is niet helemaal waar. Onze bakker is een oude bakker van ergens in de 70 of 80, die bakt alles zelf en verkoopt soms ook "zondagsbrood" Dat is brood dat minstens 5 dagen prima blijft. En dat zit niet vol conserveringsmiddelen.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het brood van de bakker niet. En dat is juist een goed teken, want dan hebben ze minder conserveringsmiddelen gebruikt.
anders denken kan niet. Mensen horen te zijn hoe ik wil en te denken wat ik wil, anders stuur ik mijn katten erop afquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:53 schreef rival het volgende:
[..]
Jouw biefstuk moet zoals jij dat wilt.
De mijne zoals ik dat wil.
Mensen die anders denken
De halve wereld praat de andere helft na... Laat ze lekkerquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:51 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
niet als je de goede neemt en m goed bakt hoor
Een biefstuk kook je niet.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:54 schreef rival het volgende:
[..]
Misschien kan ik wel koken?
Ik herken mijn biefstuk niet in jouw verhaal namelijk....
Ik wil je, jij wilt mij niet, kom maar hier met je poesquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:55 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
anders denken kan niet. Mensen horen te zijn hoe ik wil en te denken wat ik wil, anders stuur ik mijn katten erop af
klopt voor een groot deel. plus als je een wat kleinere bakker hebt, kun je ook van alles verzoeken. brood met wat olijfolie erdoor zodat het wat malser wordt (a la turks brood een beetje), of koolhydraat- zout-armer brood of weet ik wat.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het brood van de bakker niet. En dat is juist een goed teken, want dan hebben ze minder conserveringsmiddelen gebruikt.
zo gaat dat .. Aarsen zijn in de aanbieding.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:55 schreef rival het volgende:
[..]
De halve wereld praat de andere helft na... Laat ze lekker
onze bakker doet dat ook we krijgen ook vaak nieuwe dingen mee, gratis, om ze te testen. Omdat mijn ouders ook al ruim 40 jaar klant zijn.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:55 schreef perro. het volgende:
[..]
klopt voor een groot deel. plus als je een wat kleinere bakker hebt, kun je ook van alles verzoeken. brood met wat olijfolie erdoor zodat het wat malser wordt (a la turks brood een beetje), of koolhydraat- zout-armer brood of weet ik wat.
en bij verse bakkers ruikt het altijd heerlijk.
Ik merk het alleen in de prijs iigquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:53 schreef perro. het volgende:
[..]
tuurlijk wel. brood van een goede(!) bakker maakt echt heel veel verschil. maar dat hoef je niet te geloven hoor.
Ik denk dat zelfs Kip jou af zou wijzen.. En dat wil heel wat zeggenquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:55 schreef Faxie het volgende:
[..]
Ik wil je, jij wilt mij niet, kom maar hier met je poes
En hij is nog wel van de bakkersfamilie!quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het brood van de bakker niet. En dat is juist een goed teken, want dan hebben ze minder conserveringsmiddelen gebruikt.
jij bent echt wanhopig he?quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:55 schreef Faxie het volgende:
[..]
Ik wil je, jij wilt mij niet, kom maar hier met je poes
Wow.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:57 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
Ik denk dat zelfs Kip jou af zou wijzen.. En dat wil heel wat zeggen
mijn opa deed vroeger heel soms nog weleens op de oude manier brood bakken; in een molen met zo'n ouderwetse steenoven. zoooo lekker. dan kwam dat uit de oven, meteen snee afsnijden en chocoladehagel erop, die dan meteen wat smolt.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:54 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
is niet helemaal waar. Onze bakker is een oude bakker van ergens in de 70 of 80, die bakt alles zelf en verkoopt soms ook "zondagsbrood" Dat is brood dat minstens 5 dagen prima blijft. En dat zit niet vol conserveringsmiddelen.
Ik weet het ook niet precies.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:58 schreef perro. het volgende:
[..]
mijn opa deed vroeger heel soms nog weleens op de oude manier brood bakken; in een molen met zo'n ouderwetse steenoven. zoooo lekker. dan kwam dat uit de oven, meteen snee afsnijden en chocoladehagel erop, die dan meteen wat smolt.
kon je idd ook langer dan gebruikelijk bewaren, weet niet precies waarom dat was/is.
Leugens, poesjes vinden mij liefquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:57 schreef Good.vs.Evil het volgende:
[..]
Ik denk dat zelfs Kip jou af zou wijzen.. En dat wil heel wat zeggen
hier helaas niet meer, omdat het familiebedrijf niet meer bestaat sinds een tijdje. maar vroeger inderdaad wel.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:57 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
onze bakker doet dat ook we krijgen ook vaak nieuwe dingen mee, gratis, om ze te testen. Omdat mijn ouders ook al ruim 40 jaar klant zijn.
Maar zo pakt ie wel wekelijks een ander fokstertje hoor... Laat je niet misleiden!quote:
whehe. ja, gtma dus.quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:59 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Ik weet het ook niet precies.
En dat inderdaad toen ik een kitten was mocht ik vaak sochtends bij de bakker naar beneden, in de bakkerij kijken en dan kreeg je ook warm vers brood
Jaloersquote:Op vrijdag 18 april 2014 16:59 schreef Moeraskat het volgende:
[..]
Ik weet het ook niet precies.
En dat inderdaad toen ik een kitten was mocht ik vaak sochtends bij de bakker naar beneden, in de bakkerij kijken en dan kreeg je ook warm vers brood
ik heb alleen een bakker bart hier, waar ik ooit een dag proef heb gedraaid en dat ik broodjes van de grond op moest rapen en terug in de bakken moest leggen als de klanten niet keken, dus daar zal je me eigenlijk nooit brood zien halen, want zelfs het kantoor was een grote broodkorst..quote:Op vrijdag 18 april 2014 16:59 schreef Fascination het volgende:
Nu heb ik ook zin om brood bij de bakker te halen.
quote:Op vrijdag 18 april 2014 17:00 schreef rival het volgende:
[..]
Maar zo pakt ie wel wekelijks een ander fokstertje hoor... Laat je niet misleiden!
Faxie is een held
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |