.
Maar dan moet het wel zaterdag tegen Ado gebeuren en de week er op tegen Roda JC.

Cruciale wedstrijden. Als beiden verloren gaan, dan is het doek definitief gevallen.
Obiekuludinsdag 7 februari 2017 @ 19:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 11:22 schreef Blinker het volgende:

[..]

Cruciale wedstrijden. Als beiden verloren gaan, dan is het doek definitief gevallen.
Natuurlijk zijn die potjes cruciaal, maar er zijn zoveel matige ploegen dit seizoen...
Downstarvrijdag 10 februari 2017 @ 11:33
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 21:37 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

[..]

Mee eens!

Ik wil nog toevoegen dat Go Ahead ook kon winnen omdat men een verdedigende speelstijl kon hanteren met vlijmscherp countervoetbal.
In een thuiswedstrijd kan dat natuurlijk niet, dan wil het Deventer publiek dat de aanval gezocht wordt.
Ik ben benieuwd hoe ze daarmee omgaan.

NEC was hemeltergend zwak en dat geldt voor meer ploegen dus als Crowley, Manu en Antonia (en misschien nog een opleving van De Kogel?) de ploeg bij de hand kunnen nemen, dan moet zelfs rechtstreekse handhaving mogelijk zijn.

Groenbast en Ritzmaier mogen m.i. blijven staan als backs. Achenteh en Locigno speelden de afgelopen weken iedere bal naar de tegenstander.

Duits vond ik erg goed spelen zaterdagavond, taakbewust. Dienstbaar ten opzichte van met name Crowley en won veel kopduels. Was ik erg van onder de indruk.
Nouja, op dit punt begin ik steeds meer te twijfelen..
Waarom moeten wij zo aanvallend voetbal laten zien?
Schijnbaar maakt het niet uit want de punten houden we er ook niet door..

Als verdedigend voetbal loont om punten te houden/sprokkeleb, dan moeten we gewoon zo spelen.
Kijk eens naar Roda een tijdje terug, die speelde de meest saaie potten, maar speelde wel vaak gelijk en hebben toch zo ff een punt of 7 gepakt ofzo.. En dat tegen zelfs de grotere tegenstanders..

Zfx2DP7.png

Nu snap ik ook dat als je in 7 wedstrijden 7 punten pakt, je er ook gewoon 2 had kunnen winnen om bijna een gelijk aantal punten over te houden, maar toch..

Gae heeft juist een reeks verloren, daar hadden best wat minder aanvallende potjes tussen mogen zitten en dan maar wat meer gelijke spellen om punten te sprokkelen..

Aankomende potten gaan naar mijn inziens bepalend zijn, win je ze dan heb je echt wel weer een beetje lucht. Verlies je ze beide dan zit directe handhaving er sowieso niet meer in.

Ik ben echt benieuwd naar morgen, ik heb er zin aan!
ADO is toch bezig met een slechte reeks en hopelijk hebben onze jongens vertrouwen uit de vorige wedstrijd gehaald :)
Obiekuluzondag 12 februari 2017 @ 12:24
Je moet wel jezelf blijven natuurlijk.

Je kunt makkelijk in een half jaar je identiteit kwijt raken (Roda als extreem voorbeeld) als je daarvan gaat afdwalen.
hafcfanzondag 12 februari 2017 @ 12:32
Goed weekend zo. Als je nu niet verliest bij Roda doe je goeie zaken
de_boswachterzondag 12 februari 2017 @ 12:32
Win bij Roda a.u.b.
Downstarzondag 12 februari 2017 @ 19:31
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2017 12:24 schreef Obiekulu het volgende:
Je moet wel jezelf blijven natuurlijk.

Je kunt makkelijk in een half jaar je identiteit kwijt raken (Roda als extreem voorbeeld) als je daarvan gaat afdwalen.
Tuurlijk, maar dat is niet alleen door de manier waarop je speelt.
Je identiteit kwijt raken zoals roda is gewoonweg door het verkoop van je identiteit aan een rijke rus/chinees..

Als je aanvallend geen punten kan pakken, dan moet het soms maar verdedigend..

Lekkere overwinning tegen ADO, was ook wel nodig!
Echter moet je nu ook zorgen dat je tegen Roda in iedergeval niet verliest..
Dan houd je tenminste Roda onder je.

Anders sta je zo weer onderaan, het verschil is immers met ado nog maar 2 punt..
Obiekulumaandag 13 februari 2017 @ 21:50
De afgelopen twee wedstrijden geven veel hoop en vertrouwen.
Uitwedstrijden zoals jij zegt, Downstar, wat teruggetrokken spelend en gevaarlijk worden met vlijmscherpe counters.
Thuis met de steun van het publiek met een enorme drive de tegenstander achteruit dwingen. Met Ritzmaier achterin is er eigenlijk in iedere linie voetballend vermogen.

Als De Koning Groenbast en Ritzmaier laat staan, komt het goed. Het inbrengen van Achenteh afgelopen zaterdag zegt me dat hij het nog steeds niet helemaal snapt.
Blinkerdinsdag 14 februari 2017 @ 18:33
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2017 21:50 schreef Obiekulu het volgende:
De afgelopen twee wedstrijden geven veel hoop en vertrouwen.
Uitwedstrijden zoals jij zegt, Downstar, wat teruggetrokken spelend en gevaarlijk worden met vlijmscherpe counters.
Thuis met de steun van het publiek met een enorme drive de tegenstander achteruit dwingen. Met Ritzmaier achterin is er eigenlijk in iedere linie voetballend vermogen.

Als De Koning Groenbast en Ritzmaier laat staan, komt het goed. Het inbrengen van Achenteh afgelopen zaterdag zegt me dat hij het nog steeds niet helemaal snapt.
Absoluut, veel vertrouwen. En het kan nog stukken beter volgens mij.
ADO is niet een goede graadmeter, zij waren echt heel erg slecht.

Maar het begint met vertrouwen. Ik denk dat we dezelfde tactiek en opstelling tegen NEC uit de kast kunnen halen.

- Ritzmaier bevalt uitstekend op LB. Achenteh kan zijn plek gedag zeggen.
- Groenbast was ook wederom zeer solide op RB. Joey mag ook wat mij betreft ook blijven staan ten koste van Locigno.
- Marengo viel mij niet tegen. Heeft een aardige actie in huis. We zijn er niet minder op geworden door de ruil. Manu heeft alleen meer krediet opgebouwd, dus laat hem maar starten.
- Om Hendriks kan de Koning niet meer heen. Heeft het vertrouwen tegen Ado uitbetaald, al blijf ik mijn twijfels houden of hij goed genoeg is.

Over vrijdag: Roda moet winnen, maar wij kunnen leven met een puntje met de huidige stand, dus laat ze maar het spel maken. Uiteraard hebben wij de punten ook hard nodig, maar je speelt een uit-wedstrijd en dat vraag om een andere tactiek.

Mochten we winnen, dan ben ik eigenlijk zeer positief over onze kansen om er in te blijven.
Het kan blijkbaar zo snel gaan. Paar weken geleden dacht ik nog aan een kansloze degradatie, en blijkt er toch meer aan het vat.

We hebben in ieder geval weer hoop.
epicbeardmandinsdag 14 februari 2017 @ 20:13
Vrijdag gewoon lekker counteren met Antiona op rechts, Hendriks in de spits en Manu op links.

Hopen op minimaal een gelijkspel, winst kan altijd!
Downstarwoensdag 15 februari 2017 @ 11:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:33 schreef Blinker het volgende:

[..]

Absoluut, veel vertrouwen. En het kan nog stukken beter volgens mij.
ADO is niet een goede graadmeter, zij waren echt heel erg slecht.

Maar het begint met vertrouwen. Ik denk dat we dezelfde tactiek en opstelling tegen NEC uit de kast kunnen halen.

- Ritzmaier bevalt uitstekend op LB. Achenteh kan zijn plek gedag zeggen.
- Groenbast was ook wederom zeer solide op RB. Joey mag ook wat mij betreft ook blijven staan ten koste van Locigno.
- Marengo viel mij niet tegen. Heeft een aardige actie in huis. We zijn er niet minder op geworden door de ruil. Manu heeft alleen meer krediet opgebouwd, dus laat hem maar starten.
- Om Hendriks kan de Koning niet meer heen. Heeft het vertrouwen tegen Ado uitbetaald, al blijf ik mijn twijfels houden of hij goed genoeg is.

Over vrijdag: Roda moet winnen, maar wij kunnen leven met een puntje met de huidige stand, dus laat ze maar het spel maken. Uiteraard hebben wij de punten ook hard nodig, maar je speelt een uit-wedstrijd en dat vraag om een andere tactiek.

Mochten we winnen, dan ben ik eigenlijk zeer positief over onze kansen om er in te blijven.
Het kan blijkbaar zo snel gaan. Paar weken geleden dacht ik nog aan een kansloze degradatie, en blijkt er toch meer aan het vat.

We hebben in ieder geval weer hoop.
Daarom, Verliezen moeten we niet. Gelijk spel is 'voldoende'.

Al is winst toch eigenlijk naar mijn inzien wel echt noodzakelijk hoor,
Laten we juist niet te euforisch gaan doen.. We staan maar 2 punten achter op plek 18 (ADO)..

Winst zorgt voor iets meer lucht. Gelijkspel wordt krap aan maar houdt Roda wel achter je..
Blinkerwoensdag 15 februari 2017 @ 22:15
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 11:41 schreef Downstar het volgende:

[..]

Daarom, Verliezen moeten we niet. Gelijk spel is 'voldoende'.

Al is winst toch eigenlijk naar mijn inzien wel echt noodzakelijk hoor,
Laten we juist niet te euforisch gaan doen.. We staan maar 2 punten achter op plek 18 (ADO)..

Winst zorgt voor iets meer lucht. Gelijkspel wordt krap aan maar houdt Roda wel achter je..
Om nacompetitie te ontlopen is winst vereist. Om niet direct te degraderen voldoet een gelijkspel.
Alles behalve verliezen in ieder geval. ;)
Downstarvrijdag 17 februari 2017 @ 16:53
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:15 schreef Blinker het volgende:

[..]

Om nacompetitie te ontlopen is winst vereist. Om niet direct te degraderen voldoet een gelijkspel.
Alles behalve verliezen in ieder geval. ;)
We zullen het zo zien, ben benieuwd :)
Xurkvrijdag 17 februari 2017 @ 22:50
Dit zijn de allerzuurste nederlagen, vooral tegen een directe concurrent die je nu weer voorbij gaat maar ook 5 punten onder je gehouden had kunnen worden.

Eigenlijk was nu hetzelfde aan de hand als tegen NEC alleen pakte het nu minder goed uit. Er zijn téveel kansen nodig voor een doelpunt. Zo'n pass van Antonia op Manu had eigenlijk best in een doelpunt mogen eindigen en Hendriks moet die bal gewoon in één keer in het lege doel kaatsen vanaf 1 meter in plaats van 'm eerst aan te willen nemen waarbij het van zijn voet springt...

Zonde, gewoon de bovenliggende partij zijn met veel meer kansen en dan toch met lege handen naar huis. Ik zie echter Excelsior en ADO morgen geen punten pakken, hopelijk weet Grunn ook niet te verzaken tegen Sparta. Met een beetje geluk (twee doelpunten verschil nederlaag van Excelsior) stijgen we dit weekend zelfs nog een plekje op doelsaldo. En als we realistisch zijn zit een notering hoger dan plek 14 er toch niet in maar ik zou daar überhaupt al extreem blij mee zijn. Het scheelt nog altijd (dit weekend nog afwachtend) slechts één punt hè!
Blinkerzaterdag 18 februari 2017 @ 21:06
Echt heel zuur verlies. Je bent eigenlijk gewoon beter, je creëert veel meer kansen, maar toch krijg je de deksel op je neus.
De algemene spelopvatting was prima. Als ze dit blijven vasthouden dan moet het vast goed komen dit seizoen.
Xurkmaandag 20 februari 2017 @ 10:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 21:06 schreef Blinker het volgende:
Echt heel zuur verlies. Je bent eigenlijk gewoon beter, je creëert veel meer kansen, maar toch krijg je de deksel op je neus.
De algemene spelopvatting was prima. Als ze dit blijven vasthouden dan moet het vast goed komen dit seizoen.
Eens. Met dit spel (en wat meer doeltreffendheid / geluk daarbij) moeten er wel wat punten vergaard kunnen worden. Maar zelfs dan betwijfel ik of we de "magische grens" van 34 punten gaan halen die in 9/10 seizoenen handhaving betekent. Zoals eerder aangegeven is een plek hoger dan 14 of 15 niet realistisch. Ik heb zo'n vermoeden dat het uiteindeiljk net wel of net niet plek 15 gaat worden (en dus wellicht plek 16 en nacompetitie).

Even gespiekt naar het resterend programma van ons en de concurrenten voor plek 15. Het is niet mals...

SPOILER
GAE - Vitesse
Heerenveen - GAE
GAE - PSV
GAE - PEC
Twente - GAE
Feyenoord - GAE
GAE - Heracles
Willem II - GAE
GAE - Groningen
Ajax - GAE
GAE - Sparta

ADO - Twente
Utrecht - ADO
ADO - NEC
AZ - ADO
ADO - Roda
Willem II - ADO
ADO - Groningen
ADO - PSV
Sparta - ADO
Heracles - ADO
ADO - Excelsior

Roda - Heerenveen
PSV - Roda
Roda - Groningen
Roda - Twente
ADO - Roda
Roda - PEC
AZ - Roda
Roda - Sparta
Utrecht - Roda
Roda - Willem II
Vitesse - Roda

NEC - Sparta
Sparta - Feyenoord
Vitesse - Sparta
Sparta - Heracles
Sparta - PSV
Heerenveen - Sparta
Sparta - Excelsior
Roda - Sparta
Sparta - ADO
Sparta - Twente
GAE - Sparta

Excelsior - Willem II
AZ - Excelsior
Excelsior - Heerenveen
Excelsior - Ajax
PEC - Excelsior
Excelsior - Utrecht
Sparta - Excelsior
Excelsior - Vitesse
NEC - Excelsior
Excelsior - Feyenoord
ADO - Excelsior
Zoals te zien is de enige (echte) concurrent waar we nog tegen moeten Sparta, op de allerlaatste speeldag. Verder moeten we nog tegen de gehele Top 3 en de huidige nummers 7 t/m 11. Onze concurrenten daarentegen hebben redelijk wat degradatiekandidaten en middenmoters op het programma staan.

Ik ben niet zo goed in Toto, maar heb proberen in te schatten hoeveel punten iedere team ongeveer zou kunnen halen. Bij ons kom ik op 9 uit (winst thuis tegen Groningen (als die zo blijven spelen zoals nu) en Sparta, thuis gelijk tegen PEC en Heracles, uit bij Willem II). Bij ADO toch ook op 9, Sparta 7, Excelsior 2 en Roda toch 11 (winst tegen ADO en Sparta, verder veel gelijke spelen omdat dat dit seizoen nou eenmaal hun ding is (en ze traditioneel een angstgegner zijn voor PSV)).

Het zou trouwens wel wat zijn als Feyenoord dit seizoen ein-de-lijk kampioen wordt maar dat de andere twee Rotterdamse clubs degraderen :P
Downstarmaandag 20 februari 2017 @ 14:49
Hmm volgens mij was verliezen geen optie. Hoe goed je ook speelde, de 3 punten zijn naar de concurrent gegaan. Die daarmee (welliswaar 1 punt) over ons heen stapt.

Ook ik ben van mening dat wij toch wel een lastig programma nog hebben. Het veldspel was bij vlagen leuk om te zien, maar dat is tegen een tegenstander als Roda. Ik zie ons zelf tegen de top 3 en vitesse etc. niet zo voetballen..

Ik denk dat wij eerder blij moeten zijn met het ontlopen van directe degradatie dan het ontlopen van de playoffs.. :(
Xurkmaandag 6 maart 2017 @ 09:36
Lekker hoor, zo'n onverwacht puntje :9 Lopen we al 1 punt voor op mijn amateur Toto voorspellingen van hierboven ;) Helaas is Roda de enige van de nabijgelegen teams op de ranglijst die géén punten heeft behaald en liggen de anderen dus ook voor op 'mijn' schema :+

Typisch is dat: De nummers 12 t/m 14 winnen allen heel onverwachts hun wedstrijden tegen hoger aangeslagen ploegen, de nummers 16 en 18 spelen net als ons gelijk :P

Wat denken jullie: zit er een huzarenstukje in thuis tegen PSV? Ikzelf heb er niet heel veel vertrouwen in aangezien we volgens mij in de afgelopen 5 competitiewedstrijden tegen PSV 0 punten hebben behaald? Wat dat betreft zie ik meer kansen uit tegen Feyenoord.

Aan de ene kant is het wel 'fijn' dat de huidige reeks wedstrijden niet moeten worden gewonnen (m.u.v. wellicht PEC) en dat een gelijkspel al heel knap zou zijn steeds. Net als afgelopen vrijdagavond. Maar ná de wedstrijd tegen Feyenoord gaat het er echt op aan komen, dan resteren (m.u.v. Ajax) wedstrijden waarvan we stiekem wel een overwinning mogen verwachten...
Xurkmaandag 13 maart 2017 @ 09:13
Daar word je toch strontchagrijnig van. Zit er een speelronde tussen waarvan je verwacht dat er hoogstens 1 concurrent misschien 1 puntje pakt, winnen ze gewoon stuk voor stuk }:| En dan hebben wij weer de pech tegen PSV te moeten die natuurlijk 99/100 keer zal winnen. Ondanks dat het ze lange tijd toch knap lastig is gemaakt.

En zo staan we weer eens laatste, niet eens op doelsaldo nu maar gewoon op 2 en 3 punten afstand van de concurrenten... nu wordt de IJsselderby al helemaal een alles-of-niets wedstrijd, want als die verloren gaat en ADO van AZ wint (dikke kans daarop gezien de vorm van AZ lately) en Roda van Twente (ook niet ondenkbaar gezien de wisselvalligheid van laatstgenoemde) dan is rechtstreekse handhaving héél ver weg :{
hafcfanmaandag 13 maart 2017 @ 10:41
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 09:13 schreef Xurk het volgende:
Daar word je toch strontchagrijnig van. Zit er een speelronde tussen waarvan je verwacht dat er hoogstens 1 concurrent misschien 1 puntje pakt, winnen ze gewoon stuk voor stuk }:| En dan hebben wij weer de pech tegen PSV te moeten die natuurlijk 99/100 keer zal winnen. Ondanks dat het ze lange tijd toch knap lastig is gemaakt.

En zo staan we weer eens laatste, niet eens op doelsaldo nu maar gewoon op 2 en 3 punten afstand van de concurrenten... nu wordt de IJsselderby al helemaal een alles-of-niets wedstrijd, want als die verloren gaat en ADO van AZ wint (dikke kans daarop gezien de vorm van AZ lately) en Roda van Twente (ook niet ondenkbaar gezien de wisselvalligheid van laatstgenoemde) dan is rechtstreekse handhaving héél ver weg :{
Dat laatste lukt jullie sowieso niet meer. Je mag blij zijn met plek 16/17
Xurkmaandag 13 maart 2017 @ 11:14
Dat vond ik ook tot die twee achter elkaar gewonnen wedstrijden (NEC en ADO) waardoor bleek dat zoiets al veel kan betekenen. We hebben vervolgens toch wel een paar weken op de veilig plek 15 gestaan. Dus nog een keer twee gewonnen wedstrijden erbij (en concurrenten die niet weer onverwachts ook winnen :+) en je kunt weer zo'n sprongetje maken.

Maar ik ben natuurlijk ook wel realistisch dat plek 15 hoogstwaarschijnlijk buiten bereik zal zijn aan het einde van de rit. Maar hoger dan plek 18 moet toch echt wel lukken lijkt me... zeker met het spel wat de laatste maand vertoond wordt. Het ontbreekt ook gewoon aan het nodige geluk, met een zwaar programma en wedstrijden zoals die tegen Roda waar er niemand vond dat Roda recht had op de overwinning, maar ze die toch pakten.
Xurkmaandag 20 maart 2017 @ 10:55
Ok, ik probeer altijd optimistisch te blijven maar ik moet mijn hoop toch gaan bijstellen. Als er thuis van dit Zwolle niet minstens 1 punt wordt behaald in de IJsselderby dan wordt überhaupt niet rechtstreeks degraderen al een mirakel. Zeker als je ziet dat de concurrenten de laatste weken wél met regelmaat punten bij elkaar sprokkelen.

Toch snap ik het niet, want GAE heeft echt wel een lekkere aanval voor ons doen met Manu, Antonia en Hendriks. Daarnaast zijn Chirivella en Crowley écht aanwinsten, eigenlijk zonde voor hen dat ze op zo'n 'laag' niveau moeten spelen ;)

We moeten nog: Twente (uit), Feyenoord (uit), Heracles (thuis), Willem II (uit), Groningen (thuis), Ajax (uit), Sparta (thuis)

Als het zo doorgaat voor ons en ploegen zoals Willem II en Sparta hun huidige vorm vasthouden, zie ik ons uit ál deze wedstrijden niet meer dan 1 á 2 punten halen :N
Blinkermaandag 20 maart 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op maandag 20 maart 2017 10:55 schreef Xurk het volgende:
Ok, ik probeer altijd optimistisch te blijven maar ik moet mijn hoop toch gaan bijstellen. Als er thuis van dit Zwolle niet minstens 1 punt wordt behaald in de IJsselderby dan wordt überhaupt niet rechtstreeks degraderen al een mirakel. Zeker als je ziet dat de concurrenten de laatste weken wél met regelmaat punten bij elkaar sprokkelen.

Toch snap ik het niet, want GAE heeft echt wel een lekkere aanval voor ons doen met Manu, Antonia en Hendriks. Daarnaast zijn Chirivella en Crowley écht aanwinsten, eigenlijk zonde voor hen dat ze op zo'n 'laag' niveau moeten spelen ;)

We moeten nog: Twente (uit), Feyenoord (uit), Heracles (thuis), Willem II (uit), Groningen (thuis), Ajax (uit), Sparta (thuis)

Als het zo doorgaat voor ons en ploegen zoals Willem II en Sparta hun huidige vorm vasthouden, zie ik ons uit ál deze wedstrijden niet meer dan 1 á 2 punten halen :N
Ik ben het hier mee eens. Ik zie het ook niet meer goed komen.
Op de momenten dat ze er moeten staan, dan geven ze niet thuis, ondanks onze inhaalslag van een paar weken geleden.

Het gaat nog een hels karwei om niet laatste te worden.
Idisrommaandag 20 maart 2017 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 20 maart 2017 10:55 schreef Xurk het volgende:
Ok, ik probeer altijd optimistisch te blijven maar ik moet mijn hoop toch gaan bijstellen. Als er thuis van dit Zwolle niet minstens 1 punt wordt behaald in de IJsselderby dan wordt überhaupt niet rechtstreeks degraderen al een mirakel. Zeker als je ziet dat de concurrenten de laatste weken wél met regelmaat punten bij elkaar sprokkelen.

Toch snap ik het niet, want GAE heeft echt wel een lekkere aanval voor ons doen met Manu, Antonia en Hendriks. Daarnaast zijn Chirivella en Crowley écht aanwinsten, eigenlijk zonde voor hen dat ze op zo'n 'laag' niveau moeten spelen ;)

We moeten nog: Twente (uit), Feyenoord (uit), Heracles (thuis), Willem II (uit), Groningen (thuis), Ajax (uit), Sparta (thuis)

Als het zo doorgaat voor ons en ploegen zoals Willem II en Sparta hun huidige vorm vasthouden, zie ik ons uit ál deze wedstrijden niet meer dan 1 á 2 punten halen :N
Toch hoop ik voor jullie dat daarna toch een Almere City uit en thuis zal volgen.
Blinkermaandag 20 maart 2017 @ 22:56
quote:
0s.gif Op maandag 20 maart 2017 17:40 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Toch hoop ik voor jullie dat daarna toch een Almere City uit en thuis zal volgen.
Zolang het voor de nacompetitie is, dan vind ik het goed.
Maare... Vanwaar de afgunst?
Idisromdinsdag 21 maart 2017 @ 07:18
quote:
0s.gif Op maandag 20 maart 2017 22:56 schreef Blinker het volgende:

[..]

Zolang het voor de nacompetitie is, dan vind ik het goed.
Maare... Vanwaar de afgunst?
Geen afgunst. Maar net zoals jullie zelf denk plaats nummer 15 te utopisch is.

Ik weet nog wel dat vorig jaar rond deze tijd de opmars van GAE begon.
Ajacied422woensdag 22 maart 2017 @ 10:04
Hans de Koning is op non-actief gezet.
Slobeendwoensdag 22 maart 2017 @ 10:05
Ja dat gaat helpen :'). Dit heeft Hans niet verdiend.
Ajacied422woensdag 22 maart 2017 @ 10:07
quote:
1s.gif Op woensdag 22 maart 2017 10:05 schreef Slobeend het volgende:
Ja dat gaat helpen :'). Dit heeft Hans niet verdiend.
Met het komende schema van GAE is iedere hansworst in de buurt van de schopstoel.
Slobeendwoensdag 22 maart 2017 @ 10:15
quote:
1s.gif Op woensdag 22 maart 2017 10:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Met het komende schema van GAE is iedere hansworst in de buurt van de schopstoel.
HenkHoijtink twitterde op woensdag 22-03-2017 om 10:09:03 Ach ja, natuurlijk, Hans de Koning ontslagen bij Go Ahead Eagles.Weer één die ziel en zaligheid gaf met een stelletje C-voetballers. reageer retweet
Dolbergwoensdag 22 maart 2017 @ 10:17
Wat een zwaktebod....
Brammesswoensdag 22 maart 2017 @ 10:17
quote:
9s.gif Op woensdag 22 maart 2017 10:15 schreef Slobeend het volgende:

[..]

HenkHoijtink twitterde op woensdag 22-03-2017 om 10:09:03 Ach ja, natuurlijk, Hans de Koning ontslagen bij Go Ahead Eagles.Weer één die ziel en zaligheid gaf met een stelletje C-voetballers. reageer retweet
Een trainer niet ontslaan omdat ie zijn best doet _O_
Ajacied422woensdag 22 maart 2017 @ 10:17
quote:
9s.gif Op woensdag 22 maart 2017 10:15 schreef Slobeend het volgende:

[..]

HenkHoijtink twitterde op woensdag 22-03-2017 om 10:09:03 Ach ja, natuurlijk, Hans de Koning ontslagen bij Go Ahead Eagles.Weer één die ziel en zaligheid gaf met een stelletje C-voetballers. reageer retweet
Waarom dat laatste woord. Waarom. Waarom. Waarom.
Idisromwoensdag 22 maart 2017 @ 10:34
Vorig jaar nog onder leiding van Hans de Koning gepromoveerd.
Het sympathieke gaat er bij GAE nu ook wel vanaf.
Dos37woensdag 22 maart 2017 @ 10:36
Nu worden ze kampioen :Y
Xurkwoensdag 22 maart 2017 @ 11:31
Zo, dat zag ik even niet aankomen. Ook al is het op zich een logisch gevolg van de resultaten. Maar je verwacht dat De Koning wel wat krediet heeft aangezien hij de ploeg toch heeft laten promoveren (dat voordeel had Booy destijds weer niet) en omdat het logisch is dat je onderin meedraait wanneer je als #5 promoveert.

Zoals hierboven al aangegeven is het moment van ontslag wel vrij jammer. Geen één trainer gaat met het oog op het programma wat ik hierboven afgelopen maandag heb gepost veel punten bij elkaar kunnen sprokkelen. Met andere woorden: net als toen Demmers vorig seizoen ontslagen werd is er eigenlijk veel te laat ingegrepen (nu zelfs een maand later!). Ook al sta ik er niet echt achter dat De Koning is ontslagen, had het dan in de winterstop gedaan, dan heeft een nieuwe trainer de kans om er echt iets van te maken en waren er wellicht tegen de mindere goden wat meer punten gepakt (Excelsior, Roda, Zwolle).

Ik benijd Decheiver/Boerebach en de nog aan te stellen nieuwe hoofdtrainer niet hoor :{
Obiekuluwoensdag 22 maart 2017 @ 11:54
Erg vreemd dat VI richting Maaskant schrijft.

Dan nog liever gewoon Harry Decheiver voor de groep, is tenminste integer.
De spelers zijn aan zet.
Idisromdonderdag 23 maart 2017 @ 01:17
Op 22 maart 2015 werd de sympathieke Foeke Booy ontslagen door GAE, waarna de club degradeerde.
Op 22 maart 2017 wordt de eveneens sympathieke Hans de Koning ontslagen door GAE.

Trouwens, in 2015 werd na het ontslag van Foeke Booy nog wel één wedstrijd gewonnen, de uitwedstrijd tegen Feyenoord, en die komt straks weer op het programma.

[ Bericht 31% gewijzigd door Idisrom op 23-03-2017 01:25:12 ]
Xurkmaandag 27 maart 2017 @ 09:24
Toch Maaskant dus... we gaan het zien. Voor hetzelfde geld weet hij nu wonderen te verrichten en alle nay-sayers de mond te snoeren. Laten we het hopen :+
Downstarmaandag 27 maart 2017 @ 10:32
Tja, ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden.
HdK had van mij niet weggehoeven, maar slechter kunnen we er in mijn inziens ook niet van worden. We staan immers onderaan.

Wie weet wat een nieuwe trainer (in dit geval Maaskant) voor elkaar kan krijgen.
Al is het alleen maar om de jongens net nog even iets meer op te peppen om alles te geven.

Normaliter zie ik de bui al snel hangen, toch wel passend bij het Deventerse (Voetbal) volk denk ik ;), maar ik zie het nu nog niet zo heel somber in.

We staan maar 2 punt achter om niet direct te degraderen en hebben nog 7 wedstrijden te gaan..
Daarboven staat roda met maar 3 punt en zelfs directe handhaving ligt 4 punt (Excelsior) voor ons.

Ondanks ons toch wel moeilijke programma, zie ik ons thuis nog wel punten pakken.
Als een bovenstaande clubs dat ergens verzuimd (ze moeten ook nog tegen elkaar) dan is niks onmogelijk..

Het veldspel vind ik de afgelopen weken opzich wel verbeterd al is de felheid er een beetje ingedaald weer. Zeker tegen Zwolle vond ik er veel te weinig pit in zitten.

Eagles moet er vanaf nu gewoon vol voor gaan, lekker kort erop en bikkelen..
KOMOPTAN!
Blinkerzondag 2 april 2017 @ 19:15
C8a_FvyXUAA3SGV.jpg

En opeens ligt alles weer open.
Overall een slechte wedstrijd, maar oh zulke belangrijke punten!

Woensdag een aangeslagen Feyenoord en zondag Heracles dat op een roze wolk zit sinds dit weekend omdat ze zo goed als veilig zijn.

De komende weken is het aanhaken of afhaken!
Xurkmaandag 3 april 2017 @ 14:43
8)7

Steeds weer dit seizoen als ik me er eigenlijk al een soort van heb neergelegd bij het feit dat plek 17 of 18 het gaat worden, volgt er zo'n onverwachts potje zoals AZ, Feyenoord of Twente! Nu eens onterecht gewonnen eigenlijk maar dat mag ook weleens als je ziet hoeveel punten er onterecht verspeeld zijn de laatste weken :P

Feyenoord mist Jorgenson en Vilhena sowieso op woensdag en hopelijk zijn ze aangeslagen + is GAE vol vertrouwen nu... Het zou een stunt zijn als er 0x van Feyenoord verloren wordt dit seizoen (nog mooier als Feyenoord uiteindelijk kampioen wordt) :Y

Overigens doen we het helemaal niet onaardig als je alleen de tweede seizoenshelft bekijkt: http://www.epsig.nl/sport_voetbal_nl_jaarstanden.html ;)
hafcfanmaandag 3 april 2017 @ 15:11
Thuis Heracles/Groningen/Sparta MOET je pakken. Dan kun je best de play offs nog ontlopen. Alle 3 moet kunnen.
Blinkermaandag 3 april 2017 @ 15:19
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 15:11 schreef hafcfan het volgende:
Thuis Heracles/Groningen/Sparta MOET je pakken. Dan kun je best de play offs nog ontlopen. Alle 3 moet kunnen.
Jullie zijn al veilig en Sparta kan ook zomaar rond die tijd veilig zijn.
Daar liggen zeker kansen, maar zondag winnen is dan wel een must, anders kan je het 15e plek scenario wel op je buik schrijven.
Het blijft in ieder geval ongemeen spannend.

Vooralsnog teken ik er voor als we 17e worden.
Met dit team hoef je niet te degraderen in de nacompetitie.
hafcfanmaandag 3 april 2017 @ 15:50
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 15:19 schreef Blinker het volgende:

[..]

Jullie zijn al veilig en Sparta kan ook zomaar rond die tijd veilig zijn.
Daar liggen zeker kansen, maar zondag winnen is dan wel een must, anders kan je het 15e plek scenario wel op je buik schrijven.
Het blijft in ieder geval ongemeen spannend.

Vooralsnog teken ik er voor als we 17e worden.
Met dit team hoef je niet te degraderen in de nacompetitie.
Heracles gaat nog wel voor de play offs dus uitgespeeld zijn ze ook weer niet :P.
Obiekulumaandag 3 april 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op woensdag 22 maart 2017 11:54 schreef Obiekulu het volgende:
Erg vreemd dat VI richting Maaskant schrijft.

Dan nog liever gewoon Harry Decheiver voor de groep, is tenminste integer.
De spelers zijn aan zet.
Zo zie je maar.. tijden veranderen snel.
Maaskant heeft een goed, realistisch en duidelijk strijdplan voor de komende wedstrijden.
Van de wissels werd ik nog steeds niet blij (Suk kan ècht niet meer), maar genoten van de tweede helft gisteren.

Het in de steek laten van de club in 2003 door Maaskant blijkt opeens genuanceerder te liggen dus niets is wat het lijkt.
http://www.ga-eagles.nl/blog-hans-vroome-2003/

Ondertussen is Decheiver geruisloos 'afgevoerd' en staat Koorman klaar om Maaskant in de armen te vallen na doelpunten..
Humberto-Tmaandag 3 april 2017 @ 23:34
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 17:11 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Zo zie je maar.. tijden veranderen snel.


Ondertussen is Decheiver geruisloos 'afgevoerd'
Wat is daar eigenlijk de reden van?
Obiekuludinsdag 4 april 2017 @ 09:58
quote:
1s.gif Op maandag 3 april 2017 23:34 schreef Humberto-T het volgende:

[..]

Wat is daar eigenlijk de reden van?
Hij wilde z'n contract als assistent-trainer niet verlengen.
Toen hebben ze hem maar per direct bij het 1e elftal weg gehaald.
Is nog wel trainer/coach van A1.
Blinkerdinsdag 4 april 2017 @ 23:37
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 17:11 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Van de wissels werd ik nog steeds niet blij (Suk kan ècht niet meer), maar genoten van de tweede helft gisteren.

Ik vond het in ieder geval een verademing vergeleken met de Koning.
Gewoon realisme tonen. Als je 1-2 voor staan in een uitwedstrijd, dan gewoon een paar aanvallers er uit halen en fysieke jongens brengen die de boel dicht kunnen timmeren.
En dan niet altijd maar alles voetballend oplossen, maar gewoon een hengst naar voren af en toe.

Daarnaast deden ze er alles aan om het spel te vertragen en te frustreren. Dat werkte prima.
Obiekuluwoensdag 5 april 2017 @ 11:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 23:37 schreef Blinker het volgende:

[..]

Ik vond het in ieder geval een verademing vergeleken met de Koning.
Gewoon realisme tonen. Als je 1-2 voor staan in een uitwedstrijd, dan gewoon een paar aanvallers er uit halen en fysieke jongens brengen die de boel dicht kunnen timmeren.
En dan niet altijd maar alles voetballend oplossen, maar gewoon een hengst naar voren af en toe.

Daarnaast deden ze er alles aan om het spel te vertragen en te frustreren. Dat werkte prima.
Die Rexhepi deed het erg goed vooral! Die had ik onder De Koning nog nooit gezien.
hafcfanwoensdag 5 april 2017 @ 23:11
Wat was dit triest :D
Xurkdonderdag 6 april 2017 @ 09:34
:|W

Verlies tegen Feyenoord is ingecalculeerd uiteraard (wat de overwinning (eerste nederlaag van Feyenoord dit seizoen) afgelopen herfst nóg mooier maakte), maar op deze manier? Zonder ook maar een kaart te pakken, dat geeft echt weer hoe weinig gif er in het spel zat. Erg jammer, van één van de betere doelsaldo's onderin naar de minste in één wedstrijd.

Als er tegen Ajax net zo wordt gespeeld vrees ik dat er zelfs een grotere nederlaag in zou kunnen zitten :+ Maar eerst Heracles en hopen dat de spelers zich zo generen dat ze in de Adelaarshorst er nu flink op gaan klappen.
Cultuur058donderdag 6 april 2017 @ 10:16
Denk dat de meeste supporters inmiddels al wel een traantje laten als ze in de super langs de kratten jupiler lopen..
Bugnodonderdag 6 april 2017 @ 10:30
Leuk initiatief met die blinde keeper gisteren ^O^
Obiekuludonderdag 6 april 2017 @ 11:14
quote:
15s.gif Op donderdag 6 april 2017 09:34 schreef Xurk het volgende:
:|W

Verlies tegen Feyenoord is ingecalculeerd uiteraard (wat de overwinning (eerste nederlaag van Feyenoord dit seizoen) afgelopen herfst nóg mooier maakte), maar op deze manier? Zonder ook maar een kaart te pakken, dat geeft echt weer hoe weinig gif er in het spel zat. Erg jammer, van één van de betere doelsaldo's onderin naar de minste in één wedstrijd.

Als er tegen Ajax net zo wordt gespeeld vrees ik dat er zelfs een grotere nederlaag in zou kunnen zitten :+ Maar eerst Heracles en hopen dat de spelers zich zo generen dat ze in de Adelaarshorst er nu flink op gaan klappen.
Je kunt je ook afvragen of het handig is kaarten te pakken in een wedstrijd die je toch verliest.
Uiteraard ben ik het ermee eens dat 8-0 schandalig is, maar het is ook maar 1 wedstrijd.
Zaterdagavond moet het gebeuren.
RedWhiteArmy1983donderdag 6 april 2017 @ 11:24
Oke, verliezen van Feyenoord is ingecalculeerd voor GAE, maar met deze 8-0 heb je er wel voor gezorgd dat je doelsaldo nu minder is dan dat van Roda, mocht je uiteindelijk gelijk eindigen in punten met Roda of Excelsior kan deze wedstrijd extra zwaar doorwegen ivm rechtstreeks degraderen. Ook al moet Roda vanavond nog...
Blinkerdonderdag 6 april 2017 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 11:14 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Je kunt je ook afvragen of het handig is kaarten te pakken in een wedstrijd die je toch verliest.
Uiteraard ben ik het ermee eens dat 8-0 schandalig is, maar het is ook maar 1 wedstrijd.
Zaterdagavond moet het gebeuren.
Dit onderstreep ik volkomen. Schenk stond bijvoorbeeld op scherp.
Ik kan er niet wakker van liggen.

De komende wedstrijden moet het gebeuren!
Keyosdonderdag 6 april 2017 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 12:48 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dit onderstreep ik volkomen. Schenk stond bijvoorbeeld op scherp.
Ik kan er niet wakker van liggen.

De komende wedstrijden moet het gebeuren!
De blessures bij Excelsior helpen denk ik ook wel (geen Faik en Bruins voorlopig). Ben zelf (naast Feyenoord) een liefhebber van Excelsior, maar ben toch bang dat die aan het einde van de streep onderaan staan.

Al hopen we allemaal dat het Roda wordt natuurlijk, parodie op een voetbalclub.
Ajacied422donderdag 6 april 2017 @ 13:05
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 13:01 schreef Keyos het volgende:

Al hopen we allemaal dat het Roda wordt natuurlijk, parodie op een voetbalclub.
Roda heeft wel het voordeel van drie doenbare thuiswedstrijden, inclusief vanavond. Sparta, Willem II en PEC.

Go Ahead heeft ook wel tegenstanders die te doen zijn, maar die zijn toch iets moeilijker en daarbij; ze moeten in s33 naar Ajax.

Excelsior heeft op Feyenoord na ook allemaal ploegen die op een leuke dag te doen zijn en dan heb je nog NEC die ook geen lekker programma hebben met onder andere AZ, Ajax, Twente.
Keyosdonderdag 6 april 2017 @ 13:11
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 13:05 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Roda heeft wel het voordeel van drie doenbare thuiswedstrijden, inclusief vanavond. Sparta, Willem II en PEC.

Go Ahead heeft ook wel tegenstanders die te doen zijn, maar die zijn toch iets moeilijker en daarbij; ze moeten in s33 naar Ajax.

Excelsior heeft op Feyenoord na ook allemaal ploegen die op een leuke dag te doen zijn en dan heb je nog NEC die ook geen lekker programma hebben met onder andere AZ, Ajax, Twente.
Dat programma van NEC is inderdaad wel heavy, zie het nu pas. Die pakken niet heel veel punten meer in principe. Dit weekend sowieso wel een paar cruciale wedstrijden rond de degradatieplekken. ADO speelt (op PSV na) louter tegen laaggeklasseerde teams, ik denk dat die zich wel veilig gaan spelen.
Idisromdonderdag 6 april 2017 @ 13:11
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 12:48 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dit onderstreep ik volkomen. Schenk stond bijvoorbeeld op scherp.
Ik kan er niet wakker van liggen.

De komende wedstrijden moet het gebeuren!
Ik hoop dat jouw prachtfoto van Robert Maaskant in de volgende OP komt. :s)
Ajacied422donderdag 6 april 2017 @ 13:14
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 13:11 schreef Keyos het volgende:

[..]

Dat programma van NEC is inderdaad wel heavy, zie het nu pas. Die pakken niet heel veel punten meer in principe. Dit weekend sowieso wel een paar cruciale wedstrijden rond de degradatieplekken. ADO speelt (op PSV na) louter tegen laaggeklasseerde teams, ik denk dat die zich wel veilig gaan spelen.
Excelsior, Go Ahead en NEC hebben allemaal een pittige opgave in speelronde 33, maar NEC zou de mazzel kunnen hebben dat AZ de beker wint.

Met deze schema's valt er voorlopig nog weinig van te zeggen maar ondanks de zwaarte van NEC's schema gaan die niet rechtstreeks.
Blinkervrijdag 7 april 2017 @ 00:19
quote:
0s.gif Op donderdag 6 april 2017 13:11 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ik hoop dat jouw prachtfoto van Robert Maaskant in de volgende OP komt. :s)
Ik hoop het ook, maar PEC heeft het ons toch weer wat moeilijker gemaakt door te verliezen van Roda.
Er komt nu opeens een bult druk weer op de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Maar goed, de laatste weken gaat het sowieso alle kanten op.
Zoals gemeld denk ik dat Ado het wel gaat redden.

De strijd om de laatste plek zal tussen Roda en Go Ahead blijven gaan, denk ik.
Xurkvrijdag 7 april 2017 @ 09:28
Doelsaldo GAE is -29 en die van Roda -24. Jammer dat we daar niet meer op kunnen vertrouwen bij gelijke aantal punten. Maar goed, als Roda een keer met 3-0 verliest en wij met 2-0 winnen zijn we weer in het voordeel (want meer doelpunten gemaakt).

Een overwinning op Heracles is vrij cruciaal geworden nu en aangezien Heracles toch met regelmaat goede uitslagen neerzet zal er echt voor iedere meter gevochten moeten gaan worden willen we een goede kans maken. Uit het vatje van Twente tappen zeg maar.

Resterend programma nog maar eens:

SPOILER
GAE - Heracles
Willem II - GAE
GAE - Groningen
Ajax - GAE
GAE - Sparta

ADO - Groningen
ADO - PSV
Sparta - ADO
Heracles - ADO
ADO - Excelsior

AZ - Roda
Roda - Sparta
Utrecht - Roda
Roda - Willem II
Vitesse - Roda

Sparta - Excelsior
Roda - Sparta
Sparta - ADO
Sparta - Twente
GAE - Sparta

Sparta - Excelsior
Excelsior - Vitesse
NEC - Excelsior
Excelsior - Feyenoord
ADO - Excelsior

NEC - Ajax
Twente - NEC
NEC - Excelsior
NEC - AZ
Heerenveen - NEC
Aangezien ik niet verwacht dat Sparta of ADO nog gaat degraderen, is vooral het programma van Sparta interessant geworden. Zij moeten nog tegen Excelsior, Roda en Sparta (achtereenvolgens ook nog eens!) en dan mogen ze die van mij maar gewoon alledrie winnen, maakt onze kansen op niet-rechtstreekse degradatie weer wat groter.

Goede opmerking hier van NEC overigens, ik had helemaal niet door dat zij zo'n zwaar programma hadden. En dat terwijl zij als de competitie in januari was begonnen op plek 18 zouden staan. Dus ik zie ze eigenlijk uit de laatste vijf wedstrijden alleen wellicht punten tegen Excelsior pakken :o Maar dan nog hebben wij twee overwinningen nodig om ze in te halen, dus daar ga ik nog niet op hopen.
Blinkerzaterdag 8 april 2017 @ 12:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2017 09:28 schreef Xurk het volgende:

Goede opmerking hier van NEC overigens, ik had helemaal niet door dat zij zo'n zwaar programma hadden. En dat terwijl zij als de competitie in januari was begonnen op plek 18 zouden staan. Dus ik zie ze eigenlijk uit de laatste vijf wedstrijden alleen wellicht punten tegen Excelsior pakken :o Maar dan nog hebben wij twee overwinningen nodig om ze in te halen, dus daar ga ik nog niet op hopen.
Nu dat gisteren Excelsior van Sparta heeft gewonnen blijkt de noodzaak om toch minimaal twee keer te winnen erg groot.
Te beginnen vanavond, dan zet je een hele goede stap en haak je weer aan.
Win je niet, dan blijven we achter de feiten aanlopen en heb ik er een hard hoofd in.
hafcfanzondag 9 april 2017 @ 00:45
Wat zijn jullie kansloos slecht. En dan won je nog comoleet onverdiend van Twente. Nee dit is gedaan.
Ajacied422zondag 9 april 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op zondag 9 april 2017 00:45 schreef hafcfan het volgende:
Wat zijn jullie kansloos slecht. En dan won je nog comoleet onverdiend van Twente. Nee dit is gedaan.
Dat wordt degraderen in de ArenA met dit tempo.
hafcfanzondag 9 april 2017 @ 00:53
quote:
0s.gif Op zondag 9 april 2017 00:46 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat wordt degraderen in de ArenA met dit tempo.
Compleet terecht qua alles eigenlijk. Helaas.
Ajacied422zondag 9 april 2017 @ 00:58
quote:
1s.gif Op zondag 9 april 2017 00:53 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Compleet terecht qua alles eigenlijk. Helaas.
Alleen al de aanval is erg zwak gebleken. Middenveld was nog niet eens zo slecht.
hafcfanzondag 9 april 2017 @ 02:11
quote:
0s.gif Op zondag 9 april 2017 00:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Alleen al de aanval is erg zwak gebleken. Middenveld was nog niet eens zo slecht.
Die uit Engeland komen.zijn wel een aanwinst, maar die complete achterhoede +Duits en Hendriks is gewoon veel te slecht. Die Fischer kan er ook helemaal niks van. Wat valt dat tegen.
Xurkmaandag 10 april 2017 @ 08:55
Mijn laatste beetje hoop is nu toch wel echt verdwenen. Zelfs voor plek 17 is er nu een wonder nodig. Dan maar weer subtopper in de Juup en hopen op een derde keer via de play-offs weer naar de Eredivisie ;)
Obiekulumaandag 10 april 2017 @ 08:59
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 08:55 schreef Xurk het volgende:
Mijn laatste beetje hoop is nu toch wel echt verdwenen. Zelfs voor plek 17 is er nu een wonder nodig. Dan maar weer subtopper in de Juup en hopen op een derde keer via de play-offs weer naar de Eredivisie ;)
Ik wil het nog niet opgeven.
Willem II-uit, Groningen-thuis en Sparta-thuis is allemaal te doen.
Berusting begint ook wel groter te worden, omdat het allemaal wel erg pover is.
Die 0-2 afg. zaterdag, dat zie je echt nergens.
Idisrommaandag 10 april 2017 @ 09:04
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 08:55 schreef Xurk het volgende:
Mijn laatste beetje hoop is nu toch wel echt verdwenen. Zelfs voor plek 17 is er nu een wonder nodig. Dan maar weer subtopper in de Juup en hopen op een derde keer via de play-offs weer naar de Eredivisie ;)
Vierde keer, bedoel je :s)

Van de laatste 30 jaar heeft GAE 23 jaar in de Jupiler League gespeeld.
Maar nooit een keer bij de bovenste vier geëindigd, en toch drie maal gepromoveerd. Ik bedoel maar, zo slecht zijn de play-offs niet.
Blinkermaandag 10 april 2017 @ 09:26
Een scheidsrechter die je zo de stront in duwt helpt je dan ook niet mee.
Wat een wanvertoning van die man. Ongelooflijk.
Xurkmaandag 10 april 2017 @ 09:29
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 09:04 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Vierde keer, bedoel je :s)

Van de laatste 30 jaar heeft GAE 23 jaar in de Jupiler League gespeeld.
Maar nooit een keer bij de bovenste vier geëindigd, en toch drie maal gepromoveerd. Ik bedoel maar, zo slecht zijn de play-offs niet.
Touché. Maar ik bedoelde de recente jaren, niet hoe vaak het in totaal gelukt is :P

Sowieso zie je dat de laatste jaren (voor mijn gevoel althans) steeds vaker JL ploegen via de play-offs promoveren, daar waar het in de jaren '90 meer een uitzondering was (wellicht door de poule-opzet die destijds gehanteerd werd waarin je mini-competities speelde). Bijna ieder jaar promoveert er minstens 1 ploeg via de play-offs.
Mexicanobakkermaandag 10 april 2017 @ 10:00
Denk dat het klaar is.
hafcfanmaandag 10 april 2017 @ 10:34
Zelfs als je 3x wint vlieg je er waarschijnlijk uit. Want de rest komt ook wel op 31 punten.
Blinkermaandag 10 april 2017 @ 10:42
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 10:34 schreef hafcfan het volgende:
Zelfs als je 3x wint vlieg je er waarschijnlijk uit. Want de rest komt ook wel op 31 punten.
3x winnen is 32 punt. 2x winnen kan zelfs genoeg zijn als een NEC bijvoorbeeld echt niks meer wint.
Maar goed, dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Degradatie is helaas een formaliteit alleen nog.

Het is zonde, maar het feit dat Go Ahead wederom het braafste jongetje van de klas is nekt ons weer.
Te weinig kwaliteit gehaald bij aanvang van het seizoen en met de winterstop was het kwaad al geschied. In de tweede seizoenhelft hebben we het niet eens zo slecht gedaan vergeleken met de overige ploegen.

Dan zitten vervolgens de uitslagen van de concurrenten niet mee, plus de arbitrage zoals vorig weekend en dan wordt het erg moeilijk.
Daarom blijft het zo zuur. Had je wel die penalty gehad voordat wij rood hadden gehad, dan was het een andere wedstrijd geweest.

Maar goed, 't maakt allemaal niet meer uit. Nog zo'n seizoen als de deze zit ik ook niet op te wachten.
hafcfanmaandag 10 april 2017 @ 10:50
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 10:42 schreef Blinker het volgende:

[..]

3x winnen is 32 punt. 2x winnen kan zelfs genoeg zijn als een NEC bijvoorbeeld echt niks meer wint.
Maar goed, dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Degradatie is helaas een formaliteit alleen nog.

Het is zonde, maar het feit dat Go Ahead wederom het braafste jongetje van de klas is nekt ons weer.
Te weinig kwaliteit gehaald bij aanvang van het seizoen en met de winterstop was het kwaad al geschied. In de tweede seizoenhelft hebben we het niet eens zo slecht gedaan vergeleken met de overige ploegen.

Dan zitten vervolgens de uitslagen van de concurrenten niet mee, plus de arbitrage zoals vorig weekend en dan wordt het erg moeilijk.
Daarom blijft het zo zuur. Had je wel die penalty gehad voordat wij rood hadden gehad, dan was het een andere wedstrijd geweest.

Maar goed, 't maakt allemaal niet meer uit. Nog zo'n seizoen als de deze zit ik ook niet op te wachten.
Die scheids was natuurlijk slecht, maar dan nog kun je beter presteren dan nu. En dat compenseert elkaar wel zo kreeg GAE tegen Twente 2 gratis punten door het onterecht afkeuren van de 2-2. Maarja zoals je zelf ook al zei het kan eigenlijk alleen in theorie nog. Dat gaat waarschijnlijk nooit gebeuren. Te zwak elftal.
Idisrommaandag 10 april 2017 @ 12:09
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 10:42 schreef Blinker het volgende:

[..]

3x winnen is 32 punt. 2x winnen kan zelfs genoeg zijn als een NEC bijvoorbeeld echt niks meer wint.
Maar goed, dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Degradatie is helaas een formaliteit alleen nog.

Het is zonde, maar het feit dat Go Ahead wederom het braafste jongetje van de klas is nekt ons weer.
Te weinig kwaliteit gehaald bij aanvang van het seizoen en met de winterstop was het kwaad al geschied. In de tweede seizoenhelft hebben we het niet eens zo slecht gedaan vergeleken met de overige ploegen.

Dan zitten vervolgens de uitslagen van de concurrenten niet mee, plus de arbitrage zoals vorig weekend en dan wordt het erg moeilijk.
Daarom blijft het zo zuur. Had je wel die penalty gehad voordat wij rood hadden gehad, dan was het een andere wedstrijd geweest.

Maar goed, 't maakt allemaal niet meer uit. Nog zo'n seizoen als de deze zit ik ook niet op te wachten.
Wij bij Cambuur hebben nu een fantastisch seizoen. Straks in mei play-offs met lekker weer en leuke tegenstanders (eerst tegen MVV, NAC of Volendam), en als de penalties niet zo ongelukkig waren geweest in Alkmaar, dan hadden we nu ook nog een bekerfinale in het verschiet.
Rodney9696maandag 10 april 2017 @ 12:56
En dan heb je zo'n Roda die met slecht voetbal toch de punten pakt (GAE thuis), (Zwolle thuis) en (AZ uit)....
Blinkermaandag 10 april 2017 @ 15:01
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 12:56 schreef Rodney9696 het volgende:
En dan heb je zo'n Roda die met slecht voetbal toch de punten pakt (GAE thuis), (Zwolle thuis) en (AZ uit)....
Betonvoetbal, wanbeleid eerste klas en 't wordt nog sportief beloond ook..
Heel wrang inderdaad.
Blinkermaandag 10 april 2017 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 12:09 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Wij bij Cambuur hebben nu een fantastisch seizoen. Straks in mei play-offs met lekker weer en leuke tegenstanders (eerst tegen MVV, NAC of Volendam), en als de penalties niet zo ongelukkig waren geweest in Alkmaar, dan hadden we nu ook nog een bekerfinale in het verschiet.
Precies. Het is niet alleen maar kommer en kwel in de Jupiler League.
Jullie weten ook een beetje hoe het is om wedstrijd na wedstrijd te verliezen in de Eredivisie.
Helaas onvermijdelijk met dergelijke begrotingen als de onze.
Xurkmaandag 10 april 2017 @ 16:48
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 15:03 schreef Blinker het volgende:
Precies. Het is niet alleen maar kommer en kwel in de Jupiler League.
Jullie weten ook een beetje hoe het is om wedstrijd na wedstrijd te verliezen in de Eredivisie.
Helaas onvermijdelijk met dergelijke begrotingen als de onze.
Zolang GAE zowel financieel als sportief niet kan aanhaken bij de middenmoot van de Eredivisie teken ik ervoor om heen en weer te jojo'en ;) Zo is ieder seizoen toch spannend :P En ben je de ene keer verzekerd van flink veel overwinningen en dan weer van de ontlading bij zwaarbevochten onverwachtse zeges.

Over Roda gesproken, wel echt enórm zuur dat die gestolen drie punten (en de blunder van het jáár van Hendriks) ons hoogstwaarschijnlijk de kop gaan kosten. Als wij nu op 26 stonden en Roda (dus) op 24 dan zag de ranglijst er een stuk minder definitief uit.
Blinkermaandag 10 april 2017 @ 20:11
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 16:48 schreef Xurk het volgende:

[..]

Zolang GAE zowel financieel als sportief niet kan aanhaken bij de middenmoot van de Eredivisie teken ik ervoor om heen en weer te jojo'en ;) Zo is ieder seizoen toch spannend :P En ben je de ene keer verzekerd van flink veel overwinningen en dan weer van de ontlading bij zwaarbevochten onverwachtse zeges.

Over Roda gesproken, wel echt enórm zuur dat die gestolen drie punten (en de blunder van het jáár van Hendriks) ons hoogstwaarschijnlijk de kop gaan kosten. Als wij nu op 26 stonden en Roda (dus) op 24 dan zag de ranglijst er een stuk minder definitief uit.
Absoluut. Zeker als PEC gewoon had gewonnen vorige week van Roda ( waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij ) dan had de wereld er heel anders uit gezien. Of AZ die de pingel toch in schiet.
Het gaat juist om de details, daarom is het ook zo zuur dat je ongelooflijk genaaid wordt door de scheidsrechter. Dit soort dingen maken net het verschil.
Sassiemaandag 10 april 2017 @ 21:36
Tja dat was wel 2x kak deze week. Tegen Feyenoord natuurlijk wel ingecalculeerd verlies (alles beter dan dat was mooi meegenomen geweest - zie Twente), maar met 8-0 verliezen is natuurlijk killing voor het doelsaldo (en de moraal).
Vervolgens dan Heracles die je moet winnen om de het gat klein te houden (en de boel nog enigszins in eigen hand) en dan stat je na een klein kwartier met 10 man en een benutte penalty tegen. Dan wordt het al moeilijk en dan gaat het ook total verkeerd.

Tja pech (en scheidsrechterlijke dwalingen) horen bij de sport, maar leuk is het niet als je aan de ontvangende zijde zit.
pitboermaandag 10 april 2017 @ 23:23
Toch nog gewonnen van pec dit jaar.Jong kowet won met 2-1.
Rodney9696maandag 17 april 2017 @ 13:32
Over en uit
Xurkmaandag 17 april 2017 @ 20:15
Jep. Enige waarnaar ik nog benieuwd ben is of wij de De Graafschap van dit seizoen​ worden m.b.t. de titelkansen van Ajax. Maar dat zal ook wel gewoon een 5-0 o.i.d. worden, gezien hun vorm ;)
WismutVeilchen83zondag 23 april 2017 @ 23:53
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 16:48 schreef Xurk het volgende:

[..]

Zolang GAE zowel financieel als sportief niet kan aanhaken bij de middenmoot van de Eredivisie teken ik ervoor om heen en weer te jojo'en ;) Zo is ieder seizoen toch spannend :P En ben je de ene keer verzekerd van flink veel overwinningen en dan weer van de ontlading bij zwaarbevochten onverwachtse zeges.

Over Roda gesproken, wel echt enórm zuur dat die gestolen drie punten (en de blunder van het jáár van Hendriks) ons hoogstwaarschijnlijk de kop gaan kosten. Als wij nu op 26 stonden en Roda (dus) op 24 dan zag de ranglijst er een stuk minder definitief uit.
Je vergeet dat GAE in de heenwedstrijd in Deventer een onterechte strafschop kreeg op 0-0 tegen Roda. Zo kun je wel aan de gang blijven. Alle ploegen onderin hebben over het algemeen de scheids vaker tegen dan mee. Ik herinner me nog Nijhuis die even zijn eigen regels gaat invoeren bij ik meen Roda-Heerenveen en daarin twee Rodaspelers rood geeft. Of wat te denken van die penalty die az kreeg twee weken terug tegen Roda?

En de punten stelen doet iedere club wel een paar keer. Sparta tegen Feyenoord, Eagles tegen Twente en Roda tegen Zwolle.Zo gaat dat nu eenmaal.
Xurkmaandag 24 april 2017 @ 09:37
Eens. Maar dat neemt niet weg dat het zuur blijft dat degradatiekandidaten door zulke details nog dieper 'in de stront' worden geduwd. En de scheids is deze lente wel érg vaak tegen geweest. Goed, het had ook niet heel veel uitgemaakt uiteindeiljk waarschijnlijk want na de opleving in februari hebben we het geheel aan onszelf te danken dat er zo vaak verloren is. Als je de nederlagen zo aaneen rijgt dan kan je dat moeilijk de scheids blijven verwijten. Als er nou iedere wedstrijd zoveel strijd werd geleverd als tegen Grunn dan was het wellicht anders gelopen.

De degradatie is nu echt 99% officieel, want om misschien 17de te kunnen worden moeten er nog 6 punten uit twee wedstrijden worden gepakt en als ik het heel optimistisch bekijk zit er nog 1 puntje in (dik verlies tegen Ajax en wellicht gelijkspel tegen Sparta). Maar ook al is Sparta hopeloos uit vorm, ik zie GAE daar ook niet van winnen als ze al officieel gedegradeerd zijn.
WismutVeilchen83maandag 24 april 2017 @ 10:59
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 09:37 schreef Xurk het volgende:
Eens. Maar dat neemt niet weg dat het zuur blijft dat degradatiekandidaten door zulke details nog dieper 'in de stront' worden geduwd. En de scheids is deze lente wel érg vaak tegen geweest. Goed, het had ook niet heel veel uitgemaakt uiteindeiljk waarschijnlijk want na de opleving in februari hebben we het geheel aan onszelf te danken dat er zo vaak verloren is. Als je de nederlagen zo aaneen rijgt dan kan je dat moeilijk de scheids blijven verwijten. Als er nou iedere wedstrijd zoveel strijd werd geleverd als tegen Grunn dan was het wellicht anders gelopen.

De degradatie is nu echt 99% officieel, want om misschien 17de te kunnen worden moeten er nog 6 punten uit twee wedstrijden worden gepakt en als ik het heel optimistisch bekijk zit er nog 1 puntje in (dik verlies tegen Ajax en wellicht gelijkspel tegen Sparta). Maar ook al is Sparta hopeloos uit vorm, ik zie GAE daar ook niet van winnen als ze al officieel gedegradeerd zijn.
Wat dat aangaat was een zege zaterdag cruciaal geweest voor het geloof. Want als je de laatste speelronde ingaat met 2 punten achterstand dan is echt alles mogelijk, ook al zou dat tov NEC zijn en niet Sparta.

Ik word zelf ook altijd moe van die cliché's dat je een scheidsrechter net zo vaak mee hebt als tegen. Dat is niet zo. Vaak zijn dat supporters van clubs die niet onderin spelen. Als je tegen degradatie strijdt dan heb je hem vaker tegen, of in elk geval zijn de beslissingen in je nadeel gelijk het verschil tussen wel of geen punten pakken.

Ook zoiets trouwens. Ik zag bij GAE-Heracles dat Eagles de 10e strafschop tegen kreeg. Roda kreeg bij AZ de 7e tegen en daar kwam bovendien een statistiek voorbij dat Roda JC nog niet één strafschop heeft gehad. Je maakt mij niet wijs dat de verhoudingen ook écht zo liggen. Op tijd van 1 seizoen is er altijd wel een moment dat er een strafschop van toepassing is, alleen krijg je die als staartclub dan vaak ook nog niet.
Xurkmaandag 24 april 2017 @ 11:25
Ook de rode kaarten die in ontvangst zijn genomen na de winterstop zijn discutabel geweest bij GAE. Dan heb ik het met name over Manu, die heeft er twee gehad die achteraf gezien beiden onterecht waren. De verklaring van de KNVB nadat de meest recente werd aangevochten sloeg werkelijk nergens op: "Hij protesteerde niet tegen de rode kaart, wat wordt gezien als erkenning dat hij fout zat". Serieus, w-t-f. :{
Obiekulumaandag 24 april 2017 @ 14:26
Het is natuurlijk wel zo dat betere ploegen (die dus hoger staan) vaker in de 16 van de tegenstander komen.
Ik kan me van Fischer en Achenteh alleen al 3 domme overtredingen (per persoon) in het strafschopgebied voor de geest halen.
Ben het zeker niet helemaal oneens met je, in Tilburg had Go Ahead 100 procent een penalty moeten krijgen (Chirivella).

Wat betreft Manu: net als bij Achenteh vraag je je echt af wat hij op een (betaald) voetbalveld doet.
Tuurlijk waren die rode kaarten onterecht, maar twee keer het veld uitlopen na de rode kaart waren zijn langste en snelste loopacties in een half jaar (!) tijd.
Doelpunt in Nijmegen was knap, maar dat is echt te weinig.
Ik denk serieus dat er een clausule in het huur-contract van Manu staat dat er bij niet-opstellen een boete betaald moet worden.
Lekker voor zo'n Maatsen ook.

Achenteh is gewoon niet fit, was een dissonant in het positiespel, zowel qua bewegen als qua snelheid en kwaliteit van passing. Had na ontslag De Koning nooit meer opgesteld mogen worden. Daarvoor ook niet maar De Koning deed wel meer gekke dingen.
...
Ik stop maar... het is erg pijnlijk allemaal.
Jodan Boys absoluut dieptepunt.
Blinkermaandag 24 april 2017 @ 19:57
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 14:26 schreef Obiekulu het volgende:
Het is natuurlijk wel zo dat betere ploegen (die dus hoger staan) vaker in de 16 van de tegenstander komen.
Ik kan me van Fischer en Achenteh alleen al 3 domme overtredingen (per persoon) in het strafschopgebied voor de geest halen.
Ben het zeker niet helemaal oneens met je, in Tilburg had Go Ahead 100 procent een penalty moeten krijgen (Chirivella).

Wat betreft Manu: net als bij Achenteh vraag je je echt af wat hij op een (betaald) voetbalveld doet.
Tuurlijk waren die rode kaarten onterecht, maar twee keer het veld uitlopen na de rode kaart waren zijn langste en snelste loopacties in een half jaar (!) tijd.
Doelpunt in Nijmegen was knap, maar dat is echt te weinig.
Ik denk serieus dat er een clausule in het huur-contract van Manu staat dat er bij niet-opstellen een boete betaald moet worden.
Lekker voor zo'n Maatsen ook.

Achenteh is gewoon niet fit, was een dissonant in het positiespel, zowel qua bewegen als qua snelheid en kwaliteit van passing. Had na ontslag De Koning nooit meer opgesteld mogen worden. Daarvoor ook niet maar De Koning deed wel meer gekke dingen.
...
Ik stop maar... het is erg pijnlijk allemaal.
Jodan Boys absoluut dieptepunt.
Teveel mis gegokt met spelers. Fisscher valt ook vaak tegen, had ik echt meer van verwacht.
Echt een killer-spits hebben we ook niet. Onze backs zijn ook nog niet helemaal rijp voor de Eredivisie ( muv Ritzmaier )

Het was het allemaal net niet. Stomme fouten zijn gemaakt bij het aanvang van het seizoen, maar dat spreekt inmiddels voor zich.

Uithuilen en opnieuw beginnen.
Immerdebestebobmaandag 24 april 2017 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 19:57 schreef Blinker het volgende:

[..]

Teveel mis gegokt met spelers. Fisscher valt ook vaak tegen, had ik echt meer van verwacht.
Echt een killer-spits hebben we ook niet. Onze backs zijn ook nog niet helemaal rijp voor de Eredivisie ( muv Ritzmaier )

Het was het allemaal net niet. Stomme fouten zijn gemaakt bij het aanvang van het seizoen, maar dat spreekt inmiddels voor zich.

Uithuilen en opnieuw beginnen.
Of gewoon van Ajax winnen :@
Blinkermaandag 24 april 2017 @ 21:53
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 20:34 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Of gewoon van Ajax winnen :@
:')
Xurkdinsdag 25 april 2017 @ 09:01
Dat is al 39 jaar niet gebeurd nee (en toen speelde GAE ook nog eens thuis) :+
Xurkdonderdag 4 mei 2017 @ 09:20
Nou, ik ben benieuwd. Krijgen we dit weekend het ontketende-speelt-Europese-subtoppers-helemaal-weg Ajax of krijgen we het we-zijn-moe-van-het-wegspelen-van-Europese-subtoppers-en-verliezen-van-PSV Ajax? :+
Xurkdonderdag 11 mei 2017 @ 10:50
Nieuwe trainer en nieuwe middenvelder. Beiden klinken niet onaardig. Hopelijk blijft er doorgepakt worden voor volgend seizoen en niet tot einde zomer afgewacht zodat alle afdankertjes voor een habbekrats opgeraapt worden :+ In elk geval één voordeel dat we nu al weten waar we aan toe zijn, kan er gelijk met een plan van aanpak gestart worden.
Blinkerzondag 14 mei 2017 @ 21:20
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 10:50 schreef Xurk het volgende:
Nieuwe trainer en nieuwe middenvelder. Beiden klinken niet onaardig. Hopelijk blijft er doorgepakt worden voor volgend seizoen en niet tot einde zomer afgewacht zodat alle afdankertjes voor een habbekrats opgeraapt worden :+ In elk geval één voordeel dat we nu al weten waar we aan toe zijn, kan er gelijk met een plan van aanpak gestart worden.
Pfff, het seizoen eindelijk voorbij. Wat een tranendal was het. Nooit hebben we echt meegedaan.
Deze wedstrijd was ook weer zo typisch. Dat laatste kwartier sloeg weer nergens op.

Het gaat nog een hele kluif worden om een kampioenswaardig team neer te zetten. ( ik ga er vanuit dat dit de focus is! )
Blinkermaandag 22 mei 2017 @ 23:15
quote:
0s.gif Op zondag 14 mei 2017 21:20 schreef Blinker het volgende:

[..]

Pfff, het seizoen eindelijk voorbij. Wat een tranendal was het. Nooit hebben we echt meegedaan.
Deze wedstrijd was ook weer zo typisch. Dat laatste kwartier sloeg weer nergens op.

Het gaat nog een hele kluif worden om een kampioenswaardig team neer te zetten. ( ik ga er vanuit dat dit de focus is! )
Nu 1,5 week later beginnen de eerste spelers binnen te druppelen.

Hierbij komt het Twente verleden van Dennis Bekking goed van pas, want de eerste versterkingen van FC Twente zijn al binnen: Soumaoro, Holscher & Stevens.
De laatste twee werden voorheen als grote talenten bestempeld en het is nu aan de trainer om ze weer te laten voetballen.

De selectie tot nu toe:

Keepers
Stevens

verdedigers
Groenbast
Schenk
Rexhepi

Middenvelders
Suk
Soumaoro
Hölscher
Dzepar
(David)

Aanvallers
Ojamaa
De Kogel
Hendriks
(Maatsen?)

Naar verluidt zijn is de staf druk bezig om weer de nodige Engelse versterkingen naar Deventer te halen.
Er wordt zelfs gesproken over een soort samenwerkingsverband met Liverpool. De vorige drie huurlingen beviel iedereen zeer goed, dus meer spelers van dit kaliber zijn meer dan welkom!
Xurkdinsdag 23 mei 2017 @ 08:12
quote:
0s.gif Op maandag 22 mei 2017 23:15 schreef Blinker het volgende:
Naar verluidt zijn is de staf druk bezig om weer de nodige Engelse versterkingen naar Deventer te halen.
Er wordt zelfs gesproken over een soort samenwerkingsverband met Liverpool. De vorige drie huurlingen beviel iedereen zeer goed, dus meer spelers van dit kaliber zijn meer dan welkom!
Dat zou zeker welkom zijn! Huurlingen zijn wel altijd een beetje dubbel maar aan de andere kant: als ze kunnen helpen om de sprong weer te maken naar de Eredivisie dan komt er ook weer meer geld beschikbaar voor gekochte versterkingen.

Trouwens, is Antonia weg (zie hem niet in jouw lijstje staan)? Dat heb ik even niet meegekregen :@
Obiekuludinsdag 23 mei 2017 @ 11:04
Achenteh weg scheelt al een stuk.
Obiekuludonderdag 1 juni 2017 @ 21:31
Een zomer vol afdankertjes van FC Twente?
Fucking Jiskefet.

Paul Bosvelt komt dan ook misschien weer terug, maar heeft ook nooit bewezen als trainer toegevoegde waarde te hebben.
Humberto-Tdinsdag 6 juni 2017 @ 23:00
En David verlaat de toko om naar Utrecht te gaan.
Xurkwoensdag 7 juni 2017 @ 10:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juni 2017 23:00 schreef Humberto-T het volgende:
En David verlaat de toko om naar Utrecht te gaan.
Opvallend, van beide partijen. Een speler die twee jaar lang non-stop geblesseerd is geweest aantrekken en aan de andere kant GAE verlaten nadat je bij beide revalidatie periodes volledige ondersteuning / vertrouwen hebt gekregen.

Flinke stap omhoog, dat wel.
Xurkvrijdag 18 augustus 2017 @ 22:17
Ook knap, drie keer op voorsprong komen en drie minuten voor tijd met 2-3 leiden, maar toch met 4-3 ten onder gaan.

Jammer om zo te starten, al is het wel MVV en een uitwedstrijd.
Jester65donderdag 31 augustus 2017 @ 23:28
Ik denk dat Kowet het best goed kan doen dit seizoen. Middenveld en aanval zijn bovengemiddeld voor de JL, de vraag is hoe de verdediging het gaat doen als iedereen terug is.
Jester65vrijdag 8 september 2017 @ 22:31
Vanavond naar Eagles-Volendam geweest, en ik moet terugkomen op mijn vorige post. Dit Kowet is niet best. Misschien dat het gaat lopen als de verdediging weer op orde is, maar nu? Beltrame is een goede speler, Overgoor doet het ook naar behoren, en de debutanten kun je ook niets verwijten. Verder is het zeer matig. Stevens was man van de wedstrijd, in een thuiswedstrijd nota bene.
Xurkvrijdag 6 oktober 2017 @ 22:31
GAE wint als degradant na een historisch slechte seizoensstart (zelfs in de VI stond er een stuk over) met 6-1 van de (tot vanavond) #5 van de JL, waarbij JL-topscorer Hendriks er weer twee in prikt. En nog staat er op het JL-samenvattingsbericht van Teletekst niets erover. Maar wel weer een alinea over Jong Ajax. Typisch ;)

Straks eens op Veronica de beelden checken. Zo'n uitslag kan niet anders dan verdiend zijn, hopelijk ook niet geflatteerd. Zou het lek boven zijn na twee overwinningen op rij? Ik hoop het zo!
Xurkmaandag 23 oktober 2017 @ 10:48
Nou, lekker hoor zo'n déjà vu naar vorig seizoen... ook toen tegen de koploper die nog ongeslagen was (Feyenoord) rond deze tijd en ook nu gewonnen! Maar dan nu veel overtuigender :9

Het lijkt er toch sterk op dat het verplaatsen van Suk een heel goed effect heeft gehad op het elftal :Y Zonde dat de start zo slecht was want als je ziet dat de afgelopen drie wedstrijden allen tegen hoger geplaatste ploegen waren en er geen van verloren is gegaan (twee zelfs ruim gewonnen) dan hadden we er al heel mooi voor kunnen staan. Maar ik ben allang blij met hoe het nu gaat :) Volgende uitdaging is wederom een sterke ploeg: Fortuna.
Obiekulumaandag 23 oktober 2017 @ 12:48
Vrijdag weer eens in het stadion.
Zeer degelijk gereageerd na de snelle 0-1.
Ik vond de rode kaart wat overdreven, maar denk dat we met 11 tegen 11 ook niet meer in de problemen waren gekomen.
Xurkmaandag 23 oktober 2017 @ 12:57
Trouwens ook leuk dat De Kogel weer eens heeft gescoord. Twee jaar terug speelde hij zo'n hoofdrol in de promotie dat ik het sneu vind dat hij vorig jaar zo'n zwaar seizoen kende en dit seizoen nogal wordt voorbij gestreefd door Hendriks.
Xurkmaandag 30 oktober 2017 @ 09:58
Na de uitermate teleurstellende wedstrijd tegen Fortuna gelukkig zich weer hersteld tegen Jong AZ. Al werd het wel een beetje kielekiele...

Aanstaande speelronde wordt een erg interessante. Zes van de top 7 (waarbij GAE #7 is) spelen onderlinge duels. Wij gaan op bezoek bij Telstar. Verder heb je Fortuna - Oss en Ajax - Graafschap. Toetreden tot de top 5 zou mooi zijn, maar dan moet er wel wat beter worden gespeeld dan de afgelopen twee wedstrijden gok ik.
Xurkdinsdag 5 december 2017 @ 16:08
Jan van Staa, van Staa
Whatever will be, will be
We're coming from Deventer
Jan van Staa, van Staa


Zo zeg, wat een nostalgie. Benieuwd of hij voor een ommekeer kan zorgen in dit tot dusver (op één goede periode na) beschamend slecht seizoen.
Jester65dinsdag 5 december 2017 @ 21:53
Slechter kan het niet in ieder geval. Er staat een aardig artikel op vi.nl over het huidige Go Ahead. https://www.vi.nl/pro/ove(...)bij-go-ahead-eagles#

Misschien wilde Vlemmings wel teveel van het materiaal waar hij in Deventer mee te maken kreeg. Daar zal Van Staa geen last van krijgen, die houdt het vast simpel. :)
Downstarvrijdag 8 december 2017 @ 13:28
Mwoah, ik ben niet zo heel erg anti-Vlemmings.
Wel tegen Bekkings, die heeft immers de spelers aangehaald.

Ik kan me er dus ook niet zo heel erg in vinden dat vlemmings teveel van zijn materiaal vroeg.
Hij had niet veel andere keus. Ik moet toegeven dat ik altijd baalde van 4-4-2 systeem. Dat past niet bij GAE.

Echter, kijk nu eens. Jan speelt wel vanavond met 4-3-3 maar moet noodgedwongen ook weer een typische middenvelder op rechtsbuiten zetten(Beltrame) omdat er gewoon geen 1 rechtsbuiten bij de club loopt. Ook links hebben we in principe alleen langendijk.

inkoop beleid is dus nooit op 4-3-3 gebaseerd geweest en dat mag je Bekking kwalijk nemen.
Middenvelders hebben we immers zat. Ik vind het daarom ook nog altijd jammer dat we Maatsen niet hebben weten te behouden..

[ Bericht 5% gewijzigd door Downstar op 08-12-2017 14:00:14 ]
Obiekuluvrijdag 12 januari 2018 @ 22:55
Vanavond in de uitwedstrijd bij NEC is het niet eens verrassend dat je verliest.
De manier waarop is zorgwekkend.

Als een heel team (!) mentaal door de ondergrens zakt, dan is het onmogelijk op korte termijn beterschap te verwachten.

De experimenten met huurlingen mogen onderhand ook wel stoppen.
Ik vind het flauw om een jonge speler op een wedstrijd te beoordelen, maar wat Levi Opdam vanavond liet zien, was echt onthutsend. Cijfer in VI kan niet boven de 3 komen.

Overige huurlingen iets acceptabeler, maar vooral grote delen van de wedstrijd onzichtbaar.
Downstarmaandag 15 januari 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:55 schreef Obiekulu het volgende:
Levi Opdam
Misschien vreemd, maar ik vond Levi Opdam ansich best goede tackles hebben nog.
Daar zag ik juist een gretigere houding dan bij de rest van de spelers. Zijn felheid deed me denken aan dat van Doke Schmidt in goede jaren al had hij ook natuurlijk zijn fouten.

Ik vond Soumaoro erg slecht op het middenveld. 2 Goals waren direct aan hem te verwijten.
Dan nog een persoonlijke fout achterin en je staat met lege handen.

Ik hoop daarnaast ook nog op een linkervleugel speler, Langendijk is in mijn ogen een veel te slappe vleugelspeler. Die komt er maar moeilijk langs, dat beperkt enorm veel aanvoer vanaf links.
Obiekuludinsdag 16 januari 2018 @ 19:19
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 17:14 schreef Downstar het volgende:

[..]

Misschien vreemd, maar ik vond Levi Opdam ansich best goede tackles hebben nog.
Daar zag ik juist een gretigere houding dan bij de rest van de spelers. Zijn felheid deed me denken aan dat van Doke Schmidt in goede jaren al had hij ook natuurlijk zijn fouten.

Ik vond Soumaoro erg slecht op het middenveld. 2 Goals waren direct aan hem te verwijten.
Dan nog een persoonlijke fout achterin en je staat met lege handen.

Ik hoop daarnaast ook nog op een linkervleugel speler, Langendijk is in mijn ogen een veel te slappe vleugelspeler. Die komt er maar moeilijk langs, dat beperkt enorm veel aanvoer vanaf links.
Ik kan me ook een goede tackle herinneren.
Helaas komt er bij voetbal meer kijken.
Doke Schmidt is toch ook een waardeloze speler man.

Soumaoro kon inderdaad het tempo totaal niet aan. Overgoor zat op de bank, viel in en deed het aardig. Als Overgoor niet alles terug en breed speelt, is het best een aardige speler.
Downstarwoensdag 17 januari 2018 @ 17:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 19:19 schreef Obiekulu het volgende:

[..]

Ik kan me ook een goede tackle herinneren.
Helaas komt er bij voetbal meer kijken.
Doke Schmidt is toch ook een waardeloze speler man.

Soumaoro kon inderdaad het tempo totaal niet aan. Overgoor zat op de bank, viel in en deed het aardig. Als Overgoor niet alles terug en breed speelt, is het best een aardige speler.
Mwoah ik vond doke best een leuk seizoen draaien bij ons. Verder niet gevolgd meer daarna.

Overgoor valt toch zwaar door de mand dit seizoen ook. Dat moet toch een van de meest dragende spelers zijn. Maar laten zien ho maar.. Jammer, toch zien we het vaker.. Ex eagle spelers die terugkomen presteren helaas lang niet meer zoals ze deden voor de weg gingen..
Xurkwoensdag 11 april 2018 @ 08:52
Ik vrees dat het weer járen gaat duren eer de topictitel weer relevant wordt. Telkens als je denkt dat het dieptepunt bereikt is en er langzaam omhoog wordt gekrabbeld, wordt er een nóg lager dieptepunt bereikt...
de_boswachterwoensdag 11 april 2018 @ 08:56
Eigenlijk best vreemd dat Eagles met spelers als Suk, Stans, Overgoor, Buwalda, Schenk en Langedijk al een heel seizoen bedroevend voetbal op de mat legt........
Net als bij RKC valt me ook bij Eagles op dat als je de namen in de selectie bekijkt dat er gewoon wanprestaties geleverd worden, best triest....
Jester65woensdag 11 april 2018 @ 16:06
Buwalda schijnt heel slecht gespeeld te hebben gisteravond, werd na 18 minuten (nadat zijn directe tegenstander 2 keer had gescoord) gewisseld. Maar ik ben met je eens dat je op basis van de namen veel meer zou mogen verwachten. Wel mooi dat Stegeman volgend seizoen komt, die zal wel schoon schip gaan maken.

Uithuilen en opnieuw beginnen. -O-
Jester65dinsdag 5 juni 2018 @ 15:45
quote:
Selectie vernieuwd GA Eagles staat al aardig in de steigers

De laatste aanwinst van GA Eagles, Jeroen Veldmate, vormt een belangrijke schakel in de wederopbouw van Deventer selectie, die met zeven nieuwelingen begin juni al stevig in de steigers staat.

Met Jeroen Veldmate heeft Go Ahead Eagles een grote vis aan de haak geslagen. De 29-jarige verdediger, die afgelopen maand met FC Emmen nog zo verrassend promoveerde naar de eredivisie, vormt voor technisch manager Paul Bosvelt een belangrijk stukje van het sportieve geraamte voor komend seizoen.

Hoewel Bosvelt amper drie weken geleden nog sceptisch sipte en hardop zijn twijfels uitte over de moeizame wederopbouw van de Deventer selectie, heeft de oud-international in korte tijd flinke slagen gemaakt. Met de opvallende aankoop Veldmate – die voor twee jaar is vastgelegd in de Adelaarshorst - is de zevende versterking binnen en staat de selectie van GA Eagles aardig in de steigers. Op papier heeft GA Eagles voor komend seizoen 28 spelers, het beoogde aantal van Bosvelt en de nieuwe trainer John Stegeman. Onder hen echter ook mannen als Shadrach Eghan, Brem Soumaoro en Sjoerd Overgoor, het trio dat mag uitkijken naar een nieuwe club.

Middenveld
Hun vertrek zou ruimte bieden voor nog drie nieuwelingen, want vooral op het middenveld aast Bosvelt - naast Richard van der Venne (FC Oss), Gino Bosz (Vitesse), Jeff Stans, Thijs Dekker en Orhan D¸epar - op meer aanvallende kracht. Zoals ook een extra rechterflankspeler geen overbodige luxe lijkt, naast Bruno Andrade en Pieter Langedijk. De toekomst van spits Sam Hendriks is nog ongewis. Als GA Eagles niet de hoofdprijs ontvangt voor het nog een jaar doorlopende contract van de Doetinchemmer, dan is het denkbeeldig dat Hendriks zijn contract gewoon uitdient in Deventer. De aanhang zal de topschutter met alle liefde nog een extra jaartje omarmen in de loodzware jacht op een plek in de bovenste regionen van de eerste divisie.

Metamorfose
Het is vooral de verdediging die de afgelopen weken een volledige metamorfose heeft ondergaan. Met Julian Lelieveld op rechts, een centrum met Julius Bliek (FC Dordrecht) en Veldmate én de op handen lijkende komst van linksback Roland Baas (Heracles) is een belangrijke achilleshiel van het rampzalig verlopen afgelopen seizoen volledig gerenoveerd. Met oudgedienden Dennis Hettinga, Joey Groenbast en Rick Ketting – die zich vorig seizoen wel staande hield – houdt trainer Stegeman meerdere opties achter de hand in het defensieve bastion, die met Veldmate een belangrijk fundament kreeg. De geroutineerde noorderling moet met zijn ervaring – opgedaan bij FC Groningen, Sparta en Heracles - de onbetwiste leider worden. ,,Als speler is hij groot, sterk en opbouwend goed’’, weet Bosvelt.

Vader
De transfervrije Veldmate treedt met zijn komst naar Deventer in de voetsporen van vader Henk, die als Schalkhaarder in de jaren zeventig en tachtig ook voetbalde in de Adelaarshorst. ,,Hij vindt het wel leuk dat ik hier nu heen ga’’, bekende Veldmate, die vorige maand met FC Emmen voor het eerst in de clubhistorie de eredivisie bereikte na de zege in de finale van de play-offs tegen Sparta. De keuze voor een toekomst bij de Deventer Jupiler Leagueclub is een opmerkelijke stap. ,,Het was een moeilijke keuze, die ik op gevoel heb gemaakt. Waarom? Het verhaal van de mannen die zijn ingestapt om de club GA Eagles weer terug te krijgen waar ze hoort, sprak me aan.”

Een verhaal dat door het ongebreidelde herstelwerk van Bosvelt en Stegeman nu ook stevig wordt onderbouwd. Nog vier weken voordat in Terwolde de eerste bal weer rolt, maar het geraamte van het nieuwe GA Eagles staat al als een huis.
https://www.destentor.nl/(...)e-steigers~a6030231/

Baas (Heracles) is inmiddels ook vastgelegd.
voetbalmanager2maandag 18 juni 2018 @ 13:10
Voormalig GA Eagles-spits Leon de Kogel ernstig gewond bij auto-ongeluk

Voormalig Go Ahead Eagles-aanvaller Leon de Kogel is vorige week ernstig gewond geraakt bij een auto-ongeluk op Malta. Dat weet het Algemeen Dagblad vanochtend te melden.

De Kogel zat zelf niet achter het stuur, maar ving als medepassagier de klap op tijdens het ongeval. Hij ligt in het UMC in Utrecht en moet nog enkele operaties ondergaan. De voetballer was op Malta op vakantie met vrienden. Volgens de lokale autoriteiten is het een wonder dat De Kogel het er levend vanaf heeft gebracht.

De aanvaller verliet Go Ahead Eagles in de winterstop om te gaan spelen voor het Spaanse UE Cornella.
https://www.rtvoost.nl/ni(...)ond-bij-auto-ongeluk
pitboervrijdag 6 juli 2018 @ 17:31
Nog een beetje vertrouwen hier in het nieuwe seizoen met stegeman aan het roer?
Downstarwoensdag 11 juli 2018 @ 13:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 17:31 schreef pitboer het volgende:
Nog een beetje vertrouwen hier in het nieuwe seizoen met stegeman aan het roer?
Kan niet slechter gaan dan vorig seizoen.
Enige is alleen dat we dit seizoen veel meer 'concurrenten' hebben in de KK divisie ( :') )

Wat we missen met het wegvallen van Hendriks is wel echt een scorende spits.
Wat we nu nog over hebben is Werkhoven. Die dit jaar voor de 3de keer al een disciplinaire schorsing aan zijn broek heeft.. Leuk dat het een Deventer jongen is en uit eigen jeugd komt, maar dit soort gasten moeten we gewoon niet willen...
Xurkzaterdag 18 augustus 2018 @ 22:19
Prima begin van het seizoen, mag weer eens :)

Verder weet ik dat het tegen Jong Utrecht is, maar ik vind het wel weer typerend dat de grootste uitslag van de avond (waardoor GAE direct de eerste koploper is) zowel op TT als in nieuwsberichten niet eens genoemd wordt :+
pitboerzondag 19 augustus 2018 @ 21:30
Nop.Iedereen heeft het over die tukkers.
pitboerzondag 19 augustus 2018 @ 21:30
Morgenavond 18.30 jong gae-fc bedrog.Gratis toegang.
Xurkvrijdag 31 augustus 2018 @ 22:34
Contrast met de start van vorig seizoen kan letterlijk niet groter zijn. Wat heerlijk dit, 9 uit 3 met doelsaldo 9-2.

Natuurlijk weet ik dat dit niet eeuwig gaat duren maar terwijl het nog wel duurt… O+
mrpochvrijdag 31 augustus 2018 @ 23:12
Kan je wel verklappen dat je met dit voetbal wat ze nu op de mat leggen net zo goed eens drie keer achter elkaar kunnen gaan verliezen. Optimisme mag er zijn, maar mag niet ten koste gaan van realisme. Moet echt nog heel wat gebeuren wil je meedoen met de top 3. Niet dat ik daar geen vertrouwen in heb. Volgende week Volendam. Moet gezien de huidige vorm van Volendam te doen zijn. Ben overigens wel fan van het duo Gino Bosz en Jeroen Veldmate. Vullen elkaar uitstekend aan. En nog lang niet overtuigd van Verheydt. Denk ook niet dat dat goed gaat komen.
#ANONIEMwoensdag 5 september 2018 @ 05:28
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 augustus 2018 23:12 schreef mrpoch het volgende:
Kan je wel verklappen dat je met dit voetbal wat ze nu op de mat leggen net zo goed eens drie keer achter elkaar kunnen gaan verliezen. Optimisme mag er zijn, maar mag niet ten koste gaan van realisme. Moet echt nog heel wat gebeuren wil je meedoen met de top 3. Niet dat ik daar geen vertrouwen in heb. Volgende week Volendam. Moet gezien de huidige vorm van Volendam te doen zijn. Ben overigens wel fan van het duo Gino Bosz en Jeroen Veldmate. Vullen elkaar uitstekend aan. En nog lang niet overtuigd van Verheydt. Denk ook niet dat dat goed gaat komen.
Prima begin. Zou mooi zijn voor jullie als je gelijk de 1e periode titel kan pakken. Dat geeft toch wat meer lucht voor de rest van het seizoen.
Xurkwoensdag 5 september 2018 @ 08:59
quote:
14s.gif Op woensdag 5 september 2018 05:28 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Prima begin. Zou mooi zijn voor jullie als je gelijk de 1e periode titel kan pakken. Dat geeft toch wat meer lucht voor de rest van het seizoen.
Jammer dat de eerste periode pas net één wedstrijd onderweg is (dat snap ik nou niet, doe gewoon vanaf speelronde 1), nu staan we vijfde(/gedeeld eerste) op doelsaldo :P

Wel nice trouwens dat de KK Divisie voortaan 's vrijdags live uitgezonden wordt op FOX :Y Wel uiteraard meer aandacht voor de 'grote' clubs, maar toch. Ik neem aan dat hoe langer GAE het volhoudt bovenin, hoe meer screentime ze zullen krijgen ;)
Cultuur058donderdag 6 september 2018 @ 11:27
quote:
0s.gif Op woensdag 5 september 2018 08:59 schreef Xurk het volgende:

Wel nice trouwens dat de KK Divisie voortaan 's vrijdags live uitgezonden wordt op FOX :Y Wel uiteraard meer aandacht voor de 'grote' clubs, maar toch. Ik neem aan dat hoe langer GAE het volhoudt bovenin, hoe meer screentime ze zullen krijgen ;)
Ik vrees dat het nog lang zal gaan over jong ajax, fc twente en sparta dit seizoen. Zie persoonlijk ook graag meer van GAE, Cambuur en andere clubs waar je nog heen wil voor een sfeervol avondje voetbal.
mrpochdonderdag 6 september 2018 @ 11:46
Afgelopen vrijdag live geweest en denk a.s. vrijdag weer. Dus vooralsnog mooi. Overigens heeft GAE, buiten de inkomsten die er bij komen kijken, niet zoveel aan periode. Die play-offs halen ze met dit elftal toch wel. Ze moeten zorgen dat ze de eerste ronde mogen overslaan, dat kan alleen als je ongeveer top 5/6 haalt. Periodewinnaars stromen in ronde 1 in.
Blinkermaandag 10 september 2018 @ 19:42
quote:
10s.gif Op donderdag 6 september 2018 11:46 schreef mrpoch het volgende:
Afgelopen vrijdag live geweest en denk a.s. vrijdag weer. Dus vooralsnog mooi. Overigens heeft GAE, buiten de inkomsten die er bij komen kijken, niet zoveel aan periode. Die play-offs halen ze met dit elftal toch wel. Ze moeten zorgen dat ze de eerste ronde mogen overslaan, dat kan alleen als je ongeveer top 5/6 haalt. Periodewinnaars stromen in ronde 1 in.
Inderdaad. In dat opzicht kan ik de filosofie van Stegeman goed volgen.
Je moet nu bouwen, schaven en perfectioneren totdat je een goed lopend elftal hebt.
Dan dan hopelijk oogsten in de nacompetitie, want voor een eventueel kampioenschap zijn we niet goed genoeg, ben ik bang.

Maar gezien het huidige aantal laagvliegers in de Eredivisie zou het uitschakelen van een Eredivisionist geen onmogelijke opgave moeten zijn. ;-)
Blinkermaandag 10 september 2018 @ 19:43
En vol!

Hier verder: VBL / GAE Topic #25 De wederopstanding

[ Bericht 91% gewijzigd door Blinker op 11-09-2018 10:58:58 ]