Ik heb gemerkt dat ze niet alles overal hebben, vandaar mijn vraag. Jumbo en AH zijn in de tegenovergestelde richting Toko zit hier helaas niet in de buurt.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:41 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Supermarkt en anders bij de toko ook wel denk ik.
Ik kom dan weer meestal bij de Hoogvliet Maar volgens mij ligt het vaak ergens onderin bij de bakproducten. Zo niet, rond kerst weer kijken. Dan komt het voor door de oliebollen enzoquote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:42 schreef Xaryna het volgende:
[..]
Ik heb gemerkt dat ze niet alles overal hebben, vandaar mijn vraag. Jumbo en AH zijn in de tegenovergestelde richting Toko zit hier helaas niet in de buurt.
Ik wil het morgen maken! Ik kan ook nog langs EkoPlaza, die hebben vaak ook nog wat, maar dat is toch al gauw een kwartier fietsen en ik ben luiquote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:45 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Ik kom dan weer meestal bij de Hoogvliet Maar volgens mij ligt het vaak ergens onderin bij de bakproducten. Zo niet, rond kerst weer kijken. Dan komt het voor door de oliebollen enzo
gewoon bij de ah,bij de versierspullen voor de baksels.quote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:40 schreef Xaryna het volgende:
Even een vraagje, weet iemand waar ik sukade kan halen? Ligt dat ergens in de Jumbo of AH? Ik ben het nog niet bij toeval tegengekomen en ik zou morgen liever naar 1 supermarkt gaan
Ik ga vruchtenflapjes (ronde bladerdeeg gebakjes met bosvruchten erin) maken morgen.
Top, thanks!quote:Op zaterdag 27 juli 2013 22:57 schreef kvd het volgende:
[..]
gewoon bij de ah,bij de versierspullen voor de baksels.
Volgens mij kan dat ja. Misschien kan je het ook met een beetje honing doen. Denk ook dat het er een beetje aan ligt wat voor vruchten je gebruikt (zoet of zurig), wat voor zoetekauwer je zelf bent, of de vruchten vers zijn of uit blik.quote:Op zondag 28 juli 2013 12:33 schreef Xaryna het volgende:
Nog een vraagje
De vulling bestaat dus uit vruchten en sukade. Als ik de sukade oversla, moet ik dat dan compenseren met extra suiker oid?
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 28 juli 2013 20:47 schreef Xaryna het volgende:
Bedankt voor de hulp allemaal! Hier is het resultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt bladerdeeg met een vulling van krenten, ruwe rietsuiker, citroensap, geraspte citroenschil en sukade. Mocht er interesse voor zijn dan kan ik het recept overtypen van mijn bakboek.
Eens, ziet er goddelijk uit. Maar wat is het?quote:Op maandag 22 juli 2013 16:14 schreef -J-D- het volgende:
[ afbeelding ]
Goddelijk! Echt een aanrader!
en smaakt het ook nog een beetje?quote:Op maandag 29 juli 2013 19:01 schreef casper019 het volgende:
DR oetker wolken cake citroen, ontzettend goed gelukt en lekker!!!!!!!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lees bovenstaand ''ontzettend lekker''quote:
Het ziet er best luchtig uit. Toch snap ik een pakje niet echt. Laatst had je ook al een brownie uit een pakje. Als je bakken leuk gaat vinden, waarom maak je het dan niet helemaal zelf? Je krijgt veel meer voldoening uit iets dat je zelf hebt gemaakt, het is leuker om met andere te delen en je kunt dingen naar je eigen smaak aanpassen.quote:Op maandag 29 juli 2013 19:01 schreef casper019 het volgende:
DR oetker wolken cake citroen, ontzettend goed gelukt en lekker!!!!!!!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
en het is nog veel lekkerder ookquote:Op maandag 29 juli 2013 19:41 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het ziet er best luchtig uit. Toch snap ik een pakje niet echt. Laatst had je ook al een brownie uit een pakje. Als je bakken leuk gaat vinden, waarom maak je het dan niet helemaal zelf? Je krijgt veel meer voldoening uit iets dat je zelf hebt gemaakt, het is leuker om met andere te delen en je kunt dingen naar je eigen smaak aanpassen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |