Ik weet het, hij is niet heel strak en mooi afgewerkt. Als de smaak morgen maar goed isquote:Op vrijdag 1 juni 2012 14:37 schreef The_Hives het volgende:
ik ga zondag een chocoladecake maken met vulling ertussen en een chocoladeglazuur er om heen.
Nu twijfel ik welke chocoladecake ik zal maken. Een standaard chocoladecake of een 'Devils food cake'.
De laatste is met zure room in het recept. Ervaringen hier over de smaak van de laatste?
alles apart en pas op de dag zelf bij elkaarquote:Op zondag 3 juni 2012 21:25 schreef Rijstebuiltje het volgende:
People, help!
Ik wil voor mijn verjaardag volgende week een aardbeientaart maken..
Die wil ik maken met een bodem van bladerdeeg met een laagje pudding en daarop de aardbeien.
Ik wil alles een dag van te voren maken, maar hoe kan ik dit het beste bewaren?!
De bladerdeeg moet namelijk wel wat knappig blijven...
temperen hoeft niet perse. Gewoon een laagje smeren is voldoende.quote:Op zondag 3 juni 2012 21:43 schreef Jeroen1990 het volgende:
Eventueel kan het helpen om het bladerdeeg met chocola in te smeren die getempeerd is zodat je in principe het droge bladerdeeg afsluit van de natte creme die anders zorgt voor natte taart.
quote:Op zondag 3 juni 2012 16:10 schreef The_Hives het volgende:
[..]
Ik weet het, hij is niet heel strak en mooi afgewerkt. Als de smaak morgen maar goed is
Het zijn 2 chocolade cakes geworden met een ander 'glazuur' dan ik van plan was.
[ afbeelding ]
2 Devils Food Cakes
[ afbeelding ]
Witte chocolade met room als vulling
[ afbeelding ]
Zij aanzicht
[ afbeelding ]
Creme D'or van melkchocolade en slagroom als glazuur
[ afbeelding ]
Met bovenop pure chocolade snippers
dat was hij ook, als ik de commentaren mocht gelovenquote:
Ik meestal wel, of margarine met een zelfde vet/oliepercentage. Werkt net zo goed.quote:Op maandag 4 juni 2012 11:33 schreef franky_sl het volgende:
Als jullie bakken gebruiken jullie gewoon ongezouten roomboter als er boter in het recept staat?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |