abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † zondag 26 januari 2014 @ 10:31:17 #76
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_135953013
Ik heb gisteren een taart van Rudolph van Veen gemaakt! Ik vind zijn taarten meestal niet leuk, maar een collega had deze appel/banaantaart mee naar het werk genomen en ik vond hem echt heerlijk. Dus nu maar zelf gemaakt voor oma d'r verjaardag, vanmiddag met een lekkere dot slagroom serveren 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_135964006
De zebrataart voor mijn tweejarige was een succes!





En ook nog een appeltaart.

pi_135965777
Bleie, wat een leuke taart. Ik ga hem in gedachten houden voor over een paar maanden als de mijne 2 wordt.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_135965973
Zojuist een boterdeegje gemaakt en in de koelkast gezet. Ga straks lekker ouderwetse gevulde koeken maken.
pi_136150452
voor valentijn wil ik wat leuks in een klein hartvorm bakken, of iets anders dat er ''lief'' uitziet

heeft iemand miss leuke ideeen/recepten?
pi_136150494
chocolade O+
pi_136208967
Chocoladelollies in hartjes vorm of iets met red velvet..
Mijn bak-blog: www.bakverhalen.nl
pi_136217918
Vandaag lekker gebakken, omdat mijn grote morgen jarig is. Rechts achterin chocoladetaart, links achter appeltaart en voorin een frambozentaart:


En ook nog wat cupcakes gebakken, die de kinderen morgen op de verjaardag kunnen versieren:


Casper waarvan houdt degene voor wie het is? Misschien chocoladetaart versiierd met rode bloemetjes ofzo?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_136218370
Ik heb vanavond merenques gemaakt. Waren heeeerlijk!


♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_136218891
Ze zien er leuk uit, Vicky.
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
  zaterdag 1 februari 2014 @ 21:24:20 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136219352
Bosbes?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136219524
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Bosbes?
blauwe kleurstof :D
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  zaterdag 1 februari 2014 @ 21:36:13 #88
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_136219743
Heerlijk Vicky! ^O^

En wat een lekkere taarten Tinuviel!
  † In Memoriam † zaterdag 1 februari 2014 @ 21:38:24 #89
37843 lady-wrb
kortaf
pi_136219795
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 20:56 schreef Vicky het volgende:
Ik heb vanavond merenques gemaakt. Waren heeeerlijk!

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
hoe eet je dat? gewoon zo of doe je daar ook nog iets in?
  † In Memoriam † zaterdag 1 februari 2014 @ 21:39:00 #90
37843 lady-wrb
kortaf
pi_136219816
quote:
0s.gif Op donderdag 30 januari 2014 21:19 schreef casper019 het volgende:
voor valentijn wil ik wat leuks in een klein hartvorm bakken, of iets anders dat er ''lief'' uitziet

heeft iemand miss leuke ideeen/recepten?
chocoladetaart, altijd goed :Y
pi_136219823
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:38 schreef lady-wrb het volgende:

[..]

hoe eet je dat? gewoon zo of doe je daar ook nog iets in?
gewoon zo. ze waren nog een klein beetje vochtig van binnen. Heerlijk!
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_136220010
Jammer van de kleurstof, want ze zien er wel mooi uit qua vorm.
  zaterdag 1 februari 2014 @ 21:47:08 #93
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_136220077
Als ze nog taai zijn van binnen vind ik ze niet lekker.
Had je ze op zijn italiaans (hete gekookte suikerstroop) of op zijn frans (poedersuiker) gemaakt?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_136220188
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ze nog taai zijn van binnen vind ik ze niet lekker.
Had je ze op zijn italiaans (hete gekookte suikerstroop) of op zijn frans (poedersuiker) gemaakt?
De italiaanse zijn toch meer om zacht te gebruiken en soms nog even kort af te branden? Of maak je daar ook zulke gedroogde schuimpjes van?
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 1 februari 2014 @ 21:55:26 #95
414785 sirdanilot
pi_136220335
Ik dacht dat je met suikerstroop + eiwit meer nougat kreeg, en met (poeder)suiker meer meringues.

Ik vind het altijd zo lang duren, meringues. Het kan wel een uur duren voor ze mooi krokant en droog zijn. Wel erg lekker, zeker als je eiwitten over hebt van iets waar je veel eidoorers voor nodig had.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_136220498
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ze nog taai zijn van binnen vind ik ze niet lekker.
Had je ze op zijn italiaans (hete gekookte suikerstroop) of op zijn frans (poedersuiker) gemaakt?
op zn frans maar dan met gewone suiker.
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  Moderator zaterdag 1 februari 2014 @ 22:15:40 #97
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_136220897
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 februari 2014 21:45 schreef Myraela het volgende:
Jammer van de kleurstof, want ze zien er wel mooi uit qua vorm.
Er is tegenwoordig ook natuurlijke blauwe kleurstof, een algenextract.
Ik gebruik zelf nooit kleurtjes, het moet lekker zijn, mooi boeit niet.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_136229559
Even een vraag: ik heb voor het eerst chocoladeganache gemaakt volgens het recept van Rudolph van Veen als vulling voor de taart. Hoe lang duurt het voordat die smeerbaar is? En kan ik die ganache dan beter in de koelkast zetten?
Carpe Diem- Pluk de Dag
Life is unfair and then you die
Wat U niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet
pi_136239751
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2014 09:24 schreef Xaryna het volgende:
[ afbeelding ]

Zandkoekjes met chocolade-swirl :)

Had wat moeite met het deeg (veel te droog) maar uiteindelijk best gelukt.
Heb je een recept voor zandkoekjes gebruikt en dan zelf chocolade gegokt of een recept gevolgd? Ik zou ze ook graag maken, ze zien er lekker uit!
Ik hou van die "handgemaakte-look" O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zondag 2 februari 2014 @ 17:46:41 #100
268341 Xaryna
Ecchi yaoi
pi_136246890
quote:
5s.gif Op zondag 2 februari 2014 15:02 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Heb je een recept voor zandkoekjes gebruikt en dan zelf chocolade gegokt of een recept gevolgd? Ik zou ze ook graag maken, ze zien er lekker uit!
Ik hou van die "handgemaakte-look" O+
Ik heb dit recept gevolgd: http://www.ah.nl/allerhande/recepten/231340/zandkoekjes
De onderste tip gaat over half cacao. Ik heb alleen wel iets water bij het deeg gedaan omdat het deeg te droog was om balletjes van te maken en helemaal niet een geheel wilde worden.
Chocoladetaartjes.
Op donderdag 25 juli 2013 18:44 schreef trovey het volgende: Evert, de vrouwelijke versie. :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')