Yup! En de Tong Tong Fair is er nog t/m 9 juni, dus wat let je?quote:Op zondag 1 juni 2014 08:30 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
was je op de tongtong fair?
Ik moet die mie bakso
ik ga morgen mie bakso here i comequote:Op zondag 1 juni 2014 10:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Yup! En de Tong Tong Fair is er nog t/m 9 juni, dus wat let je?
Is het op de dag? Zo ja en toegang gratis? Vanaf hoe laat de beste tijd of alleen in de avond?quote:Op zondag 1 juni 2014 10:02 schreef RobinOok het volgende:
Yup! En de Tong Tong Fair is er nog t/m 9 juni, dus wat let je?
iedere dag van 12-22 uquote:Op zondag 1 juni 2014 11:00 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Is het op de dag? Zo ja en toegang gratis? Vanaf hoe laat de beste tijd of alleen in de avond?
Want dit ziet eruit zoals ik(wij) op Bali hebben gegeten.
Nou heb je van de week al genoeg bespaard bij de Paulusquote:Op zondag 1 juni 2014 11:05 schreef Iwanius het volgende:
Ik vind dat stevig als je nog geen hap binnen hebt. Heb geen probleem om stevig te spenderen aan eten en drinken daar, maar om ook nog even dit af te tikken alleen maar om binnen te komen alsof ik een speciale blacktie business-event bezoek vind ik een tikkeltje te gortig eigenlijk.
Maar goed. we zien wel.
Ja,daar zeg je zo wat.quote:Op zondag 1 juni 2014 11:10 schreef Cinderella_Man het volgende:
Nou heb je van de week al genoeg bespaard bij de Paulus
quote:Op zondag 1 juni 2014 01:23 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Toko Anugerah
Nasi Koening Rames Compleet
Ikan Bakar (Grill Dorado) Compleet
Sate Kambing Compleet
Algeheel cijfer: 7,5
[ link | afbeelding ]Depot Podjok
Soto Ayam
Nasi Rawon
Bami Bakso Tahoe
Algeheel cijfer: 7,0
[ link | afbeelding ]Martabak
Martabak bij Toko I.Djawa
Cijfer: 8
Ja dat vroeg ik me ook al af!quote:Op maandag 2 juni 2014 18:50 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waarom zitten er patatjes bij Robin
/sorryvoorhetquoten
Is dat niet gewoon kroepoek ofzo? Zouden wel erg bleke patatjes zijn.quote:Op maandag 2 juni 2014 18:50 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waarom zitten er patatjes bij Robin
/sorryvoorhetquoten
Kering kentangquote:Op maandag 2 juni 2014 18:50 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waarom zitten er patatjes bij Robin
/sorryvoorhetquoten
Ben toevallig deze week in Den Haag en ga dan normaliter daar in de buurt van Des Indes altijd even smikkelen in de middag maar jouw foto's van het eten geven mij toch echt een gevoel van: "ehmmm....toch maar gewoon heengaan. want het eten is gewoon mijn stijl en tja...zwak vlees en zo.. ."quote:Op zondag 1 juni 2014 21:28 schreef RobinOok het volgende:
Ja jongens, [knip]
Als je alleen voor het eten komt kan je inderdaad beter wegblijven.
Die van Robin ziet er wel lekker uit: http://www.aziatische-ing(...)reng-kering-kentang/quote:
Ja, het zijn kroepoek sticks. Geen aardappel.quote:Op maandag 2 juni 2014 18:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Is dat niet gewoon kroepoek ofzo? Zouden wel erg bleke patatjes zijn.
Je hoeft er niet voor naar de TongTong.quote:Op maandag 2 juni 2014 20:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ben toevallig deze week in Den Haag en ga dan normaliter daar in de buurt van Des Indes altijd even smikkelen in de middag maar jouw foto's van het eten geven mij toch echt een gevoel van: "ehmmm....toch maar gewoon heengaan. want het eten is gewoon mijn stijl en tja...zwak vlees en zo.. ."
Met name die soepen doen het bij mij ook al zijn ze niets bijzonders.
Ahquote:Op maandag 2 juni 2014 23:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, het zijn kroepoek sticks. Geen aardappel.
Allereerst dank voor je recensie. Verhelderend en leuk.quote:Op dinsdag 3 juni 2014 22:13 schreef stavromulabeta het volgende:
Afgelopen weekend bij Herberg De Kop van 't Land aan de - hoe kan het ook anders - Kop van 't Land vlakbij Dordrecht gaan eten. Het is één van de beste vegetarische restaurants van het land. Ondanks dat ik er normaal gesproken geen enkel probleem mee heb om complete varkens tot worst te verwerken of een mooie kip in de oven te stoppen, was dat vegetarische ditmaal de aanleiding om er naar toe te gaan: Ik was benieuwd wat ik me bij een uitstekend vegetarisch restaurant mag verwachten.
Het restaurant kijkt aan de voorzijde vanaf de dijk prachtig uit op de Nieuwe Merwede en Biesbosch en aan de achterkant (gelukkig tijdelijk) op een buldozer en zandvlakte. Het restaurant hanteert een verassingsmenu, waarbij je wel de mogelijkheid hebt om aan te geven wat je echt niet lust. Het menu is er in 4, 5 of 6 gangen, al dan niet met een bijpassend wijnarrangement (incl. een bob-arrangement met halve glazen).
Wat aten we?
Wij kozen voor het 5 gangen menu, dat werd voorafgegaan door een amuse van brood met een pest van kappertjes.
Het voorgerecht waren dubbel gedopte tuinbonen in een gazpacho van komkommer. Prima op smaak, lekker fris en helaas indrukwekkend genoeg om te vergeten een foto te maken.
Het zelfde geldt ook voor de tweede gang, een collectie van kleine groentengerechtjes geserveerd met een mayonaise van aubergine en knolselderijpuree. Het was het visueel meest indrukwekkende gerecht, maar helaas wederom zonder foto.
Gang 3 was vervolgens carpaccio watermeloen geserveerd met Amsterdamse geitenkaas en wederom kleine toefjes mayonaise. Een aparte combinatie die tot mijn verbazing wonderbaarlijk goed samenging. Maar desondanks iets wat ik niet zo snel zelf zal maken, een culinaire achtbaan avant la lettre, maar misschien toch iets te avontuurlijk
Gang 4, de eerste gang met foto, was Coeur-du-Boeuf-tomaat met artichock en zachte waterbuffelkaas, ter plaatse geserveerd in een groentenboullion.
Een simpel gerecht, maar met perfect op elkaar afgestemde smaken. Het enige minpuntje was dat het vruchtvlees van de tomaat - naar mijn gevoel - wel erg koud was in verhouding tot de rest.
Gang 5 was vervolgens het hoofdgerecht: Een pastilla met o.a. abrikoos en paddestoelen op een bedje van o.a. asperges, doperwten en wortel en wat aardappelpuree. Iets minder vond ik de wijnkeuze in het arrangement: Een pinotage, die ik iets te taninerijk vond voor het gerecht. Een halfdroge, tikkeltje olie-achtige witte wijn had ik beter passend gevonden.
En uiteraard het toetje, gebaseerd op een limoencréme... Verassend qua smaakcombinatie was de basilicum, iets wat ik thuis ook eens zal uitproberen bij een toetje.
conclusie: Al met al uitstekend gegeten en het vlees geen seconde gemist. De kok kookt avontuurlijk, met (soms te?) verassende smaakcombinaties. Mochten we een keer in de buurt zijn gaan we zeker weer terug.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |