abonnement Unibet Coolblue
pi_148664533
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 22:21 schreef Xummon het volgende:
Geen kampioen en geen plek 2 en Champions League

PSV na de winterstop onaantastbaar, van de laatste 12 duels verloren ze er slechts 1. Rest wonnen ze.
Zelf na de winterstop te veel gelijk gespeelt, zometeen mijn laatst duel thuis tegen Ajax, winst is direct europa in, verlies is playoffs
In dit topic zou iedereen in z'n onderschrift moeten vermelden met wie ze spelen :P
pi_148670408
Dan denk je dat je een gewonnen wedstrijd speelt na minuut 35:


-O-

Ik moet nog es een tactiek maken om achterin alles dicht te gooien denk! Iemand suggesties?
  woensdag 14 januari 2015 @ 13:45:54 #153
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148673427
quote:
0s.gif Op woensdag 14 januari 2015 03:15 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

In dit topic zou iedereen in z'n onderschrift moeten vermelden met wie ze spelen :P
als je paar posts naar boven had gekeken had je het gezien
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_148673696
Zeg het maar jongons, wie oh wie zou ik moeten/kunnen vervangen om nog sterker te worden....

Insigne/Depay - Sturridge/Origi - Sterling/Markovic

------------------------Coutinho/Suso-------------------------

----------------Verrati/Ojo---Henderson/Allen-----------

Alberto Moreno/Husband--Sakho/Martins Indi---Lovren/Dragovic-Flanagan/Santon

-------------------Mignolet/Mannone-------------------------

:') :D
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_148686889
Ik post hier bijna nooit maar ik speel al sinds CM93/94 en lees altijd met plezier de avonturen van jullie allemaal!

Voordat ik een LLM spel begin in FM2015 met mijn favoriete Whitehawk FC in the Conference South league ben ik met Feyenoord begonnen.

De evaluatie van mijn eerste twee seizoenen:
Met moeite kampioen geworden na een wat (onrealistische) aankoop in de winterstop van Victor Valdes (GK) die in December nog steeds nergens aan de bak was en als spits Fredy Montero van Sporting. Vermeer deed het redelijk goed maar ik kon het toch niet laten om Valdes binnen te halen.
Dit eerste seizoen 'verloor' ik Clasie voor 32mln aan Real Madrid, ik wilde hem eigenlijk niet kwijt maar dat was wel erg veel geld en hij wilde zelf ook een stap hogerop. Toornstra en Vilhena deden het ook prima.
In de Champions Leage ben ik gestrand in de kwart finale tegen Real Madrid (2-2 thuis en 0-2 uit)

In de zomer kwamen een aantal (redelijk) bekende namen zoals John Guidetti (gratis, had geen nieuw contract gekregen van Man.City), Micah Richards (DC) van Man.City ook gratis, Emanuel Mammana (DC) op huurbasis van River (ze wilde hem niet verkopen), Hatem Ben Arfa (AMRC) van Newcastle gratis, Juan Fernando Quintero van Porto (AMC) voor 16mln en Gianelli Imbula (MC) van Marseille voor 11mln om wat meer opties op het middenveld te hebben, en ten slotte de Baziliaan Gustavo Henrique (DC) voor 5mln van Santos.
Met Montero en Guidetti in de spits was er aardig wat scorend vermogen, met op de flanken natuurlijk Boetius en Basacikoglu die voor aardig wat assists zorgden.

Bekende namen die verkocht werden waren El Ahmadi en Mathijsen naar QPR, Van Beek naar Southampton (wilde naar een grotere club) voor een schamele 6mln, Vilhena naar Chelsea voor 15mln (te weining, maar had jammer genoeg een gelimiteerde afkoopsom), Immers naar Club Brugge voor 3mln, en Manu voor 4mln naar Marseille. Manu werd daarna meteen geselecteerd voor het Nederlands elftal en doet het nog redelijk goed ook...

Het kampioenschap was redelijk makkelijk en een frapant detail is dat Ajax in de winterstop 17e stond, De Boer werd vervangen door Van Basten en die sloot het seizoen af met de 2e plaats!
In de Champions Leage ben ik gestrand in de halve finale tegen Chelsea (1-1 thuis en 0-0 uit)

Net begonnen aan het 3e seizoen en in de zomer werden weer spelers verkocht die ik niet wilde verkopen. Bij de contract vernieuwingen kon ik de afkoopsom niet hoger kon krijgen omdat ze het anders niet accepteerden (probeer altijd tussen de 20 en 30mln); Henrique had een heel goed seizoen en Zenit kwam met een 16.75mln bod en ook de 22mln voor Kongolo van Real Madrid moest ik accepteren. Zo had ik plots bijna geen verdedigers meer maar gelukkig werd mijn bod van 7.5mln op Mammana geaccepteerd en haalde ik ook de fransman Layvin Kurzawa (DL) van AS Monaco voor 11.5mln omdat Nelom zich niet echt goed ontwikkeld als linksback.

Daarnaast zijn er nog een aantal spelers vertrokken nadat hun contract afgelopen was: Mulder, Achabar, Boulahrouz, Schaken en Lamprou. Allen waren in mijn reserve team terecht gekomen het afgelopen seizoen. Het vertrek van Schaken vonden de supporters niet leuk, volgens hen had ik meer m'n best moeten doen om hem the behouden...

Direct na het EK dat door Nederland gewonnen was werd mij plots 3 banen als bondscoach aangeboden: Nederland, Rusland en Griekenland. Nederland (nog) niet gekozen omdat ze dus net kampioen zijn geworden dus dan liggen de verwachtingen wel erg hoog. Rusland leek mij wel aardig maar ik keek naar hun fixtures en ze doen niet mee aan de kwalificatie voor het WK (heel vreemd, kon niet uitvinden waarom dus misschien een bug), dus is het Griekenland geworden.

Zo op papier hebben ze wel een aardig team maar de eerste wedstrijd thuis werd verloren tegen Albanie(!!) die zeer verdedigend speelde en met 1 snelle counter een doelpunt maakten. Mijn spelers raakten meteen gefrustreerd en bakten er niks meer van. De tweede interland in 4 dagen tijd tegen Noorwegen (uit) was een bloedeloze 0-0. Niet goed begonnen dus. Het doel van de Griekse bond is om minimaal de Play-off wedstrijd te halen in een groep met Kazachstan, Hongarije, Albanie, Noorwegen en Bosnie Herzegovina. Dat zou dus redelijk makkelijk moeten kunnen...

Mijn opstelling voor dit seizoen met Feyenoord (ben overgegaan naar een taktiek met 1 spits):

----------Guidetti----------

Boetius--Quintero--Basacikoglu

-----Imbula--Toornstra-----

Kurzawa-Nelom-Mammana-Richards

----------Valdes----------

Guidetti scoort er lekker op los als Target Man; 19 in 21 wedstijden vorig seizoen en nu staat de teller al op 14 in 8 wedstrijden.

Ben Arfa speeld ook regelmatig op the AMC of AMR positie en Vermeer geeft ik af en toe speeltijd (krijg dan ook altijd de vraag van een journalist waarom ik Valdes niet opstel). Daarnaast nog een talentvolle Nederlandse re-gen spits uit mijn eigen jeugd die af en toe invalt voor Guidetti. Ik heb nog een aantal Nederlandse jeugdspelers met 4 en 4.5 ster voor potentie dus hopelijk kan ik de komende seizoenen mijn vreemdelingenlegioen terugdringen met een hoop Nederlands talent.

Het valt mij op dat er zeer weinig Nederlandse keeperstalenten zijn, zowel re-gen als bestaande. Ik heb alleen Sixten Mohlin van Newcastle op het oog. Ik had nog nooit van hem gehoord maar mijn scouts zeggen dat hij erg goed kan worden. Enig probleem is dat ze hem niet willen verkopen en zijn contract is net verlengt tot 2020. Ik heb hem wel gehuurd zodat hij misschien een voorkeur voor mijn team gaat krijgen en ik hem op een gegeven moment los kan weken.
  donderdag 15 januari 2015 @ 00:24:51 #156
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148697312
Met mijn bijgeschaafde tacktiek,PSV na 20 minuten op de knieën. Moet schijtrechter Blom ze een handje helpen door 2 van van mijn het veld uit te sturen, met 9 man tegen een losgeslagen PSV.
3-2 verloren.

edit en in de laatste minuut tegen ADO krijg ik een pingel tegen waardoor ik weer verlies, de scheids moet me wel weer hebben he
KNVB MAFFIA

[ Bericht 14% gewijzigd door Xummon op 15-01-2015 00:52:09 ]
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  donderdag 15 januari 2015 @ 13:37:57 #157
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_148708533
In het eerste seizoen bij het Zweedse Skövde, uitkomend in de Division 1 Södra, het derde niveau in Zweden een prachtig resultaat geboekt. Er werd van ons verwacht dat we niet degradeerden, maar we behaalden een prima 7e plaats (van de 14).

Nadat de grote ster van de club, Vandinho, zijn contract niet verlengde, heb ik besloten om een grote schoonmaak te houden. Veel mutaties, maar kwalitatief uiteindelijk een prima brede selectie weten te creëren, moesten alleen heel erg aan elkaar wennen. Spelers kenden de tactiek en elkaar nog niet. Het spel werd per wedstrijd steeds een beetje beter, maar het geluk zat niet mee.

Uiteindelijk stonden we na 6 duels onderaan, met 2 puntjes. Toch voelde ik geen spanning, dit ging wel goedkomen. Had alleen wat tijd nodig. Na nog een verlies begon ineens het bestuur te klagen dat er spanning op de wedstrijd stond. Heb toen tactisch iets omgezet en het begon ineens prima te lopen. Twee prachtige overwinningen op teams uit de hogere regionen haalde ons zelfs al van de laatste plaats naar de 11e. De weg omhoog was ingezet.

Volgende wedstrijd tegen de nummer 1. Vooraf eigenlijk een kansloze missie. Heerlijk duel, uiteindelijk nipt met 3-4 verloren, maar echt prima gespeeld. Gevolg: ontslagen. :')

Voelde me echt genaaid, want er staat echt een mooie selectie en ik zag het echt wel zitten, maar goed. Solliciteren dan maar. Na twee afgewezen sollicitaties kwam de managerspositie vrij bij een oude bekende: Macclesfield. Gesolliciteerd en direct aangenomen. Dik laatste in de Conference North: 0 gewonnen, 0 gelijk, 11 verloren. Ik wilde het wel proberen. Tactiekje in elkaar geflanst, een snelle spits gekocht en laten we het maar op de counter proberen.

Wat ik hier heb meegemaakt is echt ongelofelijk. Na een paar teamtoespraken was het moraal prima, de kwaliteit van de spelers bedroevend, maar dat is geen excuus, dat hebben alle teams daar.

Dit team. Echt ongelofelijk. Terugspeelballen naar de keeper die er rechtstreeks in gaan, 3 cornergoals tegen in 10 minuten tijd, spitsen die op linksback komen helpen en een keeper die voor de lol ballen zijn eigen doel in smasht. Heb echt met tranen in de ogen 6 wedstrijden aangekeken. Allemaal kansloos verloren. Heb de eer aan mezelf gehouden; niet meer te helpen die knakkers. De groeten.

Solliciteren maar weer. Hopend op een mooi clubje in Scandinavië of Engeland. Let's go.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
  donderdag 15 januari 2015 @ 14:19:52 #158
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148709837
Ondanks een matig seizoen met Fortuna, stond het grote Fiorentina aan de deur. Vorig seizoen hadden ze eveneens interesse,maar toen heb ik deze afgeslagen. Met pijn in mijn hart dit seizoen afscheid genomen van mijn cluppie en op het vliegtuig naar Florence gepakt. Een club als Fiorentina sla je geen 2e keer af.

Note Fiorentina, staat 5e in de seri A, hun manager is verkast naar Manchester, de een slecht seizoen hebben in Engeland
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
  donderdag 15 januari 2015 @ 15:03:25 #159
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_148711677
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 14:19 schreef Xummon het volgende:
Ondanks een matig seizoen met Fortuna, stond het grote Fiorentina aan de deur. Vorig seizoen hadden ze eveneens interesse,maar toen heb ik deze afgeslagen. Met pijn in mijn hart dit seizoen afscheid genomen van mijn cluppie en op het vliegtuig naar Florence gepakt. Een club als Fiorentina sla je geen 2e keer af.

Note Fiorentina, staat 5e in de seri A, hun manager is verkast naar Manchester, de een slecht seizoen hebben in Engeland
La Viola w/
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
pi_148751669
De CL loting voor Ajax is wel zeer realistisch. In een poule met Real, Man City en Monaco :')
stupidity has become as common as common sense was before
pi_148751898
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 16:37 schreef marcb1974 het volgende:
De CL loting voor Ajax is wel zeer realistisch. In een poule met Real, Man City en Monaco :')
Ik had Zenit ipv Monaco.

Met Utrecht. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_148754390
Ik ga er meteen met 5-1 af bij Real :')
Na 20 minuten al met 4-0 achter.
stupidity has become as common as common sense was before
  vrijdag 16 januari 2015 @ 20:41:23 #163
182949 inZanity
Feyenoord Rotterdam
pi_148758712
quote:
7s.gif Op woensdag 14 januari 2015 20:01 schreef jeroen1976 het volgende:
Ik post hier bijna nooit maar ik speel al sinds CM93/94 en lees altijd met plezier de avonturen van jullie allemaal!

Voordat ik een LLM spel begin in FM2015 met mijn favoriete Whitehawk FC in the Conference South league ben ik met Feyenoord begonnen.

De evaluatie van mijn eerste twee seizoenen:
Met moeite kampioen geworden na een wat (onrealistische) aankoop in de winterstop van Victor Valdes (GK) die in December nog steeds nergens aan de bak was en als spits Fredy Montero van Sporting. Vermeer deed het redelijk goed maar ik kon het toch niet laten om Valdes binnen te halen.
Dit eerste seizoen 'verloor' ik Clasie voor 32mln aan Real Madrid, ik wilde hem eigenlijk niet kwijt maar dat was wel erg veel geld en hij wilde zelf ook een stap hogerop. Toornstra en Vilhena deden het ook prima.
In de Champions Leage ben ik gestrand in de kwart finale tegen Real Madrid (2-2 thuis en 0-2 uit)

In de zomer kwamen een aantal (redelijk) bekende namen zoals John Guidetti (gratis, had geen nieuw contract gekregen van Man.City), Micah Richards (DC) van Man.City ook gratis, Emanuel Mammana (DC) op huurbasis van River (ze wilde hem niet verkopen), Hatem Ben Arfa (AMRC) van Newcastle gratis, Juan Fernando Quintero van Porto (AMC) voor 16mln en Gianelli Imbula (MC) van Marseille voor 11mln om wat meer opties op het middenveld te hebben, en ten slotte de Baziliaan Gustavo Henrique (DC) voor 5mln van Santos.
Met Montero en Guidetti in de spits was er aardig wat scorend vermogen, met op de flanken natuurlijk Boetius en Basacikoglu die voor aardig wat assists zorgden.

Bekende namen die verkocht werden waren El Ahmadi en Mathijsen naar QPR, Van Beek naar Southampton (wilde naar een grotere club) voor een schamele 6mln, Vilhena naar Chelsea voor 15mln (te weining, maar had jammer genoeg een gelimiteerde afkoopsom), Immers naar Club Brugge voor 3mln, en Manu voor 4mln naar Marseille. Manu werd daarna meteen geselecteerd voor het Nederlands elftal en doet het nog redelijk goed ook...

Het kampioenschap was redelijk makkelijk en een frapant detail is dat Ajax in de winterstop 17e stond, De Boer werd vervangen door Van Basten en die sloot het seizoen af met de 2e plaats!
In de Champions Leage ben ik gestrand in de halve finale tegen Chelsea (1-1 thuis en 0-0 uit)

Net begonnen aan het 3e seizoen en in de zomer werden weer spelers verkocht die ik niet wilde verkopen. Bij de contract vernieuwingen kon ik de afkoopsom niet hoger kon krijgen omdat ze het anders niet accepteerden (probeer altijd tussen de 20 en 30mln); Henrique had een heel goed seizoen en Zenit kwam met een 16.75mln bod en ook de 22mln voor Kongolo van Real Madrid moest ik accepteren. Zo had ik plots bijna geen verdedigers meer maar gelukkig werd mijn bod van 7.5mln op Mammana geaccepteerd en haalde ik ook de fransman Layvin Kurzawa (DL) van AS Monaco voor 11.5mln omdat Nelom zich niet echt goed ontwikkeld als linksback.

Daarnaast zijn er nog een aantal spelers vertrokken nadat hun contract afgelopen was: Mulder, Achabar, Boulahrouz, Schaken en Lamprou. Allen waren in mijn reserve team terecht gekomen het afgelopen seizoen. Het vertrek van Schaken vonden de supporters niet leuk, volgens hen had ik meer m'n best moeten doen om hem the behouden...

Direct na het EK dat door Nederland gewonnen was werd mij plots 3 banen als bondscoach aangeboden: Nederland, Rusland en Griekenland. Nederland (nog) niet gekozen omdat ze dus net kampioen zijn geworden dus dan liggen de verwachtingen wel erg hoog. Rusland leek mij wel aardig maar ik keek naar hun fixtures en ze doen niet mee aan de kwalificatie voor het WK (heel vreemd, kon niet uitvinden waarom dus misschien een bug), dus is het Griekenland geworden.

Zo op papier hebben ze wel een aardig team maar de eerste wedstrijd thuis werd verloren tegen Albanie(!!) die zeer verdedigend speelde en met 1 snelle counter een doelpunt maakten. Mijn spelers raakten meteen gefrustreerd en bakten er niks meer van. De tweede interland in 4 dagen tijd tegen Noorwegen (uit) was een bloedeloze 0-0. Niet goed begonnen dus. Het doel van de Griekse bond is om minimaal de Play-off wedstrijd te halen in een groep met Kazachstan, Hongarije, Albanie, Noorwegen en Bosnie Herzegovina. Dat zou dus redelijk makkelijk moeten kunnen...

Mijn opstelling voor dit seizoen met Feyenoord (ben overgegaan naar een taktiek met 1 spits):

----------Guidetti----------

Boetius--Quintero--Basacikoglu

-----Imbula--Toornstra-----

Kurzawa-Nelom-Mammana-Richards

----------Valdes----------

Guidetti scoort er lekker op los als Target Man; 19 in 21 wedstijden vorig seizoen en nu staat de teller al op 14 in 8 wedstrijden.

Ben Arfa speeld ook regelmatig op the AMC of AMR positie en Vermeer geeft ik af en toe speeltijd (krijg dan ook altijd de vraag van een journalist waarom ik Valdes niet opstel). Daarnaast nog een talentvolle Nederlandse re-gen spits uit mijn eigen jeugd die af en toe invalt voor Guidetti. Ik heb nog een aantal Nederlandse jeugdspelers met 4 en 4.5 ster voor potentie dus hopelijk kan ik de komende seizoenen mijn vreemdelingenlegioen terugdringen met een hoop Nederlands talent.

Het valt mij op dat er zeer weinig Nederlandse keeperstalenten zijn, zowel re-gen als bestaande. Ik heb alleen Sixten Mohlin van Newcastle op het oog. Ik had nog nooit van hem gehoord maar mijn scouts zeggen dat hij erg goed kan worden. Enig probleem is dat ze hem niet willen verkopen en zijn contract is net verlengt tot 2020. Ik heb hem wel gehuurd zodat hij misschien een voorkeur voor mijn team gaat krijgen en ik hem op een gegeven moment los kan weken.
Komt dat niet gewoon omdat ze het gastland zijn? :P
  vrijdag 16 januari 2015 @ 21:41:27 #164
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_148761059
quote:
0s.gif Op donderdag 15 januari 2015 13:37 schreef Lindgren. het volgende:
In het eerste seizoen bij het Zweedse Skövde, uitkomend in de Division 1 Södra, het derde niveau in Zweden een prachtig resultaat geboekt. Er werd van ons verwacht dat we niet degradeerden, maar we behaalden een prima 7e plaats (van de 14).

Nadat de grote ster van de club, Vandinho, zijn contract niet verlengde, heb ik besloten om een grote schoonmaak te houden. Veel mutaties, maar kwalitatief uiteindelijk een prima brede selectie weten te creëren, moesten alleen heel erg aan elkaar wennen. Spelers kenden de tactiek en elkaar nog niet. Het spel werd per wedstrijd steeds een beetje beter, maar het geluk zat niet mee.

Uiteindelijk stonden we na 6 duels onderaan, met 2 puntjes. Toch voelde ik geen spanning, dit ging wel goedkomen. Had alleen wat tijd nodig. Na nog een verlies begon ineens het bestuur te klagen dat er spanning op de wedstrijd stond. Heb toen tactisch iets omgezet en het begon ineens prima te lopen. Twee prachtige overwinningen op teams uit de hogere regionen haalde ons zelfs al van de laatste plaats naar de 11e. De weg omhoog was ingezet.

Volgende wedstrijd tegen de nummer 1. Vooraf eigenlijk een kansloze missie. Heerlijk duel, uiteindelijk nipt met 3-4 verloren, maar echt prima gespeeld. Gevolg: ontslagen. :')

Voelde me echt genaaid, want er staat echt een mooie selectie en ik zag het echt wel zitten, maar goed. Solliciteren dan maar. Na twee afgewezen sollicitaties kwam de managerspositie vrij bij een oude bekende: Macclesfield. Gesolliciteerd en direct aangenomen. Dik laatste in de Conference North: 0 gewonnen, 0 gelijk, 11 verloren. Ik wilde het wel proberen. Tactiekje in elkaar geflanst, een snelle spits gekocht en laten we het maar op de counter proberen.

Wat ik hier heb meegemaakt is echt ongelofelijk. Na een paar teamtoespraken was het moraal prima, de kwaliteit van de spelers bedroevend, maar dat is geen excuus, dat hebben alle teams daar.

Dit team. Echt ongelofelijk. Terugspeelballen naar de keeper die er rechtstreeks in gaan, 3 cornergoals tegen in 10 minuten tijd, spitsen die op linksback komen helpen en een keeper die voor de lol ballen zijn eigen doel in smasht. Heb echt met tranen in de ogen 6 wedstrijden aangekeken. Allemaal kansloos verloren. Heb de eer aan mezelf gehouden; niet meer te helpen die knakkers. De groeten.

Solliciteren maar weer. Hopend op een mooi clubje in Scandinavië of Engeland. Let's go.
Onderste regel is inmiddels gelukt. Mocht zelfs een competitie hoger dan Skövde beginnen. Ik ben inmiddels na veel mislukte sollicitaties coach van Husqvarna, uitkomend op het tweede niveau in Zweden: De Superettan.

Vechten tegen degradatie is de verwachting, na aankomst bleek de selectie ontzettend klein, maar qua financiën was er iets mogelijk. Ik had nog een kleine 7k loon over voor wat nieuwe spelers. Een ware metamorfose was een feit. (Nogmaals :+ ) een nieuwe selectie neergezet, hopend op een onderlinge klik in de grpep. Het zal een zwaar seizoen worden.

En dan is dit na 4 duels toch wel erg lekker. :D



Hup Husqvarna *O*

Edit:

Heb inmiddels m'n contract kunnen verlengen. We staan na 10 wedstrijden nog steeds op kop. :D



[ Bericht 4% gewijzigd door Lindgren. op 16-01-2015 23:03:01 ]
hallo dus dit noemen ze nou twitter
pi_148761931
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_148764017
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 20:41 schreef inZanity het volgende:

[..]

Komt dat niet gewoon omdat ze het gastland zijn? :P
Duhh ja natuurlijk :@
  zaterdag 17 januari 2015 @ 01:17:19 #167
271192 Lindgren.
En dat merk je.
pi_148767550
Oh, en dit soort wedstrijden. :')

Eerste helft volledig kansloos, al mijn spelers falen in elk opzicht, dan word je boos in de rust en dan spelen ze perfect.



Gaat soms echt nergens over.
hallo dus dit noemen ze nou twitter
  zaterdag 17 januari 2015 @ 03:19:46 #168
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148768845
Wordt wel moe van al die halve zolen die zitten te miepen dat ze te weinig spelen.... Net ook eentje die een hele tijd geblesseerd was...
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_148776246


Lekker doelsaldo ook :P
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zaterdag 17 januari 2015 @ 20:39:33 #170
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_148786321
heb geen zin meer om te spelen ofzo :{
RED ONS HENNIEGOD
pi_148798534
Real en Juve kwamen voor Depay. Hij was 30m waard en beide clubs deden een bod van 32 opgebouwd uit allerlei clausules... Beiden een tegenbod gedaan van 60m in 1 keer, Depay speelt nu in Madrid. :+
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_148801541
Varane of Süle? Ik twijfel.
  zondag 18 januari 2015 @ 14:02:58 #173
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148804050
_O_ _O_ _O_ HELD _O_ _O_ _O_
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
pi_148848486
quote:
0s.gif Op zondag 18 januari 2015 12:29 schreef Lange_Lans het volgende:
Varane of Süle? Ik twijfel.
Of Kongolo zelfs.
  maandag 19 januari 2015 @ 18:54:14 #175
231633 Xummon
of toch niet?
pi_148849736
Hmmm eens een keer een persconfecentie met een verslaggever die niet gezopen heeft zou fijn zijn.

Win je met 2-0 van Lazio, begint die verslaggever over tegengoals die je vroeg in beide helften krijgt.
Vreuger toen de kratte beer nog van hout ware moste wae nog zoepe um de kachel aan te hoije
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')