Waar kan ik die krijgen?quote:Op donderdag 1 december 2016 15:52 schreef FANN het volgende:
mischien een tip voor jou en je vriendin, deze zijn ook érg lekker
[ afbeelding ]
Ik koop ze altijd bij de Jumbo daar zitten er 4 in een pakje, maar ze zijn van Goodbitequote:Op donderdag 1 december 2016 16:00 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
Waar kan ik die krijgen?
En als alternatief voor (parmezaanse) kaas gebruiken wij edelgistvlokken.
Met wat sojaroom, uitje en wat mosterd is daar ook een prima kaasachtig sausje van te maken.
AH helaas niet. Gelukkig hebben ze daar wel een uitgebreid assortiment van de vegetarische slager.quote:Op donderdag 1 december 2016 16:06 schreef FANN het volgende:
dus ik denk dat ze ze elders ook wel verkopen, AH enzo...
Ik eet zelf geen kaas (Gewoon omdat ik het echt niet lekker vind..), maar de pasta carbonara met artisjokken en die kaassaus is echt heerlijk. Komt volgens mij uit het boek ' Wat de pot schaft' van Lisette Kreischer.quote:Op donderdag 1 december 2016 16:06 schreef FANN het volgende:
Als ik écht serieus Vegan ga ga ik dat wel proberen dat soort kaassausjes, maar eh...
helemaal zonder kaas zie ik nog niet zo zitten
zet het héle recept eens hier danquote:Op donderdag 1 december 2016 16:13 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
AH helaas niet. Gelukkig hebben ze daar wel een uitgebreid assortiment van de vegetarische slager.
[..]
Ik eet zelf geen kaas (Gewoon omdat ik het echt niet lekker vind..), maar de pasta carbonara met artisjokken en die kaassaus is echt heerlijk. Komt volgens mij uit het boek ' Wat de pot schaft' van Lisette Kreischer.
jammerquote:Op donderdag 1 december 2016 16:17 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
Sorry, dat boek ligt bij mijn vriendin thuis.
Leuke boeken schrijft zij !quote:Op donderdag 1 december 2016 16:13 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
AH helaas niet. Gelukkig hebben ze daar wel een uitgebreid assortiment van de vegetarische slager.
[..]
Ik eet zelf geen kaas (Gewoon omdat ik het echt niet lekker vind..), maar de pasta carbonara met artisjokken en die kaassaus is echt heerlijk. Komt volgens mij uit het boek ' Wat de pot schaft' van Lisette Kreischer.
Ziet er lekker uit. Laatst heb ik een gekruide boerenkoolstamppot gemaakt met zoete aardappel en gegrilde stukjes halloumi als alternatief voor spekjes. Was erg lekker!quote:Op donderdag 1 december 2016 17:55 schreef Ferry_76 het volgende:
Deze staat voor komend weekend op het menu: http://www.voedzaamensnel(...)van-zoete-aardappel/
Ben erg benieuwd.
Halloumi is erg lekker bij stamppot jaquote:Op vrijdag 2 december 2016 13:53 schreef Farenji het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit. Laatst heb ik een gekruide boerenkoolstamppot gemaakt met zoete aardappel en gegrilde stukjes halloumi als alternatief voor spekjes. Was erg lekker!
Geprobeerd en goedgekeurd!quote:Op donderdag 1 december 2016 17:55 schreef Ferry_76 het volgende:
Deze staat voor komend weekend op het menu: http://www.voedzaamensnel(...)van-zoete-aardappel/
Ben erg benieuwd.
Ik ga met je mee doenquote:Op woensdag 7 december 2016 08:50 schreef Aphrodyte het volgende:
Eerste week als vegan zit erop.
Valt me vooralsnog erg mee. Wilmersburger smeerbare kruidencreme is erg lekker op brood.
Bonvita witte chocolade niet zo
Binnenkort maar eens het nieuwe veganz assortiment van Ah proberen
Ik eet nog niet helemaal vegetarisch, meestal zo'n twee of drie keer per week nog vis, kip of vlees.quote:Op woensdag 7 december 2016 08:50 schreef Aphrodyte het volgende:
Eerste week als vegan zit erop.
Valt me vooralsnog erg mee.
Voor mij nu binnen een week al minder exceem en darmklachtenquote:Op woensdag 7 december 2016 21:34 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik ga met je mee doen
Deze gezien... ik wil toch wel eens weten wat helemaal Vegan uitmaakt bij mijn gezondheidproblemen.
Grappig dat je dat zo zegt. Ik zie mezelf als helemaal niet vegetariër, maar ik eet ook maximaal 2 à 3 keer in de week vlees of vis, vooral tijdens de lunch. Dit vooral omdat mijn vriend vegetariër is en ik ga geen aparte maaltijd koken voor mij, dat vind ik de moeite niet waard.quote:Op woensdag 7 december 2016 23:07 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
Ik eet nog niet helemaal vegetarisch, meestal zo'n twee of drie keer per week nog vis, kip of vlees.
Voorlopig heeft het zeker geen nadelen voor mij. Het scheelt wel dat we goede kookboeken gebruiken zodat we vlees op een prima manier vervangen.
....
KIjk, dát zijn goeie berichtenquote:Op donderdag 8 december 2016 05:18 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Voor mij nu binnen een week al minder exceem en darmklachten
Qua producten; ik heb hele lekkere vegan mayo ontdekt in het allergie schap van Ah Xl. In twee smaken, normaal en sambal. 1.50 per potje. Zeer goede deal
Zodra we hopelijk komend jaar gaan samenwonen zal ik wel wat vaker vegetarisch eten, al zal ik ook dan wel eens een stukje vlees eten. Ook als ik alleen ben eet ik wel eens een salade of soep zonder vlees, en een keer per week een vleesvervanger.quote:Op donderdag 8 december 2016 07:16 schreef Panthera1984 het volgende:
Grappig dat je dat zo zegt. Ik zie mezelf als helemaal niet vegetariër, maar ik eet ook maximaal 2 à 3 keer in de week vlees of vis, vooral tijdens de lunch. Dit vooral omdat mijn vriend vegetariër is en ik ga geen aparte maaltijd koken voor mij, dat vind ik de moeite niet waard.
quote:Quinoa Is The New Big Mac
[…]
David Friedberg, a former Google programmer with a degree in astrophysics, hopes to overcome these challenges with a new vegetarian chain called Eatsa. “We’ve got to do two things: get healthy products down to a price point that McDonald’s and Taco Bell are winning on, and offer products tasty enough to disrupt the meat-focussed fast-food business,” he told me recently. “We think the way to do it is quinoa.”
[…]
Ja is lekker ik heb mijn roomboter vervangen voor dezequote:Op maandag 26 december 2016 13:47 schreef Aphrodyte het volgende:
Lekkere veganistische mayonaise is deze:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |