abonnement Unibet Coolblue
pi_115192300
Het bord gaat van tafel, en als hij uitgegeten is voordat het bord leeg is, dan wordt alles eerst stukje voor stukje van zijn blad afgegooid... DAn is het bord natuurlijk ook zo weg..
pi_115192451
Sofie zegt klaar, en geeft dan haar bord aan. Als we dan niet snel genoeg reageren gaat het eten wat er nog op ligt naar de grond en het bord er achteraan.
*poef* nu is het weg
pi_115256563
hier ook bord op de grond als je niet snel genoeg bent, glas omkeren om te zien of ie al leeg is doet het hier ook goed :')

we zijn gekeurd bij t CB vandaag *O* min of meer goedgekeurd. De arts wil jongste eerder terugzien voor de lengte, ze vond het nu lang genoeg duren en de boel moest maar ns bij gaan trekken. Ik ben het wel met haar eens maar we lopen al voor de lengte oa bij de kinderarts. Dubbele behandelingen of diagnoses lijken me zinloos, helemaal omdat een CB-arts verder niets kan of mag qua voorschrijven of aanvragen van onderzoek. Ik maak me wel een beetje zorgen om jongste, het huilen is weer beduidend toegenomen, het zijn niet alleen maar driftbuien maar ook een soort algehele aanhankelijkheid. Ze zit het liefst de hele dag bij me op schoot, ik mag niet teveel bewegen en 's nachts ligt ze ook t liefst om ons heen gevouwen. Het is niet per se een verlatingsangst, het gaat niet per se om ons, hoewel ze wel een duidelijke voorkeur voor een van ons heeft, maar als bijvoorbeeld mijn (schoon)ouders hier oppassen dan hangt ze ook graag bij hen. Ze lijkt steeds vaker pijn of last te hebben.
Ik zag gister in haar lies een bult/bobbelding zitten toen ze flink huilde, na de huilbui was het weer weg. De arts heeft ernaar gekeken maar ze kon geen defecten in de wand vinden, wel vond ze de lymfeklier enorm vergroot, zou zomaar kunnen dat ik die gezien heb dus. Die dingen schijnen op te zwellen als er een infectie in de buurt zit of zat. De arts maakte zich er niet zo druk om maar de hele combinatie van dingen zit mij toch niet zo heel lekker. B. maakt zich ook wat zorgen, we hebben de poli gebeld en nu kunnen we maandag langs komen bij de kinderarts, die wilde ook graag even kijken.

Nouja goed, ik ben benieuwd wat zij er verder van zegt, zal wel weer niets raars uitkomen, maar ik vind het toch fijn om even vinger aan de pols te houden. Ook wat groei betreft wil ik toch wel weten wat en hoe.
:)
pi_115256621
en de curve van de lengte, gewicht was prima, ze pakt de lijn weer wat op en krijgt weer wat spekjes :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:)
pi_115259641
Ik hoop dat de KA jullie verder kan helpen mignonne.
pi_115260065
Mignonne wat ongelooflijk klote toch dat het zo moeizaam blijft gaan die groei.
Je kleine grietje toch pijn/last zien hebben. Zo moeilijk lijkt me dat om te zien terwijl er uit alle onderzoeken maar niks komt.
:* :*
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 21:43:47 #207
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_115260641
Ik vind het zo rot voor jullie Mignonne en vooral ook voor jongste zelf.

Heel eerlijk gezegd vind ik haar ook niet ogen als een blozende gezonde dreumes, ze is vaak witjes en ze oogt vermoeid (als in allergie moe) (ik bedoel het niet rot hoor) :@
Ik herken veel van haar uiterlijk in mijn neefje toen ie klein was. Die had fikse koemelk/ei/soja graspollen allergie en groeide ook niet, was benauwd en had eczeem, dat remde zijn groei echt flink.
Zelfde met een van mijn andere neefjes, ook fikse allergie, met bijbehorende klachten en ook daardoor slechte groei. En ook altijd er moe uitzien, randen onder de ogen, klein jochie en dun.

Ze was getest op Coeliakie toch? Daar was niets uitgekomen he?

Testen en checken van zo'n kleintje is natuurlijk ook weer heftig, naar hoor om te bedenken wat wijsheid is... -O-
Ik hoop dat de kinderarts iets voor jullie kan betekenen.
pi_115262001
:* op de minimignonne
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 22:12:14 #209
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_115262608
He gets Mignonne, da's niet prettig. Op zich de groei niet, maar dat ze zich gewoon niet lekker lijkt te voelen, dat is buitengewoon stom. Hopelijk kunnen ze iets voor haar doen.
En die vergrote lymfeklier is op zich een teken dat haar lijfje doet wat t moet doen. Hopelijk vinden ze iets makkelijk op te lossen en heeft je mini daarna een zorgeloze groeispurt :*
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_115262878
Ja maar ze ís ook moe. Dus nouja geen wonder dat ze ook moe oogt. En witjes en zulks.
Allebei de meiden zijn op van alles geprikt, van coeliakie tot schildklier tot diabetes tot taaislijmziekte. Hun Hb is gecontroleerd, hun ontstekingswaarden enzo zijn gecheckt, ze zijn allebei dmv bloedtesten op allergieën getest. Alles negatief. (goddank voor een aantal!) De huidpriktest voor allergieën was ook negatief voor de jongste, maar desondanks lijkt ze wel fors te reageren. Kan goed volgens de KA, het fijne is dat die negatieve testen betekenen dat ze geen epi-pen en zulks zal hoeven, zo'n vaart loopt het dan niet. Het rotte is dat de reactie er wel zijn en je nooit 100% zeker zal zijn waarvan wel en waarvan niet. Wij kunnen er gewoon even niets mee op het moment.
Feit dat die groei blijft afbuigen is wel een signaal waar we toch iets mee moeten, langzaamaan komt ze onder de -2,5 nu en er is niet echt sprake van een 'eigen lijntje' daarin wat ze volgt ofzo.

We gaan t horen wat de KA ervan zegt.
:)
pi_115263044
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 augustus 2012 22:12 schreef debuurvrouw het volgende:
He gets Mignonne, da's niet prettig. Op zich de groei niet, maar dat ze zich gewoon niet lekker lijkt te voelen, dat is buitengewoon stom. Hopelijk kunnen ze iets voor haar doen.
En die vergrote lymfeklier is op zich een teken dat haar lijfje doet wat t moet doen. Hopelijk vinden ze iets makkelijk op te lossen en heeft je mini daarna een zorgeloze groeispurt :*
Oh dat is ook zo hoor, ik maak me niet direct druk om de lymfeklier zelf, die doet het blijkbaar, das mooi. Maar wel de reden waarom ie vergroot is. Die koortstuipen kwamen mogelijk door een blaas/urinewegontsteking, ze is getest en gekweekt, die kweek was positief maar ze hebben het iuteindelijk op een vervuilde sample gegooid en het daarbij gelaten. Dat die lymfe daar nu opgezet is geeft me de indruk dat er toch iets op te ruimen was of misschien wel is. En blaasontsteking op die leeftijd vind k niet zo'n jofel idee, zeker met die koortsstuipen dr bij, hoe onschuldig die dingen ook mogen zijn.
:)
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 22:44:56 #212
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_115264959
Nee maar ja, misschien heeft ze een korte plasbuis? Een typische vorm blaas? T kan natuurlijk hè. Verder is ze lekker voorlijk, zélfs met al de dingen die aan de hand zijn. Gelukkig kan je maandag al terecht. Sterkte :* en als ik iets kan doen laat je het weten hè?
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_115265964
ja, dat zou de meest voor de hand liggende verklaring zijn, graag als er al zoiets aan de hand is.
Misschien is het een ordinaire verkoudheid en is haar lymfe de weg kwijt :+
Ik zei het al, het zal wel loslopen allemaal, maar de algehele onrust en nietlekkerinhaarvel gecombineerd met dit soort dingen, meh.

Ze ontwikkeld zich idd gewoon goed, en ze is zo leuk O+ ze probeert liedjes van Woezel en Pip mee te zingen, helemaal idolaat is ze ervan <3 en Nijntje (neeeeeeeeeeeeeeineeh, kuh kuh kuhneineh :D ). Ze is dol op haar zus en vice versa, en als ze er zin in heeft kan ze heerlijk rondscharrelen en pielen met dingen.

[ Bericht 39% gewijzigd door mignonne op 09-08-2012 11:05:29 ]
:)
  dinsdag 7 augustus 2012 @ 23:01:40 #214
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_115266374
T is zo'n lekker ding ook O+ maar goed, t is ook mijn vriendinnetje. Dus dat telt niet. Ik hoop echt op iets simpels. En mijn gevoel zegt dat ze binnenkort weer gaat groeien. Volgens háár lijntje.
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
pi_115283408
Och Mignonne wat een zorgen voor je kleine :* (en ik herken Eva er nog steeds heel erg in)
Wat blijft het toch lastig als aan de ene kant er belletjes rinkelen dat er wat aan de hand lijkt te zijn, maar dat er niets gevonden wordt.
Aan de andere kant is het gewoon een lekker klein ding en ziet ze er in verhouding (lengte/gewicht) goed uit vind ik. Maar dat die groei achterblijft klinkt zorgelijk. Maar je gaat me trouwens niet vertellen dat het cb dit nog nooit eerder heeft meegemaakt? Hoe is er toen mee omgegaan? Kunnen zij niet putten uit eerdere ervaringen? Qua ideeën en tips?

Je geeft in je reactie op Juud aan dat ze ook echt moe ís. Hoe komt dat? Puur door het gezeul met artsen/onderzoeken en zulks, of is het een slechte slaper?
Het is een dooddoener natuurlijk dat slapen ook goed voor de groei is, maar is dat geen puntje waar iets mee gedaan kan worden? (als ik iets stoms zeg moet je het roepen hoor)
pi_115292998
Ja de verhouding is gelukkig goed :Y ze is niet dun, en zeker niet voor haar lengte. Daar ben ik wel blij mee, reserves zijn goed.

Ze is geen slechte slaper an sich, alleen ze wordt veel wakker van pijn in haar buik, daar lijkt het althans het meest op. Een zetpil helpt over het algemeen wel maar om nou zetpillen te blijven geven zonder iets aan de oorzaak van de pijn te doen vind ik ook weer zo wat.
Over slaap-groei hebben we met de kinderarts gesproken al veel eerder, conclusie was dat ze écht heel beroerd moeten slapen wil het daaraan liggen. Dat is hier niet het geval, ze is naar ons idee vooral moe doordat ze niet echt lange nachten doorslaapt. Dezelfde manier waarop wij brak wakker worden 's morgens zeg maar :P Overigens heeft ze ook wel betere periodes bij zitten hoor, je kunt op de foto's ook zien dat ze er niet altijd beroerd uitziet :+
:)
pi_115293154
Ik zie dat niet zo op foto's, hoor, dat beroerde. Bruine toet, ondernemend meisje, alert, heel voorlijk. Ik krijg er haast een minderwaardigheidscomplex van. :Y)

Na deze zin moest ik een fluim van m'n beeldscherm vegen. :')
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115293155
Ook wel fijn dat ze zich op allerlei gebieden goed ontwikkelt. Op de groei na is het nou niet bepaald een achterblijvertje, toch?
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_115293311
oh en het CB... och.
We hebben een nieuwe arts en die vindt graag alles opnieuw uit.
De wijkverpleegkundigen en de andere arts zeiden alledrie dat ze het niet direct zorgwekkend vonden gezien de mate van ontwikkeling en alertheid van jongste, gecombineerd met het feit dat haar intake verder wel prima is én het feit dat we onder controle van de kinderarts zijn. Ze schatten ons denk ik wel doortastend genoeg in om bij zorgen of problemen aan de bel te trekken.

Waar de nieuwe arts wel een punt mee heeft is dat ze nu onder de ondergrens dreigt te raken. Ze heeft nog eventjes om een spurtje te maken maar toch. Voorheen zat ze nog net boven de ondergrens en is het geoorloofd om af te wachten. Echter, dat 'kom over 2/3 maanden maar terug om te meten' is leuk maar en dan? Ze mag niets qua onderzoeken of voorschrijven, ze mag niet eens naar de kinderarts verwijzen, dan worden we naar de huisarts gestuurd voor een verwijzing kinderarts, waar we al lopen. Tsja. Nuttig?
:)
pi_115293495
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 16:11 schreef Claudia_x het volgende:
Ik zie dat niet zo op foto's, hoor, dat beroerde. Bruine toet, ondernemend meisje, alert, heel voorlijk. Ik krijg er haast een minderwaardigheidscomplex van. :Y)

Na deze zin moest ik een fluim van m'n beeldscherm vegen. :')
Zeg, niet spugen naar mn liefste kleinste he?! }:| :P

Ze kan van tijd tot tijd best witjes zijn, zeker als ze weer een brakke nacht heeft gehad. T kleurtje heeft ze wel mee hè? O+ ik ben er ook jaloers op haha. Alletwee, oudste is ook alweer belachelijk bruin voor zo'n klein kind. en dan te bedenken dat ik ze allebei iedere 2 uur insmeer als ze buiten spelen of als de zon redelijk schijnt en we gaan weg. Factor 50. :o

quote:
1s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 16:11 schreef Vanyel het volgende:
Ook wel fijn dat ze zich op allerlei gebieden goed ontwikkelt. Op de groei na is het nou niet bepaald een achterblijvertje, toch?
Nee ze is zeker geen achterblijver! Ik weet niet of ik haar voorlijk zou durven noemen zoals Claudia en buuf zeggen, maar aan de vlotte kant van gemiddeld is ze wel denk ik. Zeker met de fysieke dingen, lopen, rennen, springen, traplopen maar ook fijnmotorische dingen als ze het geduld op kan brengen. Dat gaat allemaal heel goed.

Ach het zal allemaal wel niets zijn, maar ergens wringt zich een zelfde niet pluis gevoel als wat ik bij oudste had. Stel nou dat dit zo voortmoddert en er had allang iets aan gedaan kunnen zijn. Hmpf.
:)
  woensdag 8 augustus 2012 @ 16:20:24 #221
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_115293560
Ik sprak alleen een beetje mijn zorg uit hoor, en hoe ik het zag.... :@

Mignonne, is het niet een idee om regelmatiger naar de kinderarts te gaan zodat ze daar scherp onder controle blijft en het CB voorlopig te laten voor wat het is?
Die kunnen hier toch verder niets mee, dan is dat voor jou toch gedoe en tijdverspilling?
pi_115293765
Weet ik Juud, ik val er ook niet over verder :)

De kinderarts is degene die de koers en de consulten bepaald, niet ik :) en dat wil ik eigenlijk ook zo laten. Ik trek enkel nu aan de bel omdat het me niet lekker zit en we anders pas eind november weer zouden komen, dat duurt nog zo lang.

Verder zie ik eerlijk gezegd ook geen reden om me van het CB te onttrekken, ik zie dat wel als losse dingen eigenlijk. Op het CB houden ze haar ontwikkeling in de gaten en krijgt ze de vaccinaties, bij de kinderarts komen we voor de medische controles. Consulten bij de cb-arts hebben voor mij om die reden idd geen meerwaarde, maar t is ook niet zo dat ik gelijk maar niet meer ga.

Overigens gebruikt het ziekenhuis graag de metingen bij het CB, en ik ga liever daar meten (cb dus) dan in t z'huis, dat scheelt een berg reistijd en gedoe, en heeft daarnaast als voordeel dat de metingen altijd hetzelfde zijn uitgevoerd.
:)
pi_115293843
Wij hebben trouwens een hele lieve en begripvolle kinderarts hoor!
Ze luistert erg goed naar ons en onze dingen die we aandragen en doet daar ook iets mee. Ik vind het heel prettig om te weten dat er gewoon heel serieus naar je kind en naar jou als ouder gekeken wordt op die manier.
:)
pi_115301362
Nou ja, weet je wat het is, jij maakt haar mee. En je ziet dat er iets is. In combinatie met de sores van je oudste heb je alle reden om alert te zijn op de lengtegroei. Dan kan ik je wel vertellen dat ze er op foto's leuk uitziet, maar daar heb je verder niks aan. Ja, je kunt het compliment in je zak steken, want ze heeft d'r genen mee. :+

Heb jij eigenlijk wel eens allergietests ondergaan?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 8 augustus 2012 @ 19:02:58 #225
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_115301637
Sterkte met je ukje Mignonne!

Hier een vrolijke en beweeglijke dreumes. Maar..toen ik hem ophaalde vanhet kdv zag ik wéér bloeduitstortinkjes (petechien) in zijn gezichtje. Daar ben ik een paar weken geleden mee naar de ha geweest. Ze zei dat ik het maar moest aankijken. Het kan een uiting zijn van een virus dat hij heeft (doorgemaakt). Ze trokken weg, maar nu zie ik er dus weer een paar. Ik vind het maar raar en ook een beetje eng. Ik kan er nergens echt iets over vinden op internet, afgezien van hele ernstige aandoeningen óf juist dat het een onduidelijke oorzaak heeft. Denk dat ik vrijdag weer naar de ha ga als het wr meer worden en/of ik een verandering zie in Jurre's gedrag.
pi_115302607
Ik voel me nu een beetje een laconieke ouder. Als ik bij Lena een bloeduitstorting zou zien dan zou ik denken: "Ach, die heeft weer een beuk van een ander kindje gehad." :+

Maar het is dus iets om bezorgd over te zijn?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115302703
Maar je ziet er dan meerdere? En hoe weet je dat het niet gewoon irritatieuitslag of hitteuitslag is?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115302760
Domme vragen waarschijnlijk. Ze zullen wel niet op een daarvoor gevoelige plek zitten.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115302816
Ik ga nu stoppen met googelen. Ik kom zelfs een scrotum tegen met bloeduitstortingen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115303484
hahaha Claudia :D

Mignonne pff wat een zorgen... Ben benieuwd wat de kinderarts zegt..
Herken trouwens het witte/vermoeid ogende hier wel heel sterk.. bij O. tekend haar gezichtje ook enorm wanneer ze een slechtere nacht gehad heeft of zelfs maar een uurtje korter slaapt dan normaal... Ze krijgt diepe donkere ogen/wallen... Ze ziet er dan soms echt ziekig uit puur door een wat mindere nacht..
We'll have love aplenty
We'll have joys outnumberd
We'll share perfect moments
You and Me
  woensdag 8 augustus 2012 @ 19:49:53 #231
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_115303498
Ik bedoel eigenlijk puntbloedinkjes, oops :@ kleine rode puntjes dus, in de huid. Ik vind het erg echt vreemd uitzien, hoewel ik helemaal geen zenuwachtige moeder ben. Toen ik hiermee voor de eerse keer naar de ha ging, was dat de eerste keer ooit. Dat zegt wel iets over mijn gevoel hierbij.

[ Bericht 37% gewijzigd door Aventura op 08-08-2012 19:55:54 ]
  woensdag 8 augustus 2012 @ 20:02:33 #232
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_115303986
Aventura, gebruik je zijn naam online?

Naar dat je je zorgen maakt over hem, als het je niet lekker zit gewoon weer aan de bel trekken, zou ik ook doen, je gevoel zegt veel.
pi_115304250
Mignonne, ik kan me alleen maar aansluiten bij Claudia en Vanyel dat ze het hartstikke goed doet, behalve de groei.
Duidelijk verhaal ook over dat slapen-groeien, ook fijn dat dat iig is uitgesloten.
Wat ik me dan allen nog afvraag: ik snap dat men (en jij) zich zorgen maakt over haar groei(achterstand), maar wat willen ze dan er uiteindelijk mee gaan doen? Groeihormonen spuiten? Klinkt ook wel weer heel pittig. Want is haar groeiachterstand schadelijk voor haar?
pi_115304305
Nou, op puntbloedingen zou ik ook alert zijn! Maar de huisarts vond het dus al een keer niet almerend? En er is verder niks aan de hand? Hoe dan ook, ga op je gevoel af. Worst case scenario is dat je naar de huisarts gaat en het niks bijzonders blijkt te zijn. En dat is eigenlijk een heel fantastisch scenario.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115304366
Danic, volgens mij zijn ze niet bezorgd om de groei als doel op zich, maar als symptoom van iets dat mis zou kunnen zijn.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_115304373
Aventura, ik ben er niet mee bekend dus gegoogeld. Daar wordt je ook niet vrolijk van kan ik je vertellen. Ik zou denk ik toch nog een keertje naar de huisarts gaan, zeker als ze zegt dat je het in de gaten moet houden en bij herhaling aan de bel moet trekken.
pi_115304397
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 20:10 schreef Claudia_x het volgende:
Danic, volgens mij zijn ze niet bezorgd om de groei als doel op zich, maar als symptoom van iets dat mis zou kunnen zijn.
Dat klinkt logischer inderdaad 8)7
pi_115306121
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2012 20:10 schreef danic het volgende:

[..]

Dat klinkt logischer inderdaad 8)7
:D

inderdaad, vooral wat Claudia zegt ja. Ze is nog zo jong en er kan nog zoveel bijtrekken wat groei betreft. Het gaat vooral om groei als een indicatie voor dat er ergens iets niet goed zit. Meest voor de hand liggend op dit moment zijn de darmziekten en genetische afwijkingen. Haar schildklierfunctie is getest (en daarmee een deel van de hypofyse functie) en die was in orde, er lijkt geen directe reden voor het aannemen van een tekort aan groeihormoon. Ik meen ook dat haar groeihormoon ook bepaald was de laatste keer maar dat weet ik niet zeker, heb de uitslagen niet bij de hand nu.

Aventura oef. petechieën zijn van die enge nare dingen :{ daar zou ik geloof ik ook mee naar de huisarts gaan. Sure enough dat het onschuldig kan zijn in de meeste gevallen, maar evengoed ook wel eens niet, lijkt me altijd goed om naar je gevoel te luisteren. Liever 10 keer voor niets dan 1 keer te weinig.
:)
  woensdag 8 augustus 2012 @ 21:39:32 #239
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_115308986
Jullie hebben gelijk, ik luister gewoon (weer) naar mijn gevoel. De eerste keer fietste ik pardoes naar de hap (was onderweg naar kdv :@ ). Ik ga morgen gewoon naar het spreekuur. Desnoods wordt er maar even bloed geprikt ofzo.

Verder gaat het heel goed met hem. Hij is nu wel echt eenkennig geworden. Niet extreem, maar wel dat hij wil dat ik, zijn vader of de vaste leidster met hem in 1 kamer is. Of dat hij in ieder geval onze stem hoort. Maar verder speelt-ie fijn, loopt hij nu steeds vaker los en is erg vrolijk en goedlachs. De keet die ik met hem kan hebben, heelijk. Vanmiddag speelde ik 'tentje' met hem (een plaid over mezelf en hem heengooien) en dan blíjft-ie er bijna in, zo leuk vindt hij het. O+
pi_115328248
Even een nieuwtje...Evan kan lopen:) Eerste stapjes waren naar mij toe en gelukkig waren we alle 3 thuis.
  donderdag 9 augustus 2012 @ 12:28:53 #241
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_115331003
Hier loopt K wel soms los, sjeest vooral achter zn loopauto's aan rn als hij maar gaat nadenken over t fei dat ie loopt beland hij pardoes weer op zn kont.
Hij is superslim in het uitvinden van dingen, die kleine vingers krijgen alles open en/of te pakken.

Qua woorden gaat hij weer niet zo snel. Hij is nu 16 mnd en zegt Haaaaaaaiiiiiiii, papa, sssssss (poes), maaaaauuuwww (doet miauw na als de katten dat zeggen), hap, op, ja en nee. En als hij een vrachwagen of trein ziet dan is het een soort klankuitstoot met vinger erbij die wijst :+
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
pi_115333453
Hier ook nog even het nieuws:

Eva wordt grote zus :+
  donderdag 9 augustus 2012 @ 13:38:19 #243
51684 The_Tankgirl
Kate Bush is the best
pi_115333543
YEAH *O*

quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 13:36 schreef danic het volgende:
Hier ook nog even het nieuws:

Eva wordt grote zus :+
Alle benodigdheden voor cupcakes, taarten en andere lekkere dingen :-9 www.bakgoed.nl
pi_115334001
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 13:36 schreef danic het volgende:
Hier ook nog even het nieuws:

Eva wordt grote zus :+
Yeah! gefeliciteerd!
pi_115334063
Danic, gefeliciteerd!! *O*
pi_115334067
Dank jullie wel!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 14:10:56 #247
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_115334774
*O*

Daar wil ik wel dubbel voor jompelen.... :D
Tof hoor!
pi_115334798
Gefeliciteerd danic! *O*
pi_115335849
*O* leuk Danic!
  donderdag 9 augustus 2012 @ 15:38:07 #250
337708 __Isis__
Met een knipoog ;)
pi_115338399
Danic wat leuk!!! :)
Hoe ver ben je?

Cleany, goed van de kleine man! Onze dame doet nu al..... Niks! Hahaha! Zal ooit wel komen. Ze kan wel heel goed lachen, slapen en eten :), ook niet onbelangrijk!
Twee harten, een liefde
Uit liefde, een hart
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')