Haha ja bij de Lidl zijn ze alleen in die grote zakken verkrijgbaar.. maar moet eigenlijk zeggen dat ik daar geen enkele moeite mee hebquote:Op donderdag 18 september 2014 13:14 schreef PluisigNijntje het volgende:
Een halve kilo worteltjes Respect
Klopt maar dat ging met zowat ieder meubel in mijn huis Dan weet je wel hoe een overdrachts (euhhh zeikrondje) gaat..quote:Op woensdag 17 september 2014 21:43 schreef the85mc het volgende:
[..]
Dat is toch prima. Een nieuwe koelkast heb je wel voor 500 of je moet een smeg ofzo hebben
Edit, las net dit http://www.vpro.nl/lees/s(...)ten/qinoakutten.html
Je bent wijzerquote:Op woensdag 17 september 2014 23:56 schreef Probability het volgende:
Rauwkost komkommer (voorgesneden, zakje) is best lekker. Volgens mij niet eens duurder dan alles los kopen en snijden.
Ik ook nog niet, maar dit is een nieuwsbericht van de biochemische vakvereniging die over het algemeen wel behoorlijk kritisch is in hun berichtgeving (en altijd linken naar de bronnen).quote:Op donderdag 18 september 2014 08:40 schreef loveli het volgende:
[..]
Bronartikel/onderzoek nog niet uitgeplozen, maar wel interessant.
De actifry is geweldig. Tenminste, die met dubbele bodem. Wij koken/bakken er zeker een keer in de week mee: curry, kippenvleugels (grill), ook patat ja, gemengde groente in saus, visburger en mijn favoriet: de braadworst. Die wordt zo geweldig lekker onder de grillfunctie!quote:Op donderdag 18 september 2014 15:21 schreef Ml-etje het volgende:
[..]
Klopt maar dat ging met zowat ieder meubel in mijn huis Dan weet je wel hoe een overdrachts (euhhh zeikrondje) gaat..
[..]
Je bent wijzer
In het kader van de niet wijze aankopen, actifry overgenomen handig voor als ik lui wil zijn (lees: haast heb).
Ben benieuwd of ik hem na gebruik nog leuk vind.
Wij hebben ook sinds een tijdje de actifry! Heerlijk ding en we gebruiken de actifry een aantal keer in de week wel. Vlees of patat, maakt niet uit wat je er in stopt.. alles komt er heerlijk uit!quote:Op donderdag 18 september 2014 16:10 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
De actifry is geweldig. Tenminste, die met dubbele bodem. Wij koken/bakken er zeker een keer in de week mee: curry, kippenvleugels (grill), ook patat ja, gemengde groente in saus, visburger en mijn favoriet: de braadworst. Die wordt zo geweldig lekker onder de grillfunctie!
Zo had ik laatst bloemkool-'couscous' ontdekt om mijn vast-dagcurry wat mee te vullen, maar sinds ik de column van Sylvia Witteman las in de Linda, over het gebruik en misbruik van bloemkool durf ik bijna niet meer.quote:Op woensdag 17 september 2014 21:43 schreef the85mc het volgende:
[..]
Dat is toch prima. Een nieuwe koelkast heb je wel voor 500 of je moet een smeg ofzo hebben
Edit, las net dit http://www.vpro.nl/lees/s(...)ten/qinoakutten.html
Je moet ook plezier blijven beleven hoor! Tja, ik hou zelf wel van een biertje dus dat zou ik niet zo snel afkrakenquote:Op donderdag 18 september 2014 19:30 schreef sandertjuh het volgende:
Thanks! Dat denk ik ook wel.. vooral nog even wat buikvet weg werken! Meest lastige taak
Word ook vaak gezegd dat ik ook een biertje na de voetbal moet laten staan op zaterdag maar dat is eigenlijk één van de weinige dingen die ik niet wil laten er voor.. (ook al weet ik dat alcohol echt een dooddoener is met dit soort dingen).. dan maar bij wijze van spreken een maandje langer bezig
Ben al terug gebeld. Nieren zijn ok, ook geen diabetes. Een maag darm infectie of een probleem met de alvleesklier blijven over. Dat onderzoeken ze tot en met morgen. Hij slaapt een nachtje daarquote:Op donderdag 18 september 2014 19:26 schreef uniekhoorn het volgende:
bah Ann, hoe gaat het nu?
Sander, ik denk ook dat je wel aardig goed in de richting bent
Als je dit eerst mooi vast kan houden dan is 'fine tunen' daarna makkelijker
Niet leukquote:Op donderdag 18 september 2014 19:46 schreef An24 het volgende:
[..]
Ben al terug gebeld. Nieren zijn ok, ook geen diabetes. Een maag darm infectie of een probleem met de alvleesklier blijven over. Dat onderzoeken ze tot en met morgen. Hij slaapt een nachtje daar
Ben maar even begonnen met de gewone versie die ik voor de helft kon vinden.quote:Op donderdag 18 september 2014 16:10 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
De actifry is geweldig. Tenminste, die met dubbele bodem. Wij koken/bakken er zeker een keer in de week mee: curry, kippenvleugels (grill), ook patat ja, gemengde groente in saus, visburger en mijn favoriet: de braadworst. Die wordt zo geweldig lekker onder de grillfunctie!
Hopen dat hij gewoon een off day heeft!quote:Op donderdag 18 september 2014 19:46 schreef An24 het volgende:
[..]
Ben al terug gebeld. Nieren zijn ok, ook geen diabetes. Een maag darm infectie of een probleem met de alvleesklier blijven over. Dat onderzoeken ze tot en met morgen. Hij slaapt een nachtje daar
Weet ik niet precies. Volgens mij een groter model dat alleen in Duitsland is te krijgen met onderin de "normale"actifry en bovenin een extra bodem met grillfunctie, zodat je bijvoorbeeld tegelijkertijd vlees/vis en groente kunt bereiden. Vandaag heb ik de actifry gecombineerd met de stoomkoker:quote:Op donderdag 18 september 2014 20:42 schreef Ml-etje het volgende:
[..]
Ben maar even begonnen met de gewone versie die ik voor de helft kon vinden.
Die met de dubbele bodem is behoorlijk prijzig!
Welke heb je?
Ja die wilde ik ook, inderdaad nergens te krijgen.quote:Op donderdag 18 september 2014 20:53 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Weet ik niet precies. Volgens mij een groter model dat alleen in Duitsland is te krijgen met onderin de "normale"actifry en bovenin een extra bodem met grillfunctie, zodat je bijvoorbeeld tegelijkertijd vlees/vis en groente kunt bereiden. Vandaag heb ik de actifry gecombineerd met de stoomkoker:
actifrypatat met vis en gestoomde asperges.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |