Verwacht wel dat er dan niet Piet gestaan had. Alhoewel hij is meestal behoorlijk stellig over zaken, dus daar misschien ook wel over.quote:
Omdat Piet dat het liefst zelf doet.quote:Op zondag 29 december 2013 00:45 schreef Postbus100 het volgende:
Waarom was er nog geen nieuw deel geopend?
Leest ook makkelijker, scan je alleen de blauwe postsquote:Op zondag 29 december 2013 10:44 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Omdat Piet dat het liefst zelf doet.
Idd!quote:Op zondag 29 december 2013 10:48 schreef Adelante het volgende:
[..]
Leest ook makkelijker, scan je alleen de blauwe posts
quote:Op zondag 29 december 2013 10:48 schreef Adelante het volgende:
[..]
Leest ook makkelijker, scan je alleen de blauwe posts
Er zaten mooie flinke poten aan en niet gruwelijk weinig vet. Het was een flink konijntje. Maar eens kijken naar goede stoofpotjes.quote:Op zaterdag 28 december 2013 23:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wild Konijn, zou de haasjes als biefstukjes eten, en de poten tot een stoofpotje verwerken
Dus:quote:Op zondag 29 december 2013 22:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Citroensap weglaten, alleen rasp gebruiken van de citroen.
Wijn, kaneel, peren, suiker en rasp, ongeveer een pond suiker nemen, 1 stokje kaneel
Stoven, niet koken ;-)quote:Op zondag 29 december 2013 22:21 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Dus:
-2 kilo peren, heel met steeltje er nog aan (kontje eruit)
-1,5 liter wijn
-500 gram suiker
-1 stokje kaneel
-citroenrasp?
Moet het koken of niet? Zo nee, welke temperatuur moet ik aanhouden?
Sinds jouw stoofpeertjes vind ik trouwens iedereens stoofpeertjes flauw/saai. Dit recept is echt hemels.
Tegen de kook aanhouden, en als de peren gaar zijn ze eruit halen, dan het sap inkoken tot een olieachtige dikvloeibare siroop (geen bindmiddel gebruiken).quote:Op zondag 29 december 2013 22:21 schreef ErkendFokker het volgende:
[..]
Dus:
-2 kilo peren, heel met steeltje er nog aan (kontje eruit)
-1,5 liter wijn
-500 gram suiker
-1 stokje kaneel
-citroenrasp?
Moet het koken of niet? Zo nee, welke temperatuur moet ik aanhouden?
Sinds jouw stoofpeertjes vind ik trouwens iedereens stoofpeertjes flauw/saai. Dit recept is echt hemels.
Cassia is gewoon kaneel hoor, de kwaliteit is alleen een stuk minder.quote:Op maandag 30 december 2013 10:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
En cassia is geen kaneel.
:-)
Het zijn 2verschillende bomen.quote:Op maandag 30 december 2013 10:43 schreef janatwork het volgende:
[..]
Cassia is gewoon kaneel hoor, de kwaliteit is alleen een stuk minder.
even naar de toko dusquote:Op maandag 30 december 2013 10:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[ afbeelding ]
En cassia is geen kaneel.
:-)
Appels en Peren, lijken op elkaar, je kan ze zelfs enten op elkaar, maar peren zijn geen appelsquote:Op maandag 30 december 2013 11:04 schreef RobinOok het volgende:
Een golden deliciousboom is ook anders dan een goudrenettenboom, toch groeien er aan beide appels.
Paprika en rode peper?quote:
Beter! Allebei capsicum, verschillende smaken.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |