Het ziet er ook meer uit als nougat. Nougat is gewoonlijk met ei en fudge met room.quote:Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Sarma
[ afbeelding ]
Gözleme
[ afbeelding ]
Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ohhhhh. Wat ziet dit er heerlijk uitquote:Op zondag 17 maart 2013 17:05 schreef Bortecinem het volgende:
Sarma
[ afbeelding ]
Gözleme
[ afbeelding ]
Fudge (smaakte meer naar nougat, of is dat hetzelfde? )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De foto's zijn in ieder geval erg inspirerend.quote:
Dank je wel!quote:Op zondag 17 maart 2013 17:34 schreef Charcot het volgende:
[..]
De foto's zijn in ieder geval erg inspirerend.
Heb je ook een recept van de sarma?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dus wanneer ik de vulling klaarmaak doe ik dat in een pan boven een laag vuurtje. Ik doe er ook nog een klein beetje water bij - een glas, 200 ml ongeveer. Verder zijn je sarma's ook sneller klaar. Dus ongeveer 30 min. ipv 40-50 minuten.
quote:Op zondag 17 maart 2013 17:56 schreef Bortecinem het volgende:
[..]
Dank je wel!
Ik heb het recept ooit al eens op fok! geplaatst, hier was het. Maar ondertussen doe ik het iets anders. Ik gaar de rijst een minuutje of drie-vier voordat ik de wijnbladeren vul. Ik vind dat ze zo iets beter en sneller garen. Overigens heb ik ook een paar stap voor stap foto's, mocht je geïnteresseerd zijn.Geweldig! Dank je wel Zal het van de week eens klaarmakenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dus wanneer ik de vulling klaarmaak doe ik dat in een pan boven een laag vuurtje. Ik doe er ook nog een klein beetje water bij - een glas, 200 ml ongeveer. Verder zijn je sarma's ook sneller klaar. Dus ongeveer 30 min. ipv 40-50 minuten.
Spinazie, feta/witte kaas etc. zijn inderdaad de standaard vullingen, maar desalniettemin wordt gozleme ook wel alleen met boter gegeten. Google maar 'sade/yagli gozleme' en je zult veel op mijn gozleme lijkende gozleme's tegenkomen.quote:Op zondag 17 maart 2013 19:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Ah ok ik ken het met spinazie en nog wat andere dingen
Hmm met paprika heb ik het nog nooit gehad maar het klinkt goed.quote:Op zondag 17 maart 2013 20:02 schreef .Sparkling. het volgende:
Ohh gozleme
Hier in ons dorp is 1x per jaar een Turkse markt en daar koop ik altijd heel veel eten. Ik had die gozleme een keer met witte kaas en paprika ofzo?
En icli kofte ofzo iets! Hmm
Hmm die pie en pudding zien er lekker uit.quote:Op zondag 17 maart 2013 20:43 schreef macferret het volgende:
happy st patricksday!
[ afbeelding ]
Brood met guinness
meat, guinness, cheese pie
chocopudding met guinness
Dat klinkt lekker, maar stomme vraag: waar eet je het mee?quote:Op maandag 18 maart 2013 16:15 schreef DarkElf het volgende:
Heb lekkere rode uienchutney gemaakt
[ afbeelding ]
Hahaha dat is mijn blogquote:Op maandag 18 maart 2013 16:25 schreef habitue het volgende:
Die heb je goed nagemaakt
Of is dat jouw blog
Bij van alles, gerechten met kaas (quiches, tosti´s bv) of bij lekker gekruide worstjes..quote:Op maandag 18 maart 2013 16:25 schreef Bakkerd het volgende:
[..]
Dat klinkt lekker, maar stomme vraag: waar eet je het mee?
Niets lekkerder dan rode uienchutney op een stokbroodje briequote:Op maandag 18 maart 2013 16:15 schreef DarkElf het volgende:
Heb lekkere rode uienchutney gemaakt
[ afbeelding ]
Nice Leuke site!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |