Nouja, bij wijze van spreken danquote:Op zaterdag 8 november 2014 14:48 schreef Burdie het volgende:
[..]
Oh, dat herken ik niet zo. Wel dat het troep wordt maar zoveel slabbetjes gaan hier er niet doorheen. Er bestaan btw ook plastic slabbetjes .
Als er hier zeven slabbetjes in de week in de was gaan, is dat veel .quote:
Ja. Ik zou gaan voor hüttenkäse of iets dergelijks.quote:Op zaterdag 8 november 2014 14:37 schreef Burdie het volgende:
Ik kwam even iets anders vragen, smeerkaas voor kinderen, is die alsnog te zout voor een baby? Vanaf welke leeftijd zou je dat kunnen aanbieden?
Philadelphia. Maar geen idee hoeveel "zooi" daar in zit eerlijk gezegd. In elk geval minder zout.quote:Op zaterdag 8 november 2014 19:54 schreef Burdie het volgende:
Bedankt dames hüttenkäse zal denk ik wel in de smaak vallen!
Wat voor spread bedoel jij, kyara?
Oh, wij gebruiken echt niet elke keer een schone slab hoor.quote:Op zaterdag 1 november 2014 06:27 schreef Trebo het volgende:
Leuk die bijvoeding.. we gaan zo onderhand naar 50 slabbers per week denk ik
Meer dan nu met 10 maanden Het wisselt een beetje tussen een halve hap en drie kwart boterham. Ik was begonnen met droog brood, daarna brood met roomboter en inmiddels krijgt ze ook af en toe roomkaas of appelstroop.quote:Op dinsdag 16 december 2014 14:52 schreef Burdie het volgende:
Vraagje. Hoeveel brood aten jullie kindjes met 9 maanden?
En wat is (behalve melk ) een geschikt ontbijt voor een baby?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |