Wel een heerlijk slechte fotoquote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
Och, kijk dat toch eens druipen!quote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
De grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt het?quote:Op woensdag 8 april 2015 15:30 schreef minilot het volgende:
Nog eentje dan!
[ afbeelding ]
Vegan meringue (zie hier: CUL / [Vegetarisch en veganistisch eten #13] ) + pekmez (Turkse druivensiroop) en granaatappelpitten
Ziet er goed uitquote:Op woensdag 8 april 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Beste lunch in tijden!
[ afbeelding ]
Yuca frita, oftewel patat/friet van cassavewortel, met pittige aji amarillo-saus Heel, heel, héél erg lekker.
Min of meer dit recept aangehouden:
http://www.seriouseats.co(...)icy-mayo-recipe.html
Dikke aanrader!
Zoet en lekker! Zelfde structuur als meringue van eiwit, maar neutraler (want niet eiïg) van smaakquote:Op woensdag 8 april 2015 16:10 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De grote vraag is natuurlijk: hoe smaakt het?
Ziet er erg feestelijk uit iig.
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?quote:Op woensdag 8 april 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Beste lunch in tijden!
[ afbeelding ]
Yuca frita, oftewel patat/friet van cassavewortel, met pittige aji amarillo-saus Heel, heel, héél erg lekker.
Min of meer dit recept aangehouden:
http://www.seriouseats.co(...)icy-mayo-recipe.html
Dikke aanrader!
In brazilië eten we dit ook vrij vaak (dan niet met de zeer pittige sauzen), het is sowieso droger dan aardappel. Ze doen er eigenlijk vaak ook geen saus bij en dan vind ik het niet lekker. Als je er wel een lekker vettig sausje bij hebt is het prima/quote:Op woensdag 8 april 2015 17:10 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?
Ik heb het eens gegeten maar dat was gortdroog, en ik kreeg het echt niet weg.
Kan me niet voorstellen dat dat zo hoorde te zijn
Ik vond het niet droog.quote:Op woensdag 8 april 2015 17:10 schreef De_Taartjesfee het volgende:
[..]
Hoe is de structuur daarvan? Als een aardappel?
Ik heb het eens gegeten maar dat was gortdroog, en ik kreeg het echt niet weg.
Kan me niet voorstellen dat dat zo hoorde te zijn
Dat zal het zijn geweest danquote:Op woensdag 8 april 2015 17:33 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik vond het niet droog.
Qua smaak wel ongeveer als aardappelfriet/patat, maar qua smaak juist zachter en romiger van binnen en krokanter van buiten.
Ik heb wel op verschillende plekken gelezen dat yuca frita van cassavepatatten uit de diepvries veeeeeeel minder lekker zijn, dus misschien is dat het? Ik maakte ze in elk geval van verse cassavewortel.
Wauw.... krijg spontaan honger van dit hahaquote:Op zaterdag 4 april 2015 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Zaterdag, Tostidag!
[ link | afbeelding ]
Ik wilde 'm leuk stapelen, maar daar dacht de tosti anders over.
Mooi plaatjequote:Op vrijdag 10 april 2015 12:55 schreef xuryah het volgende:
Gisteren super simpele vegaburgers gemaakt, omdat ik wat receptjes aan het testen ben voor mijn 31 dagen zonder vlees. Ze waren heel lekker en zagen er ook leuk uit
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |