Heb je misschien receptje daarvan? Of eigen creatie?quote:Op zondag 22 maart 2015 16:38 schreef deroow het volgende:
[ afbeelding ]
Flatbread met groene pesto, roquefort, mozzarella, groene asperges, serrano en rucola.
Foto weg, discussie ook maar weg. Zeggen dat je een foto wel of niet mooi vindt moet gewoon kunnen, maar dit werd wel een heel lange zinloze discussie.quote:Op zaterdag 21 maart 2015 18:57 schreef MonkNL het volgende:
Gisteren mijn steenoven weer aan gehad. 12 pizza's gebakken. Deze is met tomatensaus, pancetta, ui, mozzarella. Na het bakken een beetje rucola met geraspte parmezaanse kaas en wat olijfolie. Op de een of andere manier vind ik rucola met deze combi erg lekker. De rest van de pizza's doe ik zonder rucola.
- hoppa, foto maar weg.
Er zijn natuurlijk wel verschillende manieren om dat te zeggen.quote:Op zondag 22 maart 2015 19:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Foto weg, discussie ook maar weg. Zeggen dat je een foto wel of niet mooi vindt moet gewoon kunnen, maar dit werd wel een heel lange zinloze discussie.
Veel beter zo!quote:
Mooi bordquote:Op dinsdag 24 maart 2015 13:43 schreef minilot het volgende:
Vegan lunchje!
Toast, avocado/limoen-crema + tamelijk hete tofu
[ afbeelding ]
De tofu vind ik net iets te "zwart".quote:Op dinsdag 24 maart 2015 13:43 schreef minilot het volgende:
Vegan lunchje!
Toast, avocado/limoen-crema + tamelijk hete tofu
[ afbeelding ]
Snap ik. Maar vind ik wel lekker. Ook bij geroosterde kip of tosti's.quote:Op dinsdag 24 maart 2015 15:03 schreef Curiosity het volgende:
[..]
De tofu vind ik net iets te "zwart".
Huh?quote:
Bij Jerk Chickenquote:Op dinsdag 24 maart 2015 15:11 schreef minilot het volgende:
[..]
Snap ik. Maar vind ik wel lekker. Ook bij geroosterde kip of tosti's.
Tuurlijk! Je foto ziet er prachtig uit, zou zo in een kookboek kunnen! Mmhm...quote:Op dinsdag 31 maart 2015 21:33 schreef xuryah het volgende:
Wat een prachtige en heerlijke foto's staan hier toch. Krijg er gewoon honger van!
Vandaag heb ik een vegetarische burger gemaakt op een avocado volkoren broodje.
Alles is homemade en vond het er wel leuk uit zien, vandaar dat ik hem wilde delen
Ik hoop dat hij hier een beetje tussen past!
[ afbeelding
Ahh thanks voor het compliment!quote:Op dinsdag 31 maart 2015 22:31 schreef Unites het volgende:
[..]
Tuurlijk! Je foto ziet er prachtig uit, zou zo in een kookboek kunnen! Mmhm...
Ik ga het ook maar eens een keer maken denk :-)
Ik krijg er anders super veel honger van.quote:Op woensdag 1 april 2015 10:28 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Recept uit Thaise kookboek Pok Pok: Phat Si Ew (Homemade, verse rijstnoodles in knoflookolie geroertbakt met reepjes varkenshaas, een ei, Chinese broccoli zoete sojasaus & vissaus en chilipoeder)
Ziet er niet echt geweldig uit, maar was wel lekker.
(Ik heb 't recept niet online, maar het staat ook hier: http://www.finecooking.co(...)ce-noodles-pork.aspx)
Zou dat iets te maken kunnen hebben met brood/vulling ratio?quote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
quote:Op maandag 6 april 2015 14:27 schreef RobinOok het volgende:
We hadden wat beenham over en dit is wat ik ermee deed.
Ik vond het goed te eten, maar vraag me wel af wat "een jury" ervan zou zeggen.
Wel een heerlijk slechte fotoquote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
Och, kijk dat toch eens druipen!quote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
De grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt het?quote:Op woensdag 8 april 2015 15:30 schreef minilot het volgende:
Nog eentje dan!
[ afbeelding ]
Vegan meringue (zie hier: CUL / [Vegetarisch en veganistisch eten #13] ) + pekmez (Turkse druivensiroop) en granaatappelpitten
Ziet er goed uitquote:Op woensdag 8 april 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Beste lunch in tijden!
[ afbeelding ]
Yuca frita, oftewel patat/friet van cassavewortel, met pittige aji amarillo-saus Heel, heel, héél erg lekker.
Min of meer dit recept aangehouden:
http://www.seriouseats.co(...)icy-mayo-recipe.html
Dikke aanrader!
Zoet en lekker! Zelfde structuur als meringue van eiwit, maar neutraler (want niet eiļg) van smaakquote:Op woensdag 8 april 2015 16:10 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt het?
Ziet er erg feestelijk uit iig.
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?quote:Op woensdag 8 april 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Beste lunch in tijden!
[ afbeelding ]
Yuca frita, oftewel patat/friet van cassavewortel, met pittige aji amarillo-saus Heel, heel, héél erg lekker.
Min of meer dit recept aangehouden:
http://www.seriouseats.co(...)icy-mayo-recipe.html
Dikke aanrader!
In braziliė eten we dit ook vrij vaak (dan niet met de zeer pittige sauzen), het is sowieso droger dan aardappel. Ze doen er eigenlijk vaak ook geen saus bij en dan vind ik het niet lekker. Als je er wel een lekker vettig sausje bij hebt is het prima/quote:Op woensdag 8 april 2015 17:10 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?
Ik heb het eens gegeten maar dat was gortdroog, en ik kreeg het echt niet weg.
Kan me niet voorstellen dat dat zo hoorde te zijn
Ik vond het niet droog.quote:Op woensdag 8 april 2015 17:10 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?
Ik heb het eens gegeten maar dat was gortdroog, en ik kreeg het echt niet weg.
Kan me niet voorstellen dat dat zo hoorde te zijn
Dat zal het zijn geweest danquote:Op woensdag 8 april 2015 17:33 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik vond het niet droog.
Qua smaak wel ongeveer als aardappelfriet/patat, maar qua smaak juist zachter en romiger van binnen en krokanter van buiten.
Ik heb wel op verschillende plekken gelezen dat yuca frita van cassavepatatten uit de diepvries veeeeeeel minder lekker zijn, dus misschien is dat het? Ik maakte ze in elk geval van verse cassavewortel.
Wauw.... krijg spontaan honger van dit hahaquote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
Mooi plaatjequote:Op vrijdag 10 april 2015 12:55 schreef xuryah het volgende:
Gisteren super simpele vegaburgers gemaakt, omdat ik wat receptjes aan het testen ben voor mijn 31 dagen zonder vlees. Ze waren heel lekker en zagen er ook leuk uit
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |