Ja en witlof noemen ze ook witlof ;p is leuk idd.quote:Op maandag 30 november 2015 19:17 schreef Karina het volgende:
Ik blijf het grappig vinden dat ze 'spek' zeggen.
U is blauwquote:
je best? Je best is niet goed genoeg. Je moet het gewoon doen.quote:
Jij wilde nietquote:Op maandag 30 november 2015 19:20 schreef Nizno het volgende:
[..]
je best? Je best is niet goed genoeg. Je moet het gewoon doen.
Ja jij had een TTquote:
Heb ik toch ook? Alleen beetje veel openstaanquote:
het lijkt gemaakt idd dat hij nog zo veel dingetjes achter de hand heeftquote:Op maandag 30 november 2015 19:21 schreef Karina het volgende:
Reynold heeft altijd wel een ideetje klaar.
Matt vrat ze gewoon rauw hoppaquote:Op maandag 30 november 2015 19:23 schreef Karina het volgende:
Ik wilde al roepen: kun je dat eten dan. Maar ze gaat die bladeren als garnering gebruiken.
ik had ook verwact dat ze dat zou doen.quote:Op maandag 30 november 2015 19:24 schreef Burner82 het volgende:
Opdienen in een uitgeholde watermeloen, muts
Matt ja, maar ja... die ziet er ook uit alsof hij alles eetquote:
niet, om jou blij te maken wint ze.quote:Op maandag 30 november 2015 19:31 schreef Karina het volgende:
Wanneer gaat Georgia er nou eindelijk eens uit.
Dan word ik echt gek.quote:Op maandag 30 november 2015 19:31 schreef Nizno het volgende:
[..]
niet, om jou blij te maken wint ze.
Dat staat hier voor morgen of maandag op de planning. Boodschappen worden morgen bezorgdquote:Op dinsdag 1 december 2015 17:24 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Ik ben het nu aan het maken
http://tenplay.com.au/cha(...)h-fresh-tomato-sauce
Die saus nu bijna klaar en is echt zo lekker
AHquote:Op dinsdag 1 december 2015 17:26 schreef Nizno het volgende:
[..]
Dat staat hier voor morgen of maandag op de planning. Boodschappen worden morgen bezorgd
helemaal goedquote:
Nou ik heb het op hoor, echt super lekker! Vooral in combinatie met de losse tomaatjes en basilicum erbij. Aantal tips voor mensen die dit gaan maken:quote:Op dinsdag 1 december 2015 17:24 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Ik ben het nu aan het maken
http://tenplay.com.au/cha(...)h-fresh-tomato-sauce
Die saus nu bijna klaar en is echt zo lekker
goede tipquote:Op dinsdag 1 december 2015 18:25 schreef Donnie-Brasco het volgende:
[..]
Nou ik heb het op hoor, echt super lekker! Vooral in combinatie met de losse tomaatjes en basilicum erbij. Aantal tips voor mensen die dit gaan maken:
- Wees voorzichtig met het toevoegen van water, maak het niet te dun.
- Je moet wel echt een grove zeef hebben, anders verlies je veel van de passata en ui en kan het weer snel te dun worden.
Ik had dus een fijne zeef en na de helft van het zeven het me toch wat te dun was. Dus daarna de cherry tomaatjes eruit gehaald en de rest in de pan even met een staafmixer iets fijner gemaakt en bij het gezeefde gedeelte gevoegd. Zo heb ik toch nog wel een saus die mooi van structuur is, maar heeft dus wel wat extra moeite en gepruts gekost.
euh oke, ja logische reden.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |