Lekker! Die moet ik ook nog eens maken.quote:Op donderdag 1 januari 2015 15:45 schreef Oceanonix het volgende:
[ afbeelding ]
kaneelbroodjes naar recept van Levine. Ze lijken wat donker op de foto maar dat valt in het echt reuze mee.
Ik had het deeg dus al ingesneden (groot kruis) maar nog scheurde het brood helemaal tot aan beneden.quote:Op donderdag 1 januari 2015 22:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Mooi brood hoor, en tegen dat scheuren kan je het brood insnijden met een scheermesje
Geeft insnijden uiteindelijk het zelfde resultaat als openscheuren, alleen iets mooier?quote:Op donderdag 1 januari 2015 23:10 schreef Isegrim het volgende:
Niet diep genoeg ingesneden. Mag echt behoorlijk diep.
Brood blijft beter in vorm, makkelijker als je tweede rijs in de koelkast wilt doen.quote:
Thanks Wij gebruiken een beslagkom, dat werkt tot nu toe prima. Ik dacht dat zo'n rijsmandje misschien magische deegverbetereigenschappen bezatquote:Op vrijdag 2 januari 2015 09:39 schreef Bleie het volgende:
Brood blijft beter in vorm, makkelijker als je tweede rijs in de koelkast wilt doen.
Deeg plakt niet aan een rijsmandjequote:Op vrijdag 2 januari 2015 09:49 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Thanks Wij gebruiken een beslagkom, dat werkt tot nu toe prima. Ik dacht dat zo'n rijsmandje misschien magische deegverbetereigenschappen bezat
Yep!quote:Op vrijdag 2 januari 2015 08:52 schreef computergirl het volgende:
[..]
Geeft insnijden uiteindelijk het zelfde resultaat als openscheuren, alleen iets mooier?
Aha, dat is dan wel weer handigquote:Op vrijdag 2 januari 2015 09:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Deeg plakt niet aan een rijsmandje
Reisekorbchen?quote:Op vrijdag 2 januari 2015 10:33 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Aha, dat is dan wel weer handig
Weet jij de Duitse naam voor zo'n ding?
Dan kom je denk ik met een reismand thuis Ik weet niet of reizen en rijzen hetzelfde zijn in het Duits.quote:
Ken je deze website: http://uitdekeukenvanarden.blogspot.nl/?m=1quote:Op vrijdag 2 januari 2015 10:40 schreef miss_sly het volgende:
Ik wil ook eens zelf brood maken.
Ik heb er hier en daar al wat over gelezen, maar ik vind het nogal moeilijk te bepalen wanneer ik nou het beste kan beginnen, hoe lang een brood nou bezig is met rijzen en gekneed worden voor het in de oven gaat, dus.
Als ik nu aan een brood begin, wanneer kan ik het dan eten?
Of als ik morgenvroeg bij het ontbijt brood wil, wanneer moet ik dan beginnen?
Je kunt een no knead bread proberen, dat kan vrijwel niet mislukken maar dat kost wel veel rijstijd. Zijn diverse filmpjes van maar ik heb er zo snel geen bij de hand. Zal even zoeken voor je.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 10:40 schreef miss_sly het volgende:
Ik wil ook eens zelf brood maken.
Ik heb er hier en daar al wat over gelezen, maar ik vind het nogal moeilijk te bepalen wanneer ik nou het beste kan beginnen, hoe lang een brood nou bezig is met rijzen en gekneed worden voor het in de oven gaat, dus.
Als ik nu aan een brood begin, wanneer kan ik het dan eten?
Of als ik morgenvroeg bij het ontbijt brood wil, wanneer moet ik dan beginnen?
Dank je wel, eens even kijkenquote:Op vrijdag 2 januari 2015 10:43 schreef Isegrim het volgende:
Dit zijn de beste:
http://www.brotformen24.de
Dat hangt helemaal af van wat voor brood je wilt. Je kunt eens beginnen met de no knead-broodjes die minilot vaak maakt. Die zijn aardig foolproof en makkelijk om mee te beginnen.quote:Op vrijdag 2 januari 2015 10:40 schreef miss_sly het volgende:
Ik wil ook eens zelf brood maken.
Ik heb er hier en daar al wat over gelezen, maar ik vind het nogal moeilijk te bepalen wanneer ik nou het beste kan beginnen, hoe lang een brood nou bezig is met rijzen en gekneed worden voor het in de oven gaat, dus.
Als ik nu aan een brood begin, wanneer kan ik het dan eten?
Of als ik morgenvroeg bij het ontbijt brood wil, wanneer moet ik dan beginnen?
Ik heb mijn rijsmandjes van weekend bakery http://www.weekendbakery.com/webshop/nl/ ook top! Vind rijsmandjes en het brood eruit ook zo mooiquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |