FOK!forum / Gaming / [MMORPG] Guild Wars 2 #19 - Eindelijk gelaunched!
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:30
header.png

Inleiding.png
Guild Wars 2 speelt zich zo'n 200 jaar later dan zijn voorganger af: Guildwars. Guildwars speelde zich af in het land Tyria die in verschillende continenten was opgesplitst: Tyria, Cantha en Elona. Die ook allemaal hun eigen deel hadden.
Guild Wars 2 speelt zich voorlopig alleen nog maar af in Tyria voor zover bekent.
Voor dat je het weg klikt omdat het een MMO is. Deze kost niks per maand.

Release datum: 28 augustus 2012

4.gifFOK! Gaat hoofdzakelijk op Far Shiverpeaks spelen en er komt ook een Guild4.gif
(Guildnaam etc wordt later bekend gemaakt)

SPOILER: Races
Human:
hero-human.jpg
In Guildwars was het enige ras dat je kon spelen de human. In Tyria(GW2) waren ze verspreid over Kryta, The kingdoms of Orr, en Ascalon. Ascalon was zo'n beetje de hoofdstad van de Human totdat het vernietigd werd in een gevecht met de Charr. Meer info hier.

Charr:
hero-charr.jpg
De Charr is naast de human de enige ras die al ver voor GW2 bekend was, in het eerste deel om precies te zijn. Humans en de Charr zijn in feite vijanden en mogen elkaar niet. De enige keer dat er vrede tussen de twee was, was toen the Destroyers alles wouden vernietigen in Eye of the North. De Charr kan in GW2 op vier poten rennen. Meer info hier.

Asura:
hero-asura.jpg
Een ras die pas bekend werd in de uitbreiding Eye of the North. De Asura is een erg slim en mystiek ras. En kwamen eigenlijk pas onder de aandacht toen de Destroyers hun portalen sloopten. Daarnaast dat ze erg slim zijn zijn ze ook nogal arrogant. Ze denken zelf de beste te zijn en dat intelligentie sterker is dan kracht. In GW2 is het bekend dat de Asura in een soort robot kan zitten zoals op het plaatje te zien is. Meer info hier.

Er is nog geen filmpje

Norn:
hero-norn.jpg
Ook een ras dat pas bekend was in de laatste titel. De Norn is een erg op zich zelf volk. Ze leven hoog in de bergen(Shiverpeaks). Ze leven nooit in grote groepen en gaan er vaak zelf op uit voor avontuur. Ze kunnen veranderen in o.a beren. Dit is ook mogelijk in GW2. Meer info hier.

Sylvari:
hero-sylvari.jpg
Het ras waar het minst over bekend is, maar wel helemaal gloed nieuw: de Sylvari.
Een erg mystiek ras die veel op planten lijken. Ze leven ook in bomen. Meer info hier.
SPOILER: Professions
Elementalist:
hero-elementalist.jpg
Een klasse die in geen enkele MMO of RPG ontbreekt dat is de Mage. In GW heet hij de Elementalist omdat het veel gebruik maakt van de verschillende elementen als Water en Vuur. In GW2 kun je erg gemakkelijk met hotkey toetsen switchen tussen verschillende elementen.
In GW1 vooral bekend als de AoE (Area of Effect) caster die veel vijanden tegelijk veel schade kan toebrengen, in GW2 lijkt het er op dat hij meer de kant van directe aanval opgaat. Meer info hier.

Warrior:
hero-warrior.jpg
Net zoals bij de Elementalist niet echt een verrassing. De bekende klasse, niet veel nieuws aan behalve dat hij vooral erg veel verschillende wapens kan gebruiken en kan combineren. Hij kan dus ook een boog gebruiken om vijanden van afstand te doden. Meer info hier.

Ranger:
hero-ranger.jpg
Aan deze klasse is wel aardig wat aan vernieuwd vergeleken met andere games.
Zo is dit niet een klasse die zich alleen richt op lange afstandsaanvallen en Pets. Maar gebruikt ook traps(dodelijke vallen) en Spritis(Waren in GW1 alleen beschikbaar voor de Ritualist) en dan spirits die tijdelijke buffs uitvoeren waardoor je meer health of aanvalkracht hebt. En wanneer hij in de moeilijkheden zit kan hij ook nog close range wapens gebruiken zoals een bijl. Meer info hier.

Necromancer:
hero-necromancer.jpg
De Necromancer, of ook wel de Meester van de Dood. Is een mage met vooral zwarte magie. Profiteert van de ander zijn dood. Zo kan hij uit bijvoorbeeld uit lijken minions laten ontstaan die voor hem vechten. Een erg handig iets. Zo had je in GW1 Necromancers die zich specialiseerden in zoveel mogelijk minions spawnen. De Necromancer gebruikt ook nog krachten als Fear(Angst) om vijanden te laten vluchten, en heeft zelfs krachten waarbij hij het leven uit zijn vijanden zuigt en voor zichzelf gebruikt. Meer info hier.

Guardian:
hero-guardian.jpg
Aangezien er geen healers zijn in GW2 is dit toch wel een klasse die er het meest op lijkt. De Guardian is een combinatie van Melee aanvallen en Magie. En is, in tegenstelling tot de Warrior, meer in de verdediging. Er word gezegd dat dit een beetje de Paladin is van GW2, maar is veel meer gericht juist tegen Melee aanvalen en zijn groep te beschermen met krachtsvelden en muren. Een klasse die de tij kan omkeren en dus erg handig om bij je te hebben. Meer info hier.

Thief:
hero-thief.jpg
Een soort Roque of Assassin. Naast dat ze vooral messen gebruiken en zich concentreren op Stealth aanvallen kunnen ze ook kleine geweren gebruiken(Pistolen e.d.; Geweren zijn voor de Ranger en Engineer) Ze kunnen net als de Ranger ook traps neerleggen en maken gebruik van de 3e combinatie skill die wordt gecreëerd door je mainhand en offhand weapon: Gebruik je bijvoorbeeld een Mes en Pistool dan zal je 3e skill anders zijn dan als je 2 messen of 2 pistolen hebt. Meer info hier.

Engineer:
hero-engineer.jpg
Een klasse die je eigenlijk alleen maar ziet in shooters, maar toch is hij ook in de wereld van Guild Wars 2. Zelf vind ik dit één van de professions waar ik het meeste interesse in heb door de verschillende mogelijkheden. Deze klasse maakt gebruik van verschillende kits waar hij tussen kan wisselen. Zo kan hij turrets plaatsen die damage kunnen doen maar ook de vijand kunnen vertragen. Maar ook mijnen, bommen en granaten kan hij gebruiken in het slagveld. Zijn wapens zijn wel wat in mindere variatie, zo kan hij alleen pistolen en geweren gebruiken. Maar door zijn verschillende kits zijn er toch veel dingen die hij kan doen. Zo heeft hij ook nog een paar wapen kits waardoor hij zelfs een vlammenwerper kan gebruiken. Meer info hier.

De achtste en laatste profession:
hero-mesmer.jpg
De mesmer, een caster die zich specialiseert in illusie. Hij creëert verwarring door klonen van zichzelf te maken en kan deze ook op de vijand afsturen en extra schade aan te richten. Ook kan hij illusies maken die sterker zijn dan de klonen om te helpen met vechten. Meer info hier.

SPOILER: Systemen
Combat:
hero-combat.jpg

De combat in GW2 is in tegenstelling tot andere MMO's erg dynamisch en visueel. Aangezien je bij de standaard MMO's een tegenstander aanklikt en je een RSI vinger ontwikkelt aan hoe vaak je een nummer toets indrukt. Hier kun je aanvallen wanneer je wilt. Je kunt springen en rollen om aanvallen te ontwijken en tijdens dat je aan het lopen bent kun je gewoon aanvallen en skills gebruiken. Je kunt ook onderwater aanvallen omdat je een zuurstof masker tot je beschikking hebt. Je skills veranderen dan automatisch mee omdat het niet meer geloofwaardig is als je vuur skills kunt uitvoeren onderwater. Een stuk water laten koken is dan een stuk leuker.

Het Skill systeem:

calculator-thumb.jpg
Je hebt een balk van 10 Slots, en dat is dan ook je Max.
Je kunt niet net zoals in World of Warcraft, balken maar dan ook balken helemaal vol gooien met skills en items. Je zit vast aan deze 10 skills. Maar toch kun je deze makkelijk veranderen.
In GW2 leer je skills door wapens te gaan gebruiken. Hoe meer je een wapen gebruikt hoe vettere skills je er voor hebt.
De eerste 5 skills zijn dan ook gebaseerd op je wapen. De eerste 2 van je mainhand, de 3e is gecombineerd en de laatste 2 zijn dan van je offhand wapen. Skill 6 is een heal skill die je zo nu en dan kunt gebruiken, verwacht dus geen reloadtimes zoals bij healers.
Skill 7, 8 en 9 zijn gebaseerd op je Profession en Race. Bij de Engineer bijvoorbeeld staat hier alle kits in, die je weer kunt omwisselen voor andere kits.(deze skills zijn dus makkelijk de verplaatsen en aan te passen)Skill 10 is je Elite skill. Deze gebruik je eigenlijk alleen maar in noodgevallen en kun je niet vaak gebruiken. Zo kun je als elementalist bijvoorbeeld in een tornado veranderen.
healthcare-thumb.jpg
Onderwater veranderen je skills naar wat mogelijk is onderwater. Zo heb je als Engineer onderwater mijnen en netten en kun je als Elementalist het water laten koken.
En bied het erg veel leuke mogelijkheden door de Z-axis zodat naast dat je naar voren, naar achter, naar links en naar rechts ook nog naar onder boven kunt.
Meer info hier.

PvP:
De eerste aankondiging van PvP info is pas net gedaan op de GamesCom in Keulen. Veel info is er dus nog niet. Behalve de control the boon-mode. Lijkt een beetje op de Conquest mode in de Battlefield series waar je punten moet vast houden tot een aantal punten.
De PvP wordt gespeeld door gewoon mee te doen met een potje die je kunt selecteren in het PvP-menu. Hier verdien je punten mee. En wanneer je er genoeg hebt mag je mee doen met het maandelijkse tournament. Als je deze doorkomt strijd je met de andere 11 winnaars tegen elkaar in het jaarlijkse tournament. En als je dan deze wint dan mag je jezelf de beste PvP player noemen van dat jaar.

Is dat het enige?
Nee, natuurlijk niet. GW1 stond al bekend om de vele PvP mogelijkheden en werd ook veel gespeeld. Op dit moment is alleen boon control bekend. Maar er was wel wat info naar buiten gekomen dat er ook een World vs. World vs. World PvP mode zou komen. Dan zit je dus aan gevechten met 300 man.
gw2-pvp-002.jpg
Meer info hier.

Dynamic Events
hero-dynamic.jpg
Één van de echte pijlers van deze game is toch wel de Dynamic Events. Zoals je veel bij oudere MMO's tegenkwam zijn de uitroeptekens en vraagtekens boven het hoofd van NPC's.(poppetjes bestuurd door de computer) Dit is echter niet het geval in GW2. Je hebt een Main storyline met allemaal aan elkaar geschakelde missies die je kunt doorlopen maar je hebt geen echte secondary quests meer.

In GW2 krijg je secondary quests door gewoon gebieden te verkennen. Je krijgt dan een melding dat er zich een 'event' bij jou in de buurt plaats vindt. Je kunt zelf helemaal kiezen of je mee wilt doen. Het zou bijvoorbeeld zo maar eens kunnen gebeuren dat jij net even lang het strand loopt of er komt een enorme draak op je af(te zien in het Boss demo filmpje onderaan).
Je zou mee kunnen doen, maar als je er geen zin in hebt mag je gewoon weglopen.
Hoe meer mensen met de 'event' meedoen, des te moeilijker wordt de missie, én ninja-looten of masterlooten is niet meer mogelijk. Omdat iedereen een beloning krijgt precies afgestemd aan hoeveel je hebt mee geholpen en hoe hoog de moeilijkheidsgraad was.

Maar zou je niet kiezen om mee te helpen en die missie was mislukt? Dan kan het gebeuren dat er een geschakelde tweede 'event' zich afspeelt.
Stel bijvoorbeeld nou dat het team het niet gelukt is de draak te verslaan en een dorp dichtbij staat in de brand.
Dan moet jij met het team er voor zorgen dat de brand stopt om het dorp te redden.
Lukt dit niet dan is het over en uit, ookal zijn er 'events' die nog wel veel langer kunnen duren.
De dorp bewoners zijn vanaf nu kwaad op jou en kijken je vuil aan in je home-instance.

Je Home-Instance is een klein gebied in je stad waar alleen jij kan komen. Dit is dan ook het enigste stuk waar je geen andere spelers tegen zult komen. Hier staat je huis, of als je de Asura bent: je eigen persoonlijke laboratorium. Deze hele stad wordt gevormd door je keuzes.
Doordat bij het dorp dat je net had moeten helpen de oogst bijna helemaal mislukt is zullen bij hen de spullen die je wilt kopen stukken duurder zijn.

En zo zijn er talloze mogelijkheden aan keuzes die je later ook weer terug zal zien in je home-instance. En voor de Guildwars 1 fans onder ons: doordat het ze zo'n mooi systeem hebben kunnen ze erg gemakkelijk er 'events' tussen proppen. Dat betekend niet alleen meer gameplay maar ook dat er speciale Wintersday 'events' zijn. Meer info hier.


tldr.png
• Geen abonnement, 1 keer kopen is voor altijd spelen.
• 5 rassen
• 8 klassen
• Dynamisch event systeem: Geen secondary quest en gewoon doen wat je zelf wilt.
• Waarschijnlijk uitgebreide PvP
• Een echte storyline.
• Geen dood 3 koeien quests.
• Een ook geen LFG healer. LFG Tank is ook uitgesloten.
• Graphics zijn erg goed voor een MMO
• Vooralsnog is de game niet erg zwaar.
• Combat systeem meer ingericht op Actie dan button bashing.
• De game gaat iets van ¤60 kosten, je betaalt er geen ¤18/maand voor.

filmpjes.png

Dungeon armor sets:

Manifesto trailer(interview met het doel en visie van de ontwikkelaars van het spel)

"This is one of our little ones" Boss demo Gamescom 2011

Meer demo's en Q&A's zijn te zien op dit kanaal(Vlaams iemand die elke video heeft opgenomen)
http://www.youtube.com/user/TubeElephant
Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:32
OK broeders en zusters, zitten jullie er al in? (heb het vorige topic niet gelezen)
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:32
ik zat erin :P
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:33
Zat is het juiste woord ja
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:33

ook gelaunched.
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:33
doen ze nu een server restart ofzo?
DeX090zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:33
Moet nog even een lijstje gemaakt worden van FOK!kers en waar/wat ze spelen.
Blinkerzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:34
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:32 schreef RickoKun het volgende:
OK broeders en zusters, zitten jullie er al in? (heb het vorige topic niet gelezen)
Nee nog niet, serverissues
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:34
Is Far Shiverpeaks alleen maar NL'ers, of wordt er gewoon Engels gesproken?
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:35
Desolation blijkt namelijk nogal wat Duitsers te hebben :').
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:35
quote:
:')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:34 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Is Far Shiverpeaks alleen maar NL'ers, of wordt er gewoon Engels gesproken?
Is gewoon Europese server dus er zal wel Nederlands, Engels, Duits, etc etc worden gesproken denk ik zo :)
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:36
Is er trouwens al een guild?
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:34 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Is Far Shiverpeaks alleen maar NL'ers, of wordt er gewoon Engels gesproken?
Enkel nog mensen Engels zien praten, wel Nederlandse namen voorbij zien hoppen.
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:34 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Is Far Shiverpeaks alleen maar NL'ers, of wordt er gewoon Engels gesproken?
meerdere nationaliteiten, dus wordt gewoon engels gesproken
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:36 schreef Rivalo het volgende:
Is er trouwens al een guild?
lamabal kwam vanavond pas online volgens mij.
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:37
Desolation is wel erg Duits namelijk :'). Ga toch maar wisselen dan.
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:34 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Is Far Shiverpeaks alleen maar NL'ers, of wordt er gewoon Engels gesproken?
Tot nog toe veel engels in ieder geval.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:37
Far Shiverpeaks wordt sowieso de thuisbasis van de (eventuele) FOK!Guild als ik het goed heb :)
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 13:37
Ik ga gewoon Nederlands praten op Far Shiverpeaks: "Hallon, mag ik meedoen :(?"
RenZeruzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:19 schreef Frag_adder het volgende:
voor de gene die het uitmaakt of ze hoedjes krijgen:
https://www.guildwars2.co(...)a-limited-time-only/
Haha das vet!

Probeer net in te loggen en kom er zoals iedereen hier volgens mij dus niet in.
Jammer, dacht ff uurtje te proberen voor ik zo ga voetballen.

Nouja het goede nieuws is dat veel mensen het gaan spelen :)
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:37 schreef DjinN het volgende:
Far Shiverpeaks wordt sowieso de thuisbasis van de (eventuele) FOK!Guild als ik het goed heb :)
:Y
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:39
De korte tijd die ik gespeeld heb was wel vet. Rata Sum is echt een mooie thuisbasis.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:39
Kun je in WvWvW de chat van andere worlds zien?

Ik weet nog wel in Aion, werd taal van je tegenstander vervormd.

Zei je tegenstander bijvoorbeeld: 'Aanvallen!!'
Dan las jij: '' Whaksjdh!!!''
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:39
Hahahah serieus? Volgens mij kan je dat bij GW niet
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:39
Wordt gewoon hartstikke tof met een fok guild.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:40
Ik vind het alleen zo jammer dat sommige guilds je verplichten om te spelen. Zo van "je moet minimaal zoveel uur actief zijn anders gooien we je uit de guild".
Das de reden dat ik 9 van de 10x fijn in mijn eentje speel :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:40 schreef DjinN het volgende:
Ik vind het alleen zo jammer dat sommige guilds je verplichten om te spelen. Zo van "je moet minimaal zoveel uur actief zijn anders gooien we je uit de guild".
Das de reden dat ik 9 van de 10x fijn in mijn eentje speel :')
Gelukkig word de FOK! guild dan ook gewoon relaxed :D
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:40 schreef DjinN het volgende:
Ik vind het alleen zo jammer dat sommige guilds je verplichten om te spelen. Zo van "je moet minimaal zoveel uur actief zijn anders gooien we je uit de guild".
Das de reden dat ik 9 van de 10x fijn in mijn eentje speel :')
Same here. Ben dan ook opzoek naar een gezellige guild ipv een serieus actieve guild. (een sluit het ander natuurlijk niet uit)
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:43
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:42 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Gelukkig word de FOK! guild dan ook gewoon relaxed :D
Mja gelukkig wel :P Ik speel wanneer ik er zin in heb en wanneer het mij uitkomt :P


quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:42 schreef Wiehoe het volgende:

[..]

Same here. Ben dan ook opzoek naar een gezellige guild ipv een serieus actieve guild. (een sluit het ander natuurlijk niet uit)
Ja precies dat :) Gewoon gezelligheid en toffe mensen. Beetje elkaar helpen als het nodig is, quests samen doen, geen verplichtingen
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:45
En ik lag nog wel zo op schema om morgenvroeg 80 te zijn ;(
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 13:45
Mijn launcher onthoudt mijn wachtwoord niet meer :')
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:45 schreef hans1988 het volgende:
En ik lag nog wel zo op schema om morgenvroeg 80 te zijn ;(
lol
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:49
Onze internationale guild staat nog open voor leden (Dynasty Warriors, internationale guild, voornamelijk Nederlandse, Belgische en Scandinavische spelers, vroegâh Guild of the week geweest in GW1).
Praktisch hebben wij maar 2 regels; doe normaal tegen elkaar en 1 maand inactivity = kick :P

Dus ja, geïnteresseerden kunnen mij wel ingame PM'en (IGN: Krytan Stranger), mits de login/friend servers 't weer doen :')
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:45 schreef hans1988 het volgende:
En ik lag nog wel zo op schema om morgenvroeg 80 te zijn ;(
Ben blij als ik morgenvroeg level 10 ben :P
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:49 schreef J0ttem het volgende:
Onze internationale guild staat nog open voor leden (Dynasty Warriors, internationale guild, voornamelijk Nederlandse, Belgische en Scandinavische spelers, vroegâh Guild of the week geweest in GW1).
Praktisch hebben wij maar 2 regels; doe normaal tegen elkaar en 1 maand inactivity = kick :P

Dus ja, geïnteresseerden kunnen mij wel ingame PM'en (IGN: Krytan Stranger), mits de login/friend servers 't weer doen :')
Cao Cao? :D
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:51
Ik vind wel dat onze Guild een soort relaxte guild moet worden, maar wel met een actieve kern. Fok Guild Special Forces of iets dergelijks. We zijn de grootste community van Nederland. Dan mogen we wel ergens bovenaan in het ranglijstje komen te staan.
Onmisbaarzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:51
Ik heb toen ik nog een heel stuk jonger was Guild Wars 1 gespeeld en als ik de previews zo zie dan krijg ik wel zin om Guild Wars 2 te proberen. Is het een beetje leuk? En lijkt het een beetje op GW1? Want ik weet nog dat ik GW1 wel leuk vond, maar het werd een beetje overmeesterd door WoW toentertijd.

En is het de bedoeling dat je heel veel tijd investeert in dit spel? Want als ik iets snap van MMO's is het dat je er veel vrije tijd voor moet hebben en dat heb ik niet echt :'(.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:49 schreef J0ttem het volgende:
Onze internationale guild staat nog open voor leden (Dynasty Warriors, internationale guild, voornamelijk Nederlandse, Belgische en Scandinavische spelers, vroegâh Guild of the week geweest in GW1).
Praktisch hebben wij maar 2 regels; doe normaal tegen elkaar en 1 maand inactivity = kick :P

Dus ja, geïnteresseerden kunnen mij wel ingame PM'en (IGN: Krytan Stranger), mits de login/friend servers 't weer doen :')
Kijk en die kick vanwege 1 maand inactivity weerhoud mij ervan om die guild dus te joinen ;)
Ik speel soms maanden achterelkaar, dan speel ik een maand niet, speel ik weer weken achterelkaar, en dan weer een paar weken niet.
Het moet leuk blijven, geen verplichting.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:51 schreef Onmisbaar het volgende:
Ik heb toen ik nog een heel stuk jonger was Guild Wars 1 gespeeld en als ik de previews zo zie dan krijg ik wel zin om Guild Wars 2 te proberen. Is het een beetje leuk? En lijkt het een beetje op GW1? Want ik weet nog dat ik GW1 wel leuk vond, maar het werd een beetje overmeesterd door WoW toentertijd.

En is het de bedoeling dat je heel veel tijd investeert in dit spel? Want als ik iets snap van MMO's is het dat je er veel vrije tijd voor moet hebben en dat heb ik niet echt :'(.
Nah, hoeft niet echt. Kan gewoon op je eigen tempo.

Ik voorzie geen snelle level cap stijging oid. Als die uberhaupt ooit zal komen.
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:51 schreef Onmisbaar het volgende:
Ik heb toen ik nog een heel stuk jonger was Guild Wars 1 gespeeld en als ik de previews zo zie dan krijg ik wel zin om Guild Wars 2 te proberen. Is het een beetje leuk? En lijkt het een beetje op GW1? Want ik weet nog dat ik GW1 wel leuk vond, maar het werd een beetje overmeesterd door WoW toentertijd.

En is het de bedoeling dat je heel veel tijd investeert in dit spel? Want als ik iets snap van MMO's is het dat je er veel vrije tijd voor moet hebben en dat heb ik niet echt :'(.
Je bepaalt zelf nog altijd hoeveel je speelt :) Het is niet verplicht om uren lang te spelen. Het gaat hier om de skill ; niet om de gear of het farmen.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:54
Iemand heeft eindelijk een video gepost van wat de Arenanet mensen aan het doen zijn om de servers te fixen!

zeker de moeite waard
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:55
Whahaha droogheid in dat filmpje :')
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 13:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:54 schreef Ambition het volgende:
Iemand heeft eindelijk een video gepost van wat de Arenanet mensen aan het doen zijn om de servers te fixen!

zeker de moeite waard
Lol:P
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 13:59
Nou het lukt me nog steeds niet om in te loggen. Mooie tijd dus om boodschappen te doen :P.
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 13:59
Ik heb net de game via Guildwars2.com gekocht en krijg hem niet eens geregistreerd...:P Lekker dat 3 dagen van te voren spelen haha!
Blinkerzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 13:59 schreef Berik1985 het volgende:
Ik heb net de game via Guildwars2.com gekocht en krijg hem niet eens geregistreerd...:P Lekker dat 3 dagen van te voren spelen haha!
Dan heb je nog een heeeeeele lange weg te gaan ;-)
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:00 schreef Blinker het volgende:

[..]

Dan heb je nog een heeeeeele lange weg te gaan ;-)
Haha! Dus jij hebt hetzelfde probleem gehad?
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:06
Heb em geprepurchased, allemaal leuk en aardig maar heb nog geen minuut kunnen spelen, me wiet is zo op zonder dat ik hem heb lopen wegspacen in GW2. Ik begin me geduld niet te verliezen, maar wel me wiet.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:06 schreef Ambition het volgende:
Heb em geprepurchased, allemaal leuk en aardig maar heb nog geen minuut kunnen spelen, me wiet is zo op zonder dat ik hem heb lopen wegspacen in GW2. Ik begin me geduld niet te verliezen, maar wel me wiet.
Wat wil je er aan doen? Arenanet werkt er al hard aan om de problemen op te lossen. Meer kunnen ze ook niet doen. Kan je zeuren wat je wil maar dat verandert toch niets.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:09 schreef DjinN het volgende:

[..]

Wat wil je er aan doen? Arenanet werkt er al hard aan om de problemen op te lossen. Meer kunnen ze ook niet doen. Kan je zeuren wat je wil maar dat verandert toch niets.
Misschien dat ie nog ff wat wiet kan kopen :P
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 14:12
Had ook niet gedacht dat ik echt zou kunnen spelen vandaag. Dat ik überhaupt een tijdje heb kunnen spelen vind ik al best een prestatie. ;p
FrietjuHzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:06 schreef Ambition het volgende:
Heb em geprepurchased, allemaal leuk en aardig maar heb nog geen minuut kunnen spelen, me wiet is zo op zonder dat ik hem heb lopen wegspacen in GW2. Ik begin me geduld niet te verliezen, maar wel me wiet.
Factuur van je wiet naar ze opsturen, onder het mom van jullie hadden jullie zaakjes weer niet voor elkaar G!
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:12 schreef soklos het volgende:
Had ook niet gedacht dat ik echt zou kunnen spelen vandaag. Dat ik überhaupt een tijdje heb kunnen spelen vind ik al best een prestatie. ;p
Same here ;)
Laat77zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:13
Anders was ik nu al level 80...... :')
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:13
Ik ben inderdaad al happy dat ik mijn namen heb kunnen registreren en tot level 8 ben gekomen. Nu ff douchen en eten :').
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:14
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:13 schreef jogy het volgende:
Ik ben inderdaad al happy dat ik mijn namen heb kunnen registreren en tot level 8 ben gekomen. Nu ff douchen en eten :').
Ik ben tot het namen registreren gekomen vanochtend om 6:00. Rond 6:30 werd ik eruit geknikkerd en kon ik niet meer inloggen :')
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:09 schreef DjinN het volgende:

[..]

Wat wil je er aan doen? Arenanet werkt er al hard aan om de problemen op te lossen. Meer kunnen ze ook niet doen. Kan je zeuren wat je wil maar dat verandert toch niets.
Ik zie het, kan al sinds nooit inloggen. :')
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:14 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ik ben tot het namen registreren gekomen vanochtend om 6:00. Rond 6:30 werd ik eruit geknikkerd en kon ik niet meer inloggen :')
Inderdaad. Soklos is namelijk wel een populaire naam. Was denk ik net op tijd. :')
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:17 schreef soklos het volgende:

[..]

Inderdaad. Soklos is namelijk wel een populaire naam. Was denk ik net op tijd. :')
DjinN was al in gebruik ;( Heb ik er maar DjinnN van gemaakt :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:18
Echt...facebook:

i want a REFUND!

Happy that there is Diablo3. This gw2 is now fail of the year.

So was geht gar nicht klar!!!! Für heute habe ich sozusagen BEZHALT!

Wasted time. As always.

About a compensation... What about something actually cooler than that out-of-the-game-world hat you've given out for free? >.>

om maar es een paar te kiezen.... kansloze mensen :')
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:17 schreef DjinN het volgende:

[..]

DjinN was al in gebruik ;( Heb ik er maar DjinnN van gemaakt :')
Vond het wel een goede naam voor mijn assassin, sry.
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:19
Haha ja dat zijn enkel kinders van 13 die aan het zeiken zijn joh :')
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:18 schreef hans1988 het volgende:
Echt...facebook:

i want a REFUND!

Happy that there is Diablo3. This gw2 is now fail of the year.

So was geht gar nicht klar!!!! Für heute habe ich sozusagen BEZHALT!

Wasted time. As always.

About a compensation... What about something actually cooler than that out-of-the-game-world hat you've given out for free? >.>

om maar es een paar te kiezen.... kansloze mensen :')
Dat zijn gewoon trolls..
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:20
Blizzard werknemers :P?
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:19 schreef soklos het volgende:

[..]

Vond het wel een goede naam voor mijn assassin, sry.
Daar kan ik wel mee leven :Y
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:18 schreef hans1988 het volgende:
Echt...facebook:

i want a REFUND!

Happy that there is Diablo3. This gw2 is now fail of the year.

So was geht gar nicht klar!!!! Für heute habe ich sozusagen BEZHALT!

Wasted time. As always.

About a compensation... What about something actually cooler than that out-of-the-game-world hat you've given out for free? >.>

om maar es een paar te kiezen.... kansloze mensen :')
Ondankbare vuile krengen :N
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:20
Ja hoor je kan er niet in :') !!

En dan moet je voorstellen dinsdag als iedereen kan spelen.
Laat77zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:20
Ben wel blij dat die world switch wel even gratis was, want ben al 2 keer gewisseld, omdat vrienden steeds aan het kloten waren in worlds... Nu zitten we eindelijk allemaal op 1 world.
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:20 schreef Laat77 het volgende:
Ben wel blij dat die world switch wel even gratis was, want ben al 2 keer gewisseld, omdat vrienden steeds aan het kloten waren in worlds... Nu zitten we eindelijk allemaal op 1 world.
Is een week gratis.
FrietjuHzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:20 schreef Dj_Day-V het volgende:
Ja hoor je kan er niet in :') !!

En dan moet je voorstellen dinsdag als iedereen kan spelen.
Bij elke MMORPG hetzelfde, je zou haast denken dat ze et nooit leren.
Gooi gewoon in het begin een overdosis aan servers online, ze doen net alsof ze die servers nooit meer kunnen gebruiken of verkopen....
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:22 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Is een week gratis.
Wat is een week gratis?
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:24
Verkeerde post gequote. De server switch bedoel ik.
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:23 schreef Dj_Day-V het volgende:

[..]

Wat is een week gratis?
World switch ;)
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:24 schreef DjinN het volgende:

[..]

World switch ;)
Ehm ok?
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:25
Pfff het begint nu te kriebelen, nu wil ik toch wel heel graag spelen :p
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:22 schreef FrietjuH het volgende:

[..]

Bij elke MMORPG hetzelfde, je zou haast denken dat ze et nooit leren.
Gooi gewoon in het begin een overdosis aan servers online, ze doen net alsof ze die servers nooit meer kunnen gebruiken of verkopen....
hoezo nooit leren? hier is toch haast niet op voor te bereiden? Dat in 1 uur tijd ineens 1000.000 mensen wereld wijd inloggen. Daar vliegt elke serve er van uit hoor. En een uber investerging zodat het de 1e dag goed gaat is gewoon zonde want als het spel langer uit is blijft het veel meer versprjd :)
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:25 schreef DjinN het volgende:
Pfff het begint nu te kriebelen, nu wil ik toch wel heel graag spelen :p
Inderdaad. ;)
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:25 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

hoezo nooit leren? hier is toch haast niet op voor te bereiden? Dat in 1 uur tijd ineens 1000.000 mensen wereld wijd inloggen. Daar vliegt elke serve er van uit hoor. En een uber investerging zodat het de 1e dag goed gaat is gewoon zonde want als het spel langer uit is blijft het veel meer versprjd :)
Dat is wel voor te bereiden. Met de beta is dit ook elke keer gebeurd.
SpauldingPFzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:27
Ja ik dacht ik wacht even. Kan ik nog niet inloggen :P Ach ja, first world problems
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:25 schreef DjinN het volgende:
Pfff het begint nu te kriebelen, nu wil ik toch wel heel graag spelen :p
Ik ken het gevoel..ik wil verder gaan ;(
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:27
quote:
Guild Wars 2
Thank you for your patience, we’re still hard at work and we will keep you updated. ~DO
Ze zijn nog steeds aan de issues aant werken :)
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:27 schreef DjinN het volgende:

[..]

Ze zijn nog steeds aan de issues aant werken :)
Had niet anders verwacht :P
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:33
Ik heb me account BIJNA geregistreerd haha! Ben nog bij het invullen van me gegevens, hopelijk lukt het binnen nu en één uur want heb ook wel erg veel zin om te spelen!
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:33
Duurt nu wel een stuk langer voordat de foutmelding in beeld komt :D
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:33 schreef hans1988 het volgende:
Duurt nu wel een stuk langer voordat de foutmelding in beeld komt :D
dat is een goed teken ^O^

SPOILER
of niet :')
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:33 schreef hans1988 het volgende:
Duurt nu wel een stuk langer voordat de foutmelding in beeld komt :D
Is dat goed of slecht nieuws? :P
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:35
Ja bij mij is hij nu aan't zeiken over me loginnaam haha... Ach ja houd je bezig;D
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:34 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

Is dat goed of slecht nieuws? :P
Goed, hoef je niet zo vaak te klikken :')
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:36
4HIPo.jpg
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:36
Ik wacht nu liever wat langer dan dat hij dit weekend nog vaker uitvalt :P
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:37
quote:
he fails at life
ikbennieuwopfokzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:37 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

he fails at life
Nee hij heeft humor
SpauldingPFzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:38 schreef ikbennieuwopfok het volgende:

[..]

Nee hij heeft humor
Haha inderdaad.
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:38
quote:
:') Ik dacht dat de slimmere mensen GW speelden, maar ik had het mis. Ik zit trouwens nu ook al 20 min of langer naar dat draaiende rondje te kijken.
TheGloamingzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:39
Hij is nu na het opnieuw starten van de launcher een update aan het downloaden. Erg snel gaat het iig niet :P
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:39
He een andere error:

Connection failed, please try again
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:39
ik kan erin!

Edit: kon :')
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:39 schreef hans1988 het volgende:
ik kan erin!
*O* Ik ook, kijken hoe lang het duurt, oh nee, connection error na het character screen :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:40
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:40 schreef Karina het volgende:

[..]

*O* Ik ook, kijken hoe lang het duurt, oh nee, connection error na het character screen :')
Ja precies :D
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:40
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:38 schreef Karina het volgende:

[..]

:') Ik dacht dat de slimmere mensen GW speelden, maar ik had het mis. Ik zit trouwens nu ook al 20 min of langer naar dat draaiende rondje te kijken.
kan ook gewoon een troll zijn.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:40
maar we komen al verder :P
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:40 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

kan ook gewoon een troll zijn.
Ja kan ook inderdaad, ben een beetje suf aan het worden van het proberen :+
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:42
Ben nu opeens weer files aan het downloaden, hopelijk is dat goed nieuws :)
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:42
Achievement unlocked: Obtain 100 inlog errors.
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:42
Connection error(s) detected. Retrying

We komen al verder :')
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:43
Hehe en ik krijg net een mailtje "Your Guild Wars 2 Headstart Has Begun!
Log In Three Days
Before Launch!"

:')
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:42 schreef hans1988 het volgende:
Connection error(s) detected. Retrying

We komen al verder :')
Haha, dat heb ik nu ook in beeld :P
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:42 schreef hans1988 het volgende:
Connection error(s) detected. Retrying

We komen al verder :')
Verder? :P
We komen nu helemaal niet meer bij het vul in je e-mail adres en wachtwoord scherm haha
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:43
me 2
Laat77zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:43
Achjaahhhh over een week kunnen we er allemaal om lachen..........................................
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:43 schreef Snoepje5 het volgende:

[..]

Verder? :P
We komen nu helemaal niet meer bij het vul in je e-mail adres en wachtwoord scherm haha
We hoeven tenminste niet meer te klikken om de minuut :D
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:44
Downloading 1KB (1KB sec) :9
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:46
quote:
99s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:43 schreef Karina het volgende:
Hehe en ik krijg net een mailtje "Your Guild Wars 2 Headstart Has Begun!
Log In Three Days
Before Launch!"

:')
Denk dat ze dat expres doen. Anders zouden er nog meer mensen om 6 uur 's ochtends de log-in knop hebben gespammed.
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:47
Don't worry. Compared to D3 this is smooth as f***

Deze man heeft groot gelijk op facebook :D
Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:47
Ik kan hem zeker niet vandaag digitaal kopen en dat ik er ook nog vandaag in kan? :')
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:47 schreef hans1988 het volgende:
Don't worry. Compared to D3 this is smooth as f***

Deze man heeft groot gelijk op facebook :D
Ja nu heb ik vanmorgen tenminste nog 1 uurtje kunnen spelen :+ Helaas krijg ik nu alleen nog maar het connection error scherm...
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:48
mmm... GW1 gebruikt dezelfde login-servers?
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:49
Vanochtend inderdaad even gespeeld, 2 crafting skills gekozen, paar levels gehaald.
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:50
ah cool... client restarten zorgt er inderdaad voor dat je niet meer kan proberen in te loggen... de systeembeheerders hadden zeker wat lucht nodig... :)
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:50 schreef mipr het volgende:
ah cool... client restarten zorgt er inderdaad voor dat je niet meer kan proberen in te loggen... de systeembeheerders hadden zeker wat lucht nodig... :)
Ah op die fiets.. slim.
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:52
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:53
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:52 schreef Sherlow het volgende:
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
Welkom dan maar :D
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:53
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:52 schreef Sherlow het volgende:
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
Je hebt wel pre purchase versie?
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:54
Yep =) vanmorgen deed hij het toen hij er even uitklapte. of even ik denk dat de meeste daar nu wel mee zitten.
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:54
quote:
10s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:52 schreef Sherlow het volgende:
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
:) Leuk.
Remy669zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:54
Mensen op facebook/gw2guru met opmerkingen als "So much for a 3-day headstart" :')

Zijn pas een paar uurtjes voorbij, maar oké.
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 14:54
quote:
Op zaterdag 25 augustus 2012 14:52 schreef Sherlow het volgende:
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 14:55
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:54 schreef Scheringa het volgende:
Op zaterdag 25 augustus 2012 14:52 schreef Sherlow het volgende:
Ik las al een tijdje jullie comments, ik dacht laat ik me ook maar registreren.

Ik heb inmiddels al de achievement unlocked 500 times login failure :D:D:D

Maar de verbind is wel weg, hopelijk komt er snel een verandering in ICH WIL SPIELEN!! xD
[/quote]
o.O
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:54 schreef Remy669 het volgende:
Mensen op facebook/gw2guru met opmerkingen als "So much for a 3-day headstart" :')

Zijn pas een paar uurtjes voorbij, maar oké.
2,5 day headstart
Droomertzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:57
quote:
9s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 21:21 schreef Droomert het volgende:
Maar goed, hoe groot schatten jullie de kans dat het morgen 'Error 37' taferelen wordt?
Ik wist het.
Remy669zaterdag 25 augustus 2012 @ 14:57
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:55 schreef Casino.Bob het volgende:

[..]

2,5 day headstart
Mwoah, 90% van de mensen hebben de hele morgen kunnen spelen, alleen deze 2 uurtjes niet vanwege die login servers.
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 14:57
Schheringa idd en dank je wel hans =) hahahahaha zo erg is het ook weer niet.. Maar bij Billgames de Prepurchase gekocht ik heel blij wekker gezet om 8 uur.. was het 9 uur.. maakt niets uit dat geduld kon ik nog wel opbrengen...

Vervolgens 9 uur.. inloggen leuk!.. -_- doet hij het niet, precode hadden ze gestuurd,... dus toch maar via paypal de prepurchase gekocht en voila ik kon erin ik zat er net even in.. bam was er alweer uit. :D

lol NCsoft SCHNELLER! xD ARBEITEN!
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:57 schreef Remy669 het volgende:

[..]

Mwoah, 90% van de mensen hebben de hele morgen kunnen spelen, alleen deze 2 uurtjes niet vanwege die login servers.
Hele ochtend was het ook weer niet, op een gegeven moment werd ik gekickt toen ik van area wisselde.
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:01
Even wat muziek tussendoor, om het gevoel niet kwijt te raken:

Phenozaterdag 25 augustus 2012 @ 15:02
Lol, zie nu pas dat ik ook mag meedoen met de prestart maar dan als pers :')
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:01 schreef Snoepje5 het volgende:
Even wat muziek tussendoor, om het gevoel niet kwijt te raken:

Hahaha en blijven ademen door je neus diep naar binnen en door je mond naar buiten.. pfffffff

PLEASE REMAIN CALM PEOPLE! xD
Remy669zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:00 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Hele ochtend was het ook weer niet, op een gegeven moment werd ik gekickt toen ik van area wisselde.
Hmm heb in ieder geval begrepen dat veel mensen toch nog zo'n 7 uur aan een stuk hebben kunnen spelen, weet natuurlijk niet hoe dat zit bij anderen. Ik heb zelf rond 9 uur ingelogd, en rond 1 uur ben ik eruit gekickt.
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:05
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:03 schreef Remy669 het volgende:

[..]

Hmm heb in ieder geval begrepen dat veel mensen toch nog zo'n 7 uur aan een stuk hebben kunnen spelen, weet natuurlijk niet hoe dat zit bij anderen. Ik heb zelf rond 9 uur ingelogd, en rond 1 uur ben ik eruit gekickt.
Van 6 uur vanmorgen tot zonet...1x eruit gekicked, zat er na 2 minuten weer in :)
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:03 schreef Remy669 het volgende:

[..]

Hmm heb in ieder geval begrepen dat veel mensen toch nog zo'n 7 uur aan een stuk hebben kunnen spelen, weet natuurlijk niet hoe dat zit bij anderen. Ik heb zelf rond 9 uur ingelogd, en rond 1 uur ben ik eruit gekickt.
Ik heb in totaal hooguit 3 á 4 uurtjes gespeeld
Casino.Bobzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:06
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:07
Toch maar even een douche nemen..

Mensen, houd de servers nog dicht voor 20 minuten!!
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:08
Wow er zit schot in de zaak, de error is veranderd naar connection issues :')
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:08
quote:
Man, dat klinkt nog best lekker ook :P
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:09
Ik denk dat ze gewoon de servers hebben uitgeklapt, omdat mensen constant inloggen. Ik denk dat het ook wel enige geheugen vreet wat het proces van reparatie niet echt bevorderd. Waarom kunnen de duitse server niet gewoon eruit klappen :(

Schijnbaar bleken die wel te werken, maar weet het niet zeker =)
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:13
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 14:57 schreef Droomert het volgende:

[..]

Ik wist het.
:@
Nuck.Chorriszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:16
:P
f8haQ.png
Bredemugzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:17
Ik wou het ook bijna pre-purchasen maar nu ik dit allemaal lees wacht ik wel 2 weken tot de server problemen zijn opgelost. :')
Nuck.Chorriszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:18
En deze kan niet achterblijven!

Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:17 schreef Bredemug het volgende:
Ik wou het ook bijna pre-purchasen maar nu ik dit allemaal lees wacht ik wel 2 weken tot de server problemen zijn opgelost. :')
Welke server problemen?
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:19
login servers nog steesds down?
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:19
quote:
hahahahah geniaal!
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:20
quote:
:D
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:23
bah zat toestraks zo lekker op mijn asuran te spelen -O-
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:17 schreef Bredemug het volgende:
Ik wou het ook bijna pre-purchasen maar nu ik dit allemaal lees wacht ik wel 2 weken tot de server problemen zijn opgelost. :')
WAT!?! Grapje zeker?
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:27
hij download! : D
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:20 schreef hans1988 het volgende:

[..]

:D
lol :D
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:27 schreef Frag_adder het volgende:
hij download! : D
Niet liegen.. o|O ~O>
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:28
Ow shit, ik zit in de character menu :D
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:28
Iemand deze al gezien? :P
5oa88p.jpg
Moest je lastig over pilaren springen voor dat zichtpunt of hoe het ook genoemd wordt.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:29
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:28 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Niet liegen.. o|O ~O>
ik lieg niet hij heeft zojuist een update binnen gehaald
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:29
Yes, eindelijk erin _O_
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:29
niettus.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:29 schreef Dj_Day-V het volgende:
Yes, eindelijk erin _O_
TROLL
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
Ik heb nog gewoon de oude bekende login error
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:28 schreef Snoepje5 het volgende:
Iemand deze al gezien? :P
[ afbeelding ]
Moest je lastig over pilaren springen voor dat zichtpunt of hoe het ook genoemd wordt.
Vista! ;)
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:28 schreef Zangetsu117 het volgende:
Ow shit, ik zit in de character menu :D
Ook in Desolation?
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
We where just having fun :)
Maar hij had net een update denk van 5kb binnen gehaald...
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:30
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:30 schreef Scheringa het volgende:
Ik heb nog gewoon de oude bekende login error
Login error? Ik kan mn client niet eens opstarten of ik krijg al connection errors voordat ik bij 't inlogscherm kom
AartBakkebaardzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:31
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:30 schreef Civilian het volgende:

[..]

Login error? Ik kan mn client niet eens opstarten of ik krijg al connection errors voordat ik bij 't inlogscherm kom
Idem
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:31
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:30 schreef Civilian het volgende:

[..]

Login error? Ik kan mn client niet eens opstarten of ik krijg al connection errors voordat ik bij 't inlogscherm kom
Ja die bedoelde ik ook :@
jepperdeprepzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:31
Altijd problemen met dit soort launches. Als jullie nou allemaal even stoppen met proberen in te loggen dan kan ik even kijken hoe het is.
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:32
De servers staan uit, je komt niet eens naar de login scherm...
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:32
Nu krijg ik al bij het update scherm een melding dat er een connection error is.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:32 schreef Ambition het volgende:
Nu krijg ik al bij het update scherm een melding dat er een connection error is.
same
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:30 schreef Zangetsu117 het volgende:
We where just having fun :)
Maar hij had net een update denk van 5kb binnen gehaald...
hahaha dan zijn we weer 5kb verder xD
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:34
wtf:

D:/program files (86x) guildwars2/...... Gw2.exe is geen geldige win32-toepassing? :?
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:34
ojee... hij haalt een update binnen..
voorbij de connection error :)
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:34 schreef mipr het volgende:
ojee... hij haalt een update binnen..
voorbij de connection error :)
daarna strandde ik :P
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:34 schreef mipr het volgende:
ojee... hij haalt een update binnen..
voorbij de connection error :)
Ben je verder als mij :(
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:35
Ja weer bij login scherm :P
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:35
Congratulations:

You have reached the Achievement: O-)

Muscled Finger - You have started the game 150 times in 1 hour!
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:35
ah... download gaat nu gepaard met connection errors.... kunnen jullie allemaal even stoppen met proberen?!
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:35 schreef mipr het volgende:
ah... download gaat nu gepaard met connection errors.... kunnen jullie allemaal even stoppen met proberen?!
nee O-)
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:35 schreef Sherlow het volgende:
Congratulations:

You have reached the Achievement: O-)

Muscled Finger - You have started the game 150 times in 1 hour!
_O-
Pizzahutzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:38
sokloszaterdag 25 augustus 2012 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:35 schreef mipr het volgende:
ah... download gaat nu gepaard met connection errors.... kunnen jullie allemaal even stoppen met proberen?!
:D
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:39
quote:
Dat vind ik wel zo triest :P Om nou zo te moeten reageren omdat je niet kan inloggen in een spelletje..
Pizzahutzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:39 schreef Civilian het volgende:

[..]

Dat vind ik wel zo triest :P Om nou zo te moeten reageren omdat je niet kan inloggen in een spelletje..
Hebben wij wel weer wat grappigs te kijken ^O^
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:39 schreef Civilian het volgende:

[..]

Dat vind ik wel zo triest :P Om nou zo te moeten reageren omdat je niet kan inloggen in een spelletje..
Ik zit al heel de tijd zo :@ :D
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:41 schreef Pizzahut het volgende:

[..]

Hebben wij wel weer wat grappigs te kijken ^O^
Eens :P
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:43
quote:
Vind deze toch stukken beter :D fake of niet, boeit me geen hol :')

Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:45
Lekker bezig boyos! Maar goed, dit gebeurt natuurlijk bij elke MMO die open gaat :')
TheGloamingzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:46
Vind het overigens geen ramp dat de servers het niet doen maar hopelijk kan ik dit weekend toch nog even spelen (langer dan de 5 min die ik nu heb kunnen spelen :P).

Het is meer dat als ik dit had geweten dan had ik geen 55 euro op de gw2 site uitgegeven maar het spel gewoon dinsdag bij de Mycom voor 42 euro zou hebben gekocht ;)
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:47
quote:
Vroeger schreeuwden mensen toen ze half op grond lagen met een grote wond van een messen steek.

Thesedays: Je wachtwoord is veranderd net zo erg :{
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:43 schreef hans1988 het volgende:

[..]

Vind deze toch stukken beter :D fake of niet, boeit me geen hol :')

Probeere hij nou rond 1:12 die afstandsbediening in z'n reet te stoppen? :')
Wat een speenvarkentje is 't trouwens :P
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:48
Wat doen trouwens die MLP faggot filmpjes hier in dit topic. Kan me niet schelen wat de regels van de nieuwe fok guild gaat worden. Brony's worden gebashed.
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:50
Zo, ik kan alweer op login klikken :')
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 15:51
Ik nog niet :')
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 15:51
Ja hij download ineens meer :)

Maar nog steeds errors :o
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 15:51
Lekker dan, die servers hebben mijn spel van de pc gegooid :')
Nu kan ik 'm opnieuw installeren.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:52
Fail wars
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:51 schreef Snoepje5 het volgende:
Lekker dan, die servers hebben mijn spel van de pc gegooid :')
Nu kan ik 'm opnieuw installeren.
25 gigabyte... :{
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:53 schreef Sherlow het volgende:

[..]

25 gigabyte... :{
14.5
Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:48 schreef Rivalo het volgende:
Wat doen trouwens die MLP faggot filmpjes hier in dit topic. Kan me niet schelen wat de regels van de nieuwe fok guild gaat worden. Brony's worden gebashed.
Deze man heeft gelijk.
Pizzahutzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:58
op de support page:

"Our game servers are currently unavailable. We apologize for the inconvenience and our best Asura engineers are furiously working on it! We know you've been waiting a long time for this weekend but we ask a *bit* more patience today and will bring everything up as soon as we can."

http://en.support.guildwars2.com/
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 15:59
25 Augustus 2012
.....

--------------------------------------------------------------------------------------

xDXDXDXD :D Wat moet je anders doen he? xD hahhahaa
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:00
Ik heb nog een idee:
The Fok Special Forces Program (FSFP)
De beste strijders van onze Fok guild die gaan strijden om de ranknotering in WvWvW

Wie wil nou niet een eigen fucking toren. :D

quote:
0s.gif [b]Op [url=http://forum.fok.nl/topic/1862073]
//

xDXDXDXD :D Wat moet je anders doen he? xD hahhahaa
XD XDDDD 111!!!!!11oneone1`11jkladsfjl; LMAO

[ Bericht 41% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2012 16:01:21 ]
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 15:59 schreef Sherlow het volgende:
25 Augustus 2012

Geachte medewerker NCsoft,

Naar aanleiding van het kopen van uw spel wil ik een teleurstelling mededelen. Dat het product niet volledig naar toebehoren werkt. Gericht de op grond van artikel 3:1 de goederen wet dat na aankoop van een product dit dient te werken als omschreven. Helaas is dit niet het geval!

Een passende oplossing voor deze kwestie zal zijn, dat het spel naar toebehoren hoort te werken en daarbij ook een schadevergoeding van 100 euro in ontvangst neem. Dit gaat i.v.m. het doelloos staren naar het login scherm, wat wel is beloofd om te werken. De '3 Day ahead purchase' vindt ik hierbij ook een onterechte tenaamstelling.

Graag ben ik in afwachting van u reactie en u kunt het bedrag storten op rekeningnummer xxx.xxx.xxx ter name van A.A. Bierketel.

Met vriendelijke groet,

Sherlow
Boze klagende klant

--------------------------------------------------------------------------------------

xDXDXDXD :D Wat moet je anders doen he? xD hahhahaa
Je schrijft zeker niet vaak teksten :')?
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:00 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Je schrijft zeker niet vaak teksten :')?
Ik denk dat hij überhaupt niet vaak schrijft.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:00 schreef Phaelanx_NL het volgende:

[..]

Je schrijft zeker niet vaak teksten :')?
Kijk wat die schrijft, het spel naar toebehoren hoort te werken.

toebehoren
accessoires, behoren, gereedschap, gerei, horen, horen bij, materiaal, parafernalia, thuishoren, zijn
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:02
quote:
12s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:01 schreef Two het volgende:

[..]

Ik denk dat hij überhaupt niet vaak schrijft.
nee klopt, ik typ vooral xD
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:02
ik wil eriiihiiiiiinnnn
Twozaterdag 25 augustus 2012 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:02 schreef Sherlow het volgende:

[..]

nee klopt, ik typ vooral xD
Daar geloof ik niets van.
Sherlowzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:02 schreef Ambition het volgende:

[..]

Kijk wat die schrijft, het spel naar toebehoren hoort te werken.

toebehoren
accessoires, behoren, gereedschap, gerei, horen, horen bij, materiaal, parafernalia, thuishoren, zijn
Als de hamers en het gereedschap ondersteuning bied voor de servers ;) waarom niet
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:05
Ik krijg me game niet eens geregistreerd laat staan inloggen hahaha!

Edit: Yeah eindelijk geregistreerd!:P
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:08
mmm... GW1 doet het nu wel...
Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:08
Wel chill dat ze die pre-order gasten deze shit hebben gegeven :D Kan ik mooi in 1 x erin de 28ste
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:08 schreef mipr het volgende:
mmm... GW1 doet het nu wel...
Vooruitgang! :D
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:10
Lol ik kan GW2 niet downloaden... 1kb per sec..
Snoepje5zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:10 schreef Berik1985 het volgende:
Lol ik kan GW2 niet downloaden... 1kb per sec..
Staat er bij jou ook, please check your internet connection?
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:11
Misschien hebben ze die 1kb 'patch' er wel op gezet zodat niemand de login servers lastig kan vallen :P
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:10 schreef Snoepje5 het volgende:

[..]

Staat er bij jou ook, please check your internet connection?
Ja
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:13
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:15
quote:
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:16
Ik kom nu bij de login screen
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:16
•Our game servers are currently unavailable. We apologize for the inconvenience and our best Asura engineers are furiously working on it! We know you've been waiting a long time for this weekend but we ask a *bit* more patience today and will bring everything up as soon as we can.
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 16:17
quote:
At present our server team are working on the underlying problems that are causing login issues, we thank you for your continued patience as we work to resolve this. ~AT
~ 9 min geleden op facebook
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:17 schreef pugehenis het volgende:

[..]

~ 9 min geleden op facebook
En nu al meer dan 1500 reacties erop :')
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:17 schreef pugehenis het volgende:

[..]

~ 9 min geleden op facebook
linkje naar page?
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:18 schreef Friday12 het volgende:

[..]

linkje naar page?
http://www.facebook.com/GuildWars2/posts/10151087301884209
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:20
quote:
top thnx
jepperdeprepzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:21
Toch wel een populair spelletje dat gilde oorlogen deel twee.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:21
incorrect password! :P
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:22
Oeh! Nu wil 'ie wel updaten
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:22
Ah een nieuwe update! :)
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
Nu ben ik ingelogd, maar de playknop is nog grijs :')
jepperdeprepzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
Hij doet niks bij mij hoor. Liegebeesten.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
INGELOGGED!!!
OreOzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:21 schreef jepperdeprep het volgende:
Toch wel een populair spelletje dat gilde oorlogen deel twee.
wat een enorm lompe naam :')
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:23 schreef Wiehoe het volgende:
Nu ben ik ingelogd, maar de playknop is nog grijs :')
Ja, dit.

Is dit weer een stap verder of terug? :')
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:23 schreef Wiehoe het volgende:
Nu ben ik ingelogd, maar de playknop is nog grijs :')
Waarschijnlijk omdat je nog files moet downloaden? :P

Edit: Downloading at 0.00KB/sec ;(
Aloriazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:24
Heb net de digitale versie met ingame items besteld. Het is wat geld maarja. Ik wilde toch echt die ingame pet hebben, want die kun je aankleden _O_ :D O+ :@

Al kan ik de 28ste niet gelijk spelen :'( , heb mijn vriend de opdracht gegeven om hem wel te installeren voor mij. de game zelf kan ik pas op de 30ste in de middag spelen.

Achja, het hele fiasco van niet in kunnnen loggen hebben we dan hopelijk echt wel gehad :')
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:24
34 MB remaining @ 0,01kb per seconden, kan ik nog wel even op wachten
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:23 schreef J0ttem het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat je nog files moet downloaden? :P
Denk t, alweer even uit en aangezet, en nu weer de connection errors message..
OreOzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:24 schreef Aloria het volgende:
Heb net de digitale versie met ingame items besteld. Het is wat geld maarja. Ik wilde toch echt die ingame pet hebben, want die kun je aankleden _O_ :D O+ :@

Al kan ik de 28ste niet gelijk spelen :'( , heb mijn vriend de opdracht gegeven om hem wel te installeren voor mij. de game zelf kan ik pas op de 30ste in de middag spelen.

Achja, het hele fiasco van niet in kunnnen loggen hebben we dan hopelijk echt wel gehad :')
mag hopen van wel :')
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 16:25
Oké ik heb de cliënt weg geklikt en nu kan ik weer eens niet bij het inlogscherm komen :')
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:25 schreef pugehenis het volgende:
Oké ik heb de cliënt weg geklikt en nu kan ik weer eens niet bij het inlogscherm komen :')
Dom, als je er eenmaal inzit moet je er ook niet meer uit.
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:26
Ik zit erin! :D
J0ttemzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:26
Ik ben weer ingame *O*
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:26
HEEE
OreOzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:27
connection error(s) detected |:( |:(
Aloriazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:24 schreef OreO het volgende:

[..]

mag hopen van wel :')
Inderdaad :D

Heb net wat pvp gezien ohhh Ik zie Warhammer voor mij met de castle sieges etc... De pvp was zoo te gek. Helaas dat de bugs nooit gefixt werden etc en dat de game leeg liep.
pugeheniszaterdag 25 augustus 2012 @ 16:29
Toch wel jammer aangezien ik om 18.00 moet werken tot 01:00 :')
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:31
Nieuwe error code :

uECDo.png
Phaelanx_NLzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:32
Begint nou toch wel lang te duren :').
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:25 schreef pugehenis het volgende:
Oké ik heb de cliënt weg geklikt en nu kan ik weer eens niet bij het inlogscherm komen :')
bij mij kon ik bij de client nergens op klikken en nu heb ik hetzelfde probleem ach ik ga zo weg wellicht kan ik over 2 uur wel ff gamen :D
Supertolllzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:34
Hij is aan het downloaden _O_.

Edit: ik kan online.
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:35
oooeeeehhhhh. het Download iets! :@.
Wiehoezaterdag 25 augustus 2012 @ 16:35
Oke ik zit er ook in :)
jogyzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:36
ik ben weer welkom! O+!
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:36
hij download de update bij mij niet maar hangt op het inlog scherm :(
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:39
Error 42 :')
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:41
Ik ben een poppetje aan het maken!
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:41
gefeliciteerd mensen! :P nu hopen dat hij bij mij de update toch echt eens gaat binnenhalen :( launcher hangt op 0%
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:41 schreef Ambition het volgende:
Ik ben een poppetje aan het maken!
;( ik krijg gewoon de inlog error nog
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:42
ik kom de inlog error voorbij maar kan niet op play duwen :')
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:44
elke game hetzelfde :N

update INLOGGEN MAARR!!!!!! :')
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:44
Ik ben heb eindelijk de gameclient gedownload!:D

Mja kan nog niet inloggen natuurlijk, net zoals iedereen haha.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:44
Poppetje gemaakt, verhaal geluisterd, zwart scherm.
Frag_adderzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:45
ik kan poppetjes maken maar nog niet spelen :D
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:45 schreef Frag_adder het volgende:
ik kan poppetjes maken maar nog niet spelen :D
Ik kan niet eens inloggen en een vriend van mij ook niet ;(
Zangetsu117zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:46
Zit erin ben nu char maken.
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:47
Game opnieuw opgestart, ik kom er nie meer in
#ANONIEMzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:48
Mensen die mij toe willen voegen om samen te spelen vanavond/nu/ooit:
Ivy Green Sylvari Ranger, at the moment level 7. :7

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2012 16:48:39 ]
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 16:49
Ik ben ingelogd! Alleen nog game downloaden en dan kan ik hopelijk eens spelen;).
DjinNzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:49
Hier doet ie het nog steeds niet .. ;(
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:50
Ben uitgebreid aan het spelen nu :@
Karinazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:50
Even wat eten en over een half uurtje of zo weer proberen...
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 16:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:49 schreef DjinN het volgende:
Hier doet ie het nog steeds niet .. ;(
Hier ook nier ;(
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:51
yay, ga nu wereld in.
AlwaysHappyzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:49 schreef DjinN het volgende:
Hier doet ie het nog steeds niet .. ;(
Hier ook nog niet. Op een andere pc wel ; dus komt vanzelf :)
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:52
ZqAaO.jpg

Mooie graphics :P
Ambitionzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 16:52 schreef Dj_Day-V het volgende:
[ afbeelding ]

Mooie graphics :P
ICH WIELEN GUILD WARS 2 SPIELEN
Masylzaterdag 25 augustus 2012 @ 16:56
Weinig problemen zo te lezen, ik ga hem ook maar eens aanschaffen :P
miprzaterdag 25 augustus 2012 @ 17:01
mooi - hij doet het.... tijd om te gaan eten :)
Scheringazaterdag 25 augustus 2012 @ 17:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 17:01 schreef mipr het volgende:
mooi - hij doet het.... tijd om te gaan eten :)
Hij doet nog helemaal niks :')
I.C.O.N.zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:03
quote:
8s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 17:02 schreef Scheringa het volgende:

[..]

Hij doet nog helemaal niks :')
Bij mij ook niet :( , wel update kunnen downloaden
hans1988zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:05
Warrior is toch wel stukken pittiger als ranger :D
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:05
ze zeggen dat het weer werkt alleen die login server is nu een bottle neck
Dj_Day-Vzaterdag 25 augustus 2012 @ 17:06
Ben klaar met die begin quest. Alleen chat heeft wel lag.

Maargoed ik ben spelen :W
Cyan9zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:08
Helaas nog steeds geen toegang..
Civilianzaterdag 25 augustus 2012 @ 17:10
Is d'r trouwens iets als een bank waar je meuk kan dumpen?
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 17:10

en


om de tijd te doden

:')
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:15
quote:
die 1e is wel goed
Rickocumzaterdag 25 augustus 2012 @ 17:20
Ik wil ook spelen :(
Friday12zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 17:20 schreef RickoKun het volgende:
Ik wil ook spelen :(
werkt het bij jou niet dan?
Polyfemoszaterdag 25 augustus 2012 @ 17:24
Eindelijk werkt ie!
Berik1985zaterdag 25 augustus 2012 @ 17:25
Ik wil ook spelen mja moet eerst spel downloaden.. Zit nu op 14%:P...