abonnement Unibet Coolblue
  zondag 5 januari 2014 @ 01:19:05 #201
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_135091826
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 januari 2014 22:32 schreef Lavenderr het volgende:
Gaat echt de verkeerde kant op daar ;( Vraag me af wat de gevolgen zijn voor de rest van de wereld.
we gaan allemaal dood.....
  zondag 5 januari 2014 @ 03:13:00 #202
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_135093625
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 01:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

we gaan allemaal dood.....
Dat sowieso! :Y
  Moderator zondag 5 januari 2014 @ 10:30:56 #203
249559 crew  Lavenderr
pi_135095491
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 01:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

we gaan allemaal dood.....
Vertel me eens iets nieuws :Y)

Anomalous High Blood Pressure spiking associated with Fukushima fallout?

Hi, folks

In the last week, I know of three people whose blood pressure went from 'normal' (120/80-ish) to bizarre, i.e., 200/120-ish for no apparent reason -- the 3 were not sick with anything, did not eat the same food, etc. The only thing in common with them at this juncture in time would be the Fukushima Reactor 3 MOX smoke/fire.

Anyone else having high blood pressure spikes for no apparent reason?

Report what you know here, please. Thank you.

bron: godlikeproductions

[ Bericht 34% gewijzigd door Lavenderr op 05-01-2014 13:29:58 ]
pi_135097647
quote:
0s.gif Op woensdag 1 januari 2014 18:59 schreef falling_away het volgende:
Heeft iemand hier nog een andere bron voor:

http://nsnbc.me/2013/12/3(...)actor-3-melting-now/

The accord is that “pellets of radioactive fuel, ejected when the reactor exploded, went into the spent fuel pool located above the reactor and have begun melting down so seriously that they are boiling off the water in the spent fuel pool.”
quote:
The newest update in the highly disconcerting series of devastating failures that is the Fukushima cleanup effort is troubling to say the least. Tepco has confirmed that (unexplained) plumes of steam have been rising from the mangled remains of Reactor Building 3. In other words, there's a chance Fukushima could be in the middle of another meltdown.
http://gizmodo.com/radioa(...)-mean-ano-1492280971

Opmerkelijk dat de MSM zo vaak het woordje Mystery gebruikt terwijl het toch vrij duidelijk is.

Luister hier naar Gundersen, een van de weinigen die durft te zeggen wat er gaande is:

http://podcast.gcnlive.com/podcast/nutri_med/0102143.mp3

Ze gaan over op het F### woord zou het eindelijk door beginnen te dringen ?

quote:
CEO: Fukushima is very bad, we have a crew in Japan right now; Reports coming out that gov’t covered it up… food around whole region got irradiated, increased problems for people in Tokyo — Host: Really scares me I don’t hear anyone discussing how to stop it (VIDEO)

Rogan: And how the f*** are they ever going to stop it? [...] Are they still leaving it up to Japan? [...] It’s just unbelievably incredible that they never thought that it would be able to get shut off — that they just built this crazy power plant with no ability to cool it down. [...] What really scares me is I don’t think I’ve heard one person come up with any way that makes sense as to how to contain it. Not just hot to contain it, but how to stop it, how to clean the area up — It’s almost just not even discussed. How the f*** do they clean that? [...]

Vanaf 1:59;30

Voor hen die denken dat de overheid het wel gaat regelen en ons keurig op de hoogte houdt.

quote:
Muzzling of federal scientists widespread, survey suggests

Hundreds of federal scientists said in a survey that they had been asked to exclude or alter technical information in government documents for non-scientific reasons, and thousands said they had been prevented from responding to the media or the public.


50 per cent of respondents said they were aware of “cases where the health and safety of Canadians" (or environmental sustainability) have been compromised because of political interference with their scientific work.

http://www.cbc.ca/news/te(...)y-suggests-1.2128859


[ Bericht 0% gewijzigd door Resonancer op 05-01-2014 12:38:11 ]
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_135263600
Waarom zwijgen de traditionele media over wat er aan de Amerikaanse Westkust gaande is?

In de Verenigde Staten is beroering ontstaan over de video ‘Fukushima radiation hits San Francisco?’ die op kerstavond op YouTube is gepost en waarin een onbekende man minutenlang de nucleaire straling opmeet aan de hand van een Geigerteller. Het filmpje duurt zo’n zeven minuten en op sommige momenten bereikt de straling ruim 150 tellen per seconde, tot vijf keer het normale niveau. De beelden zijn gemaakt in Pacifica State Beach, een kustplaats op zo’n 30 minuten rijden van downtown San Francisco.

Het filmpje is al zo’n 600.000 keer bekeken en vele mensen vrezen dat nucleair afval dat in maart 2011 in Japan in zee verdween toen de kerncentrale van Fukushima door een aardbeving en de daaropvolgende tsunami werd getroffen nu de Amerikaanse Westkust heeft bereikt.

De anonieme videomaker meldt in een vergezellende blogpost dat hij de straling op de lokale stranden al 2 jaar monitort en dat er geen verklaring is voor de plotse stijging.


De mainstreammedia zijn opvallend stil over het voorval. Grote Amerikaans nieuwsconcerns waaronder de Wall Street Journal en de New York Times, maar ook de zenders CNN en CNBC hebben het voorval niet vermeld.

Lokale regeringsambtenaren begonnen tests uit te voeren eens de video viraal begon te gaan, maar zeggen geen aanwijzingen te hebben dat het stralingsniveau een gevaarlijk niveau heeft bereikt. De lokale krant The Half Moon Bay Review citeerde vrijdag Dean Peterson, de lokale directeur gezondheidszorg, die toegaf dat de straling op sommige plekken tot vijf maal de normale waarde had bereikt, maar dat er geen gevaar voor de bevolking was.’

“Het is niet iets dat we als een onmiddelijke gevaar voor de volksgezondheid beschouwen. Er is zelfs geen enkele aanwijzing dat Fukushima hier een rol speelt.’

Een rapport van onafhankelijke experts concludeerde woensdag dat de straling - intussen opgelopen tot 14 keer hoger dan normaal - niet veroorzaakt wordt door de meltdown van de Fukushima Daiichi reactor, al geven de experts geen uitsluitsel over een mogelijke oorzaak.

'Dat betekent niet dat alles oké is. Het zijn geen waarden waarin je je kinderen laat spelen. We zeggen enkel dat de straling niet van Fukushima afkomstig is, ' aldus Dan Sythe, die de voorbije jaren negen keer naar Japan reisde om er de straling nabij de centrale op te meten. Uit zijn analyse op Pacifica Beach blijkt dat de in de straling componenten van radium en thorium werden teruggevonden en niet van cesium 137 - de radioactieve isotoop die in Japan werd gebruikt.

The Examiner merkt op dat de decontaminatie van de volledige Fukushima kerncentrale tot dertig jaar in beslag zal nemen en 100 miljard euro zal kosten en dat het in dat opzicht niet normaal is dat de mainstreammedia geen aandacht besteden aan de gevolgen daarvan voor de Amerikaanse Westkust.

Russia Today berichtte eerder al op basis van een Reuters-rapport dat het opkuisen van de nucleaire site in Fukushima '‘s wereld minst aantrekkelijke job is' en dat daarom nu daklozen worden gerekruteerd om de klus te klaren.

Michael Snyder van thetruthwins.com verzamelde ondertussen '36 signalen dat de media' liegen over hoe de straling van Fukushima de Amerikaanse Westkust beïnvloedt. De volledige lijst staat hier, maar een aantal zaken mogen op zijn minst opmerkelijk genoemd worden:

✓ Een 70-tal matrozen van de USS Ronald Reagan, die deel uitmaakten van een humanitaire missie die na de ramp in de getroffen regio de ergste nood moest helpen lenigen, ondervond bij zijn terugkeer thuis gezondheidsproblemen. Volgens hun advocaat zou de helft onder hen aan een vorm van kanker lijden.

✓ In maart rapporteerde de Associated Press dat ruim 45% van alle zeehondenpups die in juni 2012 geboren waren in de regio tussen San Diego en Santa Barbara (ruim 300 kilometer lang) alweer gestorven waren en dat de pups die het wel hadden overleefd ver onder hun normale gewicht zaten.

✓ In juni 2012 gaf de National Academy of Sciences een schokkend rapport vrij waarin werd aangetoond dat blauwvintonijnen nucleair materiaal van Japan naar Californië hadden getransporteerd.

✓ Al in 2012 berichtte de Vancouver Sun dat cesium-137 - een onstabiele radioactieve isotoop van cesium - was gevonden in een zeer hoog percentage van de vis die Japan aan Canada verkoopt: in 73% van de makreel, 93% van de tonijn en 92% van de sardines. (Het bericht is ondertussen door de krant verwijderd.)

✓ Ook zou voormalig MSNBC-anker Cenk Uygur door zijn werkgever zijn aangemaand het publiek niet in te lichten over de gevaren die het na de meltdown in Fukusima liep ‘omdat degenen die de macht hebben in Washington’ Japan niet tegen de borst wilden stoten.

✓ Volgens de Daily Mail bevat de sneeuw die momenteel in de staat Amerikaanse staat Missouri valt 'kleine partikels radioactief materiaal waardoor de normale stralingsniveaus zijn verdubbeld.'

✓ In juli dan overleed op 58-jarige leeftijd Masao Yoshide, die de leiding had over het personeel van de kerncentrale in Fukushima in de nasleep van de catastrofe, aan de gevolgen van kanker. De uitbater van de centrale, Tepco (Tokyo Electric Power Co), meldde dat die kanker ongerelateerd was aan de gebeurtenissen in Fukushima.

Mocht de Amerikaanse Westkust gecontamineerd worden, dan zou dit naast een volksverhuizing ook een economische grondverschuiving veroorzaken. Californië, de staat Washington en British Colombia in Canada zijn 'economic powerhouses' waar zich miljoenensteden als San Diego, Los Angeles, San Francisco, Seattle en Vancouver bevinden. De mogelijke schade aan de economie in het algemeen en aan de voedings-, de toeristische- en de vastgoedsector in het bijzonder zou niet te overzien zijn. De waarde van de ganse Californische vastgoedsector alleen al werd in 2010 geschat op 4.400 miljard dollar.

Doch zo ver is het zeker nog niet. Net als in het geval van de klimaatsverandering is er voor elk 'wetenschappelijk' rapport omtrent de catastrofale gevolgen van de Fukushima-ramp ook een 'wetenschappelijk' rapport waarin exact het tegenovergestelde staat.

http://www.express.be/bus(...)=email&utm_campaign=
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_135366803
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 09:10 schreef UncleScorp het volgende:
Waarom zwijgen de traditionele media over wat er aan de Amerikaanse Westkust gaande is?
Wat redenen:

Omdat General Electric heel veel aandelen in de MSM heeft
.

Omdat er niks leuks over te vertellen is, geen hoop voor de toekomst alleen maar ellende en dat komt de economie niet ten goede.

Omdat er nog tig van die krengen op Amerikaans grondgebied staan.

Omdat de IAEA, NRC, ook OBAMA, etc dan zullen moeten bevestigen dat ze al 3 jr lang de boel voor de gek houden.

Ter illustratie:

quote:
Radiation jumps around Fukushima plant — Now ~1,000% previous levels — Tepco kept strontium-90 data secret for months — Officials knew of increase but ‘too busy’ to do anything — Gov’t holds Friday meeting about what can be done
http://enenews.com/radiat(...)act-govt-has-experts
quote:
Secrecy agreement between Fukushima and IAEA revealed by Tokyo newspaper

http://enenews.com/secrec(...)-happen-to-fukushima
Hoe en waarom ze met het verzwijgen wegkomen, rapport van 'n insider :


http://projects.iq.harvar(...)harvard_12032013.pdf
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  zondag 12 januari 2014 @ 16:22:04 #207
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_135398851
Op 5 jan 2014 is er nog meer tragedie te melden rond Fukushima. Medewerkers van het Russische ministerie van Defensie registreerden op 31 december twee ondergrondse explosies hebben geregistreerd in het gebied rond Fukushima: eentje met een magnitude van 5,1 en een kleinere van 3,6 kort daarop. Het ministerie heeft uitgerekend dat een klap van 5,1 overeenkomt met 0,0005 megaton aan TNT. Voor de kleinere explosie moet je hier nog drie nullen tussen proppen. Ter vergelijking: de bom die de Amerikanen ooit op Hiroshima vanuit de Enola Gay dropten, had een kracht van 0,016 megaton aan TNT. De Russen houden in het achterhoofd dat de architect van reactor nummertje drie ooit heeft gezegd dat hydrovulkanische explosies onvermijdelijk zouden zijn. Dit zou komen door gesmolten nucleaire brandstof die zich een weg in de aarde zou branden. Op verschillende tijdstippen eind december zouden al rookpluimen zichtbaar geweest zijn. Bron: European Union Times

Bijna 3 jaar na de ramp wordt slechts een begin gemaakt met de werkelijke opruiming waarvoor mensen ingezet worden die $60 per dag ontvangen. Volgens een bericht van Reuters is het de Yakuza (Japanse maffia) die hiervoor mensen rekruteert en wel onder de daklozen. Bron: http://rt.com/news/homeless-recruited-fukushima-nuclear-965/



Daarvoor worden headhunters ingezet die voor firma’s (51 verschillende onderaannemers ingehuurd door het ministerie) werken die deze contracten niet zouden mogen krijgen omdat ze niet voldoen aan de standaardeisen. 5 Firma’s die op de lijst van het ministerie voorkomen blijken niet eens te bestaan….. Bron: http://motherboard.vice.c(...)o-clean-up-fukushima

Op dit moment wordt de westkust van de VS met straling overspoeld.
De gewone media maken er niet eens melding van.



Niet alleen het water aan het strand is radioactief (5x de toegestane waarden) maar ook het zeeleven heeft er flink van te lijden.
Oceanus Magazine stelt dat de hoeveelheid cesium-137 die vrijgekomen is 10.000 tot 100.000 keer hoger ligt dan na de Chernobyl ramp.

MSNBC verslaggever Cenk Uygur gaf openlijk toe dat hij geïnstrueerd werd om geen waarschuwing te uiten naar het kijkerspubliek over de stralingsgevolgen van de ramp in Fukushima…

71 Zeelieden uit de VS die tijdens de ramp bijstand verleenden hebben ernstige ziekten ontwikkeld als schildklierkanker, leukemie, prostaatkanker, hersentumoren en bloedingen.

In plaats van stevig materiaal werd bij de eerste reparatie van het radioactieve watervat gebruik gemaakt van sterk plakband (duct tape) en stukken oud gaas. Op dit moment wordt er gewerkt aan een plan dat de grond rond de reactors diep bevriest door staven sterke koelvloeistof in de bodem aan te brengen zodat er geen radioactief grondwater meer weg kan lekken. http://rt.com/news/fukushima-radiation-water-leak-186/


Verminkte zeesterren en een duidelijke vermindering van de zeesterpopulatie.

In de staat Utah sterven uitzondelijk veel adelaars en niemand weet waarom. Ze blijken last te hebben van epileptische aanvallen en verlamming van poten en vleugels.

Op de kustlijn van Alaska spoelen dagelijks grote aantallen dode vogels aan.



Zeehonden en walrussen daar verliezen hun haar en hebben pijnlijke kale plekken. In California lijkt er wel een dodelijke epidemie onder de zeeleeuwen. Ook de ijsberen in Alaska hebben kale plekken in hun vacht. De vangst van zalm aan de kust van Alaska is op een historisch dieptepunt. Haring uit de oceaan blijkt te bloeden uit de ogen en ingewanden.

De National Academy of Sciences heeft een schokkend rapport uitgebracht over de blauwvin tonijn die radioactief materiaal verspreid door de gehele noordelijke Stille oceaan. Test op 15 gevangen tonijnen lieten zien dat ze alle 15 radioactief besmet waren.

Ook plankton blijkt hoge waarden cesium-137 te bevatten.

Een pas uitgebracht wetenschappelijk rapport geeft aan de zeevis generaties lang radioactief besmet zal zijn en niet geschikt voor consumptie

Dan zijn er hoge waarde cesium-137 gevonden in paddenstoelen en bessen die aan de westkust groeien.

Een door de EU bekostigd onderzoek toont aan dat de Fukushima ramp 210 kwadriljoen becquerel cesium-137 in de atmosfeer heeft gebracht.

Nog iedere dag stroomt er 300 ton radioactief water de oceaan in vanuit het rampgebied. Dan spreken we over e30 miljard bequerel cesium-137 en ook 30 miljard bequerel radioactief strontium .

Tepco zelf geeft aan dat er sinds de ramp ook tussen de 20 en 40 triljoen becquerel radioactief tritium de oceaan in gestroomd is. Getallen waar we niet eens een beeld bij kunnen hebben.



Waar de Wall street Journal het heft over een opruimfase die 40 jaar gaat duren spreekt Prof. Charles Perrow van Yale uit dat wanneer het opruimen van deze ramp niet met 100% precisie gebeurt de mensheid hier nog duizenden jaren de gevolgen van zal ondervinden… Bron: http://www.thedailysheepl(...)he-west-coast_012014

Op 1 januari 2014 schrijft Paul Joseph Watson dat het departement van gezondheid van de VS 14 miljoen doses (tabletten van 65mg) potassium jodide besteld heeft. Dit wordt ingezet wanneer het lichaam zwaar belast is met radioactieve straling. Deze levering zal begin februari ontvangen worden. Bron: http://rinf.com/alt-news/(...)of-potassium-iodide/

Waarom is er zo weinig berichtgeving over deze wereldramp? Een vuurwerkdode op oudjaar is betreurenswaardig maar niet in vergelijking tot wat er wereldwijd op het spel staat.

Als zaken bekend zijn kunnen we allemaal bijdragen aan een oplossing i.p.v. ons hoofd in het zand te steken en te doen alsof er niets aan de hand is tot de gevolgen niet langer te overzien zijn. De mens is een creatief wezen en kan oplossingen bedenken voorbij grenzen die ondenkbaar lijken maar dan moeten we wel de kans krijgen dat te doen.

Bron: Schrijverscollectief Wijwordenwakker

[ Bericht 0% gewijzigd door NaturalScience op 12-01-2014 16:39:35 ]
  zondag 12 januari 2014 @ 16:27:58 #208
395200 deadprez
One more rail
pi_135399080
http://www.wijwordenwakker.org/intro.asp

Lijkt me niet dat we dit al te serieus moeten nemen. :')
Stop the violence
Down with the hate
Op vrijdag 21 augustus 2015 01:36 schreef engeopa het volgende:
Deadprez is een frequent bezoeker van Joop.nl. Kneusje eerste klas. walgelijke policor hoofd in de wolken multicultilover.
pi_135399109
Omdat het gelukkig geen wereldramp is geworden.
  zondag 12 januari 2014 @ 16:29:12 #210
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_135399118
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:27 schreef deadprez het volgende:
http://www.wijwordenwakker.org/intro.asp

Lijkt me niet dat we dit al te serieus moeten nemen. :')
De wetenschappelijke artikelen uit het bericht toch best wel.
De organisatie op zich is misschien ietswat amateuristisch. Daarom, bronnen checken. ;)
pi_135399121
Als dat waar is, moet er een gezamenlijke landen samenwerken om dat probleem zien aanpakken en financieren.

We kunnen nu niet een schuld aan Japan geven.
Al die ontdekkingsreizen door mensen, ze hebben nooit tegenhouden door domheid van mensen
pi_135399165
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:29 schreef NaturalScience het volgende:

[..]

De wetenschappelijke artikelen uit het bericht toch best wel.
De organisatie op zich is misschien ietswat amateuristisch. Daarom, bronnen checken. ;)
http://www.thedailysheepl(...)he-west-coast_012014

Goede bron man.

Deze ook
http://rinf.com/alt-news/(...)of-potassium-iodide/
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
  zondag 12 januari 2014 @ 16:32:49 #213
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_135399277
Ach joh, gewoon lekker verder slapen. :z

Er is nu toch niets meer te doen aan die meltdown. Dan had men net als bij Tsjernobyl snel moeten handelen.
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
  zondag 12 januari 2014 @ 16:32:56 #214
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
  zondag 12 januari 2014 @ 16:40:30 #215
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_135399563
Bronnen even bijgewerkt.

Er staan inderdaad een hoop dubieuze bronnen tussen. Maar ook een paar erg sterke!

Juist daarom is het belangrijk dat er wel over gesproken en geredeneerd wordt.
  zondag 12 januari 2014 @ 16:43:21 #216
342946 TweeGrolsch
Geen 18 ? Geen druppel!
pi_135399693
- > BNW
pi_135399816
quote:
4s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:22 schreef NaturalScience het volgende:
Tepco zelf geeft aan dat er sinds de ramp ook tussen de 20 en 40 triljoen becquerel radioactief tritium de oceaan in gestroomd is. Getallen waar we niet eens een beeld bij kunnen hebben.
Vreemd om een artikel te schijven alsof het een ramp is en dan zelf te schrijven er geen beeld van te hebben. Die hoeveelheid valt binnen de wettelijke normen volgens de in het artikel aangehaalde bron. Hoezo heb je dan geen beeld??
  zondag 12 januari 2014 @ 16:49:19 #218
411401 imikethat
Supa Hot Fire; Get Rekt m8
pi_135399923
Bommen op Ro uhh Fukushima
First of all, I'm not your friend.
~ Gelukkig zijn we tegenwoordig ouder en wijzer en helpen we onze hersens op een verstandigere wijze naar de klote
  zondag 12 januari 2014 @ 16:52:56 #219
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_135400075
quote:
Op 5 jan 2014 is er nog meer tragedie te melden rond Fukushima. Medewerkers van het Russische ministerie van Defensie registreerden op 31 december twee ondergrondse explosies hebben geregistreerd in het gebied rond Fukushima: eentje met een magnitude van 5,1 en een kleinere van 3,6 kort daarop. Het ministerie heeft uitgerekend dat een klap van 5,1 overeenkomt met 0,0005 megaton aan TNT. Voor de kleinere explosie moet je hier nog drie nullen tussen proppen. Ter vergelijking: de bom die de Amerikanen ooit op Hiroshima vanuit de Enola Gay dropten, had een kracht van 0,016 megaton aan TNT. De Russen houden in het achterhoofd dat de architect van reactor nummertje drie ooit heeft gezegd dat hydrovulkanische explosies onvermijdelijk zouden zijn. Dit zou komen door gesmolten nucleaire brandstof die zich een weg in de aarde zou branden. Op verschillende tijdstippen eind december zouden al rookpluimen zichtbaar geweest zijn. Bron: European Union Times
Dit klinkt al als een hoop dampende stierenschijt. Laten we voor de grap de bron erbij pakken:
http://www.eutimes.net/20(...)-plant-shocks-world/

De European Union Times bron linkt weer naar een andere bron:
http://www.whatdoesitmean.com/index1729.htm

Het stuk dat ik uit de OP heb geciteerd is dus een vertaling van een bron die weer linkt naar een andere bron. Hier de oorspronkelijke passage:
quote:
According to this report, MoD “assests” associated with the Red Banner Pacific Fleet detected two “low-level” underground atomic explosions occurring in the Fukushima disaster zone on 31 December, the first measuring 5.1 magnitude in intensity, followed by a smaller 3.6 magnitude explosion moments later.

he MoD further reports that the 5.1 magnitude event corresponds to the energy equivalent in megatons of TNT of 0.0005, while the 3.6 magnitude event equals 0.0000005.

As a comparison, the MoD states that the atomic bomb dropped on Hiroshima in 1945 by the United States released the equivalent of 16 Kilotons = 0.016 megatons of TNT, about the energy equivalent of a magnitude 6 earthquake, and the largest hydrogen bomb ever detonated was the Tsar bomb, a device exploded by the Soviet Union on 30 October 1961, with an energy equivalent of about 50 megatons of TNT.
En ja hoor, er wordt andermaal weer gelinkt naar weer een andere bron! Wat staat er eigenlijk in die bron?
quote:
Two shallow earthquakes have struck eastern Japan near the Fukushima nuclear disaster site.

A 5.1 magnitude earthquake was recorded 80km southwest of Fukushima and was shortly followed by a 3.6 magnitude earthquake in the same area, the Japan Meteorological Agency said.
http://www.ibtimes.co.uk/(...)nuclear-site-1430706
Dat wat eerst nog een aardbeving was, is plots een nucleaire explosie geworden. Een sterk staaltje herinterpretatie. De auteur van de bron die werd gelinkt door de bron welke als bron werd gebruikt voor de bron in de OP (volgt u het nog?) is Sorcha Faal:
http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal

Duimpje omhoog voor deze betrouwbare verslaggeving van het Schrijverscollectief Wijwordenwakker! 14.gif.
  zondag 12 januari 2014 @ 16:58:02 #220
395200 deadprez
One more rail
pi_135400269
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:52 schreef Terecht het volgende:

[..]

Dit klinkt al als een hoop dampende stierenschijt. Laten we voor de grap de bron erbij pakken:
http://www.eutimes.net/20(...)-plant-shocks-world/

De European Union Times bron linkt weer naar een andere bron:
http://www.whatdoesitmean.com/index1729.htm

Het stuk dat ik uit de OP heb geciteerd is dus een vertaling van een bron die weer linkt naar een andere bron. Hier de oorspronkelijke passage:

[..]

En ja hoor, er wordt andermaal weer gelinkt naar weer een andere bron! Wat staat er eigenlijk in die bron?

[..]

Dat wat eerst nog een aardbeving was, is plots een nucleaire explosie geworden. Een sterk staaltje herinterpretatie. De auteur van de bron die werd gelinkt door de bron welke als bron werd gebruikt voor de bron in de OP (volgt u het nog?) is Sorcha Faal:
http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal

Duimpje omhoog voor deze betrouwbare verslaggeving van het Schrijverscollectief Wijwordenwakker! [ afbeelding ].
Toepasselijke achternaam heeft die Sorcha.
Stop the violence
Down with the hate
Op vrijdag 21 augustus 2015 01:36 schreef engeopa het volgende:
Deadprez is een frequent bezoeker van Joop.nl. Kneusje eerste klas. walgelijke policor hoofd in de wolken multicultilover.
pi_135400331
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:52 schreef Terecht het volgende:

[..]

Dit klinkt al als een hoop dampende stierenschijt. Laten we voor de grap de bron erbij pakken:
http://www.eutimes.net/20(...)-plant-shocks-world/

De European Union Times bron linkt weer naar een andere bron:
http://www.whatdoesitmean.com/index1729.htm

Het stuk dat ik uit de OP heb geciteerd is dus een vertaling van een bron die weer linkt naar een andere bron. Hier de oorspronkelijke passage:

[..]

En ja hoor, er wordt andermaal weer gelinkt naar weer een andere bron! Wat staat er eigenlijk in die bron?

[..]

Dat wat eerst nog een aardbeving was, is plots een nucleaire explosie geworden. Een sterk staaltje herinterpretatie. De auteur van de bron die werd gelinkt door de bron welke als bron werd gebruikt voor de bron in de OP (volgt u het nog?) is Sorcha Faal:
http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal

Duimpje omhoog voor deze betrouwbare verslaggeving van het Schrijverscollectief Wijwordenwakker! [ afbeelding ].
^O^
  zondag 12 januari 2014 @ 17:01:34 #222
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_135400405
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:52 schreef Terecht het volgende:

^O^
  Boks-Chick zondag 12 januari 2014 @ 17:06:01 #223
118131 BrandX
BoksChick & CoffeeAddict
pi_135400570
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 16:52 schreef Terecht het volgende:

[..]

Dit klinkt al als een hoop dampende stierenschijt. Laten we voor de grap de bron erbij pakken:
http://www.eutimes.net/20(...)-plant-shocks-world/

De European Union Times bron linkt weer naar een andere bron:
http://www.whatdoesitmean.com/index1729.htm

Het stuk dat ik uit de OP heb geciteerd is dus een vertaling van een bron die weer linkt naar een andere bron. Hier de oorspronkelijke passage:

[..]

En ja hoor, er wordt andermaal weer gelinkt naar weer een andere bron! Wat staat er eigenlijk in die bron?

[..]

Dat wat eerst nog een aardbeving was, is plots een nucleaire explosie geworden. Een sterk staaltje herinterpretatie. De auteur van de bron die werd gelinkt door de bron welke als bron werd gebruikt voor de bron in de OP (volgt u het nog?) is Sorcha Faal:
http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal

Duimpje omhoog voor deze betrouwbare verslaggeving van het Schrijverscollectief Wijwordenwakker! [ afbeelding ].
_O_ :7
lolwut
  zondag 12 januari 2014 @ 17:08:23 #224
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_135400656
Los van de bronnen zijn Japanse bedrijven en de Japanse overheid meesters in het binnen houden van de vuile was. En klopt los van de bronnen de richting van het stuk wel. Dat Japan deze ramp niet onder controle heeft.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_135400738
Dat laatste plaatje :o
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')