blauwe kleurstofquote:
hoe eet je dat? gewoon zo of doe je daar ook nog iets in?quote:Op zaterdag 1 februari 2014 20:56 schreef Vicky het volgende:
Ik heb vanavond merenques gemaakt. Waren heeeerlijk!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
chocoladetaart, altijd goedquote:Op donderdag 30 januari 2014 21:19 schreef casper019 het volgende:
voor valentijn wil ik wat leuks in een klein hartvorm bakken, of iets anders dat er ''lief'' uitziet
heeft iemand miss leuke ideeen/recepten?
gewoon zo. ze waren nog een klein beetje vochtig van binnen. Heerlijk!quote:Op zaterdag 1 februari 2014 21:38 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
hoe eet je dat? gewoon zo of doe je daar ook nog iets in?
De italiaanse zijn toch meer om zacht te gebruiken en soms nog even kort af te branden? Of maak je daar ook zulke gedroogde schuimpjes van?quote:Op zaterdag 1 februari 2014 21:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ze nog taai zijn van binnen vind ik ze niet lekker.
Had je ze op zijn italiaans (hete gekookte suikerstroop) of op zijn frans (poedersuiker) gemaakt?
op zn frans maar dan met gewone suiker.quote:Op zaterdag 1 februari 2014 21:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ze nog taai zijn van binnen vind ik ze niet lekker.
Had je ze op zijn italiaans (hete gekookte suikerstroop) of op zijn frans (poedersuiker) gemaakt?
Er is tegenwoordig ook natuurlijke blauwe kleurstof, een algenextract.quote:Op zaterdag 1 februari 2014 21:45 schreef Myraela het volgende:
Jammer van de kleurstof, want ze zien er wel mooi uit qua vorm.
Heb je een recept voor zandkoekjes gebruikt en dan zelf chocolade gegokt of een recept gevolgd? Ik zou ze ook graag maken, ze zien er lekker uit!quote:Op vrijdag 17 januari 2014 09:24 schreef Xaryna het volgende:
[ afbeelding ]
Zandkoekjes met chocolade-swirl
Had wat moeite met het deeg (veel te droog) maar uiteindelijk best gelukt.
Ik heb dit recept gevolgd: http://www.ah.nl/allerhande/recepten/231340/zandkoekjesquote:Op zondag 2 februari 2014 15:02 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Heb je een recept voor zandkoekjes gebruikt en dan zelf chocolade gegokt of een recept gevolgd? Ik zou ze ook graag maken, ze zien er lekker uit!
Ik hou van die "handgemaakte-look"
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |